Gelinim Mutfakta Diskalifiye Haberleri

2024 Eurovision'da İsrailli Eden Golan'ı şoke eden anlar! Şarkı söylemeye başlayınca...

2024 Eurovision Şarkı Yarışması'na İsrail protestoları damgasını vurdu. Hollanda’yı temsil eden Joost Klein, İsrail’in yarışmaya katılımı ile ilgili olduğu iddia edilen bir sahne arkası olayının ardından diskalifiye edilmişti. Norveç’i temsil eden Alessandra Mele ise görevinden çekildiğini açıklarken, yarışmanın finalinde İsrail'i temsil eden Eden Golan sahneye çıktığında yuhalandı. Finlandiya'nın sunucusu ise İsrail'e puan vermeyi reddetti.

Magazin 2024-05-11 23:41:12

Finale saatler kala Eurovision’dan diskalifiye edildi! İsrail detayı dikkat çekti

2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nın finaline saatler kala şaşırtan bir gelişme yaşandı. Yarışmada Hollanda'yı temsil eden Joost Klein'ın diskalifiye edildiği duyuruldu. İsrail detayı ise dikkat çekti.

Magazin 2024-05-11 15:31:27

Dehşet! Tüm mahalle oraya toplandı... Pakistanlı kadın mutfakta boynu ve 3 parmağı kesilmiş halde ölü bulundu

Antalya'da korkunç bir olay meydana geldi. 59 yaşındaki Pakistan uyruklu Ashfaq Ahmad Qureshi, evinin mutfağında boynu ve 3 parmağı kesilmiş halde ölü bulundu. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ashfaq Ahmad Qureshi ile birlikte yaşayan oğlu A.A.Q.'yi (30) gözaltına alındı. Öte yandan olay sonrası ekiplerin sokakta toplananları uzaklaştırmak için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.

Haber 2024-05-03 10:00:18

Mutfakta harikalar yaratan annenizi sevindirecek akıllı mutfak gereçleri

Annelerimiz bizim için her daim kıymetli. Onları mutlu etmek ve onlara olan sevgimizi göstermek de oldukça önemli. Anneler Günü bunun için harika bir fırsat. Bu özel gün için annenize hediye arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Annenizin hayatına renk katacak, pratik ve kullanışlı mutfak gereçleriyle dolu bir seçki hazırladık. Ekmek yapma makinesinden miksere pek çok ürünü bulabileceğiniz içeriğimize göz atmadan geçmeyin.

Haber 2024-05-01 18:32:00

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi neden diskalifiye etmiyor? Hande Sarıoğlu'ndan bomba sözler! 'Açık açık ortada...'

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Aleyna'nın eleme konseyinde Yunus Emre'nin ismini yazması damga vurdu. Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu konuya dair şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-04-24 16:13

Limonun bilinmeyen kullanım alanları! Bu 5 faydasını duyan şaşırıyor

Limon, mutfakta sıkça kullanılan bir malzeme olarak bilinir. Birçok kişi limonun başka kullanım alanlarından haberdar değil. Limon, temizlikte oldukça etkili bir malzeme olarak kullanılabilir. Özellikle limon suyu, doğal bir temizleyici ve dezenfektandır. Evde yüzeyleri temizlerken veya banyo malzemelerini parlatırken limon suyu kullanmak, kimyasal içeren temizlik ürünlerinden kaçınmanın doğal bir yoludur. Ayrıca, limon suyu, kötü kokuları gidermek için de kullanılır.

Kadin 16-04-24 10:59

Her evde bulunuyor! Sağlığa zarar veren 4 ev eşyası

Uzmanlar sizi hasta edebilecek dört yaygın ev eşyasını açıkladı. Bunların hepsi banyoda ve mutfakta bulunuyor. Eğer sağlığınızı tehlikeye atmak istemiyorsanız bu 4 ev eşyasından uzak durmanızda fayda var.

Kadin 15-04-24 15:00

Acun Ilıcalı Yunus Emre'nin cezasını açıklayınca Aleyna tepki gösterdi! Boş yapma

Ogeday ile yumruklaşan ve küfürler yağdıran Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı sert ifadeler kullandı. Diskalifiye beklenirken verilen ceza herkesi şaşırttı. Cezayı duyan Yunus Emre'nin yakın arkadaşı Aleyna ise isyan etti.

Magazin 14-04-24 07:31

Yunus Emre ve Ogeday kavgasında diskalifiye kararı olacak mı? Acun Ilıcalı Problem çıkaran sensin deyip...

Yunus Emre ve Ogeday kavgası seyircinin sosyal medyada büyük tepki göstermesine sebep oldu. Herkes diskalifiye beklerken Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye sert ifadeler kullandı.

Magazin 14-04-24 07:12

Survivor All Star'da yumruk yumruğa kavga! O anlar sansürlendi! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ile Ogeday arasındaki kavga damga vurdu. Yumrukların havada uçuştuğu o anlar yayına verilmedi ama kavganın şiddeti görüldü. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardından 'Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?' sorusu akıllara geldi.

Magazin 13-04-24 07:21

Aile katliamının altından 'ortak araba' çıktı! Evden gelen görüntüler kan dondurdu

Sakarya'da dün yaşanan aile katliamında yeni detaylara ulaşıldı. Kahreden olayın altındaki temel sebebin ortak alınan araba olduğu belirlendi. 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin yaralandığı evden ise yeni görüntüler geldi. Mutfakta iki kişinin kanlar içinde yattığı kare görenlerin kanını dondurdu.

Haber 10-04-24 13:19

Acun Ilıcalı ve Ogeday arasında merak ettiren diyalog! Ogeday o sözden sonra konseyden çıkmak istedi

Survivor All Star'ın en iddialı isimlerinden Ogeday yine gündemde. Fragmanda Acun Ilıcalı'nın sert ifadeler kullandığı Ogeday diskalifiye mi olacak? Ogeday'ın Acun Ilıcalı'nın sözleri sonrası konseyden çıkmak istemesi gündem oldu.

Magazin 08-04-24 07:41

Acun Ilıcalı yine çılgına döndü! Yunus Emre diskalifiye mi olacak? 'Bu belayı çekmek zorunda...'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Yarışmanın yeni bölümüne Seda ve Yunus Emre arasındaki gerilim damga vurdu. Ada konseyinde Yunus Emre 'Acun abi ben kafayı yiyeceğim' deyince Acun Ilıcalı yine çılgına döndü. Acun Ilıcalı 'Sen nerede zannediyorsun kendini' diyerek Yunus Emre'ye tepki gösterdi. Fragmandaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-04-24 07:37

Yerel seçim sonrası ilk 'erken seçim' çağrısı! Yeniden Refah Partili Altınöz: 'Bu sonuç bir erken seçim sonucudur

Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, partinin il binasında düzenlenen basın açıklamasında konuştu. Altınöz, erken seçimle ilgili olarak “Türkiye'nin erken seçim mecburiyeti vardır. Çünkü mutfakta yangın var. İnsanların cebinde para kalmamış, esnaf iş yerini kapatıyor. Sonuç itibariyle erken seçim kaçınılmaz” dedi.

Haber 01-04-24 17:57

Survivor Gizem sakatlanmıştı! Gizem Memiç ve Yağmur Banda Survivor'dan elendi

Survivor All Star'da şoke eden diskalifiyeler yaşandı. Günlerdir adada olmayan ve tedavisi devam eden Gizem Memiç yarışmaya devam edemeyecek. Aynı şekilde Yağmur Banda da yarışmadan diskalifiye oldu. Gizem Memiç ve Yağmur Banda'nın durumunu Acun Ilıcalı açıkladı.

Magazin 31-03-24 07:05

Eski yarışmacı Sinem Umaş akım videosu çekmek isterken yaralandı! Köpekleri rahat vermeyince...

”Gelinim Olur Musun?” programında Ata ve Sema kaynana ile yaşadıklarıyla tanınan Sinem Umaş akım videosu çekerken beslediği köpekler oyun oynamak istedi. Umaş’ın o anlarda kaşı şişti.

Magazin 28-03-24 08:52

Mutfakta 'elti' dehşeti: Çay ziyaretine gelen misafir arkasından bıçaklayıp kaynar su döktü! Rapor geldi, ceza almadı

İstanbul'da çay içme bahanesiyle eltisi Behice Çayıroğlu'nun evine giden E.A., eltisini mutfakta arkasından defalarca bıçaklayıp üzerine kaynar su döktü. 2022'de meydana gelen bu korkunç olayın ardından E. A., hakkında açılan davada ceza almadı. Olay gününe ilişkin hiçbir şeyi hatırlamadığını söyleyen E.A. hakkındaki bu kararı belirleyen, savcının okuduğu mütalaadaki detay oldu.

Haber 27-03-24 11:21

Aşkları belgelenmişti... Cem Yılmaz ve Necla Karahalil'den mutfakta özel anlar! Gülümseyin...

Yepyeni bir aşk haberiyle magazin gündemine bomba gibi düşen Cem Yılmaz, sevgilisi Necla Karahalil'in memleketine gitti. Çift beraber yemek yaptı. Yılmaz, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 22-03-24 10:32

İzmir'de taksici Oğuz Erge'yi öldüren Delil Aysal silahı evin tavanında saklamış

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren ve "nitelikli kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Delil Aysal'a verilen cezanın gerekçeli kararında, olayda kullanılan silahın sanığın evindeki banyoda tavan arasında, boş kovanların da mutfakta çöp kovasında bulunduğu belirtildi.

Yurthaber 20-03-24 14:01

Pınar elenince halay çekmişti! Survivor Pınar'dan Sema Aydemir'e göndermeli paylaşım

Survivor All Star'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir, Pınar Saka'nın elenmesini halayla kutlamıştı. Pınar Saka'nın Instagram hesabından yayınladığı paylaşımın Sema'nın dansına gönderme olduğu iddia edildi.

Magazin 19-03-24 17:44

Tam bir selülit düşmanı! Hem mutfakta hem de kişisel bakımda kadınların gözdesi

Son dönemde kullanımı oldukça artan ‘kabak lifi’ hem mutfakta hem de kişisel bakımda kadınların 1 numaralı tercihi olma yolunda ilerliyor.

Kadin 19-03-24 13:58

Gelin 132 bin TL'lik akıllı yemek odası takımını istedi! Kaynana sinirlendi, Nursel Ergin ise kendini tutamadı

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sosyal medyada gündem oluyor. Yarışmada Aleyna adındaki yarışmacının almak istediği akıllı yemek odasının fiyatını duyan Nursel Ergin ve stüdyodakiler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ergin, fiyat için "Hepimiz şaşırdık" dedi.

Magazin 19-03-24 09:27

Doktor bu sebzeyi her gün yiyin diyor! Kanser ve kalp hastalığı riskini azaltıyor

Bir doktor neden düzenli olarak soğan yediğini ve sağlığa olan faydalarını anlatıyor. Yediklerimiz genel sağlığımız üzerinde büyük bir rol oynar. Belirli bir diyete bağlı kalmak, bazı hastalıkların riskinizi artırabilir veya azaltabilir. Sağlığı koruma açısından çok çeşitli faydalar sağlayabilecek spesifik gıdalar bile var. Bir doktor, çoğu mutfakta bulunan yaygın bir kök sebzeye övgüler yağdırmak için sosyal medya platformu TikTok'u kullandı.

Haber 19-03-24 07:44

Survivor Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı Durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor diyerek açıkladı

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Gizem Memiç'in talihsiz kazası damga vurdu. Parkurda oyun esnasında bir anda yerde kalan Gizem ambulansla hastaneye kaldırıdılı. Gizem'in akıbetini ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı.

Magazin 19-03-24 07:24

Pınar ve Sema birbirine girmişti! Acun Ilıcalı itiraf etti: Dışarıda...

Survivor All Star 2024 kadrosuna sonradan dahil olan ve Pınar Saka ile kavgasından sonra diskalifiye olan Sema Aydemir’in yarışmadan ayrılınca Acun Ilıcalı'dan özür dilemiş. Ilıcalı ikili arasında süren gerilime dair ilginç bir itirafta bulundu.

Magazin 18-03-24 15:47

Ogeday Girişken diskalifiye mi oldu? Survivor All Star 61. Bölüm Tanıtımı'nda olay sözler: Bizi yalnız bıraktı

Survivor All Star 2024 61. Bölüm Tanıtımı'ndan şoke eden anlar yaşandı. Konseyde Ogeday Girişken'in olmayışı ve mavi takım yarışmacıların sözleri "Ogeday diskalifiye mi oldu?" sorusunu akıllara getirdi. Ogeday'ın adayı terk edip etmediği merak konusu oldu.

Magazin 17-03-24 07:26

O elenince halay çekmişti! Survivor'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir Pınar Saka'nın kocasıyla birbirine girdi! Olay sözler

Survivor’a ani gelişinin ardından Pınar Saka ile yaşadığı gerginliklerin ardından diskalifiye olan Sema Ayedemir Pınar'ın elendiğini duyunca kendini tutamamış ve hayal çektiği videosunu yayınlamıştı. Pınar Saka'nın kocası Erhan Seçkin bu görüntülerin ardından açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 16-03-24 13:27

Survivor'a veda eden Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi: Modumuz belli...

Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Sema Aydemir, Pınar Saka ile fiziksel boyutlara varan kavgası nedeniyle geçtiğimiz aylarda diskalifiye edilmişti. Geçtiğimiz günlerde ise yarışmadan Pınar Saka’nın elenmesi gündem olmuştu. Adaya veda eden Pınar Saka'dan ilk paylaşım geldi.

Magazin 16-03-24 09:17

Daha ucuz ve etkili bir yöntem zor bulunur! Bu karışım ocağı pırıl pırıl yapıyor... 'İnatçı lekeleri zahmetsizce kaldırıyor' Temizliyor, parlatıyor ve hiç çizmiyor

Mutfakta yapılan temizliğin en zor aşamalarından bir tanesi de ocak temizliği. Özellikle kurumuş ve uzun süredir kalmış olan lekelerin, yapış yapış yağların temizlenmesi bazıları için adeta kabusa dönüşebiliyor. Ancak bir uzman, uzun uğraşlar vermek yerine çok basit ve ucuz bir yöntemle ocak temizliği yapılabileceğini paylaştı. Üstelik hazırlayacağınız temizlik karışımını evinizdeki ürünlerle dahi yapabilirsiniz. Bu karışımı kullandığınızda ocağınız tertemiz bir hale gelebilir ve parlayabilir.

Kadin 15-03-24 11:52

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-24 11:40

Hazır dönerden iskender tarifi: Hazır dönerden iskender nasıl yapılır?

Yüzlerce yıl önce Bursa ilinde yapılan ve günümüze kadar ulaşan İskender kebabı dünya çapında bilinen bir lezzet olmayı başarmıştır. Bugün her mutfakta da kolaylıkla yapılabilen bu lezzeti siz de deneyebilirsiniz. İşte hazır dönerden İskender tarifimiz!

Yemek 14-03-24 00:32

Analı kızlı tarifi: Analı kızlı nasıl yapılır?

Türkiye’ye has yöresel lezzetlerden biri de meşhur analı kızlı çorbasıdır. Ülkemizde en çok Adana ve Malatya’da yapılan bu çorba aslında her mutfakta pişen bir çorbadır. Her sofrada yeri olan analı kızlı çorbasının tarifi de yapımı da son derece kolaydır.

Yemek 14-03-24 00:01

Kağıt kebabı tarifi: Kağıt kebabı nasıl yapılır?

Kağıt kebabı, Türk mutfağının önemli lezzetleri arasında yer alır. Birçok mutfakta pişirilen bu lezzeti siz de evinizde yapabilirsiniz. Kağıt kebabı tarifimize bir göz atabilir ve bu yemeği kendi mutfağınızda kolaylıkla deneyebilirsiniz.

Yemek 13-03-24 22:16

Aydın'da 4 gündür haber alınamayan yaşlı kadın evinin mutfağında baygın halde bulundu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde kendisinden 4 gündür haber alınamayan ve mutfakta baygın halde bulunan yaşlı kadın hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 12-03-24 07:51

Gelinim Mutfakta patlıcanlı Ramazan kebabı tarifi! Nefis patlıcanlı Ramazan kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Patlıcan kebabı tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından merak edildi. ''11 Ayın Sultanı'' olarak da adlandırılan mübarek Ramazan ayında iftara birbirinden lezzetli tarifler yapılıyor. 'İftara ne pişirsem' diye düşünüyorsanız bu nefis patlıcanlı Ramazan kebabı tarifini denemelisiniz. Peki, patlıcanlı Ramazan kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 11-03-24 14:01

Yunus Emre konseyi terk etmişti... Diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı bakın ne dedi

Yunus Emre tam cezası biterken yine 4 ödül ceza aldı, konseyi terk etmesi sonrası diskalifiye olup olmadığı merak edildi. Konseye dönenen Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı "Benim de sana sempatim var o konuda bir problem yaşamıyoruz" dedi.

Magazin 11-03-24 07:12

Survivor'da Nagihan Karadere'nin akıbeti belli oldu! Acun Ilıcalı son durumu konseyde açıkladı

Survivor All Star'da geçtiğimiz haftalarda sakatlanarak ambulansla hastaneye kaldırılan Nagihan Karadere'nin durumu belli oldu. Günlerdir adada olmayan Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyordu. Konseyde Nagihan ile konuşan Acun Ilıcalı sağlık durumuyla ilgili bilgiler verdi. Gözyaşlarını tutamayan Nagihan ise yarışmayla ilgili kararını açıkladı.

Magazin 10-03-24 23:04

Survivor Nagihan Karadere diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı konuşurken ağladı: Şoktayım

Survivor'ın en iddialı isimlerinden Nagihan Karadere'nin dizindeki sakatlık ciddi bir boyuta ulaştı. Günlerdir adada olmayan Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyordu. Konseyde gözyaşlarını tutamayan Nagihan'ın "Şoktayım" dediği anlarla ekrana geldi.

Magazin 10-03-24 15:47

Survivor'da Yunus Emre sorunu! Acun Ilıcalı kararı sonrası Yunus Emre konseyi terk etti

Survivor'un üst üste en fazla ceza alan yarışmacılarından Yunus Emre tam da cezası biterken yine kendini tutamadı. Berna ile kavga eden Yunus Emre hakkında Acun Ilıcalı 4 ödül ceza verdi. Sert ifadeler kullanan Ilıcalı'nın sözleri sonrası Yunus Emre konseyi terk etti. Yunus Emre diskalifiye mi oldu merak edilirken tanıtımda ise sinirden çıldırdığı anlar dikkat çekti.

Magazin 10-03-24 07:54

Yunus Emre Survivor'dan diskalifiye mi oluyor? Önce Berna ile sonra Hakan ile kavga etti! Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra konseyden ayrıldı

Survivor'da aldığı cezalarla sık sık adını duyduğumuz iddialı isimlerden biri olan Yunus Emre bu defa önce Berna ile sonra da Hakan ile kavga etti. Konseye taşınan o anlar fragmana damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra Yunus Emre'nin konseyi terk etmesi 'Diskalifiye mi oluyor?' sorularını beraberinde getirdi.

Magazin 09-03-24 15:48

Yemek yapmayı sevenler buraya! Mutfaktaki en büyük yardımcılarınız bu listede

Pratik ve lezzetli yemekler yapmak için doğru ekipmanlar kullanmanız son derece önemli. Mutfakta sıkça tercih edilen ve işlerinizi kolaylaştırarak leziz sofralar kurmanıza yardımcı olacak ürünleri listemizde derledik. Göz atmaya hazır mısınız?

Yemek 07-03-24 14:57

Diskalifiye nefreti... Survivor Seda'nın Pınar'a hareketi olay oldu! Pislik...

Survivor All Star'da ikizi Sema'nın diskalifiyesi sonrası Pınar'a sert ifadeler kullanan Seda sosyal medyayı salladı. İkili mücadelede Pınar'ı yenen Seda "Pislik" sözüyle ve hareketiyle sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 07-03-24 10:37

Survivor Nagihan günlerdir adada değil! Acun Ilıcalı'dan Nagihan diskalifiye açıklaması

Survivor'ın en iddialı isimlerinden Nagihan Karadere yarışma sırasında dizinden sakatlandı. Günlerdir adada olmayan ve tedavisi devam eden Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyor. Acun Ilıcalı'dan yeni açıklama geldi.

Magazin 06-03-24 11:43

Sema ve Pınar kavgasında Pınar neden ceza almadı? Demet Akalın, Acun Ilıcalı'ya açık açık sordu

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. Survivor'da Sema ve Pınar arasındaki kavga diskalifiye getirmiş ve Sema Aydemir elenmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı Pınar'ın neden ceza almadığını anlattı.

Magazin 05-03-24 14:46

Survivor Nagihan diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı'dan flaş teklif: Baş başa konsey...

Survivor All Star kırmızı takım yarışmacılarından Nagihan Karadere, oyun parkurunda geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı. Survivor Ekstra'ya katılan Acun Ilıcalı şoke eden açıklamalarda bulundu. Survivor Nagihan diskalifiye olabilir mi? İşte üzen açıklama...

Magazin 04-03-24 15:30

Mehmet Demirkol'dan sürpriz iddia! Yayın ihalesinde beIN Sports'un diskalifiye edildiğini duydum

Son dönemde tartışma konusu olan ve sonucu büyük merakla beklenen yayın ihalesinin sonuçlandı. TFF, Süper Lig'in yeni yayıncısının yeniden beIN Sports olduğunu açıkladı. Bu açıklamadan günler sonra Mehmet Demirkol'dan ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Spor 04-03-24 08:01

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Şu an için iyi bir haber veremiyorum

Survivor'da en başarılı isimlerden olan Nagihan Karadere talihsiz bir sakatlık yaşadı. "Nagihan diskalifiye mi oldu?" sorusu merak edildi. Gelişmeleri ise Acun Ilıcalı anlattı.

Magazin 03-03-24 15:30

Diskalifiye olan Sema Aydemir'e açık açık sordu: Tuvalet...

Pınar ile kavga ederek yarışmadan diskalifiye olan Sema Aydemir döner dönmez yayına katıldı. Pınar Kerimoğlu'na konuk olan Sema'ya tuvalet sorusu geldi. Sema Aydemir adada tuvalet olayının nasıl olduğunu açıkladı.

Magazin 03-03-24 09:18

Sema Aydemir'in diskalifiyesinden sonra Birsen Bekgöz kendini tutamadı! Pınar Saka hakkındaki iddiası gündem oldu! 'Dopingli çıktığın için...'

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Pınar ile kavga eden Sema Aydemir fiziksel temas uygulayınca programdan diskalifiye edildi. Sema Aydemir'in diskalifiyesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Birçok isimden destek geldi. Bunlardan biri de 2012 Olimpiyatlarında Sema ve Pınar'la birlikte yarışan eski Survivor yarışmacısı ve atlet Birsen Bekgöz oldu. Bekgöz'un Pınar hakkındaki iddiaları olay oldu.

Magazin 28-02-24 13:15