Kadim Dostlar Haberleri

TİP'ten 'Ermeni soykırımı iddiaları' hakkında tepki çeken paylaşım! Size oy verdiğime pişman ettiniz

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Ermeni soykırımı iddiaları hakkında tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, 109 yıl önce kadim Ermeni halkının katliam ve sürgünlerle bu topraklardan söküldüğünü belirten TİP, bu olayı en büyük acılardan biri olarak niteledi. Sosyal medyada büyük tepki çeken bu paylaşıma yorum yağdı. Bazı kullanıcılar, 'size oy verdiğime pişman ettiniz' ifadelerinde bulundu.

Haber 2024-04-24 15:37:34

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldı

İstanbul’un kadim semtlerinden Eyüpsultan'da 30 yıl sonra ilk kez CHP’li bir belediye başkanı seçildi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, “herkesin başkanı” olacağına dair söz verdi.

Haber 2024-04-05 16:09:01

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Mehmet Öntürk, İskenderun'da konuştu:

Kesin olmayan sonuçlara göre Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Cumhur İttifakı adayı Mehmet Öntürk, "15 ilçenin 15'ini de adil bir şekilde yöneteceğiz ve buradan şunu yapacağız, bu kadim şehrin kardeşliğini birleştireceğiz inşallah." dedi.

Yurthaber 2024-04-01 07:42:55

Fatih seçim sonuçları canlı! İstanbul Fatih'te yerel seçimi Mahir Polat mı Mehmet Ergün Turan mı kazanıyor?

İstanbul'un kadim ilçesi Fatih'te seçim sonuçları büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. CHP'nin adayı Mahir Polat ile AK Parti'nin adayı Mehmet Ergün Turan arasında nefes kesen bir seçim yarışı yaşanıyor. Her iki adayın da projeleriyle öne çıktığı 31 Mart yerel seçimlerinde Fatih'te de seçim sonuçları büyük heyecanla takip ediliyor. Fatih'te yaşayan vatandaşlar Fatih seçim sonuçlarını yakından takip ederken AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan mı CHP adayı Mahir Polat mı kazanıyor?

Haber 2024-03-30 23:35:27

Diğer Haber Etiketleri

türkiye işçi partisi İstanbul Eyüpsultan Eyüpsultan Belediyesi Cumhur İttifakı Hatay Mehmet Öntürk seçim Fatih Seçim 2024 ak parti CHP Murat Kurum ele Dilan Polat Mansur Yavaş Ankara Ankara havası Samsun Orhan Aydın yeni yıl mesajları etkileyici sözler yılbaşı mesajları Aşık Veysel tarifi yiyecekler kurabiye tarifi İsrail sur İznik Bursa Protesto Recep Tayyip Erdoğan son dakika Gülşen sosyal medya ünlü oyuncu Işın Karaca Demet Akalın Mustafa Destici Kerkük erkek parfüm erkek parfüm önerileri en iyi erkek parfümleri parfüm turşu turşu faydaları turşu nasıl yapılır turşu yararları turşunun faydaları turşunun yararları acı biber turşu çeşitleri acı biber turşusu çeşitleri biber turşusu biber turşu çeşitleri biber turşusu çeşitleri kuşadası Muş Melikgazi Mardin Midyat Viyana yee istanbul finans merkezi deprem jandarma kadın kardeş Osmaniye anadolu medeniyetleri mezopotamya uygarlıkları Tayfur Sökmen Kemal Kılıçdaroğlu Akşehir Konya Anadolu leoparı tarım ve orman bakanı Tarım ve Orman Bakanlığı Vahit Kirişci Kayseri barınak belediye eğitim Niğde ecem Haluk Levent EYT istedi Kerimcan Durmaz Danla Bilic aktan Çağatay Ulusoy Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Yenikapı balon Diyarbakır kültür ve turizm bakanı mehmet nuri ersoy TÜRMOB Düzce kulübe öğrenci sokak hayvanları can dostlar park tören cumhurbaskani recep tayyip erdogan açılış hizmet Sakarya Büyükşehir Belediyesi hellim peynir Mısır keşif semerkant bakım destek haydi hayvan polis sokak

Kadim Dostlar Platformu, İBB Başkan adayı Kurum'a destek vereceğini duyurdu

Kadim Dostlar Platformu Başkanı Yakup Sucuoğlu, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'a destek vereceklerini duyurdu.

Haber 30-03-24 14:55

Dilan Polat ve Nez Demir mahkemede yüzleşti! Duruşma boyunca karşılıklı ağlaştılar

Dilan Polat ve Nez Demir arasındaki hakaret davası duruşması görüldü. Eski dostlar duruşma boyunca ağladı. Dilan Polat "Şikayetimden vazgeçmek istiyorum" deyince dava düştü.

Magazin 28-03-24 13:47

Kalabalığın arasına karıştı, Ankara havalarına eşlik etti! Mansur Yavaş'ın ziyaretinden renkli görüntüler ilgi çekti

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Sincan'daki Dostlar Konağı'nda gençlerle bir araya geldi. Yavaş Ankara havalarına eşlik ederken renkli görüntüler ortaya çıktı. Kalabalıkla birlikte eğlendiği anları Yavaş sosyal medya hesabından da paylaştı.

Haber 03-03-24 12:41

Can dostlar için bir yılda 190 ton mama üretildi

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait Mama Üretim Tesisi’nde 2023 yılında üretilen 190 ton mama Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi’nde bulunan kedi ve köpeklere verildi.

Yurthaber 21-02-24 10:27

Depremde kızını kaybeden tiyatrocu Orhan Aydın CHP'nin adayı Lütfü Savaş'a ateş püskürdü: 'Beni bağışlasınlar CHP'li dostlar...'

CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş oldu. Savaş'ın adaylığını destekleyenlerde oldu eleştirenlerde. Tiyatrocu Orhan Aydın’ın Hatay’da enkaz altında kalan kızı Eylem Şafak Aydın günlerce enkaz altında kaldıktan sonra hayatını kaybetmişti. Orhan Aydın, katıldığı programda Lütfü Savaş'ın yeniden başkan adayı gösterilmesine sert tepki gösterdi.

Magazin 17-01-24 10:46

Yeni yıl sözleri 2024 - En güzel ve en etkileyici yılbaşı sözleri için öneriler

Yeni yılın yaklaştığı her yıl aile, dostlar, arkadaşlar, sevgililer güzel sözlerle, güzel dileklerle mutlu edilir, karşılıklı hediyeleşmelerle anlamlı hatıralar oluşturulur. Yeni yıla sevilen insanlarla güzel bir şekilde girmeyi planlayarak, gelecek yılın daha güzel olmasına olan inançlar tazelenir. İşte en güzel ve en etkileyici yılbaşı sözleri için öneriler!

Haber 29-12-23 00:30

Aşık Veysel, vefatının 50. yılında Samsun'da anıldı

Samsun'da, Aşık Veysel'in vefatının 50. yılı dolayısıyla "Dostlar Onu Hatırlıyor" programı düzenlendi.

Yurthaber 27-12-23 07:38

Yılbaşı kurabiyesi tarifi: Yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır?

Yeni bir yıl ile birlikte gelen yeni umutlar, dilekler, heyecanlar, rengarenk ve ışıl ışıl süslerle birlikte kutlanan yılbaşı günü birbirinden lezzetli yiyecekleri ile de yılın en güzel zamanı olarak bilinir. Kurulan yılbaşı sofralarına oturup, bir araya gelen aile üyeleri, dostlar, arkadaşlar bir arada yeni bir yılın gelişini kutlarken sofralardaki lezzetler, yeni yıl dileklerine de eşlik eder. Yılbaşı kurabiyesi de bu dönemin en çok yapılan tarifleri arasında bulunur.

Yemek 22-12-23 17:51

İsrail protestosunun dozu taştı: Bursa'daki 2 bin yıllık tarihi surları görenler tepkili! Bunun yeri burası değil, çok kişi de görmez

Gazze'de eşi benzeri görülmemiş bir katliama imza atan İsrail'e tepkiler dinmek bilmedi. Ancak protestoların dozu bazen tartışmalara yol açacak boyutlara varıyor. Bunun son örneği Bursa'da 2 bin yıllık geçmişi üzerinde taşıyan surlarda yaşandı. Vatandaşlar İsrail nefretini kadim surların üzerine kazıdı. Haliyle bu protesto tepki topladı.

Haber 19-12-23 09:41

SON DAKİKA | 'Başkenti Kudüs olan bir Filistin devletinin...' Erdoğan'dan Filistin-İsrail gerilimine ilişkin önemli mesaj Türkiye, gerilimin düşmesi için elinden geleni yapmaya hazır

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilköy'deki Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi Açılış Töreni'ne katıldı. Erdoğan, törende yaptığı konuşmada; Filistin-İsrail gerilimine de değinerek "Türkiye, iyice tırmanan gerilimin düşmesi için elinden geleni yapmaya hazırdır" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, "Başkenti Kudüs olan bir Filistin devletinin hayata geçirilmesi artık ertelenemez bir ihtiyaçtır." dedi.

Haber 08-10-23 17:18

Eski dostlar arasında kriz çıktı! Işın Karaca 'Beğenmedim' deyince Demet Akalın çıldırdı

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, bugün Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Işın Karaca, Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı beğenmediğini itiraf etti. Akalın ise, Işın Karaca'nın yorumunun ardından sosyal medyada peş peşe paylaşımlar yaparak gönderme yaptı.

Magazin 22-09-23 17:19

BBP lideri Destici'den Kerkük açıklaması: Uçaklarımıza 15 dakikalık mesafede

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kerkük'ün kadim bir Türk şehri olduğunu belirterek, "Orada Türk varlığını yok etmeye ya da gücünü kırmaya, etkisizleştirmeye ya da Türkleri baskı altına almaya, geçmişte yaşandığı gibi birtakım katliamlara kadar gidecek süreçleri yaşatmaya çalışanlara asla müsaademiz yoktur." dedi. Destici ayrıca orada Türklere saldırı girişimi olma ihtimaline karşı, "Hiç kimse endişe etmesin uçaklarımıza 15 dakikalık mesafedeler." ifadelerini kullandı.

Haber 03-09-23 22:51

Herkesin hayran kalacağı bir koku arayanlara Versace'den Burberry'e unutulmaz parfümler

"Bvlgari, Davidoff veya Versace Eros nasıl kokuyor?" sorusunu merak ediyorsanız doğru yerdesiniz! İyi ve kaliteli bir parfümün çevrenizde yarattığı etki düşündüğünüzden çok daha fazla olabilir. İnsanlığın en kadim duyularından biri olan koku, karşı tarafı etkilemek için kullanılabilecek en iyi yollardan biri. Bunu bilen markalar tarafından üretilen ve girdiğiniz ortamlarda direkt olarak fark edilmenizi sağlayacak parfümleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 28-08-23 17:51

Her yemeğin yanına yakışan sofraların olmazsa olmazı en iyi turşu markaları

Acısından tatlısına onlarca çeşidi olan turşu; dünyanın en kadim gıda saklama yöntemleri arasında yer alıyor. Hem lezzetli hem faydalı olan bu turşular taze sebzeleri kış döneminde de tüketmeyi sağlıyor. Eğer siz de lezzetli bir turşuya hayır diyemeyenlerdenseniz bir araya getirdiğimiz en iyi turşu seçeneklerine göz atmadan geçmeyin!

Haber 14-08-23 16:40

Minik eller can dostlar için Adabahçe’de hasat yaptı

Kuşadası Belediyesi tarafından tarımsal üretimi geliştirmek ve tüketicilerin sağlıklı gıdaya aracısız ulaşmasını sağlamak amacıyla yaşama geçirilen Adabahçe’de, Kuşadası Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri yaz hasadı yaptı.

Yurthaber 10-08-23 10:10

Muş’ta lise öğrencileri türkülerle şehrin tarihini tanıtıyor

Anadolu’nun kapılarının açıldığı kadim şehir Muş’ta bir grup öğretmen ve öğrenci, seslendirdikleri türkülerle şehrin tarihini tanıtıyor.

Yurthaber 02-06-23 13:27

Melikgazi sokaklardaki can dostlar için kedi evleri yaptı

Yaptığı her çalışmada gönül belediyeciliği ile hareket eden Melikgazi Belediyesi, parklara sokak kedileri için kedi evleri yaptı.

Yurthaber 29-05-23 10:42

Mardin'in telkari takıları Viyana’da sergileniyor

Anadolu’nun Renkleri" isimli karma takı sergisinde Mardin’in Midyat yöresine ait kadim telkari takıları Viyana'da sanatseverlerle buluştu.

Yurthaber 12-05-23 07:42

Bakan Kurum: Finansımızın kalbi İstanbul'da atacak

İstanbul Finans Merkezi’nin (İFM) Bankalar Etabı’nın açılış töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum; "Tarihimizin, geleneklerimizin tüm desenleriyle bezenmiş bu mekânda inşallah finansımızın kalbi atacak" dedi. 14 Mayıs'ta da milletin yeniden 'eser siyaseti' diyeceğine inandığını belirten Kurum "Daha nice dev eserlerimizi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kadim İstanbul'umuza kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Finans 17-04-23 16:28

Depremde 4 kardeşini kaybeden kadın astsubay can dostlar için mesaisini sürdürüyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde Osmaniye'de 4 kardeşini kaybeden Astsubay Kıdemli Çavuş Esra Kılıç, acısına rağmen görevinin başına dönerek sahipsiz hayvanlar için yürüttüğü mesaisine kaldığı yerden devam ediyor.

Yurthaber 16-03-23 14:35

Anadolu medeniyetleri nelerdir, Anadolu topraklarında yaşamış kaç uygarlık vardır? Anadolu'da kurulan uygarlıklar ve özellikleri nelerdir?

Medeniyet beşiği olan Anadolu, kadim coğrafyasıyla tarih boyu öne çıkmıştır. Pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmış ve dolasıyla çok önemli olaylara şahitlik etmiştir. Bu bereketli topraklarda yaşayan medeniyetler, tarih boyunca birbirlerinden etkilenmişlerdir. Ayrıca yaptıkları pek çok eser günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Bu sayede bugün Anadolu’da çok sayıda uygarlığın yaşadığını biliyoruz. Peki, Anadolu'da kurulan uygarlıklar ve özellikleri nelerdir?

Egitim 10-03-23 17:03

Kahraman köpek Proteo’nun ismi Kuşadası’nda yaşayacak

Kuşadası Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Meksika’dan gelen arama kurtarma ekibiyle Adıyaman’da görev yaparken ölen ‘Proteo’nun ismini Can Dostlar Defin Alanı adıyla açtığı hayvan mezarlığında yaşatacak.

Yurthaber 10-03-23 09:13

Hatay’ın ilk ve tek cumhurbaşkanıydı! Tayfur Sökmen vefatının 43. yılında buruk anma: Bu 3 Mart bugüne kadarki en zor anma günü

Hatay’ın ilk ve tek Cumhurbaşkanı Tayfur Sökmen, vefatının 43. yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Anma töreninde konuşan Tayfur Sökmen’in torunu Nejla Sökmenoğlu, “Bizler Hataylılara genetik kodumuzda olduğu sürece her daim sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Kadim vatan toprağı olan Hatay tüm yurttaşların şahsi meselesidir” dedi.

Haber 03-03-23 12:57

'İl yapacağız' CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun o ilçedeki konuşmasında dikkat çeken sözler

Bazı ilçelerin il olma beklentileri ve daha önce gündeme gelen il olacağı düşünülen ilçelere dair listeler dönem dönem yeniden konuşulmaya devam ederken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Konya Akşehir'de gerçekleşen Büyük Yörük Türkmen Buluşması'na katılan Kılıçdaroğlu, "Akşehir neden il değil? Bağımsızlık savaşının asıl karargahı olan Akşehir. Bizim kadim kültürümüzün yerleşkesi olan bir yeri neden il yapmayacağız? Yapacağız." dedi.

Haber 28-01-23 16:18

Bakan Kirişci duyurdu! İki ayrı bölgemizde yeniden görüntülendi

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter'daki hesabından nesli tehlike altında olan Anadolu Leoparı'nın iki ayrı bölgede yeniden görüntülendiğini duyurdu. Anadolu Leoparı'nın fotokapana yansıyan görüntülerini paylaşan Bakan Kirişci, "Anadolu Leoparı iki ayrı bölgemizde yeniden görüntülendi. İzini sürmeye, heyecanla yolunu gözlemeye devam edeceğiz. Bu kadim topraklar ilelebet yurdu, heybeti daim olsun" dedi.

Haber 26-01-23 12:42

Büyükşehir’in kameraları ile dünya Kayseri’yi izliyor

Büyükşehir Belediyesi kameraları ile kadim kent Kayseri, dünyanın izlediği şehir oldu.

Yurthaber 12-01-23 11:03

Niğde'de Gülen Dostlar Projesiyle barınaktaki hayvanlar eğitiliyor

Niğde Belediyesinin başlattığı "Gülen Dostlar Projesi"yle barınaktaki hayvanlar eğitilerek, sahiplendirilecek.

Yurthaber 11-01-23 13:56

Haluk Levent EYT'lilere çağrı yaptı: EYT'li dostlar! O gün, bugün işte, bağışlarınızı bekliyoruz

Milyonlarca EYT'linin beklediği müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı ve düzenlemede yaş sınırının olmayacağını duyurdu. Gündemi belirleyen bu gelişmenin ardından, Ankara'da bir konserde EYT'lilere destek veren sanatçı Haluk Levent'ten de dikkat çeken bir paylaşım geldi. AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, " Ne demiştiniz? 'İlk aylığımızdan bir öğrenci okutacağız.' O gün, bugün işte." diyerek EYT'lilere çağrı yaptı.

Magazin 28-12-22 23:47

Kuşadası hayvan mezarlığına 3 yılda 335 hayvan gömüldü

Kuşadası Belediyesi tarafından ‘Can Dostlar Defin Alanı’ adıyla 3 yıl önce açılan hayvan mezarlığına bugüne kadar 228 köpek ve 107 kedi olmak üzere 335 hayvan gömüldü.

Yurthaber 22-12-22 09:23

Sosyal medya bu barışmayı kutluyor! Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic küslüğü bitti

Sosyal medyanın iki fenomen ismi ve eski yakın dost olan Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic'in küslüğü Zeynep Bastık konserinde son buldu. Kerimcan Durmaz Instagram hesabından Danla Bilic ile dans ettiği anları paylaşınca, eski dostlar gündeme oturdu.

Magazin 22-10-22 14:14

Bakan Kurum, Zeytinburnu Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'nde konuştu:

"En kutlu müjdelerle başkent yapılmış bu kadim şehir için, sizler için daha hangi projeleri yapabiliriz, gönüllere hangi hizmetlerimizle girebiliriz, biz hep bunun derdinde olduk. Biz milletimizin gönlünün derdindeyiz. Aziz milletimizin duasının derdindeyiz"

Yurthaber 14-10-22 17:07

Çağatay Ulusoy'un ardından Kıvaç Tatlıtuğ da Gülseren Budayıcıoğlu’nun projesinden çekildi! Gerekçesi dikkat çekti

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan beklenmedik bir haber geldi. Yeni dizisi 'Kral Kaybederse' ile seyirciyle buluşmak için geri sayan Tatlıtuğ, diziden ayrıldığını açıkladı. Daha önce de yakın dostu Çağatay Ulusoy, Gülseren Budayıcıoğlu'nun projesinden çekilmişti. İddiaya göre yakın dostlar,“Kadına şiddetin başrolde olduğu yapımlarda oynamayız” dediler.

Magazin 12-10-22 07:29

Marmaray kazılarında keşfedilmişti! Yenikapı Batıkları'nın görüntüsü kahretti: Uyardık ancak bir sonuç alınmış değil

İstanbul’da 8500 yıllık tarihe dayanan Yenikapı Batıkları’nın olduğu arkeolojik bölge evsizlerin mekanı oldu. Bakımsızlık ve ilgisizlikten kötü durumda olan ve yer yer çöp alanına dönüşen bölge için açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Kemal Kutgün Eyüpgiller, "Böylesi görüntüler, maalesef kadim şehrimize yakışmıyor. İstanbul’un kuruluşunun 8500 yıl öncesine dayandığını belgeleyen kalıntıların korunması elzemdir." diye konuştu.

Haber 10-10-22 08:04

Kadim kent Diyarbakır'da günün ilk ışıklarıyla balon keyfi

Sur Kültür Yolu Festivali kapsamında Kapadokya'dan getirilen ve Dicle Vadisi'nde yükselen balonlara ilgi yüksek - Balona binen vatandaşlardan Yasemin Varol: - "Kapadokya'ya hiç gitmedim. Balona binmeyi çok istiyordum. Çok mutluyuz"

Yurthaber 09-10-22 10:44

Bakanı Ersoy Sur Kültür Yolu Festivalinin gala programında konuştu:

"Toplam 5 ilimizde kültür yolu festivalleri düzenliyoruz. Gelecek sene bu 5 ilimize İzmir Efes Kültür Yolu Festivali, Adana Portakal Çiçeği Karnavalı ve Gaziantep Gastronomi Festivali de dahil olacak" - "Bu kadim topraklarda festival coşkusunu yaşama mutluluğunun tarifi bizim için çok büyük"

Yurthaber 08-10-22 21:04

Diyarbakır'da Yeni Şehirden Kadim Şehre bisiklet turu etkinliği yapıldı

Diyarbakır'da "Yeni Şehirden Kadim Şehre" bisiklet turu etkinliği yapıldı

Yurthaber 07-10-22 18:44

Dostlar Meclisinin misafiri bu kez eski dost Yahya Arıkan

Dostlar Meclisi TÜRMOB seçimleri öncesi TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan ile Şişli’de Madam Despina’da bir araya geldi. Yaklaşık beş yıldır düzenli aylık yemeklerde bir araya gelen Dostlar Meclisinin kurucusu Celal Özgüroğlu ertelemeli yapılan Eylül ayı olağan yemekli toplantısını bu ay misafir ettikleri İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Onursal Başkanı Yahya Arıkan’ın yoğun takvimi nedeniyle Ekim ayında yaptıklarını bildirdi.

Finans 06-10-22 14:11

Düzce'de lise öğrencileri can dostlar için kulübe tasarladı

Düzce'de lise öğrencileri "can dostlar" için kulübe tasarladı

Yurthaber 05-10-22 12:20

Edirne'de can dostlar için kurulan park açıldı

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu: - "Bir evde pati varsa o evde sempati vardır"

Yurthaber 04-10-22 18:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4. Dünya Göçebe Oyunları Açılış Programı'nda konuştu: (1)

"Her ne kadar medya ve iletişim araçları dünyayı küçük bir köy haline getirmiş olsa da bugün halen kültürün ve insani ilişkilerin en etkili taşıyıcısı göçlerdir" - "Göçebe Oyunları'nı dünya çapına yayan bu organizasyonu da insanlığın kadim mirasını gelecek kuşaklara bırakma misyonuyla önemli görüyorum"

Yurthaber 29-09-22 20:24

Sakarya'da can dostlar Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde emin ellerde

18 bin metrekarelik alanda kurulu merkezde, otomatik anestezi, ultrason, röntgen, biyokimya, hemogram, idrar analiz, EKG cihazı ile oksijen konsantratörü gibi donanım ve birimler yer alıyor

Yurthaber 27-09-22 15:24

5. Kadim Değerler Kısa Film ve Fotoğraf Yarışmasına başvurular başladı

"5. Kadim Değerler Kısa Film ve Fotoğraf Yarışması"na başvurular başladı

Yurthaber 26-09-22 20:25

Antik Mısır mezarında bulundu, analiz sonucu hayrete düşürdü! Bugünün favorilerinden biri, daha eskisi yok

Arkeologlar inanılmaz bir keşfe imza attı. Günümüzde kahvaltı sofralarının sevilen ürününü kadim uygarlıkların da tükettiğini gösteren keşif Antik Mısır mezarında yapıldı. Arkeologların son bulgusu, 2 bin 600 yıllık bir gerçeği daha ortaya çıkardı.

Haber 22-09-22 10:19

Kadim Türk yurdu Semerkant, görkemli yapılarıyla zamana meydan okuyor

UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan ve 2 bin 750 yıllık tarihi bulunan şehir, Orta Asya Türk mimarisinin ünü sınırları aşan sayılı eserlerine ev sahipliği yapıyor - "Semerkant'ın kalbi" kabul edilen Registan Meydanı'ndaki tarihi medreseler, Timur İmparatorluğu'nun kurucusu Emir Timur'un kabrinin bulunduğu Guri Emir Türbesi, döneminin önemli astronomi merkezlerinden Uluğbey Gözlemevi gibi yüzlerce yıllık yapılar, tarih meraklılarını zamanda yolculuğa çıkarıyor

Yurthaber 18-09-22 11:05

CHP Sözcüsü Öztrak, MYK toplantısına ilişkin açıklama yaptı:

"Bu ülkede kimse Cumhuriyet'i, Osmanlı ile kapıştırmaz, çarpıştırmaz. Ecdadımızı 'senden', 'benden' diye bölüp parçalamayız. Anadolu'nun kapılarını açan Alparslan da bizim, Anadolu ve Trakya'yı emperyalist çizmelerinden kurtaran Mustafa Kemal de bizim" - "(CHP Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek'in ifadeleri) CHP'nin görüşlerini Genel Başkanımız, Parti Sözcüsü ve grup başkan vekilleri açıklar. Diyarbakır, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tarihi ve kadim bir şehridir. Diyarbakırlı kardeşlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin onurlu ve saygın vatandaşlarıdır"

Yurthaber 12-09-22 18:45