Sivilce Izleri Haberleri

Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti

Küçükçekmece'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Kazakistanlı Nurali Tamazov, evinde misafir olarak kaldığı arkadaşı İrfan Kapsızlar'ı (56) bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Rusya'ya kaçtığı öne sürülen şüpheli, ortak tanıdıkları olan bir otel çalışanını arayarak Kapsızlar'ı öldürdüğünü söyledi. Eve giden polis ekipleri Kapsızlar'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Defalarca bıçaklanan Kapsızlar'ın yüzünün tanınmaz halde olduğu, evin duvarlarının ise kan izleri olduğu belirtildi.

Haber 2024-04-22 15:10:52

Sivilcesi olduğunu sandı karpuz kadar büyüdü! Gerçek bambaşka çıktı... Gören gözlerine inanamadı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 62 yaşındaki Tim yüzünde çıkan şişkinliğin sivilce olduğunu sandı. Yıllarca büyüyen şişkinlik koca bir karpuz kadar ağırlaştı. TLC'nin Take My Tumor programına katılan adamın boynunun sağ tarafında bulunan ve neredeyse yirmi yıldır büyüyen 2 buçuk kiloluk bir tümör çıkarıldı.

Kadin 2024-04-19 10:52:49

Tokat'taki korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı! İşte depremin bilançosu…

Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Tokat'taki depreme ilişkin yaptığı açıklamada "Tokat ilimizde 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar var. Bunlar yıkık değil, hasar var. Yozgat ilimizde ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitlerimiz var" dedi.

Haber 2024-04-19 07:59:22

Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı

Tokat’ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı.

Yurthaber 2024-04-19 07:56:49

Yeni trend: Her gün bir tane yutun! Sivilcelerin kökünü kurutup pürüzsüz bir cilde kavuşturuyor

Sivilce sorunuyla baş etmek birçok kişi için bir mücadeledir. Bu soruna karşı doğal çözümler aranıyor. Son trendlerden biri ise her gün bir tane sarımsak yutmak. Sarımsağın antibakteriyel ve anti-inflamatuar özellikleri, sivilcelerin kökünü kurutarak cildi temizliyor ve bu sayede pürüzsüz bir görünüm kazandırabiliyor.

Kadin 26-03-24 11:11

Sivilce ve siyah noktalar kabusunuz olmasın! Sadece 3 günde karaciğeri tertemiz, cildi pürüzsüz yapan karışım

Sivilce ve siyah noktalar, birçok insanın cilt sorunları arasında yer alır. Karaciğer, cildimizin sağlığı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir ve toksinlerin vücuttan atılmasında kritik bir rol oynar. Bu sağlıklı kür tarifi, karaciğer sağlığını desteklemeye ve cildi temizlemeye yardımcı olan doğal bileşenler içerir. Doğru beslenme ve cilt bakımının yanı sıra bu karışımı da rutinlerinize ekleyerek sivilce ve siyah noktalardan daha hızlı kurtulabilirsiniz.

Kadin 23-03-24 08:43

Keserli vahşi cinayette kan donduran 'genital' detayı: Yanıklar gördüm

Antalya'da geçtiğimiz mayıs ayında yaşanan keserli cinayette kan donduran yeni detaylar ortaya çıktı. 112 Acil Servis görevlisi tanık olarak dinlendi. Sağlık çalışanı verdiği ifadede, "Genital bölgede yanık izleri gördüm. Bu nedenle durumu şüpheli gördüğümüz için hastaneye sevk etmeye karar verdik." dedi. İşte korkunç olayın ayrıntıları...

Haber 20-03-24 17:13

KYK öğrenci yurdunda arkadaşını şakalaşırken silahla vurarak öldürdü! Dehşetin izleri o telefon konuşmasında: Katil her yeri temizlemiş

Kilis'teki KYK erkek öğrenci yurdunda arkadaşını silahla vuran öğrenci Türkiye'nin gündemine oturdu. Dün yaşanan dehşette arkadaşını öldüren öğrenci o sırada şakalaştığını, yanlışlıkla öldürdüğünü söyledi. İki öğrencinin yakın olduğu, sık sık birlikte yemek yedikleri ifade edilirken olaydan saatler önce açılan bir telefonla ilgili iddia akıllara durgunluk verdi. Öğrenci gözaltına alındı.

Haber 13-03-24 08:28

Osmanlı'dan sonra bir ilk: TSK'nın ayak izleri her yerde! Türkiye'nin askeri varlığı genişliyor; Irak, Libya, Suriye, Katar, Azerbaycan, Somali, Gambiya, Mali...

ABD merkezli Bloomberg, Türkiye'nin dünyadaki askeri varlığının genişlediğini yazdı. Dünyanın dört bir yanındaki Türk askerinin etki alanının küresel çapta yayıldığına dikkat çekilirken, Osmanlı İmparatorluğu'ndan sonra ilk kez böyle bir durumun yaşandığı belirtildi. Söz konusu haberde bir harita da paylaşılırken; Türk askeri varlığının bulunduğu noktalar işaretlendi.

Finans 13-03-24 06:51

Günler sonra açılacak! Karun Hazinesi’nden sonra en değerli hazine olarak gösteriliyor: Herkesi buraya bekliyorum

İçinde Türkiye’de Karun Hazinesi’nden sonra en değerli hazine olarak gösterilen Amisos Hazinesi ile 5000 yıllık beyin ameliyatı izleri bulunan kafatasının da yer aldığı, konseptiyle dünyada nadir müzelerden biri Yeni Samsun Müzesi'nin açılışına günler kaldı. Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz, "Bilim adamlarının bize verdiği verilere göre milattan önce 3000, 4000 yıllarında ameliyat yapıldığını görüyoruz. Bunu Samsun Müzesi'nde görmek ve yaşamak üzere herkesi buraya bekliyorum" dedi.

Haber 10-03-24 10:01

Sivilce ve akne problemi yaşayanlar dikkat! Sivilcelerin çıktığı bölgeye göre anlamları

Sivilce ve akne gibi cilt problemleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Özellikle ergenlik döneminde ortaya çıkan bu sivilcelerin çıktığı bölgeye göre bir anlamı olduğunu biliyor muydunuz? İşte sivilcelerin çıktığı bölgeler ve anlamları...

Kadin 05-03-24 08:13

Uzman isim açıkladı: Bazı hastalıklar cilt lekelerine yol açabiliyor! İşte çözüm yolları

Cilt lekelerinin bazı hastalıkların sonucu olarak ortaya çıkabileceğini belirten uzman isim, “Cilt lekeleri, sivilce ya da diğer cilt yaralanmalarının sonucunda da meydana gelebiliyor. Bazı hastalıklar da bu durumun tetikleyicileri arasında yer alıyor. Örneğin, egzama veya sedef gibi hastalıklar, cildin tahriş olmasına yol açan problemler, bu listenin ilk sırasında konumlanıyor. Hamilelik gibi bazı hormonal değişikler ve bireylerin kullandığı bazı ilaçlar da cilt lekeleri doğurabiliyor." dedi.

Kadin 01-03-24 09:28

Bingöl'de çığ faciası! Ayak izleri ekipleri harekete geçirdi: Kayıp vatandaş aranıyor

Dün akşam saatlerinde Bingöl'de çığ düştü. Çığ düşen bölgedeki ayak izleri ekipleri harekete geçirdi. Arama kurtarma çalışmaları bu sabah da devam etti.

Haber 28-02-24 09:22

Akneye karşı savaş açan 9 yiyecek! Bir porsiyonu etki ediyor

Günlük yaşamımızda sık sık karşılaştığımız bir sorun olan akneyle savaşmak için birçok farklı yöntem deniyoruz. Bu can sıkıcı probleme karşı bazen doğal ve besinsel çözümler daha etkili olabilir. Akne ve sivilce oluşumuna karşı savaş açan ve bir porsiyonunda bile etkisi hissedilen 9 güçlü yiyeceği haberimizde derledik. Cilt sağlığınız için bu yiyecekleri tüketerek, sivilce ve akne problemlerini doğal yollarla hafifletebilirsiniz.

Kadin 26-02-24 14:15

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi! 14 maddede kusursuz bir cilt

Uz. Dr. Çağdaş Koç, cilt tiplerine göre bakımın nasıl yapılacağı konusunda bilgiler verdi. Peki, cilt bakımı nasıl olmalı? Farklı cilt tiplerine göre bakım nasıl yapılmalı? Cilt lekeleri, akneler, kırışıklık ve sivilce izleri nasıl geçer? İşte tüm detaylar...

Kadin 22-02-24 10:15

Sular altında kalan mahallede komandolar iş başında

Antalya’da sağanak yağış nedeniyle ev, iş yeri ve araçların sular altında kaldığı mahallede felaketin izleri devam ediyor.

Yurthaber 14-02-24 13:05

Cilt uzmanı tavsiye etti: Sivilceleri silip süpürüyor! Cildi bebek gibi pürüzsüz yapıyor

Cilt sağlığı, kendine özen gösteren herkesin önemsediği bir konudur. Cilt uzmanı Şems Arslan'ın önerdiği sivilce gideren maske tarifi, sivilce sorunlarına doğal bir çözüm sunuyor. Bu maske tarifi evde kolayca hazırlanabiliyor. Cildinizi yenileyen ve bebek gibi bir dokuya sahip olmanızı sağlayacak bu maske tarifini haberimizde derledik.

Kadin 20-01-24 17:33

Sürdüğünüz anda... Saray hekimlerinin tedavi edemediği kişileri bile iyileştiren İbn-i Sina bin yıllık kitabında yazmış! Altın değerinde güzellik formülü

Pek çok insan, çeşitli rahatsızlıklardan korunmak ve iyileşme sürecine katkı sağlamak için şifalı bitkilerden yararlanıyor. Bin yıllık eseri “El Kânun Fi't-Tıbb” ile dünya tıp tarihine damga vuran İbn-i Sina'nın da şifalı bitkilere dair önemli tavsiyeleri var. Özellikle akne ve sivilce sorunu yaşayanlar için İbn-i Sina gül suyunu önermiş. Saray hekimlerinin bile tedavisini bulamadığı Buhara Emiri'ni dahi tedavi eden İbn-i Sina'nın reçeteleri altın değerinde. İşte gül suyun cilde faydaları...

Kadin 15-01-24 16:45

Sivilceyi ne geçirir? Sivilceyi en hızlı ne yok eder?

Sivilce sorunu, birçok kişide bazı dönemlerde ortaya çıkabilen bir cilt problemidir. Özellikle ergenlik döneminde bazı cilt tipleri sivilceye daha meyillidir. Bu durum çözülmediğinde; gerek okul, gerek iş, gerek ise özel hayatta özgüven eksikliğinin ortaya çıkmasına neden olabilir. Bunun sonucunda da psikolojik kökenli problemler yaşanabilir. Sivilce oluşumuna neden olan birçok faktör bulunur. Bu faktörleri bulmak ve ona uygun tedavi yöntemlerini uygulamak önemlidir. Peki, sivilceyi ne geçirir?

Kadin 23-12-23 18:13

Cilt uzmanı Şems Arslan'dan sivilce gideren maske tarifi! Cildiniz bebek gibi olacak

Sivilce problemleriyle baş etmek, birçok kişi için cilt bakımında öncelikli bir konudur. Cilt uzmanı Şems Arslan'ın önerdiği sivilce gideren maske tarifi, doğal malzemelerle hazırlanan ve sivilce problemlerine karşı etkili olduğu iddia edilen bir formül sunuyor. Cildinizi temizlemek, sivilceleri azaltmak ve cildinizi bebek gibi yumuşak hale getirmek için bu maskeyi denemelisiniz.

Kadin 15-12-23 11:07

Diş macunu sivilce geçirir mi? Diş macunu sivilce kurutulur mu?

Sivilceler cildin en yaygın deri sorunlarından biri olarak karşımıza çıkar ve genellikle gençler arasında özellikle ergenlik döneminde daha sık görülür. Ancak sivilceler her yaş grubunda ortaya çıkabilir ve fiziksel görünümü etkileyerek kişisel özgüveni olumsuz etkileyebilir. Sivilcelerin ortaya çıkmasının birkaç farklı nedeni olabilir ve etkili tedavi yöntemleri bulunabilir. Peki, diş macunu sivilceye iyi gelir mi?

Kadin 29-11-23 12:53

Kadıköy Salı Pazarına nasıl gidilir? Kadıköy Salı Pazarı nerede?

İstanbul, köklü tarihi ile öne çıkan, bünyesinde çok sayıda tarihi yapıya ve mekâna ev sahipliği yapan turistik bir şehir olarak bilinir. Şehrin birçok noktası tarihin izlerini yansıtan değerlere sahiptir. Kadıköy de bu tarihi izleri günümüze kadar taşıyan ilçelerinden biridir. Kadıköy, eşsiz sahili ve renkli sokaklarının yanı sıra her hafta kurulan meşhur Kadıköy Salı Pazarıyla da dikkat çeken bir bölgedir. Peki, Kadıköy Salı Pazarı nerededir ve nasıl gidilir?

Haber 24-11-23 15:14

İkiz bebekleriyle feci şekilde can vermişti! Müge Anlı’dan canlı yayında tepki çeken sözler! “Ben olsam o kadını öldürürüm!

Müge Anlı; Denizli'nin Buldan ilçesindeki evinin banyosunda ölü olarak bulunan Hatice Çaltı olayını ele almaya devam ediyor. Otopsi raporunda Çaltı'nın ölümünden önce vücudunda darp izleri oluştuğu kaydedildi. Tüm oklar kocası Ramazan Çaltı'ya çevrildi. Ramazan Bey'in birliktelik yaşadığı Emine Hanım canlı yayına bağlanınca olanlar oldu. Müge Anlı'nın “Ben olsam o kadını öldürürüm. Öldürmek için fırsat kollarım, sen nasıl kıskanmıyorsun?” sözleri olay oldu.

Magazin 23-11-23 16:03

Edirne'de 3. Uluslararası Osmanlı İzleri Sempozyumu başladı

Edirne'de, Trakya Üniversitesi Osmanlı Medeniyeti Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (OSMER) tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Osmanlı İzleri Sempozyumu başladı.

Yurthaber 23-11-23 13:27

Masumiyet Müzesi’ne nasıl gidilir? Masumiyet Müzesi nerede, ziyarete açık mı?

Ülkemizin her bölgesi bir yandan farklı kültürel miraslarıyla dikkat çekerken bir yandan da tarihi izleri yansıtmaktadır. Masumiyet Müzesi de bu önemli kültürel zenginler arasında yer almaktadır. Bu müzenin ismi, geçmişte Nobel ödülünü almaya hak kazanmış olan ve önde gelen Roman yazarları arasında bulunan Orhan Pamuk’un Masumiyet Müzesi romanından gelmektedir. Peki, Masumiyet Müzesi’ne nerededir ve nasıl gidilir?

Haber 21-11-23 20:33

Özel hastanede skandal! Bebeğin vücudunda yanık izleri oluştu, mahkemenin kararı şaşkına çevirdi

Mardin’de 20 günlükken nefes darlığı şikayeti ile özel bir hastanede 28 gün tedavi gören Hira Oktay’ın (2), sırt ve karın bölgelerinde yanık izleri oluştu. Oktay'ın ailesi, hastane ve doktor hakkında ‘ihmal’ davası açtı. Mahkeme, 2 yıl sonra aileden yeniden ‘doktor raporu’ istedi. Duruma tepki gösteren anne Rukiye Oktay, "Neden benden 2 yıl sonra rapor istiyorlar? Zaten yeterince mağdur olduk" dedi. Hastane yönetimi ise herhangi bir ihmalin olmadığını savundu. İşte detaylar...

Haber 21-11-23 12:31

Başı ezilerek öldürülen kadın cinayetinde yeni gelişme! Kan izleri ele verdi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde başı ezilerek öldürülen kadın cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Öldürülen kadını komşusunun öldürdüğü tespit edildi. Olayın ardından soğukkanlılıkla evine giden cinayet zanlısını evinin yönüne giden kan izleri ele verdi.

Haber 16-11-23 21:19

Tornavidalı cani kameraya böyle yansıdı! Otel odasını kan gölüne çevirdi, itirafı tüyler ürpertti

İngiltere uyruklu 26 yaşındaki kadının otel odasında korkunç bir şekilde ölü bulunması polisleri harekete geçirdi! Vahşetin adresi İstanbul... Ayan Mohomed Dhoba adlı kadın dün boğazı delici bir aletle kesilerek öldürülmüş olarak bulundu. Üstelik Dhoba'nın vücudunda delici aletin yara izleri vardı. İtiraf geldi, tüyler ürperten olayın sır perdesi aralandı!

Haber 15-11-23 15:25

Gladyatörler kentindeki kazılarda 1900 yıllık çocuk ayak izlerine rastlandı

Muğla'nın Yatağan ilçesindeki Stratonikeia Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında 1900 yıllık çocuk ayak izleri gün yüzüne çıkarıldı.

Yurthaber 14-11-23 11:04

Kayıp fabrikatörü çocukluk arkadaşının öldürdüğü ortaya çıktı! Cesedi yok etmek için yaptığı kan dondurdu

Kocaeli'deki bir kayıp vakasının ardından kan donduran bir cinayet olayı çıktı. 3 gün önce kaybolan ve içinde kan izleri olan otomobili boş arazide bulunan halı fabrikası sahibi Nurhan Ör’ü (55) çocukluk arkadaşının öldürdüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan çocukluk arkadaşı ile cesedi yok etmeleri için anlaştığı 5 kişinin emniyetteki sorgusu sürerken, Ör’ün cansız bedenine ise ulaşılamadı. Polisin, cesedin asitle eritilmiş olabileceği üzerinde durduğu bildirildi. İşte detaylar...

Haber 10-11-23 17:15

90'lı yıllarda Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç'ı öldürmüştü! Abdurrahman Keskin ölü bulundu! İşkence izleri...

1995 yılında Alaattin Çakıcı'nın eski eşi ve mafya babası Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç'ı öldüren Abdurrahman Keskin Sakarya'da ölü bulundu. Keskin'in işkence yapılarak öldürüldüğü tespit edildi.

Haber 04-11-23 12:04

13. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle Cumhuriyet'in 100'üncü yılında "Yüzyılın İzleri" temasıyla bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali (BursaFotoFest), 3-12 Kasım'da yapılacak.

Yurthaber 01-11-23 11:58

Cesedi elleri ve ayakları bağlı olarak buzdolabında bulundu! Vücudunda yasaklı madde izleri vardı... Öldüğü sırada hamileydi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Los Angeles eyaletinde yaşayan model Maleesa Mooney'in ölümü ülkede geniş yankı uyandırdı. Mooney'in cansız bedeni dairesinde buzdolabının içinde ağzı tıkalı, el ve ayak bilekleri birbirine bağlı halde bulundu. Ailesinin 2 aylık hamile olduğunu belirttiği Mooney'in otopsi raporunda vücudunda yasaklı madde izlerine rastlandı.

Trend 28-10-23 10:10

Van'daki Urartu kalelerindeki kazılarla 2 bin 700 yıllık geçmişin izleri sürülüyor

Van'da, Urartular tarafından inşa edilen Ayanis ve Çavuştepe kalelerinde yıllardır yürütülen kazı çalışmalarında yaklaşık 2 bin 700 yıllık geçmişin izleri sürülüyor.

Yurthaber 19-10-23 11:04

Kara yolunda bulundu, ekipleri harekete geçirdi! Acı olay...

Sakarya’nın Pamukova ilçesi D650 kara yolunda bulunan erkek cesedi ekipleri harekete geçirdi. Bölgeye ulaşan ekipler, hayatını kaybeden kişinin trafik kazası geçirdiğini tespit etti. Fren izleri ve aracın parçalarından yola çıkarak çalışma başlatan jandarma ekiplerince yakalanan tır sürücüsünün, kaza sonrası korkup bölgeden kaçtığını ifade ettiği öğrenildi.

Haber 11-10-23 09:26

Diyarbakır, Siirt, Van ve Hakkari'de 6-7 Ekim terör olaylarındaki tahribatın izleri silindi

HDP Merkez Yürütme Kurulunun çağrısı üzerine 6-7 Ekim 2014'te terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının Diyarbakır, Siirt, Van ve Hakkari'de uzun namlulu silah, molotofkokteyli, havai fişek, taş ve sopalarla zarar verdiği okul, müze, kamu ve özel banka binaları ile iş yerleri yeniden ayağa kaldırıldı.

Yurthaber 06-10-23 12:20

Yağlı ciltlere aloe vera sürülür mü? Aloe vera jel yağlı ciltte nasıl kullanılır?

Yağlı ciltler genellikle parlama, sivilce oluşumu ve genel olarak fazla sebum üretimi gibi sorunlarla başa çıkmak zorunda kalan kişiler için bir endişe kaynağı olabilir. Bu tür ciltlerin bakımı doğru ürünlerin ve doğal içeriklerin kullanılmasıyla dengelenmelidir. Aloe vera jeli özellikle yağlı ciltler için mükemmel bir cilt bakım ürünü olarak kabul edilir. Peki, yağlı ciltler için aloe vera jeli kullanımı nasıl olmalıdır?

Kadin 05-10-23 13:52

Eski kocasının asitli saldırısından kurtulmayı başarmıştı! Şimdi ise dolandırıcıların hedefi oldu... Kabuslar peşini bir türlü bırakmadı

Tayland'ın Burriam eyaletinin Ban Ngang bölgesinde yaşayan 26 yaşındaki Wunpen isimli bir kadın 2020 yılında eski kocasının saldırısına uğramıştı. Wunpen, eski kocasının asit saldırısından sonra yüzünde oluşan yanık izleri ve görme kaybıyla mücadele etti. Tedavisinin devam ettiğini dile getiren Wunpen zor günler geride kalmadan bir da dolandırıcıların hedefi oldu.

Trend 03-10-23 14:05

Buğday yağı cilt lekelerine iyi gelir mi? Buğday yağı ciltte nasıl kullanılır?

Cilt sağlığı insanların dikkatini çeken ve korumak istedikleri önemli bir konudur. Birçok insan cilt lekeleri, akne izleri veya yaşlanma belirtileri gibi cilt sorunları ile karşı karşıya kalabilir. Buğday yağı son yıllarda cilt bakımı dünyasında popülerlik kazanmış doğal bir yağ türüdür. Bu yağın cilt üzerindeki potansiyel faydaları pek çok kişinin ilgisini çekmiştir.

Kadin 30-09-23 22:34

Retinol nedir, ne işe yarar? Retinol nasıl kullanılır, her gün kullanılır mı?

Retinol cilt bakımının gizli kahramanlarından biri olarak kabul edilen bir bileşiktir. Bu güçlü maddenin arkasındaki bilim karmaşıktır ancak kullanımı oldukça basittir ve cilt sağlığına pek çok olumlu katkı sağlayabilir. Retinol cilt hücrelerinin yenilenmesini teşvik eden ve kırışıklıklar, lekeler, sivilce ve genel cilt dokusuyla mücadelede yardımcı olan bir tür A vitamini türevidir. Ancak retinolün kullanımıyla ilgili bazı incelikler vardır ve yanlış uygulandığında cilt tahrişine yol açabilir.

Kadin 30-09-23 21:46

Borik asit nedir? Borik asit yüze sürülür mü?

Borik asit cilt bakımının vazgeçilmez bir bileşeni olarak önemli bir rol oynamaktadır. Yıllardır kullanılan bu doğal mineral cilt sağlığını desteklemesiyle cilt bakımındaki yerini sağlamlaştırmıştır. Borik asit anti-enflamatuar ve antiseptik özellikleri sayesinde akne ve sivilce tedavisinde etkili bir yardımcı olarak bilinir. Ayrıca, ciltteki fazla yağı dengeleyebilir ve gözenekleri temizler, böylece ciltteki yağlı parlamanın önlenmesine yardımcı olur.

Kadin 26-09-23 16:01

Süleyman Soylu için çok konuşulacak MHP iddiası! Bahçeli, veliaht olarak atarsa şaşırmayın dedi, AK Parti sözleri dikkat çekti: İzleri siliniyor!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yaptığı 'destek' açıklamasının yankıları sürerken, çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. AK Parti içinde Soylu'ya karşı büyük bir 'antipati' olduğunu savunan Portakal, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Soylu'ya ait bütün izleri sildiğini belirtirken "Bugün yarın Soylu, AK Parti'den istifa edip de MHP'ye katılırsa hiç şaşırmayın. Sonra da Bahçeli, MHP'nin başına veliaht olarak getirirse ona hiç hiç şaşırmayın" diye konuştu.

Haber 26-09-23 09:33

Hatmı çiçeği yüze kullanılır mı? Hatmi çiçeği sivilce ve cilt lekelerine iyi gelir mi?

Hatmi çiçeği yüzyıllardır geleneksel tıpta ve cilt bakımında kullanılan değerli bir bitkidir. Bu bitkinin çiçekleri içerdikleri mucizevi özellikler sayesinde cilt bakımında önemli bir rol oynamaktadır. Hatmi çiçeğinin cilt üzerindeki olumlu etkileri özellikle anti-enflamatuar, nemlendirici ve yatıştırıcı özelliklerine dayanmaktadır. Peki, hatmi çiçeği cilt bakımında nasıl kullanılır?

Kadin 25-09-23 20:40

Şanlıurfa'da depremin izleri hızla siliniyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da depremin izlerinin hızla silindiğini belirtti.

Yurthaber 19-09-23 07:38

Atakum’da selin izleri temizleniyor

Samsun’un Atakum ilçesinde 3 Eylül Pazar günü yaşanan selin izleri temizleniyor.

Yurthaber 04-09-23 13:29

Heyecanlandıran keşif! İnkaya Mağarası'ndaki 64 bin yıllık sır gün yüzüne çıkarılıyor

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Bahadırlı köyü sınırları içerisindeki 2017 yılından bu yana devam eden İnkaya Mağarası kazı çalışmalarında mağaradaki tabakalarda 86 bin yıl öncesine kadar inen insan yaşam izlerine rastlandı. Mağarada devam eden kazılarda, çeşitli buluntuların üretildiği 64 bin yıllık bir atölye de bulundu. Atölyede 40 bin ile 64 bin yıllık yaşam izleri bulundu. İşte detaylar...

Haber 04-09-23 09:59

İstanbul depremine ışık tutacak! Antik kentte bilim insanlarını heyecanlandıran keşif: Büyük yangının izleri gün yüzüne çıktı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde bilim insanlarının imza attığı keşif heyecan yarattı. Bathonea Antik Kenti'nde sürmekte olan kazı çalışmaları sırasında büyük bir yangının karbon tabakası izleri gün yüzüne çıktı. İzler bölgede uzun süre önce meydana gelen ve hasar oluşturan depremleri akıllara getirdi. İzlerin deprem sonucu oluştuğunun kesinleşmesi halinde ise tüm Türkiye'nin konuştuğu olası İstanbul depremine ışık tutacak bilgiler ortaya çıkacak.

Haber 01-09-23 16:55

Aspirinin cilde faydaları nelerdir? Aspirin cildi beyazlatır mı, maskesi nasıl yapılır?

Aspirin yaygın olarak ağrı kesici olarak kullanılan bir ilaç olarak bilinirken son yıllarda cilt bakımı alanında da dikkat çekmeye başlamıştır. Aslında aspirinin cilt üzerinde bir dizi olumlu etkisi olabileceği düşünülür. Bunlar arasında özellikle cilt lekelerinin azaltılması, sivilce tedavisi ve cilt tonunu dengeleme gibi faydalar sayılabilir. Ancak aspirinin cilde uygulanmasıyla ilgili bazı önemli noktaları dikkate almak gerekir.

Haber 31-08-23 23:53

Karbon peeling nedir? Karbon peelingin faydaları ve zararları nelerdir?

Karbon peeling cilt bakımının yenilikçi ve etkili bir yöntemi olarak dikkat çekmektedir. Bu yöntem, cildin üst tabakasındaki ölü hücreleri ve lekeleri hedef alarak cilt yenilenmesini sağlar. Karbon peeling, özellikle akne izleri, leke sorunları, genişlemiş gözenekler ve ince kırışıklıklar gibi cilt problemlerinin tedavisinde tercih edilir. Peki, karbon peeling nedir?

Kadin 29-08-23 16:38