Kader Yildiz Haberleri

460 bin kişinin yüzde 37’si bu hastalık yüzünden ölüyor! Uzmanlar uyardı: 'Kader değil tercih' Ölüm sayısı katlanarak artacak

Dünyada her yıl 18 milyon insanın kalp damar hastalığından hayatını kaybettiğini belirten Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akbulut, "Ülkemizde her yıl ölen 460 bin kişinin yüzde 37’si kalp damar hastalığından hayatını kaybediyor" dedi.

Haber 2024-05-03 14:00:45

İYİ Parti için kader günü: Kurultay tarihi belli oldu! Gözler Meral Akşener'de

İYİ Parti'de seçim yenilgisi Meral Akşener'i koltuğundan edecek mi? Bu sorunun yanıtını bulması için gözler kurultaya çevrilmişti. Seçimli kurultayın tarihi belli oldu. Akşener'in de aday olabileceği iddialar arasında.

Haber 2024-04-05 14:51:05

'Hain' polemiği farklı boyuta evrildi! MHP'lileri kızdıran sözler sonrası Kutalmış Türkeş'ten yeni açıklama: Kader kime ölüm yazmışsa o ölür gider!

Adana Ülkü Ocakları'nın İYİ Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş'i ihanetle suçlamasının ardından, başlayan gerilim farklı boyutlara ulaştı. Yaptığı çok sert açıklamalarla MHP cephesini kızdıran Kutalmış Türkeş, geri adım atmayacağını belirtti. Yeni bir açıklama yapan Türkeş, yaptığı açıklamada Semih Yalçın'ı kastetmediğini savunurken "Kader kime ölüm yazmışsa ölür gider. Herkes için geçerli. Biz kadere inanıyoruz." dedi.

Haber 2024-03-01 08:16:15

Nevşehir'de balayındaki çiftin otelde ölü bulunmasına ilişkin 3 sanığın yargılanmasına devam edildi

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesindeki bir otelde balayı tatili yapan Kader ve Mutlu Akbaş çiftinin odalarında ölü bulunmasıyla ilgili 1'i tutuklu 3 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 2024-02-23 08:40:21

Balayı için gittikleri otelde can vermişlerdi! Kahreden olayda şok gerçek ortaya çıktı: Kaldıkları oda...

Balayı tatili için geldikleri Kapadokya bölgesinde kaldıkları otelde hayatını kaybeden Kader-Mutlu Akbaş çiftinin ölümüne neden oldukları iddia edilen 1'i tutuklu 3 sanık bugün hâkim karşısına çıktı. Genç çiftin öldüğü odanın, kazan dairesinin üzerinde olduğu ve daha önceden depo olarak kullanıldığı belirlendi. İşte detaylar...

Haber 25-01-24 15:30

Altın fiyatlarında kader günü! Uzmanlar ‘şüpheleniyorum’ diyerek açıkladılar

Başta gram altın olmak üzere, ons altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatları yatırımcıların odak noktasında yer alıyor. Yeni haftanın ilk gününde bir miktar geri çekilen altın fiyatları için uzmanlardan uyarı geldi. ABD Merkez Bankası Fed’in faiz kararına dikkat çektiler. İşte 22 Ocak 2024 Kapalıçarşı verileri ile güncel, anlık, canlı altın fiyatları grafiği…

Finans 22-01-24 10:28

30 yıl arayla aynı kader! Babasının amcasını öldürdüğü yerde kardeşinin canına kıydı

Bursa'da Selami Kurt (61), borç meselesi nedeniyle tartıştığı kardeşi Şaban Kurt'u (55) tarlada tüfekle vurarak öldürdü. Selami Kurt için ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi ile dava açıldı. Kurt kardeşlerin babası Latif Kurt'un 30 yıl önce işitme ve konuşma engelli kardeşi Nurullah Kurt'u, aynı tarlada miras meselesi yüzünden tırpanla başına vurarak öldürdüğü ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 18-01-24 12:30

Düğün salonunda kafasından oluk oluk kan boşaldı! Önce evlenmek istediği kadını vurdu, sonra kendi kafasına sıktı

İstanbul'da Sultanbeyli'de bir düğün salonunda ortalık kan gölüne döndü. İddiaya göre A. T., evlenmek istediği Kader İrgören (19) ile nişanda karşılaştı. Burada önce İrgören'e silahla ateş eden Taşan sonra aynı silahla kendi kafasına sıktı. İrgören'ü öldüren A. T.'nin daha önce "Gideceğimiz nişan ikimize mezar olacak" dediği öğrenildi.

Haber 15-01-24 15:00

Düğündeki halay sırasında dehşet! Eski sevgilisini vurup, intihar etti

Sultanbeyli'de eski sevgili dehşeti yaşattı. İddiaya göre davetlisi olduğu düğüne gelen Ahmet Taşan, eski sevgilisi Kader T.'yi silahla vurduktan sonra kendi kafasına ateş etti. Ahmet Taşan olay yerinde hayatını kaybederken, Kader T. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 15-01-24 08:44

Yeni yılın ilk gününde park ve sahiller doldu taştı: 'Bugün hava çok güzel'

2024'ün ilk gününde İstanbullular park ve sahillere akın etti. Güneşli havayı değerlendiren vatandaşlardan bazıları sahilde yürüyüş yaparken, bazıları da çocuklarıyla oyun oynayarak keyifli vakit geçirdi. Kader Çal, "Hava güzel ve izinli olunca yeni yılı dışarıda kutlamak istedik" derken, Ayten Baş ise "Bugün hava çok güzel, geçen günlere göre baya iyi" diye konuştu.

Haber 01-01-24 17:31

Ayça Ayşin Turan transparan tarzıyla olay oldu! Cesur pozlarına beğeni yağdı

Karagül, Zemheri, Arıza, Ada Masalı ve Kader Bağları gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmüyor. Sosyal medyayı da aktif kullanan güzel oyuncu bu defa son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ayça Ayşin Turan'ın transparan tarzı olay oldu.

Magazin 18-12-23 17:15

Galatasaray kader maçında sahada! Kopenhag maçının 11'leri belli oldu! İşte Okan Buruk'un kadro tercihi...

Şampiyonlar Ligi'nde kader gecesi! Deplasmanda Kopenhag'a konuk olan Galatasaray, karşılaşmadan 3 puan alması durumunda gruptan çıkarak adını bir üst tura yazdıracak. Mücadelenin başlamasına dakikalar kala iki takımın da 11'leri belli oldu.

Spor 12-12-23 21:30

Yalnızlık kader değil! O burçlar aralık ayında tutku dolu bir aşka yelken açacak

Herkesin aşktan beklentisi farklıdır. Bazı kişiler, gönül ilişkileri açısından şanslıyken birçok kişi de aradığı aşkı bulamayabilir. Astrologlar aralık ayında bazı burçların diğerlerine oranla aşktan yana daha şanslı olacaklarını ifade ediyor. İşte aralık ayında aşktan yana şanslı olan burçlar...

Kadin 26-11-23 12:04

Son dizisi reyting kurbanı olmuştu! Serkan Çayoğlu'nun yeni dizisi belli oldu

Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu'nun, Ayça Ayşin Turan ile partner olduğu Kader Bağları dizisi 5. bölümde final yaparak ekranlara veda etmişti. Çayoğlu, reyting kurbanı dizisinin ardından hız kesmeden yeni projesiyle anlaştı.

Magazin 25-11-23 12:33

Ayça Ayşin Turan setlere geri dönüyor! Yeni partneri belli oldu

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan setlere geri dönüyor. Son olarak Kader Bağları dizisinde rol olan ünlü isim yeni partneri bakın kim oldu.

Magazin 17-11-23 17:18

Böbreğini vermiş, yılın babası seçilmişti! Mustafa Boyraz ev sahibi tarafından darp edildi: Yumruk attı, tişörtümü yırttı

Mersin'de, koruyucu ailesi olduğu Kader Yılmaz'a böbreğini vermesi nedeniyle yılın babası seçilen 57 yaşındaki emekli Mustafa Boyraz, ev sahibi tarafından darp edildi. Evinden çıkması için baskısına maruz kaldığı ev sahibi tarafından darp edildiğini iddia eden Boyraz, "üzerime yürüyerek yüzüme doğru yumruk attı ve tişörtümü yırttı." ifadelerini kullandı.

Haber 16-11-23 16:10

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef All Star 28 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları belli oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 28 Ekim reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 29-10-23 11:16

KADER BAĞLARI 5. BÖLÜM! Kader Bağları final mi yapıyor, bugün var mı? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları 5. Bölüm dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan dizi Fox TV'de yayınlanıyor. Merak edilen bir diğer konu ise Kader Bağları final tarihi oldu. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Peki, Kader Bağları bu akşam var mı, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Magazin 28-10-23 19:33

TV yayın akışı 28 Ekim 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

28 Ekim 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 28 Ekim 2023 Cumartesi Demir Maske, Kardeşlerim, Tehlikeli, Gönül Dağı, Kader Bağları ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 28-10-23 07:32

Ayça Ayşin Turan'ın tatil pozları büyüledi! Kilo almışsın yorumları dikkat çekti

Şimdilerde Kader Bağları dizisinde rol alan Ayça Ayşin Turan sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaştı. Yeni aşkı Mehmet Aslan’la mutlu bir beraberlik sürdüren Turan güzelliğiyle adeta büyülerken bazı takipçileri “Kilo almışsın” yorumlarında bulundu. Ünlü ismin paylaşımında yeni imajı da dikkat çekti.

Magazin 23-10-23 13:49

KADER BAĞLARI BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları 4. Bölüm dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan dizi Fox TV'de yayınlanıyor. Merak edilen bir diğer konu ise Kader Bağları final tarihi oldu. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Peki, Kader Bağları bu akşam var mı, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Magazin 21-10-23 18:44

TV yayın akışı 21 Ekim 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

21 Ekim 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 21 Ekim 2023 Cumartesi Aşk-ı Memnu, Kardeşlerim, Dengesiz, Gönül Dağı, Kader Bağları ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 21-10-23 07:30

FOX reytingi düşük diziyi affetmedi! 5. bölümde final yapacak

FOX'tan yeni sezon dizileriyle ilgili ilk final haberi geldi. Kanal ilk bölümden itibaren düşük reyting alan dizisi Kader Bağları için final kararı alarak dikkat çekti. Dizide Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu başroldeydi.

Magazin 17-10-23 15:48

REYTİNG SONUÇLARI 14 EKİM 2023! Reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 14 Ekim Cumartesi günü televizyon ekranlarında MasterChef All Star, Kardeşlerim, Gönül Dağı, Kader Bağları, gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 14 Ekim reyting sonuçları...

Magazin 15-10-23 11:35

TV yayın akışı 14 Ekim 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

14 Ekim 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 14 Ekim 2023 Cumartesi Mekanik 2: Suikast, Kardeşlerim, Koruyucu, Gönül Dağı, Kader Bağları ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 14-10-23 08:21

Kader Bağları'nda flaş değişiklik! O isim veda ediyor

“Kader Bağları” dizisi cumartesi akşamları FOX Tv'de izleyicisinin karşısına çıkıyor. Süreç Film imzalı dizide önemli bir değişiklik yaşandı. Sema Ali Erol’un yazdığı dizide yönetmen değişikliği yapıldı. İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği “Kader Bağları”nı Benal Tairi yönetiyordu.

Magazin 13-10-23 16:22

7 EKİM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef reyting birincisi kim oldu?

7 Ekim reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, Cengiz Han Destanı, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 7 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, Cengiz Han Destanı, MasterChef reyting birincisi kim oldu?

Magazin 08-10-23 11:00

KADER BAĞLARI 2. BÖLÜM! Kader Bağları nerede çekiliyor, yeni bölüm ne zaman? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları 2. Bölüm dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan dizi Fox TV'de yayınlanıyor. Merak edilen bir diğer konu ise 'Kader Bağları nerede çekiliyor?' sorusu oldu. Bu akşam ikinci bölümüyle ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Peki, Kader Bağları nerede çekiliyor, yeni bölüm ne zaman? Kader Bağları 2. Bölüm izle ekranı ve Fox TV yayın akışı

Magazin 07-10-23 19:04

6 Ekim reyting sonuçları açıklandı! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Kader Bağları, MasterChef reyting birincisi sıralaması

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 6 Ekim Cuma gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Kader Bağları ve MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 6 Ekim Cuma gününün reyting sonuçları...

Magazin 07-10-23 10:51

TV yayın akışı 7 Ekim 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

7 Ekim 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Ekim 2023 Cumartesi Cengizhan Destanı, Kardeşlerim, Gönül Dağı, Belalı Tanık, Kader Bağları ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 07-10-23 07:31

KADER BAĞLARI 1. BÖLÜM İZLE! Kader Bağları nerede çekiliyor? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları dizisi konusu ve oyuncularının yanı sıra ilk bölümü ile de büyük bir heyecanla beklendi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan Fox TV'nin yeni dizisi bu akşam ilk bölüm tekrarıyla ekrana gelecek. Dizide Ayça Ayşin Turan, Sevda karakterine, Serkan Çayoğlu ise Kerem karakterine hayat veriyor. Peki, Kader Bağları saat kaçta? Kader Bağları nerede çekiliyor? Fox TV yayın akışı

Magazin 06-10-23 20:10

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, İsyan, MasterChef All Star 30 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi

30 Eylül reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, İsyan, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. 30 Eylül reyting sonuçları açıklandı. Peki, reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 01-10-23 11:12

Kader Bağları'nın Sevda'sı Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ayça Ayşin Turan'ın rol aldığı yapımlar

Ayça Ayşin Turan, Kader Bağları'nda Sevda rolünü canlandırıyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle yayın hayatına başlayacak. Kader Bağları dizisinde rol alan Ayça Ayşin Turan hakkında merak edilen sorular araştırılmaya başlandı. Peki, Kader Bağları'nın Sevda'sı Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 30-09-23 19:49

Kader Bağları'nın Kerem'i Serkan Çayoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Serkan Çayoğlu'nun rol aldığı yapımlar

Serkan Çayoğlu, Kader Bağları'nda Kerem rolünü canlandırıyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle yayın hayatına başlayacak. Kader Bağları dizisinde rol alan Serkan Çayoğlu hakkında merak edilen sorular araştırılmaya başlandı. Peki, Kader Bağları'nın Kerem'i Serkan Çayoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 30-09-23 19:49

KADER BAĞLARI OYUNCULARI VE KONUSU! Kader Bağları konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Kader Bağları konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak edildi. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Benal Tairi'nin oturduğu dizi dram türünü ele alıyor. Peki, Kader Bağları konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 30-09-23 19:48

Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Kader Bağları dizisi konusunun gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Benal Tairi'nin oturduğu dizi dram türünü ele alıyor. Peki, Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 30-09-23 19:48

KADER BAĞLARI 1. BÖLÜM FOX TV CANLI İZLE! Kader Bağları saat kaçta? İlk bölüm özeti ve Fox TV yayın akışı

Kader Bağları dizisi konusu ve oyuncularının yanı sıra ilk bölümü ile de büyük bir heyecanla bekleniyor. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan Fox TV'nin yeni dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizide Ayça Ayşin Turan, Sevda karakterine, Serkan Çayoğlu ise Kerem karakterine hayat verecek. Peki, Kader Bağları saat kaçta?İşte Kader Bağları 1. bölüm Fox TV canlı izle ekranı ve Fox TV yayın akışı

Magazin 30-09-23 18:37

TV yayın akışı 30 Eylül 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

30 Eylül 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Eylül 2023 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Ya Çok Seversen, İsyan, Gönül Dağı, Kader Bağları, Kardeşlerim ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 30-09-23 07:15

FOX'un Kader Bağları dizisinin merakla beklenen afişine sosyal medyada yorum yağdı!

FOX TV'de yayın hayatına başlayacak Kader Bağları dizisinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu yer alıyor. Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği Kader Bağları dizisinin merakla beklenen afişi yayınlandı.

Magazin 29-09-23 11:27

Son dakika | CHP için kader günü: Bilmecenin çözüleceği kurultay takvimi netleşti! Özel, Öymen, Kılıçdaroğlu...

Son dakika haberi: CHP'de uzun zamandır merakla beklenen tarihler belli oldu. Genel başkan adaylarının da yarışacağı kurultay tarihleri açıklandı.

Haber 26-09-23 15:28
CHP

Kızını taciz eden kişinin boğazını kesmişti! Kan donduran vahşetin cezası belli oldu

Nevşehir'de Dilaver Akçay (56), kızına cep telefonundan mesaj atıp, taciz ettiğini öne sürdüğü İbrahim Akyürek'i (26) tabancayla vurup, boğazını bıçakla keserek öldürdü. Tutuklu yargılanan Akçay, 'haksız tahrik' indirimi uygulanarak 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada son sözleri sorulan sanık Akçay, "Bu yaşta cezaevinde olmak istemezdim. Kader kurbanıyım" dedi. İşte detaylar...

Haber 17-09-23 10:50

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'lı Kader Bağları'nın yayın tarihi belli oldu! Kader Bağları konusu nedir, oyuncuları kim?

Kader Bağları dizisi yayın tarihi belli oldu. FOX TV'de yayın hayatına bailayacak Kader Bağları dizisinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu yer alıyor. Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği Kader Bağları dizisi sürükleyici ve dramatik konusu ile ekranlara gelecek. Peki, Kader Bağları konusu nedir, oyuncuları kim? Kader Bağları ne zaman başlayacak?

Magazin 15-09-23 14:44

Ayça Ayşin Turan'ın Kader Bağları'ndaki hali gündem oldu! Çenesi sivrileşmiş

FOX TV ekranında yayınlanacak Kader Bağları dizisinin setinden ilk kareler paylaşıldı. Oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın yüzündeki değişim ise sosyal medyanın dikkatinden kaçmadı.

Magazin 23-08-23 09:17

Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nu buluşturan Kader Bağları dizisinden ilk kare geldi! 'Gülüşleri bile aynı'

Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nu buluşturan Kader Bağları dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Fox Tv'nin yeni sezondaki iddialı projelerinin başında gelen Kader Bağları'ndan ilk kare geldi. Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun uyumuna sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 22-08-23 15:48

Mehmet Aslan ve Ayça Ayşin Turan aşk mı yaşıyor? Parkta yakalandılar

Kader Bağları dizisiyle ekranlara dönecek olan Ayça Ayşin Turan'ın adı son günlerde eski oyuncu ve şimdilerde siyasetçi Mehmet Aslan'la anılıyordu. Mehmet Aslan ve Ayça Ayşin Turan bir parkta samimi şekilde görüntülendi.

Magazin 07-08-23 11:52

AVM'de intihar etmişti... Acılı anneyi isyan ettiren olay! 'Mezarında bile rahat bırakmıyor'

Beylikdüzü'nde bir alışveriş merkezinin terasından atlayarak hayatına son veren 25 yaşındaki Kader Yıldız'ın annesi Gülnaz Yıldız, kızının mezarına eski nişanlısı Berkan Y. tarafından mozaiği dağıtılarak zarar verildiğini öne sürdü. Gülnaz Yıldız, "Mezarın ortasındaki mermerini, mozaiğini kaldırmış. O taşları her tarafa yaymış. Bu bir saygısızlık ölünün hatırasına. Neden yapıyor? Niye uğraşıyor? Kızımı öldürdüğü yetmemiş gibi, dolandırdığı yetmemiş gibi halen mezarıyla uğraşıyor" dedi.

Haber 23-07-23 09:30

Sakarya'da kadın cinayeti! Tartıştığı sevgilisi Kader Akşan'ı silahla öldürdü

Sakarya'da Kader Akşan tartıştığı sevgilisi tarafından tabanca ile göğsünden ve karnından vuruldu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 22-07-23 14:01

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık YTÜ bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlar

Yıldız Teknik Üniversitesi taban puanları, 2023 YKS sonuçları sonrası internette araştırılmaya başlandı. 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen sınavın sonuçları açıklandı. "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusu sonrası Yıldız Teknik Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. İşte Yıldız Teknik Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve barı sıralamaları hakkında bilgiler...

Egitim 20-07-23 10:58

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! 2 ve 4 yıllık bölümler ile Yıldız Teknik Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları

Yıldız Teknik Üniversitesi taban puanları, kontenjanları ve başarı sıralamaları "2023 YKS sonuçları açıklandı" duyurusunu bekleyen adaylar tarafından araştırılıyor. TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen YKS sınav sonuçları 20 Temmuz 2023 tarihinde açıklanacak. Yıldız Teknik Üniversitesi taban puanı, kontenjan, başarı sıralaması gibi unsurlar bu kurumda öğrenim görmek isteyen öğrenciler tarafından dikkate alınacak. İşte Yıldız Teknik Üniversitesi taban puanları ile ilgili detaylar...

Egitim 19-07-23 07:17