Kilis Valiligi Ziyaret Haberleri

Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması! O görüşme olay olmuştu: Nikah davetiyesi için uğramış!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. Söz konusu ziyaret, muhalif kesimde büyük tepkiye yol açarken, CHP lideri Özgür Özel'den açıklama geldi. Eleştirilerin ardından gazeteci İsmail Küçükkaya'ya konuşan Özel, "Nikah davetiyesi için uğradı, kapıdan çevirecek halimiz yoktu" dedi. Karagöz de eleştirilere yanıt verdi.

Haber 2024-05-08 12:19:38

Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov, Kahramanmaraş'ta konuştu:

Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov, "asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ı ziyaret etti.

Yurthaber 2024-05-07 13:43:46

Cizre’de STK temsilcileri selden etkilenen esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Şırnak’ın Cizre ilçesinde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ve oda başkanları selden etkilenen esnafı iş yerlerinde, vatandaşları da evlerinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yurthaber 2024-05-07 12:21:48

Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' mi var? İddialar gündem olurken, Özbek'ten İmamoğlu'na dikkat çeken ziyaret

Olağan seçimli genel kurula gitmeye hazırlanan Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' iddiası gündeme gelmişti. Yerel seçimler sürecinde AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum için "İstanbul için şans" ifadelerini kullanan Özbek'e rakip olarak eski CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum'un aday olması iddiaları güçlendirirken; Özbek'in bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmesi ise dikkat çekti.

Spor 2024-05-07 12:04:22

CHP lideri Özel, TBMM'de Bahçeli'yi ziyaret etti! Görüşme sonrası açıklama yapılmadı

CHP lideri Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Meclis'teki makamında ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü. Bahçeli görüşmenin ardından, "Açıklamayı sayın Genel Başkan yapacak" ifadelerini kullandı.

Haber 07-05-24 12:04

Sürpriz görüşme! Özgür Özel, Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek

Siyasette sıcak dakikalar yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek. Sürpriz görüşmenin saat 12'de olması beklenirken iki lider, Anayasa, iç siyaset ve dış politikadaki son durumla ilgili görüş alışverişinde bulunacaklar.

Haber 06-05-24 18:51

Fatih Erbakan duyurdu! Kazandıkları belediyeler sonrası ilk icraatlarını açıkladı

31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz parti olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, kazandıkları belediyeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Hakkari'de Derecik'i ziyaret eden Erbakan “Bizim aldığımız 63 belediyenin bulunduğu yerlerde inşallah Refah marketleri kuracağız" dedi.

Finans 05-05-24 22:32

CZN Burak hayatını kaybeden Neşet Turan'ın ailesine taziyeye gitti! Keşke böyle olmasaydı

CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir, Aksaray-Ankara kara yolunda yürürken kardeşinin açtığı canlı yayında kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybeden Neşet Turan'ın ailesini ziyaret ederek irmik helvası yaptı.

Magazin 05-05-24 15:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'bakanlık' önerisi! Özgür Özel ilk kez bizzat açıkladı: CHP'den bakan yardımcısı veririm

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı AK Parti genel merkezinde ziyaret eden CHP lideri Özgür Özel bugün de DEM Parti eş genel başkanlarını CHP genel merkezinde konuk etti. Görüşmenin ardından genel başkanlar ortak basın toplantısı düzenlerken Özel, gazetecilerin sorusu üzerine Erdoğan'a görüşmede kurulmasını önerdiği bakanlığı açıkladı.

Haber 03-05-24 17:20

İran Radyo ve Televizyon Kurumu heyeti, AA'yı ziyaret etti

İran Radyo ve Televizyon Kurumu heyeti, Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Haber 03-05-24 16:05

Son dakika | Erdoğan'dan merakla beklenen Özgür Özel açıklaması geldi! İlk fırsatta diyerek vurguladı: Bu adımı atacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP lideri Özgür Özel ile görüşmesine ilişkin ilk açıklama geldi. İlk fırsatta Özel'i ziyaret edeceğini belirten Erdoğan, "Türkiye'de siyasetin yumuşama sürecini başlatalım istiyorum. Bu adımı da atacağız" dedi.

Haber 03-05-24 14:37

Dikkat çeken ‘boş koltuk’ detayı! Özgür Özel söyledi, Erdoğan hemen telafi etti...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etmesi ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ederken görüşmeden yansıyan kareler de oldukça dikkat çekti. Ziyaret sonrası basına yansıyan fotoğraflarda yer alan ‘boş koltuk’ tartışması ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Özel ile Erdoğan arasında da o koltukla ilgili görüşmede diyalog yaşandı. İşte detaylar…

Haber 03-05-24 07:53

Vali Çiftçi, sosyal medya takipçisi Kısmet Pala’yı makamında ağırladı

Erzurum Valiliği sosyal medya hesaplarının sıkı takipçilerinden Kısmet Pala, annesi Naciye Pala ile birlikte Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti.

Yurthaber 02-05-24 15:43

Numan Kurtulmuş 'anayasa' ziyaretlerine devam ediyor! İlk adresi DEM Parti oldu: 'Temizlik' vurgusu dikkat çekti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un yeni anayasa için siyasi partilere ziyaretleri devam ediyor. Kurtulmuş'un bugünkü ilk adresi DEM Parti oldu. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatımoğulları Oruç, yol temizliğine ihtiyaç olduğunu vurguladı. Kurtulmuş ardından Saadet Partisi ve İYİ Parti'yi ziyaret etti.

Haber 02-05-24 14:59

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Antalya Valiliğini ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Antalya Valiliğine ziyarette bulundu.

Yurthaber 02-05-24 14:30

Gözler, Erdoğan'la yapacağı görüşmeye çevrilmişken... Fatih Portakal, CHP liderinin o sözlerine dikkat çekti: İlk gol Özel'den!

Ankara'da tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yapacağı görüşmeye çevrilmişken; TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş dün CHP grubunu ziyaret etti. Kritik görüşme sonrası Özel'in kullandığı ifadeler dikkat çekerken, gazeteci Fatih Portakal'ın "İlk gol Özel'den!" yorumu ise gündem oldu.

Haber 01-05-24 08:33

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 'anayasa' turu! Özgür Özel'den dikkat çeken vurgu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yeni anayasa hazırlıkları kapsamında CHP'yi ziyaret etti. Kurtulmuş ziyaretin verimli geçtiğini belirterek, "Anayasa yapım sürecine ilişkin görüşleri aldım" ifadesini kullandı. CHP lideri Özgür Özel ise, "Yeni anayasa konuşulurken mevcut anayasa tam uyum sağlanması gerektiğini ifade ettik." dedi.

Haber 30-04-24 12:30

Yeni anayasa mesaisi başlıyor! TBMM Başkanı Kurtulmuş, parti gruplarını ziyaret edecek

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bu hafta parti gruplarına yapacağı ziyaretle yeni anayasa için görüşmelere başlayacak. Kurtulmuş'un anayasa ve içtüzük değişikliği konusunda ziyaretlerine 30 Nisan Salı günü Meclis'te CHP grubu ile başlaması bekleniyor.

Haber 29-04-24 07:34

Kaymakam Kaymakçı koltuğunu ilköğretim öğrencisine devretti

Tercan Kaymakamı Cafer Kaymakçı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu kendisini ziyaret eden Mamahatun 17 Şubat İlkokulu 4/A öğrencilerinden Zeynep Ece Alkan’a bıraktı.

Yurthaber 24-04-24 14:03

Dursun Özbek'i güldüren diyalog! ''Şampiyonluğunuz şimdiden hayırlı olsun''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ziyaret ettiği Hatay’da, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hatay’ın yöresel lezzetini tatmak için Uzun Çarşı’da bir künefeciye misafir olan Başkan Özbek’e künefe ustasının, ‘Şimdiden hayırlı olsun şampiyonluğuz’ demesi ise sarı-kırmızılı kulübün başkanını gülümsetti.

Spor 23-04-24 15:41

Devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığındaki devlet erkanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı.

Haber 23-04-24 10:30

Bakan Tekin'den öğrencilerle Anıtkabir ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kapsamında öğrenci ve öğretmenlerle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

Haber 23-04-24 09:30

Kick fenomeni canlı yayında filin saldırısına uğradı! Korku dolu anları kaydetti: Çitlerden atlayarak zor kurtuldu

Kick yayıncısı ShakoMako, Sri Lanka'da bir hayvan barınağını ziyaret ettiği sırada o anları hayranlarıyla paylaşmak için Kick paltformu üzerinden canlı yayın başlamıştı. Ancak canlı yayın fenomen ismin planladığı gibi gitmedi. Aniden fillerin üzerine doğru koşması üzerine büyük bir panik yaşayan genç kadın çitlerden atlayarak koşmaya başladı. O anlarda canlı yayını kapatmayan kadının kaçış anları saniye saniye gözüktü.

Trend 23-04-24 07:37

Etüt nasıl yazılır? Etüt mü etüd mü, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemizde var olan bazı sözcükler Türkçe kökene sahipken bazıları ise yabancı kökene sahiptir. Yabancı kökenli kelimelerin pek çoğunda sıklıkla yazım hatası yapılabilmektedir. Bu hataların düzeltilmesi için Türk Dil Kurumu tarafından oluşturulan ve internet üzerinden sözcük sorgulatma şansı veren TDK sözlük sitesi ziyaret edilmektedir. Dilimizde sıklıkla hatalı yazılan kelimelerden biri etüt sözcüğüdür. Peki, etüt nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 22-04-24 19:33

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier İstanbul'da! İlk olarak İmamoğlu ile görüştü

Alman Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, üç günlük Türkiye ziyareti kapsamında İstanbul'a geldi. İstanbul Valisi Davut Gül'ün karşıladığı Steinmeier, İstanbul'daki ilk ziyaretini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yaptı. İkili birlikte Almanya'ya Türk işçilerin göçünü konu alan 'Gurbette Hasret' isimli sergiyi ziyaret etti. Steinmeier sergi sırasında bir grup tarafından protesto edildi. Protestoculardan bazıları gözaltına alındı.

Haber 22-04-24 13:38

Rüzgarın estiği yöne göre yer değiştiriyor! Ziyaretçi akını 'Böylesiyle karşılaşmak bizi şaşırttı'

Bingöl’ün Solhan ilçesinde bulunan doğa harikası yüzen adalar, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Yaz döneminde vatandaşların ilgisini daha çok çeken noktalardan biri olan bölgede rüzgarın estiği yöne göre yer değiştiren adalar, bölgeyi ziyaret eden vatandaşlara beklediklerinden çok daha fazlasını sunuyor. Vatandaşlar "Yeşilliğin ortasında böyle ada görseliyle karşılaşmak bizi şaşırttı. Herkesin burayı görmesini de tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.

Kadin 22-04-24 10:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik ziyareti öncesi Irak'tan dikkat çeken açıklama: Büyük ve sürpriz bir anlaşmaya imza atılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra ilk kez Irak'a resmi ziyarette bulunacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bağdat ve Erbil'i ziyaret edecek. Kritik ziyaret öncesinde ise Irak'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Irak Hükümet Sözcüsü Basim el-Avvadi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle iki ülke ilişkilerinde "niteliksel sıçrama" yaşanacağını söyleyerek "Büyük ve sürpriz bir anlaşmaya imza atılacak" ifadelerini kullandı.

Haber 21-04-24 20:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12 yıl sonra Irak'a kritik ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra ilk kez Irak'a resmi ziyarette bulunacak. Yarın Irak'a gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bağdat ve Erbil'i ziyaret etmesi bekleniyor.

Haber 21-04-24 14:22

Kapıda vize uygulamasıyla Ayvalık'tan Midilli'ye geçen Türk turist kafilesini Yunanistan Başbakanı Miçotakis karşıladı

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Midilli Adası’nda gerçekleştirdiği program sırasında adayı ziyaret eden 92 Türk vatandaşı karşıladı. Miçotakis, burada yaptığı konuşmada, “Türkiye ile yakınlaşma politikası yasadışı göç akışının azalmasına yardımcı oluyor” dedi.

Haber 20-04-24 16:23

CHP heyeti Anıtkabir'de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) parti genel merkezinde düzenlenecek Yerel Yönetimler Çalıştayı öncesinde Genel Başkan Özgür Özel, parti yöneticileri ve belediye başkanları ile Anıtkabir'i ziyaret etti.

Haber 20-04-24 10:51

Böylesini görmemişler... Fransa'dan 120 bin sipariş verdiler! Kadınlar üretiyor! Tanınmış firma sahibi kalkıp Burdur'a kadar geldi

Burdur'da 5 yıl önce hayata geçirilen El Dikimi Top Üretimi Projesi sonrası kooperatifleşen kadınların kuzu derisinden ürettiği bocce toplarına Fransız firmadan 20 bin set (120 bin adet) sipariş geldi. Fransız firmanın sahibi iş insanı Sebastien Magnan, atölyeyi ziyaret ederek top dikim çalışmalarını inceledi. Sebastien Magnan, "Yaklaşık 15 yıldır tekstil ve diğer sektörlerde iş yaptım. Şu ana kadar gördüğüm en temiz atölyelerden biri. Çalışanlar gerçekten profesyonel" dedi.

Kadin 19-04-24 10:46

Yunanistan askeri heyeti, 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nı ziyaret etti

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye-Yunanistan arasında "Güven Artırıcı Önlemler" kapsamında Türkiye'ye gelen Yunanistan askeri heyetinin 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nı ziyaret ettiğini bildirdi.

Yurthaber 18-04-24 13:56

Tokat Sulusaray'da peş peşe deprem: Yozgat ve Sivas'ta da hissedildi, okullar tatil edildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Tokat'ta peş peşe iki deprem meydana geldi. AFAD, Sulusaray'daki depremlerin büyüklüğünü 4.7 ve 4.1 olarak açıkladı. Deprem Sivas ve Yozgat başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Yapılan açıklamada olumsuz bir durumun bulunmadığı belirtilirken, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu geceyi dışarıda ateş yakarak geçiren vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Öte yandan 3 ilçede okullar tatil edildi.

Haber 18-04-24 06:21

Seçildikten sonra ilk icraatlarından biri oldu! CHP'li Kilis Belediye Başkanı Bilecen, kentteki Arapça tabela ve afişleri söktürmeye başladı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Kilis Belediye Başkanı seçilen Hakan Bilecen'in göreve geldikten sonra yaptığı ilk uygulamalardan biri kentte iş yerlerine asılan Arapça tabelaların kaldırılması oldu. Kilis Belediyesi zabıta ekipleri esnafları kontrol ederek Arapça afişlerin sökülmesini sağladı.

Haber 15-04-24 17:23

O ülke rotasını Türkiye'ye çevirdi! 2 ayda Rusları geride bıraktılar: Akın akın geliyorlar

Türkiye doğa güzelliği ve tatile uygun iklimiyle çok sayıda yabancı turistin ilk adresi olmaya devam ediyor. Ocak ve Şubat ayına ait rakamlar incelendiğinde Türkiye'yi en çok ziyaret eden turistlerin İranlı olduğu belirlendi. Ruslar ve Bulgarlar ikinci ve üçüncü sırada kendine yer buldu. Turistlerin en çok ziyaret ettikleri şehirler ise sırasıyla İstanbul, Edirne, Antalya, Artvin ve Ağrı oldu.

Finans 15-04-24 14:50

Kırşehir'deki Japon Bahçesi bayram tatilinde 14 bin kişiyi ağırladı

Kırşehir'in Kaman ilçesindeki Kalehöyük Arkeoloji Müzesi yerleşkesinde bulunan Japon Bahçesi'ni 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 14 bin kişi ziyaret etti.

Yurthaber 15-04-24 13:50

9 günlük tatilde Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali Türbesi’ni 100 bin kişi ziyaret etti

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Bilecik’e yerli ve yabancı turistler akın ederken, Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali Türbesini 100 bin kişi ziyaret etti.

Yurthaber 15-04-24 11:53

Çalışanlar dikkat! İşe gitmemek için yaptığı şey başına büyük bela açtı: Hem kovuldu hem de 15 yıl hapsi isteniyor

Konya'da özel bir rehabilitasyon merkezinde fizyoterapist olarak görev yapan 37 yaşındaki Sait U. bir tanıdığı aracılığıyla hastaneye gitmeden 4 gün rapor alıp tatile gitti. Patronu, hasta diye ziyaret etmek istedi ancak kabul edilmeyince şüphelendi. Gerçeğin ortaya çıkmasıyla işten kovulan Sait U.'nun 15 yıla kadar, ona rapor hazırlayan doktor ve hemşirenin 8 yıla kadar hapsi isteniyor.

Haber 11-04-24 11:47

Ankara’da bayramlaşma günü: AK Parti ile CHP arasındaki 'İsrail' konuşması gündem oldu

Ankara’da bugün siyasi partiler arasında bayramlaşma günü vardı. Partiler, karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret edip bayramlaşırken dikkat çeken mesajlar da verildi. Günün ilk bayramlaşması AK Parti ile CHP arasında gerçekleşti. Bayramlaşmada ekonomi hakkındaki yorumlar ve karşılıklı olarak verilen birlikte çalışma mesajları gündem yarattı. Öte yandan CHP'li Aylin Nazlıaka'nın, İsrail'e uygulanan ticaret kısıtlaması sözleri görüşmeye damga vurdu.

Haber 11-04-24 11:21

Validen görev başındaki personele bayram ziyareti

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, görev başındaki emniyet ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek, Ramazan Bayramlarını kutladı.

Haber 10-04-24 14:06

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 3 günde 3 ameliyat geçirdi! Değişimi dikkat çekti

CHP lideri Özgür Özel, yerel seçimin ardından hem ses tellerinden hem de gözlerinden operasyon geçirdi. Üç günde 3 ameliyat geçirip sağlığına kavuşan Özel, Ramazan Bayramı için memleketi Manisa'ya gitti. Burada Manisa eski belediye başkanlarının mezarlarını ziyaret eden Özgür Özel'in değişimi de dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

Haber 10-04-24 00:28

'Hocayım' diye mezarlıkta geziyordu! Polis 'dua oku' deyince foyası ortaya çıktı: Nasıl okuyamadım

Ramazan bayramı arifesinde mezarlıktaki yakınlarını ziyaret eden çok sayıda vatandaş sahte hocalarla karşılaştı. Adana polisi harekete geçerek sahte hocaları mezarlıkta sınava tabi tuttu. Kuran-ı Kerim ile dolaşan şahıslara tek tek önce dua sonra Yasin Suresi okutuldu. Duaları okuyamayanlar mezarlığın dışına çıkarılırken bir sahte hocanın, "Ben dua biliyorum. Nasıl yanlış okudum, doğru okudum. Bana ne kadar para verirlerse o kadar kazanıyorum” demesi dikkat çekti.

Haber 09-04-24 13:00

Özge Ulusoy isyan etti: Pişmanlık ve vicdansızlık sıfır

Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy, geçtiğimiz yıllarda Ankara'da karşıdan karşıya geçerken Elif Nasır'ın çarpması sonucu hayata gözlerini yummuştu. Nasır, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Babasının mezarını ziyaret eden Ulusoy, konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Magazin 09-04-24 09:51

6600 nüfuslu ilçeye bayramda 500 bin kişi gelecek! 'Tüm tedbirler alındı'

Bartın'ın 6 bin 600 nüfuslu turistik ilçesi Amasra'da 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi tüm konaklama tesislerinde rezervasyonlar yüzde 90'a ulaştı. Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, "Bayram süresince yaklaşık 500 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz. Bu yönde bütün tedbirlerimizi aldık” dedi.

Haber 06-04-24 13:13

İmamoğlu'nun Anıtkabir ziyaretinde dikkat çeken anlar: İzin almanız gerekiyor

31 Mart seçimlerini kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçelerde yarışı önde bitiren 26 CHP'li belediye başkanıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyaret anında bir görevlinin araya girip, 'İzin almanız gerekiyor' demesi dikkat çekti.

Haber 06-04-24 11:36

Bayram tatili başladı! Tatilciler yollarda: 6600 nüfuslu o ilçeyi bayramda 500 bin kişi ziyaret edecek!

9 günlük bayram tatili başladı. Yurt genelinde herkes bu tatili değerlendirmek amacıyla ya memleketlerine ya da tatil beldelerine gidiyor. Tatilciler her ne kadar yazlık bölgeleri tercih etseler de Karadeniz bölgesi de bu bayram yine ziyaretçi akınına uğrayacak yerlerden birisi. Tatili değerlendirmek isteyen vatandaşlar Batı Karadeniz'in incisi akın etmeye hazırlanıyor. 6600 nüfusu olan ilçenin bayram boyunca 500 bin ziyaretçi ağırlaması bekleniyor!

Haber 06-04-24 10:51

Dudağının etrafında çıkan sivilcelerle mücadele ediyordu! Doktorun teşhisi sonrasında şaşkına döndü

Sosyal medya kullanıcısı Sarah, üst dudağının çevresinde sivilceler çıkmaya devam ettiğinden endişelendi. Doktorunu ziyaret ettikten sonra bunun erkek arkadaşının hatası olduğunu öğrendiğinde oldukça şaşırdı.

Kadin 06-04-24 07:54

Erdoğan'dan Alparslan Türkeş'in mezarına ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.

Haber 04-04-24 15:12

Ünlü basketbolculardan kanser hastalarına anlamlı ziyaret

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru Medicana, 1-7 Nisan Kanser Haftası’na dikkat çekmek için ünlü basketbolcuları onkoloji hastalarıyla bir araya getirdi. Bu kapsamda Darüşşafaka Lassa’dan Berk Demir, Fenerbahçe Beko’dan Emre Ekşioğlu ve Galatasaray Ekmas’tan Göksenin Köksal hastaları ziyaret ederek, forma hediye etti.

Haber 04-04-24 12:39