Arif V Haberleri

Yüzünde maske, elinde tırpan! Gören bir daha baktı: 'Bana iş çıkarmayın'

Düzce’de motokurye Resul Gür, bayram tatili nedeniyle yola çıkacak sürücülerin kurallara uyması konusunda farkındalık yaratmak için yüzüne V For Vendetta karakterinin maskesini takıp, eline de tırpan alarak Anadolu Otoyolu üzerindeki tesislerde dolaştı. Bir tesis girişinde, trafik uygulaması yapan polislerin de yanına giden Gür, sürücülere yaklaşıp üzerinde ‘Emniyet kemeri tak. Hızlı gitme, bana iş çıkarma’ yazılı pankartı okutup kurallara uymaları konusunda uyardı. Sürücüler ise şaşkına döndü.

Haber 2024-04-07 13:30:19

Hülya Avşar'ın 'evlilikte 5 yıl şartı' önerisi şaşırttı! Prof. Dr. Arif Verimli donup kaldı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar YouTube'da yayınladığı 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına Prof. Dr. Arif Verimli'yi konuk etti. Programda evliliğe dair samimi açıklamalar yapan Hülya Avşar evliliklerde '5 yıl şartı' olması önerisiyle herkesi şaşırttı. Prof. Dr. Arif Verimli duydukları karşısında donup kaldı...

Magazin 2024-04-06 15:10:33

'Doktorum' diyen tıp öğrencisinden korkunç operasyon! Başarısız yağ aldırma işleminde kadını öldürdü ve cesedini masada bırakıp kaçtı

Meksika'nın Guadalajara kentinin doğusundaki Tepatitlan de Morelos'ta Georgina Nayeli Ruezga isimli genç bir kadın yaptırdığı yağ aldırma (liposuction) işleminden sonra hayatını kaybetti. Operasyonu gerçekleştirdiği ifade edilen Jorge V isimli adam ihmal nedeniyle adam öldürme suçundan suçlu bulunarak üç yıl üç ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 2024-04-03 13:35:33

ATV'den şaşırtan erken final kararı! O dizinin fişini çekti

Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Halil Babür, Bige Önal ve Tilbe Saran ve Arif Pişkin gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yaban Çiçekleri dizisi için final kararı verildi. Dizinin reytingleri düşük gelince hem kanal, hem de yapım şirketi fikir birliğine vardı.

Magazin 2024-04-02 15:23:36

Türk voleybolunun parlayan yıldızı Hande Baladın, galibiyet sonrası gözyaşlarını tutamadı

2024 AXA Sigorta Kupa Voley yarı final mücadelesinde Eczacıbaşı Dynavit, V. Bank’ı 25-18, 25-23, 22-25, 24-26 ve 15-12‘lik set skorlarıyla 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Turuncu-beyazlılar, finalde Fenerbahçe Opet’le karşılaşacak. Mücadele sonunda Hande Baladın'ın o anları sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 24-03-24 11:09

Karabük Üniversitesi'ndeki kadın öğrencilere çirkin sözler! Kızılay yönetiminden açıklama geldi, o paylaşımların hesabı sorulacak

Sosyal medya Karabük Üniversitesi'nden olduğu öne sürülen öğrencilerin itiraflarını konuşmaya devam ediyor. Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koç'un Afrikalı öğrencilerle cinsel ilişki yaşadıktan sonra hastalık kaptığını belirten kadın öğrencileri ağır sözlerle hedef aldığı paylaşımları ortaya çıktı. Koç için hızla harekete geçildi, Kızılay yönetiminden açıklama gecikmedi.

Haber 24-03-24 10:46

Selvi Boylum Al Yazmalım'ın yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! Kadir İnanır tabutun başından ayrılmadı

Kapıcılar Kralı, Selvi Boylum Al Yazmalım gibi Türk sinemasının klasikleri haline gelmiş filmlerin yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı. 86 yaşında hayatını kaybeden Keskiner için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlendi. Keskiner'in cenazesinde Kadir İnanır zor anlar yaşadı.

Magazin 14-03-24 18:09

Yeşilçam'ın usta ismi Arif Keskiner yaşamını yitirdi!

Kapıcılar Kralı ve Selvi Boylum Al Yazmalım'ın da aralarında bulunduğu sinema tarihine damga vuran birçok filmin yapımcısı Arif Keskiner 86 yaşında hayata veda etti.

Magazin 12-03-24 17:11

İftar sofralarının vazgeçilmesi: Güllaç tatlısı tarifi! Güllaç tatlısı nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Güllaç tarifi merak ediliyor. Ramazan deyince akla gelen ilk tatlılardan biri olan güllaç görüntüsünün yanı sıra tadıyla da iştah kabartıyor. Sütlü olduğundan iftardan sonra rahatlıkla yenebilecek, hazmı kolay ve hafif bir tatlı olan güllaç, Ramazan ayında sıklıkla yapılıyor. Bu tatlı sarayda da bu özelliğiyle çokça tercih edilmiştir. Arif Bilgin’in Osmanlı Saray Mutfağı kitabındaki bilgilere göre, güllaç ilk kez saraya 1489 yılında alındı. Peki, güllaç tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 12-03-24 15:51

Kur'ani Damlalar hat sergisi Taksim Camisi Kültür Sanat Merkezi'nde açıldı

Hattat Mehmet Arif Vural'ın hazırladığı "Kur'ani Damlalar" başlıklı hüsn-i hat sergisi, Taksim Camisi Kültür Sanat Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.

Yurthaber 27-02-24 08:19

Müge Anlı ile yollarını ayırmıştı... Prof. Dr. Arif Verimli 'O CHP'li' sözlerine tepki gösterdi! 'İmanın kimde olduğunu...'

14 yıl boyunca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyici karşısına çıkan Uzman Psikiyatrist Arif Verimli programdan ayrılışıyla uzun süre gündem olmuştu. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Verimli, 'O CHP'li' sözlerine tepki gösterdi.

Magazin 09-02-24 12:49

'Onlara ilginç geldi' Yurt dışından yoğun ilgi... Talep yağıyor! Hobi olarak başladı, şimdi Avrupa'ya satıyor

İzmir’de emekli olduktan sonra aldığı eğitimlerin neticesinde 35 metrekarelik atölyede hobi olarak başladığı ahşap oymacılığı işinde ürettiği eserleri yoğun talep gören Arif Uçar(55), ürünlerinin birçoğunu Avrupa’ya satıyor. Uçar, “Yaptığım eserlerin ilgi çekmesi üzerine ben de bunları ticari faaliyete dönüştürdüm. Hatta bu ilgi yurt dışına da taştı. Özellikle yaptığım miğferler ilginç geldi” dedi.

Finans 15-01-24 09:41

Nihal Candan ve Bahar Candan tutuklanmıştı! Soruşturmada yeni gelişme: 6 kişi daha yakalandı

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, ucuza araç sattıklarını iddia ederek ‘Sazan sarmalı” yöntemiyle birçok kişiyi dolandıran çetenin üyesi oldukları iddiasıyla tutuklandı. Candan kardeşlerin soruşturmasına ilişkin yeni bir operasyon daha yapıldı. Yeni operasyonda örgütle bağlantısı olduğu iddia edilen Berk E. (21), Şahin B. (46), Barış V. (45), Ali K. (92), Ebu B.G. ve Ahmed Y.Ç. gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 12-01-24 09:59

Bu belirtileri gösteriyorsanız test yaptırın! Daha önce böylesi hiç görülmedi... Domuz gribi için vahim haber: İlk kez insanda tespit edildi

Tüm dünyanın korkulu rüyası domuz gribi için panik yaratan bir haber geldi. İngiltere'de son günlerde daha önce görülmemiş bir virüse yakalanan hastaların günlerce, haftalarca yataklara düştüğü konuşuluyordu. Şimdiyse A(H1N2)v türü influenza virüsü ilk kez bir insanda görüldü. Üstelik bu virüs dünyadaki diğer domuz griplerine de benzemiyor.

Haber 28-11-23 10:37

Konya'da vatandaşlar korku içinde! 2 saat boyunca sürdü: 'Güneyden kuzeye bir hareketlenme söz konusu'

Konya'da oluşan obrukların sayısı 2 bin 500’ü bulurken, yeni oluşanların bazılarında volkanik gaz çıkışı görülmeye başlandı. Doç. Dr. Arif Delikan "Ekmekçi yaylasında şubat ayında 30 metrelik çerçeve çizen obruk ise yarım metre kadardı. 1 ay önce burada 2 saat boyunca müthiş bir gaz çıkışı gözlendi" dedi. Bölgedeki çiftçilerden Adem Ekmekçi ise "Bu gaz çıkışı ve obruklar bizi korkutuyor" diye konuştu.

Haber 11-11-23 10:40

Engel Tanımayan Kadınlar El Sanatları Sergisi büyük beğeni topladı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezindeki ’Engel Tanımayan Kadınlar El Sanatları’ sergisinde özel bireyler ile bir araya geldi.

Yurthaber 03-11-23 11:02

Usta sanatçı Arif Sağ'dan Kılıçdaroğlu'na mektup: 'Yarıştan çekilin, gençlere el verin'

Türk halk müziği sanatçısı Arif Sağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na mektup yazdı. Kılıçdaroğlu'na "CHP'yi güvenli limana ulaştırdınız" diyen Sağ, Kılıçdaroğlu'ndan "yarıştan çekilmesini" ve "gençlere el vermesini" istedi.

Haber 01-11-23 10:13

Otomobil alacaklar dikkat! Kredi hamlesi sonrası değişti: 600-800 bin arası araçlar...

Faizlerin yükselmesi sonrası vatandaşların krediye ulaşma güçlüğü ikinci el otomobil piyasasına da yansıdı. Hem okulların açılması nedeniyle hem de kredi faizlerinin yükselmesi nedeniyle piyasada duraklama yaşadıklarını söyleyen Manisa Otonomi Dernek Başkanı Arif Diz, “İkinci elde enflasyondan kaynaklı fiyatlar artıyordu. Çok fazla talep ikinci el piyasasının artmasına neden oluyordu. Piyasanın oturmasıyla ikinci el piyasasında da fiyatlar oturmaya başlayacak” dedi.

Finans 25-09-23 21:00

Trabzon'da eski şatafatlı günler sona erdi: Arap turistler döndü, esnafın keyfi kaçtı! Türkiye'yi daha az cazip buluyorlar

Arap turistlerin tıklım tıklım doldurduğu tarihi ve turistik yerlerde şimdi adeta yeller esiyor! Çoğunluğu Suudi Arabistan'dan gelen turistlerin gözde adreslerinden olan Trabzon'da esnaf bu yıl beklediğini bulamadı. Turizmci Arif Akyazı'nın kendi ifadesiyle "eski şatafatlı günler" sona erdi. Bu duruma neden olarak ise Arap turistlerin tercihlerinin artık Türkiye olmaması gösteriliyor.

Haber 12-09-23 12:48

250 araç denetlendi, 41 araç trafikten men edildi

Eğitim ve v öğretim yılının başlaması le birlikte Muğla genelinde okul servis araçları denetimi gerçekleştirildi.

Yurthaber 12-09-23 08:51

Hakkari'de toplu tecavüz skandalı: 11 yaşındaki kız kendini uçurumdan attı! Sapıklar serbest kaldıktan on gün sonra canına kıydı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Oğlaklı köyünde N. Y., V. Y. ve Z. Y. adındaki 3 akraba 11 yaşındaki E.'ye toplu tecavüz edip iğrenç olayı kayda aldılar. Kendini uçurumdan aşağı atarak kurtulmaya çalışan E. kan revan içinde bulundu. Köy halkının olayı örtbas etmeye çalıştığı belirtilirken önce tutuklanan zanlılar 8 ay sonra serbest bırakıldı. Günler sonra ise E. henüz 11 yaşındayken canına kıydı. İşte tüyleri diken diken eden iddianın detayları...

Haber 06-09-23 10:55

Uyarıya kulak asmayınca kurşunu yiyip yere serildi: Durakta bıçaklı saldırgan dehşeti! Korku dolu anlar kamerada

Otobüs durağına yanında bıçakla gelip etrafına dehşet saçmaya başlayan V. L. adlı şahıs sert kayaya çarptı. V. L. elindeki bıçağı çevredekilere savurup tehditler yağdırırken bir polis memuru da tesadüfen oradaydı. Polis memuru uyardı ancak saldırgan hiç oralı olmadı. Sonunda etkisiz hale getirildi. O dikkat çeken anlar kameraya anbean yansıdı.

Haber 29-08-23 15:32

Müge Anlı canlı yayınında cinayeti itiraf etmişti! Oğlunu tüfekle vurup bahçeye gömen babanın cezası onandı

Aylar önce Müge Anlı canlı yayınında oğlunu tüfekle vurup cansız bedenini de bahçeye gömdüğünü itiraf eden baba Arif Karakollu'ya verilen 16 yıl 8 ay hapis cezası kararı, Yargıtay tarafından onandı.

Magazin 26-08-23 17:21

Müge Anlı'dan ayrılan Arif Verimli bir tweet attı, ortalık karıştı! Sözleri viral oldu

14 yıl boyunca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyici karşısına çıkan Uzman Psikiyatrist Arif Verimli programdan ayrılışıyla uzun süre konuşulmuştu. Şimdi ise eleştirileri ve yorumlarıyla gündemden düşmeyen Arif Verimli attığı bir tweet ile çok konuşuldu. Arif Verimli'nin o sözleri kısa sürede viral oldu.

Magazin 23-08-23 12:04

AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Arif Duran istifa etti

Uşak'ta AK Parti Sivaslı İlçe Başkanı Bahri Azatçam’ın ardından AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Arif Duran da görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 17-08-23 18:41

Trabzonspor, Arif Boşluk ve Ali Şahin Yılmaz’la sözleşme yeniledi

Trabzonspor, altyapıdan A takıma yükselen gençlerde Arif Boşluk ve Ali Şahin Yılmaz'la sözleşme yeniledi.

Spor 04-08-23 10:37

Yakalanınca Boşuna uğraşmayın, geri döneceğiz demişti! Türkiye'den kaçmaya hazırlanırken saklandığı adreste yakalanan FETÖ'cü emniyet müdürü tutuklandı

15 Temmuz darbe girişiminin gerçekleştiği yıldan beri aranan FETÖ'cü emniyet müdürü Arif Oktay Eser, yurt dışına kaçmaya hazırlanırken Ankara'da saklandığı adreste yakalanmıştı. Yakalandığında polislere "Boşuna uğraşıyorsunuz, biz geri döneceğiz" diyen Eser hakkında yeni gelişme yaşandı.

Haber 02-08-23 09:41

FETÖ’cü emniyet müdürü 7 yıl sonra yakalandı! Polislere söyledikleri şoke etti: ‘Biz geri döneceğiz’

Hain darbe girişiminden bu yana 7 yıldır FETÖ'den aranan emniyet müdürü Arif Oktay Eser yurt dışına kaçmayı planlarken yakalandı! Eser’in kendisini yakalayan ekiplere söylediği sözler ise şaşkına çevirdi: “Siz boşuna uğraşıyorsunuz, biz geri döneceğiz”

Haber 01-08-23 12:20

Silahını peş peşe ateşledi! Biri 18 biri 21 yaşındaydı... Önce gençleri sonra kendini vurdu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Mehmet Aldemir (40), aralarında çıkan tartışmada Tolga Tozman'ı (18) tabancayla öldürüp, İrfan Arif Çalışkan'ı (21) ağır yaraladı. Aldemir, daha sonra da başına dayadığı silahı ateşleyerek yaşamına son verdi.

Haber 27-07-23 15:06

Müge Anlı'nın programından ayrılan Arif Verimli'den 'Barbie' tepkisi: Yine kudurdu insanlık

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile uzun yıllar izleyiciyle buluşan Prof. Dr. Arif Verimli, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ünlü doktor, 'Barbie' akımına tepki gösterdi. “Kudurdu insanlık” diyen Arif Verimli, “Ergenlik öncesi ve ergenlikte Beden Algı Bozukluğu (BDD) tetikleme ihtimali olabilir!” ifadelerini kullandı.

Magazin 26-07-23 08:17

Korkunç olay polise yapılan ihbarla ortaya çıktı! Sevgilisini öldürüp intihar etti

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde tartıştığı kız arkadaşı Gözde V.'yi (34) başından vurarak öldüren Hasan C. (32), aynı silahla kendi başına ateş ederek intihar etti. Korkunç olay, ikiliden haber alamayan iş arkadaşlarının polise başvurması sonucunda ortaya çıktı.

Haber 27-06-23 00:19

Adım Farah’ın yıldızı Feyyaz Duman’ın eşi bakın kim çıktı! Güzelliğiyle büyüledi

Çarşamba akşamları yayınlanan Adım Farah dizisinde ünlü oyuncu Feyyaz Duman Behram karakterini canlandırıyor. Kadın dizisinde hayat verdiği Arif karakteriyle hafızalara kazınan Feyyaz Duman’ın eşi güzelliğiyle adeta büyüledi.

Magazin 12-06-23 10:05

Bilecik’te Kitap Kafe kapılarını açıyor

Bilecik Belediyesi Başkanı V. Melek Mızrak Subaşı, Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezi fuaye alanında hazırlanan Kitap Kafe, okuyucular için hazır hale getirildiğini söyledi.

Yurthaber 07-06-23 10:58

Prof. Dr. Arif Verimli son halini paylaşıp 30 kilo verdiğini duyurdu! Sırrını da paylaştı

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının uzun süre ekibinde olan ünlü psikiyatrist Arif Verimli, ekiple sorunlar yaşayarak programa veda etmişti. Sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yapan Verimli 30 kilo verdiğini açıklayarak sırrını da paylaştı.

Magazin 04-06-23 08:07

Norveç'in başkenti Oslo'da gayriresmi NATO toplantısı

NATO Dışişleri Bakanları, Norveç'in başkenti Oslo'da Norveç Kralı V. Harald'ın Kraliyet Sarayı'nda verdiği resepsiyonda gayriresmi olarak bir araya geldi.

Haber 01-06-23 00:06

Kadınlar tuvaletinde iğrenç iddia! Suçüstü yakalandı, paniğe kapılan anne çığlıklar içinde kaçtı: Linç girişimi anbean görüntülendi

Anne ve kızının peşinden caminin kadınlar tuvaletine girdi, cep telefonuyla kadınların görüntülerini çektiği öne sürülen Afganistanlı V. V. (27) suçüstü yakalandı. İstanbul'un Güngören ilçesinde iddiaya göre V. V. tuvalet kabininin altından ve üstünden bakıp görüntü çekiyordu. Anne ise o sıralarda yaşadığı panikle çığlık atarak dışarıya çıktı. V. V.'ye linç girişimi anbean görüntülendi.

Haber 26-05-23 16:48

Günlük kiralık ev ayarlayıp davet etti: Genç kızı tutuklatan olay kamerada! Sosyal medyadan tanıştığı kızla buluşan adam kâbusu yaşadı

Sosyal medyadan tanıştığı adamla buluşmak için günlük kiralık daire ayarladı, buluşmaya gelen adan hayatının şokunu yaşadı. İstanbul'un Şişli ilçesinde geçtiğimiz ay yaşanan olayda V. S. adlı adam, C. Ü.'nün kendisine belirttiği adrese geldi, daha sonra art arda daireye girdiler. Kısa süre sonra ise üst kattan inen iki şahıs daireye girip V. S.'ye dehşeti yaşattı. Genç kız bu sırada daireden kaçıp uzaklaştı, şahıslar da tehdit ve gasp ettiği adamla ayrıldı.

Haber 23-05-23 12:28

Müge Anlı ile tanınan Arif Verimli'den Hıdırellez tepkisi! Beyni biraz belirgin çizin

14 yıl boyunca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyici karşısına çıkan Uzman Psikiyatrist Arif Verimli programdan ayrıldıktan sonra uzun süre konuşulmuştu. Şimdilerde sosyal medya hesabından düşüncelerini takipçileri ile paylaşan Verimli, Hıdırellez çıkışı ile gündem oldu.

Magazin 05-05-23 09:52

Bilecik Belediyesi daimi işçi alımı yapacak

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, belediyeye 8 daimi işçi alımı yapılacağını söyledi.

Yurthaber 03-05-23 10:31

Başkan V. Subaşı mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlara çiçek hediye etti

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, şehir mezarlığında yakınlarının kabirlerini ziyarete gelen vatandaşlara çiçek takdim ederek Ramazan bayramlarını kutladı.

Yurthaber 23-04-23 13:36

Aday adayı olmuştu! Sokak röportajlarıyla tanınan Arif Kocabıyık, İYİ Parti'nin milletvekili aday listesinde

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'ne günler kala partilerin milletvekili aday listeleri netleşiyor. YouTube kanalı üzerinden yaptığı sokak röportajlarıyla tanınan Arif Kocabıyık ise 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Antalya milletvekili aday adayı olmak için başvuru yapmıştı. İYİ Parti'nin milletvekili aday listesinin belli olmasıyla birlikte Arif Kocabıyık'ın Antalya'dan milletvekili adayı gösterildiği görüldü.

Haber 09-04-23 16:26

Togg'un adını kullanarak vatandaşları dolandırdı! Ekipler kıskıvrak yakaladı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG adına sahte internet sitesi kurarak ön sipariş başvurusunda bulunan vatandaşları dolandıran V. B., Ankara'da yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 01-04-23 21:52

Yıldız De Bana jürisi Zafer Algöz kaç yaşında, kimdir ve nereli? İşte koyu Beşiktaş taraftarlığıyla bilinen Zafer Algöz'ün hayatı...

Yıldız De Bana jüri üyesi Zafer Algöz, bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan yarışma nedeniyle merak edildi. koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ünlü oyuncu, son dönemde Cem yılmaz filmlerinin aranan isimlerinden olmuştur. Usta oyuncu ayrıca; Ağır Roman, Kurtlar Vadisi Pusu, A.R.O.G, Arif V 216 gibi çok sayıda yapımda rol almıştır. Peki, Zafer Algöz kaç yaşında, kimdir ve nereli? İşte, Yıldız De Bana jürisi Zafer Algöz hakkında merak edilenler...

Magazin 01-04-23 00:12

Gören ev sanıyor ama gerçek çok başka! İlk kez karşılaşanlar şaşkınlığını gizleyemiyor

Sivas'ta bulunan Emir Arif Hz. Türbesi'ne dışarıdan bakan ev sanıyor çünkü türbe tek katlı müstakil bir eve benziyor. Ancak türbenin içerisinde Emir Arif Hz.'nin kabri bulunuyor. Tek katlı müstakil bir eve benzerliğiyle dikkat çeken türbenin durumu mahalle sakinleri tarafından bilinse de, ilk kez karşılaşanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Mahalle muhtarı Ogün Bekçioğlu ise türbenin eve benzediği için çok fazla bilinmediği ve merak uyandırdığını söyledi.

Haber 27-03-23 12:15

Dışarıdan bakan ev sanıyor, içerisinde ise bir emirin kabri bulunuyor

Sivas’ta bulunan Emir Arif Hz. Türbesi, tek katlı müstakil bir eve benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Yurthaber 27-03-23 11:19

TFF 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği ve Başkanı Arif Gülen 'şike teşebbüsü' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi

TFF. 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği ve başkanı Arif Gülen geçtiğimiz sezon oynanan Kalecik mücadelesinde şikeye teşebbüsle suçlanarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. İşte detaylar...

Spor 23-03-23 22:38

Sanatçı, sporcu, fenomen... Siyasete girmeye hazırlanıyorlar! İşte sürpriz milletvekili aday adayları

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere hızla yaklaşırken, aday adaylığı başvuruları da hız kazandı. Spordan sanata, bürokrasiden sosyal medya fenomenlerine kadar pek çok kişi siyasete girmeye hazırlanırken; aday adaylığı başvurusunda bulundu. Siyasete girmek için kolları sıvayan Onur Akın, Selçuk Çebi, Ahmet Çotuk, Veysel Tipioğlu, Arif Kocabıyık ve Filiz Taçbaş bu isimler arasında en çok dikkat çekenler oldu.

Haber 20-03-23 06:40

Şefkat nasıl yazılır, şefkat yazımı nasıl olmalıdır? Şefkat mi şevkat mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Hem edebî metinlerde hem de günlük yaşamda sözlü dilde yaygın olarak kullanılan şefkat sözcüğü, Türkçeye ödünçlenmiş olan bir kelimedir. Dolayısıyla bu sözcüğün doğru yazılışının öğrenilmesi amacıyla sıklıkla TDK'ye başvurulur. TDK güncel çevrim içi sözlüğü üzerinden şefkat sözcüğünün anlamı aratıldığı zaman bu kelimenin doğru yazılışı da öğrenilebilir. Doğru yazılışında "f" veya "v" seslerinden hangisinin kullanıldığı pek çok kişi tarafından sorgulanan şefkat yazımı yazımı TDK'ye göre nasıldır?

Egitim 10-03-23 17:00

Rus koronavirüs aşısının geliştiricisiydi! Arkadaşı tarafından kemerle boğularak öldürüldü

Rusya Gamaleya Ulusal Araştırma Merkezi'nde Sputnik V aşısının geliştiricilerinden Andrey Botikov, yakın arkadaşı tarafından evinde kemerle boğularak öldürüldü.

Haber 03-03-23 18:39