Uğur Çiftçi Haberleri

Son dakika: Galatasaray'ın sürprizi ortaya çıktı! Sol beke çözüm Sivasspor'dan bulundu

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Atakaş Hatayspor'a konuk olan Galatasaray, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Sarı - kırmızılılar, milli araya 2. sırada girerken devre arası transfer planlaması da yapıldı. Sol bek pozisyonu için arayışlarını sürdüren ve yerli bir alternatif bakan Cimbom'da gündeme Sivasspor'dan Uğur Çiftçi geldi. İşte detaylar...

Spor 16-11-2023 17:35

Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Uğur Çiftçi sahibi olduğu halı saha tesislerini depremzedelere açtı!

Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanan ve birçok kişinin hayatını kaybettiği deprem sonrası çalışmalar devam ederken, evleri yıkılan ve dışarıda kalan depremzedeler için, Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Uğur Çiftçi de yardım elini uzattı. İşte detaylar...

Spor 06-02-2023 18:35

Son dakika: Galatasaray bombaları bir bir patlatacak! Haji Wright, David Datro Fofana ve Uğur Çiftçi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında konuk ettiği Fraport TAV Antalyaspor'u 2-1'lik skorla geçen ve üst üste 9. galibiyetini alan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan sarı - kırmızılı yönetimin hedefindeki 3 isim ortaya çıktı. Galatasaray'ın bu hafta içerisinde Haji Wright, David Datro Fofana ve Uğur Çiftçi isimlerinden ikisini açıklaması bekleniyor.

Spor 23-01-2023 13:27

Sivasspor cephesinden Uğur Çiftçi açıklaması! Galatasaray ile her konuda anlaşmıştı ama...

Patrick van Aanholt ile yollarını ayırmayı planlayan ve yerli bir sol bek arayışında olan sarı - kırmızılılarda gündeme Uğur Çiftçi gelmişti. Sivasspor forması giyen oyuncu ile anlaşmaya varılmıştı. Rıza Çalımbay, Galatasaray'ın gündeminde yer alan Uğur Çiftçi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor 22-01-2023 17:16

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Sivassporlu Uğur Çiftçi kameraların açık olduğunu fark etmedi! Transfer yanıtı...

Galatasaray'ın son günlerde bir numaralı gündemi Uğur Çiftçi... Sol bek bölgesine tecrübeli oyuncuyu katmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Sivas ekibiyle görüşmelerini sürdürürken, transfer adeta yılan hikayesine dönmüştü. Transfere dair son durum merak edilirken, bu konuya Çiftçi'den bir yanıt geldi.

Spor 19-01-2023 17:54

Son dakika: Rıza Çalımbay resmen açıkladı! 'Uğur Çiftçi, Galatasaray'a gitmek istiyor ama...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray'da Patrick van Aanholt ile yolların ayrılması için çalışmalar devam ederken, gündeme Sivasspor'un sol beki Uğur Çiftçi alınmıştı. Oyuncu ve kulübüyle her konuda anlaşan sarı - kırmızılılar, takasta Emre Taşdemir'i kullanmayı hedefliyordu ancak Taşdemir'in kırmızı - beyazlı ekiple anlaşamaması nedeniyle transfer askıya alınmıştı. Rıza Çalımbay'dan resmi açıklama geldi.

Spor 17-01-2023 17:09

Uğur Çiftçi'nin kariyer imzası suya düştü! Galatasaray ile anlaşması iptal olan yıldız oyuncunun son halini görenler şoke oldu

Patrick van Aanholt ile yollarını ayırmayı planlayan ve yerli bir sol bek arayışında olan sarı - kırmızılılarda gündeme Uğur Çiftçi gelmişti. Sivasspor forması giyen oyuncu ile anlaşmaya varılmıştı. Takasta kullanılacak oyuncu ile Sivasspor anlaşamadı ve transfer askıya alındı. Sivasspor ile antrenmanlara geri dönen Uğur Çiftçi'nin moralsiz hali dikkatlerden kaçmadı.

Spor 16-01-2023 17:24

Son dakika: Transfer iptal mi oldu? Sivasspor'dan son dakika bombası! Galatasaray'ın anlaştığı isim bugün İstanbul'a geliyordu ama...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de topladığı 42 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da üst üste alınan 8 galibiyet camiada moralleri yükseltirken, transfer çalışmalarına da hız verilmişti. Patrick van Aanholt ile yollarını ayırmayı planlayan ve yerli bir sol bek arayışında olan sarı - kırmızılılarda gündeme Uğur Çiftçi gelmişti. Sivasspor forması giyen oyuncu ile anlaşmaya varılmıştı. Takasta kullanılacak oyuncu ile Sivasspor anlaşamadı ve transfer askıya alındı.

Spor 15-01-2023 16:33

Sivasspor'dan Uğur Çiftçi için açıklama geldi! Galatasaray'a transferi bitti gibi...

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan sol bek Uğur Çiftçi için açıklama geldi. Flaş ifadeler kullanan Rıza Çalımbay, Uğur Çiftçi'nin sarı-kırmızılılara transfer olduğunu açıkladı.

Spor 13-01-2023 18:28

Son dakika: Galatasaray transferi bitirdi, Rıza Çalımbay'dan açıklama geldi! İşte Okan Buruk'un yeni sol beki: Uğur Çiftçi!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'yi 3-0'la geçen sarı - kırmızılılar; galibiyetin sevincini taraftarlarıyla paylaşırken, bir yandan da transfer çalışmaları için gaza basmıştı. Patrick van Aanholt ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı - kırmızılılar yeni sol bekini buldu. Aslan, Uğur Çiftçi transferini bitirdi.

Spor 12-01-2023 14:39

Galatasaray'ın transfer listesi ortaya çıktı! 30'undan sonra hayatının imzasını atacak...

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden ve sarı - lacivertliler ile puan farkını 4'e yükselten Galatasaray'da sol bek transferi için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - kırmızılılarda Okan Buruk'un biletini kestiği Patrick van Aanholt ile yolların ayrılması beklenirken, tecrübeli bir ismin kadroya katılması için harekete geçilmişti. Aslan'ın transfer listesinde yer alan isimler ise ortaya çıktı...

Spor 11-01-2023 09:46

Son dakika: Uğur Çiftçi öyle bir şey dedi ki! İsveçli gazeteciler şaşkına döndü

Son dakika spor haberi... UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Sivasspor, play-off turu ilk maçında deplasmanda İsveç ekibi Malmö ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın oynanmasına az bir süre kala Yeni Malmö Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay ve Uğur Çiftçi mücadeleye dair açıklamalarda bulunurken, tecrübeli oyuncu Uğur Çiftçi İsveçli gazeteciler ile ilginç bir diyalog yaşadı. İşte detaylar...

Spor 17-08-2022 23:01

Sivassporlu oyuncu Uğur Çiftçi, Avrupa'da başarı için çalıştıklarını açıkladı:

"Bu sene de hem ülke puanına katkı sağlamak hem de Sivasspor'u Avrupa'da daha iyi temsil etmek istiyoruz"

Yurthaber 03-07-2022 17:01

Sivasspor, Uğur Çiftçi ile sözleşme yeniledi

Sivasspor, Uğur Çiftçi ile sözleşme yeniledi

Yurthaber 06-06-2022 16:27

Süper Lig’in en fazla top kapan yerli ismi Uğur Çiftçi

DG Sivasspor’un defans oyuncusu Uğur Çiftçi, 59 kez ile sezonun en fazla top kapan yerli ismi oldu. Sivasspor’un 28 yaşındaki savunma oyuncusu Uğur Çiftçi 2020-2021 sezonuna damga vuran isimlerden birisi olmayı başardı. Çiftçi, Süper Lig’de en fazla top kapan yerli oyuncu oldu.

Spor 23-05-2021 12:38

Uğur Çiftçi'den Beşiktaş maçı isyanı! ''Emeğimiz yeniyor''

Sivasspor'da Uğur Çiftçi, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 28-12-2020 21:23

Sivasspor’da Uğur Çiftçi koronavirüsü atlattı

DG Sivasspor’da defans oyuncusu Uğur Çiftçi’den sevindirici haber geldi. Son koronavirüs testi negatif çıkan golcü oyuncu, takımla beraber bugün idmana çıktı.

Spor 12-12-2020 11:54

Uğur Çiftçi: Rıza Çalımbay bize çok şey kattı

Süper Lig’de ilk yarıyı zirvede tamamlayan Sivasspor’un tecrübeli ismi Uğur Çiftçi, "Rıza hoca hiç oynamayan 2-3 arkadaşı oynatıp yeni transfer gibi takıma kazandırdı. Bize tecrübesiyle çok şey kattı" dedi.

Spor 06-01-2020 11:49

Sivassporlu Uğur Çiftçi, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Sivassporlu Uğur Çiftçi, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Spor 14-12-2019 13:01

Sivasspor ev sahibi avantajına güveniyor

Demir Grup Sivassporlu futbolcu Uğur Çiftçi: "Sivasspor evinde her zaman favoridir" - "Sahamızda bu sezon yenilmedik, inşallah bunu devam ettiririz. Burada Fenerbahçe'yi yenip Gençlerbirliği karşılaşmasına gitmek istiyoruz" - "Rakibin Fenerbahçe olması bizde endişe yaratmıyor. Biz her zaman önümüze maç maç bakıyoruz. Bu Fenerbahçe'ymiş, Kasımpaşa'ymış, Malatya'ymış diye bakmıyoruz. Çıkıyoruz futbolumuzu oynamaya çalışıyoruz"

Spor 13-12-2019 11:15

Uğur Çiftçi: Her rakibi aynı görüyoruz

Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Uğur Çiftçi, ligde her rakibi aynı konumda gördüklerini söyleyerek, "Takım seçip oynamıyoruz. Büyük takımmış veya alt takımmış bizi ilgilendirmiyor. Her rakibi aynı görüp ona göre oynuyoruz" dedi.

Spor 20-11-2019 15:15

Sivassporlu Uğur Çiftçi: Çıkışımızı devam ettirip taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz

Sivassporlu Uğur Çiftçi: "Çıkışımızı devam ettirip taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz"

Spor 20-11-2019 13:36

Yenilmeyen takım olmaz

Demir Grup Sivasspor'un sol beki Uğur Çiftçi: - "Aytemiz Alanyaspor ligde bu sezon hiç yenilmedi ama yenilmeyen takım olmaz. Dersimize iyi çalıştık, bu maçı kazanmak istiyoruz" - "(Trabzonspor'a attığı gol) Üzerimde bir kısmetsizlik vardı. Bu gol benim için, Sivasspor ve taraftar için iyi oldu"

Spor 27-09-2019 12:50

Yenilmeyen takım olmaz

Demir Grup Sivasspor'un sol beki Uğur Çiftçi: - "Aytemiz Alanyaspor ligde bu sezon hiç yenilmedi ama yenilmeyen takım olmaz. Dersimize iyi çalıştık, bu maçı kazanmak istiyoruz" - "(Trabzonspor'a attığı gol) Üzerimde bir kısmetsizlik vardı. Bu gol benim için, Sivasspor ve taraftar için iyi oldu"

Yurthaber 27-09-2019 12:49

Sivasspor'da Uğur ve Ali sağlık kontrolünden geçti

Sivasspor'da Uğur ve Ali sağlık kontrolünden geçti

Spor 17-07-2019 11:20

Sivasspor'da Uğur ve Ali sağlık kontrolünden geçti

Sivasspor'da Uğur ve Ali sağlık kontrolünden geçti

Yurthaber 17-07-2019 11:10

Uğur Çiftçi, Sivasspor'a imza attı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Uğur Çiftçi ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 22-06-2018 17:45

Beşiktaş bombayı patlatıyor!

Beşiktaş, Liverpool'un genç yıldızını kadrosuna katıyor. İşte Beşiktaş için yazılan transfer haberleri...

Spor 26-05-2018 16:48