Fashion Nova Haberleri

İlişki itirafı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı! 62 yaşındaki şeker babama aşık oldum

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çeken Nova Hawthorne, 62 yaşındaki şeker babasıyla olan ilişkisini anlatınca kullanıcılar arasında popüler oldu. Kalacak yeri olmadığı için 62 yaşındaki sevgilisinin oda teklifini kabul ettiğini dile getiren Hawthorne ilişkilerinin kısa sürede bambaşka bir noktaya taşındığını söyledi.

Trend 2024-03-22 11:38:06

Gizem Karaca'nın Moskova tarzı! Kısa saçları ve siyah elbisesiyle dikkat çekti: Zarafet ve güzellik

Uzun yıllar önce İstanbul'u terk ederek doğayla iç içe yaşamaya başlayan Gizem Karaca Moscow Fashion Week'e katıldı. Geceye siyah bir elbiseyle katılan Karaca sosyal medyadaki pozlarıyla hayranlarından tam not aldı.

Magazin 2024-03-07 08:05:17

Her kıyafeti gündem oluyor... Rita Ora arkasını dönünce olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

4 Ağustos 2022'de Los Angeles'ta küçük bir törenle dünyaevine giren Rita Ora son dönemde özel hayatıyla olduğu kadar tarzıyla da adından söz ettiriyor. Rita Ora son olarak British Fashion Awards 2023 gecesinde iddialı seçimiyle dikkat çekti.

Magazin 2023-12-05 12:19:14

Victoria’s Secret meleği Frida Aasen 'Merhaba Türkiye' diyerek duyurdu! O pozu gündem oldu

Victorias Secret'in ünlü yüzlerinden Norveçli Freda Aasen, Antalya'da 15 Aralık'ta 70 mankenin katılımıyla gerçekleşecek olan Dosso Dossi Fashion Show'da baş manken olarak podyuma çıkacak. Ünlü top model Frida Aasen, sosyal medya hesabından 'Merhaba Türkiye' diyerek mesaj verdi.

Magazin 2023-11-04 11:58:30

Kanlı festival anında yaşananları Tüm dünya bilmeli diyerek anlattı! 10 saniye içinde çok fazla ölüm gördüm

Hamas'ın cumartesi sabahı İsrail yerleşimlerine yönelik başlattığı saldırıların hedef noktalarından biri de Gazze sınırına yakın bir bölgede gerçekleştirilen müzik festivali oldu. Yahudi bayramı Sukot'u kutlamak için organize edilen Nova Festivali'nin açık bir alanda yerli ve yabancı turistlerin katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanmıştı. Ancak alana düşen roket ve siren sesleriyle birlikte festival adeta kabusa döndü. 29 yaşındaki Noa Beer The Sun'a çölde yaşadıklarını anlattı.

Trend 10-10-23 09:07

Watsons Gençlik Festivali’nin 2. yılında gençler kesintisiz müzik ve eğlenceye doydu

Bu yıl ikincisi gerçekleşen Watsons Gençlik Festivali’ne katılan 10.000’in üzerinde katılımcı; Manga, Adamlar, Yaşlı Amca, Nova Norda, Eftalya Yağcı konserleri ve özel DJ performansları ile tüm gün kesintisiz eğlencenin tadını çıkardı.

Kadin 02-10-23 17:43

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn sokak tarzıyla gündem yarattı! Göğüs altı dekoltesi çok konuşuldu

Sosyal medyada "Barbi" lakabıyla anılan fenomen isim Apollonia Llewellyn sokak tarzıyla gündem yaratmayı başardı. New York Fashion Week'e (New York Moda Haftası) katılan fenomen isim göğüslerini bir siyah bir şeritle kapatan elbisesiyle sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 23-09-23 14:13

Kanser tedavisi gören Tanyeli Milano’da podyuma çıkacak! Son halini paylaştı

Türkiye'yi terk edip yıllar önce ailesiyle Avustralya'ya taşınan oryantal Tanyeli, uzun bir süre önce fazla kilolarından kurtulmak için mide operasyonu geçirmişti. Mide ameliyatından sonra 99 kilodan 60 kiloya kadar düşen Tanyeli tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmişti. Şimdilerde kanser tedavisi gören Tanyeli, Milano Fashion Week’te podyuma çıkacak ve kanser hastalığına dikkat çekecek.

Magazin 22-09-23 15:37

Madonna'nın kızı Lourdes Leon kıyafetiyle olay oldu! Çıplak gelseydin...

Madonna'nın kızı Lourdes Leon, İspanya'nın Madrid kentinde düzenlenen Vogue Fashion Night Out'ta modanın seçkin isimleriyle bir araya geldi. Gecede şeffaf bir elbise seçen ve içine yalnızca küçük bir tanga giyen Leon yine adından söz ettirdi.

Magazin 22-09-23 13:27

Fenerbahçe’de Omar Fayed, Jin-ho Jo ve Emre Demir başka takımlara kiralandı!

Fenerbahçe, Omar Fayed ve Jin-ho Jo'nun Sırbistan Süper Lig ekibi Nova Pazar’a bir yıllığına kiralandığını açıkladı. Bu açıklamadan dakikalar sonra Emre Demir'in de Ümraniyespor'a kiralandığı duyuruldu.

Spor 15-09-23 23:47

Baba Vanga’nın 2023 yılı kehanetleri gerçek mi oluyor? Ukrayna’daki patlama iddiaları bir kez daha güçlendirdi

Tüm dünyada kör mistik olarak ünlenen Baba Vanga 2023 yılı için bir nükleer felaket öngörmüştü. Çeyrek asır önce hayatını kaybeden Baba Vanga’nın 2023 yılı kehaneti Rusya’nın kontrolündeki Ukrayna’nın Herson bölgesindeki Nova Kakhovka barajının yıkılmasıyla yeniden gündeme geldi.

Trend 07-06-23 15:15

Nova Kakhovka barajının yıkılması dünyada gündem oldu! ABD'den açıklama geldi

Rusya’nın kontrolündeki Ukrayna’nın Herson bölgesindeki Nova Kakhovka barajının yıkılması dünyada gündem oldu. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, barajın yıkımına neyin yol açtığıyla ilgili kesin bir şey söyleyemeyeceklerini ifade etti. Kriby, barajın yıkılmasının savaş suçu teşkil edip etmeyeceği sorusuna da yanıt verdi.

Haber 07-06-23 08:00

Seks ticareti tartışmaları gündemdeydi... Victoria's Secret Fashion Show geri dönüyor

Adriana Lima, Bella Hadid, Irina Shayk gibi efsane isimlerin yürüdüğü gösteri dünyasının en ünlü şovu, dört yıllık aradan sonra yeniden podyumlara dönüyor. Victoria's Secret, her yıl aralık ayında yapılan yılbaşı defilesini geri getirmeyi planlıyor.

Magazin 06-03-23 13:26

Sosyal medya fenomeni Anastasia Nova’nın kıyafetine kimse anlam veremedi! “Nereden başlıyor?”

Sosyal medyada yarım milyona yaklaşan sosyal medya takipçisi bulunan fenomen isim Anastasia Nova yine cesur pozuyla hayranlarını şaşkına çevirdi. Tamamen dantellerden oluşan bir tulum tercih eden Nova’nın gönderisi kısa sürede viral olmayı başarırken kullanıcıların büyük bir bölümü tasarımı anlamak için çaba sarf etmek zorunda kaldı.

Trend 27-01-23 14:59

Sosyal medya fenomeni Nova Jewels yılbaşını yalnız geçirecek! ''Erkekleri seviyorum ama onlara uzun süre katlanamıyorum''

Sosyal medya fenomeni Nova Jewels, verdiği bir röportajda yılbaşını şeker bebek gibi geçirmenin ne kadar keyifli olduğunu anlattı. Yaşlı ve zengin sevgililerinden gelen sayısız hediye ile nasıl şımardığını anlatan Jewels, yine de Noel'i onlardan biriyle geçirmeyi planlamadığını ve bunun nedenlerini açıkladı.

Trend 26-12-22 10:24

Yılın modeli seçilmişti! Bella Hadid'ten iddialı pozlar

Moda dünyasının enlerinin seçildiği British Fashion Awards gecesinde geçtiğimiz günlerde dünyanın en stil sahibi kadını unvanına layık görülen Bella Hadid, 'Yılın Modeli' seçildi. Model Hadid bu ödülden sonra iddialı bir paylaşım yaptı.

Magazin 08-12-22 09:21

Şarkıcı Rita Ora neredeyse çıplak geldi! Tanga iç çamaşırını gösterdi

Rita Ora, kırmızı transparan bir elbiseyle iç çamaşırını sergilerken, perde efektli tuhaf makyajıyla dikkatleri üzerine çekti. British Fashion Awards 2022 için iddialı bir seçim yapan Ora tanga iç çamaşırını kameralara göstermekten çekinmedi.

Magazin 06-12-22 09:55

Siyah iç çamaşırının içinde herkesi büyüledi! Göğüsleri ilgi odağı oldu: ''Tanrıçayı gördüm''

Amerika Birleşik Devletleri’nin ünlü moda firması Fashion Nova, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bir kez daha gündem oldu. Genellikle seksi tasarımları ve Instagram hesabında çalıştığı fenomenler ve modellerle bilinen marka, yakın zamanda yaptığı bir paylaşımla da sosyal medyada dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İç çamaşırı koleksiyonunu tanıtmak için kolları sıvayan firmanın paylaşımı, üründen çok ürünü taşıyan modelle ilgi odağı odağı oldu.

Trend 23-11-22 08:29

Giydiği bikiniden çok dekoltesi dikkat çekti! Azizliğine uğraması an meselesiydi

Nova Swim adlı mayo markasının modelliğini yapan genç bir kadının, markanın sosyal medya hesabında paylaşılan bikinili görüntüleri büyük ilgi gördü. Bikiniden çok genç modelin güzelliği ve iddialı dekoltesini başarıyla taşıyabilmesi gündem olurken, birçok kullanıcı gönderiyi beğeni yağmuruna tuttu.

Trend 17-11-22 10:09

Sosyal medya fenomeni Nova Jewels'ten gündem olan açıklama: ''Şeker babaların çıtır sevgilisi olmaktan daha iyisini düşünemiyorum!''

Sosyal medya fenomeni Nova Jewels'in Daily Star'la yaptığı özel röportajdaki açıklamaları gündem oldu. İlişkilere ilişkin soruları da yanıtlayan Jewels, bir sevgilinin şu anda hayatı için edinebileceği en kötü şey olduğunu söyledi ve şeker babaların çıtır sevgilisi olmanın hayatını nasıl güzelleştirdiğini anlattı.

Trend 15-11-22 10:08

Çekya’da Türk tır şoförü kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Çekya’nın başkenti Prag yakınlarında bulunan gümrük alanında sıra bekleyen 65 yaşındaki Mehmet Ali Atak isimli Türk tır şoförü kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti.Aksaray’dan Prag’a prefabrik ev taşıyan 65 yaşındaki tır şöförü Mehmet Ali Ata, dün akşam saatlerinde Prag’ın yaklaşık 50 km kuzeyindeki Nova Ves kasabasında gümrük işlemleri için park halinde beklerken kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 20-10-22 18:03

Kutay Koman kimdir, nereli, kaç yaşında? 2022 Fashion TV Turkey güzellik yarışması birincisi Kutay Koman'ın biyografisi!

Kutay Koman, Miss & Mr. Fashion TV Turkey güzellik yarışmasında kral seçildi. Genç adam, 19 Ekim 2022 Çarşamba günü canlı olarak ekrana gelen 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Peki, Kutay Koman kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte 2022 Fashion TV Turkey güzellik yarışması birincisi Kutay Koman'in biyografisi...

Magazin 19-10-22 10:43

Melisa Daşdemir kimdir, nereli, kaç yaşında? 2022 Fashion TV Turkey güzellik yarışması birincisi Melisa Daşdemir'in biyografisi!

Melisa Daşdemir, Miss & Mr. Fashion TV Turkey güzellik yarışmasında kraliçe seçildi. Genç kız, 19 Ekim 2022 Çarşamba günü canlı olarak ekrana gelen 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Peki, Melisa Daşdemir kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte 2022 Fashion TV Turkey güzellik yarışması birincisi Melisa Daşdemir'in biyografisi...

Magazin 19-10-22 10:37

Huawei, 3 farklı kategoride yeni ürünlerini tanıttı

Toplantıda Mate 50 Pro, nova 10 ve nova 10 Pro akıllı telefonlar, 12,6 inçlik tablet MatePad Pro, kan basıncı ölçümü ve EKG izleme özelliğine sahip ilk Huawei akıllı saati Watch D ve GT Serisi saatlerin yeni üyesi Watch GT 3 SE vitrine çıktı

Yurthaber 28-09-22 11:07

Amelia Hamlin podyumda şoke etti! Arkasını dönünce...

Milan Fashion Week için podyuma çıkan model Amelia Hamlin seyircileri bir hayli şaşırttı. Giuliano Calza tasarımı bir kot giyen model arkasını dönünce olanlar oldu. Sosyal medyada tasarımı ti'ye aldı.

Magazin 23-09-22 13:51

Transparan tulumu sosyal medyada gündem oldu! “Bu nasıl kıyafet?”

Amerika Birleşik Devletleri’nin ünlü moda firması Fashion Nova, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bir kez daha gündem yaratmayı başardı. Instagram hesabında fenomenler ve modellerle çalışan marka, genellikle seksi tasarımlarıyla ünlendi. Son olarak Fashion Nova, Instagram hesabında paylaştığı gönderiyle gündem oldu.

Trend 29-08-22 16:51

Paylaşımı gündem oldu! ''Elbisenin geri kalanı nerede?''

ABD'de ünlü bir moda firması olan ve Instagram hesabında modellerinin ürünleri içindeki seksi görüntülerini paylaşmasıyla şöhret kazanan Moda Nova, Instagram hesabında paylaştığı gönderiyle gündem oldu.

Trend 25-08-22 14:49

Sosyal medya fenomeni Nova Jewels, seksi pozlarıyla ünlenmişti! Hastane yatağından bile para kazandı

Sosyal medya fenomeni Nova Jewels, kolundaki küçük kesiklerin ciddi bir şekilde enfeksiyon kapması sonucunda hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Bir hafta boyunca hastanede kaldığını ve tedavi gördüğünü ifade eden Jewels, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda sevenlerine durumunu anlattı.

Trend 20-08-22 13:44

HUAWEI nova serisi yeni akıllı telefonlar tanıtım kampanyasıyla tüketicilere sunuluyor

Kampanya kapsamında, HUAWEI nova Y90 ve nova Y70 tanıtıma özel fiyat, sepet indirimi, Band 4, Band 7, FreeBuds SE ve ek garanti ile alımlarda ek indirim gibi seçeneklerle satılıyor

Yurthaber 29-07-22 14:50

Hiç bir şey yapmayarak para kazanıyor! Cinsel ilişki oyuncaklarıyla performans sergiliyorlar, o sadece izliyor

Bir sosyal medya fenomeni ve yetişkin film yıldızı olan Nova Jewels, bazen hiçbir şey yapmayıp müşterilerinin performanslarını sergilemelerini izleyerek nasıl para kazandığını anlattı. Pek çok insanın muhtemelen hayatları boyunca asla göremeyecekleri şeylere tanık olduğunu söyleyen Jewels, çalıştığı sektörün büyük bir maddi kazanç sağlamanın yanı sıra onu eğlendirdiğini de ekledi.

Trend 13-06-22 10:13

Elif Yılmaz kimdir? Trabzonspor futbolcusu Batuhan Kör ile aşk yaşayan Elif Yılmaz nereli ve kaç yaşında?

Elif Yılmaz, Trabzonspor futbolcusu Batuhan Kör ile yaşadığı aşkla gündemde. Miss Fashion TV 2020 Turkey birincisi Elif Yılmaz, Batuhan Kör ile Çeşme'de görüntülendi. Çiftin 3 aydır birlikte olduğu öğrenildi. Ünlü isim, basında yer alan haberler sonrası merak konusu oldu. Pek Elif Yılmaz kimdir? İşte detaylar...

Magazin 06-06-22 17:34

Batuhan Kör kimdir? Trabzonspor futbolcusu Batuhan Kör nereli ve kaç yaşında? Hangi takımalarda oynadı?

Batuhan Kör, genç yaşına rağmen gösterdiği sahada performansla adından söz ettiriyor. Ünü futbolcu şu sıralar, Miss Fashion TV 2020 Turkey birincisi Elif Yılmaz ile yaşadığı aşkla da gündemde. Trabzonspor futbolcusu Batuhan Kör ve sevgilisi Elif Yılmaz Çeşme'de görüntülendi. Peki Batuhan Kör kimdir? İşte Trabzonspor'da forma giyen başarılı futbolcunun hayatı ve biyografisi...

Spor 06-06-22 17:20

Trabzonsporlu Batuhan Kör'ün Türkiye birincisi olan sevgilisi Elif Yılmaz güzelliğiyle dudak uçuklattı

Trabzonspor'da forma giyen 21 yaşındaki başarılı oyuncu Batuhan Kör, Miss Fashion TV 2020 Turkey birincisi Elif Yılmaz ile aşkına doludizgin devam ediyor. Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında da sevgilisinin yanında olan Elif Yılmaz güzelliğiyle dudak uçuklattı. Son olarak beraber çıktıkları tatilden sevgilisinin objektifine bikinili pozunu sunan Elif Yılmaz herkesi mest etti.

Magazin 26-05-22 16:47

Maltepe Etkinlik Alanı nerede? 19 Mayıs Maltepe Etkinlik Alanına nasıl gidilir? Otobüs, Marmaray, Metro, Minibüs ve dolmuş!

Maltepe Etkinlik Alanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında Murat Boz, Cartel'den Kabus Kerim ile Erci E, Redd, Deniz Tekin ve Nova Norda'nın sahneye çıkacak olmaları sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette; Maltepe Etkinlik Alanı nerede? 19 Mayıs Maltepe Etkinlik Alanına nasıl gidilir? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte detaylar...

Haber 19-05-22 17:00

Nova ne demek? Nova kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sondan eklemeli bir dildir. Sondan eklemeli diller, kelimelerin anlamlarını kelimelere ek getirerek türetirler. Türkçe de bunun için yapım ve çekim eklerini kullanır. Anadili Türkçe olan kişiler bu ekleri çok kolay kavrayabilir. Kelimelere getirilen ekler otomatik olarak anlam oluşturulabilir. Ancak anadili Türkçe olanların bile bütün kelimelerin anlamlarına tam olarak hakim olması mümkün değildir. Bu nedenle bilinmeyen kelimelerin anlamlarına bakılır. Nova kelimesi de bilinmeyen kelimelerden biri olabilir. Nova kelimesinin anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 22:41

OnlyFans modeli aldığı en tuhaf isteği açıkladı! O görüntülerin karşılığında bakın ne teklif ettiler

OnlyFans modeli Nova Jewels, müşterilerinden aldığı en garip isteği paylaştı. Bir müşterisinin dişçi randevularında kendisini kameraya kaydetmesini istediğini söyleyen genç kadın klip için yüzlerce pound teklif ettiklerini de ekledi.

Trend 14-04-22 17:14

OnlyFans modeli takipçilerini şaşırttı! “Doğada özgür olmak istiyorum” dedi, tamamen soyundu

OnlyFans’ın popüler isimlerinden biri olan Nova Jewels hayranlarını şaşırtan bir pozla takipçilerinin karşısına çıktı. Doğayla içiçe olmayı sevdiğini dile getiren Jewels, kendisini tamamen özgür hissetmek için kıyafetlerini çıkartarak çıplak poz verdi. Bir ağacın önünde arkası dönük bir şekilde poz veren Jewels’in fotoğrafı kısa sürede takipçilerinden yüzlerce yorum ve beğeni topladı.

Trend 28-03-22 12:21

Sadece 30 saniyede para kazanıyor! OnlyFans modeli idrarını yaptığı anları satıyor

Sosyal medya modeli Nova Jewels, abonelik sistemiyle çalışan OnlyFans için içerik üretiyor. Hayranlarının yoğun talebi üzerine idrarını yaptığı anları kaydederek satan Jewels sadece 30 saniyede 100 dolar (yaklaşık 1.439 TL) kazandığını itiraf etti. Jewels’in para kazanma yönteminin ilginçliği kısa sürede sosyal medyada popüler oldu.

Trend 07-03-22 15:00

Ali Sunal yeğenini paylaştı! Dayın sana bayılıyor

3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden usta sanatçı Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal'ın bebeği Nova bir yaşına bastı. Nova'ya ilk doğum günü kutlaması, dayısı Ali Sunal'dan geldi.

Magazin 04-03-22 15:40

Engin Akyürek 'Sefirin Kızı'yla dünya gündeminde!

Engin Akyürek, “Sefirin Kızı” ile dünya gündeminde yer almaya devam ediyor. İspanyol Nova kanalında beğeni ile izlenen “Sefirin Kızı” dizisinin son bölümü İspanya’yı salladı.

Magazin 22-02-22 13:24

8. İzmir Fashion Week yeni tasarımları modaseverlerle buluşturuyor

8. İzmir Fashion Week yeni tasarımları modaseverlerle buluşturuyor

Yurthaber 21-01-22 20:15

Hepsiburada modasında 2021’e rahatlık damga vurdu

Hepsiburada platformları üzerinden fashion/moda kategorisinde 2021 yılında "en çok satın alınan" ürünleri, doğa ve doğa sporlarına yönelik outdoor ürünler oluşturdu

Yurthaber 08-01-22 11:13

Huawei'den ince ve hafif telefon Nova 9

Huawei nova 9'un dörtlü kamera sistemi, 12,5 megapiksellik çekim üretmek için piksel gruplama teknolojisini kullanan 50 megapiksellik bir "Ultra Vision" kamera içeriyor

Yurthaber 07-12-21 14:03

Huawei nova 8i Türkiye'de satışa sunuldu

Huawei nova 8i, gece yarısı siyahı ve gümüş renk seçenekleriyle sunuluyor

Yurthaber 30-11-21 15:47

Jude Law ile Sadie Frost'un kızı Iris Law kırmızı halıda! Tarzıyla dikkat çekti

İngiliz sinema oyuncusu Jude Law'ın Sadie Frost ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Iris Law, Fashion Awards 2021 için kırmızı halıdaydı.

Magazin 30-11-21 10:29

120 Hz ekranı var: Huawei nova 9 Türkiye'de ön satışta! İşte fiyatı

Huawei, akıllı telefonu nova 9'u Türkiye’de ön satışa açtı. 120 Hz yenileme hızına sahip bir ekranla gelen nova 9, 66W Huawei SuperCharge destekli 4300 mAh'lik bir bataryaya ev sahipliği yapıyor. Peki Huawei nova 9'un fiyatı ne kadar? İşte Huawei nova 9'un fiyatı ve özellikleri.

Haber 09-11-21 14:20

Huawei Nova 9 incelemesi: Olmuş mu, yoksa olmamış mı?

Huawei Nova 9 ince ve hafif bir telefon. Telefon kendi arayüzü ve yazılımsal çözümlerin yanı sıra dörtlü kamera sistemi ile geliyor.

Haber 09-11-21 11:18

Levent Kırca'nın oğluyla evli! Ünlü oyuncu Ayça Erturan anne oldu

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla yıldızı parlayan ve daha sonra yer aldığı dizi ve sinema projeleriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ayça Erturan, anne oldu. Erturan, kızına Nova adını verdi.

Magazin 01-11-21 09:14

Huawei Avrupa pazarı için nabız yoklamaya başladı

Huawei Avrupa pazarına geri dönüyor. Bir süre önce yeni nova serisini tanıtan Huawei bu modelleri Avrupa’da da satışa sunacağını açıklamıştı. Peki yeni nova modelleri Avrupa’da gerçekten başarılı olabilecek mi? Kullanıcıların asıl merak ettikleri soru bu diyebiliriz.

Haber 23-10-21 11:07