Secim Ertesi Haberleri

O olaydan 2 ay önce öğrenmiş! ‘Heimlich’ manevrasıyla boğazına simit takılan öğrencisinin hayatını kurtarmıştı 'Ertesi gün kalabalık bir şekilde ailesi geldi okula'

Batman’da boğazına simit parçası takılan öğrencisi Emine Kulak’ı (10), ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtaran matematik öğretmeni Levent Döndü (27), ilk yardım eğitimini 2 ay önce aldığını söyledi. Levent Öğretmen, "Tüm vatandaşlarımızın ilk yardım eğitimini alması çok önemlidir" derken öğrencisi ise "Onun bana yardım etmesi sayesinde kurtuldum. Öğretmenime çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-05-03 15:57:53

6 yaşındaki oğlunun 'şişmansın' diyerek saatlerce koşu bandında koşmaya zorlayarak ölümüne neden oldu! Güvenlik kamerasına böyle yansıdı

31 yaşındaki Christopher Gregor isimli bir baba, 6 yaşındaki oğlunu öldürmekle suçlanarak tutuklandı. Oğlunun "çok şişman" olduğunu düşündüğü için koşu bandında saatlerce koşmaya zorladığı iddia edilen baba ertesi gün oğlunun fenalaşarak hastanelik olmasından sonra cinayetle suçlandı.

Trend 2024-05-02 11:40:21

Sevgilisinin komşularına kurşun yağdırdı, sebebi 'pes' dedirtti!

Beyoğlu’nda sevgilisini evine bırakan genç, motosikletiyle sokakta gürültü yapınca bina sakinlerinin tepkisiyle karşılaştı. Sevgilisinin önünde küçük düşürüldüğünü düşünen genç, ertesi sabah binaya kurşun yağdırdı. Saldırı anı kameralara anbean yansırken, polisler tarafından evinde silahla yakalanan saldırgan tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 2024-04-21 10:59:42

Kızlarının 17 yaşındaki arkadaşına tecavüz etti! Babadan pişkin savunma: İddiaları tamamen reddediyorum

Tayland'ın Songkhla bölgesinde yaşanan olay ülke gündeminde geniş yankı uyandırdı. İki kızının arkadaşı olan 17 yaşındaki ismi açıklanmayan kızın misafir olarak yatıya kaldığı 43 yaşındaki baba genç kıza tecavüz etti. 17 yaşındaki mağdur ertesi gün durumu polise anlatarak babayı ihbar edince gerçek ortaya çıktı.

Trend 2024-04-17 13:08:29

Son dakika | İYİ Parti'de Meral Akşener dönemi sona erdi: Genel başkanlığa veda! Radikal karardan sonra yeni adaylar da çıktı

Son dakika haberi: Yerel seçimlerden umduğunu alamayan İYİ Parti'de Meral Akşener tepkilerin odağındaydı. Seçimin hemen ertesi günü Akşener, 27 Nisan'da seçimli kurultay yapılması kararını açıkladı. Bunun üzerine İYİ Parti'den adaylığa göz kırpan isimler de sahneye çıkarken Akşener'in aday olup olmayacağı büyük merak konusuydu.

Haber 08-04-24 10:03

Cani anne yenidoğan bebeğini diri diri gömüp öldürmeye çalıştı! Mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı

23 yaşındaki Ugandalı anne yenidoğan bebeğini gece yarısı evinin bahçesine gömdü. Saatlerce toprak altında kalan bebek ertesi sabah saat 11.00'da bulundu. Hastaneye götürülen bebek kalbinde, midesinde veya diğer organlarında herhangi bir yaralanma olmadığı tespit edildikten sonra 6 gün boyunca tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Trend 05-04-24 13:46

1 Nisan'da (yarın) okullar tatil mi? 31 Mart seçimlerinin ertesi günü için Milli Eğitim Bakanlığı kararını verdi! 81 ilde Valiliklere resmi yazı gönderdi

1 Nisan'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar (bugün) yapılan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.

Egitim 28-03-24 15:06

İşe gitmek için uyandı, ayağa kalkamayınca grip sandı! Gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı: Hiç aklıma gelmezdi, şimdi tekerlekli sandalye bakıyorum

Antalya'da tek başına yaşayan Serkan Özdemir, işten gelince dinlenmek istedi ve uyuyakaldı. Ertesi gün tekrar işe gitmek için yataktan kalkmaya çalıştığında ise hayatı tamamen değişti. Belden aşağısını hissetmeyen Özdemir grip olduğunu düşündü ancak yüzleştiği gerçekle hayatı kabusa döndü. Özdemir'e ‘Parapleji’ teşhisi konuldu. İşte detaylar...

Haber 23-03-24 10:05

Ramazanın ilk ve son günü Türkiye'deki en uzun ve en kısa oruç arasındaki fark açıklandı!

Bu yıl ramazan ayının ilk orucu için 10 Mart'ı 11 Mart'a bağlayan gece sahura kalkılacak ve ertesi gün ilk iftar yapılacak. Ramazanın ilk günü 6 ilde 13 saat 23 dakika ile en uzun, 12 ilde ise 13 saat 20 dakika ile en kısa oruç tutulacak.

Kadin 08-03-24 10:29

Film gibi ama gerçek! Öldüğü için gömülen kadının yaşadığı iddia edilince mezarı kazıp çıkarttılar... Tuz, limon ve sirkeyle yıkadılar

24 yaşındaki Maria Lopez, 11 Şubat'ta Nikaragua'nın Waspam kentindeki bir hastanede hayatını kaybetti. Yerel haber kaynağı SNC, 24 yaşındaki kadın için ertesi gün aile üyelerinin katılımıyla gömüldüğünü söyledi. Lopez'in aile üyelerinden birinin genç kadının kendisini cep telefonunu arayarak hâlâ hayatta olduğunu söylediği iddia etmesi üzerine mezar yeniden açıldı.

Trend 23-02-24 13:04

1 NİSAN'DA EMEKLİYE ÇİFTE ZAM iddiası! Seçimin hemen ertesi sabahı... Cem Küçük'ün yayınında duyurdu: Emekli maaş ve bayram ikramiyelerinde artış!

Emekliye seçim öncesi çifte zam iddiası gündeme geldi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin hemen ertesi sabahı, emekli maaşlarına yeni ek zam yapılacağı konuşulmaya başlandı. 3 bin TL'ye çıkarılan bayram ikramiyelerinde de artış ihtimalinin masada olduğu belirtildi. Gazeteci Cem Küçük'ün programında kullanılan ifadeler dikkat çekerken "Emekli maaşına ek zam mı geliyor? Bayram İkramiyeleri artacak mı?" sorularına yanıt verildi. Canlı yayında emekli zammı için tarih de verildi.

Finans 19-02-24 12:08

Wanda Nara, Icardi ile ilk gecesini anlatınca olay oldu! Ertesi gün vücudumda...

Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara sosyal medya gündeminden düşmüyor. Şu sıralar tatilde olan çiftten Wanda Nara kocasıyla ilk gecesini anlatınca sosyal medyada yine gündem oldu. Wanda Nara "Benden önce o yataktan 200 kadın geçmiş olmalı" dedi.

Magazin 15-01-24 06:57

Oyuncak mağazasının önünden 2 bisiklet çaldı, ertesi gün yine hırsızlık için gelince yakalandı

Yalova'da bir oyuncak mağazasının önündeki 2 bisikleti aynı gün sabah ve akşam gelip çalan hırsız, ertesi gün kaldırımdan başka birisine ait bisikleti götürmeye çalışırken çalışanlar ve çevredekiler tarafından yakalandı.

Yurthaber 05-01-24 10:58

'31 Mart'ın ertesi sabahı Türkiye'de erken seçim konuşulur' AK Partili Metin Külünk'ten dikkat çeken sözler 'Daireleri kim alıyor, cep telefonlarını kaç kişi alabiliyor'

AK Partili Metin Külünk çarpıcı açıklamalar yaptı. Külünk "Restoranlar dolu... Bir takım arkadaşlarımız seçimden önce yaptılar bu hatayı. Efendim şu kadar cep telefonu satılıyor, bu kadar daire satılıyor. Daireleri kim alıyor. Telefonları kaç kişi alabiliyor. Herkes Beşiktaş’ta sahilde yemek mi yiyebiliyor" ifadelerini kullandı. Külünk devamında "Geçim problemleri için adım atılmayıp üstüne ‘biz kimi koysak kazanır' üslubuyla hareket edilirse 31 Mart'ın ertesi sabahı erken seçim konuşulur" dedi.

Haber 04-12-23 15:14

Yunanistan'da harita skandalı: Canlı yayında arka planda gösterildi! Tepkiler çığ gibi yağınca Trakya asıl yerini buldu

Yunan Devlet Televizyonu ERT 1'de canlı yayında ekranlara skandal bir grafik yansıtıldı. Akşam haberleri bülteninde ekrana gelen haritadaki Trakya detayı büyük tepki çekti. Kanal ertesi gün hatasını düzeltmek durumunda kaldı.

Haber 01-12-23 10:21

Kocatepe Camii'nde çektikleri fotoğraflar tartışmalara yol açmıştı! O ikili hakkında karar verildi... Bizi cemaat de uyarmadı güvenlik de

Ankara'daki Kocatepe Camii'nde E. C.'nin (21) modellik yaptığı, yönetmen B. K.'nin (28) çektiği fotoğraflar sosyal medyada yayılınca tartışmaları beraberinde getirmiş, ikili gözaltına alınmıştı. Hakim karşısına çıkan E. C. güvenliğin veya cemaatin kendilerini uyarmadıklarını belirterek "Ertesi gün bazı sayfaların yönlendirmesi ile çok fazla olumsuz şiddet içeren tepki aldık" dedi. B. K. de dini değerleri aşağılama kasıtları olmadığını ifade etti. Tutuksuz yargılanan ikili hakkında karar verildi.

Haber 17-11-23 14:00

Sevgilisinin kocasının eve gelmesiyle ne yapacağını bilemedi! Pencerenin dibine saklandı... Tüm gece öylece bekledi

İsmi açıklanmayan evli bir kadının sevgilisi, kocasının eve gelmesi üzerine yakalanmamak için ilginç bir yola başvurdu. Kocasının yatak odasına girmeden önce 7. kattaki dairenin penceresinden dışarı çıkan adam iki klima arasındaki dar bir çıkıntıya saklandı. Tüm gece burada çaresizce bekleyen adamı aldatılan eşin ertesi gün haber verdiği itfaiye ekipleri kurtardı.

Trend 09-11-23 11:32

Genel başkanlığı kaybeden Kılıçdaroğlu'ndan veda mesajı: Bugüne kadar onurla taşıdım

CHP'de genel başkanlık seçimi ertesi güne taşındı ve hareretli geçen kurultayın ardından partinin yeni Genel Başkanı Özgür Özel oldu. Seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in ilan edilmesinin ardından sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı.

Haber 05-11-23 03:27

2 günlük bebeğini öldürüp fındık bahçesine gömmüştü! Kendini bakın nasıl savundu

Ordu'da Bilge Çapa (27), evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp fındık bahçesine gömdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. "Kullandığım ilaçlar nedeniyle bazı olayları hatırlamıyorum" diyen Çapa, "O gün bebekle hastaneden taburcu olduktan sonra evde kimse yoktu. Akşam saatlerinde uyudum. Ertesi gün uyandığımda bebek vefat etmişti. Yine evde kimse yoktu. Bebek öldüğü için korktum, bebeği çatıya bıraktım. Evde biri olsa yardım isterdim" dedi.

Haber 02-11-23 13:30

Müge Anlı dayanamadı! Nazmiye'nin yayındaki güvenlik görevlisine yazdığı mesaj ortaya çıktı! Azıp kudurmuşsunuz

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün ekrana geliyor. Sevilen sunucu Müge Anlı'nın sunumu ile izleyici karşısına çıkan programda şoke eden anlar yaşandı. Ablası Nevrigül'ün ölümüyle ilgili ilginç açıklamalarda bulunan Nazmiye, "Bütün erkeklerden nefret ediyorum" demişti. NAzmiye'nin ertesi gün programın güvenlik görevlilerinden olan Yılmaz'a Instagram'dan mesaj attığını duyan Müge Anlı açtı ağzını yumdu gözünü.

Magazin 24-10-23 22:10

Yer: İstanbul! İş adamı yalı dairesinde parti verdi, ertesi sabah soluğu karakolda aldı: Hayatının şokunu yaşadı

Uluslararası bir lojistik firmasının sahibi olan M.O., Yeniköy'de Boğaz manzaralı yalı dairesinde parti verdi. Ertesi sabah uyanan iş adamı lüks marka saat ve aksesuarlarının yerinde olmadığını fark etti. Hayatının şokunu yaşayan iş adamı, soluğu karakolda aldı. M.O.'nün verdiği ifadede yaklaşık 1.5 milyon liralık eşyasının çalındığı söylediği öğrenildi.

Haber 06-10-23 11:36

Akılalmaz olay! Falcı 2 gün içinde öleceksin dediği kadını zehirleyerek öldürdü

Brezilya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 27 yaşındaki genç kadın yolda kendisini durduran yaşlı kadına fal baktırdı. Falcının "2 gün içinde öleceksin" dediği kadın ertesi gün hayatını kaybetti. Kadının falcının kendisine verdiği paketli çikolatadan zehirlendiği ortaya çıktı.

Trend 04-10-23 22:07

Tecavüze uğradığını sosyal medyadaki videolardan anladı! Gördüklerine inanamadı... Anında polise şikayet etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir partiye giden ismi açıklanmayan 17 yaşındaki genç kız ertesi gün sosyal medyada gördüğü bir video ile tecavüze uğradığını öğrendi. Genç kıza tecavüz eden Daniel Brown ve görüntüleri kaydederek sosyal medyadan paylaşan Ethan Eures isimli iki kişi tutuklandı.

Trend 04-10-23 10:26

200 bin liraya aldı, ertesi sabah uyandığında şoke oldu! Kameraları inceledi, sokak sokak otomobilini aramaya başladı...

Yeni aldığı otomobili ertesi sabah evinin önünde göremeyen vatandaş şoke oldu. Yeğeni ve arkadaşlarıyla hırsızı bulmak için çevredeki güvenlik kameralarını tek tek inceleyen 46 yaşındaki adam, şüphelinin yakalanması için sokak sokak iz sürdü. Şüphelendiği kişileri polise bildiren adam "Araca bile daha binemedik. Evimin önünden çalıp gitmişler" diye konuştu.

Haber 21-09-23 09:39

Ella nedir? Ella nasıl kullanılır?

Ella, ertesi gün hapı olarak da tabir edilen ilaç çeşitlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu tür ilaçlar sıklıkla hamileliği engellemek için tercih edilir. Özellikle herhangi bir önlem alınmadan yaşanan cinsel temas sonrası kullanılmaktadır. Bu tür ilaçlar rutin doğum kontrol metotları arasında yer almamaktadır. Gebelik istemeyen kadınların sıklıkla tercih ettiği bir ilaç olan Ella ilacının doğru bir şekilde kullanılması da oldukça önemlidir. Peki, Ella nedir ve nasıl kullanılır?

Haber 18-09-23 19:57

Masa kırılma sesiyle aniden uyandı! Manzaraya inanamadı... Arka bahçesine göktaşı düştü

Fransa'nın Cher şehrinde yaşayan Communaute de Communes Sauldre et Sologne isimli kadının evinin arka bahçesine göktaşı düştü. 9 Eylül'ü 10 Eylül'e bağlayan gece şiddetli bir ses duyan genç kadın ertesi gün kontrol etmek için dışarı çıktığında bahçe masasını parçalayan büyük kaya parçaları fark etti. Durumu yetkililere haber veren kadın 21. yüzyılda Fransa'da üçüncü kez bulunan göktaşının sahibi oldu.

Trend 16-09-23 13:30

Ertesi gün hapı ne zaman alınmalı? Ertesi gün hapı ne zaman kullanılır?

Ertesi gün hapı acil kontrasepsiyon (gebeliği önleme) yöntemlerinden biridir ve cinsel ilişki sonrası istenmeyen gebelik riskini azaltmak için kullanılır. Bu ilaç, hamileliğin başlamasını engellemek veya ertelemek için kullanılır ve genellikle korunmasız cinsel ilişki sonrası kullanılır. Ancak unutulmamalıdır ki ertesi gün hapı, düzenli bir doğum kontrol yönteminin yerini almaz.

Haber 30-08-23 01:44

Ülkede metro tecavüzü infial yarattı! 18 yaşındaki erkek öğrenciye saatlerce tecavüz etti... Kimse müdahale etmedi tartışması alevlendi

Almanya’nın Münih şehrindeki metro istasyonunda yaşanan tecavüz olayı ülkede infial yarattı. Dil eğitimi almak için Polonya’dan Almanya’ya gelen ismi açıklanmayan 18 yaşındaki erkek öğrencinin istasyonda saatlerce cinsel saldırıya maruz kaldığı belirtildi. Ertesi gün yakalanan saldırganın 20 yaşındaki Afgan uyruklu bir mülteci olduğu bilgisi paylaşıldı.

Trend 24-08-23 10:54

Ertesi gün hapı nedir? Ertesi gün hapı nasıl kullanılır?

Eczanelerden reçetesiz olarak satın alınabilen ertesi gün hapı yüksek oranda progesteron hormonu içerir. Bu ilacın başarılı olma oranı doğru bir şekilde ve önerilen sürede kullanılmasıyla doğrudan ilişkilidir. Buna ek olarak bu ilacın etkileşime girebildiği bileşenler, tehlikeli olabildiği kişi grupları ve koruma sağlamadığı durumlar hakkında da bilgi edinilmelidir. Böylelikle ertesi gün hapının yüksek oranda başarı sağlaması için nasıl kullanılması gerektiği tam olarak öğrenilebilir.

Haber 23-08-23 12:16

Ayağının altına alıp iç organları, kafatası ve kemikleri parçalayıncaya dek ezdi! Trabzon'da kan donduran anlar: 'Mahallede vahşi hayvan var sanıyorduk'

Trabzon'da zihinsel engelli olduğu belirtilen Ö. Ö. gece geç saatlerde çöp konteynerinin yanına getirdiği yavru kedileri ayağıyla ezip öldürdü. Kameraya yansıyan o anlar sosyal medyada büyük tepki topladı. Nekropsi raporunda hayvanların vahşice öldürüldüğü kaydedildi. Ertesi gün DHA muhabiri röportaj gerçekleştirirken Ö. Ö. olay yerine geldi. Tepki gören Ö. Ö. kaçmaya çalışsa da yakalandı. Mahallede bir süredir kedilerin kaybolduğu, Ö. Ö.'nün mahalle sakinlerinden kedilerini aldığı ortaya çıktı.

Haber 02-08-23 12:21

Kendisini ısıran Pitbull'u ertesi gün gelip kurşun yağdırdı! O anlar kamerada

Sakarya’nın Karasu ilçesinde eğlence merkezinin önünde 1 gün önce kendisine saldıran Pitbull cinsi köpeği ertesi gün 14 kurşunla öldüren Mustafa Orhan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 09-07-23 14:04

Hamile olduğu hastanede ortaya çıktı, ertesi gün doğum yaptı! Muğla'da iğrenç olay: 14 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan adamın cezası kesinleşti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yurtta kalan Y.S.A. (17) adındaki kız, 2020'de intihar girişiminde bulundu. Ardından çocuk destek birimine sevk edilen Y.S.A. ekim ayında rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı, hastanedeyken 38 haftalık hamile olduğu belirlendi ve ertesi gün doğum yaptı. Bunun üzerine kafe çalışanı Selçuk Çatalcam'ın (37) Y.S.A.'ya 14 yaşındayken cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Mahkemede Y.S.A.'nın yaşını bilmediğini savunan Çatalcam hakkında Yargıtay'dan yeni karar geldi.

Haber 01-07-23 16:43

29 Mayıs okullar tatil mi? Seçim ertesi 29 Mayıs 2023 Pazartesi okullar kapalı mı, açık mı? Bakan Özer'den tatil açıklaması

29 Mayıs okullar tatil mi? Merak edilen soru Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur öncesi yapılan açıklama ile yanıt buldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer seçimde ağırlıklı olarak oyların okullarda verildiğini ifade ederek konuya ilişkin detayları aktardı. Peki, 29 Mayıs okullar tatil mi? Seçim ertesi 29 Mayıs 2023 Pazartesi okullar kapalı mı, açık mı? İşte Bakan Özer'in okul tatili açıklaması...

Haber 24-05-23 11:43
meb

Düğünden sonra polisler damadı evinde yakaladı! Dehşete düşüren görüntüler...

İstanbul’da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Düğün öncesi toplanarak konvoy yapan gruptaki damat, eline aldığı yivsiz av tüfeğiyle havaya defalarca ateş açarak terör estirdi. Konvoyda etrafa ateşin açıldığı, drift ve patinajın da yapıldığı olayda damat, Esenyurt Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından düğünün ertesi günü evinde yakalandı. Evinde tüfekle birlikte yüzlerce fişek ele geçirilen damat, işlemlerinin ardından serbest kaldı.

Haber 22-05-23 12:09

Film gibi dolandırıcılık! Oyun arkadaşının tuzağına düştü, ucuz araba alayım derken....

İstanbul'da yaşayan Oğuzhan Usta, oyundan tanıştığı bir kişinin tuzağına düştü. Ucuz araba vaadiyle kandırılan Usta, 200 bin TL'sinden oldu. Polis tarafından yakalanan kişiler, ertesi gün serbest bırakılırken Usta, "10-14 tane suç kaydı olurken nasıl serbest geziyorlar? Varım yoğum her şey gitti. Sadece adalet istiyorum" diyerek duruma isyan etti.

Haber 22-05-23 07:12

29 MAYIS PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ? Seçim 2. tur sonrası okullar var mı, resmi tatil mi? Gözler MEB'de!

29 Mayıs Pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağı konusunda sorgulamalar hızla devam ediyor. 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşen seçim sonuçlarına göre 2. tur seçimlerinin 29 Mayıs Pazar günü yapılmasına karar verildi. Seçim ertesi okulların tatil olma durumunun netleşmesi için gözler MEB'den yapılacak açıklamaya çevrilmiş durumda. Peki, 29 Mayıs Pazartesi okullar var mı? Seçim 2. tur sonrası okullar resmi tatil mi?

Haber 18-05-23 01:00

BUGÜN BANKALAR AÇIK MI, kapalı mı? 15 Mayıs 2023 bankalar çalışıyor mu? İşte banka çalışma saatleri...

15 Mayıs'ta bankalar çalışıyor mu, sorusu dün oy kullanma işleminin başlamasıyla merak edildli. Bilindiği üzere 14 Mayıs Pazar günü 81 ilde oy kullandı. Seçimin ertesi günü olan 15 Mayıs günü bankada işi olan vatandaşlar bankaların hizmet verme saatlerine ilişkin sorgulamalarına hız verdiler. Peki, 15 Mayıs bankalar açık mı, kapalı mı? Yarın bankalar hizmet veriyor mu, çalışıyor mu?

Haber 15-05-23 14:57

Son dakika | Seçimin ertesi sabahı CHP'den '28 Mayıs' mesajı! 2. tur kesinleşti, mutlaka kazanacağız

Son dakika haberi: Kritik 14 Mayıs seçimlerinin büyük oranda ikinci tura kaldığı değerlendiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da gece saatlerinde bu yönde açıklamalar gelmişti. Seçimin ertesi sabahı CHP'den 2. tura dair bir mesaj geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "2. turda mutlaka kazanacağız" dedi.

Haber 15-05-23 13:47

15 MAYIS PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ? Seçim sonrası bugün okullar tatil mi, ders var mı? MEB açıkladı!

15 Mayıs Pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağı konusunda bilgi edinmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Dün 17.00 itibariyle oy kullanma işlemi sona erdi. Seçim ertesi okulların tatil olma durumu arama motorlarında araştırılıyor. Konuya ilişkin MEB'den açıklama yapılmıştı. Peki, 15 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Bugün okullar var mı, resmi tatil mi? Seçim 2. tura kalırsa okullar tatil olur mu? İşte ayrıntılar...

Haber 15-05-23 06:50

15 Mayıs okullar tatil mi? 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü okullar yok mu? Bakan Özer'den son dakika açıklaması

15 Mayıs 2023 Pazartesi günü yani seçim ertesi okulların tatil olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Milli Eğitim Bakanı Özer konuya ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Peki, 15 Mayıs okullar tatil mi? 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü okullar yok mu? İşte, Bakan Özer'in son dakika açıklaması...

Egitim 07-05-23 11:29

Son dakika | Seçimlerin ertesi günü eğitime ara veriliyor! Bakan Özer'den '15 Mayıs' açıklaması: Öğretmenler de idari izinli sayılacak

Son dakika haberi: Türkiye tam 1 hafta sonra gerçekleşecek 14 Mayıs seçimlerine kilitlenirken Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 15 Mayıs tarihinde eğitime ara verilip verilmeyeceğini duyurdu. '15 Mayıs'ta okullar tatil mi?' sorusunun yanıtını veren Bakan Özer, öğretmenlerle ilgili de izin mesajı verdi.

Egitim 07-05-23 11:25

Bayram seyahatinin gözdesi Karadeniz oldu

Ramazan Bayramı’nda en çok sefer Karadeniz Bölgesi’ne yapıldı. Karadeniz’i ise İç Anadolu Bölgesi takip etti. 14 Nisan itibari ile başlayan bayramın neden seyahat hareketliliğinde yolcu ve sefer rekoru ise bayramın son ve ertesi günkü dönüş yolculuğunda kırıldı.

Yurthaber 28-04-23 11:51

Boşanma nedeni herkesi şaşkına çevirdi! Düğünün ertesi gününde karısını ilk kez makyajsız gören adam ayrılmaya karar verdi

Çin’de yeni evlenen bir çiftin boşanma nedeni sosyal medyanın gündemine yerleşti. 30 yaşındaki Cao isimli bir adam, 47 yaşındaki Trang isimli karısını düğünün ertesi gününde ilk kez makyajsız olarak görünce boşanmaya karar verdi. Çiftin ailelerinin araya girmesine rağmen Cao boşanma kararından vazgeçmedi.

Trend 15-04-23 15:09

Yaşadığını iddia ettiği sağlık sorunu sosyal medyada viral oldu! “Gaz çıkardıktan sonra rahmim düştü”

TikTok’ta ‘FresnoNightcawler’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir genç bir kadın başına gelen ilginç bir tıbbi olayı anlatarak sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. 18 yaşındaki genç kız gece yarısında gaz çıkarttığı sırada rahminin düştüğünü iddia etti. Genç kadın ertesi gün hastaneye gidene kadar rahminin eski formuna ulaştığını ve yaşadığı olayı internetten araştırarak büyük bir korku yaşadığını dile getirdi.

Trend 15-04-23 09:56

Sevgilisinin evinde feci şekilde can vermişti! Genç kızın şüpheli ölümünde her şey sil baştan

Zonguldak'ta Ayşe Özgecan Usta'nın (28), sevgilisi Bartu Can Akkışla’ya (35) ait 8’inci kattaki evin terasından atladığı öne sürüldü. Genç kızın şüpheli ölümüyle ilgili süren dava kapsamında, sevgilisinin yaşadığı dairede keşif yapıldı, tanıkların ve olay yerine ilk gelen polislerin yeniden ifadesi alındı. Baba Kenan Usta, delillerin karartılabilmiş olacağını öne sürerek, kızının olay gününün bulunmayan ertesi gün kırık halde bulunan telefonunda deliller olabileceğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 14-04-23 15:59

Böylesi filmlerde olur! Tuvaletin duvarını delip... Çalışanlar, akılalmaz olayı ertesi sabah işe geldiklerinde fark ettiler

ABD'nin Washington eyaletinin Lynnwood şehrindeki bir alışveriş merkezinde Apple mağazasının bitişiğindeki kahve dükkanındaki tuvaletin duvarını delen hırsızlar, 500 bin dolar değerinde mal çaldı.

Haber 06-04-23 12:45

İstanbul'da hastanede iğrenç olay! Ünlü doktordan taciz, yangın merdivenine çağırıp...

Ünlü estetik doktoru A. Ç., iddiaya göre aynı hastanede görevli hemşire D. T.'ye cinsel saldırıda bulundu. Genç kızı yangın merdivenine çağırarak burada öpmeye çalışan ve 'Yarın yer ayarlayacağım oraya geleceksin. Birlikte olacağız, kimse olmayacak' diyen doktor, genç hemşireyi ertesi gün de odasında taciz etti. Olayla ilgili görülen davanın duruşmasında doktor 2 yıl 6 ay hapse mahkum edildi.

Haber 27-03-23 07:45

Terastan düşerek can vermişti! Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde korkunç şüphe

Zonguldak'ta Ayşe Özgecan Usta (28) 2 yıl önce erkek arkadaşı Bartu C.A.'nın 8. kattaki dairesinin terasından düşerek hayatını kaybetti. Usta'nın ölümüyle ilgili tutuksuz yargılanan Bartu C.A., suçlamaları kabul etmedi. Baba Kenan Usta ise olay günü masanın üstünde bulunan telefonun ertesi gün kırık ve şifresi değiştirilmiş bir şekilde yatakla duvar arasında bulunduğuna dikkat çekti. Usta, "Bu hususta çelişkiler var. Delillerin karartılmaya çalışıldığını düşünüyorum" dedi. İşte olayın detayları!

Haber 20-03-23 15:47

Fatih'te akılalmaz olay! İç çamaşırı giydirilmiş cansız mankenler saldırıya uğradı: Kadın bedenini teşhir ediyor

İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Bir saldırgan dükkanın önündeki kadın iç çamaşırı giydirilmiş mankenlere saldırdı. Dükkan sahibine de tepki gösteren saldırgan, "Siz Müslümansınız, bunlar kadın bedenini teşhir ediyor. Siz nasıl bunları buraya koyarsınız" ifadelerini kullandı. Olaydan korkan mağazanın sahibi, aynı kişinin ertesi sabah bir daha gelerek dükkanın önünü kontrol ettiğini söyledi.

Haber 18-03-23 17:41