Kulup 2 Sezon Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Feyza Civelek plajda görüntülendi! Tarzıyla dillere düştü! 'Bu kız gerçekte de Nilay'

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Nilay' karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran Feyza Civelek dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şimdilerde sezonun stresini atan Feyza Civelek plajda görüntülendi. Ünlü ismin plaj tarzı adeta dillere düştü.

Magazin 2024-07-26 15:43:24

Okan Buruk'tan flaş transfer açıklaması! ''Transferler bizi bozuyor, hemen transfer döneminden çıkmalıyız''

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları devam ederken Okan Buruk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takımın durumu ve transfer dönemi hakkında konuşan Okan Buruk, son yaşananların kendilerini etkilediğini ve transfer döneminin sağlıklı geçmediğini ifade etti.

Spor 2024-07-26 14:46:13

Alt yapı çalışmaları sırasında bulundu! 'Kepçenin kovasına aldığımızda fark ettik'

Adıyaman'da alt yapı yenileme çalışmaları sırasında Roma dönemine ait özel bir alanı belirleyen sınır taşı bulundu. Kepçe operatörü Gürsel Yorulmaz, içme suyu hattında çalıştıklarını belirterek "Çalışma esnasında bir taş parçası bulduk. Kepçenin kovasına aldığımız esnada taşın üzerinde yazı olduğunu fark ettik" dedi. Sınır taşının milattan sonra 2'nci yüzyıl Roma dönemine olduğunu belirleyen ekipler, taşı müzeye götürdü.

Haber 2024-07-26 12:22:45

Gümüşhane'de silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Gümüşhane'de silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Yurthaber 2024-07-26 09:01:14

Kayseri'de iki otomobilin karıştığı kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Kayseri'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 26-07-24 08:59

Muğla'da bir kadının öldürülmesine ilişkin yakalanan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, tartıştığı eski eşini tabancayla öldüren şüpheli ile ona yardım ettiği öne sürülen oğlu tutuklandı, arkadaşı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 26-07-24 08:53

Beşiktaş'tan Anderson Talisca hamlesi! Al Nassr'a resmi teklif yapıldı

Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Anderson Talisca'nın bu sezon takımdan ayrılması bekleniyor. Al Nassr kulübü, Talisca'ya gelecek teklifleri değerlendirmeye almaya hazırlanırken Beşiktaş devreye girdi.

Spor 26-07-24 08:34

41 ilde 82 şüpheli yakalandı! Yasa dışı bahis, sanal alemde iğrenç müstehcenlik...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre Elazığ ve Bingöl merkezli 41 ilde düzenlenen Siberağ-2 operasyonlarında 82 şüpheli yakalandı.

Haber 26-07-24 08:10

UEFA Ülke Puanı sıralamasına müthiş başladık! Rakiplerimize gözdağı...

Avrupa Kupalarına bu sezon 5 takımımızla katılmamız büyük avantaj elde edecekken, temsilcilerimizin oynadığı maçlar sonuçlandı. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'in galibiyetleri sonrası ülke puanında değişiklikler meydana geldi.

Spor 26-07-24 07:37

Husumetlisini eşinin ve çocuklarının gözü önünde öldüren polis, meslektaşlarını arayıp kendisini ihbar etti

Batman'da görevli polis memuru R.K. (40) izin alarak geldiği memleketi Kırşehir'de husumetlisi Serhat Aydemir'i (35) eşinin ve 2 çocuğunun gözü önünde tabancayla 7 el ateş ederek öldürdü. R.K. cinayetin ardından meslektaşlarını arayarak, "Ben birini öldürdüm. Teslim olmak istiyorum" diye kendini ihbar etti.

Haber 25-07-24 23:17

SON DAKİKA: İstanbul'da gol yağmuru! Başakşehir Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında La Fiorita'yı 6-1 mağlup etti

Son dakika... UEFA Konferans Ligi 2. ön elem turu mücadelesinde Başakşehir San Marino ekibi La Fiorita karşı karşıya geçti. Mücadele temsilcimizin 6-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da maçın ardından Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti.

Spor 25-07-24 22:35

Galatasaray yeni transferi Elias Jelert'in maliyetini açıkladı!

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da Kopenhag'dan transfer edilen sağ bek Elias Jelert'in maliyeti belli oldu. İşte detaylar...

Spor 25-07-24 22:05

SON DAKİKA: Trabzonspor Slovakya'da avantajı kaptı! Bordo-mavililer Ruzomberok'u 2 golle mağlup etti

Son dakika... Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz rakibini 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı cebine koydu. İşte detaylar...

Spor 25-07-24 21:23

Mardin'de iki aile arasında silahlı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Haber 25-07-24 21:17

Serdar Dursun için resmi açıklama geldi! Golcü isim Alanyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Yeni sezonda Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı isimlerden Serdar Dursun'un yeni adresi resmen belli oldu. İşte detaylar...

Spor 25-07-24 20:15

Türkiye'nin konuştuğu Seçil Erzan olayından yeni bir dava daha çıktı! 2 kişinin adını verdi 'O büyük bir tefecidir'

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık olayına ilişkin Seçil Erzan, Süleyman Aslan ve "Moci" olarak bilinen Mojtaba Haghani hakkında yeni dava açıldı. Hazırlanan iddianamede, Seçil Erzan'ın savcılıkta alınan ifadesinde, "Süleyman Aslan büyük bir tefecidir. Benden bu zamana kadar defalarca para karşılığı faiz almıştır. Süleyman Aslan isimli tefeciden Moci ile 10 milyon lira para aldım, 14 milyon lira olarak geri ödedim" dediği aktarıldı.

Haber 25-07-24 15:30

İzmir'deki akım faciasında beklenen bilirkişi raporu çıktı! İhmali olan İZSU ve GDZ Elektrik Dağıtımın müdürleri gözaltında

İzmir'de sağanak yağmurda biriken sudaki akıma kapılarak acı bir şekilde hayatını kaybeden 2 kişiyle ilgili soruşturma sürüyor. Konuyla ilgili bilirkişi raporu hazırlandı. Raporda hem Gdz Elektrik hem de İZSU kurumlarının ihmali olduğu belirtildi. Soruşturma kapsamında İZSU Genel Müdürü ve Gdz Elektrik Dağıtım Genel Müdürü'nün de aralarında bulunduğu 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Haber 25-07-24 15:18

Ağrı Dağı'nda hayatını kaybeden 2 kişinin cenazelerinin bulunduğu bölgeye ulaşıldı

Ağrı Dağı'nda hayatını kaybeden 2 kişinin cenazelerinin bulunduğu bölgeye ulaşıldı

Yurthaber 25-07-24 10:19

Çorum'da devrilen araçtaki aynı aileden 4 kişi yaralandı

Çorum'da hafif ticari aracın devrildiği kazada aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 25-07-24 10:09

Berkan Kutlu'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye gönderme! ''Bizi ilgilendirmiyorlar''

Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında İtalya temsilcisi Lecce’yi 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası sarı-kırmızlı ekipte Berkan Kutlu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye göndermelerde bulundu.

Spor 25-07-24 07:31

11 yaşındaki çocuğun kullandığı traktör, oyun oynayan çocukların arasında daldı: 2 ölü, 2 yaralı

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 11 yaşındaki çocuğun kullandığı traktör, yol kenarında oyun oynayan çocukların arasına daldı. Feci kazada 2 çocuk hayatını kaybetti, 2 çocuk da yaralandı. Traktörü kullanan çocuk gözaltına alındı.

Haber 25-07-24 00:33

Bingöl'de madde bağımlısı dehşeti! 2 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı: Dikkat çeken detay, hastane talebi reddetmiş

Bingöl'de Bahçelievler Mahallesi’nde madde bağımlısı bir kişi, tartıştığı kişiyi bıçakladıktan sonra, kaçarken çevredekilere de bıçakla saldırarak yaraladı. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti 7 kişi yaralandı. Saldırgan kaçarak bölgeden uzaklaştı ancak ekipler saldırganı yakalayarak gözaltına aldı. Öte yandan saldırganın babasının 'Oğlum tedavi edilsin' talebinin hastane tarafından reddedildiği ortaya çıktı.

Haber 24-07-24 19:49

İstanbul'da korku dolu anlar! Binanın balkonu bir anda çöktü

İstanbul Bayrampaşa'da 48 yıllık 3 katlı binanın 2'inci katının balkonu büyük bir gürültüyle çöktü. Bina tedbir amaçlı tahliye edildi. Binanın 1976 yılında yapıldığını belirten bina sahibi Aytaç Uçar, "Binaya depremde geldiler baktılar hiçbir sorun çıkmadı" dedi.

Haber 24-07-24 19:02

Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı! Açılışı Galatasaray yapacak

Süper Lig’de 1. ve 2. hafta müsabakalarının programı belli oldu. 9 Ağustos'ta Lig'in açılış maçını Galatasaray yapacak. Sarı-kırmızılılar, 9 Ağustos saat 21.00'de Atakaş Hatayspor'u evinde ağırlayacak.

Spor 24-07-24 17:03

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri İstanbul'a geldi, pozunu verdi! Sarı-Lacivertliler bu transferle rekor kırdı, Galatasaray'ı geride bıraktı

Süper Lig'de yeni sezon öncesi şampiyon bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe hamlelerine devam ederken uzun süredir gündeminde olan Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Faslı golcü kendisini Sarı-Lacivertliler'e bağlayan imza atmak için İstanbul'a gelirken, Fenerbahçe bu transferle ezeli rakibi Galatasaray'a air olan bir rekoru da kırmış oldu. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 15:45

Beşiktaş'ın yeni hocası Giovanni van Bronckhorst'tan Ante Rebic için kadro dışı kararı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst Ante Rebic'i kadro dışı bıraktı. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 14:55

Mourinho bir transferi daha bitiriyor! Guardiola'ya telefon: Onu istiyorum!

Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle en çok konuşulan kulüp olan Fenerbahçe bu isimlere bir yenisini daha ekliyor. Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Jose Mourinho bir ismi daha kadroya katabilmek için Guardiola ile telefonda görüştü. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 14:42

İletişim Başkanı Altun'dan 'yumuşak güç' vurgusu: Son 4 yılda en fazla gelişen 2. ülke olduk!

Türkiye İletişim Modeli Sempozyumu'nda konuşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, önemli mesajlar verdi. Türkiye'nin mazlum milletin umut ışığı olduğunun altını çizen Altın "Yumuşak güçte son 4 yılda en fazla gelişen 2. ülke olduk. Türkiye barışın teminatı" dedi.

Haber 24-07-24 11:21

Çağatay Ulusoy'un bölüm başı 2 milyon TL kazandığı söylenmişti! Sümeyye Aydoğan kendini tutamadı

Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan'ın başrollerini paylaştığı Gaddar dizisi 20. bölümle beklenmedik bir şekilde final yaptı. Dizinin bitmesinin sebebi olarak da Çağatay Ulusoy'un bölüm başı 2 milyon TL kazandığı ve bu rakamın ödenmekte zorlanıldığı iddia edildi. Sümeyye Aydoğan bu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 24-07-24 10:33

Siirt'te 2 yaşındaki çocuk süs havuzunda boğuldu

Siirt'in Kurtalan ilçesinde 2 yaşındaki çocuk, evlerinin önündeki süs havuzunda boğuldu.

Yurthaber 24-07-24 09:41

Ülke puanında işler karıştı! Fenerbahçe kazanmasıydı yerimizi kaptırıyorduk...

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile karşılaşan Fenerbahçe rakibini 4-3 mağlup ederken, alınan bu galibiyetle ülke puanında da yerimizi korumamızı sağladı. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 08:07

Dzeko Lugano karşısında hat-trick yaptı, tarihe geçti! Avrupa onu konuşuyor

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaştığı Lugano'yu 4-3 mağlup ederken Dzeko attığı gollerle gecenin en çok konuşulanlarından oldu. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 07:37

Jose Mourinho, maç sonunda UEFA'yı hedef aldı! ''Buna nasıl izin veriyorlar anlamıyorum!''

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda İsviçre'nin Lugano ekibini 4-3 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında konuşan Jose Mourinho, zemin eleştirisinde bulundu.

Spor 24-07-24 00:07

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi eleme turuna galibiyetle başladı!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre'nin Lugano ekibiyle karşılaşan Fenerbahçe, rakibini geriden gelerek 4-3 mağlup etti ve turun kapısını araladı. Teknik direktör Jose Mourinho, sarı-lacivertli takımın başında ilk resmi müsabakasına çıktı.

Spor 23-07-24 23:25

Lugano-Fenerbahçe maçının başında büyük hata! Top ağlara gitti, maçın spikeri bile şaşırdı...

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre'nin Lugano ekibiyle karşılaşan Fenerbahçe, kalesinde sürpriz bir gol gördü. Mücadelenin henüz başında yapılan hata sonrası gelen gol spikeri bile şaşırttı.

Spor 23-07-24 21:53

Bodrum'da kanalizasyon terfi merkezinde acı olay! Temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kanalizasyon terfi merkezine temizlik yapmak için giren gazdan etkilenerek bayıldı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan ve merkezte biriken metan gazından zehirlendiği tahmin edilen işçilerden Mehmet Nuri Baştuğ (39) hayatını kaybetti, 2 işçi yaralandı.

Haber 23-07-24 21:25

Lugano-Fenerbahçe maçı öncesi koku krizi! Zemini iğrenç bir koku sardı...

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup etti. Mücadelenin başlamasına çok az bir süre kala stadyumu sentetik çim kokusu sarması sosyal medyada gündem oldu.

Spor 23-07-24 20:46

Kongo'da M çiçeği kabusu! Cinsel yolla bulaşıyor, diğer ülkelere de yayılabilir: 'Şimdiye kadarki en tehlikeli varyant'

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde M çiçeği salgını yaşanıyor. Yılbaşından bu yana ölenlerin sayısı 450'yi bulurken vaka sayısı 10 bini geçti. Hükümetten yapılan açıklamada salgının komşu ülkelere yayılma riski olduğu uyarısında bulundu. Afrika’nın 2. büyük ülkesi olan Kongo'da bulanan 26 eyaletin 23’ünde M çiçeği vakası görüldü.

Haber 23-07-24 20:25

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümüyle büyük ses getirmişti. Sezon finaliyle birlikte adeta yaprak dökümü yaşanan diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılmıştı. Yeni sezonu heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti'ne bomba bir transfer gerçekleştirildi.

Magazin 23-07-24 16:42

Mourinho'lu Fenerbahçe ilk resmi maçına çıkıyor! Portekizli hocadan Lugano karşısında çok sürpriz 11 kararı... O isimlere forma yok

UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme turunda İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho ilk sınavına çıkarken, Portekizli hoca ilk 11'ini büyük oranda belirledi. İşte detaylar...

Spor 23-07-24 15:32

Yerli yatırımcıların pay senedi varlıkları 3,7 trilyon lira!

2023 yılı sonunda 2 trilyon 600 milyar lira olan yurt içi yerleşiklerin pay senedi varlıkları, bu yılın ilk yarısında yüzde 42,3 artarak Haziran 2024 itibarıyla 3 trilyon 699 milyar liraya yükseldi.

Finans 23-07-24 13:27

Dev maça saatler kaldı! Mourinho'lu Fenerbahçe 21:30'da sahaya çıkıyor!

Fenerbahçe, 2 kez Devler Ligi şampiyonluğu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme turunda İsviçre temsilcisi FC Lugano ile bu akşam 21:30’da oynayacağı maç, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak.

Spor 23-07-24 13:08

Çöpten çıkanlar akıllara durgunluk verdi! Altın, dolar... 'Sektör çok büyük' deyip açıkladı: İkinci el pazarı bile var

Her gün tonlarca atığın toplandığı Antalya’da çöpe atılanlar geri dönüşüm işçilerini dahi şaşırtıyor. Elbiseden ayakkabıya, elektronikten ziynet eşyasına kadar akla gelebilecek her şeyle karşılaşan çalışanlar, kentte en çok israfın ekmek ve gıda ürünlerinde yaşandığını belirtti. İşçiler "Çöpten cüzdan, altın, dolar dahi çıkıyor" dedi. Antalya Geri Dönüşüm Çalışanları Derneği Başkanı Kemal Şentürk geri dönüşümün 2. el pazarına dönüştüğünü ve haftada 1 kurulan bir pazarları dahi olduğunu belirtti.

Haber 23-07-24 12:22

Ağrı Dağı’ndan acı haberleri gelmişti! Arayıp yardım istemiş: ‘‘Donmak üzereyim’’

Türkiye'nin farklı kentlerinden Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine gelen dağcı grubu, 5 bin 137 metre yüksekliğindeki Ağrı Dağı'na tırmanırken oluşan tipi nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti. Olay hakkında ortaya çıkanlar ise yürek burkuyor. Dağcılardan Halim Dalgın, arkadaşını arayarak, ‘Donmak üzereyim’ diyerek yardım çağrısında bulunmuş.

Haber 23-07-24 11:56

Amedspor'dan Galatasaray'a müjdeli haber! Ersun Yanal talimatı verdi

Yeni sezon öncesi bazı isimlerle yollarını ayıracak olan Galatasaray'da genç isim Kazımcan Karataş'a sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar...

Spor 23-07-24 09:40

Saat verildi! İstanbul'da sağanak yağış bekleniyor, sıcaklık ise... AKOM da duyurdu! Meteoroloji son dakika 23 - 27 Temmuz hava durumu tahmini

Sıcaklık düşecek mi? Yağmur var mı? Meteoroloji hava durumu tahminini paylaştı. İstanbul öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yurtta sıcaklığın iç kesimlerde 3-5 derece azalması, diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor. AKOM İstanbul'da öğleden itibaren yerel gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanmasının beklendiğini açıkladı. Yağışların geçtiğimiz 2 haftadan beri yaşanan sıcak ve bunaltıcı havanın etkisini azaltacağı tahmin ediliyor.

Haber 23-07-24 09:33

New York tarzı hiç beğenilmedi! Afra Saraçoğlu'nun son pozlarına yorum yağdı

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Son olarak New York'a giden Saraçoğlu'nun son pozlarına yorum yağdı.

Magazin 23-07-24 09:17

Sultanbeyli’de ters yönde ilerleyen otomobil seyir halindeki araca çarptı: 2 yaralı

Sultanbeyli’de ters yönde ilerleyen otomobil, önce cadde üzerinde seyir halinde olan başka bir otomobile, ardından aydınlatma direğine çarptı.

Yurthaber 23-07-24 09:10

Balıkesir’de 7 düzensiz göçmen ile 2 organizatör yakalandı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek isteyen 7 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı.

Yurthaber 23-07-24 08:49