Ogretmenler Gunu Ilk Kez Ne Zaman Kutlandi Haberleri

MagSafe nedir, ne işe yarar? Hangi telefonlarda MagSafe var?

MagSafe, Apple tarafından geliştirilen bir manyetik teknolojidir. İlk kez 2006’da MacBook'lar için tanıtılan MagSafe, iPhone 12 serisiyle yeniden piyasaya sürülmüştür. Peki, hangi telefonlarda MagSafe vardır?

Haber 2024-05-21 22:51:31

Hatay'dan Artvin'e, Türkiye'nin tüm kıyıları için karar! Bakan Özhaseki canlı yayında yeni projeyi ilk kez açıkladı: Ne kadar varsa hepsi yıkılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki canlı yayında yeni projeyi ilk kez açıkladı. 'Denizler Halkın' projesi ile Hatay'dan Artvin'e kadar tüm kıyılarda kaçak yapıların hepsinin tek tek yıkılacağını söyledi. "Orada halkın denize rahat ulaşımını engelleyen ne varsa yok edeceğiz. Orada bir birim kurarak halka açık hale getireceğiz" dedi.

Finans 2024-05-18 13:05:02

İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? İlk kez kendisi açıkladı! ''Gel dediler geldim, git dediler gittim''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal geleceğiyle ilgili soruyu yanıtladı. Kartal, "Kendimle ilgili hiçbir planım yok. Bana gel dediler geldim, git dediler gittim. Herhangi bir şekilde kalma veya gitme gibi bir planım yok. Bunları konuşmanın zamanı ve yeri değil. Fenerbahçe'de her zaman herkese kapı açıktır. Bu konularla kafamı yoracak değilim." dedi.

Spor 2024-05-12 22:16:55

Faizsiz evlilik kredisi için ilk kez tarih verdi! Bakan Göktaş canlı yayında açıkladı: 'Bir müjdeyi paylaşmak istiyorum'

Evlilik kredisi ödemeleri ne zaman? Evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira tutarındaki faizsiz kredi desteği verileceği daha önce açıklanmış ancak ödeme tarihi belirtilmemişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş o soruya, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" diyerek yanıt verdi.

Finans 2024-05-11 09:59:07

Diğer Haber Etiketleri

MagSafe nedir Apple iPhone apple iphone 12 MacBook Turizm atan erhan fenerbahçe İsmail Kartal evlilik kredisi emekli Zam Eskişehir sosyal medya ünlü şarkıcı yıldızhan İzzet Yıldızhan naci görür deprem Manisa pandemi abd salgın Bakan en iyi hakem erden galatasaray galatasaray ve fenerbahçe hakemi ışıl maçın tff Mehmet Büyükekşi Ali Koç spoiler spoiler ne demek spoiler nedir Astral seyahat astral seyahat nedir astral seyahat nasıl yapılır hava durumu meteoroloji meteoroloji genel müdürlüğü iphone 13 iphone 13 fiyat iphone 13 çıkış tarihi iphone 13 128 gb iphone 13 mini iphone 13 pro iphone 12 pro max iphone 12 pro max fiyat iphone 12 pro max 256 gb iphone 12 pro max 512 gb apple iphone 12 pro max iphone 12 pro iphone 12 pro fiyat iphone 12 pro 128 gb iphone 11 pro max iphone 11 pro max fiyat iphone 11 pro max 128 gb iphone 11 pro max 256gb iphone 11 pro max 64 gb iphone 11 pro iphone 11 pro fiyat iphone 11 pro 128 gb fiyat iphone 11 pro 64 gb fiyat iphone se iphone se fiyat iphone se özellikleri iphone se 128 gb iphone se 64 gb iOS erdoğan EYT yaş tablo iphone x iphone 7 iphone 7 fiyat iphone 7 özellikleri Meral Akşener Trabzon oruc niyeti nasıl edilir oruç niyeti Ramazan iftar restoran İstanbul emekli zammı son dakika Euro dolar Abdurrahim Albayrak dolandırıcı Mesut Yılmaz ramazan ayı oruç ne zaman başlıyor ramazan ayi ne zaman Enflasyon tdk yazım kuralları nasıl yazılır tdk yazım kılavuzu altın fiyatları Ekrem İmamoğlu açılış Merkez Bankası Konut kredisi İslam Memiş farklı tarifler tarif magnolia Kebapçı aday seçim bağımsız türkiye partisi iphone 12 ne zaman çıktı iphone 5 iphone 5 özellikleri iphone 5 fiyat iphone 4s akıllı cep telefonu iphone 4 3G Emekli bayram ikramiyesi

Emekli zammında hesapları değiştirecek ayrıntı! Net zam oranını verdi, en düşük emekli maaşı için bu rakam ilk kez ortaya çıktı!

Emekli ve memur gözünü temmuz ayına dikti. Zam için mayıs ve haziran enflasyonu bekleniyor. Haziranda enflasyonun açıklanmasıyla emekli, memur ve memur emeklilerinin yılın ikinci yarısında alacağı zam oranı belli olacak. Zam oranı tahmini ne, emekli zammında refah payı gelecek mi, en düşük emekli maaşı ne kadar olur? İşte ayrıntılar...

Finans 09-05-24 07:46

Yapay zeka ile diş muayenesi ilk kez Eskişehir’de uygulanmaya başlandı

Türkiye’de ilk kez Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde uygulanmaya başlanan ’Yapay Zeka İle Radyolojik Görüntü Analizi Projesi’ ile hastanın hangi dişinde ne problem olduğu saniyeler içinde ilgili doktorun bilgisayarına aktarılıyor.

Yurthaber 07-05-24 15:17

9 çocuk babası İzzet Yıldızhan’ın eşini görenler hayran kaldı! 'Ne şanslı adamsın'

9 çocuk babası İzzet Yıldızhan sanat camiasında ailesine olan düşkünlüğüyle biliniyor. Geçtiğimiz günlerde 23 yıllık eşi Ajda Yıldızhan ile ilk kez görüntülenen Yıldızhan bu defa karısını kendisi paylaştı. Ünlü ismin karısı ile pozu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-05-24 16:40

Prof. Dr. Naci Görür bu kez o ili işaret etti: ‘Bunları konuşmanın hiç anlamı yok!’

Deprem uyarıları en çok merak edilen Prof. Dr. Naci Görür bu kez Manisa’daki deprem tehlikesi üzerine konuştu. Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğunu belirten Görür, söz konusu canlı fayların 7 ve üzeri büyüklükte deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Görür ayrıca, "Burada deprem olacak mı? Ne zaman olacak? Nasıl olacak? Bunları konuşmanın hiç anlamı yok. Bu bölge er geç depremle sınanacaktır" dedi.

Haber 01-05-24 07:26

ABD'de pandemi paniği! Bilim insanlarının eli kolu bağlı... İlk vaka görüldü: 'Çok geç olabilir...'

ABD'deki süt inekleri arasında ilk kez 25 Mart'ta bildirilen H5N1 kuş gribi salgını şu anda sekiz eyalette en az 33 sürüye yayıldı. Geçtiğimiz hafta, piyasada satılan sütlerde virüsün genetik kanıtı ortaya çıktı. Federal yetkililer süt tedarikinin güvenli olduğunu söylese de bu son gelişme, salgının gerçekte ne kadar yaygın olduğuna dair rahatsız edici soruları gündeme getiriyor. Bilim insanları konuyla ilgili 'ellerinin kollarının bağlı' olduğunu ifade ederken, virüs bir insana bulaştı bile..

Haber 28-04-24 11:23

Büyükekşi ilk kez açıkladı! Ali Koç, Bakan Bak'a ne dedi? 'Aday olacak mısınız?' sorusunu da böyle yanıtladı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kamuoyundaki tartışmalar devam ederken dikkat çeken bir çıkışa imza attı. Riyad'da oynanamayan Süper Kupa Finali'yle ilgili konuşan Büyükekşi, maç öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a U-19'la takımıyla çıkacaklarını söylediğini belirtti. İşte ses getiren açıklamalar...

Spor 26-04-24 11:01

Spoiler nedir? Spoiler yemek ve spoiler vermek ne demek?

Kitap film ve dizi gibi içerikleri seven kişilerin kâbusu spoiler yemektir. Film ve dizi alanıyla yakından ilgilenen ve İngilizce bilgisi olanlar bu terimin anlamını gayet iyi bilse de özellikle bu sözcüğü ilk kez duyan kişiler spoiler’ın ne olduğu konusunda araştırma yapmaktadır. Spoiler nedir? Spoiler yemek ve spoiler vermek ne demek?

Trend 23-04-24 22:35

Astral seyahat nedir, nasıl yapılır? Astral seyahat gerçek mi?

Son dönemde adı sıklıkla gündeme gelen astral seyahatin ne olduğu ve nasıl yapıldığı, özellikle de bu kavramı ilk kez duyanlar kişiler tarafından araştırılmaktadır. Astral seyahat terimi spiritüalizm, okültizm ve teozofi konularıyla ilgilenen kişilere ise yabancı bir kavram değildir. Peki, astral seyahat nedir, nasıl yapılır? Hepsinden de önemlisi, astral seyahat gerçek mi?

Haber 23-04-24 22:32

Afrika sıcakları geldi, kavrulacağız! İstanbul, Ankara, İzmir için rakam verildi: İşte Türkiye'ye giriş yapacağı tarih

Yaz bu sene erkenden geliyor, hem de fena kavuracak! 16 Nisan Salı akşamı ve 17 Nisan için yapılan hava durumu uyarısına göre Afrika sıcaklarıyla adeta yanacağız. Yaz gelmeden ikinci kez 30 ve üstü sıcaklık dereceleri görülecek iller açıklandı. Peki Afrika sıcakları ne zaman geliyor, bugün (15 Nisan Pazartesi) hava durumu nasıl? İşte son meteoroloji uyarılarıyla hava durumu raporu...

Haber 15-04-24 07:55

iPhone 13 ne zaman çıktı? iPhone 13 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olmuştur. iPhone 13 modeli ise şimdilerde tekrar merak konusu olmuştur. Peki, iPhone 13 ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:57

iPhone 12 Pro Max ne zaman çıktı? iPhone 12 Pro Max ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Dünyada gerçekleşen teknolojik yenilikler ve gelişmeler kapsamında insan hayatına birbirinden farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu cihazlar içerisinde herkesin mutlaka cebinde taşıdığı akıllı cep telefonları ön plandadır. Akıllı cep telefonu piyasasında öne çıkan modellerden biri de iPhone'lardır. iPhone 12 Pro Max modeli ise bu modeller arasında çıkış tarihi günümüze yakın bir modeldir. Peki, iPhone 12 Pro Max ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:55

iPhone 12 Pro ne zaman çıktı? iPhone 12 Pro ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Dijital dünyada gerçekleşen yenilikler ve gelişmeler sayesinde insan yaşamına pek çok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlar arasında herkesin cebinde bulunan akıllı telefonlar da yer almaktadır. Akıllı telefon camiasında öne çıkan modellerden biri de iPhone serisidir. iPhone 12 Pro da bu seride çıkış tarihi günümüze yakın bir modeldir. Peki, iPhone 12 ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:54

iPhone 11 Pro Max ne zaman çıktı? iPhone 11 Pro Max ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple çıktığı günden itibaren her yıl yeni bir iPhone sunmaktadır. Teknoloji şirketi, her yıl genellikle eylül ayında basın toplantısı ile birlikte yeni iPhone'larını duyurmaktadır. Bu iPhone'lardan bazıları da birlikte tanıtılan iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max olmuştur. Bu modeller arasında öne çıkan iPhone 11 Pro Max, günümüzde tekrar araştırılan telefonlar arasında yer alır. Peki, iPhone Pro 11 Max ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:50

iPhone 11 Pro ne zaman çıktı? iPhone 11 Pro ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Geçmişten günümüze Apple her yıl yeni bir iPhone modeli tanıtmaktadır. Cupertino merkezli teknoloji şirketi, her sene genellikle eylül ayında bir etkinlik düzenleyip, yeni iPhone'larını duyurur. Bu iPhone'lardan bazıları da birlikte tanıtılan iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max olmuştur. Bu modellerden iPhone 11 Pro, şimdilerde tekrar merak edilen telefonlar arasında yer almaktadır. Peki, iPhone Pro 11 ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:48

iPhone SE (1. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (1. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olmuştur. iPhone SE (1. nesil) modeli ise şimdilerde tekrar merak konusu olmuştur. Peki, iPhone SE (1.nesil) ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:46

1999-2008 arasındaki sigortalılar dikkat! Erdoğan'dan EYT açıklaması geldi, gözler kademeli emeklilikte! İşte yaşa göre tablo...

9 Eylül 1999 ile 2008 arasında ilk kez sigortalı olan çalışanlar kademeli emeklilik bekliyor. 2000 sonrası sigortalılar ‘Kademeli emeklilik ne zaman çıkacak?’ sorusunun yanıtını bekliyor. Kademeli emeklilik çıkacak mı, yaş ve prim tablosu ne?

Finans 29-03-24 13:47

iPhone X ne zaman çıktı? iPhone X ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil teknoloji dünyasında sürekli olarak gelişmeler yaşanmakta ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza yepyeni teknolojik cihazlar girmektedir. Teknolojik cihaz denildiğinde ilk akla gelen cihazlardan biri akıllı cep telefonlarıdır. Günümüzde birçok farklı niteliğiyle öne çıkan çeşitli akıllı cep telefonu modelleri vardır. Bunlardan biri de geçtiğimiz yıllarda çıkan iPhone X cep telefonu modelidir. Peki, iPhone X ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 27-03-24 19:19

iPhone 7 ne zaman çıktı? iPhone 7 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Eski telefonlar ile ilgili detaylar ve çıkış tarihleri zaman zaman merak edilir. Apple'ın iPhone 7 model akıllı telefonu da merak edilen cihazlardan biridir. Peki, iPhone 7 ne zaman çıktı? iPhone 7 ilk çıktığında ne kadardı?

Haber 26-03-24 23:54

Kademeli emeklilikte ilk kez bu kadar net tarihi dile getirdiler! SGK Uzmanı Özgür Erdursun 2000 sonrası sigortalılar için böyle anlattı: ‘Başka bir şey konuşulmayacak’

9 Eylül 1999 ile 2008 arasında ilk kez sigortalı olan çalışanlar kademeli emeklilik bekliyor. 2000 sonrası sigortalıların en çok merak ettiği soru ise ‘kademeli emeklilik ne zaman çıkacak?’ SGK Uzmanı o soruya yanıt verdi, üstelik tarihi de açıkladı. Erdursun bir sonraki Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerini işaret etti. 2026 yılından sonra tüm Türkiye’nin gündeminin kademeli emeklilik olacağını dile getirdi.

Finans 21-03-24 12:18

Akşener, 'Erdoğan'a oy istiyor' eleştirileri hakkında ilk kez konuştu: 'Sayın Erdoğan yapacak bunu'

Seçimlere 13 gün kala siyasi arenada tartışmalar devam ediyor. İYİ Partili lideri Meral Akşener Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Diyorlar ki Meral Akşener, Erdoğan'a oy istiyor. Ne alakası var kardeşim." dedi. Hükümeti eleştiren Akşener, 'para yok' iddiaları için de, "Hadi oradan be Suriyelilere para buluyorsun da emekliye, öğretmene mi bulamıyorsun?" ifadelerini kullandı.

Haber 18-03-24 17:55

Oruca ne zaman, nasıl niyet edilir? Oruç niyeti nasıl yapılır, niyet etmeden oruç tutulur mu?

Ramazan ayında ibadet eden kişiler gece sahura kalkıp niyetlenip öyle oruç tutarlar. Ancak imsak vakti dolayısıyla bazen oruca kalkan kişiler sahurunu yaptıktan sonra niyet etmeyi unutabilirler ya da sahura kalkmadan oruç tutabilirler. İlk kez oruç tutacak olanlar da “oruca nasıl niyet edilir?” sorusuna yanıt arar. Peki, oruca nasıl niyet edilir?

Haber 15-03-24 02:30

İftarda sarayda gibi hissettiriyor, deniz ziyafeti eşlik ediyor! İstanbul'da restoranda oruç açmak isteyenleri şaşırtan fiyatlar

Dün itibarıyla ilk kez ramazan sofraları kuruldu, ilk iftarlar yapıldı. Kimileri orucunu evde açarken kimileriyse dışarda restoranlarda açmayı tercih etti. Peki ramazanda İstanbul'da bir restoranda iftar yapmanın maliyeti ne kadar, sofrada neler bulunuyor? Saray şıklığı ve deniz ziyafeti eşliğinde iftar yapmak isterseniz kabarık bir faturayı gözden çıkarmanız gerekiyor. En uygun menü fiyatları ise 500 TL'den başlıyor.

Finans 12-03-24 08:49

Merkez Bankası verisi emekli maaşı zammını ele verdi: SGK Uzmanı ‘kaçınılmaz’ diyerek açıkladı: Asgari ücrete ara zam varsa emekliye zam var!

SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı için ikinci ve kritik ipucu geldi. Milyonlar şimdiden yüzde 11.53’lük zammı garantiledi. Temmuz içinse hesaplar yapıldı. Emekli zammında asgari ücrete ara zam detayı ilk kez gündeme geldi. SGK Uzmanı İsmail Sevinç, “Bunu arttırmazsa emekliye standart vereceği ücreti de vermekte zorlanır. Sadece iyileştirme değil işleri yürütme için de gerekiyor” dedi. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte en güncel hesaplama ile Temmuz 2024 Bağ-Kur SSK emekli maaşı...

Finans 11-03-24 14:23

SON DAKİKA! Euro ne kadar oldu? Serbest piyasada hareketlilik, 35 TL seviyesi ilk kez görüldü (8 Mart 2024 Euro kuru)

Son dakika haberi: Döviz kurlarında sabah saatlerinde hareketlilik yaşandı. Güne rekor tazeleyerek başlayan Euro/TL tarihinin en yüksek seviyesini gördü. Yatırımcılar Euro kurunun ne kadar olduğunu araştırırken 35 TL seviyesi görüldü. 8 Mart 2024 dolar kuru ne kadar oldu? İşte güncel durum...

Finans 08-03-24 10:28

Albayrak'ın zor anları: 50-60 kişiyle görüştüm, inanılmaz hakaretler duydum! Mesut Yılmaz detayını ilk kez açıkladı

İş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları kişileri, kendilerini banka görevlisi olarak tanıtarak dolandıran şüpheliler yakalandı. Başına gelenleri anlatan Albayrak, "Cuma günü telefonum durmadan çalmaya başladı. Telefonu her açtığımda inanılmaz hakaretler duydum. Ne olduğunu anlayamadım." dedi. Albayrak ayrıca, "Bu numara bana rahmetli Mesut Yılmaz'ın hatırası." ifadelerini kullandı.

Haber 07-03-24 16:21

SON DAKİKA: Dolar 32 lirayı aştı, euro 35 liraya dayandı! Döviz kurlarında hareketli dakikalar: Kapalıçarşı için uyarı geldi, 'Birkaç gün içinde...'

Son dakika haberi... Bugün dolar, euro ne kadar, kaç TL? Döviz kurlarında yükseliş hız kazandı. Dolar/TL kuru tarihinde ilk kez 32 TL sınırını aştı. Euro/TL kuru da 35 TL'ye dayandı. Kapalıçarşı'da dolar alım satım makas farkının açıldığı belirtilirken uzmanlar bu durumun birkaç gün içinde normalleşebileceğini dile getirdi.

Finans 06-03-24 14:05

Ramazan 2024: 2024 Ramazan ne zaman, ilk oruç ne zaman başlıyor?

Arapça bir kelime olan Ramazan, 3 ayların sonuncusudur. İslam dininde önemli bir yeri olan, Müslümanlar tarafından kutsal bir ay olarak kabul edilen bu dönemde oruç tutulur ve teravih namazı kılınır. 1 ay boyunca oruç tutulan bu süreç her yıl farklı zamanları kapsar. Peki 2024 Ramazan ne zaman, ilk oruç ne zaman başlıyor?

Haber 04-03-24 19:37

Şubat ayı enflasyon rakamları açıklanıyor: Herkes için kritik gün! Kasım 2022’den bu yana ilk kez...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Şubat ayı enflasyon verilerini duyuracak. Yılın ilk ayı için enflasyon yüzde 6,70 artış kaydetmişti. Ekonomistlerin Şubat ayı enflasyon beklentisi de ortaya çıktı. Peki Şubat ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte TÜFE verisi tahmini ile haberin detayları…

Finans 02-03-24 10:55

Ayşeler nasıl yazılır? Ayşeler mi Ayşe'ler mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bir sözcük özel isim olduğu zaman ilk harfi her zaman büyük olacak şekilde yazılır. Ancak bu, özel adlara getirilen her bir ekin kesme işaretiyle ayrılarak yazılması gerektiğini göstermez. Bu da Ayşeler TDK onaylı yazılışının çok sayıda kişi tarafından sorgulanmasına yol açar. Ayşe kelimesinin sonuna getirilen -ler ekinin kesme işareti ile ayrılıp ayrılmadığı ise bu ek türünün ne olduğunun açıklanmasıyla birlikte cevabı ortaya çıkarılabilen konulardandır.

Egitim 29-02-24 19:31

Altın fiyatları düşüyor! Ürküten ‘Ters rüzgâr’ senaryosu: Tereddüt yaratmaya devam ederlerse… (26 Şubat Pazartesi güncel gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları)

Gram altın, ons altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatlar haftanın ilk gününde yatırımcıların odak noktasında kalmaya devam ediyor. Kapalıçarşı’da altın fiyatları grafiği inişli çıkışlı seyrini sürdürürken uzmanlardan ‘ters rüzgâr’ uyarısı geldi. Fed'in faizleri ne zaman indireceği konusunda tereddütün devam etmesi halinde fiyatların terse dönebileceği belirtildi.

Finans 26-02-24 09:32

Sosyal medyada ‘para nerede’ akımı! Ne Türk Lirası, ne dolar… Euroyu bulan 'para dedektifleri' sevinçten göbek attı

Sosyal medyada bir garip akım Türkiye’yi sarmış durumda. Birileri şehrin bazı noktalarına para saklıyor, birileri de videodaki ipuçlarını değerlendirip o parayı buluyor. ‘Para nerede’ akımı ile kimisi 10, kimisi 20, kimisi 50 euroya sahip oluyor. O akımın sahipleri ilk kez konuştu. Parayı bulanlar ise sevinçten göbek atarken bulamayanlar hayal kırıklığına uğradı.

Finans 26-02-24 08:28

'İlk kez Ulaştırma Bakanı tarafından açılışa davet edildim' İmamoğlu pazartesi oraya gidecek! Neden gideceğini açıkladı

Ekrem İmamoğlu "İlk kez; Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına Ulaştırma Bakanı tarafından davet edildim. Vallahi teşekkür ediyorum kendisine. Şimdi ben ne yapacağım? Pazartesi oraya gideceğim. Pazartesi niye gideceğim biliyor musunuz? Bu ülkede bazı alışkanlıkları böyle yapa yapa değiştireceğiz. Şunun için gideceğim o açılışa: O bakanlık, o makamlar; onlar kadar benim kardeşim, benim. Benim makamım, İBB, benim kadar onların. Bunu onlara öğretene kadar, bunu her yerde anlatacağım" dedi.

Haber 24-02-24 11:38

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SON DAKİKA: 8 ay sonra ilk kez! Politika faizinde frene basıldı

Son dakika haberi… Merkez Bankası faiz kararı için beklenen açıklama geldi. Milyonların merakla takip ettiği ‘Merkez Bankası faiz kararı ne oldu?’ sorusu yanıt buldu. Şubat 2024 politika faizi geçtiğimiz ay yüzde 45 seviyesine yükseltilmiş, Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı metninde faizde sona gelindiği sinyali verilmişti. İşte TCMB faiz kararı son dakika haberinin detayları…

Finans 22-02-24 14:00

SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararını açıklıyor! Politika faizinden çok o merak ediliyor! İlk kez...

Son dakika haberi… Merkez Bankası faiz kararı piyasaların yakın takibinde bulunuyor. Yılın ikinci faiz kararı için Başkan Fatih Karahan liderliğinde toplanacak Para Politikası Kurulu (PPK) 'Merkez bankası faiz kararı ne olur?’ sorusuna yanıt verecek. Banka geçtiğimiz ay faizleri yüzde 45 seviyesine yükseltmişti. Peki Şubat 2024 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

Finans 22-02-24 07:37

Konut kredisi faizleri 1.20'ye düşecek! İslam Memiş tarih vererek duyurdu! Ev almak isteyenler bu haberi bekliyordu…

Konut kredisi faiz oranları ile ilgili beklentiler sürerken İslam Memiş’ten çok konuşulacak bir çıkış geldi. Konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1.20’ye gerileyebileceğini belirten Memiş düzenleme ile ilgili beklediği tarihi de açıkladı. İlk kez ev alacakların merakla beklediği konut kredileri ilgili düzenleme ne zaman yapılacak? Kredi muslukları yeniden açılır mı? İşte cevabı…

Finans 19-02-24 14:41

Muzlu magnolia tarifi: Muzlu magnolia nasıl yapılır?

Son birkaç yıldır adı en çok duyulan, kafelerin lokantaların menülerini süsleyen ve çeşitli meyveler ile yapılabilen magnolia aslında evde de çok kolay bir tarif uygulanarak yapılabilen bir tatlı. İlk kez New York’ta yapılan ve zaman içinde tüm dünyayı saran muzlu magnolia tarifini deneyerek siz de hem öğünlerinizde hem de yemek davetlerinizde servis edebilirsiniz.

Yemek 18-02-24 14:12

Kebapçıyı şaşırtan telefon! Bu kez sipariş değil adaylık teklifi geldi 'Aslında inanmadım, ne yalan söyleyeyim' Ama gerçek çıktı

Hatay’da kebapçılık yapan 3 üniversite mezunu Fehim Bayır, Bağımsız Türkiye Partisi Antakya Belediye başkan adayı oldu. Adaylık teklifini telefonla aldığını söyleyen Bayır, ilk arandığında kendisinin bile aday olacağına inanmadığını belirtip şaşkınlık yaşadığını söyledi. Bayır "Genelde zengin insanlara gider bu tür teklifler. İlk defa böyle bir teklif aldım, şaşırdım. Sonra da sevindim" dedi. Babası da "İşin gerçeği şaşırdık, sonra da baktık doğru. Rabbim yolunu açık etsin" ifadelerini kullandı.

Haber 18-02-24 09:35

Hafize Gaye Erkan’ın ardından ilk! Merkez Bankası faiz kararı belli oluyor: Fatih Karahan mesajı verdi, 8 ay sonra bitiyor…

Merkez Bankası Şubat ayı faiz kararı belli oluyor. Geçtiğimiz ay politika faizi yüzde 45 seviyesine yükseltilmişti. PPK metninde de parasal sıkılığa ulaşıldığı bildirilmişti. Yılın ikinci faiz kararında ise faizlerde bir değişiklik yapılması beklenmiyor. Peki TCMB faiz kararı ne olur? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte haberin detayları…

Finans 17-02-24 13:49

iPhone 12 ne zaman çıktı? iPhone 12 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de akıllı cep telefonları olmuştur. Akıllı cep telefonu denildiğinde dikkat çekici özellikleriyle öne çıkan modellerden biri iPhone serisidir. iPhone 12 de bu serinin bir parçası olmakla birlikte çıkış tarihi çok da eski olmayan bir modeldir. Peki, iPhone 12 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 15-02-24 18:43

iPhone 5 ne zaman çıktı? iPhone 5 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu alanında birçok farklı özelliğiyle öne çıkan çeşitli mobil cihazlar bulunmaktadır. iPhone akıllı cep telefonları da bu mobil cihazlar arasında bulunmaktadır. Apple firması tarafından imalatı yapılan bu cihazlardan biri de dokunmatik ekrana sahip iPhone 5 modelidir. Bu model, iPhone 4S modelinden sonra cep telefonu dünyasına girmiştir. Peki, iPhone 5 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 15-02-24 18:42

iPhone 4S ne zaman çıktı? iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu dünyasında geçmişten günümüze kadar pek çok önemli yenilik ve gelişmeler olmuştur. Bu yeniliklerden biri de Apple firması tarafından imal edilen ve mobil dünyaya kazandırılan iPhone akıllı cep telefonlarıdır. iPhone 4S de bu firmanın geçmiş zamanlarda cep telefonu piyasasına sunduğu bir teknolojik cihazdır. Peki, iPhone 4S ne zaman çıktı, iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:13

iPhone 4 ne zaman çıktı? iPhone 4 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Amerikan teknoloji firması olarak öne çıkan Apple firmasının geçmişinde piyasaya sürdüğü birçok farklı cihaz yer almaktadır. Apple denildiğinde akla gelen ilk cihazlardan biri iPhone akıllı cep telefonlarıdır. iPhone 4 de bu akıllı cep telefonu cihazları arasında bulunmaktadır. iPhone 4, piyasaya çıktığı tarihte özellikleri ile dikkat çekmiştir. Peki, iPhone 4 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:11

iPhone 3GS ne zaman çıktı? iPhone 3GS ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Akıllı cep telefonu denildiğinde ilk akla gelen markaların başında iPhone serisi gelmektedir. İlk çıktığı zamandan itibaren kısa sürede çok sayıda kullanıcıya sahip olan bu markanın üretici firması ise Apple olarak bilinen Amerikan çok uluslu bir şirkettir. Apple tarafından imal edilen birçok farklı akıllı cihaz mevcuttur. iPhone 3GS de bu akıllı cihazlardan biridir. Peki, iPhone 3GS ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:09

iPhone 3G ne zaman çıktı? iPhone 3G ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada geçmişten günümüze kadar birçok farklı gelişme yaşanmış ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza çok sayıda teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olarak bilinen akıllı cep telefonlarıdır. Bu telefon modellerinden bazıları Samsung ya da Xiaomi gibi firmalar tarafından üretildiği gibi, bazıları da Apple firması tarafından üretilmiştir. Peki, iPhone 3G ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-24 19:08

İlk evini alacaklara düşük faizli kredi kampanyası ne zaman? Kamu bankalarında ‘sermaye artırımı’ iddiası: ‘Konut kredisi loading...’

İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi kampanyası heyecanla beklenirken tarihe ilişkin açıklamalar kafaları karıştırdı. Bazı uzmanlar uygun konut kredisi kampanyasının bu yıl için ‘zor’ olduğunu söylerken, bazı uzmanlar ise kamu bankalarının sermaye artırımı hazırlığı yaptığını iddia ederek Mart ayını işaret etti. Şu anda 10 yıl vadeli 1 milyon TL konut kredisi çekilmek istense aylık ödemesi ne kadar tutuyor? Yeni kredi paketinde beklenen faiz oranına göre aylık ödemeler ne olacak?

Finans 14-02-24 09:23