California News Group Haberleri

Amerikalı ünlü rapçi Lil Jon Müslüman oldu! Arapça ve İngilizce şehadet getirdi

Amerikalı rapçi ve prodüktör Lil Jon, California eyaletindeki bir camide şehadet getirerek Müslüman oldu. Sosyal medyada paylaşılan videoda Amerikalı rapçinin cami imamının yönlendirmesi üzerine, önce Arapça sonra İngilizce şehadet getirdiği görüldü.

Magazin 2024-03-16 21:41:09

Ve beklenen oldu! Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu bu sözlerle resmen açıkladı!

Son dakika... Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran yaptığı açıklamayla Fenerbahçe Başkanlığı'na adaylığını resmen duyurdu. İşte detaylar...

Spor 2024-03-14 17:52:35

İmzalar resmen atıldı! Başakşehir ile City Football Group arasında iş birliği anlaşması

Başakşehir Futbol Kulübü, bünyesinde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'yi de barındıran City Football Group (CFG) ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Spor 2024-02-18 10:30:59

En değerli 3. şirket oldu: Nvidia'nın piyasa değeri Alphabet'i geçti

California merkezli çip üreticisi Nvidia, yaklaşık 1,83 trilyon dolarlık piyasa değeri ile Amazon'un ardından Alphabet'i de geride bıraktı.

Finans 2024-02-15 12:55:09

Emlak Katılım’a yılın en başarılı sukuk ihracı ödülü

İslami finans piyasalarının önde gelen yayınlarından Islamic Finance News tarafından düzenlenen ‘IFN Deals of The Year 2023’ ödülleri sahiplerini buldu. Emlak Katılım’ın aracılığını üstlendiği Türkiye Varlık Fonu İstanbul Finans Merkezi A.Ş.’nin 800 milyon TL tutarlı Eser Sözleşmesine Dayalı Kira Sertifikası (Sukuk) ihracı, Türkiye’de yılın en başarılı sukuk ihracı ödülüne layık görüldü.

Finans 09-02-24 10:30

Piyasalar ECB'nin faiz kararına odaklandı: Banka faiz indirimlerine ne zaman başlayacak, işte uzmanların beklentileri

Avrupa Merkez Bankasının faiz indirimine nisanda gidebileceği beklentisi zayıflasa da güçlü duruşunu korumasına karşın uzmanlar bankanın yakın vadede faizlerde indirime gitmeyeceğini tahmin ediyor. ING Group Başekonomisti Peter Vanden Houte, "Avro Bölgesi sert bir resesyonun içine sürüklenmediği sürece kısa vadede ECB'nin para politikasını gevşetmesi için neden yok" düşncesini dile getirdi.

Finans 24-01-24 13:02

Hülya Yiğitalp'in evlat acısı! Uzay mühendisi oğlu korkunç kazada hayatını kaybetti

Oyuncu, ses sanatçısı ve eski manken Hülya Yiğitalp acı haberle sarsıldı. Yiğitalp'in 31 yaşındaki oğlu Yiğit Tokbey ABD'de hayatını kaybetti. Olay, California Santa Barbara’da bir motor kazası sonucu meydana geldiği ifade edildi. Talihsiz mühendis Yiğit Tokbey’in Adana’da toprağa verileceği öğrenildi.

Magazin 23-01-24 14:58

City Group, Türkiye'den kulüp satın alacak! Manchester City'nin sahibinden dikkat çeken yatırım hamlesi

İngiltere Premier Lig ve dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Manchester City'nin sahibi City Group, Türkiye'den takım almaya hazırlanıyor. Manchester City futbol akademisinde antrenörlük görevini üstlenen Mustafa Alper Avcı, City Group'un Türkiye'den kulüp alma düşüncesinin olduğunu ifade etti. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 19:39

Mynet is acquired by Mediazone

Mynet’s News, one of the most established news brands of the internet ecosystem was acquired by Mediazone, which is founded by Istanbul Portföy Fund.

Haber 12-11-23 19:06

Doğu Marmara Karavan, Turizm ve Doğa Sporları Tanıtım Günleri Kocaeli'de başladı

MÜSİAD Kocaeli Şubesi ve Kartepe Group Fuarcılık tarafından düzenlenen "Doğu Marmara Karavan, Turizm ve Doğa Sporları Tanıtım Günleri", İzmit ilçesinde başladı.

Yurthaber 02-11-23 14:02

Manchester City'nin sahibi olan City Group, Başakşehir'i satın alıyor!

Manchester City'nin sahibi olan City Group, Başakşehir takımını satın almak için resmi teklif iletti. Türk futbol severleri bir hayli heyecanlandıran bu gelişme sonrası Süper Lig'de tüm dengelerin değişme ihtimali bulunuyor.

Spor 06-10-23 08:10

14 metrelik timsah cansız insan bedenini kanala taşırken yakalandı! Görenler ne olduğunu anlayamadı... Bir silah sesi duyduk

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde 14 metrelik bir timsahın ağzında cansız insan bedenini taşırken yakalandı. Bir görgü tanığı JaMarcus Bullard, Spectrum Bay News 9'a "Ağzında bir ceset olduğunu anladım, bu yüzden kayıt yapmaya başladım" dedi.

Trend 23-09-23 09:06

Efsanenin Yükselişi konusu nedir? Efsanenin Yükselişi (Rise of The Legend) oyuncuları kimler? 26 Ağustos Kanal D yayın akışı

Efsanenin Yükselişi (Rise of The Legend) ile ilgili araştırmalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Sammo Kam-bo Hung ve Eddie Peng'in başrolü paylaştığı film Universal Pictures, EDKO Film ve China Film Group Corporation yapım imzalı. Filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Efsanenin Yükselişi konusu nedir? Efsanenin Yükselişi (Rise of The Legend) oyuncuları kimler? 26 Ağustos Kanal D yayın akışı

Magazin 26-08-23 18:52

Meksika ve ABD'yi vurdu! Hilary Fırtınası’nda can kaybı artıyor

Meksika ve ABD'yi etkisi altına alan Hilary Fırtınası’nda hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor. Hilary Fırtınası nedeniyle Meksika’nın Baja California eyaletinde 2 kişinin daha hayatını kaybetmesi ile toplam can kaybı 5’e yükseldi.

Haber 23-08-23 01:10

Dev kargo şirketi resmen satıldı: İmzalar atıldı: Alman devi DHL, MNG Kargo'yu aldı

Alman Lojistik devi DHL Group MNG Kargo'nun tamamını almak üzere anlaşma imzaladı. DHL Group CEO'su Tobias Meyer "MNG Kargo, bizim iş portföyümüzü tamamlayacak, bu sektördeki kurulu ağımızı daha da genişletmemize yardımcı olacaktır" açıklamasında bulundu.

Finans 25-07-23 11:53

O ülkenin 38 kentinde sıcaklık rekoru! Uyarılar peş peşe... Kamu binaları soğutma merkezlerine dönüştürüldü

ABD’nin Ulusal Hava Durumu Servisi, dün ülkedeki 38 kentte sıcaklık rekoru kırıldığını açıkladı. California ve Nevada eyaletlerinin bazı bölgelerindeki kamu binalarının ise insanların sıcaktan korunabileceği “soğutma merkezlerine” dönüştürüldüğü öğrenildi.

Haber 17-07-23 12:38

Meksika'da 6,3 büyüklüğünde deprem!

Meksika'nın güneyindeki Baja California Yarımadası'nda, 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber 19-06-23 00:55

122 yıldan beri kesintisiz yanıyor! Hepsi bozuldu bir tek o sapasağlam...

ABD'nin California eyaletindeki itfaiye istasyonunda bir ampul 1901 yılından beridir yanıyor. 122 yıldır yalnızca 2 kere söndü fakat onlar da ampul yüzünden değil. İşte "Dünyanın en uzun süredir yanan ampulü" olarak Guinness rekorlar kitabına giren asırlık ampulün ilginç hikayesi!

Haber 15-06-23 09:20

İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında

Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People’ın yayıncısı Mirror Group Newspapers’a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.

Haber 06-06-23 22:38

Meksika’da arazi aracı yarışına silahlı saldırı! 10 ölü, 9 yaralı

Meksika’nın Baja California eyaletindeki araba yarışı etkinliğine düzenlenen silahlı saldırıda 10 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Haber 21-05-23 21:02

Depremin yarattığı yıkımın boyutunu Çin uyduları görüntüledi! Yerle bir olan binalar tek tek gösterildi

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremler 10 ili de doğrudan etkiledi. Deprem bölgelerinde binlerce bina yerle bir olurken China Space News adlı sektör gazetesine göre Çin, Türkiye'deki depremin vurduğu bölgelerin görüntülerini yakalamak için birkaç uydu konuşlandırdı. Çin uydusu tarafından havadan çekilen deprem görüntüleri tüyleri diken diken etti.

Trend 20-02-23 09:10

Dünyaca ünlü spiker Adana’da! Amerikalı haberci dünya haberlerini Adana’dan sundu... Enkazların ortasından anlattı

Amerika Birleşik Devletleri’nin en çok izlenen ana haber bültenlerinden biri olan ABC News dünya haberlerini dünyaca ünlü spiker Davis Muir’in sunumuyla Adana’dan yaptığı canlı yayınla gerçekleştirdi. Yaşanan deprem felaketine dikkat çekmek için Muir’in Adana’dan gerçekleştirdiği yayın kısa sürede gündem olmayı başardı.

Trend 10-02-23 13:35

Sky News muhabiri deprem bölgesinden anlattı! Enkazdan sesler geldiğini söyledi... “O binada bağıran insanlar var”

Sky News özel muhabiri Alex Crawford, Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremin sonrasında Türkiye’ye geldi. Depremden etkilenerek en çok hasar alan bölgelerden biri olan Hatay’da canlı yayın yapan Crawford, yıkılan bir binayı göstererek enkazın altından insanların seslerinin geldiğini belirtti.

Trend 07-02-23 10:59

ABD karıştı... Los Angeles'ta silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

ABD'nin California eyaletindeki Los Angeles şehrinde silahlı saldırı meydana geldi. Saldırının ardından 3 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Haber 28-01-23 21:09

Alibaba hissesi nasıl alınır, Alibaba hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? Alibaba hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

Alibaba Group perakende, internet, e-ticaret ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren Alibaba Grup veya alibaba.com olarak da bilinen Çin menşeili bir şirkettir. Şirket, web portalları üzerinden tüketiciden tüketiciye, işletmeciden tüketiciye veya işletmeden işletmeye satış gibi hizmetler sağlamaktadır. Bunlara ek olarak elektronik ödeme hizmetleri, bulut bilişim hizmetleri ve alışveriş arama motorları da bulunmaktadır. Peki, Alibaba hisse senedi nasıl alınır?

Finans 20-01-23 17:14

ABD’de korkunç olay! Bir eve silahlı saldırı düzenlendi: 6 ölü

ABD’nin California eyaletinde meydana gelen olay, ülkenin gündemine oturdu. Bir eve düzenlenen silahlı saldırıda aralarında 6 aylık bir bebeğin de bulunduğu toplam 6 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer saldırıya çetelerin karıştığını ve uyuşturucu ile alakalı olduğuna inandıklarını açıkladı.

Haber 16-01-23 21:41

ABD'yi fırtına vurdu! Acil durum ilan edildi

ABD Başkanı Joe Biden, California eyaletinde etkili olan şiddetli fırtına ve sel felaketi nedeniyle acil durum ilan edilmesine onay verdi.

Haber 15-01-23 13:45

Kan donduran olay! ABD'de 6 yaşındaki öğrenci, öğretmenini vurdu

ABD'nin Virginia eyaletinde kan donduran bir olay yaşandı. Newport News kentinde 6 yaşındaki bir öğrenci, öğretmenini silahla yaraladı. Feci olayın yaşandığı okulun bir hafta kapalı kalacağı öğrenildi.

Haber 09-01-23 23:48

ABD'den beklenen haber geldi! Füzyon enerjisinde yeni dönem: Dönüm noktası niteliğinde bir başarı

ABD’nin California eyaletinde yer alan Lawrence Livermore Ulusal Laboratuvarı’da füzyon enerjisine yönelik yapılan deneyde, füzyon reaksiyonu başlatmak için kullanılan enerjiden daha fazla enerji üretilerek ilk defa net enerji kazanımı sağlandığı duyuruldu.

Haber 13-12-22 20:28

Microsoft'tan dikkat çeken anlaşma! Yaklaşık yüzde 4 hissesini satın alacak

ABD'li teknoloji şirketi Microsoft'tan dikkat çeken bir duyuru geldi. Duyuruya göre, Londra borsasını işleten London Stock Exchange Group (LSEG) ile anlaşma imzalandı. 10 yıllık anlaşma kapsamında Microsoft LSEG hisselerinin yaklaşık %4'ünü satın alacak.

Haber 12-12-22 12:06

Tam 272 kiloydu! 167 kilo veren kadının değişimi şoke etti... “Kendimi hayatımı kurtarmak istedim”

Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde yaşayan 42 yaşındaki Teresa Parent , vücut ağırlığının neredeyse yarısını vererek hayatını değiştirmeyi başardı. Bir zamanlar 272 kilo kadın yoğun bir diyet programı sayesinde 167 kilo verdi. Ancak şimdi de kiloya bağlı olarak sarkan derisiyle başbaşa kaldı. Sarkan derisinin alınmasını bekleyen Parent, TikTok hesabından vücudunun görüntüsünü paylaşarak, “Kendi hayatımı kurtarmak istedim” dedi.

Trend 06-12-22 07:44

confirmation news: impact.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt USD1687950608 ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Haber 02-12-22 18:27

Meksika, 6,2 büyüklüğündeki depremle sarsıldı!

Meksika Ulusal Sismoloji Servisi tarafından yapılan açıklamaya göre, Meksika'nın Baja California eyaleti açıklarında 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.

Haber 22-11-22 21:28

Hepsi aynı evde yaşıyor! 72 kişilik Hint ailesi görenleri şaşkına çevirdi... “Günde 10 litre süt alıyoruz

Hindistan’da ailevi gelenekleri güçlü olan halk genellikle bir tek bir çatı altında kalabalık bir şekilde yaşamayı tercih ediyor. Ancak Hindistan’ın Solapur şehrindeki Doijode ailesi tam 72 kişilik ev nüfusuyla standartların çok üzerine çıkı. BBC News Marathi’nin haberi ile ortaya çıkan 72 kişilik aile sosyal medyada kısa sürede gündem olmayı başardı.

Trend 21-11-22 16:24

SON DAKİKA | 51. madde detayı! Dünya basını Türkiye'nin operasyonunu konuşuyor: İngiltere, ABD, İsrail, Katar, Yunanistan...

Son dakika haberi: Irak ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan terör hedefleri Pençe Kılıç Hava Harekâtı'yla bombalandı. Terör saldırılarında üs olarak kullanıldığı belirlenen hedeflerin tam isabetle vurulması dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz The Guardian ve Independent gazeteleri, ABD merkezli Bloomberg ile ABC News, Al Jazeera, İsrail merkezli Jerusalem Post ve Yunan Skai operasyonu 'son dakika' olarak geçerken, harekatın BM'nin 51. maddesi çerçevesinde gerçekleştirildiğinin altı çizildi.

Haber 20-11-22 11:11

Timsaha işkence edip 'palayla' öldürdüler! Görenler inanamadı

Amerika Birleşik Devletleri'nde NBC News tarafından yayınlanan bir video ülke çapında gündem oldu. Florida'da 18 yaşından küçük olduğu tahmin edilen bir gencin timsahın kafasına palayla vurduğunu gösteren videodaki şiddet, izleyen herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 14-11-22 13:07

Liverpool'un sahibi olan Fenway Sports Group'tan taraftarları şoke eden açıklama! Satılık

İngiltere futbolu denince akla ilk gelen kulüplerden biri olan Liverpool bu sezon beklentilerin uzağında bir performans sergilerken, kulüpten beklenmedik bir açıklama geldi. İngiliz ekibinin sahibi olan Fenway Sports Group, Liverpool'u satmaya karar verdiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 07-11-22 18:12

Nazilli Belediyespor Düzce maçı hazırlıklarına başladı

Eşin Group Nazilli Belediyespor, TFF 2.

Haber 27-10-22 09:23

Hedefi sadece erkekler! ABD'nin konuştuğu seri katil yakalandı... Avlanmaya çıkmıştı

ABD'nin California eyaletinde 6 kişinin ölümünden sorumlu tutulan seri katil zanlısı yakalandı. Polis departmanından yapılan açıklamada, katilin yeni bir öldürme görevinde olduğu öğrenildi. Öte yandan katilin öldürdüğü kişilerin tamamının erkek olması da dikkatlerden kaçmadı. İşte dehşete düşüren haberin detayları...

Haber 16-10-22 19:19

Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil: Birlikteliğimiz, sermayeden çok daha güçlü

"İlk yurt dışı tecrübemizi müteahhitlik sektöründe Libya’da edindik. Dünyada 500 milyar dolarlık projelere Türk müteahhitler imza attı, bunun ilk temeli, ilk tecrübesi, ilk çıraklığı Libya’dır. Biz bu vefayı asla unutmayız"

Yurthaber 14-10-22 13:20

Konyaspor Basketbol, AYOS Group ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Konyaspor Basketbol, AYOS Group ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Yurthaber 05-10-22 17:38

Skandal olay! Apple kullanıcılarına müstehcen ve ırkçı bildirimler gönderildi: İşte nedeni

İş dünyası dergisi Fast Company'nin Apple News hesabı salı akşamı hack'lendi. Fakat yaşananlar bununla da sınırlı kalmadı. Bilgisayar korsanları, Apple News kullanıcılarına yaklaşık bir dakika arayla iki müstehcen ve ırkçı bildirim gönderdi.

Haber 28-09-22 13:20

Karanfil Group, dünyaya açılmaya devam ediyor

Afrika ve Orta Doğu'yu kapsayan geniş bir coğrafyada faaliyet gösteren Karanfil Group'un yeni adresi Özbekistan’ın başkenti Taşkent oldu

Yurthaber 26-09-22 12:11

Dünya devi Amazon'a dava açıldı! Fiyatların artmasına neden olduğu iddiası...

ABD'nin en büyük teknoloji şirketlerinden Amazon'a California Başsavcılığı tarafından "Haksız Rekabet Yasasını ihlal ederek fiyatların artmasına sebep olduğu" gerekçesiyle dava açıldı.

Finans 15-09-22 01:23

Sektör temsilcileri Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini değerlendirdi

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün: - "İlk etapta en az 1,5 milyon kişiyi direkt etkileyecek bir kampanya açıklandı. Bu kadar vatandaşı etkileyecek bir hamlenin son dönemde hızla artan fiyatlara etki yapmaması imkansız" - Akkuş Group Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş: - "Dar ve özellikle de orta gelirli vatandaşın konut sahibi olmasının yolu açıldı" - Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır: - "Kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma imkanı sağlanacak. Diğer taraftan ucuz konut projesinin kira fiyatlarına da etkisi olacak, zaman içerisinde konut arzının daha da artmasıyla fiyatların gerilemesi sağlanacaktır"

Yurthaber 13-09-22 16:59

Dünyanın 'en iyi 250 uluslararası müteahhidi' belli oldu! Ödülünü Erdoğan'ın elinden aldı

Dünya inşaat sektörünün önemli ve prestijli dergilerinden olan ENR’nin (Engineering News Record), ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ 2022 yılı listesi belli oldu. Gürbağ Group, bu yılki listede 181. sırada yer aldı. Gürbağ Group adına Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bağıban, ödülünü bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Finans 31-08-22 16:13

Beymen'den 2022-23 Sonbahar/Kış Kampanyası Volume Up

Beymen Group Pazarlama ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Elif Göktaş: - "Yeni sezonda tüm modaseverleri hayatı bir sahne, yaşadığımız her anı ise bir performans olarak görmeye davet ediyoruz"

Yurthaber 23-08-22 15:07

Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Karanfil: Libya'yla ticaret, Afrika kıtası ile ticaret demektir

"Rotamızı Misurata, Bingazi ve İstanbul olarak geliştirmek de gelecek dönemde öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor"

Yurthaber 22-08-22 15:44

Tüm dünyada infiale yol açmıştı! Casus yazılım Pegasus'u üreten şirketin CEO'su istifa etti

İsrailli siber güvenlik şirketi NSO Group tarafından geliştirilen Pegasus casus yazılımı dünyayı ayağa kaldırmıştı. Yazılımın kullanıcıların haberi olmadan telefon konuşmalarının dinlenmesi, ses kaydı alınması, e-postaların takip edilmesi ve telefonlardan fotoğraf çekilmesi için kullanıldığı ortaya çıkmıştı. Fakat şok bir gelişme yaşandı. NSO Group'un üst yöneticisi (CEO) Shalev Hulio'nun istifa ettiği bildirildi.

Haber 22-08-22 12:35