Yasak Elma Reyting Haberleri

Son dakika: Kamuda nelerden tasarruf edilecek? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tasarruf önlemlerini açıkladı: Taşıt alımına 3 yıl boyunca yasak getirildi

Son dakika haberi… Kamuda tasarruf tedbirleri genişletiliyor. A'dan Z'ye tüm kalemler gözden geçirilecek. Kurumların tamamı elini taşın altına koyacak. Son dönemin en çok tartışılan konularından olan kamuda taşıt alımları 3 yıl süre ile durdurulduğu açıklandı. Konunun tüm detaylarına ilişkin tüm merak edilenleri Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek canlı yayında açıkladı. Tüm personelin alınan kararlara uymak zorunda olduğunun altını çizdi. İşte detaylar...

Finans 2024-05-13 10:11:51

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu ödül töreni tarzıyla dikkat çekti! Beğeni butonu çöktü

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken ünlü oyuncu şimdi de ödül töreni tarzıyla çok konuşuldu. Ünlü ismin son pozlarına beğeni yağdı.

Kulis 2024-05-10 15:29:05

Biyolojik kaçakçılara rekor ceza! Yasak olmasına rağmen o ilde topladılar

Tunceli’de yasak olmasına rağman doğada salep toplayan biyolojik kaçakçılara rekor ceza verildi. 10 kişiye toplamda 3 milyon 871 bin 410 lira ceza kesildi

Haber 2024-05-08 19:16:17

Kastamonu'da korkunç olay! Başsız ceset bulundu, 3 kişi tutuklandı: Cinayetin nedeni yasak aşk çıktı

Kastamonu'da bir sulama kanalında başsız bir ceset bulundu. Cesedin 4 gündür kayıp olarak aranan Adem Yeşilgil’e ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili 3 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken cinayetin yasak aşk sebebiyle işlendiği iddia edildi.

Haber 2024-05-07 22:51:17

Bahar dizisi bitti mi? Demet Evgar açıkladı: Bunun hastalığı var...

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolde olduğunu ve reyting rekorları kıran Bahar dizisi son bölüm yayınlanmayacak. İddialardan sonra yapımdan ve Demet Evgar'dan açıklama geldi.

Magazin 07-05-24 14:56

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalarımıza kazınan Nebahat Çehre geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalbine stent takılan oyuncu bir gece hastanede kaldı.

Magazin 07-05-24 14:33

IBAN ile ödeme yasal mı, yasak mı? IBAN numarası ile alışveriş yapılır mı? IBAN ile ödeme cezası var mı?

Kredi kartı ve banka kartı kullanımı günümüzde oldukça yaygındır ancak farklı seçeneklerle ödeme yapılması da mümkündür. IBAN ile para gönderme opsiyonu da rağbet görmeyi sürdüren işlemlerden biridir. Ancak yaşanan son gelişmelere göre vergi ödeme yükümlülüğü bulunan işletmelerin pos cihazı kullanmak yerine IBAN ile ödeme almaya çalışması olumsuz sonuçları beraberinde getirebilir. Bu nedenle IBAN ile ödeme temin etme işleminin hangi durumlarda yasal açıdan riskli olduğu açıklanmalıdır.

Finans 06-05-24 21:42

Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: EPDK, Resmi Gazete'den duyurdu, artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gazete'de yer alırken, uygulama ise 15 Mayıs'ta başlayacak...

Finans 04-05-24 07:55

İlkokulda skandal! 11 yaşındaki öğrencisiyle yasak ilişkisi ifşa edildi... Anne müstehcen mesajlarla gerçeği ortaya çıkarttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Wisconsin bölgesindeki bir ilkokulda görev yapan 24 yaşındaki Madison Bergmann isimli öğretmenin 11 yaşındaki öğrencisiyle uygunsuz ilişkisi ifşa edildi. Olay öğrencinin annesinin oğlunun öğretmenle telefonda konuştuğunu duymasıyla ortaya çıktı. Bergmann görevinden uzaklaştırılarak tutuklandı.

Trend 03-05-24 08:21

Rıza Kocaoğlu'nun kız kardeşi de oyuncu çıktı! Çok konuşulan diziye dahil oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Çukur dizisinde hayat verdiği 'Aliço' karakteriyle büyük beğeni toplayan Rıza Kocaoğlu rol aldığı yapımlar ve başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor. Şimdilerde İnci Taneleri dizisinde rol alan Kocaoğlu'nun kız kardeşi de diziye dahil oldu.

Magazin 02-05-24 10:11

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu kapak kızı oldu! Pozlarına beğeni yağdı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Dizideki rol arkaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşayan Saraçoğlu bu defa son pozlarıyla olay oldu. Ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 01-05-24 13:15

SON DAKİKA | İstanbul'da 1 Mayıs gerilimi! CHP ve DİSK çağrı yapmıştı, Taksim'e çıkan yollar kapatıldı, gözaltılar var: Polisle göstericiler arasında arbede

Son dakika haberi: İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için Taksim Meydanı'na bu yıl da izin verilmedi. CHP ve DİSK başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları Taksim çağrısında bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yasak kararından geri adım atmadı. Sabah saatlerinde Taksim'e çıkan yollar kapatıldı. Beşiktaş ve Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'ne çıkan gruplara polis müdahale edip gözaltına aldı. Saraçhane'den Taksim'e yürümek isteyen grupla polis arasında arbede çıktı.

Haber 01-05-24 06:24

Değişimiyle çok konuşulmuştu... Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı! İddialı pozları sosyal medyayı salladı

Akasya Durağı dizisi yayınlandığı dönemde reyting rekorları kırıyordu. Dizide Dilek karakterine hayat veren Pelin Sönmez uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırtan Sönmez, sosyal medyadaki son paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 30-04-24 16:26

Sihirli Annem'in Perihan'ı Gül Onat hastalığını ilk kez anlattı! 'Ölümü hep bekledim'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Perihan karakteri ile hafızalara kazınan Gül Onat, geçen yıl hastalandığı ve uzun süredir tedavi gördüğü açıkladı. Gül Onat, "İyileşeceğime dair hiç umudum yoktu. Ölümü hep bekledim" dedi.

Magazin 27-04-24 13:12

Sigara, bikini, mayo, çadır... Hepsi yasak, cezası 1500 euro! Antalya’da kontrolsüz turizm alarmı

İspanya'nın Kanarya Adaları’ndaki kontrolsüz turizm eylemleri devam ederken yabancılara yönelik bir dizi yasak kararı alındı. Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, İspanya'nın 2,2 milyon nüfuslu Kanarya Adaları'nda yaşanan turist yoğunluğuna dikkat çekti. Yavuz, Antalya'nın 2,5 milyon nüfusuna rağmen 16 milyon turisti sorunsuz bir şekilde ağırladığını belirtti. Ancak gelecek dönem için tedbirlerin şimdiden alınması gerektiğini vurguladı.

Finans 27-04-24 11:41

Hapis cezası ve siyasi yasağı isteniyor! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hapis cezası ve siyasi yasak talebiyle yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme tarafları dinledikten sonra bilirkişi raporuna iddia makamının da itirazının değerlendirilmesi üzerine duruşmayı erteledi.

Haber 25-04-24 17:42

Türkiye'yi terk etmişti! 5. kez baba olmaya hazırlanan Tolga Karel'den aşk pozu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Oğuz karakteri ile hafızalara kazınan Tolga Karel kariyerinin zirvesindeyken her şeyi bırakıp Amerika'ya yerleşmişti. Oyunculuğu bırakan ve TIR şoförü olan Tolga Karel, kendine Amerika'da yeni bir hayat kurmuştu. Beşinci kez baba olmaya hazırlanan Karel, eşi Sarah Scott ile pozlarını paylaştı.

Magazin 25-04-24 16:22

Evliliği büyük ses getirmişti! Taze gelin Ebru Gündeş yüzüğünün boyutunu beğenmedi... Konserinde olay gönderme

Şubat sonunda dördüncü kez nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in Murat Özdemir ile evliliği büyük ses getirmişti. Gündeş ile Özdemir'in yasak aşk iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Taze gelin Ebru Gündeş şimdi de son konserindeki hareketleri ile gündem oldu. Yüzüğünün boyutunu beğenmeyen Gündeş'in istediği herkesi şaşırttı.

Magazin 25-04-24 11:51

Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı

Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı.

Yurthaber 24-04-24 10:04

Müge Anlı'da şoke eden olaylar zinciri! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçmıştı...Baba oğul yüzleşti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz gün yine şaşırtan bir olay yaşandı. Programa katılan Umut Yetik'in ortaya attığı iddia, sosyal medyada gündem oldu. Yetik, 19 yaşındaki oğluyla 29 yaşındaki eşi Tuğçe Akpençe'nin yasak bir ilişki yaşadığını ve küçük kızları Melodi ile birlikte kaçtıklarını söylemişti. Programın bugünkü bölümünde kaçak üvey anne, eşiyle yüzleşmek için canlı yayına geldi. Müge Anlı'nın sorduğu sorulara rahat rahat cevap veren Mustafa ve Tuğçe şoke etti.

Magazin 23-04-24 19:02

İstanbul Havalimanı'nda iğrenç görüntüler! Herkesin içinde mastürbasyon yaptı

İstanbul Havalimanı'nda bir yolcu, herkesin gözleri önünde mastürbasyon yaptı. Yolcu, daha sonra ise hiçbir şey olmamış gibi yasak alanda sigarasını yaktı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Türk vatandaşı olduğu belirtilen yolcu gözaltına alındı.

Haber 23-04-24 11:59

APP plaka nedir? APP plaka yasak mı? APP plaka cezası

Türkiye’de kanunlarla belirlenmiş bazı yasaklar ve kurallar vardır. Bunlardan bir bölümü trafik kurallarıdır ve bu kurallar hem can hem mal güvenliği sağlayabilmek açısından dikkatle uygulanırlar. Kurallara uyulmaması durumunda kural ihlali yapan araç sürücülerine ve şoförlere ise caydırıcı cezalar, ihlalin durumuna göre çeşitli yaptırımlar uygulanır. Peki, APP plaka nedir, APP plaka yasak mı? APP plaka cezası ne kadar?

Haber 22-04-24 22:51

Mahsun Kırmızıgül'ün 'Dinle' şarkısına yasak geldi! Görünce dayanamadı: O çocukların...

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve kendine has tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül son günlerde farklı gündemlerle karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde 'öldü' haberlerine isyan eden Kırmızıgül, bu kez de 23 Nisan etkinliklerinde şarkısını yasaklayan müdüre seslendi.

Magazin 22-04-24 10:21

'Karbonhidratı kestim' dedi verdiği poz olay oldu! Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade'ye yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Şahika' karakteriyle adından söz ettiren Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Cavadzade'nin 'Karbonhidratı kestim' notu ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 19-04-24 15:01

Tek bir elma satın aldı! Ödediği paraya böyle isyan etti... Hepimiz hangi ekonomide yaşıyoruz?

Amerika Birleşik Devletleri'nin Boston bölgesinde yaşayan 'via...li' kullanıcı adıyla bir kişi tek bir elma için 7 dolar (yaklaşık 228 TL) ödedikten sonra TikTok'tan enflasyona isyan etti. Fenomen ismin pahalı alışverişiyle ilgili olarak yaptığı paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 19-04-24 10:06

Karakoldaki yasak aşkın altından uyuşturucu çetesi çıktı! Polis memurları görevi kötüye kullanmak suçuyla karşı karşıya

Birleşik Krallık'ın Batı Yorkshire bölgesinde görev yapan 41 yaşındaki Şef Supt Daniel Greenwood emri altındaki 24 yaşındaki PC Caitlin Howarth isimli polis memuruyla yaşadığı yasak aşkın ifşa edilmesinden sonra görevinden uzaklaştırıldı. Kendisi de uzaklaştırma cezasına çarptırılan Howarth, hapisteki bir uyuşturucu baronuyla bağlantısı nedeniyle yargılanıyor.

Trend 17-04-24 08:57

İsviçre ‘aşırı bor içeriyor’ demişti: Beypazarı'ndan yasak kararı sonrası ilk açıklama

İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik Bürosu, Beypazarı Maden Suyu’nun içerisinde yüksek miktarda bor bulunduğu ve tüketilmemesi gerektiği uyarısında bulundu. Konuya ilişkin firma yetkililerinden açıklama geldi. Haberlerin maksatlı olabileceğini söyleyen yetkililer, yağışlardan oldukça etkilenen yeraltı kaynak sularının değerlerinin dönemsel olarak değiştiğini, içeriğindeki mineral değerlerinin artışlar ve azalmaların da olağan olduğunu kaydetti. İşte o açıklama…

Finans 16-04-24 14:10

Denizlerde av yasağı başladı

Denizlerde trol ve gırgır ağları ile avcılık yapan balıkçılar için 1 Eylül’e kadar sürecek yasak bugün itibari ile başladı.

Yurthaber 15-04-24 12:04

Dikkat! Ege Denizi'nde av yasağı yarın başlıyor: Uymayanlara 200 bin TL'ye varan para cezası

Ege Denizi'nde av yasakları yarın başlıyor. İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, yarın başlayacak yasağın 31 Ağustos'a kadar süreceğini belirtip, yasağı ihlal edenlere 8 bin TL'den 200 bin TL'ye varan idari para cezalarının uygulandığını söyledi. Şahin, "Yasak, büyük tekneleri kapsıyor. Özellikle kıyı avcılığı dediğimiz küçük teknelerimizde amatör avcılar için herhangi bir problem yok. Yasak dönemi içinde gırgır ve troller ava çıkamıyor" diye konuştu.

Haber 14-04-24 10:54

Kocasının iş arkadaşıyla yasak aşkını dövmesi ele verdi! O dövme 19 yıllık evliliklerinin sonu oldu

Reddit'te 'TwoHotTakes' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kocasının yaptığırdığı dövmesinin 19 yıllık evliliklerinin sonunu getirdiğini söyleyerek dikkatleri çekti. Kocasının göğsünün sol tarafında yaptırdığı dövmesinin yasak aşkının adını taşıdığını fark eden kadın eşiyle anında boşandı. İsmini açıklanmayan ihanete uğrayan eşin paylaşımı olay oldu.

Trend 13-04-24 14:59

Cinayeti ve yasak aşkı eşi itiraf etti... Sevgilisi 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş! Bayram namazına gidenler kanlar içinde bulmuştu

İzmir'deki korkunç cinayetin arkasındaki sır kan donduran itirafla ortaya çıktı. Kamyonetinde, başından tabancayla vurulmuş olarak bulunan Mehmet Akgül, kaldırıldığı hastanede öldü. Olayı itiraf eden eşi A.A. ile onun ilişki yaşadığı, cinayeti planladığı öne sürülen Rojhat Kızılban ve 500 bin TL'ye anlaştığı tetikçi Gültekin Uslu gözaltına alındı. Şüpheliler Kızılban ve Uslu tutuklandı, A.A. adli kontrolle serbest bırakıldı. Öte yandan Uslu'ya, anlaşılan paranın ödenmediği de öğrenildi.

Haber 13-04-24 12:56

Ticaret Bakanlığından yasak kapsamındaki ürünlerin İsrail'e ihracatının devam ettiği iddialarına yalanlama

Ticaret Bakanlığı tarafından 9 Nisan sabah saat 09.00 itibarıyla, yasak konusu ürünlerin İsrail'e ihracatına ilişkin olarak, herhangi bir ihracat beyanname tesciline kesinlikle izin verilmediğine dikkat çekilerek, "Kamuoyunu yanıltmaya yönelik manipülatif haber içerikleri tümüyle yanlıştır." ifadeleri kullanıldı.

Finans 11-04-24 21:13

Kadirov talimat verdi, Çeçenistan'da dans müzikleri yasaklanıyor! 1 Haziran'a kadar sanatçılara süre: Yeniden yazın! Artık suç sayılacak!

Rusya'nın en yakın müttefiklerinden olan Çeçenistan'da lider Ramazan Kadirov'un talimatıyla dans müzikleri için 'yasak' kararı verildi. Batı etkisini azaltmak amacıyla çok hızlı ya da yavaş dans müziklerini yasaklayan kararın ardından, ülkedeki sanatçılara şarkıları yeni kurallara göre yazmaları için 1 Haziran'a kadar süre verildi. Kültür Bakanı Musa Dadayev, "Tüm müzik, vokal ve koreografi çalışmalarının dakikada 80-116 vuruşluk bir tempoya karşılık gelmesi gerektiğini" söyledi.

Haber 09-04-24 12:49

Nesrin Cavadzade'nin Ali Koç'la pozu sosyal medyayı salladı!

Yüzyıllık Mühür, Bizim Hikaye, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, son olarak Ali Koç'la verdiği pozla gündeme geldi. Sosyal medyada oyucunun paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 09-04-24 11:33

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi! Etiketler değişiyor: Artık o ifadeler yasak

Tüketicileri çok yakından ilgilendiren yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlenmeden tüketicileri koruma amacıyla bazı ifadeler yasaklandı. Ayrıca yanıltıcı görsellere de artık izin verilmeyecek. İşte detaylar...

Finans 06-04-24 15:55

Ortaokul öğrencisine aşık oldu! 14 yaşındaymış gibi davranarak kandırdı... Taciz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan Alyssa Ann Zinger isimli bir kadın ismi açıklanmayan ortaokul öğrencisiyle yasak aşk yaşadı. 15 yaşındaki öğrenciye kendisinin 14 yaşında olduğunu söyleyerek kandıran Zinger, resşit olmayan çocukla en az 30 cinsel eylemde bulunduğu ve çok sayıda kişiye müstehcen videolar gönderdiği iddiasıyla tutuklandı.

Trend 06-04-24 14:26

Öğretmen ve öğrencisinin uygunsuz ilişkisini 'aşk mektupları' ele verdi! Yatak odasının çekmecesinden çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arizona eyaletindeki bir lisede atletizm antrenörlüğü yapan 23 yaşındkai Alyssa Todd ve ismi açıklanmayan 15 yaşındaki bir öğrencisinin uygunsuz ilişki yaşadığı iddia edildi. Todd'un eşinin yatak odasının çekmecesinde aşk mektuplarını bulması üzerine yasak ilişkinin detayları ortaya çıktı.

Trend 04-04-24 08:24

Tesettürlü pozlarıyla gündemdeydi! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı aşkını ilan etti

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihir Annem dizisinde hayat verdiği 'Tuğçe' karakteriyle adından söz ettiren Damla Ersubaşı son olarak tesettürlü pozlarıyla gündem olmuştu. İki çocuk annesi Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile olaylı boşanmasıyla da uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de aşkını ilan etti. Ersubaşı'ın aşk dolu karelerine yorum yağdı.

Magazin 03-04-24 13:55

Yasak kalkınca vatandaşlar oto lastikçilerde yoğunluk oluşturdu

Zorunlu kış lastiği uygulamasının sona ermesi ve havaların ısınmasıyla birlikte oto lastikçilerde yoğunluk yaşanmaya başlandı.

Yurthaber 03-04-24 10:36

Yarım Elma’nın Yonca’sı Janset Paçal 1,5 ayda 10 kilo verdi! Değişimiyle herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yarım Elma dizisinde hayat verdiği 'Yonca' karakteriyle hafızalara kazınan Janset Paçal uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Şimdilerde değişimiyle gündem olan ünlü oyuncu 1,5 ayda 10 kilo verdi. Paçal'ın yeni görünümüne sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 03-04-24 09:34

Oy kullanırken fotoğraf çekilir mi? Oy kullanırken fotoğraf çekmek yasak mı, cezası var mı?

Yüksek Seçim Kurulu'nca seçim dönemlerine ilişkin oy kullanacak kişilere bazı uyarılar yayınlanmaktadır. Bu uyarılar oy kullanma hakkına sahip olan bireylerin, oylarının geçerli sayılması açısından oldukça önemlidir. Seçim gününde oy kullanan bireylerin kullandıkları oyları gizli tutması ve bu konuda da hassasiyet göstermesi gerekmektedir. Peki, oy kullanırken fotoğraf çekilir mi?

Haber 31-03-24 05:33

Yerel seçim için propaganda serbestliği sona erdi! Seçim yasakları neler? 31 Mart Pazar günü hangi mekanlar kapalı olacak?

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere saatler kala seçim yasakları da başladı. Adayların ve siyasi partilerin seçim propaganda saat 18.00 itibariyle sona erdi. Seçim yasakları ve bu yasakların ayrıntıları merak ediliyor. Peki, pazar günü seçim nedeniyle neler yasak olacak? Seçim günü nereler kapalı olacak? İşte düğünler, kahvehaneler, internet kafeler, içki satışı ve silah taşıma gibi çok sayıda ayrıntıyı içeren seçim yasaklarıyla alakalı merak edilenler...

Haber 30-03-24 18:03

Muğla'da sokak ortasında Neşe Gülmüş'ü katletmişti! İfadesi ortaya çıktı, yasak aşk iddiası

Muğla'da 4 çocuk annesi Neşe Gülmüş, sokak ortasında tabancayla başından vurularak öldürülmüştü. Gülmüş'ün başında bekleyen ve kimseyi yaklaştırmayan katil zanlısı koca, gözaltına alınmıştı. Katil zanlısı koca, polisteki ifadesinde eşinin kendisini aldattığını ve bu yüzden cinayeti işlediğini ileri sürdü.

Haber 29-03-24 20:12

Tamer Karadağlı 'Burası Antalya, rezalet' diyerek isyan etti! Muhittin Böcek'ten açıklama gecikmedi

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteri ile hafızalara kazınan Tamer Karadağlı şimdilerde Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etti ve binanın bakımsızlığına isyan etti. Muhittin Böcek'ten açıklama gecikmedi.

Magazin 29-03-24 15:55

Yer: Beşiktaş! Hatalı U dönüşü yapan araca motosiklet çarptı: Feci kaza kamerada

Beşiktaş’ta yasak yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca motosiklet çarptı. Motosiklet sürücüsü S.H. (25) ağır yaralanırken, aracın sürücüsü A.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 28-03-24 09:29

O sahne heyecanla bekleniyordu... Kızılcık Şerbeti görüntüleri sızdı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Yeni isimlerin dahil olacağı dizide Fatih ve Görkem'in düğün sahnesi çekildi. O görüntüler sosyal medyaya sızdı.

Magazin 27-03-24 10:55

Psikolog Ayşe Özyürek'in paylaşımı kısa sürede viral oldu! 'Elma' üzerinden anlattı... Bir daha yapmayacağım diyorsa...

Psikolog Ayşe Özyürek Instagram hesabından ikili ilişkilere dair yaptığı paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bir takipçisinin 'Partnerim aynı şeyleri yapıp bir daha yapmayacağını söylüyor ama yine aynı şeyleri yaşıyoruz. Nasıl davranmalıyım?' sorusunu cevaplandıran Özyürek'in paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Trend 23-03-24 14:14

Cep telefonu ile oy kabinine girilir mi? Cep telefonu ile oy kullanmak yasak mı? Cep telefonu ile oy kullanma cezası

18 yaşını doldurmuş, seçmen kütüğünde kayıtlı her vatandaşın seçim günü oy kullanması önemli bir sorumluluktur. Bu yüzden seçme hakkı bulunan her bireyin seçim gününde oy verme işlemlerini de gerçekleştirmesi önemlidir. Oy verme esnasında bireylerin bazı cihazları yanlarında bulundurmaması da gerekir. Peki, cep telefonu ile oy kabinine girilir mi?

Haber 21-03-24 18:03

Seçim günü düğün olur mu, seçim günü düğün yapmak yasak mı? Seçim günü düğün salonları açık mı?

Seçim dönemleri o toplumda yaşayan bireyler için son derece önemli bir süreçtir. Seçmen kütüğüne bağlı olan ve oy kullanma hakkı bulunan her bireyin vatandaşlık görevini yerine getirerek seçim gününde oylarını kullanması gerekir. Oy verme günü genelde pazar gününe denk gelir. Seçim gününde nişan ve düğün gibi organizasyonların yapılıp yapılamayacağı konusu ise bazı bireyler adına önemli olabilir.

Haber 21-03-24 17:58