Turkiye Portekiz Haberleri

Eski HDP Milletvekili skandallara devam ediyor! Hollanda maçını kaybetmemizi fırsat bildi...

Türkiye-Portekiz maçı sonrası "yaşasın Portekiz" paylaşımıyla tepki çeken Ferhat Encü, Milli Takımımızın Hollanda'ya 2-1 yenilmesinin ardından yine bir skandala imza attı. Dikkat çekmek ve gündeme gelmek amacıyla yaptığı paylaşımlara devam eden Ferhat Encü'ye yine tepki yağdı.

Spor 2024-07-07 09:33:09

Mbappe, Ronaldo'yu üzdü! Fransa penaltılarla turladı, yarı finalde İspanya'nın rakibi oldu

Son dakika... EURO 2024'te heyecan çeyrek final mücadeleleri ile sürerken kritik mücadelede Portekiz ile İspanya karşı karşıya geldi. 90 dakikanın ardından geçilen uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmazken kazananı penaltı atışları belirledi. İşte detaylar...

Spor 2024-07-06 00:44:07

Ronaldo önce kaçırdı sonra attı! Portekiz çeyrek finale yükseldi...

Portekiz, normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten maçın penaltı atışlarında Slovenya'yı 3-0 mağlup ederek üst tura yükseldi.

Spor 2024-07-02 00:50:50

Penaltı kaçıran Ronaldo, hüngür hüngür ağladı! Takım arkadaşları bile sakinleştiremedi...

Portekiz grup lideri olarak bir üst tura çıkmış ve Slovenya ile eşleşmişti. Çeyrek final yolunda uzatmalara giden maçın 105. dakikasında penaltı için topun başına geçen Cristiano Ronaldo, Jan Oblak'ı geçemedi. Penaltı sonrası gözyaşlarını tutamayan Ronaldo'nun o anları sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 2024-07-02 00:50:08

AB Konseyi'nin yeni başkanı Antonio Costa oldu

Avrupa Birliği (AB) liderleri, AB Konseyi Başkanlığı için eski Portekiz Başbakanı Antonio Costa'yı seçti. AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in görevini yeni dönemde de sürdürmesi ve AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilciliğine Estonya Başbakanı Kaja Kallas'ın atanması da önerildi.

Haber 28-06-24 01:03

Cristiano Ronaldo'nun annesinden 'Mahsun Karaca' paylaşımı! Röportaj Adam'dan cevap gecikmedi

Gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan birisi olan Cristiano Ronaldo'nun Türkiye-Portekiz maçında çekilen bir fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada Röportaj Adam olarak tanınan fenomen Mahsun Karaca'nın bulunduğu o kare binlerce kez beğenilip paylaşılmıştı. Fotoğrafa Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro ise hiç beklenmedik bir yanıt geldi. Aveiro, Karaca'yı Ronaldo'nun ölen babasına benzetti. Karaca'dan olaya yanıt geldi.

Manşet 27-06-24 17:19

Skandal pozisyon! Ronaldo'nun yüzde yüz penaltısı verilmedi, üstüne sarı kart gördü...

Grubumuzun diğer maçında Portekiz ile Gürcistan karşı karşıya geldi. Ronaldo, ceza sahasında çok net bir şekilde formasından çekilmesine rağmen penaltı verilmedi. Bu olayın ardından Ronaldo'ya sarı kart çıkması dünya basınında gündeme oturdu.

Spor 26-06-24 22:43

Sahaya atlayıp Ronaldo ile fotoğraf çektirmişti! UEFA, küçük Berat'a acımadı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynanan Türkiye-Portekiz maçında sahaya atlayan ve Ronaldo ile fotoğraf çekilen Berat Uluğ, UEFA tarafından ağır bir ceza aldı. İşte detaylar...

Spor 24-06-24 23:47

Almanya'daki gazeteci Hamit Altıntop gerçeğini açıkladı: 'Gözünün içine bakıyor' Kaptan Hakan Çalhanoğlu eleştirilere yanıt verirken duraksamıştı...

Milli takımımız Euro 2024'e Gürcistan galibiyetiyle başladı, atılan iki gol ise jenerijlikti. Mert Müldür'ün golü grup aşamasının en iyi golü seçilirken yıldızımız Arda Güler ise maçın yıldızıydı. Portekiz karşısında senaryo terse döndü, 3-0'lık ağır mağlubiyet sonrası Montella ve 'Türk futbolunun bana ihtiyacı var' diyen Hamit Altıntop eleştirilerin hedefi oldu.

Spor 24-06-24 13:40

Portekiz maçı sonrası Cenk Tosun, Hakan Çalhanoğlu ve İsmail Yüksek'ten açıklamalar!

Milli futbolcularımız Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun ve İsmail Yüksek, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Arda Güler hakkında konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Arda tezahüratlarını duyduk. Arda bizim için çok değerli, herkes değerli. Bazen siz idmanda, takım içinde ne olduğunu bilmiyorsunuz. Arda'nın sakatlığını bilmiyorsunuz. Bu konuda hocayı korumalıyım. Arda kasığından sakatlık geçirdi. Yoksa oynayacaktı." dedi.

Spor 23-06-24 17:32

Rasim Ozan Kütahyalı ile program yapan Hande Sarıoğlu'dan olay yorum: Ayaksız Kerem...

Portekiz karşısına grubundaki liderliğini korumak için çıkan Türkiye A Milli Futbol Takımı yenilgi sonrası gündemde. Rasim Ozan Kütahyalı ile program yapan Hande Sarıoğlu da yorumlarıyla sosyal medyada gündeme geldi.

Spor 23-06-24 14:03

Arda Güler'den Montella paylaşımı! Dikkat çeken bir de mesaj var…

Portekiz maçında alınan mağlubiyet sonrasında eleştirilerin odağına Montella oturdu. Milli takımın yıldızı Arda Güler de Portekiz maçının ardından sosyal medya hesabından Vincenzo Montella ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Spor 23-06-24 10:24

Volkan Demirel 3-0'ı böyle değerlendirdi! Çok konuşulacak şeyler var

Milli takımın eski kalecilerinden Volkan Demirel, Portekiz karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyet sonrası dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte o sözler...

Spor 22-06-24 22:53

Portekiz yenilgisi sonrası Ahmet Çakar'dan çok konuşulacak iddia! Bak Montella efendi...

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar Portekiz karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Vincenzo Montella için çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Spor 22-06-24 22:38

Montella maç sonu o pozisyon için yanıt vermedi! İlk düşman ben oluyorum

A Milli Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 3-0'lık Portekiz mağlubiyetinin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Montella yaptığı açıklamada "Bir şeyler ters gidince ilk düşman Milli Takım'ın hocası oluyor. Bunun farkındayım. Karar verirken, bildiklerimi uyguluyorum." dedi. İşte o sözler...

Spor 22-06-24 21:43

Portekiz kazandı, HDP'li eski vekil galibiyeti kutladı! Sosyal medyada tepkiler çığ gibi...

A Milli Futbol Takımı, EURO2024'te oynadığı ikinci maçta Portekiz'e 3-0 kaybetti. HDP'li eski vekil Ferhat Encü'nün Portekiz'e destek paylaşımı sosyal medyada tepki çekti.

Spor 22-06-24 20:58

Milliler Portekiz'e farklı mağlup oldu, şansını son maça taşıdı! Grupta işler karıştı...

Son dakika... 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu ikinci maçında Portekiz ile karşılaşan A Milli Takımımız rakibine 3-0 mağlup oldu ve son 16 şansını son maça bıraktı. İşte detaylar...

Spor 22-06-24 20:53

Türkiye-Portekiz maçında davetsiz misafir! Koşarak Ronaldo'nun yanına gitti

Türkiye-Portekiz karşılaşmasında küçük bir taraftar, Portekiz’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çekilmek için maç oynanırken sahaya girdi.

Spor 22-06-24 20:50

Türkiye - Portekiz maçında ilginç an! Bir anda sahaya atladı

Türkiye - Portekiz karşılaşmasında küçük bir taraftar, Portekiz’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çekilmek için maç oynanırken sahaya girdi. Ronaldo çocuğun isteğini kırmadı ve onunla fotoğraf çekildi.

Spor 22-06-24 20:49

Milli Takımdan tarihe geçecek hata! Portekiz bile beklemediği o anda Samet Akaydin topu kendi kalesine gönderdi...

Portekiz karşısında inanılması güç bir hata yapan milli takımda moraller bir hayli bozuldu. Samet Akaydin ile Altay Bayındır arasındaki anlaşmazlık sonrası top ağlarımıza gitti.

Spor 22-06-24 19:45

Abdülkerim Bardakçı gördüğü kart sonrası cezalı duruma düştü!

Son dakika... Portekiz karşısında rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası sarı kart gören Abdülkerim Bardakçı Çekya maçında cezalı duruma düştü. İşte detaylar...

Spor 22-06-24 19:31

Portekiz maçı öncesi skandal olay! Montella'ya büyük ayıp

EURO 2024'te A Milli Takımımızın, Portekiz ile oynayacağı maç öncesi skandal bir olay yaşandı. Montella, stat güvenliği tarafından ilk başta içeri alınmadı. Durum üzerine Montella yaka kartını gösterirken, o anlar sosyal medyada tepkiye yol açtı.

Spor 22-06-24 19:30

Türkiye - Portekiz maçının başında saç baş yoldurtan pozisyon! Kerem Aktürkoğlu ceza sahası içinde yerde kaldı...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında Portekiz ile karşı karşıya geldi. Maçın henüz başında Kerem Aktürkoğlu'nun kaçırdığı pozisyon tüm ülkeyi heyecanlandırdı.

Spor 22-06-24 19:15

SON DAKİKA: A Milli Takım'ın Portekiz maçı ilk 11'i belli oldu!

Son dakika... 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu ikinci maçında Portekiz ile karşılaşacak olan A Milli Takım'dan maçın oynanmasına kısa bir süre kala beklenmedik bir sakatlık haberi geldi. Karşılaşma öncesi ilk 11'ler de belli oldu.

Spor 22-06-24 16:41

Dortmund sokaklarına Türk akını! Mehter Marşı ile stada gittiler

EURO 2024 ikinci maçında Portekiz ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımız'ı desteklemek için Almanya'ya giden taraftarlar stada Mehter Marşı ile gitti. İşte detaylar...

Spor 22-06-24 16:25

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah kendisine mesaj atan takipçisinin o isteğini ifşaladı! Karaborsaya geldim

Almanya'nın Dortmund şehrine giden oyuncu Farah Zeynep Abdullah kendisinden karaborsadan Türkiye - Portekiz maçının bileti isteyen takipçisinin mesajını ifşaladı. Takipçisinin özelden yazdığı 'Abla merhaba. Portekiz maçına satılık biletin var mı?' sorusunu alıntılayan oyuncu ironik bir cevap yazdı.

Magazin 22-06-24 14:46

Arda Güler, Ronaldo'ya karşı! Portekiz maçı öncesi İspanya'da manşetleri süsledi: Meydan okuyor

Tüm Türkiye bu akşam oynanacak Portekiz maçına kilitlenmişken, gözler bir yandan da Arda Güler'de olacak. Gürcistan'a karşı attığı müthiş golle tarihe geçen Arda, İspanyol basınında manşetleri süsledi. Portekiz maçı öncesi Ronaldo ile kıyaslaması yapılan Arda için "Cristiano Ronaldo'ya meydan okuyor." ifadelerine yer verildi.

Spor 22-06-24 14:36

Portekiz maçı öncesi dikkat çeken fotoğraf! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 'moral' için geldi ama bir tek Hakan Çalhanoğlu gülüyordu

EURO 2024'te bu akşam Portekiz'le kritik bir maça çıkmaya hazırlanan A Milli Takım, geri sayıma başladı. Tüm Türkiye saat 19.00'da başlayacak olan mücadeleye kilitlenirken, saatler kala paylaşılan bir fotoğraf karesi gündem oldu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin ziyaret ettiği kampta, futbolcularının bir hayli moralsiz olduğu görüldü.

Spor 22-06-24 12:11

Portekiz maçı sonrası Arda Güler şoku! Montella'dan endişelendiren açıklama...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında yarın Portekiz ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Montella açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in son durumu hakkında konuşan Montella, taraftarları endişelendirdi.

Spor 21-06-24 22:48

Portekiz maçı öncesi Arda Güler gelişmesi! Ronaldo ve arkadaşlarının tadı kaçacak...

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında yarın Portekiz ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarına devam etti. Hafif sakatlığı nedeniyle dün yapılan idmanda yer almayan Arda Güler, bugün takımla birlikte çalıştı.

Spor 21-06-24 16:53

Portekiz-Türkiye maçına bir garip hakem... Şikeden yargılandı! Bellingham onun için öyle şeyler demişti ki!

EURO 2024'teki kritik Portekiz maçının oynanmasına kısa bir süre kala karşılaşmanın hakemi belli olurken, Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer'in atanması olay oldu. İşte detaylar...

Spor 21-06-24 11:14

Portekiz'in yıldız ismi Diego Jota'dan Türkiye maçı öncesi Arda Güler için olay sözler!

A Milli Takımımız ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulunan Portekiz Milli Takımı'nın yıldız oyuncularından Diogo Jota, Arda Güler için dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 21-06-24 08:33

Türkiye-Portekiz maçına Alman hakem! Felix Zwayer yönetecek

EURO 2024'te cumartesi günü oynanacak olan Türkiye - Portekiz maçını Alman hakem Felix Zwayer yönetecek.

Spor 20-06-24 11:46

A Milli Takım’da, Portekiz maçı hazırlıkları başladı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, mücadelenin hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Spor 19-06-24 19:42

Grubumuzun diğer maçında Portekiz son anda galibiyeti aldı!

Grubumuzun diğer takımlarından Portekiz, geriye düştüğü maçta Çekya'yı 2-1 mağlup ederek 3 puanı cebine koydu.

Spor 18-06-24 23:58

39 yaşındaki Cristiano Ronaldo'dan akılalmaz performans! Her şeyi 10 dakika içinde yaptı

Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) rakiplerinden Portekiz, hazırlık maçında İrlanda Cumhuriyeti'ni 3-0 mağlup etti. Portekiz'e galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Joao Felix, 50 ve 60. dakikalarda Cristiano Ronaldo kaydetti. Ronaldo'nun attığı goller sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 12-06-24 07:24

Portekiz, Finlandiya karşısında 4 golle kazandı!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesinde hazırlık maçında sahasında Finlandiya ile karşılaşan Portekiz maçı kazanmasını bildi. Detaylar...

Spor 05-06-24 10:38

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği Jose Mourinho'dan geleceğiyle ilgili açıklama! ''Seve seve kabul ederim''

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Jose Mourinho, geleceğine ve kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Mourinho, "10 yıl daha teknik direktörlük yapmayı düşünüyorum. Portekiz milli takımını reddettiğim için pişmanım. Kariyerimin son bölümlerinde orayı çalıştırmak isterim. Teklif yaparlarsa seve seve kabul ederim." dedi.

Spor 24-05-24 23:46

Leverkusen, Avrupa'da 59 yıldır kırılamayan rekoru kıracak!

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) ilk şampiyonluğunu ilan eden Bayer Leverkusen, Portekiz ekibi Benfica'nın Avrupa'da 59 yıldır kırılamayan tüm kulvarlardaki toplam 48 maçlık yenilmezlik rekorunu kırmak için sahaya çıkacak.

Spor 06-05-24 19:19

Portekiz'de eşi benzeri görülmemiş olay! Hakem penaltı kararının gerekçesini mikrofonla tribünlere açıkladı

Portekiz Ligi'nde oynanan Sporting-Boavista mücadelesinin hakemi Antonio Nobre, VAR uyarısıyla verdiği penaltı kararını tribünlere açıkladı. İşte detaylar...

Spor 18-03-24 23:26

Dani Alves intihar etti iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü! Avukatından ilk açıklama geldi

Dünyaca ünlü futbolcu Dani Alves'in cezaevinde intihar ettiği iddiaları uluslararası basında büyük yankı uyandırmıştı. Portekiz basınından Paulo Albuquerque'nin iddialarına Dani Alves'in avukatından ilk açıklama geldi.

Spor 10-03-24 13:24

Dani Alves intihar mı etti? Abisinden son dakika açıklaması geldi! Barcelona ve Brezilya'nın efsane ismi hakkında ilk sözler...

Portekiz basınından Paulo Albuquerque'in haberine göre; bir süredir cezaevinde bulunan dünyaca ünlü futbolcu Dani Alves intihar etti. Ortaya atılan bu iddianın ardından tüm dünya gündemi çalkalandı. Dani Alves cephesinden olayın üstünden saatler geçmesinin ardından açıklama geldi.

Spor 10-03-24 13:15

Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise maçını Portekizli hakem Pinheiro yönetecek

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda 7 Mart Perşembe günü Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonundan hakem Joao Pinheiro yönetecek.

Spor 05-03-24 12:30

Büyükelçi atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! AK Partili dikkat çeken isimler de var...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Suudi Arabistan, Slovak Cumhuriyeti, Portekiz, Tunus ve Kuzey Makedonya'ya büyükelçi ataması yapıldı. Büyükelçi olarak atanan isimler arasında Eski AK Parti'li vekil Nükhet Hotar, eski Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Emrullah İşler gibi isimler de yer aldı.

Haber 16-02-24 00:16

SON DAKİKA: Beşiktaş'ta merakla beklenen yeni hoca resmen açıklandı! Siyah-Beyazlı yönetim herkesi ters köşe yaptı, hiç beklenmedik bir ismi açıkladı... Kartal bundan böyle Portekizli hoca Fernando Santos'a emanet

Son dakika... Beşiktaş'ta merakla beklenen teknik direktör açıklandı. Siyah-Beyazlılar resmi hesabından yaptığı açıklamayla hiç beklenmedik bir ismi açıklayarak teknik direktörlük görevine 69 yaşındaki çalıştırıcı Fernando Santos'un getirildiğini açıkladı. Santos, Portekiz ile 2016 yılında EURO 2016 kupasını kaldırırken, son olarak Polonya Milli Takımı'nda teknik direktörlük görevi yapmıştı.

Spor 07-01-24 18:53

Portekiz Futbol Federasyonu, Türk hakemlerini transfer etmek için harekete geçti!

Portekiz Futbol Federasyonu, Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırının ardından TFF'ye mesaj gönderdi. Portekiz Ligi maçlarına Türk hakem atamalarının mümkün olacağını duyuran Portekiz Futbol Federasyonu, TFF'den gelecek haberi bekliyor.

Spor 13-12-23 18:23

Bernardo Silva'dan profesyonellik dışı sözler! Asla oynamayacağı iki takımı açıkladı

Manchester City'de forma giyen Bernardo Silva, Benfica'dan ayrılış süreci ve Portekiz Ligi'nde asla forma giymeyeceği takımlar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 21-11-23 21:52

TikTok'ta gündem yaratan seyahat videosu! Portekiz yerine Nijerya'ya uçtular... Sosyal medyadan yorum yağdı

İki kadın TikTok'tan yaptıkları paylaşımda 'Portekiz'e uçak bileti rezervasyonu yaptık' demelerine rağmen kendilerini farklı bir ülkede bularak şaşkına döndüler. TikTok'ta 'zndoyle' olarak bilinen Zoe, kazara arkadaşıyla birlikte Nijerya'ya ulaştıklarını söyledi. Yanlış seyahatlerinin tüm detaylarını paylaşan Zoe ve arkadaşı kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 10-11-23 15:58

Serdar Saatçı’dan Braga’ya 2 asistlik katkı

Portekiz takımlarından Braga’da forma giyen Serdar Saatçı, deplasmanda oynadıkları Gil Vicente mücadelesinde 2 asist ile takımına katkı sağladı.

Spor 29-10-23 14:40