Herhangi Bir Sey Nasil Yazilir Haberleri

JPG Word çevirme: JPG'den Word'e nasıl çevrilir? JPG dosyası nasıl Word dosyasına dönüştürülür?

Genellikle insanlar farklı uzantıya sahip belgeleri birbirine dönüştürme konusunda kafa karışıklığı yaşarlar. Ancak, herhangi bir JPG dosyasını Word dosyasına çevirmek üzerine küçük bir araştırma yapıldığında bu dönüştürme işleminin oldukça basit bir şekilde gerçekleştirilebildiği görülür. JPG dosyasını Word’e dönüştürme işlemi PC ya da mobil cihazlar üzerinden de yapılabilmektedir. Peki, JPG'den Word'e nasıl çevrilir?

Haber 2024-05-21 22:42:35

PDF Word çevirme: PDF'ten Word'a nasıl çevrilir? PDF dosyası nasıl Word dosyasına dönüştürülür?

PDF formatındaki herhangi bir dosyayı Microsoft Word DOCX formatındaki bir dosyaya çevirme, kısaca PDF Word çevirme işleminin gerçekleştirilebileceği pek çok farklı internet sitesi ve program mevcuttur. Peki, bilmeyenler ve öğrenmek isteyenler için PDF'yi Word'e çevirme işlemi nasıl yapılır?

Haber 2024-05-21 22:37:44

iPhone'umu Bul kapatma: iPhone'umu Bul nasıl kapatılır?

iPhone'umu Bul (Find My iPhone), Apple tarafından geliştirilen bir hizmettir. Bu hizmet, kaybolan veya çalınan iPhone'u bulmaya, kilitlemeye ya da verileri silmeye olanak sağlar. Ancak bazı kullanıcıların gizlilik ve konum bilgilerini paylaşmak konusunda birtakım endişeleri olabilir. Herhangi bir sebeple bu özelliği devre dışı bırakmak isteyenler kullanıcılar için ise kolay bir yöntem mevcuttur. Peki, iPhone'umu Bul kapatma nasıl yapılır, iPhone’umu bul nasıl kapatılır?

Haber 2024-05-21 22:34:30

7 milyar liralık rekor vergi cezasına açıklama: İsdemir ve Erdemir KAP'a bildirdi: 'Firmalar arasında adımız yok...'

İsdemir ve Erdemir, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından uygulandığı belirtilen yüksek tutarlı cezalara herhangi bir şirketlerinin konu olmadığını belirtti.

Finans 2024-05-21 15:14:56

Diğer Haber Etiketleri

Microsoft dosya Adobe iPhone şirket haberleri Tunceli atan erhan fenerbahçe İsmail Kartal kamp kamp sandalyesi katlanır kamp sandalyesi airpods Apple iOS Telif hakkı araç km sorgulama araç km sorgulama sms 5664 Hazine ve Maliye Bakanlığı KDV Akciğer‎ nefes çanta sosyal medya söyledi cem karcı kasko araç kasko bedeli Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel domenec to domenec torr domenec torre galatasaray ın torrent son dakika esenyurt üniversitesi Rektör Azerbaycan Ermenistan IBAN lokanta denetim polip deprem Ege Denizi antonio formaları süper li Süper Lig cisse Mehmet Şimşek erdoğan Kudüs resmi gazete madde market arı sütü Propolis istinaf mahkemesi istinaf nedir temyiz nedir temyiz mahkemesi nedir IMF Türkiye e devlet internet bankacılığı e devlet internet bankacılığı giriş maçı maçın sıralaması beşiktaş Adana Demirspor ülke puanı ülke puanı sıralaması ülke puanına en çok katkı yapan takım uefa ülke sıralaması cinsi Göz sant semen rüzgar yüz felci taciz yolcu otobüsü muavin isim genç kepez antalya kepez belediyesi İstanbul At trafik ÖTV İzmir av yasağı abd İran İsrail biden Ticaret Bakanlığı havale EFT de iyet türkiye futbol federasyonu verildi yaşında Stefan Kuntz Teknik Direktör bochum Bundesliga oynanacak Fernando Santos yenidoğan bebek Uganda cinayet beşiktaş, kulübün Şenol Güneş ptt posta kodu ptt posta sorgulama Rusya kamikaze tataristan Gaziantep Seçim 2024 Fatma Şahin Elazığ haberler

Soruşturma açılmıştı! DEM Partili Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak ifade verdi

DEM Parti Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak, hakkında ‘terör örgütü propagandası’ iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa gelerek ifade verdi. Avukatı Kenan Çetin, “Herhangi bir gözaltı işlemi yok. Herhangi bir adli kontrol yok. Başkanımız ifade verdikten sonra hizmetlerine devam ediyor.” dedi.

Haber 15-05-24 14:32

İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? İlk kez kendisi açıkladı! ''Gel dediler geldim, git dediler gittim''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal geleceğiyle ilgili soruyu yanıtladı. Kartal, "Kendimle ilgili hiçbir planım yok. Bana gel dediler geldim, git dediler gittim. Herhangi bir şekilde kalma veya gitme gibi bir planım yok. Bunları konuşmanın zamanı ve yeri değil. Fenerbahçe'de her zaman herkese kapı açıktır. Bu konularla kafamı yoracak değilim." dedi.

Spor 12-05-24 22:16

Açık havada konfor arayanlar için en iyi kamp tabureleri

Kamp tabureleri, kamp yaparken veya doğada vakit geçirirken önemli ekipmanlardan biri. Hafif ve katlanabilir olmaları sayesinde kolayca taşınabilirler ve herhangi bir yere rahatlıkla yerleştirilebilirler. Ayrıca, dinlenmek veya yemek yapmak için de kullanışlı bir oturma alanı sağlayarak konfor sunarlar. Dayanıklı malzemelerden yapılmış olmaları da uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Her türlü outdoor etkinlikte kullanabileceğiniz kullanışlı ve işlevsel kamp taburelerini listeledik. İşte detaylar!

Haber 12-05-24 01:20

AirPods nasıl resetlenir? Airpods sıfırlama

Herhangi bir sorun yaşanabilmesi ihtimaliyle AirPods’larda sıfırlama işlevi bulunur. Kablosuz kulaklığın satılması, bir başkasına verilmesi veya kulaklıkla ilgili bir sorun yaşanması sonucunda, bu işlemi gerçekleştirmek oldukça kullanışlıdır. Peki, AirPods nasıl resetlenir?

Haber 10-05-24 19:35

iPhone uygulama gizleme nasıl yapılır? iPhone'da ana ekrandaki uygulama nasıl gizlenir?

iPhone ana ekranına pek çok uygulama sığdırabilmektedir. Bu herhangi bir uygulamaya direk olarak hızlı bir biçimde ulaşmak için kolay bir yöntem olsa da çok fazla simge olması ekranı karışık hâle getirebilir. Apple, kullanıcıların ana ekranı yönetebilmesi için çeşitli güncellemeler sunmaktadır. Peki, iPhone'da ana ekrandaki uygulama nasıl gizlenir?

Haber 10-05-24 19:25

Telif hakkı nedir? Telif hakkı nasıl alınır?

Herhangi bir alanda üretim yapan kişilerin yaptıkları üretimlerin güvenliğini sağlamak, kişilerin haklarını koruyabilmek ve bu hakların yasal yollarla sağlanabilmesini mümkün kılmak için bazı resmî işlemlerin yapılması gerekir. Bir şeyi resmî olarak kayıt etmek kişilerin haklarını korumak adına ön planda tutulur. Bu anlamda telif hakkı da son derece önemlidir. Peki, telif hakkı nedir? Telif hakkı nasıl alınır?

Haber 10-05-24 02:58

Araç KM sorgulama: Araç kilometre (km) sorgulama nasıl yapılır? Aracın km geçmişi nasıl öğrenilir?

Herhangi bir araç satın alınırken bazı önemli noktalara dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu önemli noktalardan biri aracın kilometre bilgisidir. Sıfır alınan araba gibi araçlar için kilometre konusu çok dikkate alınmazken özellikle ikinci el araçlarda bu konu ayrı bir önem arz etmektedir. Bu yüzden araç alacak bireylerin alınacak araçla ilgili kilometre gibi önemli bilgileri önceden öğrenmesi önemlidir. Peki, araç kilometre (km) sorgulama nasıl yapılır, aracın km geçmişi nasıl öğrenilir?

Haber 08-05-24 18:49

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması! İddialar gerçeği yansıtmamaktadır'

Hazine ve Maliye Bakanlığı, "KDV oranlarının artırılacağına dair iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. KDV oranlarını artırıma konusunda Cumhurbaşkanı yetkilidir. Tebliğ ile KDV oranı artışı mümkün değildir. Tebliğ ile herhangi bir artış yapılmamıştır" açıklamasını yaptı.

Finans 07-05-24 18:18

Akciğerini 3 yıldır çantasında taşıyor! Hemen herkesin hissettiği belirtilerle başladı: Herhangi bir yaşta ortaya çıkabiliyor

Ankara'da yaşayan Aykut İnciler'e 3 yıl önce, nadir görülen bir yüksek tansiyon türü olan "pulmoner hipertansiyon" teşhisi kondu. İnciler 3 yıldır nefes alıp verebilmek için akciğerini çantasında taşıyor. İnciler insanların bakışları nedeniyle başlarda bu durumda zorlandığını ifade edip herkesi uyardı.

Haber 07-05-24 16:44

Ömer Dizisinin Yönetmeni Cem Karcı'nın açıklamaları şaşırttı! Camilere Girmemiz Yasaklandı!

'Ömer' dizisi, yayınlanan son bölümüyle final yaptı. Dizinin final yapmasıyla ilgili birçok kişi paylaşım yaparken paylaşım yapanlardan biri de dizinin yönetmeni Cem Karcı oldu. Karcı "3. bölümden itibaren İstanbul'daki herhangi bir camiye girmemiz yasaklandı" dedi.

Magazin 07-05-24 16:20

Araç kasko değeri nedir, nasıl öğrenilir? Kasko değer sorgulama nasıl yapılır?

Kasko, kara taşıtları sigortasına kısaca verilen isimdir. Herhangi bir aracın yanma, çalınma gibi durumlara maruz kalması ya da kaza geçirmesi ile hasar görmesi durumlarına karşılık o aracı güvence altına alan bir sigorta sözleşmesi türü olarak da tanımlanabilir.

Haber 06-05-24 20:32

Özgür Özel ile Kılıçdaroğlu arasında dikkat çeken zirve! 2,5 saat sürdü…

CHP lideri Özgür Özel, bir önceki dönem CHP Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’da bir araya geldi. 2 buçuk saat süren görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haber 04-05-24 07:20

Galatasaray'dan bu yana herhangi bir takımı çalıştırmamıştı! Domenec Torrent'in yeni adresi herkesi şaşırttı

Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran İspanyol teknik adam Domenec Torrent, Türkiye kariyerinin ardından herhangi bir takımı çalıştırmazken yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 03-05-24 21:47

Selman Öğüt'ün rektörlüğü sona erdi! İsmi üniversitenin sitesinden çıkarıldı

Esenyurt Üniversitesi'nde dikkat çeken değişiklik! Kasım 2023’de Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle rektör olarak atanan Selman Öğüt’ün adı ve fotoğrafları üniversitenin sitesinden çıkarıldı. Selman Öğüt'ten bu değişiklik hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.

Haber 02-05-24 11:57

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den Ermenistan açıklaması: 'Barışa doğru ilerliyoruz'

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan ile ilgili ilişkilere yönelik yaptığı açıklamada "Şimdi aslında olumlu bir şekilde barışa doğru ilerliyoruz, sınırların belirlenmesi başladı. Sadece sınırların belirlenmesi değil, hatta sınırların tespiti de başladı. Bunu iki ülke tarafından herhangi bir aracı olmadan başardık" dedi.

Haber 01-05-24 19:16

Berber, bakkal, lokanta... IBAN'la ödemeye sıkı denetim! Her fişe 3400 TL para cezası, yakınlarını hesapları da takipte

Lokanta, berber gibi başta küçük işletmeler olmak üzere son dönemde müşteriden IBAN yoluyla ödeme almak çok yaygındı. Ancak, vergi kaybına neden olan bu 'usulsüz uygulama' için Hazine ve Maliye Bakanlığı, bir süre önce harekete geçti ve denetimler sıklaştı. IBAN'a para alıp, karşılığında herhangi bir fatura yada fiş kesmeyen esnafa, her bir fiş karşılığında 3 bin 400 TL ceza kesiliyor. Aynı zamanda işletme sahiplerinin yakınlarının da banka hesapları yakın takipte.

Finans 30-04-24 07:11

Polip nedir? Polip çeşitleri, polip belirtileri ve tedavi yöntemleri

Polipler herhangi birinin vücudunda ortaya çıkabilecek küçük, et benzeri oluşumlardır. Genellikle iyi huylu olup kanserleşme potansiyelleri düşüktür ancak bazı durumlarda ciddi sağlık sorunlarına neden olabilirler. Bu küçük yapılar görünmeyen düşmanlar olarak adlandırılabilirler çünkü belirtileri yoktur ve sıklıkla rutin tarama veya başka bir nedenle yapılan testlerde tesadüfen keşfedilebilirler.

Haber 29-04-24 20:18

SON DAKİKA | Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu

Son dakika haberi: Ege Denizi açıklarında, 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 07.24'te meydana gelen depremin büyüklüğünü AFAD 4.2 olarak duyurdu. Deprem nedeniyle ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.

Haber 29-04-24 07:54

Daha önce Fenerbahçe'de de forma giyen Papiss Cisse artık 400 TL için futbol oynuyor

Süper Lig'de bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Papiss Cisse an itibarıyla herhangi bir takımda oynamazken, formda kalabilmek adına 10 sterlin için eski yıldızlarla futbol oynuyor. İşte detaylar...

Spor 27-04-24 15:50

1 Mayıs'ta başlıyor! Bakan Şimşek açıklık getirdi: KDV artışı yok! Lokanta ve kafeler için yeni düzenleme...

KDV düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Gıdadaki KDV istismarını önleyecek düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı 'KDV artışı' haberleri sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. Düzenleme ile KDV oranlarında herhangi bir artış olmadığının altını çizen Bakan Şimşek, "İşletmelerin vatandaştan aldığı KDV’nin doğru belgelendirilmesi için düzenleme yapıldı." ifadelerini kullandı.

Finans 27-04-24 12:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok çarpıcı Kürecik mesajı! 'Türkiye Cumhuriyeti böyle bir şeye izin vermez'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. "Hamas'a terör örgütü iftirası atanlardan olamayız" diyen Erdoğan, "İsrail ile ticari ilişkileri kestik, kesiyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca, "Kürecik'teki radar merkezinin, ülkemizin ve ittifakımızın güvenliği dışında hiçbir devletle herhangi bir ilişkisi, bağı, irtibatı yoktur ve olamaz. Türkiye Cumhuriyeti böyle bir şeye zaten izin vermez, vermemiştir" dedi.

Haber 26-04-24 16:00

Resmi Gazete'de yayımlandı! Bu ürünlere dışarıdan madde eklenemeyecek!

Tarım ve Orman Bakanlığının "Türk Gıda Kodeksi Arı Ürünleri Tebliği" yürürlüğe girdi. Arı sütü, toz arı sütü, arı poleni, kurutulmuş arı poleni ve arı ekmeğine dışarıdan herhangi bir madde eklenemeyecek.

Finans 25-04-24 09:46

İstinaf nedir, ne kadar sürer? Temyiz ve istinaf farkı

Hukuk dilinde kullanılan çeşitli terimler ve kavramlar vardır. Herhangi bir suçla mahkemesi görülen kişi için, işlediği suç doğrultusunda mahkeme tarafından verilen ilk kararın denetlenmesi gerekebilir. Bu tür durumlarda kurulan denetleme mahkemeleri alınan ilk kararı denetler ve yeniden değerlendirir. Peki, istinaf nedir ve ne kadar sürer? Temyiz ve istinaf arasındaki farklar neler?

Haber 23-04-24 22:40

IMF'den Türkiye açıklaması! Merak edilen soruya yanıt geldi

Uluslararası Para Fonu (IMF) Avrupa Departmanı Direktörü Alfred Kammer, Türkiye'deki reform programını desteklediklerini ifade etti. Açıklamasının devamında Kammer, "Türkiye'yi desteklemeye yönelik herhangi bir IMF programına ilişkin görüşme yok" dedi.

Finans 19-04-24 20:09

e-Devlet’e internet bankacılığı ile giriş nasıl yapılır? İnternet bankacılığı üzerinden e-Devlet’e giriş nasıl yapılır, internet bankacılığı üzerinden e-Devlet’e nasıl girilir?

e-Devlet Kapısı, bünyesinde birçok önemli resmî kurumu barındıran ve kullanıcılara resmî işlemleri daha kolay bir şekilde yapma fırsatı sunan bir sistem olarak bilinmektedir. Bu sisteme girişlerde birçok farklı giriş alternatifi mevcuttur. Bu giriş alternatiflerinden biri internet bankacılığı ile giriştir. Kişiler başka herhangi bir şifreye gerek duymadan banka giriş bilgilerini kullanarak e-Devlet platformuna giriş yapabilmektedir. Peki, e-Devlet’e internet bankacılığı ile giriş nasıl yapılır?

Haber 19-04-24 19:52

Gecenin tek sevindiren haberi İtalya'dan geldi! Şampiyonlar Ligi müjdesi, artık kesinleşti... İşte bu sezon Avrupa'da ülke puanına en çok katkı yapan takım

Fenerbahçe Olympiakos'a penaltı vuruşları sonucu elenmesinin ardından ülkemizi Avrupa'da temsil eden herhangi bir takım kalmadı. Gecenin tek sevindiren haberi ise İtalya'dan geldi. Fiorentina, ülke puanı sıralamasında en yakın takipçimiz olan Çekya ekibi Viktoria Plzen'i elerken bu sonucun ardından bizim de sıramız kesinleşmiş oldu. Öte yandan Avrupa'da temsilcimiz kalmamasının ardından bu sezon ülke puanına en çok katkı yapan takım da belli oldu. İşte detaylar...

Spor 19-04-24 10:09

Rüzgarlı havalara dikkat! Ani bir şekilde başlıyor, hızlı ilerliyor... Uzmanı uyardı

Yüz felcinin herhangi bir yaş aralığı, cinsiyet ve kritere bağlı olmadan herkeste görülebileceği uyarısında bulunan Fizyoterapist Berkay Eren, “Soğuk hava, rüzgarlı olan günler ve mevsim geçişleri, yüz bölgesindeki sinirleri olumsuz etkileyerek yüz felcine neden olabilir” dedi.

Kadin 18-04-24 15:33

Yolcu otobüsünde yabancı uyruklu muavinden genç kadına taciz! 'Koltuğun arkasından uzanıp kalçama dokundu...'

Bayram tatilinde Adana'ya ailesinin yanına gitmek üzere bindiği otobüste yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark polise şikayetçi oldu. Uğradığı tacizi sosyal medyasında da duyuran Bark, yaşadığı şoku anlattı. Gözaltına alınan şüphelinin sınır dışı edildiği öğrenilirken otobüs firması yetkilileri ise yabancı uyruklu muavin çalıştırmadıklarını öne sürdü. Bark, olay sonrası otobüs firmasından herhangi bir dönüş olmadığını da ifade etti.

Haber 17-04-24 10:59

57 yaşında ama gören 27 sanıyor! Yaşlanmaya meydan okuyan rutini 17 yıldır uyguluyor

57 yaşındaki Edson Brando isimli bir adam çoğu zaman gerçek yaşından 30 yaş daha genç olmakla karıştırıldığını iddia ediyor. Ancak Edson Brandao genç görünümünü korumak için herhangi bir operasyon geçirmedi. Bunun yerine, yaşlanmaya meydan okuyan görünümünü egzersiz ve cilt bakımı rutinine, sağlıklı bir diyet takip etmesine ve olumlu bir zihniyete sahip olmasına bağlıyor. Edson Brandao'nun genç kalmak için uyguladığı 10 ipucu bulunuyor.

Kadin 16-04-24 08:24

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı: Tek sorumlu benmişim gibi gösterildi

Antalya'daki 1 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin yaralandığı teleferik kazası nedeniyle tutuklanan eski ANET Genel Müdürü ve CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı. Kocagöz suçlamaları reddetti. İfadesinde, "Teleferik benden önceki genel müdürün döneminde faaliyete alınmıştı. Benim herhangi bir sorumluluğum var ise benim haricimde sorumluluğa gidilebilecek 4 kişi daha bulunmaktadır. Tek sorumlu benmişim gibi gösterildi, suçsuzum" dedi.

Haber 15-04-24 20:24

İstanbul'da ilginç anlar kamerada! Trafiğe atla çıktı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 15-04-24 10:59

Mercedes alan da Fiat Egea alan da aynı vergiyi ödüyor! ÖTV matrahları sıfır otomobilde tabloyu değiştirdi: Yüzde 80 vergi altında araç kalmadı…

Sıfır otomobil fiyatları artmaya devam ederken gelinen son noktada bütün otomobillerin yüzde 80’lik vergi diliminden başladığı görüldü. Bu noktada 1 milyonluk otomobil de 3 milyonluk otomobil de aynı vergi matrahını ödüyor. ÖTV matrahları için herhangi bir güncelleme yapılmazken sektör temsilcileri bu duruma bir an evvel çözüm getirilmesini talep ediyor.

Finans 15-04-24 09:39

Dikkat! Ege Denizi'nde av yasağı yarın başlıyor: Uymayanlara 200 bin TL'ye varan para cezası

Ege Denizi'nde av yasakları yarın başlıyor. İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, yarın başlayacak yasağın 31 Ağustos'a kadar süreceğini belirtip, yasağı ihlal edenlere 8 bin TL'den 200 bin TL'ye varan idari para cezalarının uygulandığını söyledi. Şahin, "Yasak, büyük tekneleri kapsıyor. Özellikle kıyı avcılığı dediğimiz küçük teknelerimizde amatör avcılar için herhangi bir problem yok. Yasak dönemi içinde gırgır ve troller ava çıkamıyor" diye konuştu.

Haber 14-04-24 10:54

Biden ve Netanyahu'ya açık açık söyledi: İran'a karşı saldırı olursa destek vermeyiz!

ABD Başkanı Joe Biden, İran'ın İsrail'e İHA saldırısının ardından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü. Biden görüşmede ABD'nin İsrail'e yönelik desteğini bir kez daha vurgularken; saldırıyı "olabilecek en güçlü şekilde" kınadıklarını iletti. Biden Netanyahu'ya, ABD'nin İsrail'in İran'a yönelik herhangi bir yanıt niteliği taşıyan saldırısına ise karşı çıkacağını belirtti.

Haber 14-04-24 08:35

Ticaret Bakanlığından yasak kapsamındaki ürünlerin İsrail'e ihracatının devam ettiği iddialarına yalanlama

Ticaret Bakanlığı tarafından 9 Nisan sabah saat 09.00 itibarıyla, yasak konusu ürünlerin İsrail'e ihracatına ilişkin olarak, herhangi bir ihracat beyanname tesciline kesinlikle izin verilmediğine dikkat çekilerek, "Kamuoyunu yanıltmaya yönelik manipülatif haber içerikleri tümüyle yanlıştır." ifadeleri kullanıldı.

Finans 11-04-24 21:13

Savaş çanları çalıyor: İran 'Cezalandıracağız' dedi, İsrail'den sert yanıt! ABD medyası: 'Her an saldırabilir'

İsrail'in Şam'daki İran konsolosluğunu vurması sonrası bölgede tansiyon yükseldi. İran ve İsrail'den peş peşe açıklamalar geldi. İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail’in İran konsolosluğuna yönelik saldırısının “cezalandırılacağını” söyledi. İsrail yönetimi ise herhangi bir saldırıya güçlü bir karşılık verileceğini belirtti. Öte yandan ABD medyası İran'ın her an saldırabileceğini belirtirken, ABD Başkanı Biden ise "İsrail'i her koşulda koruyacağız" dedi.

Haber 10-04-24 17:54

Havale ve EFT için uyarı geldi! Bunu yapmazsanız başınız ağrıyabilir… Bir kelime bile çok önemli

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç, EFT veya havale yoluyla para gönderen tüketicilere yönelik uyarıda bulundu. Kılıç, "Havale veya EFT, ödemelerin yapıldığının kanıtıdır. Açıklama kısmına önem verilmezse, herhangi bir uyuşmazlık ve konunun yargıya taşınması durumunda tüketicileri sorun yaşayabilir" dedi.

Finans 10-04-24 11:31

Türkiye'den ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmamıştı! Alman hoca Stefan Kuntz geri dönüyor... İşte yeni adresi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Eylül 2023'te görevden alınan Alman teknik adam Stefan Kuntz'un yeni adresi belli oluyor. 61 yaşındaki teknik adam daha önce de çalıştığı bir kulübe geri dönebilir. İşte detaylar...

Spor 08-04-24 16:29

Beşiktaş'ta Fernando Santos depremi! Son maçı ve tazminatı belli oldu bile...

Beşiktaş'ta alınan peş peşe kötü sonuçların ardından başkan Hasan Arat dün tesislere giderek sert bir konuşma yaptı. Hem oyuncularla hem de Fernando Santos ile görüşen Hasan Arat'ın bir hayli sinirli olduğu gözlendi. Santos'a ültimatom veren Arat, Ankaragücü ile oynanacak Türkiye Kupası maçında alınacak herhangi bir kötü sonucun ardından yolların ayrılacağını kendisine bildirdi.

Spor 06-04-24 07:40

Cani anne yenidoğan bebeğini diri diri gömüp öldürmeye çalıştı! Mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı

23 yaşındaki Ugandalı anne yenidoğan bebeğini gece yarısı evinin bahçesine gömdü. Saatlerce toprak altında kalan bebek ertesi sabah saat 11.00'da bulundu. Hastaneye götürülen bebek kalbinde, midesinde veya diğer organlarında herhangi bir yaralanma olmadığı tespit edildikten sonra 6 gün boyunca tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Trend 05-04-24 13:46

Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmadı! Şenol Güneş sinyali verdi: Geri dönmek isterim

Kariyerinde daha önce Güney Kore ekibi FC Seoul kulübünü çalıştıran tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş, Kore basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 20:40

Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmadı! Şenol Güneş sinyali verdi: Geri dönmek isterim

Kariyerinde daha önce Güney Kore ekibi FC Seoul kulübünü çalıştıran tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş, Kore basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 20:40

PTT posta kodu öğrenme: PTT’den posta kodu nasıl öğrenilir?

Bir bölgeden başka bir bölgeye herhangi bir ürünü kargo hizmetlerinden faydalanarak gönderirken posta kodlarına gereksinim duyulmaktadır. Bu durum yalnızca kargo gönderimi için değil, herhangi bir mektup, belge gibi gönderimler için de geçerlidir. Bu tür gönderimleri sağlarken posta kodu denilen kodun bilinmesi önemlidir. PTT ile yapılan gönderimlerde de gönderinin doğru yere ulaşabilmesi için bu kodun bilinmesi gerekir. Peki, PTT’den posta kodu nasıl öğrenilir?

Haber 03-04-24 18:59

Kamikaze saldırısı! Tataristan'dan gelen görüntüler olay yarattı... Rusya'nın drone ürettiği tesiste peş peşe patlama

Rusya'nın Tataristan'da drone ürettiği fabrikaya insansız hava araçları ile kamikaze saldırısı düzenlendi. Tesiste Shaded-135 drone'larının üretildiği öğrenilirken, saldırı anına ait görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Peş peşe patlamaların yaşandığı saldırılar sonrası, yetkililer herhangi bir can kaybı olmadığını duyurdu.

Haber 02-04-24 11:49

CANLI GAZİANTEP seçim sonuçları! Gaziantep yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Fatma Şahin mi, CHP adayı Muzaffer Ertürk mü kazandı?

Herkes nefesini tuttu yeni belediye başkanları için artık saatler sayılıyor. Sandığa giden vatandaşlar seçim sonuçları için sabırsızlanırken en çok merak edilen illerden biri bu seçimde yine Gaziantep oldu. Fatma Şahin ile AK Parti yönetiminde olan kentte 2024 yerel seçim sonuçlarında herhangi bir değişiklik olacak mı? CHP’nin adayı Muzaffer Ertürk ne kadar oy alacak? İşte Gaziantep seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 18:22