Nigde Imsak Vakti Haberleri

Hem ıslak hem kuru kullanım! Çok satan Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal tıraşı sizin için masraflı bir hal almaya başladıysa, bakım rutininize ev hijyeninde ve konforunda devam etmeye ne dersiniz? Bunun için öncelikle kaliteli bir tıraş makinesine ihtiyacınız var. Şöyle, kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti ile tanışma vakti! Bugüne özel indirimde olan cihazı sizin için inceledik, kullanıcıların yorumlarına da yer verdik. Gelin, detaylara geçelim.

Haber 2024-05-28 15:32:12

Hem Fenerbahçe Hem Beşiktaş istiyordu! Jose Mourinho ilk kez açıkladı... Karar verme vakti geldi

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündeminde olan tecrübeli çalıştırıcı Jose Mourinho yaptığı açıklamada iki ekibin de kendisine olan ilgisini doğrularken "Karar verme vakti geldi" sözleriyle herkesi heyecanlandırdı. İşte detaylar...

Spor 2024-05-28 15:29:12

Bu sefer gündüz vakti kaydedildi: İstanbul'da ikinci 'uçan bir cisim' vakası!

İstanbul Kadıköy'de gökyüzünde uçan bir cismin görüntüleri sosyal medyada viral haline geldi. Dün gece yine İstanbul Beykoz'da kaydedildiği iddia edilen bir görüntüde de semada yeşil bir cismin bulunduğu görülmüştü. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler defalarca beğeni ve yorum aldı.

Manşet 2024-05-26 15:03:02

TV yayın akışı 17 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

17 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 17 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 2024-05-17 08:06:59

Diğer Haber Etiketleri

tıraş makinesi erkek tıraş makinesi philips tıraş makinesi besikta da, fenerbahçe portekizli beşiktaş mourinho son dakika José Mourinho Teknik Direktör İstanbul Kadıköy Beykoz yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show TV8 TRT 1 FOX Kanal D atv star Sakarya sanayi sitesi tarifi su böreği bastı tarif açma açma tarifi Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Güneş hücreler mon Limonian Kore Güzelliği ense Göz siyah af atan ekipleri iyet ligde süper li verildi Miha Zajc Bursa köpek kulaklı kulaklık kablosuz kulaklık kablolu Samsung Seçim 2024 Sinop ele sosyal medya söyledi Seren Serengil Hakkari iftar hediye sahur duası turgut altinok Ankara oruc niyeti nasıl edilir oruç niyeti Ramazan iftara kaç saat kaldı iftara ne kadar iftara ne kadar kaldı oruç tutmak iftar saat kacta Davulcu ramazan manileri maniler oruç vakti fidye maden faciası Sahur nasıl yazılır tdk yazım kuralları tdk yazım kılavuzu Pavyon Okmeydanı hesap cinayet New York cinsel ilişki Acun Ilıcalı Hilmi Cem İntepe Astroloji ilik burç doğum karakteri medya Oyuncu Ahsen Eroğlu Adana Büyükşehir Belediyesi estetik cerrahi Zeydan Karalar Cuma namazı cuma namazı kılınışı istanbul cuma namazı ankara cuma namazı izmir cuma namazı diyanet İran Konya robot süpürge akıllı robot süpürge Araç araç aksesuar araba araba aksesuar kar çorabı cuma namazı nasıl kılınır Cuma Hutbesi Güneş fırtınası schwarzkopf schwarzkopf şampuan Esenyurt kesme tahtası en iyi kesme tahtası

Sakarya'da aniden rahatsızlanan 27 yaşındaki karateci hayatını kaybetti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karate Takımı sporcusu Metehan Kabasakal'ın cenazesi, Adapazarı ilçesi Mesudiye Camisi'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Çelebiler Yeni Mezarlığı'na defnedilecek.

Yurthaber 30-04-24 15:09

Su böreği tarifi: Su böreği nasıl yapılır?

Uzun uzun kahvaltı etmeye vakti olmayanlar için önceden hazırlayıp hızlıca tüketebileceğiniz bir su böreği tarifimiz var. Hem kahvaltılarda hem öğünlerde hem de çay ve kahve saatlerinde size eşlik edebilecek olan bu lezzeti çok seveceksiniz.

Yemek 26-04-24 17:51

Açma tarifi: Açma nasıl yapılır?

Uzun uzun kahvaltı etmek için vakti olmayanların favori yiyeceği açmayı dışarıdan almak yerine kendi mutfağınızda kendiniz yapabilirsiniz. Çay ya da kahvenin yanında, aniden gelen açlığı bastırmak için tüketebileceğiniz bu tarifi hep yapmak isteyeceksiniz. İşte yapımı da çok kolay olan açma tarifimiz...

Yemek 26-04-24 00:47

Erdoğan'ın önündeki iki şarkı! Bahçeli 'Söyleten sensin' dedi, kulisler hareketlendi... Uçaktaki o fotoğrafa dikkat çekti: Mesaj çok net!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısıyla parkta yaptığı yürüyüş "AK Parti'ye gönderme" olarak yorumlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan son yaptığı Irak ziyareti dönüşü uçaktaki fotoğraf karesine dikkat çeken gazeteci Barış Yarkadaş "Bahçeli'nin de bu şarkıyla mesaj vermesi kadar doğal bir şey yok. Mesaj net" dedi. Yarkadaş, Erdoğan'ın ise yanıt verebileceğini belirtirken "'Bu şarkı burada bitmez' de diyebilir, 'Ayrılığın vakti geldi' de diyebilir" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-24 07:35

Yaz gelirken cildimizi nasıl koruyacağız? Güneş kremi kullanmak neden önemli?

Yaz kapıda, havalar ısınmaya başladı ve cildimize daha çok dikkat etmenin vakti geldi! Peki yaz geldiğinde cildimize nasıl bakmalıyız ve güneş kremi kullanmak neden bu kadar önemli?

Kadin 25-04-24 02:59

Cilt bakımı için zamanınız yok mu? O zaman bu ürünler tam da size göre!

Cilt bakımı için vakti kısıtlı olanlar için harika bir seçki hazırladık. Cilt bakım rutininizi kısa ama etkili tutmanızı sağlayacak ürünleri görmek isterseniz gelin, içeriğimize göz atalım!

Kadin 23-04-24 15:53

Fenerbahçe'de ayrılık vakti! 3 ismin bileti kesildi

Kupa ve Avrupa'dan elenen Fenerbahçe'de tek hedef Süper Lig. Sarı-lacivertli ekip ligde hala şampiyonluk umudunu korumaya devam ediyor. Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun kadro planlaması da yavaş yavaş yapılmaya başlandı. Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki sezon takımda istemediği futbolcuların isimlerini kesti. İşte o isimler!

Spor 21-04-24 12:31

15 yıl kesinleşmiş hapis cezası vardı: Deldiği duvardan kaçmaya çalıştı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Büro Amirliği koordinesinde şafak vakti 130 ayrı adrese Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyon düzenlendi.

Yurthaber 19-04-24 11:57

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: Oğlu için kendini feda etti! 1,5 ay pipetle beslenecek... Korku dolu anlar kamerada

Bursa’da Mesut Karagözoğlu, iftar vakti 10 yaşındaki oğluyla birlikte pide almaya gitti. Karagözoğlu, çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. 10 yaşındaki çocuk son anda kaçıp kurtulurken, onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak 46 yaşındaki adamı ölümden kurtardı. Dehşet anları ise kameraya yansıdı! Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 2 çocuk babası Karagözoğlu plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.

Haber 07-04-24 13:47

Kulaklarınıza bayram yaşatması garanti olan Samsung'un en iyi kulaklıkları

Kulaklıklar gün içinde eğlenceli zaman geçirmeyi sağlayan, vazgeçilmez yardımcı aksesuarlardandır. Teknolojinin de etkisiyle gelişmiş özelliklere sahip pek çok kulaklık modeli bulunur. Her zevke hitap eden ve farklı kullanım alışkanlıklarına uyum sağlayan Samsung'un en çok tercih edilen kulaklık modellerini sizin için derledik. Size kaliteli bir dinleme deneyimi yaşatacak ve kulağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz kulaklıklarla tanışma vakti!

Haber 01-04-24 18:13

CANLI | Sinop seçim sonuçları: Sinop'ta seçim sonuçlarında kim önde, AK Partili Yakup Üçüncüoğlu mu CHP'li Metin Gürbüz mü?

Yerel seçim sürecinde sona gelindi, artık sandığa gidip oy kullanma vakti! 81 ilde olduğu gibi Sinop'ta da seçim sandıkları kuruldu. Sinop Büyükşehir Belediyesi yarışında iki aday öne çıkıyor. Peki AK Partili Yakup Üçüncüoğlu mu önde CHP'li Metin Gürbüz mü?

Haber 29-03-24 16:31

Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı! 'Haydi size güzel haber vereyim'

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil bu defa 31 Mart seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı. Serengil "İstanbul un güzelliğini gölgeleyen her şeyden güzel şehrimizi arındırma vakti gelmedi mi?" diye konuştu.

Magazin 29-03-24 08:09

Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 29-03-24 08:04

Iftara giderken ne hediye alınır? İftara giderken ne götürülür?

Ramazan ayının icra edilmeye başlamasıyla birlikte manevi coşku tüm Müslümanları sarmalamaktadır. İftar saatinde ve misafirken edilen duaların kabul edileceğinin söylendiği bu mübarek ay ile ilgili Peygamberimiz “Kim bir Müslüman kardeşine iftar vakti yemek yedirirse, onun sevabı kadar da kendisine sevap yazılır. Yemek yedirdiği kimselerin sevabından da hiçbir şey eksilmez." buyurmuştur. Peki, iftar davetine giderken ne alınır?

Haber 21-03-24 23:42

Sahurda okunacak dua: Sahurda nasıl dua edilir? Sahur duası Arapça okunuşu, Türkçe anlamı

“Sahurda yemek yiyiniz; çünkü sahur yemeğinde bereket vardır.” şeklindeki sözleriyle Hz. Muhammed (s.a.v) Müslümanları sahur yapmaya teşvik etmiştir. Sahurda dualar edilebilirken, sahur vakti edilen dualar ise “sahur vakti duası” şeklinde isimlendirilir. Peki, sahur duası nasıl yapılır?

Haber 21-03-24 23:39

Seçimde oy kullanmamanın cezası var mı? Oy kullanmama cezası kaç TL?

Oy kullanma hakkına sahip olan kişilerin 18 yaşını tamamlamış olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup seçmen kütüğünde kaydının bulunması yeterlidir. Mevcut herhangi bir engeli olmayan tüm bireylerin seçim vakti geldiğinde oy kullanmaları asli görevleri arasında yer almaktadır. Fakat bazı durumlarda ise bazı bireyler oy kullanmak istemeyebilir. Peki, seçimde oy kullanmamanın cezası var mı ve oy kullanmama cezası kaç TL?

Haber 19-03-24 18:55

ABB adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı: 'Ana sütü gibi ak ve helaldir'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altınok, "Ne yazık ki mal varlığım üzerinden bir süredir suni gündemler yaratılarak, Ankaralı hemşerilerimi incittiklerini hissettiğim için mal varlığımı açıklama vakti gelmiştir. Ekte sunduğum tüm mal varlığım ana sütü gibi ak ve helaldir" dedi. Altınok'un, mal varlığı listesinde 60 ayrı gayrimenkul yer aldı.

Haber 15-03-24 20:18

Oruca ne zaman, nasıl niyet edilir? Oruç niyeti nasıl yapılır, niyet etmeden oruç tutulur mu?

Ramazan ayında ibadet eden kişiler gece sahura kalkıp niyetlenip öyle oruç tutarlar. Ancak imsak vakti dolayısıyla bazen oruca kalkan kişiler sahurunu yaptıktan sonra niyet etmeyi unutabilirler ya da sahura kalkmadan oruç tutabilirler. İlk kez oruç tutacak olanlar da “oruca nasıl niyet edilir?” sorusuna yanıt arar. Peki, oruca nasıl niyet edilir?

Haber 15-03-24 02:30

İftara ne kadar kaldığı nasıl ve nereden öğrenilir?

Oruç tutma zamanı tan yerinin ağarması (fecr-i sadık) ile başlar ve güneşin batmasına kadar devam eder. Oruca başlamaya imsak, orucu açmaya ise iftar denilmektedir. Ramazan ayının gelişi, imsakiyelerin de evlerde yerini alması anlamına gelir. Oruç tutan Müslümanlar için mutlaka gerekli bir materyal olan imsakiye, günümüzde internet ve çeşitli dijital cihazlar vasıtasıyla takip edilebilir. Peki, iftara ne kadar kaldığı nasıl ve nereden öğrenilir?

Haber 15-03-24 02:28

Oruç tutma süreleri neden farklı? Oruç tutma süresi neye göre belirlenir?

Oruç tan yerinin ağarması (fecr-i sadık) ile başlar ve güneşin batmasına kadar devam eder. Oruca başlamaya imsak, orucu açmaya ise iftar denir. İftar vakti akşam namazı saati, güneş battıktan sonra başlamaktadır. Her bölgeye göre güneş batma saati farklı olabilmektedir. Bu nedenle her yerleşim yerinin iftar saati değişiklik gösterir. Peki, oruç tutma süresi neye göre belirlenir?

Haber 15-03-24 02:21

Ramazan davulcusu manileri 2024: En güzel, kısa, komik Ramazan davulcusu manileri

Ramazan ayında söylenen maniler, çok eski dönemlerden beri sahur vakti yaklaştığında, davulcuların kişileri sahura uyandırmak için söylediği methiyelerdir. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Ramazan manileri de araştırılmaya başlanmaktadır. İşte en güzel, kısa, uzun, komik Ramazan manileri!

Haber 08-03-24 17:58

Oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Her yıl Ramazan ile birlikte birçok terim ve adet günlük hayatın parçası hâline gelir. Bereket ayı ve sabır ayı olarak da kabul gören, 1 ay süren Ramazan ayı beraberinde birçok soruyu da getirir. Oruç ise bu dönemin en önemli terimlerinden biri olarak karşımıza çıkar. Peki oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Haber 04-03-24 23:00

Oruç fidyesi nedir, nasıl ödenir? Kimler oruç fidyesi vermeli, oruç fidyesi kimlere verilebilir?

30 gün boyunca oruç tutulan, dini takvime göre her yıl değişkenlik gösteren imsak ve iftar saatleri bulunan ramazan ayı Müslümanlar tarafından 11 ay boyunca heyecanla beklenen bir aydır. Bu süreç bereket, sabır, mağfiret gibi kavramlarla anılsa da hâlâ yanıtı merak edilen ya da doğrusu yanlış bilinen veya doğrusu karıştırılan bazı terimler bulunur.

Haber 04-03-24 21:38

Maden faciasının sorumluları için hesap vakti! 2 kişi daha tutuklandı, sayı 8'e yükseldi

Erzincan'da 9 işçinin toprak altında kalmasına yol açan maden faciasının sorumlularıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak olayla ilgili soruşturma kapsamında 2 kişi daha tutuklandı. Tutuklu sayısı 8'e yükseldi.

Haber 03-03-24 11:30

Sahur nasıl yazılır? Sahur mu savur mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Ramazan ayında gün doğmadan önce belirli bir vakitte yenilen yemeğe sahur adı verilir. Bu ifade söz edilen yemeğin yendiği vakti temsil edecek şekilde de kullanılır. Dolayısıyla sahur sözcüğünün TDK onaylı yazılışı, türü ve kökeni üzerine bilgi aktarılması önem arz eder. Türk Dil Kurumu güncel sözlüğüne göre sahur kelimesinin nasıl yazıldığı açıklandıktan sonra ise bu ifadenin yer aldığı cümle örnekleri sıralanarak sunulan bilgiler desteklenebilir.

Egitim 03-03-24 11:05

Pavyonda hesap kavgası! Tuvalette tanıştı, 'ödeyeceksiniz, misafir oldum' dedi: Sonrasında ortalık karıştı

İstanbul'da gece saatlerinde bir pavyonun tuvaletinde tanışan şahıslar beraber içki içip eğlendi. İlerleyen saatlerde hesap vakti gelince içlerinden birisi, 'ben masanıza misafir oldum, hesap ödemem' dedi. Mahçup olmamak için hesabı ödeyen şahıs evine gidip silahını aldı. Hesabını ödediği adamı döven şahıs başka biri tarafından kameraya alındı.

Haber 29-02-24 10:22

Eşini öldürüp intihar etti, son paylaşımı dikkat çekti! 'Her şeyin bir vakti var...'

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde boşanma aşamasındaki koca dehşet saçtı. Boşanma aşamasındaki eşi Hatun Aslan'ın baba evine giden Ali Rıza Aslan, silahla önce eşini daha sonrasında ise kendini vurdu. 2 kişinin öldüğü olaya ilişkin geniş çaplı inceleme başlatılırken, genç kadının sosyal medya üzerindeki son paylaşımları ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 27-02-24 12:59

Sonunda bu da oldu! Bir gören bir daha baktı... Seyir halindeki trenin üzerine çıkan çift cinsel ilişkiye girdi

Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler kısa sürede kullanıcılar arasında dikkatleri çekti. Gündüz vakti kaydedilen görüntülerde hareket halindeki bir trenin üzerine çıkan çiftin cinsel birliktelik yaşadığı görüldü. O anlar sosyal medyada gündem olurken tepkilerin odağına da yerleşti.

Trend 15-02-24 13:54

Survivor karıştı! Hilmi Cem sosyal medyanın gündeminde... Şimdi Survivor izleme vakti

Survivor'da Nagihan, Aleyna ve Nefise arasından yaşanan gerilim fiziksel temasa kadar gitti. Acun Ilıcalı ilk kez sinirlerine hakim olamadı. Sosyal medya ise o görüntülerden sonra "Hilmi Cem dönsün" yorumlarıyla eski yarışmacıyı TT yaptı.

Magazin 07-02-24 08:03

TV yayın akışı 6 Şubat 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, Fox TV, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

6 Şubat 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 6 Şubat Salı Aile, Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Hedefim Sensin, İntikam Vakti, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , Fox TV yayın akışı nasıl? İşte 6 Şubat Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 06-02-24 07:26

TV yayın akışı 30 Ocak 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, Fox TV, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

30 Ocak 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Ocak Salı Aile, Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Hedefim Sensin, İntikam Vakti, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , Fox TV yayın akışı nasıl? İşte 30 Ocak Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 30-01-24 07:19

Gece mi yoksa gündüz mü doğdunuz? Doğum vaktinin hayata olan etkilerini duyan çok şaşırdı

Astrolojiye göre doğum vakti bireyin hayatına farklı etkiler bırakabilir. Kimi kişiler güneşin doğduğu anlarda dünyaya gelirken, kimisi de geceleyin bu dünyaya adım atar. Peki, doğum vaktinin hayata olan etkileri nelerdir? Doğduğunuz doğum vaktinin kişilik, enerji seviyeleri ve günlük rutin üzerindeki etkilerini haberimizde derledik.

Kadin 27-01-24 07:25

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 49 şüpheliden 29’u tutuklandı

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şafak vakti düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanarak adliyeye sevk edilen şahıslardan 29’u tutuklandı.

Yurthaber 19-01-24 07:54

'Bana gitme vakti göründü' sözleri olay olmuştu! Ahsen Eroğlu heyecanla beklenen o diziye girdi

İstanbullu Gelin, Kuzgun, Menajerimi Ara gibi birçok başarılı yapımda rol alan güzel oyuncu Ahsen Eroğlu seçimden sonra yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirmişti. 'Bana gitme vakti göründü' sözleri olay olan ünlü isim 'Ülkemi terk etmiyorum' diye sözlerine açıklık getirmişti. Ahsen Eroğlu ekranlara geri dönüyor.

Magazin 11-01-24 16:04

Şafak operasyonunda estetik ameliyat skandalı! Adana Büyükşehir Belediyesi'nde 58 milyon TL'lik zarar: Ev kiralarını da telefon paralarını da ödetmişler

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne şafak vakti düzenlenen operasyonun perde arkasından 'estetik ameliyat' skandalı çıktı! Ekipler dün şafak sökerken belediye binasına girip arama yapmış, aralarında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın danışmanı M. S.'nin de olduğu şüpheliler gözaltına alınmıştı. Estetik ameliyatın yanı sıra, personelin ev kirasından cep telefonu parasına dek birçok tutarın kendi ceplerinden çıkmadığı belirlendi. Belediyenin uğradığı zararın tutarı dudak uçuklattı.

Haber 19-12-23 11:03

Adana Büyükşehir Belediyesine şafak operasyonu: Zeydan Karalar'dan ilk açıklama geldi! Aralarında danışmanı da var

Adana Büyükşehir Belediyesi binasında şafak vakti hareketlilik yaşandı. 'İhaleye fesat karıştırma ve rüşvet' operasyonunda aralarında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın danışmanının da olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Zeydan Karalar operasyon sonrası canlı yayında konuştu.

Haber 18-12-23 08:39

CUMA NAMAZI KILINIŞI: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat, hangi dualar edilir? Diyanet Ankara, İzmir, İstanbul 15 Aralık 2023 cuma vakitleri!

Cuma namazı kılınışı, bugün (15 Aralık 2023) öğle vakti camiye gidecek olan vatandaşlar tarafından merak edildi. Cuma hutbesi konusu da Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 'Adalet: Her hak sahibine hakkını vermek!' olarak açıklandı. Cuma günü cemaat ile cuma namazı kılınması farz kılınmıştır. Peki, Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 81 il için cuma vakitleri ve Diyanet'e göre adım adım cuma namazı kılınışı...

Haber 15-12-23 11:52

İran'da gece vakti katliam! Polis merkezine saldırdılar: Çatışmada saldırganlar da öldürüldü

İran'da polis merkezine düzenlenen saldırıda ortalık kana bulandı. Ülkede terör örgütü kabul edilen Ceyşul Adl'ın üstlendiği belirtilen saldırıda 11 polis can verdi.

Haber 15-12-23 10:34

Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri

Bu yıl "Vuslat Vakti" temasıyla düzenlenen, Hazreti Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri başladı.

Yurthaber 08-12-23 07:40

Kompakt tasarımıyla öne çıkan DreameBot L10s Robot Süpürge'yi sizin için inceledik

Ev temizliği her zaman zahmetli bir iş gibi görünür, değil mi? Artık bu zorluğu tamamen ortadan kaldıracak bir yardımcınız var: DreameBot L10s Robot Süpürge! Tek bir düğmeye basarak evinizde derinlemesine temizlik yapabilen bu robot süpürge, kompakt tasarımıyla büyüleyici bir performans sunuyor. Artık zaman harcamadan etkili temizliğin tadını çıkarma vakti!

Haber 23-11-23 16:39

Aracınızı kışa hazırlayın! Gülümseten Kasım Fırsatları'ndan almanız gereken ürünler

Araç sahipleri buraya! Aracınızı kışa hazırlamanın vakti geldi de geçiyor. Şöyle en iyisinden bir kar çorabı, kışlık ön cam sileceği ve dahasına indirimli fiyatlarla sahip olmaya ne dersiniz? Gülümseten Kasım Fırsatları'nın öne çıkan indirimli ürünlerine yer vediğimiz seçkiye gelin birlikte bakalım.

Haber 21-11-23 16:44

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Diyanet İşeri Başkanlığı'na göre adım adım cuma namazı kılışı

Cuma namazı kılınışı, bugün öğle vakti camiye gidecek olan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanıyor. Cuma günü cemaat ile cuma namazı kılınması farz kılınmıştır. Peki, Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte, Diyanet'e göre adım adım cuma namazı kılınışı...

Haber 10-11-23 12:02

Güneş fırtınası nedir, Dünya'ya etkileri neler? Güneş fırtınası nedeniyle gökyüzü gece vakti kırmızıya büründü!

Güneş fırtınası günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Güneş fırtınası, sık görülen bir olay değildir. Güneş fırtınası nedeniyle gökyüzünde renk değişimleri gerçekleşir. Peki, güneş fırtınası nedir, Dünya'ya etkileri neler? İşte detaylar...

Haber 06-11-23 10:10

Canlı ve parlak saçlara kavuşun! Kuaförlerin tercihi Schwarzkopf Proffessional ürünleri indirimde

Saçlarınızın güzelliği ve sağlığı için en iyi çözüm Schwarzkopf Professional ürünlerindeki indirimlerle bir araya geliyor! Şimdi, saç bakım rutininizi mükemmelleştirmek için bu harika fırsattan yararlanma vakti. İşte detaylar!

Kadin 31-10-23 11:57

Eşi eve almayınca ortalığı birbirine kattı! 'Çocuklarının babasıyım'

Esenyurt’ta apartmana girmek isteyen alkollü şahıs, eşi eve almayınca ortalığı ayağa kaldırdı. Gece vakti sokak ortasında “Neden içeri almıyorsun? Çocuklarının babasıyım” diye bağırarak küfürler savuran adam, eline aldığı taşları atarak evinin camlarını kırdı. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Haber 30-10-23 09:45