Kalp Atışı Dizisi Haberleri

Öykü Karayel'den şaşırtan 'çene' itirafı! Yamuk çenemle ilgili iltifat alıyorum

Kuzey Güney, Kalp Atışı, Kara Para Aşk gibi pek çok yapımda rol alan ve son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye karakteriyle ekranlarda olan Öykü Karayel, İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu oldu. Ünlü oyuncu Selim'in sorularına samimi yanıtlar verdi ve çenesi hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu.

Magazin 20-06-2022 14:12

Göğüs dekoltesiyle Instagram'ı kavurmuştu! Ege Kökenli cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi

2017-2018 yılları arasında ekranlara gelen ve başrollerinde Gökhan Alkan, Öykü Karayel'in yer aldığı Kalp Atışı dizisindeki 'Bahar Tunç' rolü ile tanınan Ege Kökenli'nin sosyal medyada geniş takipçi kitlesi bulunuyor. Göğüs dekoltesiyle Instagram'ı kavuran Kökenli cesur paylaşımlarına yenisini ekledi.

Magazin 20-04-2022 22:50

Kalp Atışı son bölüm izle: 8.bölümde cevapsız kalan sorular

Kalp Atışı son bölümü an itibariyle internetten izlenebilir durumda. 8 bölümde, Eylül'ün hem Ali Asaf'tan hem de Oğuz'dan teklif alması dizide gündem olurken Ali Hoca'nın Sinan'ı sıkıştırmaya başlaması dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan son bölümde sahilde şık bir masa kurarak Eylül'e rüya gibi gece yaşatan Ali Asaf genç doktorla daha da yakınlaşma fırsatı buldu. İşte Kalp Atışı dizisi son bölüm izleme bağlantısı ve 8.bölüm detayları...

Magazin 19-08-2017 22:47