Survivor Baris Murat Yagci Haberleri

Murat Ceylan ünlü oyuncuyla pozunu paylaştı! Hasretime dayanamadı

Survivor yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Murat Ceylan'dan oyuncu Hande Doğandemir ile paylaşım yaptı. Paylaşımına Ceylan, "Hasretime dayanamadı. Asker ocağıma geldi" notunu yazdı.

Magazin 2024-03-12 17:06:40

Survivor Furkan dile düştü! Murat Ceylan bile dalga geçti: Crop top'uyla başlangıç çizgisinde...

Çocuklar Duymasın Havuç olarak hafızalara kazınan Furkan Kızılay Survivor All Star yarışmacılarından biri. Yarışmanın başında verilen kıyafetler dışında adada kıyafeti olmayan Furkan'ın son görüntüsü Murat Ceylan'ın da diline düştü.

Magazin 2024-03-07 09:03:10

Survivor'da finale kadar kalmıştı... Barış Murat Yağcı'ya milyonluk tazminat şoku!

Survivor'da iki kez mücadele edip, 2020'de finalist olan Barış Murat Yağcı bu defa tazminat şoku ile karşı karşıya geldi. Survivor döneminde sosyal medya danışmanlığı aldığı kişi ile mahkemelik olan Barış Murat Yağcı hakkında karar verildi.

Magazin 2024-03-02 12:19:30

Survivor All Star'da beklenmedik veda! Sahra Işık yarışmayı bıraktı, ilk paylaşımı olay oldu! 'Hayatımı bitirmeye çalışanların...'

Survivor 2024 All Star'da sular durulmuyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışma programında bu defa beklenmedik bir veda gerçekleşti. Eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken Murat Ceylan bir kişinin yarışmayı bırakmak istediğini paylaşarak adadan ayrıldığını söyledi.

Magazin 2024-02-16 12:08:35

Survivor'a son anda katılan Hilmi Cem İntepe'yi Murat Ceylan ikna etmiş

Survivor All Star 2024 kadrosuna son anda dahil olan Hilmi Cem İntepe açıklamasıyla dikkat çekti. Başarılı yarışmacı kendisini Murat Ceylan'ın ikna ettiğini açıkladı.

Magazin 11-02-24 12:16

Uzun zamandır gözlerden uzaktaydı! Survivor Murat Eken'in son hali 'Derbeder olmuşsun' dedirtti

Son olarak 2023 Survivor'da mücadele eden Murat Eken uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam sürüyor. Köpeğiyle gezintiye çıkan Eken şimdi de son haliyle sosyal medyada gündem oldu. Eken'in son hali 'derbeder olmuşsun' dedirtti.

Magazin 09-02-24 07:43

Murat Özarı çok sinirlendi! Canlı yayında ağladı: 'Acun Ilıcalı'yı delirttiler ne istediklerini söylüyorum...'

Survivor All Star 2024 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran fenomen yarışma programında Acun Ilıcalı'nın sinirlendiği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü televizyoncu yarışmacılara sinirlenip sandalye fırlattı. O anlar Survivor Ekstra programında masaya yatırıldı. Acun Ilıcalı'nın neden bu hale geldiğini anlatan Murat Özarı "Adamı ne hale sokmuşlar simsiyah olmuş" dedi ve canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 06-02-24 16:09

Survivor All Star'da şaşırtan gelişme! Adaya veda eden olmadı! Nedenini açıkladı

Survivor All Star 2024 mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. TV8 ekranlarında yayımlanan zorlu yarışın son bölümde ödül mücadelesinin yanı sıra eleme düellosu vardı. Kazanan takım ve elenen isim takip edilirken Murat Ceylan'dan beklenmedik bir açıklama geldi ve eleme sisteminde değişikliğe gidildiği açıklandı.

Magazin 26-01-24 11:02

Dün Türkiye'nin konuştuğu toplantıdaki detayı İsmail Saymaz açıkladı! Survivor Semih ve Turabi göndermesi... Tevfik Göksu tarihe geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün uzun süredir beklenen açıklamasını yaptı, AK Parti'nin en çok merak edilen adayı başta olmak üzere birçok ildeki belediye başkan adayları belli oldu. İBB için Murat Kurum'un aday ilan edildiği toplantıdaki bir detayı gazeteci İsmail Saymaz gündeme getirdi. İki İmamoğlu'nun adaylığının duyurulduğu toplantıyla karşılaştırma yapan Saymaz'ın Survivor Semih ve Turabi göndermesi de dikkat çekti. Saymaz, aday ilan edilmeyen Tevfik Göksu'nun "tarihe geçtiğini" de ifade etti.

Haber 08-01-24 08:35

Survivor sunucusu Murat Ceylan çalınan motosikletinin değerini açıkladı! Bakın fiyatı ne kadarmış

Survivor yarışmasıyla tanınan oyuncu ve sunucu Murat Ceylan’ın geçen yıl kapalı otoparktan çalınan motosikletinin davası devam ediyor. Bugün İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada müşteki Murat Ceylan ile avukatı Begüm Güngör hazır bulundu. Ceylan, "Motosikletimi henüz bulamadım. Şikayetçiyim" dedi ve motosikletinin değerini açıkladı.

Magazin 20-09-23 14:54

Survivor'da iletişim oyunu heyecanı! Yarışmacıların yüzü düştü! Göğsünde taş hissetmeyen samimiyetsizdir

Survivor'a Ertuğ'un sözleri damga vurdu. Genç yarışmacı "Orada bir dinlememe var. Adada bir ayna yok. Kardeşim önce bu aynada herkes bir kendini görsün. Herkes göğsündeki taşın ağırlığına baksın. Göğsünde taş hissetmeyen bence samimiyetsizdir" diyerek rest çekti. Öte yandan Murat Ceylan'ın Survivor iletişim oyunu ödülüne dair yaptığı açıklama yarışmacıları hem heyecanlandırdı hem de stres olan kişilerin yüzü düştü.

Magazin 18-05-23 07:55

Survivor Murat Eken'in eski eşi bakın kim çıktı! 4 yıllık evlilik tek celsede sonlanmış

Bir dönem Çok Güzel Hareketler Bunlar'da hem oyunculuk hem de senaristlik yapan Murat Eken Survivor 2023 sezonunda yarıştı. Murat Eken'in daha önce bir evilik yaptığı ortaya çıktı. Eken, eski eşiyle 4 yıl aynı yastığa baş koymuş.

Magazin 03-05-23 22:21

SURVİVOR ELEME ADAYI 1 MAYIS 2023: Survivor kim aday çıktı, eleme adayı kim oldu? 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor eleme adayı merak konusu olurken birçok kişi 3. dokunulmazlık oyununu kazanan takımı öğrenme için internette araştırma yapmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan yarışmada, Osman Can'ın hareketi tepki topladı. Osman Can'ın elindeki halkayı fırlatmasıyla sinirler gerildi. Sunucu Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı duruma tepki gösterdi. Peki, 1 Nisan 2023 Pazartesi günü Survivor kim aday çıktı, eleme adayı kim oldu? 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Magazin 02-05-23 08:00

Survivor'da dördüncü dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 18 Nisan 2023 Survivor eleme adayı!

Survivor'da dokunulmazlık oyunun kazananı ve haftanın son eleme adayı olan ismi merak edildi. Ünlüler ile gönüllüler takımının yarışmacıları hem ödülü kazanmak hem de dokunulmazlığı alıp eleme potasına çıkmamak için kıyasıya mücadele verdi. Mavi Takım 2 konseyde toplam 4 aday çıkardı. Cansu ve Halil'in ardından Aziz ve Ertuğ'da eleme adayı oldu. Daha sonra Kırmızı Takım'dan Murat 5. eleme adayı oldu. Peki, 18 Nisan Survivor'da dördüncü dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

Magazin 19-04-23 08:41

Survivor ödül oyununda yürekleri ağızlara getiren olay! Murat Eken başından yaralanıp kanlar içinde kaldı

Survivor ödül oyununda talihsiz bir kaza yaşandı. Ünlüler takımı ve Gönüllüler Takımı arasındaki kıyasıya rekabet dikkatlerden kaçmazken parkuru erken tamamlamak isteyen Murat Eken başından yaralandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan başarılı oyuncu Murat Eken kanlar içinde kalırken yardımına doktor koştu. İşte Survivor'da yürekleri ağızlara getiren o anlar...

Magazin 12-04-23 08:36

Survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım? İşte 7 Nisan Survivor ödül oyunu kazananları...

Survivor bu akşam Anlat Bakalım oyunuyla ekrana geldi. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları takım arkadaşlarıyla karşılıklı olarak kelime bilmeye çalıştı. Murat Ceylan'ın sunumuyla oldukça eğlenceli geçen Survivor Anlat Bakalım'ın sonucu merak ediliyor. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım? İşte merak edilenler

Magazin 07-04-23 23:18

Survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor Anlat Bakalım galibi kimler oldu? Heyecanlı dakikalar

Survivor bu akşam Anlat Bakalım oyunu ile ekrana geldi. Murat Ceylan'ın sunumuyla izleyenlere eğlenceli anların yaşatıldığı Survivor'da oyunu kimin, hangi takımın kazandığı merak edildi. Dün akşam yayınlanan bölümde Ertuğ'un Asena'ya vurması büyük tepki toplamıştı. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor Anlat Bakalım galibi kimler oldu? İşte detaylar...

Magazin 31-03-23 23:07

Survivor sunucusu Murat Ceylan'dan üstsüz poz! Kitap okurken paylaştı

Eski Survivor yarışmacısı Murat Ceylan, Alp Kırşan'ın sunuculuğu bırakmasının ardından Survivor'u sunmaya başladı. Son dönemlerin göz önünde isimlerinden biri olan Ceylan, son pozuyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 09-03-23 11:34

Survivor Aziz ateş püskürdü! Kaplumbağa terbiyecisi örneği olay oldu! Demet Akalın kayıtsız kalamadı

Survivor eleme konseyine, Aziz Ozan Dilber'in açıklamaları damga vurdu. İlk günden bu yana polemiklerin odağında olan Survivor yarışmacılardan Aziz'e, konsey çıkışı Asena ile arasının neden gerildiğini soran Murat Ceylan, aldığı yanıt karşısında şoke oldu. Survivor Aziz, Osman Hamdi Bey'in Kaplumbağa Terbiyecisi tablosunu anımsatarak yarışmacı arkadaşlarını sert şekilde eleştirdi.

Magazin 01-03-23 15:42

Survivor Walison elendi mi? Walison yarışlarda neden yok? Murat Ceylan konseyde açıkladı!

Survivor Walison bir süredir yarışlarda görünmüyordu. Chaby ile birlikte oyunlarda takımına destek veremeyen Walison'un elenip elenmediği, neden oyunlarda yer almadığı merak edildi. Survivor izleyicileri yarışmacının durumunu merak ediyorlar. Chaby, Kahramanmaraş depremleri öncesinde yayınlanan bölümde, sağlık sorunları nedeniyle adadan kendi isteği doğrultusunda ayrılmıştı. Peki Survivor Walison elendi mi? Walison yarışlarda neden yok? İşte ayrıntılar...

Magazin 25-02-23 22:48

Survivor Çağla'ya ne oldu, sağlık durumu nasıl? Çağla Taşdelen Survivor'a devam edebilecek mi, diskalifiye mi olacak? Murat Ceylan açıkladı

Survivor Çağla'ya ne oldu, elendi mi gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Yarışmada ünlüler ve gönüllüler takımı, kıran kırana bir ödül mücadelesi verdi. Gönüllüler takımından 4 adayın, ünlüler takımından da 1 adayın eleme potasına girmesiyle birlikte, Survivor 2023'e veda eden isim de belli oldu. Çağla Taşdelen'in parkurda yaşadığı sakatlık hakkında ise Murat Ceylan'dan açıklama geldi. İşte konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Magazin 24-02-23 10:00
ele

Survivor’da ortalık karıştı! Yarışmacı elindekini ona fırlattı, Murat Ceylan çileden çıktı

Survivor 2023 yarışmacıları arasında kıran kırana mücadeleler devam ediyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın yeni bölümüne yaşanan gerginlik damga vurdu. Bu akşam ekrana gelecek olan dokunulmazlık oyununda Aysu Keskin'in Murat Ceylan’a yaptığı hareketin ardından adeta ortalık karıştı.

Magazin 30-01-23 17:23

SURVİVOR AYSU kaç yaşında, nereli, kimdir? Survivor 2023 Aysu Keskin’in mesleğini duyanlar çok şaşırdı

Survivor 2023 kadrosunda yer alan Aysu Keskin merak konusu oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın yeni bölüm fragmanına Aysu Keskin ve Murat Ceylan arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Peki, Survivor Aysu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler

Magazin 30-01-23 17:19

SURVİVOR MURAT EKEN KİMDİR? Survivor 2023 yarışmacısı Murat Eken kaç yaşında, evli mi? İşte dizileri ve filmleri...

Murat Eken, 2006 yılından beri çeşitli dizi, film projeleriyle ekran önüne geldi. Şimdi de Survivor 2023 sezonunda parkurda yarışacak. Peki Survivor Murat Eken kimdir? Survivor 2023 yarışmacısı Murat Eken kaç yaşında, evli mi? Murat Eken, oyuncu Burcu Biricik ile kuzendir. İşte Murat Eken'in dizileri ve filmleri...

Magazin 15-01-23 23:54

Survivor canlı izle: Survivor 2023 ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte TV 8 yayın akışı

Survivor 2023 canlı izleme linki yoğun ilgi görüyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yeni sezonu ile ekrana gelecek. Murat Ceylan’ın sunumunu üstlendiği programın fragmanına Acun Ilıcalı’nın giriş sahnesi damga vurdu. Peki, Survivor 2023 ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte TV 8 yayın akışı ve canlı yayın izleme linki

Magazin 15-01-23 23:40

Survivor kadrosunda bomba isimler! Acun Ilıcalı açıkladı: Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman...

Survivor 2023 için heyecan dorukta. Acun Ilıcalı 3 kadın yarışmacının adını açıkladı. Survivor'ın 2023 yılındaki yeni sezonunda yarışacak kadınlar arasında Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman yer alıyor. Ilıcalı daha önce de Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken ve Yusuf Güney'i açıklamıştı.

Magazin 22-12-22 16:27

Acun Ilıcalı bir isim daha duyurdu: Ünlü şarkıcı Yusuf Güney Survivor 2023'te

Survivor 2023'ün dördüncü yarışmacısı belli oldu. Ünlüler takımına Berdan Mardini, Murat Eken ve Ümit Erdim'in ardından ünlü bir şarkıcı da dahil oldu.

Magazin 17-12-22 14:35

Murat Eken kimdir, kaç yaşında? Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adından söz ettirmişti! Murat Eken, Survivor 2023 yarışmacıları arasında!

Murat Eken, Survivor 2023 kadrosu ile ilgili açıklamada bulunan Acun Ilıcalı'nın sözleri sonrası merak konusu oldu. Acun Ilıcalı, ünlü oyuncunun, Berdan Mardini ile Ümit Erdim'in ardından Survivor 2023 kadrosuna dahil olduğunu duyurdu. Başarılı oyuncu, bir dönem Kanal D'de ekrana gelen Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adından söz ettirmişti. Peki, Murat Eken kimdir, kaç yaşında? İşte Survivor 2023 kadrosuna dahil olan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski oyuncu Murat Eken hakkında detaylar....

Magazin 17-12-22 11:27

SURVIVOR 2023 yarışmacıları kimler? Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor 2023 kadrosu adım adım belli oluyor!

Survivor 2023 kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. Acun Ilıcalı son olarak bir dönem Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Murat Eken'in kadroya dahil olduğunu duyurdu. Acun Ilıcalı, Murat Eken'in yarışmanın kadrosuna dahil olduğunu belirtip başarılar diledi. Peki, Survivor 2023 yarışmacıları kimler? İşte Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklama ve şu an için netleşen Survivor 2023 kadrosu...

Magazin 17-12-22 11:15

Çok Güzel Hareketler Bunlar ilk kuşağın sevilen ismiydi! Acun Ilıcalı açıkladı... Murat Eken, Survivor'a katılacak

Son dakika haberi... Türkiye'de büyük bir izleyici kitlesi bulunan Survivor programının yarışmacıları belli olmaya başladı. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Berdan Mardini ve Ümit Erdim'den sonra Çok Güzel Hareketler Bunlar ilk kuşağın oyuncularından Murat Eken'in de Survivor'a katılacağını duyurdu.

Magazin 17-12-22 07:03

Survivor Barış Murat Yağcı, Prestij Meselesi kadrosunda! İlk paylaşım

Bir dönem Survivor yarışmasına damga vuran Survivor Barış Murat Yağcı bir film anlaşması yaptı. Mahsun Kırmızıgül'ün çekeceği Prestij Meselesi filminin oyuncu kadrosuna dahil olan Survivor Barış paylaşımıyla sevenlerini heyecanlandırdı.

Magazin 27-09-22 08:06

Bomba iddia: Acun Ilıcalı Survivor'ı bırakıyor! Yerine gelen isim...

Survivor yeni sezon için hazırlıklar sürerken sosyal medyada bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Acun Ilıcalı takımı Hull City'nni yoğunluğundan dolayı Survivor'ı bırakıyor. Yoğun tempoda Dominik'te bulunamayacak olan Ilıcalı yerini Murat Ceylan'a bırakacak.

Magazin 29-08-22 14:20

Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı'ndan ayrılan Barış Murat Yağcı yeni sevgilisi Laura Celini ile yakalandı!

Survivor All Star 2022 yarışmasında mücadele eden Barış Murat Yağcı, önceki akşam Alman sevgilisi Laura Celine ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Yağcı, evlilik itirafıyla dikkat çekti. Barış Murat Yağcı, geçtiğimiz aylarda Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile ilişki yaşamıştı.

Magazin 03-08-22 08:00

Survivor Barış Murat Yağcı: Ekonomik koşullar tam anlamıyla düzelmezse...

Alman model Laura Celine ile aşk yaşamaya başlayan Survivor Barış Murat Yağcı ekonomi kötü giderse sevgilisi için yurt dışına yerleşebileceğinin sinyallerini verdi.

Magazin 01-08-22 14:27

Barış Murat Yağcı sevgilisi Laura Celine'yi Beşiktaş maçına götürdü! Laura Celine'nin dikkat çeken pozları

Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla uzun süre gündemde olan Survivor eski yarışmacısı Barış Murat Yağcı yeni aşka yelken açtı. Barış Murat Yağcı sevgilisi Laura Celine ile Beşiktaş maçına gitti. Survivor yarışmacısının sevgilisinin pozları ise gündem oldu.

Magazin 31-07-22 15:30

Aleyna Kalaycıoğlu düğünde beline kadar yırtmaç tercih etti! Dekoltesi olay oldu

Gittiği bir düğünde Murat Dalkılıç ile düet yapmasıyla dikkat çeken Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'nun tercih ettiği elbise olay oldu. Kasığına kadar yırtmaçlı elbisesiyle frikik vermekten çekinmeyen ünlü yarışmacı gündem oldu. Survivor Aleyna'nın kıyafeti düetinin önüne geçti.

Magazin 24-07-22 15:35

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu’nun Murat Dalkılıç ile düeti sosyal medyada gündem oldu!

Survivor 2021 programıyla adını duyuran Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor'un ardından bazı müzik çalışmalarıyla gündeme geldi. Bununla birlikte Kalaycıoğlu, ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile sahne almasıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-07-22 13:19

Barış Murat Yağcı'nın kirli tırnakları sosyal medyanın gündeminde!

Survivor 2022 All Star yarışmasına katılan ve ada hayatıyla dikkat çeken isimler arasında yer alan Barış Murat Yağcı, Instaram'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ürün tanıtımı yapan Yağcı'nın bakımsız ve kirli tırnakları takipçilerinin tepkisini çekti.

Magazin 11-07-22 07:33

Survivor sunucusu Murat Ceylan lüks arabasıyla görüntülendi

Survivor sunucu olarak ekranda yer alan Murat Ceylan yarışma final yaptıktan sonra soluğu İstanbul'da aldı. Lüks aracı ve yanında kız arkadaşıyla görüntülenen Murat Ceylan arabasını özlediğini söyledi.

Magazin 08-07-22 09:34

Survivor sunucusu Murat Ceylan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Acun Ilıcalı yerine Murat Ceylan'ı mı hazırlıyor?

Murat Ceylan, Survivor All Star büyük finali nedeniyle en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Aylar süren maraton bu akşam son buluyor. Nisa Bölükbaşı ya da Adem Kılıçcı gecenin sonunda ipi göğüsleyerek şampiyon olacak. Acun Ilıcalı'nın yanında yıllardır çalışan ve Survivor'da genellikle ödül oyunlarını sunan Murat Ceylan merak konusu oldu. Peki Survivor sunucusu Murat Ceylan kimdir? Acun Ilıcalı yerine onu mu hazırlıyor? İşte merak edilenler...

Magazin 30-06-22 15:23

Survivor Batuhan Karacakaya ve Ayşe Yüksel elendi! Nisa Bölükbaşı'nın eski sevgilisi Barış Murat Yağcı bakın ne paylaştı

Survivor yarı finali gerçekleşti ve son 4'e kalan Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel İstanbul'a geldi. Heyecanın dorukta yaşandığı Survivor'da iki yarışmacının elenmesi sosyal medyayı salladı. Survivor Nisa'nın Batuhan ve Ayşe Yüksel'i geride bırakarak finale kalması sosyal medyada gündem olurken eski sevgili Barış Murat Yağcı'dan da paylaşım gecikmedi.

Magazin 30-06-22 14:44

Survivor Nisa kimdir? Survivor 2022 finalisti Nisa Bölükbaşı nereli ve kaç yaşında, Ogeday ile sevgili mi?

Survivor Nisa Bölükbaşı, 30 Haziran 2022 Perşembe günü canlı olarak ekrana gelecek büyük final öncesi merak konusu oldu. Çek Cumhuriyeti'nde yetişen genç yarışmacı Barış Murat Yağcı ile birlikteydi, ayrılık sonrası yeniden Survivor'a katılan ikili izleyiciler tarafından yakından takip ediliyordu. Genç yarışmacının Ogeday'la sevgili olduğu ortaya çıkmıştı. Peki Survivor Nisa kimdir, nereli ve kaç yaşında, Ogeday ile sevgili mi? Survivor 2022 finalisti Nisa Bölükbaşı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 30-06-22 14:29

Survivor Barış Murat Yağcı yeni tarzıyla olay oldu! Ne kadar yakışmış...

Survivor 2022 All Star yarışmasına katılan ve ada hayatıyla dikkat çeken isimler arasında yer alan Barış Murat Yağcı, elenmesinin ardından paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Adaya veda etmesinin ardından şampiyonluk adayının kim olduğunu açıklayan Yağcı, son paylaşımıyla dikkat çekti. İmaj değiştiren yakışıklı oyuncunun son hali beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 13-06-22 11:16

Barış Murat Yağcı sevgilisiyle pozunu paylaştı! Laura Celine güzelliğiyle dikkat çekti

Survivor All Star yarışmasından elendikten sonra Almanya’ya giden Barış Murat Yağcı geri döndükten sonra yeni aşkını da sosyal medyadan ilan etti. Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Survivor Barış model Laura Celine ile yeni bir aşka yelken açtı. Laura Celine cesur pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 06-06-22 10:43

Survivor Barış Murat Yağcı'dan olay yaratan Adem ve Atakan yorumu! Açığa çıkması iyi oldu

Survivor 2022 All Star yarışmasında gösterdiği performans ve ada hayatındaki tartışmalarıyla herkes tarafından tanınan Barış Murat Yağcı, elendikten sonra yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Survivor fragmanında yaşanan Adem ve Atakan kavgasına ilişkin gelen soruya yanıt veren Yağcı, sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 06-06-22 10:26

Survivor Hikmet'in yarıştığı sırada Murat Ceylan'ın hareketi sosyal medyayı ikiye böldü

Survivor All Star'da hem yarışmacılar hem sunucular hem de yarışmada yaşanan her detay gündeme geliyor. Son olarak Survivor Hikmet'in yarıştığı sırada sunucu Murat Ceylan'ın yarışmaya müdahalede bulunarak tahtayı yerleştirmesi sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi Murat Ceylan'ın hareketini eleştirirken kimi bu durumda bir sorun görmedi.

Magazin 30-05-22 12:37

Survivor Barış Murat Yağcı'dan takipçilerine Adem Kılıççı itirafı! Karakterimiz aynı, duruşumuz aynıydı

Survivor 2022'de bu yıl hem performansıyla hem de diyaloglarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alan Barış Murat Yağcı, elendikten sonrada gündeme gelmeye devam ediyor. Takipçileriyle sosyal medyadan üzerinden soru cevap yapan başarılı yarışmacı, Adem Kılıççı itirafıyla olay oldu.

Magazin 23-05-22 12:44

Survivor'da korkunç kaza! Nisa Bölükbaşı bir anda yere yığıldı! Panik dolu anlar: Survivor Nisa bu sefer gerçekten...

Survivor Nisa Bölükbaşı, haftanın 4. dokunulmazlık oyununun oynandığı 112. bölümde talihsiz bir kaza geçirdi. Survivor All Star 2022'nin yeni bölüm fragmanını izleyen herkes dehşete düştü. Fragmanda, Murat Ceylan'ın "Nisa bu sefer gerçekten..." dediği duyuldu. Gerilimin her an arttığı ve dengelerin sürekli değiştiği Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunu sırasında sakatlanan Nisa Bölükbaşı'nın yardımına yarışmacı arkadaşları koştu.

Magazin 23-05-22 08:51

Barış Murat Yağcı Survivor'daki şampiyonluk adayını açıkladı! Şampiyonluk yolunda sadece izliyoruz

Survivor 2022 All Star yarışmasına bu yıl yine katılan, performansı, ada hayatı ve demeçleriyle herkesin yakından tanıdığı isim Barış Murat Yağcı'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Survivor'a geçtiğimiz haftalarda veda eden Barış Murat Yağcı, Survivor'daki şampiyonluk adayını açıkladı.

Magazin 18-05-22 14:53