Bebek Haberleri

Muğla'da ambulans helikopter 15 günlük bebek için havalandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, kalbinde sorun bulunan 15 günlük bebek, ambulans helikopterle İstanbul'a sevk edildi.

Yurthaber 07-03-2024 15:50

Kan donduran vahşet! Gizlice doğurduğu bebeği 1. kattan aşağı attı

Pendik’te kan donduran bir olay yaşandı. A.Y. isimli kadın, ailesinden gizli dünyaya getirdiği bebeği oturduğu evin 1. katından aşağı attı. A.Y. ve sevgilisi D.Ç. gözaltına alınırken, bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 05-03-2024 15:59

1 sene içerisinde çocuk sahibi olmak isteyenler dikkat! Yumurtalık kalitesini artıran 6 etkili yöntem

Çocuk sahibi olmak birçok çift için büyük bir hayaldir. Bu hayali gerçekleştirmek için yumurtalık kalitesini artırmak önemli bir adımdır. Yaklaşık olarak 1 sene içerisinde çocuk sahibi olmak isteyenler için dikkate alınması gereken 6 etkili yöntem bulunuyor. Bu yöntemleri uygulayarak, yumurtalık kalitesini yükseltebilir ve hamilelik şansınızı artırabilirsiniz.

Kadin 02-03-2024 16:01

Yer: Pendik! Ağlama sesleri üzerine fark edildi... Bu nasıl vicdan?

İstanbul Pendik'te bir vatandaş yolda yürüdüğü sırada bir evin bahçesinden ağlama sesleri geldiğini fark etti. Bayram Çakır isimli vatandaş sesin geldiği yere doğru gittiğinde gördükleri karşısında şaşkına döndü...

Haber 02-03-2024 13:03

İlk doğum günlerini 2028'de kutlayacaklar! 'Her zaman gerçekleşen bir tarih değil'

Kayseri Şehir Hastanesi’nde 4 yılda bir gelen 29 Şubat’ta gözlerini dünyaya açan 16 bebek, ilk doğum günlerini 2028’te kutlayacak.

Kadin 29-02-2024 17:47

Diyarbakır'da 2 günlük bebeğini metruk binaya bırakan anne tutuklandı

Bebek, tedavisinin ardından savcılığın talimatıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Yurthaber 29-02-2024 15:25

Yer: Diyarbakır! İnternetten tanıştığı sevgilisine bebeğini bıraktı! Kız kusuyor, gel bi bak sözleri üzerine eve koşan zavallı anne gördüğü manzara karşısında dehşete düştü... Korkunç gerçeği otopsi sonucu ortaya çıkardı!

Diyarbakır'da akıllara durgunluk veren bir vahşet yaşandı. Eşi cezaevinde olan ve maddi zorluklarla boğuşan Halime M., 2 yaşındaki evladı Bircan M.'yi internetten tanışıp sevgili olduğu Rıdvan Ç.'ye emanet edip işe gitti. Rıdvan Ç.'nin "kız kusuyor, gel bi bak" sözleri üzerine işten apar topar dönen Halime M. gördükleri karşısında dehşete düştü. Kızını battaniyenin altında hareketsiz gören anne hastaneye koştu. Olaydaki sır perdesi otopsi sonrası aydınlandı.

Haber 29-02-2024 11:27

'1 bebek diye yola çıktık' Her kontrolde sayı arttı! Duyunca şoke oldular... Tıpta çok nadir görülüyor

Antalya’da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, eşinin sevgisinden kaçırılan çocuklara üzülürken, biri tek yumurta ikizi, diğeri tek olmak üzere üçüz erkek bebek dünyaya getirdi. Tıpta binde bir görülen durum hastanede büyük sevinç oluştururken, bebekler sağlıklı şekilde taburcu edildi. Aile, her kontrolde bebek sayısının arttığını söyledi ve bu durum karşısında yaşadıkları şoku anlattı.

Kadin 26-02-2024 13:28

'Bebek kanlı beze sarılıydı! Ağlayınca komşular birden bağırmaya başladı' Korkunç olayı anlattı 'Niye ölüme terk ediyorsunuz?'

Diyarbakır’da, Sur ilçesinde dün metruk bir evin merdivenlerinde terk edilmiş erkek bebeği bulan Hakan isimli vatandaş, “Bebeğe sarılı bez hepsi kanlıydı. Biz, o bezi bir kenara bırakıp bebeği temiz beze sardık" dedi. Bebeğin ağlamasıyla komşular birden bağırmaya başladığını söyleyen vatandaş "Ben de evden çıkıp bebeği poşetten çıkardım" dedi. Vatandaş, korkunç olayın detaylarını anlattı. Ekipler ise bebeği bırakan anneyi yakalayıp gözaltına aldı.

Haber 24-02-2024 13:25

3,5 yaşındaki çocuğun 25 aylık oğluna 'bebek' diyerek yaptığını iddia etti... Tek tesellim, oğlum bunu anlamadı

25 aylık çocuğuna 3,5 yaşındaki farklı bir çocuğun zorbalık yaptığını iddia eden annenin videosu sosyal medyada gündem oldu. Anne, çektiği videoda oğluna "Aslan bebek" diye tezahürat tutturulduğunu ve şaşkına döndüğünü ifade etti.

Haber 17-02-2024 09:54

Yeni doğmuş bebek çöplerin arasından çıktı! Yakalanan cani kadının yaptıkları kan dondurdu

Sarıyer'de 25 Ocak'ta bir vatandaş çöp atacağı sırada korkunç bir görüntüyle karşılaştı: Yerdeki çöp poşetlerinin arasında yeni doğmuş bir bebek vardı. Polis ekipleri harekete geçti, K.Y. adlı kadın yakalandı.

Haber 10-02-2024 13:25

Şoke eden iddia! 'Doktorlar doğum sırasında bebeğimizin kafasını koparttı' dediler... Hastaneyi dava ettiler

Jessica Ross ve eşi Treveon Isaiah Taylor Sr doğum sırasında doktorun çok sert çekmesi sonucunda bebeklerinin başının koptuğunu iddia ederek hastane ve doktora dava açtı. Bebeğin ölümü yapılan otopsinin raporuna göre cinayet olarak değerlendirildi.

Trend 08-02-2024 08:57

'Oraya dokununca ağlıyorsa...' Anne ve babalar dikkat! Bebek ve çocuklarda daha sık görülüyor

Uzm. Dr. Cüneyt Altunay, enfeksiyon vakalarındaki artışa paralel orta kulak iltihabı görülme sıklığının arttığını söyledi. Orta kulak iltihabının ciddi bir enfeksiyon olduğunu ve takibinin çok iyi yapılması gerektiğini belirten Uzm. Dr. Altunay, “Daha çok bebek ve çocuklarda gördüğümüz orta kulak iltihabı sürekli tekrarlanıyorsa, ciddi komplikasyonlara yol açabilir. Bu komplikasyonların başında da işitme kaybı yer alıyor. O nedenle takibinin çok iyi yapılmalı” dedi.

Kadin 07-02-2024 16:45

2 günlük bebeğini öldürüp toprağa gömmüştü! Cani kadın 'pes' dedirtti: 'İleri derecede çürüme' detayı

Evlilik dışı ilişkisinden bebek dünyaya getirdi, 2 gün sonra öldürüp fındık bahçesine gömdü! Bilge Çapa (28) adlı kadın Ordu'da 2022'de işlediği vahşeti itiraf ettiğinde herkesin kanını dondurmuştu. Bugün yedinci kez hakim karşısına çıkan Çapa, "Hiçbir şey yapmadım. Masumum" sözleriyle 'pes' dedirtti. İşte Bilge Çapa hakkında istenen ceza...

Haber 06-02-2024 12:23

Philips Avent, Prima, Chicco... Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar başladı

Anne adayları, çiçeği burnunda ebeveynler buraya! Philips Avent, Prima ve Chicco gibi markaların ürünlerini indirimli fiyatlarla sizlerle buluşturan Amazon'un Anne ve Bebek Ayına Özel Fırsatlar kampanyası başladı. Hem kendiniz hem de bebekleriniz için ihtiyaç duyduğunuz ürünleri uygun fiyatlarla satın almak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimlere mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Kadin 02-02-2024 11:53

10 aylık bebek araçta mahsur kaldı, anne korku dolu gözlerle bekledi

Kocaeli'nin Başisele ilçesinde aracın kendini kilitlemesi üzerine 10 aylık bebek otomobilde mahsur kalınca ekipler seferber oldu. Anne korku dolu gözlerle beklerken, ekipler camı kırarak bebeği kurtardı.

Haber 30-01-2024 11:09

10 aylık bebek araçta mahsur kaldı, annesi gözyaşlarına boğuldu

Kocaeli’nin Başisele ilçesinde aracın kendini kilitlemesi üzerine 10 aylık bebek otomobilde mahsur kaldı. Bebeği kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber olurken, anne ise korku dolu gözlerle bebeğinin kurtarılmasını bekledi. Ekipler camı kırarak bebeği kurtardı, bebeğini kucağına alan anne ise sevinçten gözyaşı döktü. İşte o anlar...

Haber 30-01-2024 10:59

Mardin'de 9 günlük Emine bebek ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

Mardin'in Midyat ilçesinde karaciğer yetmezliği ön tanısı konulan 9 günlük Emine bebek, ambulans uçakla Ankara'ya nakledildi.

Yurthaber 29-01-2024 14:42

Van'da kahreden olay! 6 aylık Şerzan bebek, beşiğinde yanarak can verdi

Van'dan gelen haber herkesi kahretti. Tek katlı bir evde çıkan yangın bir anda tüm her yeri sardı. Olay yerine gelen itfaiye kipleri alevlerin arasından güçlükle Güler ve Rıfat Güler çiftini çıkardı. Yangının söndürülmesinin ardından yapılan incelemede 6 aylık Şerzan bebeğin beşiğiyle birlikte yanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Çocuklarının hayatını kaybettiğini öğrenen Güler çifti gözyaşlarına boğuldu.

Haber 29-01-2024 07:28

Bu acıya yürek dayanmaz! Bebeklerini kucaklarına alamadan gelen haberle yıkıldılar

Antalya'da ikinci çocuklarını bekleyen Meray (25) ve Münir Ulaş Özen (27) çifti, özel bir hastanede sezaryenle doğan bebeklerinin hayatını kaybetmesiyle yıkıldı. Özen çifti, hamilelik boyunca kontrollerde hiçbir hastalığın tespit edilmediğini söyleyerek, hastane hakkında şikayetçi oldu. Anne Özen, "Doğumdan çıktıktan sonra 'Bebeğin sağlıklı, gayet iyi' dediler. Bebeğimi doğumdan sonra 15- 20 saniye kadar görebildim" dedi. İşte detaylar...

Haber 28-01-2024 12:45

Eskişehir’de şehir çöplüğünde bebek cesedi bulundu

Eskişehir'de, şehir çöplüğünün içerisindeki atık ayrıştırma tesisinde, yeni doğmuş kız bebek cesedi bulundu.

Haber 27-01-2024 18:03

Çöpteki ağlama sesine koştular! Gördüklerine inanamadılar! Sarıyer'de korkunç olay...

Sarıyer'de, çöpte bulunan yeni doğmuş bebek hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, bebeğin kimin tarafından çöpe bırakıldığını araştırıyor. İşte Sarıyer'de yaşanan kahreden haberin detayları...

Haber 26-01-2024 08:47

Bitlis'te 8 aylık bebeğin boğazına çengelli iğne kaçtı! Röntgen görüntüsünü gören şaştı kaldı

Bitlis’in Güroymak ilçesinde, soluk borusuna çengelli iğne kaçan 8 aylık bebek, yapılan başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Röntgen görüntüsünü gören çok şaşırdı.

Haber 19-01-2024 09:29

Bu acıya yürek dayanmaz! Bebeğinin tabutu başında gözyaşlarına boğuldu

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde dün iş makinesinin altında kalarak hayatını kaybeden Elis Ada Şahin (2) toprağa verildi. Bebeğin babası Mehmet Şahin (38), kızının tabutu başında dakikalarca ağlayarak taziyeleri kabul etti. Kazada hafif yaralanan 9 aylık hamile anne Ceylan Şahin (29) ile karnındaki bebeği ve diğer çocuğu Gülbeyaz Şahin'in (3) ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 18-01-2024 15:55

Karın ağrısı şikayetiyle doktora giden kadının midesinden 35 yıllık 'taş bebek' çıktı! Farkında bile değildi... Doktorları şaşkına çevirdi

73 yaşındaki ismi açıklanmayan Cezayirli kadın, şiddetli karın ağrısı şikayetiyle doktora başvurdu. Yıllar içinde karın ağrısının devam ettiğini ve sonunda dayanılmaz bir noktaya ulaştığını dile getiren kadının midesinden yaklaşık yedi aylık ve 4,5 kilo ağırlığında bir bebek bulundu. Kadının zamanla taşlaşan bebekle yaklaşık 35 yıl boyunca yaşadığı dile getirildi.

Trend 09-01-2024 08:24

İzmir'de boğazına kaju kaçan bebeğe Heimlich manevrasıyla müdahale

İzmir'in Karabağlar ilçesinde boğazına kaju kaçan ve kalbi duran bebek, babasının Heimlich manevrası sonrası hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 08-01-2024 07:53

Üç kardeş babalarını ihbar etti, 20 yıl önceki vahşet ortaya çıktı! 15 aylık bebeğini döverek öldürmüş

İstanbul'da üç kardeş, 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için de bir arkadaşıyla beraber yetkililere haber vermeden gömdüğünü iddia etti. Baba Hüseyin K., polis ifadesinde çocuğun neden öldüğünü bilmediğini söylerken, savcılık ifadesinde hasta olduğu için öldüğünü ve mezar yeri parası olmadığı için kendisinin gömdüğünü ileri sürdü. Savcılık, Hüseyin K. hakkında ‘Olası kastla çocuğunu öldürme’ suçundan müebbet hapis istemiyle dava açtı.

Haber 02-01-2024 13:20

İki ayrı günde iki bebek doğurdu! Çift rahimli kadın 'Mucize bebeklerimiz doğdu' diyerek paylaştı

ABD’de yaşayan Kelsey Hatcher isimli bir kadın, doğuştan çift rahmi olduğunu ve nadir görülen bir hamilelikle her iki rahminde de kız bebek beklediğini açıklamıştı. Hatcher, iki bebeği iki ayrı günde doğurduğunu duyurdu.

Trend 23-12-2023 15:41

Bunu yapan insan olamaz! Evde doğum yapan 22 yaşındaki kadın bebeği bina boşluğuna attı: Acı gerçek kokuyla bulundu

Yürekleri sızlatan haber İstanbul'dan geldi. 22 yaşındaki K.K. erkek arkadaşından hamile kaldı. Gebeliğinin 7. ayında evde tek başına doğum yapan kadın bebeği banyo penceresinden bina boşluğuna attı. Bina sakinlerinin kokudan rahatsız olmasıyla acı gerçek ortaya çıktı. Vicdansız anne tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 19-12-2023 19:36

Yer: İstanbul! Ölen bebeğin kanından uyuşturucu çıktı, müebbetleri istenen anne ve arkadaşı serbest kaldı

İstanbul'da 2,5 aylık Yusuf bebeğin ölümüyle ilgili görülen davada yeni gelişmeler yaşandı. Anne ve arkadaşının ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılandığı davada bebeğin kanından metamfetamin çıktı. Adli Tıp raporu da mahkemeye ulaşırken anne ve arkadaşı suçun değişme ihtimali dikkate alınarak tahliye edildi.

Haber 19-12-2023 11:37

Bebeğini havluya sarıp çöpe atmıştı! Cani anne için karar verildi

Kayseri'de, yeni doğan bebeğini havluya sarıp, çöp konteynerine attığı suçlamasıyla tutuklanan Fatma Taş (35), ilk duruşmada müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Çok pişman olduğunu söyleyen Taş, "Bebeğime zarar verme gibi bir niyetim yoktu. Bebeği istemeseydim, hamilelik süreci başında aldırabilirdim. Aklımdan dahi geçmedi. Kordon bağını bağlamayı bilmiyordum" dedi.

Haber 15-12-2023 14:59

2 günlük bebeklerini ağzını bağlayıp çanta içinde öldüren anne ve babanın ifadeleri 'pes' dedirtti! Mahkemeden müebbet kararı

Uşak’ta bir tarlanın kenarında çantanın içeresinde ağzı bantlı şekilde ölü bulunan bebekle ilgili davada karar açıklandı. Mahkeme "kendini savunamayacak yakın akrabayı kasten öldürme" suçundan bebeğin babasına ağırlaştırılmış müebbet, anneye ise müebbet hapis cezası verildi. Anne mahkemede erkek arkadaşını suçlarken, baba S.D. ise "Sonuçların nereye gideceğini algılayamadım" dedi.

Haber 12-12-2023 22:08

Aralık ayının en şanslı burçları belli oldu! Aşk, kariyer ve para sizinle olacak

Astrolojiye göre günlük, haftalık ve aylık burç yorumları yakından takip ediliyor. Hayatımıza büyük oranda etkileri olan burcumuz bazen yol gösterici olabiliyor. Aralık ayını aşk, para ver kariyer gibi önemli konularda daha şanslı geçirecek burçlar belli oldu. Aralık ayında şansın ve bahtın kendilerinden yana olacağı burçlar haberimizde.

Kadin 08-12-2023 09:46

'Kuyuya bebek atıldı' iddiası ekipleri harekete geçirdi! 6 saat sonundan çalışma sona erdi

Diyarbakır'da, ağır hasarlı binanın bodrum katındaki su birikintisine bir kadının bebek attığı ihbarıyla bölgeye gelen ekipler, suyu boşaltmak için çalışma başlattı. 6 saatlik çalışmanın ardından ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı ve çalışmalar sona erdi. Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde depremde ağır hasar gören sağlık ocağının bodrum katındaki su birikintisinde "bebek var" ihbarının, ekiplerin uzun süreli çalışmasının ardından asılsız olduğu ortaya çıktı.

Haber 05-12-2023 21:22

Anagold 24 Erzincanspor'un hafta sonu maçının geliri SMA'lı bebeğe bağışlanacak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Anagold 24 Erzincanspor, hafta sonu oynayacakları Isparta 32 Spor maçının bilet gelirini, spinal müsküler atrofi (SMA) hastası 9 aylık Nilperi Güler bebeğin tedavisi için bağışlayacak.

Yurthaber 24-11-2023 13:39

2 günlük bebeğini öldürüp fındık bahçesine gömmüştü! Cani anne için dikkat çeken karar

Ordu'da Bilge Çapa (27), evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdü. Tutuklu yargılanan Çapa için İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan akıl sağlığının yerinde olup olmadığına ilişkin rapor istendi. İşte detaylar...

Haber 23-11-2023 17:10

Bursa'da evde çıkan yangında bir bebek hayatını kaybetti

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde evde çıkan yangında 18 aylık bebek yaşamını yitirdi.

Yurthaber 17-11-2023 13:48

2 aylık bebeğin cesedi poşette bulunmuştu! Babasından dehşete düşüren sözler: 'İki gün aynı evde kaldık, kokmaya başlayınca da...'

Adana’da poşete konulmuş cesedi bulunan Mehtap bebeğin annesi Ayşegül (30) ile babası Suat Talay (42) için 20’şer yıldan 25’er yıla kadar hapis istendi. Baba Suat Talay’ın, iddianamedeki ifadesinde, “Sertleşmiş olduğunu anlayınca bebeğe suni teneffüs yapmaya çalıştım ancak nefes almıyordu. Öldüğünü anlayınca battaniyeyi üzerine örttüm. İki gün boyunca bebekle aynı evde kaldık. Kokmaya başlayınca da siyah bir poşete koyduk. Olaydan kimseye bahsetmedik” dediği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 17-11-2023 12:59

Milyonda bir ihtimal gerçek oldu! Çift rahimli kadın, iki rahminde ayrı bebeklere aynı anda hamile kaldı

ABD’de milyonda bir gerçekleşebilecek bir olay yaşandı. Kelsey Hatcher isimli bir kadın, doğuştan çift rahmi olduğunu ve nadir görülen bir hamilelikle her iki rahminde de kız bebek beklediğini duyurdu. Hatcher'ın doktoru, genç kadının iki rahminde iki ayrı bebeğe aynı anda hamile kalmasının milyonda bir olduğunu ifade etti. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 17-11-2023 12:30

Anne adayları dikkat: Bu besinler kadınlarda doğurganlığı artırıyor!

Gebe kalmaya engel olan birçok etken bulunuyor. Zararlı alışkanlıklar, stres, sağlıksız beslenmek gibi faktörler hamile kalmayı zorlaştırıyor. Doğurganlık, birçok kadın için önemli bir faktördür. Bu konuda oldukça önemli bir rol oynayan beslenme alışkanlıklarının, kadınların üreme sağlığı üzerindeki etkilerini anlamak, doğurganlık konusunda daha bilinçli ve sağlıklı seçimler yapmalarına yardımcı olabilir. İşte kadınlarda doğurganlığı artırıcı besinler...

Kadin 17-11-2023 08:56

Eski eşinden nafaka alamayan kadın cinnet getirdi! Bebeğini dövüp kameraya kaydetti... O anları eski kocasına gönderdi

Adının yalnızca Alina olduğu belirtilen kadın, Ukrayna'nın doğusundaki Rus işgali altındaki Donetsk'teki evlerinde eski eşinden nafaka alamadığı için bebeğini dövdüğü anları kameraya kaydetti. Bebeğini darp ettiği görüntüleri eski kocasına gönderen Alina'nın ağlayan bebeğine "Babana teşekkür et" dediği duyuldu. Görüntülerin sonrasında yetkililerin harekete geçtiği ifade edildi.

Trend 17-11-2023 08:40

Korkunç olay! Elindeki sütü almak isteyen maymun saldırdı... Yatağa tırmanarak bebeğin kafasını ısırdı

Tayland'ın Koh Mai Phai adasındaki evinde üç aylık Nong Muallim, susamış maymunun süt çalmak için karyolasına inmesi ve kafasını ısırması sonucu hastanelik oldu. Yoğun bakıma kaldırılan üç aylık Muallim'in yaşam mücadelesi verdiği belirtildi. Ameliyata alınan bebeğin sağlık durumunun iyiye gittiği ifade edildi.

Trend 17-11-2023 07:45

Bebeğini havluya sarıp çöpe atmıştı! Mahkemede kendini bakın nasıl savundu

Kayseri'de yeni doğan bebeğini havluya sarıp, çöp konteynerine attığı iddiası ile tutuklanan Fatma Taş (35) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Taş ifadesinde, "Sabah 09.00'dan, akşam 20.00'ye kadar bir umut, bebeğimin nefes almasını bekledim. Hatta emzirebilmek için sütümün gelmesi amacıyla duş aldım. Bebeğime zarar verme gibi bir niyetim yoktu" sözleriyle kendini savundu.

Haber 16-11-2023 11:59

Cani anne prematüre doğan bebeğini sıcak sobanın içine attı! Diri diri yanarak ölümünü izledi... Komşuları durumundan şüphelenince gerçek ortaya çıktı

Rusya'nın Primorsky bölgesinde yaşayan anne prematüre doğan bebeğini dumanı tüten sıcak sobanın içine attı. Bebeğinin diri diri sobanın içinde yanarak ölümünü izleyen anne birinci derece cinayetle suçlanarak tutuklandı. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Trend 15-11-2023 13:24

Çift rahime sahip olan kadın ikiz bebeklere hamile kaldı! Doktorları şaşkına çeviren vaka... Gerçekten çılgınca

Amerika Birleşik Devletleri'nin Alabama eyaletinde yaşayan Kelsey Hatcher isimli bir kadın iki rahim ve rahim ağızıyla dünyaya geldi. Yerel NBC üyesi WVTM13'ün haberine göre iki rahimle doğan kadın her birinde yaşanan farklı gebelikle ikiz çocuklara hamile. Bu durum tıp dünyasında nadir görüldüğü için şaşkınlık yarattı.

Trend 14-11-2023 13:14

Bebeğini poşete koyup camdan atmıştı! Esenyurt'taki anne vahşetinde kan donduran ifadeler: Camdan bıraktığımda öleceğini biliyordum

İstanbul Esenyurt'ta kan donduran bir anne vahşetinde yeni gelişme yaşandı. Yeni doğan bebeğini poşet içerisinde camdan sokağa atan anne ile anneanne tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bebeğini öldüren anne S.Ö.'nün ifadesinde, "Bebeği camdan bıraktığımda öleceğini biliyordum. Ancak kasten öldürmedim” dediği öğrenildi.

Haber 10-11-2023 22:09

Kan donduran anne vahşeti: Yeni doğan bebeğini poşete koyup camdan sokağa attı! 'Size ne, benim çocuğum değil mi?'

Esenyurt’ta kan donduran bir anne vahşeti yaşandı. Yeni doğum yapan bir kadın, bebeğini market poşetine koyarak camdan sokağa attı. Polisler tarafından gözaltına alınmak istenen kadın, “Size ne, benim çocuğum değil mi?” diye tepki gösterdi. Bebeği poşet içinde sokakta bulan İnan Ulutekin, “İki tane çocuğumu okula götürecektim. Tam o esna da bir ses geldi. Hayvan olduğunu düşündüm. Poşeti yırtıp baktım bir tane bebek. Sağ yaşıyordu. Hiçbir şey üzerinde yoktu" dedi. İşte vahşetin detayları...

Haber 09-11-2023 12:02

10 aylık bebeği susmadığı için arabada kilitli bıraktı! Cani anne hiçbir şey yok gibi alışverişine devam etti... Kıskıvrak yakalandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Long Island bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki Amber-Rose Danahy isimli bir anne 10 aylık bebeği Franklin Square Lidl'i susmadığı için arabada kilitli bırakmayı tercih etti. Cani anne bir çocuğun refahını tehlikeye atmakla suçlanarak tutuklandı.

Trend 04-11-2023 10:33

Kastamonu'da çöp konteynerinin yanında yeni doğmuş bebek bulundu

Kastamonu'da çöp konteynerinin yanında çöp poşetinin içinde yeni doğmuş erkek bebek bulundu.

Yurthaber 03-11-2023 07:42