Doga Rutkay Annesi Haberleri

Denizli'de aile dehşeti! Annesi ve babasına pusu kurdu: Domuz kurşunuyla ikisini de vurdu...

Denizli'nin Güney ilçesinde bir kişi kendisini dövdüğünü iddia eden annesi ve babasına adeta ölüm saçtı. Evlerine 100 metre kala annesi ve babasına pusu kurup saldıran evlat, tek domuz kurşunuyla hem annesini hem de babasını vurdu. Korkunç olayda annenin öldüğü, babanın ise entübe edildiği öğrenildi. Oğulun olay sonrası “Korkutmak için yaptım. Babam arayınca gidip yardım ettim” dediği ortaya çıktı.

Haber 2024-05-26 15:30:35

Yer: Samsun! Eve girdiğinde eşi Kader Yıldırım'ı o halde gördü, katil en yakınında çıktı: 'Boru kesme makasıyla öldürdüm'

Samsun'da yaşayan 2 çocuk annesi Kader Yıldırım boğazından kesilerek öldürüldü. Eşi eve girdiğinde gördüğü manzarayla şoke oldu. Talihsiz kadının kollarındaki bileziklerin çalındığı fark edildi. Katil ise aynı apartmanda yaşayan ve 300 bin lira borcu olduğu belirlenen kuzen çıktı. Taziye evinde gözaltına alınan katil zanlısı ifadesinde Yıldırım'ı boru kesme makasıyla öldürdüğünü söyledi.

Haber 2024-05-25 16:58:28

Zuhal Topal'ın kızı büyüdü, kocaman oldu... Lina, son olarak annesini taklit etti! Sözleri izleyenleri güldürdü

Ünlü sunucu Zuhal Topal yaptığı programlar ve rol aldığı dizilerle adından söz ettiriyor. Topal, eşi ve kızıyla fotoğraflarını sosyal medya hesabından sık sık paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak Topal'ın kızı Lina annesi taklit etti. Ünlü sunucu o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 2024-05-25 11:46:45

Cem Yılmaz ne yapsa olmadı! Ahu Yağtu'ya ödeyeceği nafaka gündemdeyken isyan etti: 'Tabii ki oğlumu tek başıma yaptım...'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile eski eşi Ahu Yağtu arasındaki nafaka davasında karar çıktı. Oğlu Kemal'in annesi Yağtu'ya 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edecek olan Cem Yılmaz kararın ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti...

Magazin 2024-05-25 11:46:12

2 günlük bebekken dudaklarından öpüldü! Hayatı kabusa döndü: Enfeksiyon beyin sıvısına girdi ve beynine saldırdı

Sekiz yaşındaki Breelyn sağlıklı ve mutlu bir bebek olarak doğdu, ancak henüz iki günlükken onu görmek için ziyarete gelenler tarafından sevilirken bir enfeksiyon kaptı. Breelyn'in annesi henüz iki günlükken bir kişinin onu dudaklarından öpmesinden sonra kızının kaptığı enfeksiyonun beyin hasarına neden olduğunu dile getirdi.

Trend 25-05-24 10:25

Samsun'da kan donduran vahşet! 2 çocuk annesi kadın evinde boğazı kesilerek öldürüldü

Samsun'un Atakum ilçesinde kan donduran bir cinayet yaşandı. 2 çocuk annesi kadın, evinde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Eve geldiğinde acı manzarayla karşılaşan Fatih Y. eşinin kolundaki altınların çalınmış olduğunu da polise söyledi.

Haber 24-05-24 21:04

Bahar’ın Seren’i Nil Sude Albayrak'ın annesini görenler yorum yağdırdı: Abla-kardeş gibiler

Bahar'ın Seren'i Nil Sude Albayrak sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Oyuncunun paylaşımlarında annesini görenler ise çok şaşırdı. Genç ve güzel görünümüyle dikkat çeken annesi takipçilerinin gözünden kaçmadı. Sosyal medyada oyuncunun paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 22-05-24 11:55

Motosiklet sürücüsü küçük çocuğa çarpıp kaçtı! Dehşet anları kamerada

Sultangazi'de kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen motosikletli; annesi ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki çocuğa çarptı. Savrularak yere düşen çocuk yaralanırken, motosiklet sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. O anlar bir aracın içinde bulunan kameraya saniye saniye yansıdı.

Haber 20-05-24 11:34

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan duygusal paylaşım: Sen hiç göremedin bu hallerimizi senin için bu video

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından ilk kez çocukluk videosunu paylaştı. Annesi Suphiye Orancı'ya bir kez daha seslenen Nebioğlu, "Asla nerden geldiğimi unutmadım ve hep ona göre yaşadım. Sen hiç göremedin bu hallerimizi senin için bu video!" ifadelerini kullandı. İşte o duygusal paylaşım...

Kulis 18-05-24 20:42

Annesini uykusunda öldürdü, babasını ağır yaraladı... Cani adama 'iyi hal' indirimi!

Erzurum'da 25 yaşındaki Ahmet Yavuz Köşebent ailesine dehşeti yaşattı. 57 yaşındaki annesi Serpil Köşebent'i uykusunda bıçaklayarak öldüren Ahmet Yavuz Köşebent, 62 yaşındaki babası Nevzat Köşebent'i de ağır yaraladı. Ahmet Yavuz Köşebent'e tutuklu yargılandığı davada iyi hal indirimi uygulanarak müebbet ve 15 yıl hapis cezası verildi.

Haber 18-05-24 09:30

Resmen zorbalık! 13 yaşındaki çocuk yaşıtlarının ayakkabısını yalamayı kabul etmediği için tekme tokat dövüldü... O anlar infial yarattı

İngiltere'nin Kuzey Yorkshire bölgesinde kaydedilen bir görüntü internette infiale neden oldu. Görüntülerde 13 yaşındaki bir çocuğun yaşıtı olan iki çocuk tarafından darp edildiği anlar yer aldı. Zorbaya uğrayan 13 yaşındaki çocuğun annesi Amanda Pheonix, oğlunun 3 ayrı olayda darp edildiğini ve hatta zorbaların oğluna ayakkabılarını yalatmaya çalıştığını söyledi.

Trend 18-05-24 09:30

Sosyal medyada viral olan sokak röportajı! Asgari ücret maaş alan birini sever misiniz? sorusuna öyle bir cevap verdi ki... Fakir adamı annesi sever

Sosyal medyadan paylaşılan sokak röportajları viral olmaya devam ederken son olarak "Asgari ücret maaş alan birini sever misiniz?" sorusu halka yöneltildi. Mikrofona konuşan genç bir kadının "Fakir adamı annesi sever" cevabı ise sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 17-05-24 14:57

Yılbaşı gecesi Melek Nur Özgener hayatını kaybetmişti! Ağırlaştırılmış müebbeti isteniyor: 'Söylediklerini duyunca şok olduk'

İstanbul'da 17 yaşındaki Melek Nur Özgener, yılbaşı gecesi başından silahla vurularak hayatını kaybetmişti. Genç kızın ölümüne yol açtığı iddiasıyla yargılanan Ercan Şahin hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi. Melek Nur'un annesi Ayşe Küçükosman mahkemedeki savunmaların ardından yaptığı açıklamada "Ben adalet bekliyorum inşallah adalet sağlanacak. Nisanur‘un söylediklerini duyunca şok olduk. Böyle bir şey beklemiyorduk" dedi.

Haber 16-05-24 19:37

Katliam yapan polisin kan donduran mesajı ortaya çıktı! ‘Üstünüze kusacağım, kanınızı içsem doymam’

Bursa’da polis memuru Adem Ergüner (30), annesi Bedriye (67), ağabeyleri Mehmet (40) ve Remzi (45) ile yengesi Fatma Ergüner'i (39) tabancayla öldürdü. Zanlının olay günü ağabeyi Mehmet Ergüner’e, ‘Üstünüze kusacağım, kanınızı içsem doymam’ diye mesaj attığı ortaya çıktı. Mütalaasını açıklayan savcı, sanık için 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Mütalaayı reddeden Ergüner, “Çok şükür akıl sağlığım yerinde. Ben zaten deli değilim. O gün kontrolümü kaybettim” dedi. İşte detaylar...

Haber 15-05-24 11:30

Kan donduran Dilara Günana cinayetini itiraf etti! Battaniyeye sarıp eşeğe yükleyip, çukur gömmüş

Elazığ’da korkunç bir şekilde öldürülüp gömülen 25 yaşındaki Dilara Günana’nın (25) katil zanlısı V.K. suçunu itiraf etti. Bir çocuk annesi Dilara Günana'yı ensesinden vurduktan sonra battaniyeye sarıp eşek sırtında taşıyıp bir çukura gömdüğünü itiraf eden zanlı çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Haber 14-05-24 19:38

Çitos Efe'nin son haline yorum yağmıştı! Kilosuyla ilgili gerçeği annesi açıkladı: Tiroidleri...

5 yaşındayken 'Çocuktan Al Haberi' programına katılarak fenomen olan 'Çitos Efe'yi Testo Taylan ziyaret etti. ‘Çitos Efe’ olarak tanınan Efe Koçyiğit’in kilolu görünümüne dair gelen yorumlar da dikkat çekti. Çitos Efe'nin annesi ise bu duruma dair gerçeği açıkladı.

Kulis 14-05-24 11:05

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'in annesi de ünlü çıktı! Anne-oğul aynı dizide oynamışlar

Kızılcık Şerbeti dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Diziye katılan oyuncu Kaan Taşaner'in performansı çok beğenildi. Dizide Giray karakterine hayat veren oyuncunun meğer annesi de oldukça ünlü bir isim... Hatta, anne ve oğul aynı dizide bile rol almışlar.

Kulis 13-05-24 15:28

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Adana'da Uğur Cöddü (38), boşanma aşamasındaki eşi Burcu Cöddü’yü (31) öldürüp 2 kayınbiraderini ise silahla öldürmeye teşebbüs etti. Uğur Cöddü’nün ağırlaştırılmış müebbet ve 30 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istemiyle açılan davada yargılanmasına başlandı. Korkunç cinayetle ilgili dehşete düşüren detaylar da ortaya çıktı. 2 çocuk annesi Burcu Cöddü’nün ölmeden önce son sözlerinin, “Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim” olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Haber 13-05-24 11:59

Sıfırdan başladı, atölyesini kurdu! Girişimci kadın 70 kişiyi istihdam ediyor

Muş’ta, devletten aldığı hibe desteğiyle atölye kuran 3 çocuk annesi İnci Sayılgan Tok, 70 kişiyi istihdam ediyor.

Kadin 13-05-24 08:42

Anneler Günü'nde kahreden haber! Genç anne, toprağa gömülü halde bulundu

Elazığ’da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi 25 yaşındaki Dilara Günana, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü’nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi. İşte detaylar...

Haber 12-05-24 15:59

Hande Erçel kaybettiği annesine dair sözleriyle duygulandırdı! Çok küçüktüm seni kaybettiğimde...

Oyuncu Hande Erçel, 2019 yılında kansere yenik düşerek hayatını kaybeden annesi Aylin Erçel'e özlemini Anneler Günü'nde takipçileriyle paylaştı. Erçel'in sözleri okuyanları duygulandırdı.

Magazin 12-05-24 14:00

Güldür Güldür'ün Ozan'ı Berkay Tulumbacı annesini paylaştı! Herkes aynı şeyi söyledi! 'Abla-kardeş gibi'

Onur Atilla, Ali Sunal, Alper Kul, Uğur Bilgin gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programdaki karakter ile zaman zaman özel hayatlarıyla da konuşuluyor. Güldür Güldür'ün Ozan'ı Berkay Tulumbacı bu defa annesi ile verdiği pozla sosyal medyayı salladı. Tulumbacı'nın annesini görenler çok şaşırdı.

Magazin 11-05-24 11:48

Kocaeli'de korkunç olay! 7 yıllık sır aydınlatıldı: 4 çocuk annesi kadını ormanda öldürüp gömmüşler

Kocaeli'de 7 yıldır hiçbir resmi işlem kaydı olmayan 4 çocuk annesi kadın, bir başka erkekle kaçtığı iddiasıyla aile meclisi tarafından infaz edildi. Kadının ormana götürülüp öldürüldüğü daha sonra da gömüldüğü ortaya çıkarken, polis 3 ilde düzenlediği operasyonda 26 kişiyi gözaltına aldı.

Haber 10-05-24 17:26

Hazal Kaya imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Rol aldığı yapımlardaki başarısı, özel hayatı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Hazal Kaya şimdi de yeni imajıyla gündem oldu. İki çocuk annesi Hazal Kaya'nın son hali takipçilerinden tam not aldı. Ünlü ismin yeni imajına yorum yağdı.

Magazin 10-05-24 08:13

Vatandaşların üzerine otomobil sürerek yaralamıştı! Eski hakim ve savcının oğlu yine bir olaya karıştı

Bakırköy'de vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmasına neden olan ve çeşitli diğer suçlardan 9 adet hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilen annesi eski hakim, babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen’in yeni bir olaya karıştığı ortaya çıktı. İstanbul’dan ayrılan Göçmen’in bu kez Sinop’ta bir vatandaşı silahla tehdit ettiği ve bu nedenle 6 ay 22 gün hapisle cezalandırılmasına hükmedildiği öğrenildi. Öte yandan Göçmen’e verilen ceza ertelendi.

Haber 09-05-24 20:41

Eşini boğup uçurumdan attığını itiraf etti, mahkemedeki sözleri şaşkına çevirdi! 'Belki de ailesi saklıyor'

Konya'da Tayfur Kılıç (35), kayıp olarak aranan eşi Bedriye Kılıç'ı (35) boğarak öldürüp uçuruma attığını itiraf etti. Tutuklanan Kılıç ilk duruşmada, "Polis baskısı ve işkencesiyle suçu kabullendim. Benim tek suçum, Bedriye’nin o gün üzerine kapıyı kapatıp içeriye almamam olmuştur. Ailesinden şüpheleniyorum. Bedriye’yi onlar saklıyor belki de. Beraatimi istiyorum’’ dedi. Bedriye Kılıç’ın annesi Sona Er ise, “Kızımı nereye gömdülerse söylesinler. Gidip çıkarayım oradan çocuğumu” diyerek ağladı.

Haber 09-05-24 16:45

3 ödül birden aldı ama yetmedi! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu’na okul hayatı sorulunca... O değil annesi gerildi

Başrolünü sevgilisi Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Afra Saraçoğlu bir üniversitenin düzenlediği törende “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” dahil 3 ödül birden aldı. Saraçoğlu'na okul hayatı sorulunca annesi gerildi. Lütfiye Saraçoğlu kızını eleştirenlere sert çıktı.

Magazin 09-05-24 11:37

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın'ın acı günü!

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın son haliyle adından sıkça söz ettiriyordu. Yalçın, annesi Ülkü Yalçın'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadı.

Magazin 08-05-24 21:25

Bunun adı vicdansızlık! 2 günlük bebeği dağ yoluna terk ettiler, üstüne bir de jandarmayı arayıp...

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde jandarmayı arayarak dağ yolunda terk edilmiş kız bebek bulduklarını ihbar eden kişilerin, bebeğin aile üyeleri olduğu ortaya çıktı. 2 günlük bebeği bırakan annesi E.N.I. (24), anneannesi F.I. (53), dedesi R.I. (53), teyzesi E.Ü. ve eniştesi T.Ü. gözaltına alındı. Aile üyeleri, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 08-05-24 14:59

Otobüs durağında ortaokul öğrencisine taciz! Verilen ceza isyan ettirdi: 'Bunlar ne olacak böyle? Sürekli aramızda mı gezecek?'

Kayseri'de M.G. (45), otobüs durağında bekleyen A.M. (15) isimli kız çocuğuna sözlü tacizde bulundu. Tutuksuz yargılanan M.G., 8 ay hapis cezasına çarptırıldı, hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verildi. Karar sonrası A.M.’nin annesi hakime, "Bunlar ne olacak böyle? Sürekli aramızda mı gezecek?" sözleriyle tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 12:32

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş tribünlerine sitem dolu sözler! ''Herkesi annesi var, ben derviş değilim''

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşılaşmasının ardından sitem dolu açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu, "Herkesin annesi var. Beşiktaş taraftarları, inşallah anneleri sağdır ve evlerine gidince ellerini benim yerime öperler. Bunu daha önce de yaptılar. Herkes benden 'canları sağ olsun' dememi bekliyor ama bunu söyleyecek kadar derviş değilim." dedi.

Spor 07-05-24 23:38

Önce yol kenarında ekmek satarak başladı sonra kendi işinin patronu oldu! 71 yaşındaki kadın 22 yıldır hizmet veriyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 2 çocuk annesi Gülsüm Yalazı, 22 yıldan beri Kazdağları'nda konuklarını ağırlıyor. Gözlemeden ev yemeklerine kadar değişik yiyecekler hazırlayan Yalazı, hayatı ve doğayı çok sevdiğini söyledi. Gelenlerinin kendisini sürekli takip ettiğini söyleyen 71 yaşındaki kadın "Her yerden arayanım çok." dedi.

Kadin 07-05-24 15:57

38 suç kaydı olan babanın bıçakladığı kızı hayatını kaybetti

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 38 suç kaydı olan babasının bıçaklayarak ağır yaraladığı 1 çocuk annesi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 07-05-24 11:36

Parkta açılan bir çukurda 3 yaşındaki çocuk ve annesi başından vurulmuş halde bulundu! Son görüntüleri ortaya çıktı... Oğluna 'elveda' de

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki bir parkta 3 yaşındaki çocuk ve annesi başındna vurulmuş halde bulundu. 32 yaşındaki Savannah Kriger velayet duruşması için mahkemeye çıkmadan bir gün önce 3 yaşındaki oğlu Kaiden'i başından vurarak öldürdü. Aynı silahla intihar etti. Kriger ve oğlunun son görüntüleri ortaya çıktı.

Trend 07-05-24 08:55

Sosyal medyada gündem olmuştu! Anne görüntülerle ilgili konuştu

Küçükçekmece'de, yol ortasında kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla çıkan tartışmada, kendisine tepki gösterenlere "Alın sizin olsun" diyen anne ve kızı sosyal medyada gündem olmuştu. Kız ve annesi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Annenin ifadesinde, kızının ısrarla meyve suyu istemesi üzerine kızıp bağırdığı ancak darp etmediğini söylediği öğrenildi. Annenin sokak ortasına kızına şiddet uyguladığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 06-05-24 18:47

İnternetten izlediği videolardan etkilenip yapmaya karar verdi! Şimdi siparişleri yetiştirmeye çalışıyor: En büyük hayali ise...

Van'ın Edremit ilçesinde 2 çocuk annesi 29 yaşındaki Ülkü Akgün, internetten izlediği videolardan etkilenerek seramik ürünler yapmaya karar verdi. Akgün, evinin bir odasını atölyeye dönüştürdü. Çamura şekil vererek seramik kupa, fincan ve süs eşyaları yapmaya başlayan Ülkü Akgün, ürünlerini sipariş üzerine Türkiye'nin dört bir yanına gönderiyor. Akgün, en büyük hayalinin bir seramik karo fabrikası kurmak olduğunu söyledi.

Kadin 05-05-24 14:15

'Dünyada 3-5 kişi yapıyor' Annesini dinleyip o işe girdi! Avustralya, Kanada, İspanya... Her ülkeden müşterisi var, talep yağıyor 'Çığır açtı resmen'

Konya’da annesi tarafından meslek öğrenmesi için kuyumcunun yanına çırak olarak verilen Servet Küçükdemirel, ustası dövünce işten ayrılmak istedi. Annesi ‘Mesleği en güzel şekilde öğreneceksin, ayrılmayacaksın’ deyince tekrar ustasının yanına gelen Küçükdemirel yıllar içerisinde usta olduğu mesleğinde tarihi mekanları ters oyma yöntemi ile yüzüklere sığdırıp eserlerini dünyanın çeşitli ülkelerine gönderiyor. 'Dünyada 3-5 kişi yapıyor' diyen Küçükdemirel "Çığır açtı resmen" ifadelerini kullandı.

Kadin 04-05-24 09:55

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara hacca gitti! Oğlu Ahmet Tatlıses o kareyi paylaştı... Ünlüler yorum yağmuruna tuttu

Bir süredir babası İbrahim Tatlıses'le arasında gerginlik olan Ahmet Tatlıses annesi Adalet Sara'nın hacca gittiğini duyurdu. Havaalanında beklerken çektiği pozlarını paylaşan Tatlıses, annesini uğurlarken duygusal bir mesaj yayınladı. Ünlü isimler Tatlıses'in paylaşımına yorum yağdırdı.

Magazin 04-05-24 09:14

Balat'taki evi için aldığı kiraya çok sinirlendi! Hazal Kaya'nın annesi mahalle ortasında kiracısıyla kavga etti

Son dönemde ünlü isimlerin kiracıları ile başı dertte. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında kiracısına sinirlenen Demet Akalın'ın ardından şimdi de Hazal Kaya'nın annesi kiracısı ile mahalle ortasında kavga etti. Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya, İstanbul Balat'taki evinde 3 bin liraya oturan kiracısına çok sinirlendi.

Magazin 03-05-24 10:01

Vali Çiftçi, sosyal medya takipçisi Kısmet Pala’yı makamında ağırladı

Erzurum Valiliği sosyal medya hesaplarının sıkı takipçilerinden Kısmet Pala, annesi Naciye Pala ile birlikte Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti.

Yurthaber 02-05-24 15:43

19 yıldır ne vatandaşlığı ne de kimliği var! Genç kızın hayat hikayesi filmleri aratmıyor

İzmir’de yaşayan 19 yaşındaki Dilan, hayatı boyunca kimliğe ve vatandaşlığa sahip olmadı. Annesi sınır dışı edilen ve babasını hiç görmeyen genç kız, yaşadığı zorlu süreci anlattı. 12 yaşındayken cinsel istismara uğrayan Dilan, 18 yaşına geldiğinde ise devlet yurdundan ayrılmak zorunda kaldı. “Çaresizim, annemin ve babamın hatalarının bedelini ben ödemek istemiyorum” diyen Dilan'ın hikayesi filmleri aratmıyor. İşte detaylar...

Haber 01-05-24 09:59

Yüz gençleştirme ameliyatı olmuştu! Petek Dinçöz'ün annesi Esra Süay Toğuş'un son hali gündem oldu! 'Evrim geçirmiş'

Boşandıktan sonra gençlik aşkıyla evlenen ve yeniden sahnelere dönen Petek Dinçöz'in annesi, yüz gençleştirme operasyonu geçirmişti. Esra Süay Toğuş'un operasyondan sonraki hali ortaya çıktı. Dinçöz'ün annesine yorum yağdı.

Magazin 01-05-24 09:02

Samsun'da dehşet! Kendisini aldattığını öne sürdüğü sevgilisini banyoda başından vurarak öldürdü

Samsun'da dehşet dolu bir olay yaşandı. 39 yaşındaki Ertuğrul T., kendisini aldattığını öne sürdüğü sevgilisi Gülcan Güneş ile tartışmaya başladı. Tartışmanın boyutu büyüyünce Ertuğrul T., çocuğunun annesi Gülcan Güneş'i banyoda tabancayla başından vurarak, öldürdü. Birlikteliklerinden olan küçük çocuğu da alıp kaçan Ertuğrul T., kısa sürede polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

Haber 30-04-24 01:01

Annesi Yunan, babası Türk, kendisi siyahi! Görenleri şaşkına çeviriyor, İzmitli olduğuna kimse inanmıyor

Sosyal medya fenomeni Zehra Özdemir, 'İzmit doğumlu bir Türküm' dese de kimse inanmıyor. Annesi Yunan, babası Türk olan Özdemir, kendisi ise bir siyahi. Her görenin Afrikalı sanıp İngilizce konuşmaya çalıştığı Özdemir, Türkiye'de yabancı değilken yabancı olmanın zorluklarını anlattı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 29-04-24 10:30

Aleyna kardeşini göremeyince sinirlendi! Batuhan ile eski defterler yeniden açıldı... Tehdit etti

Aleyna Kalaycıoğlu ödül oyununu kazandıktan sonra ekranda kardeşini görmek isterken karşısına annesi çıktı ve "Cansu ekranda yer almak istemiyor" dedi. Aleyna bu duruma çok sinirlendi. Konseyde daha önce Batuhan'ın kardeşine "Engelli" demesini hatırlatan Aleyna Batuhan'ı tehdit etti. İşte o anlar...

Magazin 28-04-24 07:52

Nihal Candan 37 kiloya düşünce tahliye oldu! Annesi anlattı: Moral olsun diye kuaföre götürmüş

Nihal Candan cezaevinde yaşadığı psikolojik rahatsızlıklar dolayısıyla 37 kiloya düştü ve anoreksiya teşhisi sonrasında hakkında tahliye kararı verildi. Candan kardeşlerin annesi Umut Candan kızının son durumunu anlatarak kızını moral olsun diye kuaföre götürdüğünü söyledi.

Magazin 28-04-24 07:30

'Tam unutuldu derken...' Kızılcık Şerbeti'ne Eylem Tok sahnesi damga vurdu! Sosyal medyada gündem oldu

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisinde Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybettiği kazanın faili 17 yaşındaki firari Timur Cihantimur ve onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok’a gönderme yapıldı. Dizideki Eylem Tok sahnesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-04-24 09:57

Candan kardeşlerin annesi Umut Candan gözyaşları içinde kızlarını anlattı! 'Çok bitkin, çok kötü, konuşamıyor!' Nihal Candan'ın kocasına böyle seslendi

Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, geçtiğimiz yıl fenomenler soruşturmasına dahil edilmiş ve gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Silivri Cezaevi'nde tutulan kardeşlerden Nihal Candan'ın protesto için yemek yemediği ve 'anoreksiya nevroza' isimli hastalığa yakalandığı ortaya çıktı. Candan kardeşlerin annesi Umut Candan kızlarının cezaevinde yaşadıklarını anlattı. Umut Candan gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 26-04-24 08:15

Antalya'da yürekleri ağıza getiren olay! Annesi ecel terleri döktü, sebebi ise...

Antalya’da bir şahıs polise ve annesine zor anlar yaşattı. Elinde benzin bidonuyla üst geçide çıkarak intihara kalkıştı. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler trafiği yola kapatarak branda açtı. İntihara kalkışan şahsı ikna çabaları uzun sürdü. Annesi uzun süre dil döktü ama ikna edemedi. Gazetecilerin ikna ettiği kişinin intihar sebebi ise şaşırttı.

Haber 25-04-24 18:55