Taziye Cadiri Haberleri

Bakan Osman Aşkın Bak’tan Mirkan Kurt için taziye mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Trabzonspor’un altyapı futbolcusu Mirkan Kurt’un vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Yurthaber 2024-04-01 10:18:41

Taziye dönüşü motosiklet kazasında can verdi, son anları kamerada

Antalya’da kız arkadaşı ile motosiklette seyir halinde bulunan 17 yaşındaki genç, taziye dönüşü kazada can verdi.

Yurthaber 2024-02-20 11:54:14

Emekli Orgeneral Saldıray Berk hayatını kaybetti! Selçuk Bayraktar'dan paylaşım geldi: 'Mini İHA'larımıza sahip çıkmıştı'

Emekli Orgeneral Saldıray Berk yaşamını yitirdi. 76 yaşında hayata gözlerini yuman Berk, Ankara'da bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da Berk ile yürüttükleri çalışmalara değinerek fotoğraf da paylaşıp taziye mesajı yayımladı.

Haber 2024-02-14 14:31:52

Özgür Özel'den Meral Akşener’e taziye ziyareti

CHP ile İYİ Parti arasında bugün dikkat çeken bir görüşme gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ablasının vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Haber 2024-02-07 16:55:40

Vatandaşlardan Santa Maria Kilisesi’ne taziye ziyareti

Sarıyer’de 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından vatandaşlar, Santa Maria Kilisesi’ne gelerek taziye ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 31-01-24 15:54

Futbol dünyası, hayatını kaybeden Beckenbauer'in yasını tutuyor

Futbol dünyası, 78 yaşında hayatını kaybeden Alman futbol efsanesi Franz Beckenbauer için taziye mesajları yayımladı.

Spor 09-01-24 08:47

20 yıldır süren gelenek, asılan pankartla son buldu! İnşallah bizim köyde başladı, ülkemizdeki bütün köylere de örnek olur

Kırıkkale'nin Ahılı köyünde yaşayan vatandaşların aldığı ortak kararla cenazelerde taziye yemeği uygulaması kaldırıldı. 20 yıldır süren gelenek, köy meydanına asılan ve üzerinde "Cenaze evine yemek götürülür. Bundan dolayı cenazelerimizde taziye yemeği kaldırılmıştır" ifadesi bulunan pankartla sona erdi. 36 yıldır bu köyde yaşadığını söyleyen köy sakini Emrah Erduran ise, "İnşallah bizim köyde başladı, ülkemizdeki bütün köylere de örnek olur." şeklinde konuştu.

Haber 07-01-24 12:26

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan sanatçı Ayla Algan için taziye mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Yurthaber 05-01-24 07:44

Son dakika | Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan, İstanbul'daki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 86 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı Ayla Algan için 6 Ocak Cumartesi günü saat 10.30'da İBB Şehir Tiyatroları Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Ayla Algan için taziye mesajı yayınladı.

Magazin 04-01-24 20:56

Ekrem İmamoğlu taziye ziyaretinde Kur'an okudu... İşte o anlar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy’de bir taziye ziyaretinde Kur'an okuyup dua etti. O ana ilişkin görüntüler ise sosyal medyada paylaşıldı.

Haber 04-01-24 18:13

En acı tesadüf! Taziye ziyaretinde kalp krizi geçirdi, iki arkadaş yan yana toprağa verildi

Ankara'da acı bir olay yaşandı. Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Üzeyir Türker'in (51) cenazesinin getirildiği Ordu'nun Akkuş ilçesinde yakınlarına taziye ziyaretinde bulunan Abdullah Çimen (56), geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. İki arkadaş, bugün yan yana kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Haber 02-01-24 21:58

Taziye dönüşü Sakarya’daki kazada hayatlarını kaybettiler

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde 10 kişinin hayatını kaybettiği, 59 kişinin yaralandığı kazada ticari araçta bulunan hemşire Nihal Yıldız ve avukat Hüseyin Kamil Yıldız da öldü.

Yurthaber 28-12-23 14:22

Son dakika | Hain saldırı sonrası terör örgütüne bir darbe daha! Etkisiz hale getirilen terörist sayısı yükseldi

Son dakika haberi: Teröristlerin 12 şehit verdiğimiz hain saldırısı karşılıksız kalmadı. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bölgede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 30'a yükseldiğini açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki çatışmada şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.

Haber 24-12-23 16:24

Bakan Güler, şehit teğmen Eril Alperen Emir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 14-12-23 23:27

CHP'li Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer fıtık ameliyatında hayatını kaybetti

Aydın’ın Çine İlçe Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer (50), Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi’nde göbek fıtığı ameliyatı sırasında yaşamını yitirdi. CHP lideri Özgür Özel ve Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.

Haber 07-12-23 21:10

SON DAKİKA | Amasya'da lastiği patlayan otobüs kaza yaptı: 27 yaralı

Son dakika haberi: Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde, taziye ziyaretinden dönen kişilerin bulunduğu otobüs, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 27 kişi yaralandı.

Haber 16-11-23 18:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Zeren Ertaş'ın ailesine taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda arızalanan asansörün düşmesi sonucu yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Zeren Ertaş'ın acılı babası Akın Ertaş ile telefonda görüşerek taziyede bulundu.

Haber 27-10-23 22:36

Türk dünyasını yasa boğan kayıp... Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva son yolculuğuna uğurlandı! Cenazede dikkat çeken detay...

Türk dünyası üzerine çok sayıda yazı ve konuşmaları olan Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Paşayeva'nın cenazesi bugün Bakü'de törenle defnedilirken, tabuttaki detay gözlerden kaçmadı. Türkiye'den de Ganire Paşayeva için peş peşe taziye mesajları paylaşıldı.

Haber 29-09-23 12:29

Babalarının cenazesi için geldikleri köyde otomobil çarptı: 3 ölü

Diyarbakır'da vefat eden babaları için İstanbul'dan gelen Vahide ve Hatice Yavuz ile onlara köyde refakat eden yeğenleri Seydo Süer Dinçer'e taziye evinden çıkışta otomobil çarptı. Feci kazada ağır yaralanan 2 kız kardeş ve Dinçer kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Haber 18-09-23 01:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya'ya geçmiş olsun telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı el-Menfi ile telefonda görüştü. Erdoğan, sel felaketi nedeniyle Menfi'ye geçmiş olsun ve taziye dileklerini iletti.

Haber 12-09-23 19:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Torun için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki operasyonda şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Taner Torun'un ailesine başsağlığı diledi.

Haber 27-08-23 18:37

Son dakika: Anadolu rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Anadolu rock müziğinin efsane isimlerinden Erkin Koray'dan acı haber geldi. Kanada'nın Toronto kentinde hastaneye kaldırılan usta sanatçı Erkin Koray, 82 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı Çöpçüler, Fesupanallah, Mesafeler, Şaşkın gibi şarkılarıyla bir döneme damgasını vurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Koray için taziye mesajı paylaştı.

Magazin 08-08-23 10:27

Sanat dünyası yasa boğuldu! Ünlü isimlerden Erkin Koray paylaşımları: Baba! Çok özleyeceğim seni

Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Türk rock müziğinin ünlü ismi Erkin Koray için çok sayıda ünlü isim taziye mesajı paylaştı. Dünya turnelerinde çoğu kez Erkin Koray'ın "Estarabim" şarkısını seslendiren İsrailli heavy metal grubu Orphaned Land de paylaştığı mesajda "Sevgili Erkin baba. Zamanımızın en büyük rock kahramanlarından biri olarak anılacaksın. Bugün özgürce yürüdüğümüz müzik yolunu sen inşa ettin" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-08-23 00:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Devlet Başkanı'na taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan’ı telefonla arayarak kardeşinin vefatına ilişkin taziyelerini iletti.

Haber 27-07-23 22:08

SREBRENİTSA SOYKIRIMI NEDİR? Srebrenitsa soykırımında kaç kişi öldü, ne zaman yapıldı? Katliamın üzerinden 28 sene geçti!

Srebrenitsa katliamı ile ilgili araştırmalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taziye mesajı yayımlamasının ardından hız kazandı. Erdoğan mesajında, "Bir daha benzer vahşetler yaşamamak için Srebrenitsa’yı asla unutmayacağız, unutturmayacağız." ifadelerine yer verdi. Peki, Srebrenitsa katliamı nedir? Srebrenitsa katliamı nerede ve ne zaman yapıldı, kaç kişi öldü?

Haber 11-07-23 14:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Srebrenitsa Soykırımı mesajı: Asla unutmayacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Srebrenitsa Soykırımı'nın 28'inci yıl dönümünde bir taziye mesajı yayımladı. Erdoğan mesajında, "Bir daha benzer vahşetler yaşamamak için Srebrenitsa’yı asla unutmayacağız, unutturmayacağız." ifadelerini kullandı

Haber 11-07-23 11:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sanatçı Özkan Uğur için taziye mesajı

Usta sanatçı ve MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur 69 yaşında hayatını kaybetti. Sevenlerini büyük bir üzüntüye boğan bu haberin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da sosyal medya hesabından bir başsağlığı mesajı yayımladı. Erdoğan paylaşımında "Ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 08-07-23 17:06

Taziye evinde feci kaza! Asansörün halatı koptu: 2 ölü, 2 yaralı

Bursa’nın Gemlik ilçesindeki bir apartmanda korkunç bir kaza meydana geldi. Apartmanın 3’üncü katında seyyar asansör halatının kopması sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten düştü. Asansörde bulunan 4 kişiden Fatma Çelik (73) ve Safura Kader (78) hayatını kaybetti, 2 kadın da yaralandı. Kadınların yakınlarına taziye için apartmana gittikleri öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 23-06-23 11:17

İlginç tesadüf! Kayıp Titan denizaltındaki İngiliz milyarderin eşinin Titanik’le bağlantısı şaşkına çevirdi... Titanik’te ölen çiftin torunu çıktı

Atlantik Okyanusu’nda batan Titanik enkazını görmek için turistik bir tu düzenleyen OceanGate şirketinin Titan adını verdiği denizaltısı kayboldu. Yeterli oksijenleri kalmadığı OceanGate firması, denizaltında bulunan 5 kişinin tamamının öldüğüne inandıklarını söyleyerek bir taziye mesajı yayınladı. Denizaltında bulunan İngiliz milyarder Stockton Rush’ın elşi Wendy Rush’ın 1912 yılında batan Titanik’te ölen çiftin torunu olduğu ortaya çıktı.

Trend 23-06-23 08:50

Taziye evinde feci kaza: Asansörün halatı koptu: 2 ölü, 2 yaralı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yakınlarına taziye ziyaretine gelenlerin bindikleri asansörde halat koptu. 10 metreden zemin kata çakılan asansördeki 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Haber 22-06-23 23:50

SON DAKİKA | Titanik'i görüntülemek isterken kaybolmuştu... Okyanusta bir enkaz bulundu! Denizaltı şirketinden açıklama geldi: Hayatlarını kaybettiler

Son dakika haberi... Titanik'in Atlas Okyanusu’ndaki enkazına turistik amaçla sefer yaparken kaybolan denizaltıyı arama çalışmalarında son dakika gelişmesi yaşandı. Denizaltıyı bulmak için çalışma yürüten ekipler, okyanusta bir "enkaz" buldu. Öte yandan kayıp denizaltının şirketi OceanGate'den yapılan açıklamada, denizaltıdaki 5 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu. ABD'den ise ailelere taziye mesajı geldi.

Haber 22-06-23 19:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev'e taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev’i telefonla arayarak, Kazakistan’daki orman yangınında 14 orman işçisinin hayatını kaybetmesi dolayısıyla taziyelerini iletti.

Haber 12-06-23 11:10

MHP lideri Bahçeli'den Elmadağ'daki patlamada şehit olan işçiler için taziye mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Elmadağ'daki patlamada şehit olan işçiler için taziye mesajı yayımladı.

Haber 10-06-23 18:42

Erdoğan'dan Hindistan'daki tren kazasında hayatını kaybedenler için taziye mesajı

Geçtiğimiz günlerde Hindistan'ta meydana gelen tren kazasında yüzlerce kişi feci şekilde can vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Haber 04-06-23 20:02

Başsağlığı mesajı ve sözleri örnekleri: Arkadaşa, yakın dostlara ve akrabalara gönderilecek taziye dileği sözleri ve başsağlığı mesajı olarak ne yazılır?

Hayatın en acı gerçeği olan ölüm kaçınılmazdır. Ancak geride kalanlar, büyük kayıplar yaşayan insanlara destek olmak da yakınlarına, dostlarına düşen bir görevdir. Bir akrabasını, yakınını kaybeden arkadaşlara, dostlara baş sağlığı dilemek için bazen en doğrusu onlara samimi, içten bir mesaj göndermek olacaktır. Bu tür durumlarda en doğru ifadeleri seçerek, anlamlı, içten ve onun acısını paylaştığınızı ifade edecek bir mesaj atmak önemlidir.

Haber 18-05-23 16:22

Bahçeli'ye sitem etti, acı gününde yalnız bırakmayan 2 ismi açıkladı! Sinan Oğan: Siyasetini yanlış bulsam da kibarlığını hep takdir etmişimdir

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, MHP milletvekili olduğu dönemde annesini kaybettiği zamanla ilgili açıklama yaparken MHP lideri Devlet Bahçeli'ye "Telefonla dahi bir başsağlığı mesajı alamadım" diyerek sitem etti. Millet İttifakı'ndan 2 liderin o dönemde taziye evine geldiğini açıklayan Oğan, "Kılıçdaroğlu'nun siyasetini yanlış bulsam da kibarlığını hep takdir etmişimdir" dedi.

Haber 24-04-23 10:21

Trabzonspor'dan vefat eden taraftarın ailesine taziye ziyareti

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi İmdat Yılmaz, Artvin'de kalp krizi sonucu vefat eden bordo-mavili taraftar Atilla Aydın'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 31-03-23 12:26

Kıbrıslı voleybolcuların ailelerine taziye ziyaretinde bulunmuştu... Kılıçdaroğlu KKTC'den döndü: 'Yatağımın yanına koyacağım' diyerek gösterdi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, KKTC'de gerçekleştirdiği taziye ziyaretlerinin ardından, Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi. Deprem anında Adıyaman'daki bir otelin çökmesi sonucu hayatını kaybeden Kıbrıslı voleybolcuların aileleriyle görüşen Kılıçdaroğlu, "Otelin yapımında dere kumu ve çakıl kullanılmıştı. Orada cinayet işlendi." dedi. Kılıçdaroğlu ayrıca, Kıbrıslı ailelerin kendisine verdiği formayı da basın mensuplarına gösterdi.

Haber 16-03-23 22:31

Son dakika: Binali Yıldırım'ın acı günü! Annesi Fahriye Yıldırım hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Eski başbakanlardan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım’ın annesi Fahriye Yıldırım vefat etti. Siyasilerden Yıldırım'ın annesi için taziye mesajları geldi.

Haber 15-03-23 12:18

Devlet sanatçısı piyanist Ayşegül Sarıca neden öldü? Ayşegül Sarıca kimdir, kaç yaşındaydı? Bakanlıktan taziye mesajı!

Devlet sanatçısı piyanist Ayşegül Sarıca hayatını kaybetti. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayımlanan taziye mesajı sonrası birçok kişi, ünlü sanatçı hakkında internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Ayşegül Sarıca neden öldü? Ayşegül Sarıca kimdir, kaç yaşındaydı? İşte detaylar...

Magazin 11-03-23 16:47

Korkunç kaza! Yunanistan'da iki tren çarpıştı: 38 ölü, 85 yaralı

Yunanistan’da seyir halindeki bir yük treni ile yolcu treni çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 38 kişinin yaşamını yitirdiği ve 85 kişinin yaralandığı ifade edildi. Türkiye'den kazayla ilgili taziye mesajı yayımlandı.

Trend 01-03-23 07:36

Aliyev'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

Haber 25-02-23 15:25

Kılıçdaroğlu’ndan Esad’a taziye mektubu: ‘Halklarımızın ortak acılarını paylaşıyoruz’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinden etkilenen Suriye halkı için Esad’a taziye mektubu gönderdi. Kılıçdaroğlu mektubunda “Ülkemizin ve komşu Suriye halkının kayıplarını yüreğimizde hissettiğimizi bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

Haber 23-02-23 16:31

Premier Lig ve eski takımlarından Atsu için taziye mesajı

Hatay’da depremde hayatını kaybeden Hataysporlu futbolcu Christian Atsu için eski takımları Chelsea, Porto, Newcastle United, Everton ve Bournemouth taziye mesajları yayımladı.

Spor 18-02-23 13:57

Gonca Vuslateri’den Taha Duymaz çıkışı! “Enkaz altındayken yalancı diye…”

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depreme Hatay’da yakalanan Taha Duymaz ve ailesi günlerdir enkaz altındaydı. Bugün ünlü fenomenin hayatını kaybettiği açıklandı. Taha Duymaz’ın vefat haberinin ardından ünlü isimler taziye mesajları yayınlamaya başladı. Bu isimler arasında yer alan Gonca Vuslateri Duymaz’a yalancı diyenlere isyan etti.

Magazin 17-02-23 16:10

Madonna'dan Türkiye ve AHBAP paylaşımı: Bağış çağrısı yaptı

Türkiye, Kahramanmaraş'ta yaşanan 10 kentte yıkıma neden olan 2 büyük depremle yasa büründü. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken birçok dünyaca ünlü sanatçı da taziye mesajları yayınladı. Bu isimlerden biri de Madonna oldu. Deprem bölgesinde çekilen fotoğrafları paylaşan Madonna "Sevdiklerini söylemiyorum bile. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıcı" diyerek AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı yaptı.

Magazin 15-02-23 00:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın ailesine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, vefat eden eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın ailesini ziyaret etti.

Haber 14-02-23 22:39

Güney Koreli çizerden anlamlı mesaj! Kore Savaşı’ndaki Türk askerlerinin desteğini hatırlattı... “Umarım kalbim kadar kırılmaz”

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin sonrasında tüm dünyanın kalbi Türkiye’yle birlikte atmaya başladı. Güney Koreli çizer Myeong Minho, 6 Şubat’ta meydana gelen depremler sonrasında taziye mesajını anlamlı bir çizim yaparak gösterdi. Kore Savaşı’nı hatırlatan çizerin mesajı duygulandırdı.

Trend 11-02-23 14:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesine gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da deprem enkazında kalarak hayatını kaybeden AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın ailesini arayarak taziye dileklerini iletti. Görüşmede Erdoğan "Ben de bölgeyi dolaşacağım, Adıyaman'a da uğrayacağım inşallah. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Haber 07-02-23 22:35