Isparta 32 Spor Haberleri

Paris Olimpiyatlarında oynayabilmek için parmağını kestirdi! Spor camiasını şoke eden olay

Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson, Paris2024'te takımdaki yerini alabilmek için iki hafta önce antrenmanda kırılan parmağının iyileşme süresini beklemeden bir kısmının kesilmesini tercih etti. Dawson'ın yaptığı bu fedakarlık dünya gündemine oturdu.

Spor 2024-07-26 13:03:12

Mehmet Büyükekşi için olay yaratan itiraflar! ''Bizi dozerle sürüp, çukura attılar...''

Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, "Maalesef Futbol Federasyonu eski başkanı Sayın Büyükekşi ve ekibindeki insanlarla düştüğümüz anlaşmazlık sonucu ki hiçbirisi Karagümrük‘ün çıkarları adına değil, futbol adınaydı. Onun sonucunda Türkiye’de tartışmasız herkesin kabul edeceği şekilde bizi bir dozerle sürüp bir çukura attılar. Biz hancıyız, yolcular düşünsün. Biz o girdiğimiz çukurdan çıkar, tekrar futbol sahnesinde almamız gereken yeri alırız" dedi.

Spor 2024-07-26 10:41:19

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'da görüldü! Aldığı kilolar dikkat çekti

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde ailesiyle birlikte Bodrum'da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Sezonun yorgunluğunu atan Kıvanç Tatlıtuğ Yalıkavak'taki bir spor salonundan çıkarken görüntülendi. Ünlü ismin aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 2024-07-25 11:38:07

Fenerbahçe, Emir Ortakaya'yı Westerlo'ya kiraladı

Fenerbahçe Spor Kulübü, genç futbolcu Emir Ortakaya'yı, Belçika 1. Lig ekiplerinden Westerlo'ya kiraladı.

Spor 2024-07-24 21:37:08

Diğer Haber Etiketleri

ust olimpiyat Paris Fatih Karagümrük ind Süleyman Hurma Mehmet Büyükekşi tff Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ da, fenerbahçe Dilan Polat İYİ Parti istifa spor Decathlon son dakika dzeko şampiyonlar ligi Aylin Cesur Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı kadın adidas beyaz ayakkabı adidas beyaz spor ayakkabı adidas kadın ayakkabı adidas kadın spor ayakkabı adidas spor ayakkabı Aksaray polis Ceza aday devam edecek erden uz Ali Koç Borsa İstanbul Endeks Oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu aşk adası Arda Güler skechers puma ayakkabı under armour ayakkabı calvin klein ayakkabı tommy hilfiger ayakkabı yatırım adidas ayakkabı erkek Niğde Drift Amasya Merzifon belediye Belediye başkanı mevduat faizi banka Merkez Bankası oran Kalp‎ dolandırıcılık DenizBank İntihar tiktok sosyal medya galatasaray galatasaray başkan Dursun Özbek birce Birce Akalay Hakan Kurtaş borsa powell milli güreşçi şampiyonluklar Güreş Rıza Kayaalp men doping Nevşehir mezar Bornova Sivas kavga montella Türkiye Hollanda barış alper Hatay ele engin polat Servet Yardımcı spor yazarı UEFA euro 2024 TFF Türkiye Futbol Federasyonu skechers ayakkabı skechers ayakkabı erkek Bakan Merih Demiral Osman Aşkın Bak yurt Öğrenci yurdu iPhone Apple akıllı telefonlar Puma puma ayakkabı erkek puma erkek ayakkabı puma erkek spor ayakkabı puma kadın ayakkabı puma kadın spor ayakkabı puma sneaker puma spor ayakkabı puma spor ayakkabı erkek a milli takım Avusturya milli takım küresel ticaret takım Trabzonspor beşiktaş ilişki sorunları flört dolandırıcı İzmir TRT Spor

Dilan Polat davasında yeni gelişme! Tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi

''Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından hakkında açılan dava kapsamında Dilan Polat'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi.

Haber 24-07-24 19:21

Son dakika | İYİ Parti'de istifa depremi: Nimet Özdemir de gönül bağını kopardı! Koltuk sayısı 32'ye düştü

Son dakika haberi: İYİ Parti'de ardı arkası kesilmeyen istifalara yenisi eklendi. Son olarak İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir kararını duyurdu.

Haber 24-07-24 15:46

Decathlon, spor tutkunlarıyla Uludağ Premium Ultra Trail’de bir araya geldi!

Global spor markası Decathlon, sporun harikalarını, doğanın büyüleyici atmosferinde keşfetmek isteyen spor tutkunlarıyla, Bursa Uludağ’da gerçekleşen Uludağ Premium Ultra Trail’de bir araya geldi.

Haber 24-07-24 14:03

Lugano galibiyeti sonrası öve öve bitiremediler! Hamleleri göz alıcıydı, Mourinho şov başladı!

Fenerbahçe'nin Lugano karşısında aldığı 4-3'lük galibiyetin yankıları sürerken spor yazarları mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 09:36

İYİ Parti'de istifalar sürüyor! Milletvekili Ersagun Yücel istifa etti

İyi Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur partisinden istifa etti. Yücel, sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber 22-07-24 21:50

Aylin Cesur, İYİ Parti'den istifa etti! Sosyal medyadan duyurdu

İYİ Parti'de bir istifa daha yaşandı. 27. Dönem Isparta Milletvekili Aylin Cesur, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 22-07-24 13:51

Fiyatı 1709 TL'ye düştü! Övgüler toplayan Adidas Courtblok Ayakkabı'da fırsat

Spor ayakkabı tutkunları buraya! Prime Day bugün sona eriyor. Büyük indirimlerin bitmesine az bir zaman kalsa da tarzınıza uygun en havalı ayakkabıyı satın almak için hala vaktiniz var. Adidas COURTBLOCK Spor Ayakkabı da bugüne özel indirimiyle dikkat çeken modellerden biri. Sizin için incelediğimiz ayakkabıyı görmek ve fırsatları kaçırmamak için acele edin.

Haber 22-07-24 10:47

Ehliyetsiz alkollü mahkûm polislere yalvarmaktan yoruldu ama sonuç değişmedi: 32 bin lira ceza kesildi

Aksaray'da dün gece ekipler şüphelendikleri bir aracı durdu. Aracın kiralık olduğu belirlenirken aracı sürenin ise ehliyetsiz olduğu anlaşıldı. Ceza yazmak isteyen ekipler sürücünün cezaevinden izinli çıkan bir mahkum olduğunu belirledi. Mahkum alkollü de çıkınca ceza yazılmaması için adeta polislere dakikalarca yalvardı.

Haber 20-07-24 08:22

Ali Koç'tan olay yaratan açıklamalar! ''Cumhurbaşkanımızın adını kullanıyorlar! Biz yanak sıktırmayız... Onlara son 48 saat verdim...

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği, ’19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’ dolasıyla Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un katılımıyla görkemli bir kutlama gecesine imza attı. Gecede konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, “Siyasetin ismini, gücünü kullanıp yeri geldiği zaman Cumhurbaşkanımızın hiç haberi olmadan onun yetkisini gücünü kullanıp lobi yapıp istediği şekilde futbolu dizayn edenlere söylüyorum, sonunuza az kaldı." dedi.

Spor 20-07-24 08:14

Borsa günün ilk yarısında geriledİ

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,20 değer kaybederek 11.117,63 puana indi. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,06 ile spor, en çok gerileyen yüzde 2,43 ile gıda içecek oldu.

Finans 19-07-24 13:51

Love Island'ın şampiyonu Ekin Su Arda Güler'le bir araya geldi! O kare gündem oldu

İngiltere'nin müstehcen yarışması Love Island/Aşk Adası'na katılarak birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, yıldız futbolcu Arda Güler'le bir araya geldi. Ünlü ismin spor salonundan paylaştığı kare kısa sürede gündem oldu.

Magazin 18-07-24 08:39

Prime Day'den alınabilecek en iyi şey! Marka spor ayakkabılar da indirime girdi

Alışverişin en keyifli zamanı geldi! Prime Day kapsamında onlarca kategoride binlerce ürün indirime girdi. Sizin için Prime Day'in moda kategorisindeki yıldızlarından indirimdeki spor ayakkabıları seçtik. Kaliteli spor ayakkabı arayışındaysanız bu içeriğimize bakmadan geçmeyin.

Haber 17-07-24 17:01

Yükselişle açılmıştı: Borsa günün ilk yarısında geriledi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,48 değer kaybederek 11.085,37 puana indi. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 1,50 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı, en çok gerileyen yüzde 2,44 ile spor oldu.

Finans 17-07-24 14:14

Fiyatı 1462 TL'ye düştü! Adidas'ın GameCourt 2 modeli Prime Day'e özel indirimde

Spor ayakkabı kategorisinde çok satanlar listesinde zirvede yer alan Adidas'ın GameCourt 2 modeli, Prime Day kapsamında indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. 750 TL'lik indirimiyle öne çıkan ayakkabı yaz aylarında hem rahatlık hem de tarz arayanların ilk tercihi. Siz de beyaz bir spor ayakkabı arayışındaysanız bu fırsatı kaçırmamalısınız. İşte detaylar!

Haber 16-07-24 10:27

Diğer araçlara aldırış etmedi, drift attı! O sürücüye para cezası kesildi

Niğde'de trafiğe açık alanda otomobiliyle drift attığı cep telefonu kamerasına yansıyan sürücüye 32 bin 923 lira para cezası kesildi.

Haber 15-07-24 09:10

Arabama tuttuğunu görünce dehşete kapıldım dedi, belediyeden şikayetçi oldu! Samsun, Ankara, İstanbul’a tamire götürdüm, sonuç alamadım

Amasya’da Alper Arslan (32), su tankerinin ağaçlara tuttuğu tazyikli suyun, park halindeki otomobilinin sunroof'undan içeri girdiğini ve aracını çalışmaz duruma getirdiğini öne sürdü. "Otomobilin içine su girdiğinden elektrik aksamı ciddi hasar gördü. Arabam çalışmadı. Samsun, Ankara, İstanbul’a tamire götürdüm. Sonuç alamadım." diyen Arslan, belediyeden şikayetçi olup, hukuki süreç başlattı. Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ise, Mahkeme ne karar verirse onun gereğini yaparız." dedi.

Haber 14-07-24 13:17

Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizi şaşırttı: Merkez Bankası'nın verilerinde ortaya çıktı: İşte banka banka yeni oranlar...

Bankada parası olanların yatırım aracı olarak tercih ettiği mevduat faizinde bir süredir devam eden düşüş durdu. Merkez Bankası verilerinde yeni faiz oranı ortaya çıktı. Bankalar da mevduat faizi oranlarını yeniledi. En yüksek faiz oranını hangi bankalar veriyor. 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

Finans 14-07-24 08:29

Türk hekiminin tedavisi tarihe geçti! Kalp hastası genç kadını hayata bağlayan müdahale ödül aldı

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde kalp hastası 24 yaşındaki kadını sağlığına kavuşturan ve literatüre giren müdahale, uluslararası tıp kongresinde "en iyi klinik yöntem" ödülünü aldı.

Haber 12-07-24 15:04

Yeni bir 'Seçil Erzan' vakası daha! 3 yöneticiyi ve iş insanlarını dolandırdı!

İzmir’de yeni bir Seçil Erzan vakası daha yaşandı. Yüksek kar vaadiyle iş ve spor dünyasından 10 kişiyi toplam 300 milyon lira dolandırdığı iddia edilen Şube Müdürü Hatice Ö., gerçekler ortaya çıkınca da intihar girişiminde bulundu. Psikiyatri servisine yatırılan Şube Müdürü Hatice Ö. taburcu edilip gözaltına alındıktan sonra bugün adliyeye sevk edildi.

Haber 12-07-24 14:02

TikTok bu paylaşımı konuşuyor! 32 milyon izlendi... Kimse nedenini anlayamadı: Sürekli karşıma neden çıkıyor?

TikTok'un en yeni trendi 'it girl (o kız)' sosyal medyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Beyaz üst ve kot şortla dans videosu çeken Faith Marie isimli kullanıcı kısa sürede 32 milyon izlenmeye ulaştı. TikTok kullanıcılarının büyük bir bölümü milyonlarca izlenmeye ulaşan gönderiye "Olay ne? Neden bu kadar izlendi?" yorumunu yaptı.

Trend 11-07-24 13:50

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin şikayeti üzerine adliyede ifade verdi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamalar sonrası, Fenerbahçe'nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi. Dursun Özbek savcılıktaki ifadesinin ardından açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.

Spor 10-07-24 17:22

Birce Akalay'ın sevgilisi Hakan Kurtaş spor sonrası paylaştı! Üstsüz karesine yorum yağdı

Son dönemde Birce Akalay ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Hakan Kurtaş sosyal medya üzerinden peş peşe paylaştığı karelerle dikkat çekti. Kurtaş'ın spor sonrası üstsüz karesi ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-07-24 15:59

Borsa günün ilk yarısında yükseldi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,13 değer kazanarak 10.877,86 puana yükseldi. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 3,05 ile sigorta, en çok kaybettiren yüzde 2,81 ile spor oldu.

Finans 09-07-24 13:16

Hekim kontrolünde yasaklı madde tespit edilen Rıza Kayaalp Paris Olimpiyatları'ndan men edilmişti... İlk açıklama geldi

Milli güreşçi Rıza Kayaalp, spor hekimi kontrolünde kullandığı ilaçta yasaklı madde tespit edilmesi üzerine geçici olarak müsabakalardan men edilmişti. Paris Olimpiyatları'nda mücadele edemeyecek sporcumuzdan konuyla alakalı açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 09-07-24 09:27

Nevşehir'de kendi mezarının başında dua etti! Davul zurna çaldırtan haber de aldı: Her şey 1 günlükken başladı

Nevşehir'de eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. Evlatlık verildiği aileyle büyüyen Ayşe Neşeli 32 yıl sonra kendi mezarına denk geldi, mezar başında dua etti. Öldü sanılarak yaptırılan mezarlığın yanı sıra Neşeli bir de sevindiren bir haber aldı, davul zurnalı kutlama yaptı.

Haber 08-07-24 14:59

İzmirli Seçil Erzan vakasında akılalmaz itiraflar! Yüksek mevduat sahiplerini hedef almış: Çırpındıkça bataklığa saplandım

Seçil Erzan vakası ikinci kez İzmir'de patlak vermişti. Bornova'da Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 4 iş insanını 250 milyon lira dolandırdığı öne sürülen, intihar girişiminde de bulunan banka şube müdürü Hatice Ö. (48) şimdi de yemek yemeyi reddediyor. Psikiyatri servisinden çıktıktan sonra bir bir akılalmaz itiraflarda bulunan müdürü "Çırpındıkça daha da bataklığa saplandım" dedi.

Haber 08-07-24 11:36

Yer: Sivas! Köylüsü tarafından sırtından vurulup öldüresiye dövüldü: Şüphelilerden fazla ceza aldı

Sivas'ın Hafik ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 32 yaşındaki Mesut Özer patates tarlasının kiralanması konusunda anlaşmazlık yaşadığı köylüsü tarafından önce öldüresiye dövüldü ardından ise sırtından vurularak yaralandı. 2 sanık 2,5 yıl hapis cezası alırken Özer ise ‘silahla tehdit ve mala zarar verme’ suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 07-07-24 13:01

Ay yıldızlı milliler turnuvaya veda etti! Spor yazarlarından Montella'ya sert eleştiriler: Uyuyor adeta...

Ay yıldızlı millilerimiz, dün akşam 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final mücadelesinde Hollanda'yla karşılaştı. Sahadan 2-1 mağlup ayrılarak turnuvaya veda eden millilerin Avrupa macerası sona erdi. Öne geçtiğimiz maçta skoru koruyamamamızın faturası Montella'nın yapmakta geciktiği değişiklikler oldu. Spor yorumcularının maç hakkındaki görüşleri de bu düşünceyi onaylar nitelikte. İşte yazarların maç değerlendirmeleri!

Spor 07-07-24 09:48

Hatay'ın eski Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek’in 'Barış Alper' paylaşımı gündem oldu!

Hatay eski Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek’in 'Barış Alper' paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı. Gevrek, önce paylaştı sonra tweetini sildi.

Haber 07-07-24 00:57

27 yıl hapis cezası istendiği söylenmişti... Dilan Polat ve Engin Polat için istenen ceza ortaya çıktı! 14 günlük yasal süre detayı

Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama suçlamasıyla Kasım ayından bu yana cezaevinde. Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheliye ilişkin iddianame 75 sayfalık iddianame tamamlandı. Polat çiftinin 'örgüt kurma', 'suçtan kaynaklı malvarlığı değerlerini aklama' suçunun yanı sıra Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefetten 40'ar yıla kadar hapisleri istendi.

Magazin 06-07-24 10:19

Önce servis edilip, sonra silindi! TFF Başkanı Büyükekşi için olay yaratacak iddia... Çok sert çıktı: Şenes abinin yüzüne nasıl bakacaksınız?

UEFA'nın bozkurt işareti nedeniyle Merih Demiral'a verdiği skandal ceza sonrası TFF Onursal Başkanı, FIFA ve UEFA'nın eski yöneticisi Şenes Erzik'in TFF başkan aday adayı Servet Yardımcı'ya tepki gösterdiği iddia edilmişti. Servis edilen haberler bir süre sonra kaldırılırken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atan spor yazarı Tahir Kum, TFF başkanı Mehmet Büyükekşi'ye seslendi: Yüzüne nasıl bakacaksınız?

Spor 06-07-24 08:19

Fiyatı 2 bin 812 TL'ye düştü! Skechers'ın çok satan ayakkabı modeli indirime girdi

Spor ayakkabı rahatlığında ama klasik görünüme sahip bir ayakkabı arayışındaysanız Skechers'ın çok satan ayakkabıları çinde yer alan Harper- Forde modelindeki bugüne özel fırsatı kaçırmamalısınız. Günün Fırsatları kapsamında avantajlı fiyatıyla öne çıkan ayakkabı, şık tasarımı, hafifliği ve konforuyla vazgeçilmeziniz olmaya aday. İster günlük hayatta isterseniz özel günlerde giyebileceğiniz bu modelle ilgili detayları görmeye ne dersiniz?

Haber 05-07-24 17:51

UEFA'nın Merih Demiral kararına tepkiler peş peşe geliyor! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den paylaşım

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, UEFA tarafından EURO 2024'teki Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a verilen 2 maçlık cezaya tepki gösterdi. Bakan Osman Aşkın Bak, konuya ilişkin paylaşımında, "Bütünüyle siyasi olduğuna inandığımız haksız ve yanlı kararını kınıyoruz" derken, RTÜK Başkanı Şahin "Hadsiz UEFA kendine gel" ifadelerini kullandı. UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı da karara tepki gösterdi.

Spor 05-07-24 15:27

Son dakika | Başvurular başladı! Gençlere ücretsiz konaklama imkanı: Bakan Bak'tan 'Seyahatsever' açıklaması

Son dakika haberi: Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı sunan Seyahatsever projesi için başvurular başladı. Proje 8 Temmuz'dan 25 Ağustos tarihine dek sürecek.

Haber 05-07-24 10:49

iPhone 6S ne zaman çıktı? iPhone 6S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple markasının iOS 9 sürümüyle satışa sunduğu iPhone 6S modeli 16, 32, 64 ve 128 GB’lık kapasite seçenekleriyle üretilmiştir. Bu modelin üretiminin durdurulduğu tarih 12 Eylül 2018 olarak bilinir. iPhone 6S’in yakından incelenmesi için çıkış tarihi, fiyatı ve temel özellikleri derlenebilir.

Haber 04-07-24 15:10

Fiyatı sepette 1687 TL'ye düşüyor! Puma'nın Anzarun modelinde kaçırılmayacak fırsat

Rahat, hafif ve yaz kombinlerinize en iyi şekilde eşlik edecek tarz bir spor ayakkabı arıyorsanız, Puma Anzarun 2.0 sizin için biçilmiş kaftan! Üstelik bugüne özel indirimine ek, sepette %15 daha düşüyor. Kaliteli bir ayakkabı ile konforun keyfini yaşamak isterseniz acele etmelisiniz. İşte detaylar!

Haber 04-07-24 14:17

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Merih Demiral'a destek paylaşımı!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, UEFA'nın Merih Demiral hakkında soruşturma açması hakkında bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Spor 03-07-24 12:53

Avusturya zaferi sonrası o ismi öve öve bitiremediler! Bir turnuvada yaşanmış en büyük futbolcu performansıydı

EURO 2024'te yoluna devam eden A Milli Takımımız, Avusturya engelini de 2-1 ile aşarken adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Karşılaşmanın ardından spor yazarları mücadeleye dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 03-07-24 09:46

En düşük ve en yüksek mevduat faizi oranları belli oldu: Bankalar arasında uçurum kadar fark… 32 ve 46 gün vadeye dikkat!

Merkez Bankası TL mevduat faizleri için takipte oldukları mesajını vermişti. TCMB’nin kararının ardından bankalarda güncel mevduat faizi oranları belli oldu. Bu kapsamda en düşük faizi yüzde 35 ile Halkbank verdi. ING ise yüzde 52 ile listenin başında yer aldı. Akbank yüzde 37, Vakıfbank yüzde 41, Ziraat Bankası yüzde 42, İş Bankası yüzde 43, Yapı Kredi yüzde 46, Garanti BBVA yüzde 57 ve Denizbank ise yüzde 50 TL mevduat faizi verdi. Bu da bankalar arasında faiz makasının açıldığına işaret etti.

Finans 03-07-24 07:43

Dünya Ticaret Örgütü'nden tahmin: Küresel ticaret bu yıl 32 trilyon doları bulabilir

Küresel mal ticareti ocak-mart döneminde çeyreklik bazda yüzde 1 ve hizmet ticareti de yüzde 1,5 artarken, bu yıl ılımlı büyümenin devam etmesi halinde küresel ticaretin 32 trilyon doları bulabileceği öngörülüyor. Dünya ekonomisinin bu yıl yüzde 3 büyümesi beklentisiyle ticaret görünümüne ilişkin "ihtiyatlı bir iyimserlik" hakim.

Finans 02-07-24 14:23

Borsa günün ilk yarısında yükseldi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,32 değer kazanarak 10.376,63 puana yükseldi. Bankacılık endeksi yüzde 0,38 değer kazanırken, holding endeksi yüzde 0,11 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,67 ile spor, en çok kaybettiren yüzde 0,81 ile turizm oldu.

Finans 02-07-24 14:14

Yeşil sahaların yanında borsada da yarış kızıştı: İşte yatırımcısını mutlu eden takım!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor kulüpleri arasında hisseleri yılın ilk yarısının bilançosu da belli oldu. Spor endeksi yılın ilk yarısında yüzde 38,9 artış kaydetti. Dört büyükler arasında yatırımcısını mutlu eden spor şirketi Fenerbahçe oldu.

Finans 02-07-24 12:16

Sosyal medyadan verdiği flört tüyoları çok konuşuldu! Kadınları otomatik olarak soğutacak iki kelime

32 yaşındaki Alisha Bhojwani TikTok'tan yaptığı paylaşımıyla hem flört tüyosu verdxiği hem de takipçilerinin fikirlerini sorarak kadınların asgari düzeyde erkeklerden ilk buluşmadaki beklentilerini öğrenmek istedi. Fenomen isim erkeklerin ilk buluşma için, "Takılmak veya bir araya gelmek kelimelerini kullanırsa hemen iğreniyorum ve soğurum" dedi.

Trend 02-07-24 10:57

İzmir’deki 'Seçil Erzan' vakasında yeni detaylar! O kişileri hedef almış

İzmir'de yüksek kar vaadiyle, Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 4 iş insanını 250 milyon lira dolandırdığı ileri sürülen ve intihar girişiminde bulunan, ardından psikiyatri servisine yatırılan banka şube müdürü Hatice Ö.'nün tedavisi sürüyor. Hatice Ö.'nün, özellikle bankada yüklü miktarda mevduatı olanlarla temas kurup, dolandırıcılık ağının içine düşürdüğü iddia edildi.

Haber 01-07-24 16:35

TRT Spor'da tuhaf canlı yayın kazası: 'Gece 2' ve 'otel' konulu sohbet ekranlara yansıdı

TRT Spor canlı yayınında duyulan ilginç diyalog sosyal medyanın gündemine yerleşti. Almanya'dan canlı yayına bağlanan muhabirlerin konuştuğu sırada arka plandan gelen 'gece saat 2' ve 'otel' konulu sohbet şaşkınlık yarattı. TRT Spor'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Spor 30-06-24 15:50