40 Haftalik Gebelikte Cinsel Iliski Haberleri

Okulda skandal! 40 yaşındaki öğretmen ve 15 yaşındaki kız öğrencinin iki yıllık ilişkisi ifşa edildi... 'Rıza savunması' pes dedirtti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde öğretmenlik yapan 40 yaşındaki Stacy Michelle Walker isimli bir kadın ismi açıklanmayan 15 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisinin ifşa edilmesinden sonra görevinden uzaklaştırıldı. Cinsel suçlarla ilgili 17 ağır suçlamaya karşı kalan Walker'in 'rıza savunması' ise herkesi şaşırttı. Öğretmen 15 yaşındaki öğrencisinin ilişkiye rıza olduğunu söyledi.

Trend 2024-03-27 09:37:58

Ortalamanın iki katından daha büyük! Dünyanın en büyük penislerinden birine sahibim dedi... Artılarını ve eksilerini anlattı

Matt Barr dünyadaki en büyük penislerden birine sahip olduğunu iddia ederk dünya basınında geniş bir yankı uyandırmayı başardı. 40 yaşındaki Barr, yeni kitabı "Uzun Bir Hikaye: Dünyanın En Büyük Penislerinden Biriyle Yaşam" kitabını çıkarttı. Kitabında büyük bir cinsel organla yaşamanın avantajlı ve dezavantajlı yönlerini samimi bir şekilde anlatınca yeniden gündeme geldi.

Trend 2024-01-30 11:49:47

Erkek gibi davranarak kadınları cinsel ilişki için kandırmıştı! Bilinmeyen bir nesneyle cinsel birliktelik suçu cezasız kalmadı... 10 yıl hapis cezası verildi

40 yaşındaki Blade Silvano, İngiltere'nin Cambridge bölgesinde kadınları erkek gibi davranarak cinsel birliktelik için kandırma ve bilinmeyen bir nesneyle seks eylemi suçları nedeniyle tutuklanmıştı. Uzun süredir davası devam eden Silvano kendisine yönlendirilen cinsel suçlamalardan dolayı 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 2023-12-21 09:52:02

Fransa'da '1000 bakireyle cinsel ilişki yaşamayı' hedefleyen sözde guru tutuklandı! Yoga tarikatı sabah baskınıyla çökertildi

Fransa'da 1000 bakireyle seks yapmayı hedefleyen firari yoga mezhebi lideri, tecavüz, insan kaçakçılığı ve adam kaçırma iddiaları nedeniyle tutuklandı. 71 yaşında sözde guru Gregorian Bivolaru ve 40 tarikat üyesi, Fransız polisinin gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı. Tarikata ait fotoğraflar ortaya çıktı.

Trend 2023-12-01 08:31:52

Üç kardeş, babalarından tecavüz etmeyi öğrendikten sonra çocuk akrabalarına cinsel istismarda bulundu! Toplam 115 cinsel istismar...

Yaşları 41, 40 ve 39 olan üç erkek kardeş, o sırada hepsi çocuk olan dört aile üyesine toplam 115 cinsel istismar suçundan suçlu bulunarak hapse atıldı. İsmi açıklanmayan kardeşler kendilerini tecavüzü babalarından öğrendiğini söyleyerek savundu.

Trend 09-11-23 09:21

Cinsel ilişki açıklaması çok konuşulan Mehmet Ali Erbil'in genç aşkı konuştu! Yatağa yattığımızda...

"Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim" dedikten kısa süre sonra kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlayan Mehmet Ali Erbil gündemden düşmüyor. Ceylan son açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 12-10-23 14:04

Mide bulandıran olay! 5 yaşındaki 4 kız çocuğuna tam 5 yıl boyunca tecavüz etti... Arkadaşlarının çocuklarını seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde yaşayan 32 yaşındaki Alvaro Jeronimo Juarez isimli bir adam arkadaşlarını kız çocuklarını hedef alan cinsel istismarının tespit edilmesinden sonra tutuklandı. Jeronimo’nun 5 yaşındaki 4 kız çocuğuna tam 5 yıl boyunca tecavüz ettiği ortaya çıktı. Mahkeme şartlı tahliye olasılığı olmaksızın 40 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Trend 07-08-23 14:02

Kimseden çekinmedi! Öğretmen 16 yaşındaki öğrencisiyle sınıfta cinsel ilişkiye girerken yakalandı... Cezası ağır oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Winsconsin eyaletindeki bir lisede öğretmen olarak görev yapan Rachel Goodle isimli bir kadın 16 yaşından küçük öğrencisiyle cinsel ilişkiye girerken yakalandığı için tutuklandı. Sınıfın boş olduğunu zanneden ikili bir başka öğretmen tarafından ifşa edilince Goodle, 40 yıldan fazla hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Trend 26-07-23 09:15

Bu kadarı da ‘pes’ dedirtti! Sıcak havalardan bunaldı... Çırılçıplak soyunup ağaçla cinsel ilişkiye girmeye çalıştı

İngiltere’nin Salisbury şehrindeki Queen Elizabeth Gardens’ta ismi açıklanmayan 40’lı yaşlarındaki bir adam sıcak havalardan bunaldığını söyleyerek herkesin içinde kıyafetlerini çıkarttı. Çırılçıplak bir şekilde koşmaya başlayan adam ardından ise bir ağaca sarılarak cinsel ilişkiye girmeye çalıştı. Şoke eden görüntülerin sonrasında kimliği tespit edilen adamın tutuklandığı bildirildi.

Trend 16-06-23 10:33

Derste öğrencilerine cinsel hayatını anlatan öğretmen görevinden men edildi! Tüm detayları açık açık anlattı

Galler’de yaşayan 40 yaşındaki İngilizce öğretmeni Julia Wheeler’in orta okulda derse girdiği sırada uygunsuz hareket yapmasının tespit edilmesinden sonra görevinden uzaklaştırıldığı belirtildi. Wheeler’in derste erkek arkadaşıyla yaşadığı cinsel hayatı anlattığı ve öğrenciler küfür ettiğinin tespit edilmesinden sonra 2 yıl boyunca öğretmenlikten men edildiği ifade edildi.

Trend 05-04-23 08:01

Hamilelikte cinsellik nasıl olmalı, kaçıncı aya kadar olmalıdır? Cinsel ilişkide nelere dikkat edilmeli?

Hamilelik süreci hem fiziksel hem ruhsal açıdan oldukça yoğun bir süreçtir. Gebenin fiziksel ve hormonal olarak yaşadığı değişimler her açıdan kendisini etkiler. Hamilelik süresince cinsel ilişkinin sıklığı, içeriği, bebeğe zarar verme durumu olup olmayacağı anne adayları tarafından öğrenilmek istenen bir konudur. Gebelikte yaşanan cinsel ilişki sonrası yanma, acı ve kanama gibi farklı durumlarla karşılaşılabilir. Hamilelikte cinsellik nasıl olmalıdır?

Kadin 03-03-23 17:14

Hamilelikte ilişki sonrası kanama nedenleri nelerdir? Gebelikte ilişki sonrası kanama için ne zaman doktora gidilmeli?

Gebelikte cinsellik, anne ve baba adaylarının kafasında soru işareti uyandıran konulardan biridir. Özellikle hamilelikte cinsel ilişkiye girilip girilmeyeceği, kaçıncı aya kadar cinselliğin sorun teşkil etmediği gibi konular sıkça araştırılır. Gebelikte ilişki ile ilgili doğru bilgilere sahip olmamak beraberinde acı, ağrı, yanma ve kanama gibi pek çok problemi getirebilir. Peki, gebelikte ilişki sonrası kanama neden olur, ne zaman doktora gidilmelidir?

Kadin 24-02-23 17:47

Brezilyalı futbolcu Dani Alves, cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alındı! Çıkan bu haberin ardından takipçi sayısı eriyor...

Brezilyalı futbolcu Dani Alves, cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alındı. Instagram hesabında 40 milyon takipçisi bulunan Dani Alves'in çıkan bu haberin ardından takipçi sayısı 38.4 milyona düştü.

Spor 20-01-23 13:59

Öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi! Çıplak fotoğrafları yasak ilişkiyi ifşa etti... “Tek kurbanı değilmiş”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kuzey Karolina eyaletinde 40 yaşındaki Kacey Davenport isimli bir öğretmen öğrencisiyle ilişki yaşadığı iddiasıyla tutuklandı. Okuldaki bir öğrenciyle birkaç aydır devam eden ilişkisi gönderdiği çıplak fotoğraflarla ortaya çıkan öğretmenin diğer öğrencilerle de benzer ilişkiler kurduğu belirtildi.

Trend 09-01-23 10:11

Olgun kadınları taciz ettiği öne sürülen Sinan'ın foyası ortaya çıktı! Müge Anlı'ya bağlanıp anlattılar: Cinsel organıyla hareketler yaptı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybolmasındaki esrar perdesi aralanmaya devam ederken ortaya çıkan ayrıntılar şoke ediyor. Gökçe'ye cinsel içerikli mesajlar attığı öne sürülen Sinan hakkında canlı yayında olgun kadınları taciz ettiği iddia edildi. Askerlik arkadaşı Sinan için "Banyo yapmazdı. Yaptım derdi. Ama 40 kişiyiz banyo yaptığını hiç görmüyorduk" derken bir başka kişi "Yolda gördüm. Çok afedersin pantolonunu indirip cinsel organıyla hareketler yaptı" diye konuştu.

Magazin 30-12-22 15:29

Öldürüp penisini kesti! Üçlü ilişki cinayetinde 'fotoğraf' iddiası: Telefonlarından video çıktı! Merak etme kötü bir şey olmadı, biz cinsel ilişkiye girdik, o da bizi seyretti

Antalya'da yaşanan 'üçlü ilişki' cinayetinden çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Üçlü ilişki sırasında E. K. (48) Alman sevgilisi N. A. G.'ye (40) sert davrandığı iddiasıyla K. D. ile (39) yaşadığı tartışmanın büyümesi sonucu K. D.'yi öldürüp penisini kesti. E. K., K. D.'nin grup seks teklif ettiğini iddia ederken "N. de ben de kabul etmedik. Ben tuvalette kusuyordum, bu sırada K. ve N. yatak odasına gitmişler, ilişkiye giriyorlardı" dedi. K. D.'nin telefonundan ise üçlü ilişki videosu çıktı.

Haber 09-11-22 12:01

Günlük ev kiraladılar! Koltukta cinsel ilişkiye giren çift evde gizli kamera olduğunu fark edince şoke oldu

Galler’de yaşayan Mike ve Michaela Kennedy çift Madrid’in yaklaşık 40 kilometre ilerisindeki Zaralejo bölgesinde kiralık ev tutmaya karar verdi. Geceliği 130 sterlin (yaklaşık 1 bin 805 TL) olan kiralık bir ev tutan aile tatillerini mahvedecek bir deneyim yaşadı.

Trend 29-10-22 13:47

Azgın teke otunun faydaları nelerdir? Azgın teke otu nelere iyi gelir?

Türkiye'de azgın teke otu olarak bilinen fakat yabancı kaynaklarda 40'dan fazla ismi bulunan bu bitkinin cinsel gücü artıran etkisi bulunuyor. Saklı kalmış bu otun faydalarını gelin hep birlikte inceleyin. İşte azgın teke otunun faydaları...

Yemek 22-10-22 09:53

Muğla'da çocuğa cinsel istismar! Annesinden şok sözler: 'Tehditler nedeniyle...'

Muğla'nın Datça ilçesinde mide bulandıran bir olay yaşandı. İddiaya göre T.Y. (40), 6 yaşındaki erkek çocuğu Y.S.'ye cinsel istismar ve tehditte bulundu. Hakkında 10 yıla kadar hapis istenen T.Y.'nin yargılanmasına devam edildi. Tanıkların dinlendiği duruşmaya, Y.S.'nin annesi Selda S.'nin sözleri damga vurdu. Anne Selda S., hakimin sorusu üzerine, aldıkları tehditler nedeniyle olaydan 2 ay sonra şikayetçi olabildiklerini söyledi. İşte olayın detayları...

Haber 19-10-22 17:59

Cinsel organını düzelttirmek için estetik operasyon geçirdi! “Yarım penisle döndüm” diyerek doktorları dava etti

Hırvatistan'ın Zagreb kentinde yaşayan 57 yaşındaki Zeljku Nosicu isimli bir adama iki yıl önce Peyronie hastalığı teşhisi konuldu. Yaşadığı doku hastalığı nedeniyle cinsel organının üst kısmında bir şişkinlik vardı ve istemsiz bir şekilde eğriliyordu. Genellikle 40 yaşındaki erkeklerde yaygın bir şekilde görülen hastalıktan şikayetçi olan adam estetik operasyonla şekil bozukluğunun giderilmesini istedi. Ancak operasyon hesapladığı gibi gitmedi.

Trend 30-09-22 15:23

Maymun çiçeği hastalığı bu hale getirdi: Burnu çürüdü

Almanya'da 40 yaşındaki bir adam burnunda çıkan kırmızı bir nokta için doktora gitti. Üç gün sonra burnu karardı ve vücudunda lezyonlar belirmeye başladı. Daha önce cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlarla ilgili test yaptırmayan adamın HIV olduğu ortaya çıktı. Sonrasında maymun çiçeği virüsüne yakalanan adamın burnu çürümeye başladı.

Haber 18-08-22 12:18

İngiltere’de hayat pahalılığı nedeniyle OnlyFans’ta cinsel içerikli paylaşım yapan gençlerin sayısı arttı

İngiltere’de hayat pahalılığının son 40 yılın en yüksek seviyesine ulaşmasıyla birçok kişi, ikinci ve üçüncü işlerde çalışmaya başladı. Çok sayıda da gencin de daimi işlerine ek olarak OnlyFans gibi sitelerde cinsel içerik paylaşmaya başladığı belirtiliyor.

Trend 09-08-22 16:50

40 yıllık cinayet davası nihayet çözüldü! 5 yaşındaki kızın ölümü sonunda aydınlığa kavuştu

Yeni bulunan bir DNA kanıtı sayesinde, 1982'de beş yaşındaki Anne Pham'ı kaçıran ve onu boğmadan önce cinsel saldırıda bulunan kişinin 70 yaşındaki Robert Lanoue olduğu ortaya çıktı. Olayın aydınlığa kavuşmasıyla 40 yıldır devam eden dava sona erdi ve Lanoue tutuklandı.

Trend 13-07-22 17:41

Cinsel ilişki araştırmasının sonucu herkesi şaşırttı! Bu değerlendirme çok konuşulacak

İngiltere’de yapılan bir araştırma cinsel ilişki rutinlerinin yaşlara göre dağılımını ortaya koydu. Araştırmada 65 yaş ve üzerindekilerin üçte birinin günde en az bir kez cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Araştırma sonucunda yaşlı çiftlerin resmi olarak gençlere kıyasla cinsel hayatlarının daha aktif olduğu belirtildi. Aynı zamanda araştırmada Z kuşağının %40’nın haftada bir kez cinsel ilişki yaşadığı gösterildi.

Trend 07-07-22 14:47

Kızları sevgilileriyle kaçan anneden dehşete düşüren sözler! Şiddet, cinsel saldırı...

Adana'da 2018 yılında evlenen Hüseyin (61) ve Semra (40) Yücel çiftinin ilk evliliklerinden olan kızları G.T. (17) ile E.N.Y. (17), farklı tarihlerde sevgilileriyle kaçtı. Kızlardan G.T., evli olduğunu öğrenince ayrılmak istediği sevgilisi S.K. (36) tarafından geçen hafta Mersin'de bir polis merkezinin önüne bırakıldı. Antalya'daki Ö.D.'ye (24) kaçan E.N.Y.'den ise haber alınamıyor. Anne Yücel, kızının kandırılarak kaçırıldığını, şiddet ve cinsel saldırıya maruz kaldığını anlattı. İşte detaylar!

Haber 01-07-22 13:16

Üçlü ilişki satıyordu! Polislik görevinden ömür boyu men edildi

40 yaşındaki DC Nick Taylor ve 28 yaşındaki sevgilisi Eleanor Turner, evlerinde saatlik 150 sterlin karşılığında üçlü cinsel birliktelik satıyorlardı. İkili, sokağa çıkma yasağı döneminde aldıkları tekliflere yetişemediklerini iddia etti. Bir polis memuru olan Taylor, durumun ortaya çıkmasının ardından ömür boyu polislikten men edildi.

Trend 26-05-22 12:40

Her 5 erkekten birinde var! Cinsel hayatı bitiriyor

Erkeklerde sıklıkla yaşanan erektil disfonksiyon, aslında hayatınızı derinden etkileyecek iki önemli hastalığın belirtisi olabilir. Erektil disfonksiyon belirtilerini mutlaka gözden geçirin. Erkekler arasında çok yaygın olan erektil disfonksiyon, başta 40 yaş üstü erkekler olmak üzere her beş kişiden birinde görülmektedir. Psikolojik olarak erkekleri yıpratan bir durum olan hastalık görmezden gelinmeyerek en kısa zamanda profesyonel destek alınmalıdır.

Haber 05-05-22 07:05

Esra Ersoy 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklanmıştı! Çocuğun kemik yaşı 14 çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ‘Ciciş Kardeşler’ olarak bilinen Esra Ersoy'un (40), 13 yaşındaki D.S.B.'ye cinsel istismarda bulunup konut dokunulmazlığını ihlal ettiği iddiasıyla yargılandığı ve 10 yıl 1 ay hapis cezası aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı.

Magazin 09-04-22 11:33

Tüp mide ameliyatı sonrası cinsel ilişkiye girilir mi? Tüp mide ameliyatı sonrası beslenme nasıl olmalı?

Son yılların popüler uygulamalarından tüp mide ameliyatıyla ilgili akıllarda birçok soru yer alıyor. Tüp mide ameliyatı; İleri derece obez olan kişiler, 35-40 arası vücut kitle indeksine sahip olup aşırı şişmanlığa bağlı hipertansiyon, uyku apnesi, tip 2 diyabet vb. rahatsızlıklar yaşayanlar için uygundur. Tüp mide ameliyatı sonrası cinsel ilişki kişinin sağlığı açısından önerilmemektedir. Ameliyattan 2 hafta sonra daha uzun bir yürüyüşe çıkabilir veya yüzebilirsiniz.

Haber 08-04-22 15:18

Et beniyle karıştırmayın! Risk altında olabilirsiniz: Kaşıntı, cinsel ilişki sırasında kanama...

Hem kadınlarda hem erkeklerde görülen genital siğiller, cinsel yolla bulaşan HPV enfeksiyonun genital bölgedeki belirtisidir. “Kondiloma aküminata” olarak da adlandırılır. HPV virüsünün (Human papilloma virus – İnsan papilloma virüsü) 200’den fazla çeşidi bulunur ve bunlardan 40’ı genital siğillere neden olur. En çok siğillere yol açan tip HPV 6 ve HPV 11’dir. Ancak bu HPV tipleri kansere yol açmazlar.

Kadin 22-03-22 09:51

Konya'da 2 yıl boyunca 8 öğrenciye işkence ve cinsel istismar! Öğretmen çift kendilerini böyle savundu: İftira attılar

Konya'da 2 yıl boyunca 1'i erkek, 8 öğrenciye aralıklarla işkence ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanmaya başlayan sınıf öğretmeni Gülşen E. (40) ve aynı okulda görev yapan eşi Ahmet E. (40), kendilerine Ş.D. adlı öğretmenin iftira attıklarını öne sürdü. Gülşen E. mahkemedeki ifadesinde, ''Ben okuldan ayrılana kadar bir sorun yoktu. Ş.D. bu iftiraları yapmış olabilir. Ayrıca aramızda bir husumet yoktu. Kocamla bizi kıskanıyordu muhtemelen.'' dedi. İşte iğrenç olayın detayları!

Haber 07-03-22 17:15

Koronavirüs testisleri de vuruyor! Hastaların yüzde 40'ın kalıcı kısırlık oldu

Koronavirüs, spermlerde bozulmaya, erkeklik hormonu olarak bilinen testosteronun dip yapmasına ve cinsel fonksiyon bozukluklarından, kısırlığa kadar pek çok soruna neden olabiliyor. "Özellikle akciğerde şiddetli geçerse, testisleri de mutlaka etkiliyor" diyen Doç. Dr. Faruk Özgör, Hindistan'da bir tüp bebek merkezinde yapılan çalışmada hastaların yüzde 40'ında kalıcı kısırlık meydana geldiğinin tespit edildiğini ifade etti.

Haber 06-02-22 10:08

Kan donduran vahşet! Kıskançlık yüzünden arkadaşını öldürüp cinsel organını kesti

Antalya'da yaşanan olay duyanların kanını donduran cinsten. Elvan Küçükaltun (48), birlikte yaşadığı Alman sevgilisi Nadia Angela Grosser'e (40) ilgi duyduğunu öne sürdüğü arkadaşı Kadir Demir'i (39), çıkan tartışmada öldürüp cinsel organını kesti. Cesedi gömmek için otel yakınındaki parkta çukur kazarken görülen Küçükaltun, jandarma tarafından yakalandı. Küçükaltun'un, yakalandığında jandarma ekiplerine, "Evde et kesmiştim, içim daraldı, hava almaya çıktım" dediği öğrenildi. İşte detaylar!

Haber 29-01-22 13:35

Son dakika: Spor salonunda iğrenç olay! Muay Thai hocası dakikalarca taciz etti! Genç kızı köşeye sıkıştırıp...

Son dakika: Mersin'de bir spor salonunda yaşanan taciz, adeta mide bulandırdı. İddiaya göre lise öğrencisi Eda I. (16), Muay Thai dersi aldığı eğitmeni Özer. Y. (40) tarafından cinsel saldırıya uğradı. Genç kız, hocasının, hareket gösterme bahanesiyle kendisini köşeye sıkıştırdığını ve dakikalarca taciz ettiğini söyledi. İğrenç olayın ardından hocasının eşinin mesajlar attığını da söyleyen Eda, "Bunu başkalarına söyleme, adın çıkmasın diye söylüyorum ben sana yardımcı olacağım" dediğini belirtti

Haber 26-01-22 07:42

Her satırı korkunç! Öğretmen çiftten 8 öğrenciye 2 yıl boyunca işkence ve cinsel istismar

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde aynı ilkokulda görev yapan sınıf öğretmeni G.E. (40) ile kocası A.E. (40) hakkında, 2 yıl boyunca 1'i erkek, 8 öğrenciye işkence ve cinsel istismar iddiasıyla dava açıldı. İddianamede öğretmen çiftin 8 öğrenciyi; tuvalete kilitlediği, ağızlarını ve ellerini bantladığı, lavaboda su ile boğmaya çalıştığı, bıçakla korkuttuğu, saçlarını kesip yutturmaya çalıştığı, ayrıca A.E.'nin bir kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. İşte iğrenç olayın detayları!

Haber 20-01-22 13:12

Cinsel istismar günlükle ortaya çıkmıştı! İsyan ettiren karar

Mide bulandıran olay İzmir'in Bornova ilçesinde meydana geldi. Engin O.'nun (40) üvey kızı A.B.B.'yi (16) istismar ettiği hem kızın günlükleri hem de ifadeleri ile ortaya çıktı. İyi hal indirimi ile 12 yıl 6 ay hapse çarptırılan Engin O.'nun cezası, İstinaf Mahkemesi'nce de onandı. Karara isyan eden A.B.B.'nin annesi J.O. "Kızım 33 kiloya kadar düştü. Ancak o adama iyi hal indirimi uygulandı. Kızım için son nefesime kadar hukuki mücadelemi sürdüreceğim" dedi. İşte iğrenç olayın tüm detayları!

Haber 11-01-22 11:48

İşten çıkarılan çalışandan akılalmaz intikam! Şirket yöneticilerinin telefonunu ve fotoğraflarını eskort sitesinde paylaştı

İstanbul'da işten çıkarılmasının ardından şirket yöneticilerinin fotoğrafları ve iletişim bilgilerini eskort ve cinsel içerikli sitelerde paylaştığı iddia edilen, sağlık sektöründe çalışan Havva G. (40) hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Şirkette yönetici konumunda bulunan Alper Hamza Yılmaz, eşi ve 6 yaşındaki kızının fotoğraflarının Havva G. tarafından cinsel içerikli sitelerde paylaşıldığını öne sürdü. Havva G. hakkında benzer suçlardan 70 farklı soruşturma yürütüldüğü iddia edildi.

Haber 27-12-21 10:58

Tarihin en ilginç suçlusu! Cesetlerle cinsel birliktelik yaşama ve ölüm kokusu bağımlısı bir kadın: Karen Greenlee

Tarihin bilinen modern nekrofili hastası olan Karen Greenlee bir hayli ilginç bir suç makinesiydi. Onu üne kavuşturan ve ‘Morg faresi’ lakabıyla anılmasına neden olan olay ise 1979 yılında cenaze arabasını kaçırarak içindeki cesetle cinsel birliktelik yaşamasıydı. Yakalanmadan önce ise Karen Greenlee’in 40 cesetle cinsel birliktelik yaşadığı ortaya çıktı.

Trend 25-11-21 15:05

İzmir'de müdür yardımcısından iki kız çocuğuna taciz! Tecrübeliyim, yardımcı olayım

İzmir'in Bornova ilçesinde bir ortaokulda müdür yardımcısı olarak görev yapan E.D. (40) hakkında, oturduğu sitenin lobisinde karşılaştığı, yaşları 14 ve 15 olan iki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla dava açıldı. E.D. ayrıca, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan idari soruşturma kapsamında görevinden uzaklaştırıldı.

Haber 05-10-21 12:03

Sevgilisinin cinsel saldırısına uğradı, kurtulmak için otomobilden atladı

Zonguldak'ta, otel odasında erkek arkadaşının cinsel saldırısına uğradıktan sonra jandarma noktasında araçtan kendisini aşağı atarak, kurtulduğunu iddia eden N.S.’nin (40) şikayetiyle bir süre tutuklu kaldıktan sonra tutuksuz yargılanan Ö.E. (41), hakim karşısına çıktı. N.S., duruşmada, "O gün yiyip içtik. Otele gittik. Ben istemememe rağmen üzerime çıktı. Rakı şişesini kafamda kırdı, yaralandım" dedi.

Haber 23-09-21 14:32

Cinsel işlev bozukluklarının nedenlerine dikkat! Partnerinizin kokusu bile etkiliyor

Yapılan araştırmalar her üç kişiden birinin hayatının herhangi bir döneminde cinsel işlev bozukluğu yaşadığını gösteriyor. Cinsel işlev bozukluklarında kadınların %30-60’ı hayatları boyunca en az bir cinsel problem yaşarken, erkeklerde bu oran %40 olarak ölçümleniyor. Koçer, ayrıca ten uyumunun da cinsel ilişkide önemli bir rol oynadığını belirterek cinsel partnerden gelen kokuların bile ilişkide önemli bir rol oynadığının altını çiziyor.

Haber 23-09-21 07:45

Terapi merkezinde cinsel saldırıda bulunmuştu! 40 yıl hapsi istendi: Karşı tarafın rızasıyla ilişkiye girdim

Kadıköy’de kendisini polis olarak tanıttığı kadın terapiste silah zoruyla cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan şüpheli hakkında 3 ayrı suçtan 40 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Mahkemede dinlenen şüpheli hakkındaki iddiaları reddederek, müştekinin rızasıyla ilişkiye girdiklerini, müştekiyi kesinlikle darp etmediğini, yanında silahının bulunmadığını öne sürdü.

Haber 16-09-21 13:50

Yüksek tansiyon cinsel hayatı etkiliyor! 40 yaş üstü dikkat

Türkiye'de yüksek tansiyon hastalığının yaygın görüldüğünü söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Yüksek tansiyonun en önemli yan etkilerinden biri ise cinsel hayatta ortaya çıkıyor. Bir çalışmaya göre, 40 yaşın üzerinde yüksek tansiyonu olan erkeklerin yarısında sertleşme sorunu görülüyor” dedi.

Haber 28-08-21 15:12

İzmit'te iğrenç olay! 13 yaşındaki erkek çocuğa cinsel içerikli mesaj atıp fotoğraf istedi

İzmit'te akrabası olan 13 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel içerikli mesajlar göndererek, uygunsuz fotoğraflar isteyen Ç.B. (40) tutuklandı.

Haber 24-08-21 15:39

5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar! Cezası belli oldu

Kayseri’de Ü.Ü. (5) isimli kız çocuğunu parkta oyun oynadığı sırada bir binaya götürerek cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan O.K. (40), 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 11-08-21 17:00

Mide bulandıran olay! Cinsel tacizi günlük ortaya çıkardı

İzmir'in Bornova ilçesinde A.B.B. (16) adlı kız çocuğunun günlüğü, üvey baba Engin O.'nun (40) cinsel tacizini ortaya çıkardı. A.B.B.'nin, günlüğünde birçok kez cinsel tacizi yazdığı, intihar etmeyi bile düşündüğünü kaydettiği görüldü. Anne J.O.'nun şikayeti üzerine Engin O. tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Hakkında İzmir 17'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın duruşmasında "Nefsime hakim olamadım" diyen Engin O., iyi hali indirimiyle 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 02-08-21 09:58

Cinsel ilişki sırasında penisi kırıldı, tıp tarihine geçti: İlk dikey kırılma!

British Medical Journal da (Britanya Tıp Dergisi) yayınlanan bir vaka 'tıbbi ve cinsel tarih yazıldı' olarak kayıtlara geçti. 40 yaşındaki bir adamın kız arkadaşıyla seks yaparken penisinin kırılması, 'ilk dikey kırılma' olarak tanımlandı.

Haber 02-07-21 09:43

İğrenç olay! Kendisini polis olarak tanıtıp cinsel istismarda bulundu

40 yaşındaki mağdur kadın iddiaya göre kendisini polis olarak tanıtan şahıs tarafından kendi güzellik merkezinde cinsel istismara uğradı. Mağdur kadın ve avukatı canlı yayına bağlanarak yaşananları anlattı.

Haber 23-06-21 13:11

6 yaşındaki kuzenine cinsel istismardan yargılanan sanık hakkında isyan ettiren karar

Adana’da kuzeni G.D.’ye (6) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan E.A. (19), beraat etti. Çocuğunun yaşadığı travmanın ortada olması ve bilirkişi raporlarının da bunu doğrulamasına rağmen beraat kararı verilmesinin kabul edilemez olduğunu dile getiren anne G.D. (40), "Adalet yerini bulana kadar bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.

Haber 28-05-21 16:38