Kupa Bardak Haberleri

Kanserojen madde içeriyor! Uzmanlar uyarıyor: 'Zehir etkisi yaratacak kadar tehlikeli' En çok çocuklar tüketiyor

Fast food yiyecekler kadar içecekler de git gide yaygınlaşıyor. Çocuklar bir öğünde alması gereken kaloriyi sadece bir bardak buzlu içecekten alıyor. Uzmanlar sırf obezite tuzağına değil bu içeceklerin bağışıklık sistemine de zarar verdiğini belirtiyor ve ebeveynleri uyarıyor.

Haber 2024-07-20 10:39:18

Harry Kane'in kupa laneti devam ediyor! Kariyerindeki kazandığı kupa sayısı: SIFIR

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalinde İspanya'ya yenilen İngiltere'de taraftar, kupayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Dünya futbolunun en önemli golcüleri arasında gösterilen Harry Kane'in kupa laneti devam etti.

Spor 2024-07-15 09:32:04

2024 Kupa Amerika'da şampiyon Arjantin! Sakatlanan Messi gözyaşlarını tutamadı

Son Dünya Kupası şampiyonu Messi'li Arjantin, normal süresi 0-0 tamamlanan 2024 Kupa Amerika (Copa America) finalinde Kolombiya'yı uzatma bölümünde 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Tangocular, organizasyonda 16. kez şampiyonluk sevinci yaşadı

Spor 2024-07-15 07:50:14

Saygılarla Luis de la Fuente! İspanya'nın tecrübeli hocası, alttan gelerek tüm kupaları teker teker süpürdü...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Finali’nde İspanya, İngiltere’yi 2-1 mağlup ederek 4. kez şampiyonluğa ulaştı. Luis de la Fuente bu kupayla birlikte koleksiyonuna bir kupa daha ekleyerek tüm dünyanın saygısını kazandı.

Spor 2024-07-15 00:10:51

Diğer Haber Etiketleri

Türk futbolunda görülmemiş kriz! ByLock kullandığı iddia edilen Mehmet Büyükekşi istenmiyor, rakipleri ailesiyle tehdit edilip adaylıktan çekiliyor! Devletin kurumu AA bile oyuna dahil edildi

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa krizi, hakemlerin yumruklar yemesi, bahis baronlarının liglerdeki maçlara etki ettiğine yönelik iddialar... Tüm bunlar mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi döneminde yaşanan skandallardan sadece bazıları! Göreve devam etmek için devletin kurumu Anadolu Ajansı'na olmayan haberi yaptıran Büyükekşi, Servet Yardımcı'nın 'Ailem tehdit ediliyor' çıkışı sonrası yeniden hedef oldu. İşte A'dan Z'ye TFF ve kaos sürecinde yaşananlar...

Spor 12-07-24 15:23

Okan Buruk'tan Süper Kupa maçına stadyum tepkisi! ''Beşiktaş’ın istediği de Olimpiyat Stadı’ydı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Güzel bir karşılaşma oldu. Zor bir takıma karşı oynadık. Onların 4’üncü hazırlık maçı. İlk hazırlık maçımız olmasına rağmen oyuncularımızın temposunu beğendik. Rakibimizi tebrik ediyorum” dedi.

Spor 12-07-24 07:42

TFF duyurdu! Süper Kupa maçının oynanacağı stadyum ve tarihi belli oldu

TFF, Galatasaray ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçının tarihini ve oynanacağı yeri açıkladı.

Spor 11-07-24 19:24

Yazın hamileliği rahat geçirmek için 7 altın öneri

Sıcakların yükselmesi nedeniyle anne adaylarının serin, rahat ve güvenli kalma konusunda bilinçli olmaları gerektiğine değinen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Nigar Allahverdiyeva, “Susuz kalmak kabızlık, halsizlik, erken kasılmalar, baş dönmesi ve hatta erken doğum gibi bir takım sorunlara yol açabilir. Günde 10-12 bardak su içmeyi hedefleyin” dedi.

Kadin 08-07-24 11:24

1 bardak su ve 1 muz ile 13 saat havada kaldı! Bir sonraki hedefi...

Adana'da yamaç paraşütçüsü Kaderim Boyacı, 1 bardak su içip 1 muz yiyerek 13 saat boyunca havada kaldı. 12. saatte havada kaldığı süreyi hesaplayan navigasyon cihazı arızalanan Boyacı, “Bir insanın 12 saatten daha fazla uçabileceğini üretici firma bile düşünememiş" dedi.

Haber 07-07-24 10:49

Ergin Ataman'ın ekibi Panathinaikos Yunanistan'da şampiyon oldu! Duble yaptı...

Yunanistan- Basketbol Ligi finalinde Panathinaikos, Olympiakos'u 87-82 mağlup ederken, şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Böylece tecrübeli koç Ergin Ataman, Panathinaikos'taki ilk sezonunu 2 kupa ile tamamladı. İşte detaylar...

Spor 15-06-24 00:06

Sosyal medyanın en viral ürünü! Stanley Ice Flow termos indirime girdi

Yaz aylarının sıcak günlerinde serin içeceklerle kendinizi ödüllendirmeye ne dersiniz? Stanley The IceFlow Flip Straw Pipetli Termos Bardak, sizin için yazın vazgeçilmezi haline gelecek! Sosyal medyanın en çok satan bu viral ürünü; yolda, plajda, ofiste veya spor yaparken her an serinliği hissetmenizi sağlayacak! Hazır indirimdeyken ona bir şans vermenin tam zamanı!

Haber 13-06-24 17:49

Gece kulübünde dehşet! Kız arkadaşının yanında öldüresiye dövüp kör ettiler

Taksim’de bir gece kulübüne kız arkadaşıyla gelen genç, 3 şahıs ile tartıştı. Şahıslardan birinin genç kıza çarpmasıyla başlayan kavga, bir anda büyüdü. Gözünde bardak patlatılan genç, 3 şahıs tarafından yerde de öldüresiye dövüldü. Yaşananlar kameralara anbean yansırken, polislerin yakaladığı 3 saldırgan mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı. Gencin ise sağ gözüyle görme yetisini kaybettiği öğrenildi. İşte gece kulübündeki o kavganın görüntüleri...

Haber 09-06-24 10:59

Kefir tüketmeniz için 6 neden! Her gün bir bardak içildiğinde etki ediyor

son zamanlarda sağlık bilincinin artmasıyla popülerliği artan kefir, yoğurt benzeri bir fermente süt ürünüdür. Kefir içeriğinde bulunan faydalı bakteriler ile hem mide hem de bağırsaklar için çok yararlıdır. Her gün bir su bardağı içilmesi tavsiye edilen kefirin sağlığa olan faydaları saymakla bitmiyor. İşte kefir tüketmeniz için 6 neden...

Kadin 06-06-24 12:08

Antalya Belediye başkanının makam aracına cam bardak fırlatıp sileceğine zarar vermişti! Şüpheli gözaltına alındı

Antalya'nın Finike ilçesinin Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Geyikçi'nin makam aracına geçen cumartesi gecesi belediye hizmet binası önünde park halindeyken zarar verildi. Güvenlik kameralarından yapılan incelemenin ardından olayın şüphelisi B.K. gözaltına alındı. Üzerine cam bardak fırlattığı aracın sileceğine zarar veren şüphelinin kendisini de yaraladığı ve kanını makam aracına sürdüğü tespit edildi. Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, kınadığı olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

Haber 03-06-24 18:36

Real Madrid'in korkulu rüyası Galatasaray! 21. yüzyılda başarabilen 2 takım var...

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund’u 2-0 mağlup eden Real Madrid, kupayı 15. kez müzesine götürdü. Uzun süredir final bile kaybetmeyen Real Madrid, 21. yüzyılda Avrupa kupası finallerinde sadece Galatasaray ve Atletico Madrid’e kupa kaybetti.

Spor 02-06-24 09:24

Galatasaray ile Fenerbahçe bir maç daha yapabilir! TFF, kupa formatında değişikliğe gitmek istiyor...

TFF'nin Süper Kupa formatıyla ilgili yeni girişimler yaptığı iddia edildi. Süper Lig şampiyonuyla Türkiye Kupası'nın kazananı arasında oynanan müsabakanın formatının değiştirilmek üzere çalışmaların başlatıldığı ifade edildi.

Spor 27-05-24 12:07

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay yaratan gönderme!

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Konyaspor karşısında attığı gollerle bu sezon ligdeki gol sayısını 25’e çıkardı. Icardi ayrıca sezonu gol kralı olarak tamamladı. Mauro Icardi maçın ardından; "Sakatlanmasam daha çok gol atardım. Yine de gol kralı oldum. Çok daha iyi bir sezon geçirebildirdik tabii ki. Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar. Şimdi biz kupa kaldıracağız." dedi.

Spor 26-05-24 21:27

Aziz Yıldırım'dan çok konuşulacak Riyad çıkışı: Tutturuyorsunuz Atatürk tişörtü giyeceğiz diye

Galatasaray'la Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa finali Riyad'da yaşanan kriz nedeniyle ertelenmiş bu konu tüm dünyada gündem olmuştu. Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını ilan eden Aziz Yıldırım'dan yaşanan krizle ilgili çok konuşulacak bir çıkış geldi. Yıldırım, "Atatürk ile ne ilgisi var kardeşim ya!" ifadelerini kullandı. İşte Yıldırım'ın açıklamaları...

Spor 24-05-24 15:00

Beşiktaş başkanı Hasan Arat, kupa finali öncesi tribünü terk etti!

Hasan Arat, protokolde kendine ayrılan yere Beşiktaş'a şike imasında bulunan Trabzon Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in olması nedeniyle protokolde oturmayı reddetti.

Spor 23-05-24 20:58

Fenerbahçe'den Galatasaray'a Süper Kupa göndermesi! Bakın kimler geldi

Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etmesini engelleyen Fenerbahçe'de ardı ardına paylaşımlar gelmeye devam ederken, Sarı-Lacivertliler bu kez Süper Kupa maçına bir göndermede bulundu. İşte detaylar...

Spor 20-05-24 15:14

Peş peşe zamlarla damacana suyun fiyatı ikiye katlandı! Bir bardak su cep yaktı!

Peş peşe zamlardan damacana su da nasibini aldı. Rekor zamlardan sonra damacana suyun fiyatı 100 TL'ye dayandı. Ambalaj fiyatlarında yaşanan büyük artış su fiyatlarının artmasında etkili oluyor.

Finans 19-05-24 10:43

Galatasaray'dan Fenerbahçe maçı öncesi şaşırtan şampiyonluk kutlaması gelişmesi!

Galatasaray, pazar günü oynayacağı Fenerbahçe derbisinde şampiyonluk kutlamayı planlıyor. Sarı-kırmızılıların olası şampiyonluk senaryosu için TFF'ye kupa talebi için başvuruda bulunmadığı ortaya çıktı. Bu kararın Okan Buruk ve Dursun Özbek'in yaptığı toplantıdan çıktığı ifade edildi.

Spor 16-05-24 10:10

Kan donduran vahşet! Cam bardak ile arkadaşının boğazını kesti

Samsun'dan dehşete düşüren bir vahşet haber geldi. K.E., tartıştığı arkadaşı H.A.'nın boğazını kırdığı cam bardakla kesti. H.A. ağır yaralanırken, şüpheli gözaltına alındı. K.E., ilk ifadesinde, alkol aldığını, olayla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

Haber 15-05-24 16:45

Süper Kupa maçında sahadan çekilen Fenerbahçe'ye hükmen yenilgi ve 4 milyon TL para cezası

Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçının hemen başında sahadan çekilen Fenerbahçe'ye 3-0 hükmen yenilgi ve 4 milyon TL para cezası verildi.

Yurthaber 15-05-24 13:28

16 yıldır tek bir lokma yemek yemedi, 1 yudum bile su içmedi! Doktorlar duruma anlam veremiyor... Tanrı'nın işi

10 yaşından bu yana yemek yemeyen, hatta bir bardak su bile içmeyen kadın, ülkesinde ve yurtdışında çok sayıda doktor tarafından muayene edildi. Doktorların hiçbir duruma tıbbi bir açıklama bulamazken tam 16 yıldır yemek yemeyen hatta su içmeyen kadın yaşananları "Tanrı'nın işi" olarak değerlendirdi.

Trend 11-05-24 08:40

Beşiktaşlıların beklediği isimden kötü haber! Feyyaz Uçar, Di Maria'nın listelerinde olmadığını açıkladı

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, MKE Ankaragücü maçı ardından kupa hedeflerinde kayıpsız devam ettiklerini dile getirerek, "Final maçını vatanımızın her şehrinde oynarız, şeref duyarız" dedi.

Spor 08-05-24 00:16

Tam bir kupa koleksiyoneriydi! Futbol efsanesi Cesar Luis Menotti 85 yaşında hayatını kaybetti

Arjantin Milli Takımı ile 1978 Dünya Kupası'nı kazanan, Barcelona, Atletico Madrid, Boca Juniors, River Plate, Sampdoria gibi çok önemli kulüpleri çalıştıran dünyaca ünlü futbol efsanesi Cesar Luis Menotti, 85 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Spor 06-05-24 07:40

İnternetten izlediği videolardan etkilenip yapmaya karar verdi! Şimdi siparişleri yetiştirmeye çalışıyor: En büyük hayali ise...

Van'ın Edremit ilçesinde 2 çocuk annesi 29 yaşındaki Ülkü Akgün, internetten izlediği videolardan etkilenerek seramik ürünler yapmaya karar verdi. Akgün, evinin bir odasını atölyeye dönüştürdü. Çamura şekil vererek seramik kupa, fincan ve süs eşyaları yapmaya başlayan Ülkü Akgün, ürünlerini sipariş üzerine Türkiye'nin dört bir yanına gönderiyor. Akgün, en büyük hayalinin bir seramik karo fabrikası kurmak olduğunu söyledi.

Kadin 05-05-24 14:15

Yüzlerce kupası olan lise, sportif başarılarıyla dikkati çekiyor

Trabzon'da eğitim hayatına 2001'de başlayan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, 23 yılda futbol, basketbol, hentbol, futsal, voleybol gibi alanlarda 300'e yakın kupa kazanıp milli takımlara sporcular yetiştirdi.

Yurthaber 30-04-24 11:15

1 bardak kola içtiğinizde vücudunuzda neler oluyor neler! İşte 1 saat içinde olanlar

Kola, dünya genelinde en popüler içeceklerden biridir. Ancak, bir bardak kola içmenin vücudumuzda ne gibi etkiler yarattığı konusu pek bilinmez. Bir bardak kola içtiğinizde vücudunuzda neler oluyor? İşte içtiğiniz andan itibaren bir saat boyunca yaşananlar ve bu içeceğin vücut üzerindeki etkileri...

Kadin 27-04-24 09:54

TFF'den Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı cezasına indirim!

TFF, Fenerbahçe'ye Süper Kupa maçı için verilen 4 Milyon TL'lik para cezasını 400 Bin TL'ye düşürdü. Bu indirimin yanında 3-0'lık hükmen mağlubiyet kararı da onandı.

Spor 26-04-24 18:34

Büyükekşi ilk kez açıkladı! Ali Koç, Bakan Bak'a ne dedi? 'Aday olacak mısınız?' sorusunu da böyle yanıtladı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kamuoyundaki tartışmalar devam ederken dikkat çeken bir çıkışa imza attı. Riyad'da oynanamayan Süper Kupa Finali'yle ilgili konuşan Büyükekşi, maç öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a U-19'la takımıyla çıkacaklarını söylediğini belirtti. İşte ses getiren açıklamalar...

Spor 26-04-24 11:01

Mucize meyve suyu: Günde iki bardak içmek felç ve kalp krizi riskini azaltıyor!

Meyve suları büyük küçük herkesin sevdiği lezzetli içeceklerden. Bir araştırmaya göre bu meyve suyu birçok ölümcül tıbbi soruna neden bulunan kan basıncını ve kolesterolü düşürmede etkili olabiliyor. Böylelikle hem felç hem de kalp krizi riski azalıyor.

Kadin 23-04-24 11:27

Fenerbahçe'de ayrılık vakti! 3 ismin bileti kesildi

Kupa ve Avrupa'dan elenen Fenerbahçe'de tek hedef Süper Lig. Sarı-lacivertli ekip ligde hala şampiyonluk umudunu korumaya devam ediyor. Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun kadro planlaması da yavaş yavaş yapılmaya başlandı. Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki sezon takımda istemediği futbolcuların isimlerini kesti. İşte o isimler!

Spor 21-04-24 12:31

Herkes onu konuşuyor! Bernardo Silva Real Madrid kalesine öyle bir penaltı gönderdi ki... O vuruş akıllara 2014 Süper Kupa maçını getirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde karşılaştığı Real Madrid'e penaltılarla elenerek veda eden Manchester City'de Bernardo Silva'nın kullandığı penaltı vuruşu geceye adeta damga vurdu. Tecrübeli oyuncunun bu vuruşu akıllara 2014 yılında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan ve penaltı vuruşlarına giden mücadelede Yekta Kurtuluş'un kullandığı penaltı vuruşunu getirdi. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 01:28

Okan Buruk'tan maç sonu Fenerbahçe ve Süper Kupa açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 4-0 kazandıkları Alanyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 15-04-24 23:20

Süper Kupayı kazanan Galatasaray, dünya futbol tarihine geçti!

Süper Kupa'da yaşanan krizin ardından hükmen 3-0 galibiyeti kesinleşen Galatasaray, dünya futbol tarihinde en çok kupa kazanan 23. takım olarak listedeki yerini güncelledi.

Spor 12-04-24 18:37

Suudi Arabistan'da skandalın böylesi! Mağlubiyetin ardından futbolcusunu kırbaçladı!

Al Ittihad'dan Hamdallah, Süper Kupa finali bitiminde kırbaçla saldırıya uğradı. Yaşanan mağlubiyetin ardından sinirlerin gerildiği maçta fatura takımının tek golünü atan Hamdallah'a kesildi. Kesildi ama böylesi de yeşil sahalarda daha önce görülmedi...

Spor 11-04-24 23:35

Fenerbahçe, Yunanistan'da 3-0'dan dönerek tur şansını İstanbul'a taşımayı başardı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaştı. Galatasaray ile yaşanan Süper Kupa krizinin ardından bu mücadeleye çıkan sarı-lacivertliler, avantajlı bir skor alıp İstanbul'a dönme niyetindeydi. Karşılaşmada 3-0 geriye düşen Fenerbahçe, müthiş bir karakter ortaya koyarak skoru 3-2'ye getirmeyi başardı ve tur şansını İstanbul'a taşıdı.

Spor 11-04-24 21:41

Fenerbahçeli taraftarlar PFDK'nin cezasına değil, zamanına tepki gösteriyor!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe’nin Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında sahadan çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılmasına ve 4 milyon TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Bu duyurunun ardından cezanın açıklanma zamanına sarı-lacivertli taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Spor 11-04-24 17:23

PFDK, Fenerbahçe'nin hükmen mağlup sayıldığını açıkladı! Galatasaray'ın 7. kez kupayı kazandığı resmileşmiş oldu...

PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçında sahadan çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılmasına ve sarı-lacivertlilerin 4 milyon lira para cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Spor 11-04-24 16:46

İsmail Kartal'dan Olympiakos maçı öncesi Süper Kupa için açıklama!

UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşılaşacak Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. Kartal mücadeleden iyi bir sonuçlan ayrılmak istediklerini söylerken, Süper Kupa mücadelesine de değindi.

Spor 10-04-24 20:32

Okan Buruk Süper Kupa maçında Fenerbahçe'ye neden gol attıklarını böyle açıkladı!

Galatasaray'ın Süper Kupa karşılaşmasında Fenerbahçe'ye attığı gol tartışmaları beraberinde getirirken, özellikle sarı-lacivertliler tarafından eleştirilen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yaşananlara dair bir açıklamada bulundu.

Spor 09-04-24 10:25

Galatasaray'ın attığı gol için Fenerbahçeli isimden çok konuşulacak iddia! 'Bizi kandırdılar'

Şanlıurfa'da oynanan Fenerbahçe'nin henüz ilk dakikalarda sahadan çekildiği Süper Kupa mücadelesinde Sarı-Kırmızılılar henüz 50. saniyede Icardi ile öne geçerken, Fenerbahçe U19 takımı oyuncularından Emirhan Arkutcu yaptığı açıklamada kandırıldıklarını iddia etti. İşte detaylar...

Spor 09-04-24 08:53

Suudi Arabistan Süper Kupa yarı finalinde Cristiano Ronaldo'nun olaylı gecesi! Rakibine dirsek attı, hakeme yumruk kaldırdı... Arabistan kariyerinde ilk kez kırmızı kart gördü

Suudi Arabistan Süper Kupası yarı finalinde Al Hilal, Al Nassr'ı 2-1 mağlup etti ve üst üst galibiyet rekorunu 33'e taşıdı. Karşılaşmanın son bölümü oldukça sert bir atmosferde oynanırken, Cristiano Ronaldo rakibine attığı dirsek sonrası kırmızı kart görürken, karşılaşmanın hakemine de yumruk gösterdi. İşte detaylar...

Spor 09-04-24 08:05

Süper Kupa maçında Galatasaray karşısında sahadan çekilen Fenerbahçe'nin alacağı ceza belli oldu! Men ediliyorlar

Olaylı Süper Kupa maçında yaşananların yankıları devam ederken, sahadan çekilen Fenerbahçe'nin alacağı ceza merak konusu olmuştu. Sarı-Lacivertli ekibin alacağı cezanın kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması beklenirken, cezanın içeriği büyük oranda belli oldu. İşte detaylar...

Spor 08-04-24 16:52

Süper Kupa sonrası gözden kaçan detay! TFF'yi bekleyen yeni tehlike: Hepsi sıraya girdi parasını istiyor

Türk futbolunda tarihi bir gece geride kaldı! Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe mücadeleye U19 takımıyla çıkarken karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında Sarı-Lacivertliler tepki olarak takımı sahadan çekti ve Volkan Bayarslan maçı tatil etti. Peş peşe gelişmelerin yaşandığı olayda TFF'yi yeni bir tehlikenin beklediği ortaya çıktı.

Spor 08-04-24 10:22

Süper Kupa finali sonrası spor yazarlarından olay yorumlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı çağrı gündem oldu: Bu ülkenin bir reisi var...

Şanlıurfa'daki Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali tarihe geçti. Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıktığı maçta Galatasaray ilk atağında golü bulurken, sarı-lacivertliler oyunun durmasıyla sahadan çekildi. Tatil edilen maç sonrası gözler verilecek karara çevrilirken, spor yazarlarının yorumları dikkat çekti. Ahmet Çakar'ın "Bu ülkenin bir reisi var, Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımızın yapması gereken bir tek şey var..." diyerek yaptığı çağrı ise gündem oldu.

Spor 08-04-24 10:08

Rasim Ozan ile Ahmet Çakar Beyaz Futbol'da birbirine girdi! Ertem Şener 'acil' reklama gitti

Fenerbahçe'nin U-19 takımıyla çıktığı ve sahadan çekilerek yarıda kalan ve Fenerbahçe – Galatasaray Süper Kupa Finali'nin masaya yatırıldığı Beyaz Futbol programında eski Hakem Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında tartışma çıktı. Sunucu Ertem Şener, "acil" reklama gitti. Kütahyalı'nın Çakar'a yönelik "Hocam Suudi Arabistan’da ateşle oynadın sonra seni kurtardık. Telefonlar geldi tweetlerin değişti." ifadeleri dikkat çekti.

Spor 08-04-24 06:56