Apple Destek Haberleri

Kibariye'nin eşi ile ilgili sözleri olay olmuştu! Tuğba Ekinci'den destek geldi! Aldatmayan erkekte...

Kibariye geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, eşinin aldatma haberlerine ilişkin konuşmuştu. Aldatmayan erkek olmadığını söyleyen Kibariye eşini çok sevdiğini dile getirmişti. Kibariye'ye, şarkıcı Tuğba Ekinci'den destek veren açıklama geldi. Ekinci, "Aldatmak erkeğin elinin kiridir, erkek dediğin aldatabilir" dedi.

Magazin 2024-05-28 14:16:59

Ünlü komedyen Doğu Demirkol'dan Filistin'e destek kararı! Gösteri gelirlerini bağışlayacak

Komedyen Doğu Demirkol, sosyal medya hesabından #freepalestine (özgürfilistin) etiketiyle bir paylaşım yaptı. Demirkol, bu yaz gerçekleştireceği tüm açık hava gösterilerinin gelirlerini Filistin'e bağışlayacağını duyurdu.

Kulis 2024-05-28 00:19:34

Kerem Aktürkoğlu ve Hakim Ziyech'ten Filistin'e destek paylaşımı!

24. şampiyonluğun kutlayan Galatasaray'da bu başarının mimarlarından olan Kerem Aktürkoğlu ve Hakim Ziyech yaptıkları paylaşımla Filistin'i de unutmadı. İşte detaylar...

Spor 2024-05-27 21:17:47

Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplandı: 'Yeni destek modeli' görüşüldü

Başta Orta Vadeli Program (OVP) olmak üzere ekonomi politikalarını masaya yatırmak üzere Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplandı. Toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz başkanlık etti. Toplantıda enflasyonda düşüş mesajı verilirken, tarımsal üretim planlaması ve yeni destek modeli görüşüldü.

Finans 2024-05-27 11:01:47

Çalıştay toplandı: Mali müşavirler de yeşil pasaport istiyor

Türkiye'de vize krizi devam ederken mali müşavirlerden de yeşil pasaport talebi geldi. Çalıştayda toplanan ve mesleklerinin sorunlarını paylaşan mali müşavirler Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan destek beklediklerini söyledi.

Finans 26-05-24 15:13

AB'den sonra G7! Rus varlıklarının gelirleri Ukrayna için kullanılmak isteniyor

G7 maliye bakanları, dondurulan Rus varlıklarından elde edilen gelirlerin Ukrayna'nın toparlanmasına destek olmak üzere kullanılmasına yönelik ABD önerisi üzerinde "ilerleme" kaydetti ancak nihai bir anlaşmaya varamadı. AB ülkeleri de Rus varlıklarının gelirleri Ukrayna için kullanılmasına karar vermişti.

Finans 26-05-24 07:55

Asgari ücrete ara zam için Bahçeli’den destek! Ekonomi yönetimi karşı çıkıyordu: ‘Artışa ilişkin bir şey gelirse destekleriz…’

Asgari ücrete ara zam yapılmayacağı konusunda ekonomi yönetimi kesin konuşsa da beklentiler Temmuz ayı öncesinde devam ediyor. Milyonlarca çalışanı doğrudan ve dolaylı yoldan etkileyecek asgari ücret zammı için son dakika açıklaması ise MHP Lideri Devlet Bahçeli’den geldi. Bahçeli "Artışa ilişkin bir şey gelirse destekleriz" diyerek heyecan yaratan bir çıkışta bulundu.

Finans 25-05-24 14:32

Ünlü model Bella Hadid'den sessiz Filistin eylemi! Kefiye elbisesi ile dikkat çekti

Fransa'nın güneyinde bulunan Cannes şehrinde bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali devam ediyor. Ünlü isimlerin akın ettiği festivalde bu sefer sessiz Filistin eylemi dikkat çekti. Bella Hadid, kefiye elbisesiyle Filistin'e destek verdi...

Magazin 25-05-24 12:57

Onlara aldığı eşyanın son taksitini birkaç gün önce ödemiş 'Çok ağır işkenceler! Banyoda çıplak yerlerine vurmuş' Katil eş için istenen ceza belli oldu

İzmir'de boşanma aşamasındaki eşi Gözde Karamus'u parkta tabancayla öldüren Serdar Karamus için istenen ceza belli oldu. Gözde'nin babası Yüksel Madi "En ağır cezayı almasını istiyorum. Eşimle içimiz öyle rahatlayacak" derken kızına ve sanık damadına destek için taksitle eşya aldığını ve son taksitini birkaç gün önce ödediğini belirtip "Sanık sadece kızımı öldürmedi. 3 sene boyunca çok ağır işkenceler yapmış. Banyoda çıplak yerlerine vurmuş. Normal bir insanın yapmayacağı şeyler yapmış" dedi.

Haber 23-05-24 11:22

Serdar Ortaç sahneye yine sarhoş çıktı, sözleri unuttu, isyan etti: Allah belasını versin...

Son dönemde yaptığı TikTok yayınlarıyla gündeme gelen Serdar Ortaç, sahneye yine sarhoş çıktı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve dansçılarından destek alan Ortaç "Bu alkolün Allah belasını versin" dedi.

Kulis 23-05-24 11:21

Belediye Başkanı duyurdu! O ilçede emeklilere 5 bin TL ikramiye!

Milyonlarca emekli Kurban Bayramı öncesi ikramiyelerinin yatıp yatmayacağını merak ederken Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşayanlar için bir destek haberi daha geldi. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, yerel seçimler öncesi emeklilere vaadi olduğunu hatırlatarak 5 bin TL bayram ikramiyesi için başvuruların tamamlandığını açıkladı.

Finans 22-05-24 16:31

iPhone'da turuncu ve yeşil nokta nedir, ne anlama gelir? iPhone'da turuncu ve yeşil nokta nasıl kapatılır?

Akıllı telefon üreticileri, kullanıcılarının gizliliğini korumak için güvenlik yöntemlerini öncelik hâline getirir. Apple da bu üreticilerden biridir. Bu kapsamda, iPhone cihazlarda görülen turuncu ve yeşil noktalar, Apple cihazlarında gizlilik konusuna önemli bir örnektir. Peki, iPhone'da turuncu ve yeşil nokta nedir, ne anlama gelir?

Haber 21-05-24 23:07

Kestirmeler nedir? Kestirmeler ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Apple, Kestirmeler uygulamasını “uygulamalarınızla bir veya daha fazla görevi gerçekleştirmenin pratik ve hızlı bir yolu” olarak açıklamaktadır. Kullanıcılar ise kestirmeler uygulaması ile otomasyonlar oluşturmak için pek çok farklı olanağa sahiptir. Peki, iPhone Kestirmeler ile neler yapılabilir?

Haber 21-05-24 23:04

Face ID çalışmıyor sorunu: Face ID çalışmıyor sorunu nasıl çözülür?

Apple tarafından tasarlanmış bir güvenlik sistemi olan Face ID bazı zamanlarda hata verebilir. Yazılım ya da donanımdan dolayı ortaya çıkan Face ID hatalarından dolayı “Face ID çalışmıyor ne yapmalıyım” sorusu ile karşı karşıya kalmak mümkündür. Bu sorun, ayarlar ve teknik sorunlar nedeniyle oluşabilmektedir. Dolayısıyla cihazın Face ID özelliği işlevini gerçekleştiremez. Peki, Face ID çalışmıyor sorunu nasıl çözülür?

Haber 21-05-24 22:58

AirPlay nedir, nasıl kullanılır? AirPlay nasıl açılır?

IPhone kullanan birçok kullanıcı telefonunda izlediği videoyu daha büyük bir ekrana nasıl yansıtacağını araştırır. AirPlay özelliği sayesinde pratik bir işlemle Apple cihazlarını televizyona bağlamak mümkündür. Bu kapsamda araştırılan Airplay nedir, ne işe yarar?

Haber 21-05-24 22:53

MagSafe nedir, ne işe yarar? Hangi telefonlarda MagSafe var?

MagSafe, Apple tarafından geliştirilen bir manyetik teknolojidir. İlk kez 2006’da MacBook'lar için tanıtılan MagSafe, iPhone 12 serisiyle yeniden piyasaya sürülmüştür. Peki, hangi telefonlarda MagSafe vardır?

Haber 21-05-24 22:51

iPhone'umu Bul kapatma: iPhone'umu Bul nasıl kapatılır?

iPhone'umu Bul (Find My iPhone), Apple tarafından geliştirilen bir hizmettir. Bu hizmet, kaybolan veya çalınan iPhone'u bulmaya, kilitlemeye ya da verileri silmeye olanak sağlar. Ancak bazı kullanıcıların gizlilik ve konum bilgilerini paylaşmak konusunda birtakım endişeleri olabilir. Herhangi bir sebeple bu özelliği devre dışı bırakmak isteyenler kullanıcılar için ise kolay bir yöntem mevcuttur. Peki, iPhone'umu Bul kapatma nasıl yapılır, iPhone’umu bul nasıl kapatılır?

Haber 21-05-24 22:34

O belediyeden yeni doğum yapan annelere destek! Çeyrek altın değerinde! Başvuru şartları belli oldu

Yeni doğum yapan anneler için Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden yeni destek paketi hayata geçiriliyor. Başvurular yarın başlayacak. Annelere çeyrek altın tutarında 4 bin TL ödeme verilecek. Destek için başvuru şartları da belli oldu.

Finans 21-05-24 12:04

10 koyunla başladı, kendi işinin patronu oldu! Aile ekonomisine katkı sağlıyor

Malatya’da yaşayan kadın girişimci Gülnaz Alp, 20 yıl önce devletten teşvik olarak aldığı 10 küçükbaş hayvan ile işini büyüterek kendi işinin patronu oldu. Yaklaşık 2 bin hayvan yetiştirip satan kadın girişimcinin başarı öyküsü takdir topluyor. Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın kadın girişimcilerin de her zaman yanında olduğunu ifade ederek özellikle yerel yöneticilerin de bu konuda kendilerine destek vermesini istedi.

Kadin 21-05-24 11:54

Akıncı İHA Reisi'nin düşen helikopterini nasıl buldu? TÜRKSAT uydusu üzerinden komuta edildi, arazide 100 metreye kadar inerek uçtu! Saatler süren Akıncı İHA operasyonunun detayları ortaya çıktı!

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopterini tespit eden Akıncı İHA'nın 7,5 saat süren görevinin detayları ortaya çıktı. Akıncı İHA, TÜRKSAT uydusu üzerinden komuta edildi, kötü hava şartları nedeniyle zorlu arazide 100 metreye kadar inerek uçmak zorunda kaldı. İran'a canlı görüntü aktarımı TSK Komuta Merkezi'nden yapıldı. Azerbaycan'daki Akıncı Teknik Destek Personeli ise acil bir durumda müdahale edecek şekilde hazır bekletildi. Akıncı İHA'nın dakika dakika keşif görevi...

Haber 20-05-24 22:53

Teknoloji tutkunlarını sevindirecek haber: Apple Marka Haftası başladı! iPhone, AirPods, Macbook...

Teknoloji tutkunları buraya! iPhone, iPad, Macbook, Apple Watch, Airpods ve daha pek çok Apple cihazında indirimler devam ediyor. Apple Marka Haftası kapsamında indirime giren ürünlerden bazılarını bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. Fırsatların bugün sona erdiğini unutmayın. İşte detaylar!

Haber 20-05-24 15:37

Emekliye 6 maddeli yeni destek paketi! Bazıları ücretsiz bazıları indirimli… 20 sene önce uygulanıyordu, ‘hayat standardı’ vergisi önerisi

Emekli maaşı zammı yanında bu yıl 16 milyon kişi için refah artırıcı yeni düzenlemeler de devreye alınacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıkladığı 6 maddelik emekli destek planının detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Konuya ilişkin SGK Uzmanı Emin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı işaret ederek sadece uygulama tarihini de açıkladı. İlerleyen dönemde bu maddelerin daha da artırılacağını dile getirdi.

Finans 20-05-24 08:32

Bakan Göktaş açıkladı! 878 milyon TL'lik SED ödemesi yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mayıs ayında 878 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını bildirdi. Bakan Göktaş, çocuklara yönelik hizmetlere özel önem verdiklerini ve çocukların farklı ihtiyaçlarını gözeterek hizmetleri çeşitlendirdiklerini belirtti.

Finans 19-05-24 13:23

Mehmet Şimşek, 'tarihi bir toplantı' dedi, detayları duyurdu: Türk Yatırım Fonu geliyor: O ülke şimdiden sıraya girdi

Hazine Bakanı Mehmet Şimşek, Türk Yatırım Fonu'nun 500 milyon dolar kayıtlı sermaye ile kurulacağını duyurdu. Bakan Şimşek, yaptığı açıklamada fonun hem kamu hem de özel sektör yatırımlarının ivmelenmesine katkı sağlayacağını belirtti. Ayrıca Türkiye ekonomisinin güçlenmesine ve sürdürülebilir büyümesine destek olmayı hedeflediği vurgulandı. Şimşek, "Macaristan'ın Türk Yatırım Fonu'na üye olma isteğini memnuniyetle karşılıyoruz" dedi.

Finans 18-05-24 11:33

Bakan Göktaş duyurdu: Evde bakım parası hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdıklarını açıkladı.

Finans 18-05-24 11:04

Bakanlık duyurdu! Tarımsal destek ödemeleri çiftçilerin hesabına yatırılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere yapılan destek ödemelerinin bugün hesaplarına yatırılacağını duyurdu.

Finans 17-05-24 23:52

Bakan Koca, İstanbul'da doktora saldıran hastanın tutuklandığını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da kendisine tıbbi destek veren doktora saldıran hastanın tutuklandığını açıkladı.

Haber 15-05-24 21:08

TOBB Başkanı'ndan ticari kredi kartları için çağrı! Taksit kısıtlarını kaldırabiliriz

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Ticaret-sanayi odalarına üye küçük işletmelere yönelik de yeni bir kredi destek sistemi kurabiliriz. Ticari kredi kartlarındaki taksit kısıtlarını kaldırabiliriz." çağrısını yaptı.

Finans 15-05-24 16:23

Dizi ve filmlerden tanınan kadın da yakalandı! Lüks villalardan vatandaşları dolandıran çete tarihe karıştı

İzmir merkezli 3 ilde gerçekleşen operasyonda dizi ve film oyuncusu kadın da yakalandı 17 yaşındaki hacker 'Zeus' da! Şebeke lüks villalar kiralıyor, internetten çeşitli yöntemlerle vatandaşları soyup soğana çeviriyordu. Bu şekilde 5 milyon TL'ye yakın kazanç da elde ettiler. Komandoların destek verdiği jandarma ekipleri düğmeye bastı, operasyondan detaylar dikkat çekti.

Haber 15-05-24 08:49

Bir hevesle başladı, kendi atölyesini kurdu! Hiç boş durmuyor, ev ekonomisine destek oluyor

Bayburt'ta yaşayan ve zamanla kendi dikiş, nakış, piko atölyesini açan Güngör Köse bir hevesle başladığı işinde 19 yılı geride bıraktı.

Kadin 13-05-24 11:47

Çiçek Dilligil cinsiyet değiştiren oğlunun destekçisi! Önce pozlarını paylaştı sonra destekleri...

Oyuncu Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğlu Ardahan Öztoprak cinsiyet değiştirme sürecindeydi. Gündem olan ünlü çift çocuklarının en büyük destekçisi. Dilligil son olarak hem Ayda ile pozlarını paylaştı hem de gelen destek mesajlarını...

Magazin 13-05-24 09:47

Yürek burkan Anneler Günü kampanyasına destek yağdı! Hiçbir ücret ödemediler: 81 ilden geri dönüşler var

Deprem bölgesindeki anneler, Anneler Günü'ne buruk bir şekilde girse de Hatay'da annelerine çiçek götürmek isteyen vatandaşlara kolaylık olsun diye başlatılan uygulamaya Türkiye'nin dört bir yanından destek yağmasıyla gözler bir nebze olsun sevinç gözyaşlarıyla doldu. Birçok evlat da annelerinin mezarlarına ücretsiz çiçek götürdü.

Haber 12-05-24 10:28

Çatlaklara veda! Çatlaklar için mucizevi bakım yağları

Çatlak bakım yağları, ciltteki nem dengesini sağlayarak çatlak oluşumunu önleme ve mevcut çatlakların görünümünü azaltma konusunda en büyük yardımcımız. Bu yağlar, özellikle de hamilelik veya kilo alıp verme gibi dönemlerde cildin esnekliğini korumak için önemli bir yere sahip. Bunun için içerdikleri zengin vitamin ve antioksidanlar sayesinde cildin yenilenmesine destek olan çatlak yağlarından oluşan bir seçki yaptık. Siz de cildinizdeki çatlak görünümünden sıkıldıysanız haydi, içeriğe geçelim!

Kadin 11-05-24 20:23

CarPlay nedir, ne işe yarar? Apple CarPlay nasıl kullanılır?

CarPlay Apple tarafından geliştirilen ve iPhone'u araç içi bilgi-eğlence sistemine bağlamayı sağlayan bir platformdur. Her araç Apple CarPlay uygulamasını desteklemese de yeni üretilen birçok araba modelinde bu özelliği kullanabilmek mümkündür. Peki, CarPlay nedir?

Haber 10-05-24 19:32

iPhone uygulama gizleme nasıl yapılır? iPhone'da ana ekrandaki uygulama nasıl gizlenir?

iPhone ana ekranına pek çok uygulama sığdırabilmektedir. Bu herhangi bir uygulamaya direk olarak hızlı bir biçimde ulaşmak için kolay bir yöntem olsa da çok fazla simge olması ekranı karışık hâle getirebilir. Apple, kullanıcıların ana ekranı yönetebilmesi için çeşitli güncellemeler sunmaktadır. Peki, iPhone'da ana ekrandaki uygulama nasıl gizlenir?

Haber 10-05-24 19:25

Bu Apple kimliği daha önce iTunes Store'da kullanılmadı hatası nedir, nasıl çözülür?

Bu Apple kimliği daha önce iTunes Store'da kullanılmadı hatası alan kişiler, Apple'ın uygulama mağazası olan App Store'a giriş yapıp indirme yapmakta sorun yaşarlar. Bu hata sonucunda “hata mesajı ile gözden geçir” ve “iptal” seçenekleri sunulsa da bazı kişiler hangi seçeneği denerse denesin çözüme ulaşamayabilmektedir. Peki, bu Apple kimliği daha önce iTunes Store'da kullanılmadı hatası nedir, nasıl çözülür?

Haber 10-05-24 19:05

Bakan Göktaş açıkladı! Ödemeler bugün hesaplarda

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu. Göktaş, “Büyüyen ve gelişen ülkemizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda Türkiye Aile Destek Programı’nda bu ayki ödemeyle birlikte bugüne kadar hanelere toplam 80,4 milyar TL destek sağlamış olacağız” dedi.

Finans 10-05-24 14:08

Milli voleybolcu Hande Baladın'ın tırnağı bile eleştirilmişti... Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ destek çıktı! 'Bu ülkenin bayrağını, marşını...'

Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı Dynavit'in yıldız oyuncularından Hande Baladın başarılı spor kariyeri ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyadaki pozlarıyla da adından sıkça söz ettiren Baladın, geçtiğimiz yıl tırnakları sebebi ile eleştirilmişti. Hande Baladın’ın kariyerinin anlatıldığı belgeselin galasına katılan Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ genç sporcuya destek çıktı.

Magazin 10-05-24 13:16

İzmit Belediyesi ve AÇEV, Baba Destek programlarını sürdürüyor

İzmit Belediyesi ve AÇEV ortaklığında belli aralıklarla düzenlenen Baba Destek Programlarının tanıtım toplantısı çocukları Çınar Çocuk Evlerinde eğitim gören 13 babanın katılımıyla gerçekleşti.

Yurthaber 10-05-24 11:43

Bakan Yumaklı duyurdu: 945 milyon lira destek ödemesi yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan destek ödemelerine ilişkin son dakika açıklaması! Yumaklı, çiftçilere 945 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacağını duyurdu. Destek ödemesine ilişkin detaylar da belli oldu.

Finans 10-05-24 11:21

O Ses Türkiye'de finale kalamamıştı... Nutsa Buzaladze Eurovision'a katıldı! Hadise'den destek gecikmedi

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasına güçlü sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Nutsa Buzaladze finale kalmadan elenmişti. Yarışmada Hadise'nin takımında yer alan Buzaladze, yarışmanın ardından kariyerinde yükselişe geçti. Soluğu Eurovision'da alan ünlü isme eski takım kaptanı Hadise'den destek gecikmedi.

Magazin 09-05-24 16:51

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde Filistin'e destek gösterisi düzenlendi

Sivas'ta üniversite öğrencileri, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını protesto etti.

Yurthaber 09-05-24 15:17

Bilecik'te üniversite öğrencileri Filistinlilere destek için oturma eyleminde

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinden bir grup öğrenci, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek ve Filistinlilere destek olmak amacıyla oturma eylemi başlattı.

Yurthaber 09-05-24 13:36

Gönlünden geçen adayı sıcağı sıcağına açıkladı! Mansur Yavaş'ın da istediği konuşuluyordu... Başkan olarak İmamoğlu'nu görmek istiyoruz

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı son dönemde en çok geçen isimler olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın her ikisinin de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı koltuğunu istediği öne sürülmüştü. Bugün Marmara Belediyeler Birliği başkanlığına seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gönlünden geçen ismi açıklayıp tam destek mesajı verdi.

Haber 08-05-24 14:59

Kahramanmaraş'ta üniversite öğrencileri ve akademisyenlerden Filistin'e destek eylemi

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) öğrencileri ve akademisyenleri, İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği saldırıları kınadı.

Yurthaber 08-05-24 13:59

10 bin TL alan emeklilere o ilde maddi destek! Ödemeler hesaplara yattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), en düşük emekli maaşı alan emeklilere destek ödemesi gerçekleştirdi. Ödemeler hesaplara yatırıldı.

Finans 07-05-24 15:32

İzmir'de üniversite öğrencileri ve akademisyenler İsrail'i protesto etti

İzmir'de üniversite öğrencileri ve akademisyenlerin katılımıyla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto ve dünya genelinde yapılan SayStop eylemlerine destek eylemleri düzenlendi.

Yurthaber 07-05-24 14:55

Bingöl'de ilik nakli bekleyen çocuğa destek için kermes düzenlendi

Bingöl'ün Solhan ilçesinde üniversite öğrencileri ilik nakli bekleyen çocuğa destek için etkinlik yaptı.

Yurthaber 07-05-24 14:54

Ücretsiz olduğunu duyan koştu, dağıtım sırasında izdiham yaşandı

Kırıkkale’de yerli üretime destek sağlamak maksadıyla belediyenin ata tohumlarından yetiştirdiği sebze fidelerinin ücretsiz dağıtımı sırasında izdiham yaşandı.

Yurthaber 07-05-24 14:28