Kinezyo Bant Haberleri

Bakan Uraloğlu duyurdu! Sosyal medya platformu X'den Türkiye adımı

Sosyal medya platformu X, Türkiye'ye temsilci atadı. Haberi duyuran Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "X Türkiye'de temsilcilik açmasaydı bant daralmasıyla karşılaşacaktı" dedi.

Haber 2024-05-22 18:45:11

Bakan Uraloğlu açıkladı: X hala Türkiye'ye temsilci atamadı, bant daraltma da gündemimize

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan X platformu için açıklama geldi. Bakan Uraloğlu, "Hala ‘X’ Türkiye’ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek. Görüşmelerimiz hala devam ediyor. Yürürlükte olan bir reklam yasağı var. Bant daraltma da gündemimizde" dedi.

Haber 2024-04-23 23:09:12

X (Twitter) kullanıcıları dikkat! Kuralları hiçe saydı, reklamları yasaklandı: İşte bekleyen tehlike

Dünyada ve Türkiye'de çok sayıda kullanıcıya sahip X yani eski adıyla Twitter'a Türkiye'deki taahhütlerini yerine getirmediği için bir takım yaptırımlar uygulandı. X, eğer yaptırımlara uymaz ve yasal yükümlülüklerini yerine getirmezse bant genişliği daraltılacak.

Haber 2024-04-16 12:28:39

Milli bilardocu Seymen Özbaş, 21 yaş altında Avrupa şampiyonu oldu

İspanya'da düzenlenen Avrupa Gençler 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda 21 yaş altı kategorisinde mücadele eden milli sporcu Seymen Özbaş, altın madalya kazandı.

Spor 2024-04-01 23:28:17

Samsung, AI çip yarışında öne geçmek için SK Hynix’in teknolojisini benimseyecek

Samsung Electronics, yapay zeka (AI) gücündeki yüksek son çipleri üretme yarışında öne geçmek için rakibi SK Hynix tarafından tercih edilen bir çip yapım teknolojisini kullanmayı planlıyor. Jeneratif AI'nin artan popülaritesiyle birlikte yüksek bant genişliğine sahip bellek (HBM) çiplerine olan talep patlama yaptı.

Finans 13-03-24 14:48

Elazığ ve Malatya arasında dostluk turnuvası düzenlendi

Elazığ’ın ev sahipliğinde ‘Elazığ-Malatya 3 Bant Bilardo Dostluk Turnuvası’ gerçekleştirildi.

Yurthaber 04-03-24 11:52

Göğüslerini küçülttürmüştü! Doja Cat neredeyse her yeri açık elbisesiyle dikkat çekti

Geçtiğimiz aylarda göğüs küçültme ameliyatı olan Doja Cat son seçimiyle adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcı transparan detaylara sahip elbisesiyle dikkat çekerken göğüslerine bant çekti. Ancak bu Cat'in göğüslerini tam olarak kapatamadı.

Magazin 30-12-23 10:26

'Laz Kızı' ve 'Donsuz Kelly' olayları sonrası TikTok için harekete geçildi! Lisans iptali ihtimali gündemde

TikTok'ta son dönemlerde ortaya çıkan uygunsuz paylaşımlara ilişkin harekete geçiliyor. Özellikle 'Laz Kızı' ve 'Donsuz Kelly' olayları sonrası TikTok'la ilgili kamuoyunda oluşan olumsuz görüşler yaygınlaştı. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TikTok hakkında bant daraltma, reklam yasağı ve lisans iptali önlemlerinin gündemde olduğunu açıkladı.

Haber 02-12-23 14:36

TFF’den Filistin için saygı duruşu kararı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İsrail tarafından yapılan saldırılar nedeniyle hayatını kaybeden Filistinli vatandaşları anmak için bu hafta oynanacak tüm mücadelelerden önce saygı duruşunda bulunulacağını ve takımların siyah bant takacağını açıkladı.

Spor 19-10-23 12:32

Tüm dünya o şirketi konuşuyor! Yılın en büyük halka arzını gerçekleştirdi: 4,87 milyar dolar…

Küresel çapta bu yılın en büyük halka arzını çip üreticisi Arm Holdings gerçekleştirdi. SoftBank Group’un ana ortağı olduğu Arm 51 dolar olan üst bant fiyattan 4,87 milyar dolarlık halka arz büyüklüğüne ulaştı.

Finans 14-09-23 09:47

Tek damlası zehir saçıyor! Ölümcül yılanla karşı karşıya gelince dehşet yaşadı

Görüntüsüyle korku salan yılanlar bazen doğal yaşam alanlarından çıkabiliyorlar. Havaların ısınmasıyla birlikte yuvalarından çıkmaya başlayan yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabiliyor. Bu olayın bir örneği Avustralya'da yaşandı. Bant yapıştırmak isteyen adam kolibandı rulosunda yılanı görünce dehşete düştü.

Trend 17-08-23 16:49

Havuçlu Anne olarak hafızalara kazınmıştı! Büşra Pekin o karaktere gönderme yaptı ama...

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Büşra Pekin'in estetikle değişimi sosyal medyada sık sık gündeme geliyor. "Yüzümde film için gerginleştirici bant uygulaması var" diyerek estetik iddialarını yalanlayan Pekin son olarak hafızalara kazınan 'Havuçlu anne' karakterine gönderme yaptı. Ancak oyuncuyu tanımak epey zordu.

Magazin 13-08-23 13:32

Disney Plus'a AK Parti'den bir tepki daha! Lisans iptali dahil birçok tedbir masada…

Disney Plus platformunun Atatürk dizisi ile ilgili kararı tartışlmaya devam ederken AK Parti’den yeni bir açıklama daha geldi. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı açıklamasında “Disney Plus’ın lisans iptali dahil, bant daraltma, reklam yasağına kadar her türlü karşılığı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber 03-08-23 13:25

SON DAKİKA | BTK duyurdu! Twitter'a reklam yasağı kararı... Üç ay içinde temsilci belirlemezse bant genişliğinin daraltılması gündeme gelecek

Son dakika: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), temsilci belirleme ve bildirme yükümlülüğünü yerine getirmediği gerekçesiyle Twitter'a, Türkiye'deki vergi mükellefi gerçek ve tüzel kişiler tarafından yeni reklam verilmesini yasakladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ise yasağa ilişkin, "Üç ay içinde temsilci belirlemezse Twitter’ın bant genişliğinin daraltılması gündeme gelecek” dedi.

Haber 21-07-23 08:58

Ciara file elbisenin içine minicik iç çamaşırı giydi! Göğüs ucuna ise bant taktı

Vanity Fair Oscar Partisi'ne ünlüler akın etti. Ciara, Vanity Fair Oscar Partisi için kadife eldiven ve elmaslarla takım bir file elbise giydi. File elbisenin içine minicik iç çamaşırı giyen Ciara göğüs uçları için ise bant tercih etti.

Magazin 13-03-23 14:50

Kineziterapi bant nedir, ne işe yarar? Kinezyo bant nasıl kullanılır, hangi durumlarda kullanılır?

Kas iskelet sistemi kaynaklı sorunların en başında kasın fonksiyon bozuklukları yer almaktadır. Kasın üzerindeki baskının artması ve zedelenmesi kasın elastik özelliğinin bozulmasına neden olabilmektedir. Bu anlamda kasın iyileşmesi için bazı bantlama teknikleri kullanılmaktadır. Bu bantlama tekniklerinden bir tanesi kinezyo bantlama tekniğidir. Peki, kinezyo bantlama tekniği nedir?

Haber 17-02-23 10:58

Cem Yılmaz'dan twitter engeline sert tepki! ''Böyle bir zamanda pes!''

Twitter ve TikTok gibi sosyal medya platformlarına Türkiye çapında erişim kısıtlaması yaşandı. Depremin ilk gününden bu yana sık sık kullanılan twitter'a kısıtlama gelmesine ünlülerden tepki yağdı. Cem Yılmaz dün uygulanmaya başlanan twitter'daki bant daraltması uygulamasına sert tepki gösterdi..

Magazin 09-02-23 09:02

'Ders kitaplık bir örnek' diyerek canlı yayında kartlar üzerinden anlattı! Prof. Dr. Celal Şengör'ün deprem anlatımı çok konuşuldu! İstanbul depremi sözleri...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman ve Adana başta olmak üzere çok sayıda ili etkileyen, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Depremin ardından Prof. Dr. Celal Şengör canlı yayında açıklamalar yaptı. Sosyal medyada Şengör'ün kartlar üzerinden depremin nasıl gerçekleştiğini anlattığı anlar gündem olurken gözlerindeki bant da dikkat çekti. İstanbul depremiyle ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

Haber 07-02-23 07:01

Celal Şengör'ün gözüne ne oldu? Celal Şengör'ün gözündeki bant canlı yayında dikkat çekti

Jeolog Celal Şengör, 6 Şubat Pazartesi günü Türkiye'yi yasa boğan depremler hakkında konuşmak üzere bir programa konuk oldu. Şengör, 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin iki fayın kaymasıyla oluştuğunu söyledi. Öte yandan Şengör'ün göz kapağında bulunan bant dikkatlerden kaçmadı. Peki, Celal Şengör'ün gözüne ne oldu?

Magazin 06-02-23 22:01

Son hali ağızları açık bırakmıştı! Büşra Pekin değişiminin sebebini itiraf etti

Çok Güzel Hareketler Bunlar da hayat verdiği karakterler ile hafızalara kazınan Büşra Pekin geçtiğimiz günlerde değişimiyle ağızları açık bırakmıştı. Görenlerin tanıyamadığı Pekin estetik iddialarını yalanlamış ve özel bir bant kullandıklarını söylemişti. Güzel oyuncu değişiminin sebebini itiraf etti.

Magazin 01-02-23 10:47

Huawei hissesi nasıl alınır, Huawei hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? Huawei hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

Huawei Technologies Co Ltd., Çin menşeili ve çok uluslu bir teknoloji şirketidir. Hücresel ağ, geniş bant ağı, ağ ve telekomünikasyon cihazları üretmek ve bu cihazları hem ülke içine hem de ülke dışına pazarlama amacıyla kurulan şirket, yatırımcılar tarafından da dikkat çekmektedir. Eski subaylardan olan Ren Zhengfei tarafından Çin’de kurulan şirketin merkezi Shenzen şehrinde yer almaktadır. Peki, Huawei hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır?

Finans 20-01-23 17:13

Değişimleriyle gündemdeler... Zeynep Koçak'tan Büşra Pekin'e estetik göndermesi! Bende bant yok...

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile tanınan Büşra Pekin ve Zeynep Koçak estetikli halleriyle sık sık gündeme geliyor. Son olarak Pekin yüzünde estetik değil bant olduğunu söylerken arkadaşı Zeynep Koçak bakın ne paylaştı. Zeynep Koçak estetikli haliyle hem kendiyle hem de Büşra Pekin ile dalga geçti.

Magazin 19-01-23 10:40

Türkiye 3 Bant Bilardo şampiyonu Semih Saygıner oldu

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Final Etabı mücadelesinde Berkay Karakut'u 40-39 yenen Semih Saygıner, şampiyon oldu.

Spor 23-12-22 22:49

Dondurulmuş pizzadan plastik bant çıktı! “Nefes alamayınca oğlum morarmaya başladı”

İngiltere’nin Güney Yorkshire eyaletindeki Mexborough bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki Denise Perry isimli bir kadın, 14 aylık oğluna dondurulmuş bir pizzayı ısıtarak verdi. Pizzanın ılıklaşmasından sonra onu yemeye başlayan 14 yaşındaki çocuk bir anda nefes almamaya ve öksürmeye başladı. Oğlunun nefes borusuna elini sokan anne orada yapışan plastik bandı almayı başardı.

Trend 29-11-22 13:25

Tiktok’un çılgın trendi! Botoksu unutun... “Genç kalmak için her gece yüzümü bantlıyorum”

Kanada’da yaşayan 25 yaşındaki Valerie isimli bir kadın genç kalmanın sırrını yüzünü bantlamak olarak gösterdi. Yapışkan bant parçalarıyla makyaksız yüzünü uyumadan önce bantladığını dile getiren Valerie yaşlanmaya meydan okuduğunu söyledi. Valerie’nin paylaşımı kısa sürede 2.4 milyon izlenmeye ve 266 bin beğeniye ulaştı.

Trend 14-11-22 14:07

İnternetten telefon siparişi verdi, bant geldi! 'Görünce çok şaşırdım'

Bilecik’te 42 yaşındaki Barış Akbulut, internet üzerinden 2 bin 400 lira değerinde telefon siparişi verdi. Ürünün parasını da gönderen Akbulut, telefon beklerken bant geldiğini görünce hayatının şokunu yaşadı. İşte olayın detayları...

Haber 14-11-22 10:19

Twitter, WhatsApp ve Instagram çöktü mü? Sosyal medya ve internete erişimde sıkıntı mı var? BTK nedenini açıkladı! Bant daraltma uygulaması nedir?

Twitter, WhatsApp ve Instagram çöktü mü, sosyal medya uygulamaları ve internet neden yavaşladı? Instagram, Twitter, WhatsApp, TikTok ve YouTube gibi çoğu sosyal medyanın kullanıcıları, "Instagram, WhatsApp ve Twitter çöktü mü, internette sorun mu var? internet yavaşladı mı?" sorularının cevabını arıyor. Kullanıcılar sosyal medyada erişim sorunu ve internette yavaşlama olduğunu bildirdi. Bu, kısa sürede gündem olurken, BTK'dan bant daraltma açıklaması geldi. Peki bant daraltma uygulaması nedir?

Haber 13-11-22 20:06

LG Yeni Nesil 6G THZ Bant Teknolojisinde liderliğini gösterdi

LG Electronics Başkan Yardımcısı Dr. Kim Byoung-hoon: - "6G'nin gelecekteki iş ve yeni kullanıcı deneyimlerinin önemli bir itici gücü olmasını bekliyoruz ve gelişiminin ön saflarında yer almaktan mutluluk duyuyoruz"

Yurthaber 21-09-22 12:57
6G

Telefonum çekmiyor derdine son! Elon Musk ile iş birliği yaptılar: Telefonlara uydu bağlantısı geliyor

Akıllı telefonlar artık uydulara bağlanıyor! Bir GSM operatörü olan T-Mobile ve Elon Musk'ın üst yöneticisi olduğu uzay şirketi SpaceX telefonları uydulara bağlamak için iş birliğine gitti. İki şirket, ABD'nin neredeyse her yerinde akıllı telefonlara bağlantı sunacak. Bunun için SpaceX'in yörüngedeki ikinci nesil Starlink uydularından ve operatörün ülke çapındaki orta-bant 5G spektrumundan yararlanılacak. Böylece telefonların çekmediği bölgeler ortadan kaldırılacak.

Haber 26-08-22 09:47

Yürümeyen merdivenler, çalışmayan asansörler İstanbulluları bezdirdi

İBB'nin toplu taşıma duraklarında yürüyen merdivenlerin 153'ü, asansörlerin ise 28'si çalışmıyor - İstanbulluların en çok yorulduğu hat ise Yenikapı-Hacı Osman ve Kadıköy-Tavşantepe metro hatları. On binlerce kişinin kullandığı bu iki hatta toplam 85 yürüyen merdiven, 12 asansör ve 4 yürüyen bant kullanılamıyor

Yurthaber 18-08-22 15:24

8. Neşet Ertaş 3 Bant Bilardo Şampiyonası tamamlandı

8. Neşet Ertaş 3 Bant Bilardo Şampiyonası tamamlandı

Yurthaber 14-08-22 22:53

Bollinger bantları nedir? Bollinger bandı nasıl yorumlanır?

Fiyatların düşüş veya yükseliş durumuna dair göstergeler içeren Bollinger bantları; alt, üst ve orta bant olmak üzere üçe ayrılmaktadır. John Bollinger tarafından 1980’de geliştirilen bu bantlar; standart sapma ile ilişkili olup, bu indikatör sayesinde hesaplanmaktadır. Bollinger bandı ne demek, nasıl kullanılır?

Finans 07-08-22 12:53

7 yıldır süren göz altı torbası davası! Aynaya bakınca neye uğradığını şaşırdı: İşten de atıldım, çöktüm

İstanbul'da 2015 yılında göz torbalarından rahatsız olunca KBB uzmanı Ozan S.S.'ye ameliyat olan Hava Ünlü, gözlerinin altında iz kalınca Ozan S.S. dava açtı. Hukuk mücadelesinin 7 yıldır devam ettiğini kaydeden Ünlü, ''Gözümdeki bantların bana sadece ödem için olduğunu ve herhangi bir kesik olmadığını söylemişti. Bant düşünce fark ettim. Çok zor süreçler geçirdim. Raporlar nedeniyle işten atıldım. Psikolojik olarak ve ruhen çöktüm" dedi.

Haber 04-08-22 11:05

Şırnak’ta 3 bant bilardo turnuvası sona erdi

Şırnak’ta 3 bant bilardo turnuvası sona erdi

Yurthaber 17-07-22 23:02

Şırnak'ta 3 bant bilardo turnuvası başladı

Şırnak'ta 3 bant bilardo turnuvası başladı

Yurthaber 16-07-22 18:01

Tuğba Ekinci, Gülşen'in göğüslerine dair yaptığı yorumla olay oldu! Kendi bikinili halini de paylaştı

Sahne kıyafetleri ile sürekli gündeme gelen şarkıcı Gülşen, yine çok konuşulacak bir tarza imza attı. Transparan elbise ile sahneye çıkan Gülşen, meme uçlarına da yıldız detaylı bant taktı. Daha önce de Gülşen'e dair sert yorumlarda bulunan şarkıcı Tuğba Ekinci ise bu kıyafetten ziyade Gülşen'in göğüslerine dair yorum yapmayı tercih etti.

Magazin 14-07-22 11:08

İzole bant ne demek? İzole bant birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik sözcükler sık sık deyimlerde kullanılır. Bu kelimeler, tıpkı deyimler gibi kalıplaşmıştır ve güçlü bir anlam içerirler. Birleşik kelimeler ikilemelerden, tamlamalardan, birleşik fiillerden oluşabilirler. Birleşik fiiller ise, eylem belirten birleşik kelimelerdir. Birleşik kelimeler bu sayede sadece durumlara ve nesnelere isim vermekle kalmaz, eylemleri de tanımlarlar. Bu açıdan bakıldığında birleşik kelimelerin Türkçede önemli bir yeri vardır. Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan birleşik kelimelerden bir tanesi de Izole bant şeklindedir. Peki, Izole bant ne demek?

Egitim 18-05-22 20:57

Bant zımpara ne demek? Bant zımpara birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler farklı ses olaylarının meydana gelmesiyle oluşabileceği gibi hiçbir ses olayına maruz kalmadan da oluşabilir. Birleşik kelimelerle ilgili inceleme yaparken özellikle ses olaylarına dikkat etmek gerekir. Günlük hayatta sıkça kullanılan birleşik kelimeler sadece yapı bakımından merak edilmez. Bazen anlamları da araştırılır. Bant zımpara birleşik kelimesi anlamı araştırılan sözcükler arasındadır. Bant zımpara ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:36

Bant ne demek? Bant kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Yeni bir dil öğrenirken çoğunlukla karşılaşılan problem, o dilin sözcüklerini öğrenmek ve anlamlarına tam olarak hakim olmaktır. Pek çok dilde, bir sözcüğün birden fazla anlamda kullanıldığı durumlar yaygındır. Bu anlam çeşitliliği kafa karışıklığına yol açabilir. Bu bağlamda anlamı araştırılan kelimelerden bir tanesi olan Bant ne demek? Bant TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 20:36

Bant doldurmak ne demek? Bant doldurmak TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilinin en büyük zenginliklerinden olan atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, öğrenmesi ve anlamlarına tam tamına hakim olunması bir o kadar zor kelime gruplarıdır. Çünkü bu kelime grupları, eski zamanlarda oluşmuş ve o dönemin özelliklerine göre anlam verilmiş sözlerdir. Ancak yine de günümüzde kullanılabilecek, zamansız anlamlar içerirler. Bu nedenle günlük yaşamda ve edebi sanatlarda sıklıkla kullanılırlar. Bu ifadelerden biri de Bant doldurmak sözüdür. Bant doldurmak ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:35

Bant çözmek ne demek? Bant çözmek TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, belirli durumları açıklayan kısa ve net ifadelerdir. Deyimler, atasözleri gibi belirli durumları açıklamak için kullanılır. Birleşik fiiller ise iki farklı sözcüğün birleşerek yeni bir anlam kazanmasıdır. Genellikle bir ifadenin özüne vurgu yapan bu araçlar, dillerin en önemli parçalarındandır. Bant çözmek sözü de bu parçalardan biridir. Türk dilinde yer alan önemli bir ifade olan Bant çözmek ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:35

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Türkiye'de geniş bant internet abone sayısı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye'deki geniş bant internet abone sayısını açıkladı. Bakanlık, 70 milyonu mobil olmak üzere toplam geniş bant internet abone sayısının 88,2 milyona yükseldiğini paylaştı.

Haber 18-04-22 09:41

Vegan OnlyFans fenomeni, süt ve süt ürünlerini mahkemenin önünde üstsüz protesto etti

28 yaşındaki OnlyFans fenomeni Tash Peterson vegan beslenme ve hayvansal gıdaların tüketimi azaltmak için düzenli olarak çeşitli bölgelerde protestolar yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda bir inek kıyafeti giyerek süt ürünlerini protesto eden model, bu sefer de mahkeme salonun önünde üstsüz bir şekilde eylem gerçekleştirdi. Göğüslerinin uçlarını bant parçalarıyla kapatan Peterson, bedenine “Süt ürünleri tecavüzdür” yazısını ekledi.

Trend 25-03-22 16:10

Siyah noktalarınız neye uğradığını şaşıracak! İşte evde hazırlayabileceğiniz siyah nokta karşıtı bant tarifleri...

Gözenekler iyi temizlenmediği takdirde kir birikimi sonucu siyah noktalar oluşuyor. Özellikle yağlı cilt tiplerinde sıklıkla görülen bu cilt problemi, cildin temiz görünmesinin önündeki en büyük engellerden biri. Sizin de başınız siyah noktalarla dertteyse endişelenmeyin. Evde bulunan doğal malzemelerle siyah noktalara veda etmeniz mümkün!

Kadin 23-02-22 17:26

Üç Bant Dünya Kupası'na Ankara ev sahipliği yapacak

Üç Bant Dünya Kupası'na Ankara ev sahipliği yapacak

Yurthaber 06-02-22 21:39

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıkladı! Türkiye'nin internet hızı arttı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, internet altyapısına ilişkin 2021 yılında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, bir yılda Türkiye'nin sabit geniş bant hızının yüzde 65 yükselerek 44,77 Mbps'ye ulaştığını söyledi.

Haber 04-02-22 12:02

Semih Saygıner kimdir? Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner nereli ve kaç yaşında?

Milli bilardocu Semih Saygıner, Mısır'da düzenlenen 3 Bant Dünya Kupası'nda 7. Dünya Şampiyonluğuna imza attı. Semih Saygıner 145 sporcunun katıldığı turnuvada finale yükseldi ve Hollandalı rakibini 50-372'lik skorla mağlup etti. İşte Semih Saygıner hakkında merak edilenler...

Haber 05-12-21 12:43

Geri dönüşüm tesisinde bebek cesedi şoku! Atıkların arasında buldular

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki Sarısurgun Mahallesi'nde bulunan geri dönüşüm tesisinde bebek cesedi bulundu. 13 Kasım günü gece mesaisi sırasında bant üzerinden geçerken fark edilen bebek cesedini gören çalışanlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak olayla ilgili ihbarda bulundu.

Haber 14-11-21 16:10

Starlink uçaklara internet sağlayacak

SpaceX, geniş bant uydu ağı ile birlikte yolcu uçaklarına internet erişimi götürmenin peşinde. Ünlü CEO Elon Musk, Twitter üzerinden bir paylaşım yaparak, şirketin bu konuda havayolları ile görüşmelerde bulunduğunu açıkladı.

Haber 20-10-21 11:17