Carrie Hilton Haberleri

Erkek arkadaşı 63, kendisini 30 yaşında! Aralarındaki 33 yıllık yaş farkı gündem oldu... Parasını yemek için beraberdim ama aşık oldum

Aralarında 33 yıllık yaş farkı bulunan bir çift sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. 30 yaşındaki Carrie Leigh, sosyal medya aracılığıyla tanıştığı sevgilisiyle başlangıçta parasını yemek için yakınlaştığını itiraf ederken sonrasında ise 63 yaşındaki Randy'e aşık olduğunu söyledi. İkilinin ilişkileri sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Trend 2023-11-09 10:03:40

Derin Futbol'da tepki çeken anlar! Paris Hilton'un bebeğine güldüler: Metin Akpınar gibi...

Paris Hilton, taşıyıcı anneden dünyaya gelen bebeği Phoenix'in görünümüyle ilgili yapılan acımasız yorumlara yanıt vermişti. Türkiye'de Derin Futbol programında tepki çeken anlar yaşandı. Programda Paris Hilton'un bebeğini Sinan Engin'e benzeterek dalga geçtiler ve "Metin Akpınar gibi mi itiraf et" sözleriyle şoke ettiler...

Magazin 2023-10-25 14:03:58

Paris Hilton bebeğinin görünümüyle dalga geçenlere isyan etti! 'Kafası normalden büyük...'

Tüp bebek tedavisi gören ünlü isim, geçtiğimiz aylarda taşıyıcı anne yoluyla oğlunu kucağına aldı. Paris Hilton oğlunun görünümüne gelen çirkin yorumlara ise sessiz kalmadı.

Magazin 2023-10-24 10:24:54

Seks sembolü olduğunu söyleyen Sydney Sweeney göğüs dekoltesiyle mest etti! Paris Hilton dayanamadı

Euphoria isimli dizide Casie karakterine hayat veren Sydney Sweeney cesur ve iddialı tarzı ile dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmeyen Sydney Sweeney bir iç çamaşırı markası için birbirinden cesur pozlar verdi. Ünlü ismin dekolteli pozlarına Paris Hilton kayıtsız kalamadı.

Magazin 2023-04-05 10:16:58

Kim Kardashian'dan iddialı pozlar! Paris Hilton dayanamadı

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve verdiği kilolarla dikkat çeken Kim Kardashian kalitesi oldukça düşük ama seksapalitesi oldukça yüksek pozlarını paylaştı. Paris Hilton bu pozlara tepkisiz kalmadı.

Magazin 27-03-23 14:33

İzmir'deki eski Hilton Oteli binası depremzedelere açıldı

İzmir'in simge yapıları arasında yer alan eski Hilton Oteli binasına Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler yerleştirildi.

Yurthaber 22-03-23 15:34

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa ile Eşsiz Bir Tatil Sizi Bekliyor!

Ege’nin muhteşem doğasıyla çevrili bir alanda konforla konaklama fırsatı sunan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’da, unutulmaz bir tatil deneyimine davetlisiniz. Dalaman Nehri’nin yanında konumlanan tesis, stresten uzaklaşmak ve huzur dolu bir atmosferde dinlenmek isteyenlerin tam aradığı adres...

Haber 10-03-23 21:20

5 yılını manastırda bir rahibe olarak geçirdi! Uyması gereken katı kuralları paylaşınca gündem yarattı

Amerika Birleşi Devletleri’nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan eski bir rahibe manastırda uyması gereken katı kurallardan söz ederek gündem yaratmayı başardı. 5 yıl boyunca bir manastırda yaşayan eski rahibe Carrie Eileen, kendisini mutsuz hissettiği için ayrıldığını söyledi ve yaşadıklarını anlattı.

Trend 08-03-23 10:42

Paris Hilton tecavüze uğradığını açıkladı! Kan donduran sözler

Paris Hilton, 15 yaşında uğradığı istismar olaylarını anlattı. Yaşadığı korkunç olayı “hafızasından yıllarca sildiğini” söyleyen Paris Hilton aynı zamanda tecavüzcü yönetmen Harvey Weinstein'ın 2000 yılında, henüz 19 yaşındayken Cannes Film Festivali'nde onu tuvalete kadar kovaladığını da doğruladı.

Magazin 26-02-23 14:02

Taşıyıcı anne yoluyla oğlu oldu! Paris Hilton ilk kez paylaştı

Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton taşıyıcı anne yoluyla anne oldu. Hilton Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşıma ilk kez oğlunun yüzünü gösterdi ve ismini açıkladı.

Magazin 24-02-23 14:49

Paris Hilton'dan Britney Spears iddialarına yanıt! Ne cüretle...

Paris Hilton, katıldığı partide Britney Spears'ı fotoğrafa montajla eklediği iddialarına cevap verdi.

Magazin 10-01-23 12:54

Kim Kardashian'ın kıyafeti sosyal medyada dalga konusu oldu

Kim Kardashian'ın Noel Partisi sırasında giydiği kıyafeti sosyal medyada dalga konusu oldu. Paris Hilton ve ailesiyle bir araya gelen Kim'e yorum yağdı. Yıldızı görenler "Sanırım Kim, Cadılar Bayramı için giyinirken, diğer herkes Noel partisi için şık giyinmiş" dedi.

Magazin 19-12-22 11:22

Gerçek Barbie olarak görülüyordu! 41 yaşındaki Paris Hilton gençlik sırlarını paylaştı

2000'li yıllarda oldukça popüler olan Paris Hilton ortalığı kasıp kavuruyordu. Tarzı ve özel hayatıyla tüm dünyada gündem olan Paris Hilton güzelliği, 0 beden vücuduyla gerçek Barbie olarak görülüyordu. 41 yaşındaki Paris Hilton hâlâ nasıl genç göründüğünü cilt bakım tüyolarıyla paylaştı.

Kadin 09-12-22 14:29

Eğlenceli bir şeyler anlatacak sandılar! Aslında canlı yayını intiharı için açmıştı

İngiltere'de yaşayan 34 yaşındaki Paul David Hilton, 30 Nisan'da Kuzey Batı İngiltere'deki evinden sosyal medya hesabında bir canlı yayın başlattı. Komik mizacı sebebiyle yayına katılan birçok arkadaşı eğlenceli bir şeylerle karşılaşmayı bekliyordu. Ancak Paul intiharını gerçekleştirmek için canlı yayını başlatmıştı.

Trend 10-11-22 10:52

Darüşşafaka Basketbol Takımı ile Hilton İstanbul Maslak arasındaki sponsorluk anlaşması

Darüşşafaka Kulüp Başkanı Abdurrahman Saruhan: "Ciddi bir ihtiyacımızı karşılamış olduk. Umarım isim sponsoru da bulabiliriz. Emeği olanlara teşekkür ediyorum."

Yurthaber 11-10-22 20:43

10. yılın anısına satıyor! Eski striptizci Prens Harry’in iç çamaşırını açık arttırmaya çıkarttı

Prens Harry’in 2012 yılının Ağustos ayındaki Las Vegas eğlencesi dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. Prens Harry, kraliyet mücevherleri de dahil olmak üzere bütün kıyafetlerini çıkartarak çıplak halde bir kadına sarılırken yakalanmıştı. O dönemde Las Vegas'ta Lady Dominique takma adıyla çalışan Carrie Reichert, Prens Harry’in o gece kendisine verdiği iç çamaşırını açık arttırmaya çıkarttı.

Trend 09-08-22 11:01

Eski striptizciden bomba açıklama! 'Prens Harry, meşhur Las Vegas gecesinde vermişti ama şimdi onları satıyorum'

Eski bir striptizci olan Carrie Reichert, Prens Harry'nin 10 yıl önce Las Vegas'taki bir partide iç çamaşırını kendisine verdiğini iddia etti. Sussex Dükü'nü çok sıkıcı bulduğunu söyleyen Reichert, şimdi ona verdiği iç çamaşırlarını satmaya hazırlanıyor.

Trend 24-07-22 11:16

Yeni gelin Britney Spears sosyal medya hesabını kapattı

Geçtiğimiz hafta evlenen Britney Spears'ın düğününe Madonna, Selena Gomez ve Paris Hilton gibi birçok ünlü isim katılmıştı. Yeni gelin ilginç bir karar aldı. Britney Spears'ın çok konuşulan düğününün ardından sosyal medyadan uzaklaşması dikkat çekti.

Magazin 17-06-22 13:03

Carrie Bickmore'un kocası Skype'ı kapattığını sandı! 9 kişinin önünde çırılçıplak soyundu

Carrie Bickmore'un yapımcı kocası Skype görüşmesinden ayrıldığını sandı ama durum hiç de öyle değildi. Sunucu Carrie Bickmore'un kocası video konferans sırasında meslektaşlarının önünde çıplak kaldı.

Magazin 30-05-22 15:43

İngiltere'de parti skandalı: Başbakanlık, polis soruşturması sonrasında Johnson'ın yeni bir ceza almayacağını söyledi

İngiltere'de, Londra Emniyet Teşkilatı koronavirüs kısıtlamaları sürerken, Başbakanlık Konutu'nun bahçesinde düzenlenen içkili partilerle ilgili soruşturmasını tamamladı. Başbakanlık Ofisi ise Boris Johnson ve eşi Carrie Johnson'ın soruşturma sonucunda yeni cezalar almayacağını bildirdi.

Haber 20-05-22 00:02

İngiltere Başbakanı Johnson'a yeni suçlama: 'Koronavirüs kısıtlamaları sürerken eşiyle Başbakanlık Konutu'nun bahçesindeki içkili etkinliğe katıldı'

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın özel kalem müdürü Martin Reynolds'ın, ülkede sıkı koronavirüs kısıtlamalarının sürdüğü ve sosyal temasın son derece sınırlı olduğu Mayıs 2020'de, e-posta gönderdiği 100 kadar kişiyi Başbakanlık Konutu'nda içkili bir etkinliğe davet ettiği ortaya çıktı. BBC'ye konuşan iki görgü tanığı, Başbakan Johnson ve eşi Carrie Symonds'ın da, 20 Mayıs 2020'de konutun bahçesindeki etkinliğe katıldığını söyledi.

Haber 11-01-22 03:14

Paris Hilton sanal partiden 700 bin dolar kazandı

Paris Hilton, yeni sanal gerçeklik evreni Metaverse’te yılbaşı partisi verdi. Dünyanın dört bir yanından konukları ağırladığı Paris World'deki partiye, Maldivler'de balayı yaparken dijital versiyonuyla katılan Hilton, 700 bin dolar kazandı.

Magazin 10-01-22 10:25

Matrix’ten sonra yeni sürpriz! Carrie-Anne Moss, John Wick serisine katılmak istediğini dile getirdi

Carrie-Anne Moss, Matrix serisindeki rol arkadaşı Keanu Reeves ile yeni bir proje yapmak istediğini dile getirdi. Carrie-Anne Moss, Keanu Reeves ile John Wick filmlerinde de birlikte çalışma arzusunu söyledi.

Trend 01-01-22 13:32

Özel adada balayı yapan Paris Hilton'un yanıtı dalga konusu oldu!

Carter Reum ile evlenen Paris Hilton, bitmeyen balayı yapıyor. Haftalardır balayı yapan Hilton'un derdi ise çok istediği filmi izleyememek... Bu sorununu dile getiren Hilton'a sosyal medya kullanıcıları, "Ne çok acı çekiyorsun!" benzeri alaycı mesajlar gönderdi.

Magazin 30-12-21 15:37

Matrix Resurrections filminin başrol oyuncusu Keanu Reeves, sınırları zorladığını söyledi! “46. kattan defalarca atladık”

Matrix yeni filmi için yeniden Noe karakterine hayat veren Keanu Reeves, serinin dördüncü halkasında sınırlarını zorladığını itiraf etti. 24 Aralık’ta vizyona girmesi beklenen filmin çekimlerinde başarılı oyuncu, Carrie-Anne Moss ile birlikte 46 katlı bir binanın çatısından 19-20 kez atlamak zorunda kaldıklarını söyledi.

Trend 17-12-21 16:07

Paris Hilton balayı için yedi hafta ayırmış!

Görkemli bir düğünle evlenen Paris Hilton balayı için tam yedi hafta ayırdı. Paris Hilton'un yedi hafta tatil yapacağını duyan takipçileri fotoğraflarına yorum yağdırdı.

Magazin 13-12-21 17:49

İngiltere Başbakanı Boris Johnson 7. kez baba oldu

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile eşi Carrie Johnson'ın ikinci çocuğu dünyaya geldi. Başbakan Johnson'ın 2018'de biten son evliliğinden 4, evlilik dışı bir ilişkisinden de bir çocuğu olduğu biliniyor.

Haber 09-12-21 15:45

Paris Hilton balayında! Denizde aşk pozu

Geçtiğimiz hafta yazar Carter Reum ile evlenen dünya sosyetesinin ünlü ismi Paris Hilton, eşiyle Fransız Polinezyası'nda bulunan Bora Bora Adası'nda balayı yapıyor. Çift, üç gün süren görkemli düğünün yorgunluğunu atıyor.

Magazin 23-11-21 12:06

Paris Hilton düğünde 4 farklı gelinlik giydi! Görenler hayran kaldı

Yıllarca aradığı aşkı bulamayan Paris Hilton, dördüncü nişanlısı Carter Reum ile evlendi. 3 gün sürecek bir düğün organize eden Hilton, büyükbabası Barron Hilton'un evinde gerçekleşen törende 4 farklı gelinlik giydi.

Magazin 13-11-21 08:32

Paris Hilton'un annesi Kathy Hilton düğüne sabahlıkla gitti!

Dünya sosyetesinin ünlü ismi Paris Hilton, önceki gün yazar Carter Reum ile evlendi. Ünlü isimlerin akın ettiği düğünde gelinin annesi Kathy Hilton'ın sabahlık giymesi adeta şaşkınlık yarattı.

Magazin 13-11-21 08:25

Paris Hilton ile Carter Reum evlendi! Benim sonsuzluğum başlıyor

Daha önce aradığı aşkı bir türlü bulamayan Paris Hilton, dördüncü nişanlısı Carter Reum ile evlendi. Üç gün üç gece sürecek düğünün ilk töreni, büyükbabası Barron Hilton'un Bel Air'deki lüks malikanesinde yapıldı.

Magazin 12-11-21 12:14

Paris Hilton'un 'gelinlik' krizi!

11 Kasım'da yazar Carter Reum ile dünyaevine girecek olan dünya sosyetesinin ünlü ismi Paris Hilton, nikah töreninde giyeceği gelinliğe karar veremedi. Birkaç kez düğün mekanını da değiştiren Hilton'un mutlu gününe dair kesin olan tek ayrıntı ise nedimeleri ve onların giyecekleri kıyafetler...

Magazin 06-11-21 14:05

Paris Hilton düğün öncesi istediği hediye listesini duyurdu

Yazar Carter Reum ile evlilik hazırlığı yapan Paris Hilton, davetlilerden düğün hediyesi olarak neler istediğinin listesini çıkardı.

Magazin 24-10-21 15:17

Efsane film için karar! Matrix Resurrections (Matrix 4) +18 ibaresi aldı

Merakla beklenen The Matrix serisinin dördüncü filmi The Matrix: Resurrections’in 22 Aralık’ta vizyona girmesi bekleniyor. Vizyon tarihi için geri sayım başlamışken The Matrix: Resurrections için yeni bir karar verildi. Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un başrolleri paylaştığı filmin +18 ibaresiyle çıkacağı duyuruldu.

Trend 21-10-21 17:15

Venezuela’da Devlet Otelini Türk Şirket İşletecek

Venezuela’da 1969'da Hotel Caracas Hilton adıyla hizmete giren ancak 2007'de o dönem sosyalist söylemleri ve kamulaştırma icraatlarıyla öne çıkan eski Cumhurbaşkanı Hugo Chavez tarafından devletleştirilerek adı Hotel Alba Caracas olarak değiştirilen otelin işletmesi bir Türk şirketine devrediliyor

Haber 02-10-21 15:58

Paris Hilton'un annesi Kathy Hilton restorandan masa örtüsüne sarınarak çıktı!

Dünya sosyetesinin ünlü ismi Paris Hilton'un annesi Kathy Hilton, önceki gün arkadaşlarıyla birlikte Los Angeles'taki bir mekanda yemek yedi. Restorana kırmızı-beyaz renkli bir elbiseyle giren anne Hilton, çıkışta masa örtüsüne sarınarak çıktı.

Magazin 24-09-21 11:31

Baş ağrısı geçmediği için kendi idrarını içen Carrie Steele’nin yöntemi pes dedirtti

Dünyanın her noktasında değişik bağımlılıkları bulunan insanlar dikkatleri çekiyor. Öyle ki bu bağımlılıkların bazıları mantık sınırlarını zorluyor. Sizlere Amerika Birleşik Devletleri’nin Colorado eyaletinde yaşayan Carrie Steele’in hikayesini anlatacağız. Steele, kendi idrarını içerek baş ağrısını yendiğini iddia ediyor.

Trend 16-09-21 10:08

Matrix efsanesi geri dönüyor! The Matrix: Resurrections (The Matrix 4) çekilme nedeni ilk kez açıklandı

Merakla beklenen The Matrix serisinin dördüncü filmi, 22 Araşol’ta vizyona girecek. Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un başrolleri paylaştığı filmin yönetmeni Lana Wachowski’nin çekim nedenini ilk kez açıkladı.

Trend 14-09-21 16:13

Matrix efsanesi geri dönüyor! The Matrix: Resurrections (The Matrix 4) filminden ilk fragman geldi!

Merakla beklenen The Matrix serisinin dördüncü filmi The Matrix: Resurrections'tan ilk resmi fragman yayınlandı. Film, 22 Aralık'ta vizyona girecek. Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un başrolleri paylaştığı filmin kadrosunda Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas, Christina Ricci, Telma Hopkins, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Riemelt, Brian J. Smith ve Jada Pinkett Smith de yer alıyor.

Magazin 09-09-21 20:35

Bu trendi gören bir daha bakıyor! İç çamaşırlarının kıyafetlerden görünmesi modası yeniden ortaya çıktı

Pantolonların, eteklerin ya da şortların üst kısmından iç çamaşırının gözükmesi daha çok erkeklerin uyguladığı bir modaydı. Özellikle düşük bel pantolonların üst kısmında boxerların lastiklerinin gözükmesi popülerdi. Paris Hilton sayesinde bu moda akımı kadınları da etkisi altına aldı. 2020 yılında popüler hale gelen akım 2021 yılına gelindiğinde yeniden kendisini gösterdi.

Trend 26-08-21 13:33

Evlilik hazırlığı yapan Paris Hilton’un üstsüz pozları sosyal medyayı yaktı geçti: Dünyanın en seksi kadını

Paris Hilton hayranları, ünlü ismin üstsüz fotoğraflarını “dünyanın en seksi kadını” notuyla paylaştı. Paris Hilton, o fotoğrafları kendi Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı. Yıllar boyunca adı çeşitli skandallara karışan Paris Hilton, nişanlısı Carter Reum ile evlilik hazırlığı yapıyor.

Magazin 24-08-21 08:13

Paris Hilton düğününde 10 gelinlik giyecek

Carter Reum ile evlenmeye hazırlanan Paris Hilton, düğünün 3 gün süreceğini ve 10 gelinlik giyeceğini açıkladı.

Magazin 19-08-21 12:05

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve eşi Carrie ikinci bebeklerini bekliyor

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın eşi Carrie, ikinci bebeklerini beklediklerini açıkladı. 33 yaşındaki Carrie Johnson, haberi Instagram hesabından paylaştı.

Haber 31-07-21 22:11

Paris Hilton'dan 'hamilelik' açıklaması!

Paris Hilton, geçtiğimiz şubat ayında evlilik teklifini kabul ettiği Carter Milliken Reum'dan hamile olduğu yönündeki iddiaları yalanladı. Sosyetik güzel, bebek sahibi olacağı tarihi açıkladı.

Magazin 28-07-21 16:00

Paris Hilton nişanlısıyla This Is Paris belgeselinin galasında

Hayatını anlattığı This Is Paris adlı belgeselin Tribeca Film Festivali'ndeki galasına katılan Paris Hilton, kırmızı halıda nişanlısı Carter Reum ile poz verdi.

Magazin 21-06-21 16:41

Yapışık ikiz olan Hilton kardeşlerin inanılmaz yaşam öyküsü! Hilton kardeşler sergilendi

Siyam ikizleri olarak bilinen Daisy ve Violet Hilton, 20. yüzyılın başlarında İngiltere’de dünyaya gelen yapışık ikiz kardeşlerdi. Bu ikiz kardeşler kalçalarından birbirlerine yapışık olarak dünyaya geldi. Doğduklarında doktorlar ayrılmaları durumunda ikizlerin ölebileceğini söyledi. Hilton kardeşlerin bu ilginç durumu onların hayatını etkiledi. Fiziksel ve zihinsel istismara uğradılar, farklılıklarını görmeleri için sergilendiler.

Trend 17-06-21 09:49

İngiltere Başbakanı Boris Johnson gizlice evlenmişti! İşte gizli düğünün detayları…

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, bir süredir nişanlı olduğu Carrie Symonds ile gizli bir törenle 29 Mayıs tarihinde evlendi. Dün öğleden sonra gerçekleştirilen tören için, gelecek yaz aile ve arkadaşlarıyla tekrar bir kutlama yapılacağı paylaşıldı.

Magazin 30-05-21 23:19

İngiltere Başbakanı Boris Johson ve Carrie Symonds Westminster Katedrali'nde evlendi

İngiltere Başbakanlık ofisi, Boris Johnson'ın nişanlısı Carrie Symonds ile Cumartesi günü yapılan küçük bir törenle evlendiğini açıkladı.

Haber 30-05-21 13:30

İngiltere basını bu olayı konuşuyor! Boris Johnson gizlice evlendi

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, nişanlısı Carrie Symonds ile Westminster Katedrali'nde gizli törenle evlendi.

Haber 30-05-21 01:24