Efe Tatli Haberleri

'Sürekli bir yerlerin konuşuluyor' diyerek kızmıştı! Songül Karlı'nın oğlu büyüdü kocamana oldu! O karelere yorum yağdı

Son dönemde yaptırdığı estetiklerle konuşulan ve değişimiyle Hadise ile Seda Sayan'a benzetilen Songül Karlı bu defa oğluyla gündem oldu. Daha önce "Oğlum, 'Anne YouTube'a giriyorum. Sürekli bir yerlerin konuşuluyor' diyor" açıklamasıyla uzun süre gündem olan Karlı, oğlu ile karelerini paylaştı. Karlı'nın oğlu Efe Furkan Gümüş kocaman oldu.

Magazin 2024-05-18 10:29:58

Çitos Efe'nin son haline yorum yağmıştı! Kilosuyla ilgili gerçeği annesi açıkladı: Tiroidleri...

5 yaşındayken 'Çocuktan Al Haberi' programına katılarak fenomen olan 'Çitos Efe'yi Testo Taylan ziyaret etti. ‘Çitos Efe’ olarak tanınan Efe Koçyiğit’in kilolu görünümüne dair gelen yorumlar da dikkat çekti. Çitos Efe'nin annesi ise bu duruma dair gerçeği açıkladı.

Kulis 2024-05-14 11:05:08

‘Çitos Efe’ olarak tanınan Efe Koçyiğit’in son hali gündemde! Hâlâ çok tatlı...

2016 yılında 'Çocuktan Al Haberi' programına katılarak fenomen olan 'Çitos Efe'nin son haline Testo Taylan ulaştı. ‘Çitos Efe’ olarak tanınan Efe Koçyiğit’in görünümü ve değişimi sosyal medyada pek çok yorumu da beraberinde getirdi.

Kulis 2024-05-14 06:49:05

Söke’de okul binasında yangın

Aydın’ın Söke ilçesi merkezinde bulunan Cafer Efe Anadolu Teknik Lisesi’nin boşaltılan binasında yangın çıkarken, Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan okul binasının çatı katında çıkan yangının nedeni ise belirlenemedi.

Yurthaber 2024-04-30 13:38:18

Kocaeli'deki görüntüler gündem olmuştu! İbrahim Efe, AK Parti'den istifa etti

İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları arasında çevre düzenlemesi sebebiyle çıkan arbedede AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe kendini yere atıp yuvarlanmış ve görüntüler gündem olmuştu. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, disiplin süreci başlatırken Efe, görevinden ve partiden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 27-04-24 17:14

Kundaklanan Köpekçi Nuri Efe Abidesi’nden geriye enkaz kaldı

Denizli’nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına ilçe girişine 5 yıl önce yaptırılan ve gece saatlerinde kundaklandığı iddia edilen abideden geriye enkaz kaldı.

Yurthaber 17-04-24 13:55

Denizli'de skandal görüntü! Milli Mücadele kahramanı Köpekçi Nuri Efe'nin heykeli kundaklandı

Milli Mücadele döneminde gösterdiği büyük kahramanlıklarla nam salan Köpekçi Nuri Efe anısına yaptırılan Tavas ilçesi girişindeki heykel kundaklandı.

Haber 17-04-24 06:24

Sinem Kobal paylaştı! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kenan İmirzalıoğlu bir araya geldi, sosyal medya yıkıldı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in minik oğulları Kurt Efe 2 yaşına bastı. Ünlü çift, oğullarının doğum gününe özel bir parti düzenledi. Partiye çiftin yakın arkadaşları katılırken doğum gününe ünlüler akın etti. Doğum gününde Sinem Kobal'ın yaptığı bir paylaşım sosyal medyayı salladı. Bir dönemin Ezel'i Kenan İmirzalıoğlu ve Sekiz'i Kıvanç Tatlıtuğ'un yan yana geldi...

Magazin 16-04-24 12:50

Okan Buruk'tan Akman kardeşler için karar! Başarılı çalıştırıcı Efe Akman'ın takımda kalması yönünde talimat verdi

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, Ayhan Akman'ın oğulları Efe Akman ve Hamza Yiğit Akman için karar verildi. Okan Buruk küçük kardeş Efe'nin takımda kalmasını isterken, Hamza Yiğit Akman'ın takımdan ayrılması bekleniyor.

Spor 29-03-24 11:29

Erdoğan, PKK yandaşlarının saldırısında yaralanan Efe Tapmaz'ı telefonla aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarının saldırısı sonucu yaralanan 16 yaşındaki Türk gencini telefonla arayıp "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Haber 26-03-24 20:17

Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyayı salladı! Evlat bak bakalım annen ile sana düşen kalbim nerede?

Başak Dizer ile mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe ile pozunu Instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun, eşi ve oğluna yönelik duygusal mesajı sosyal medyada çok konuşuldu. Hayranları tarafından paylaşıma yorum yağdı.

Magazin 25-03-24 09:55

Yeni aşkı tanıdık çıkmıştı! Hazar Ergüçlü aşkta da işte de mutlu...

Kendisinden 19 yaş büyük sevgilisinden ayrılan Hazar Ergüçlü Onur Ünlü'den sonra DJ Artz olarak bilinen Efe Çelik ile aşk yaşamaya başlamıştı. İnci Taneleri'nin Dilber'i aşk sorularına yanıt verdi.

Magazin 24-03-24 11:01

Yakın arkadaşını feci kazada kaybetmişti! Yunus Günçe, gözyaşlarına boğuldu: Haberi hazmedemiyorum

Seksenler dizisinde "Zafer" karakterini canlandıran 41 yaşındaki tiyatro oyuncusu Efe Deprem motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. Yunus Günce motosiklet kazasında hayatını kaybeden oyuncu arkadaşı Efe Deprem için gözyaşlarına boğuldu. Günçe, "Hiç aklımdan çıkmıyorsun" dedi.

Magazin 08-03-24 14:23

Seksenler'in Zafer'i Efe Deprem son yolculuğuna uğurlandı! Eşi gözyaşlarına boğuldu

Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Zafer' rolüyle tanınan oyuncu Efe Deprem önceki akşam motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncu Karacaahmet Camisi’nde düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı. Efe Deprem'in eşi Burcu Altın gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 07-03-24 12:25

Oyuncu Efe Deprem motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Şişli'de devrilen motosikletin sürücüsü oyuncu Efe Deprem, yaşamını yitirdi.

Yurthaber 06-03-24 11:43

Seksenler'in yıldızı Efe Deprem feci kazada hayatını kaybetti!

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Zafer' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Efe Deprem geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Magazin 06-03-24 11:41

Baba ve oğlunun yargılandığı cinayet davası ertelendi

Eskişehir’de küfürleşme nedeniyle çıkan kavgaya 24 yaşındaki Suat Akarsu’yu bıçaklayarak öldüren Emir Efe A. ile babasının yargılandığı dava ertelendi.

Yurthaber 22-02-24 10:56

17 yaşındaki genç çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybetti

Eskişehir’de husumetli oldukları öğrenilen 2 çocuğun kavgasında, bıçaklanarak ağır yaralanan 17 yaşındaki Rahman Efe O., hayatını kaybetti.

Yurthaber 13-02-24 14:47

Aracında 5 kilo esrarla yakalandı, savunması 'pes' dedirtti

Adana’da polisin otoyolda takiple durdurduğu hafif ticari araçta narkotik köpeği ‘Barbara’ ile yapılan aramada, valizin içinde 5 kilo 250 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan sürücü Efe Ö. (36), tutuklandı. Efe Ö. emniyetteki ifadesinde, ”Paraya ihtiyacım olduğu için kuryelik yapıyorum” diyerek kendini savundu. İşte detaylar...

Haber 01-02-24 09:59

Tekerlekli sandalyeyle okula giden arkadaşlarının en büyük destekçileri oldular

Doğuştan bedensel engeli bulunan Şehit Üsteğmen Cem Nuri Başgül İlkokulu öğrencisi 10 yaşındaki Efe Ziypak, fiziksel engeli nedeniyle okula her gün tekerlekli sandalyeyle gidip geliyor.

Yurthaber 05-01-24 09:18

Altaylı Efe, PSG'nin radarına girmeyi başardı!

1'inci Lig'de mali ve sportif açıdan dibe vuran Altay'da forma giyen 18 yaşındaki stoper Efe Sarıkaya, Fransız devi Paris Saint-Germain'in dikkatini çekti.

Spor 13-12-23 19:20

40 yıllık arkadaşların çocuklarının birbirini öldürdüğü olayda ikinci duruşma görüldü

Eskişehir’de küfürleşme mevzusundan çıkan tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle 24 yaşındaki Suat Akarsu’yu bıçaklayarak öldüren Emir Efe A., “Ben kendimi, babamı ve hanemi korudum” diyerek kendisini savundu.

Yurthaber 05-12-23 13:48

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer oğlu Kurt Efe'yi paylaştı! Görenler aynı şeyi söyledi

Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Aslan karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ ailesiyle de merak ediliyor. Başak Dizer ile mutlu bir evliliği olan ünlü çift sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Başak Dizer, oğlu Kurt Efe'yi paylaştı görenler hayran kaldı. Sarı saçlı Kurt Efe sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-12-23 17:20

İmam Mustafa Efe, Mekke'de gözaltına alındığını açıkladı! Ayağından kelepçelendiği fotoğrafı paylaştı

İstanbul Üsküdar'daki Aziz Mahmud Hüdayi Camisi İmamı Mustafa Efe, Mekke'de Gazze ve Filistin kelimelerini kullandığı için gözaltına alındığını duyurdu. Sosyal medyadan bir video paylaşan Efe'nin ayağından kelepçelendiği görüldü.

Haber 13-11-23 22:41

Aile'nin Aslan Soykan'ı Kıvanç Tatlıtuğ karavanda siyah atletiyle poz verdi! Beğeni butonu çöktü

Şimdilerde başrolünü Serenay Sarıkaya ile paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği 'Aslan Soykan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe ile zaman zaman paylaşımlar yapan ünlü isim bu defa karavan pozuyla olay oldu. Tatlıtuğ'un siyah atletli paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Magazin 09-11-23 15:43

Çocuktan Al Haberi'nin Çitos Efe'si Efe Koçyiğit büyüdü, kocaman oldu! Son haliyle gündem oldu

Yıllar önce ekranların ilgiyle takip edilen programı 'Çocuktan Al Haber'inde iştahına düşkünlüğü ile hafızalarımıza kazınan ve yemek yemeye olan sevgisini anlatırken izleyicileri güldüren Çitos Efe, şimdilerde büyüdü ve kocaman oldu. 'Çitos Efe' lakaplı Efe Koçyiğit'in son hali sosyal medyada gündem oldu. Minik yıldızın son haline yorum yağdı.

Magazin 25-10-23 08:52

Günlerdir kayıptı! 12 yaşındaki Dursun Efe'nin cansız bedeni korkunç halde bulundu: Gelen itiraf kan dondurdu

Tokat'ta pazartesi günü bisiklete binmek için evden çıktıktan sonra kayıplara karışan 12 yaşındaki Dursun Efe Andıç'tan korkunç haber geldi. Dursun Efe'nin bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı, cansız bedeni bisikletinden 1 kilometre uzakta bulundu. Olayla ilgili gelen itiraf ise kan dondurdu!

Haber 25-10-23 08:30

17 yaşındaki Ahmet Efe’nin öldüğü kazada sanığa 5 yıl hapis

Zonguldak’ta geçen 2 Nisan günü sabaha karşı Miraç K.’nın yaralanması 17 yaşındaki Ahmet Efe Çalık’ın da ölümüne sebep olan taksi sürücüsü Bayram Barış Yılmaz, bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep verme suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 12-10-23 12:12

Polis memuru Alp Efe Bekit'i şehit eden sanığın yargılanmasına başlandı

Mahkeme heyeti, Adli Tıp Kurumu Trafik İhtisas Dairesinden olay anına ait rapor alınmasına karar vererek sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Yurthaber 10-10-23 13:58

Aile'nin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ'un çocukluk fotoğrafı sosyal medyayı salladı! Görenler oğlu Kurt Efe sandı

Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Aslan karakteriyle adından sıkça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ'un çocukluk fotoğrafı ortaya çıktı. Tatlıtuğ'un çocukluk fotoğrafını görenler oğlu Kurt Efe sandı. Baba oğulun benzerlikleri herkesi şaşırttı.

Magazin 09-10-23 09:38

Aile'nin yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu ilk defa bu kadar yakından görüntülendi! Kurt Efe bakın kime benziyor

Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Aslan karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe ile hastane çıkışı görüntülendi. Başak Dizer ve Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe'nin görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-10-23 14:13

Ağabeyinin husumetlisini öldürmüştü! Dehşete düşüren sözler: 'Oğlum olmasaydı beni zaten öldürürdü'

Eskişehir'de Emir Efe Aydoğan (19), evlerine gelen ağabeyinin husumetlisi Suat Akarsu'yu (24), bıçaklayarak öldürdü. Aydoğan savunmasında, “Bıçağı alıp rastgele savurdum. Kastım olmamasına rağmen bıçak Suat’a isabet etmiş. Zaten Suat yere düşünce anladım ve bıraktım” dedi. Diğer tutuklu sanık baba Erol Aydoğan (54) ise “Oğlum beni korumak istedi. Oğlum olmasaydı beni zaten öldürürdü” diye konuştu. İşte detaylar...

Haber 29-09-23 14:59

456 yaşındayım demişti! 'Zebani Efe' Müslüman oldu! Sosyal medya sallandı

'Zebani' lakabıyla tanınan Efe Baycan katıldığı YouTube programında yaptığı açıklamaları ile gündem olmuştu. 'Satanistlerin peygamberi' olduğunu söyleyen Efe Baycan 456 yaşında olduğunu iddia etmişti. Müslüman olma yoluna gire 'Zebani Efe'nin kelime-i şahadet getirdiği ve umreye gittiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-09-23 23:43

Dilek Taşı Cemre kimdir? Dilek Taşı'nın Cemre'si Lena Naz Kalaycı kaç yaşında?

Dilek Taşı Cemre hakkında araştırmalar hız kazandı. Kanal D’nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Dilek Taşı bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği merakla beklenen yeni dizinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay üstleniyor. Dizide Salih Bademci'nin hayat verdiği Mustafa karakterinin kızı olan Cemre duru güzelliği ve performansıyla dikkat çekti. Peki, Dilek Taşı Cemre kimdir?

Magazin 08-09-23 00:20

Komşularıyla çıkan bıçaklı sopalı kavgada gözaltına alınan HKP Genel Başkanı Efe, adliyede

İstanbul'da komşularıyla çıkan bıçaklı sopalı kavgada gözaltına alınan Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe ile oğlu Hikmet Efe, adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 04-09-23 15:40
hkp

Genel başkan bıçaklı, sopalı kavgaya karıştı, kan aktı! 'Çok ağır küfürler' iddiası! Kafama darbe alıp yere yığıldım, sonrasını hatırlamıyorum

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut oğluyla bıçaklı kavgaya karıştı, sopanın da konuştuğu kavgada kan döküldü. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada Efe'nin komşularına "Siz hırsız mısınız?" deyip ağır küfürler ettiği öne sürüldü. Kavgada Ankut ile komşusu R. A.'nın (60) boğuştuğu, R. A.'nın üç bıçak darbesiyle ağır yaralandığı belirtildi. Genel Başkan Efe ile oğlu Hikmet Efe de yaralandı. Nurullah Efe ise iddiaları reddedip "Bana bıçak sallayıp küfretti" dedi.

Haber 04-09-23 14:45

BİZİM KÖYÜN ŞARKISI OYUNCULARI VE KONUSU! Bizim Köyün Şarkısı filmi nerede çekildi? Star TV yayın akışı

Bizim Köyün Şarkısı filmi ile ilgili aramalar filmin Star TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Berat Efe Parlar ve Dora Dalgıç'ın başrolde olduğu macera ve fantastik tarzda film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Bizim Köyün Şarkısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bizim Köyün Şarkısı filmi nerede çekildi? Star TV yayın akışı

Magazin 03-09-23 19:16

Hocası resmen açıkladı! Manchester City ve Atletico Madrid Efe Sarıkaya ile ilgileniyor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, İzmir ekibi Altay'da görev yaptığı dönemde şans verdiği 17 yaşındaki Efe Sarıkaya ile Manchester City ve Atletico Madrid'in ilgilendiğini söyledi. İşte detaylar...

Spor 04-08-23 15:12

Hep bir yerlerin konuşuluyor demişti... Songül Karlı'nın oğlu kocaman oldu

Songül Karlı'nın oğlu Efe Furkan Gümüş, annesinin sosyal medya hesabından paylaştığı pozlara, "Anne YouTube'a giriyorum. Allah aşkına yapma. Hep bir yerlerin konuşuluyor" diyerek isyan etmişti. Songül Karlı oğlu Efe Furkan Gümüş'ün son halini paylaştı.

Magazin 04-08-23 15:10

Pres fabrikasında korkunç kaza kamerada! Forklift ile bariyer arasında sıkışan işçi feci şekilde can verdi

Düzce'nin Gümüşova ilçesinde dehşete düşüren bir kaza meydana geldi. Pres fabrikasında forklift ile duvar arasına sıkışan işçi Taner Efe Tanay (44) yaşamını yitirdi. Forkliftin Tanay'a çarptığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 02-08-23 15:20

İzmir'de düğünde korkunç olay! 5 yaşındaki Deniz Efe hayatını kaybetti

İzmir'de meydana gelen olayda düğün salonundaki dekor amaçlı kullanılan duvar, 5 yaşındaki Deniz Efe Çelebi'nin üzerine düştü. Deniz Efe hayatını kaybederken işletme sahibi S.T. ile mesul müdürü D.S.Ş.'yi olay günü gözaltına aldı.

Haber 18-07-23 10:56

Düğün salonunda oyun oynayan çocuklar kâbusu yaşadı! Süs duvarının altında kalan 5 yaşındaki Deniz Efe kurtarılamadı...

Düğün salonunda oyun oynayan 5 yaşındaki Deniz Efe Çelebi ve 7 yaşındaki Eğmen Gürbüz'ün başına korkunç bir olay geldi. İzmir'in Torbalı ilçesinde gerçekleşen olayda küçük çocuklar oyun oynarken yıkılan dekoratif duvarın altında kaldılar. Deniz Efe kurtarılamadı, Eğmen ise yaralandı. İşletme sahibi ve mesul müdürü gözaltına alındı.

Haber 17-07-23 12:44

Dur ihtarına uymadı, polis memurunu metrelerce savurmuştu: Acı haber geldi...

İstanbul'da polisin dur ihtarına uymayan Osman P., motosikletiyle son gaz polis memuru Alp Efe Bekit'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen Bekit, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Haber 16-07-23 09:48

60 Milyon TL'lik reklam anlaşmalarıyla gündemdeydi! Kıvanç Tatlıtuğ eviyle baş döndürdü! 'Saray yavrusu az kalır'

Son dönemde oğlu Kurt Efe ve yaptığı reklam anlaşmalarıyla gündemde olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Tatlıtuğ çiftinin yaşadıkları ev ortaya çıktı. Büyüklüğü ve mimarisiyle göz dolduran eve 'Saray yavrusu az kalır' yorumları yapıldı.

Magazin 13-07-23 21:15

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ilk defa birlikte reklam filmi çekti! Oğulları Kurt Efe yerine bakın kim oynamış

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer, mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Ünlü çift ilk defa birlikte reklam yüzü oldu. Bir bebek bezi markası için kamera karşısına geçen ikiliye gözlerden uzak büyüttükleri oğulları Kurt Efe yerine cast ajansından bulunan bir bebek eşlik etti. O bebeğin kim olduğu ise ortaya çıktı.

Magazin 07-07-23 10:35

Sizin de başınıza gelebilir! Tatil planı yapanlar bu tuzağa dikkat: Parça parça binlerce TL'sini kaptırdı

Tatil planı yapanlar dolandırıcılara dikkat! Bungolov dolandırıcıları ilan verip türlü yalanlarla vatandaşlardan para topluyor. Bir çetenin tuzağına düşen Efe Yavuz ve ailesinin tatil planı da dolandırıcılar sayesinde kabusa dönüştü. Dolandırıcılar ailenin parça parça 10 bin 600 TL'sini aldı.

Haber 03-07-23 06:37

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe'nin yüzü göründü! Babasının kopyası

Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer aşk dolu pozlarıyla sık sık gündeme geliyor. Çift son olarak Kurt Efe ile Yalıkavak'ta görüntülendi. Oğullarının yüzünü ilk kez gösteren çifte "Babasının kopyası", "Küçük Kıvanç" yorumları geldi.

Magazin 25-06-23 12:16

Fenerbahçe, yeni Arda Güler'ini İzmir'de buldu! Transfer kısa süre içinde resmiyete dökülecek...

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir kadroyla giriş yapmak isteyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hem sarı - lacivertliler hem de A Milli Takım'da gösterdiği performansla Avrupa'nın önde gelen kulüplerini peşine takan Arda Güler'in geleceği merak edilirken, Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi. Kanarya, tekniğiyle Arda Güler'e benzetilen Efe Konuşkan transferini bitirmek üzere...

Spor 24-06-23 16:56

Mezarlıkta 15 yıllık hummalı çalışmanın gizemi ölünce anlaşıldı! Milyonlar harcamış! Vasiyetini yerine getirmek için gittiklerinde bir de gördüler ki…

Aydın'da Şen Efe lakaplı Mustafa Şen'in 15 yıl boyunca mezarlıkta sürdürdüğü hummalı çalışmasının gizemi ölünce ortaya çıktı. 15 sene önce hastalanan Şen'in kendi mezarıyla ailesinin mezarlarını ilginç bir yöntemle yıllarca çalışıp milyonlarca lira harcayarak kendisinin hazırladığı ortaya çıktı. Kazdırdığı bölüme ray sistemi döşeten Şen, ölünce vasiyeti üzerine raylara konularak kendiliğinden mezara girecek şekilde gömülmek istendi. Ancak mezardaki metal aksamın çalındığı fark edildi.

Haber 13-06-23 16:25