Ciddi Haberleri

Mustafa Destici'den Ayhan Bora Kaplan soruşturması ile ilgili dikkat çeken sözler! 'Cumhurbaşkanımızın hedef alındığı...'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında gözaltına alınan 3 emniyet personeli hakkında konuştu. Destici, "Ciddi bir meseleyle karşı karşıyayız, hafife alınamayacak bir süreçle karşı karşıyayız. Çok net bir şekilde Cumhurbaşkanımızın, hükümet üyelerimizin hatta eski bakanlarımızın ve çok önemli bürokratlarımızın hedef alındığı bir süreç olduğu gözüküyor" dedi.

Haber 2024-05-15 14:30:25

Böylesi görülmedi! İlan bastırıp durağa astı: 'Ciddi bayanlar arasın'

Eskişehir’de bir otobüs durağına asılan evlilik ilanı, görenleri şaşkına çevirdi. İlanda, "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen dürüst ciddi bayanların aramasını önemli arz ederim" ifadelerinin yazdığı görüldü. İlanı gören vatandaşlar, olayın sosyal deney olduğuna inanmak istediklerini belirtti. İşte o ilan...

Haber 2024-05-15 11:59:45

Oğlunun odasından gelen çığlık sesine uyandı! Kolyesi iletince elektrik çarptı... Bütün ev yanık saç ve deri koktu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan 16 yaşındaki Rayce Ogdahl isimli bir çocuk kolyesinin fişin açıkta kalan ucuna temas etmesi sonucu korkunç bir kaza yaşadı. Elektrik çarpması sonucu boynunda ciddi yanıklar oluşan Ogdahl, yaşamının geri kalanında bu yara izleriyle yaşayacak olmasına rağmen hayatta olduğu için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

Trend 2024-05-14 10:46:42

Ağızda yaşanan değişime dikkat! Riskli hastalığın ilerleyen uyarıcısı olabilir

Diyabet dünyadaki birçok insanı etkileyen ciddi bir hastalıktır. Öncelikle yüksek kan şekerinin ilk belirtilerine dikkat etmek gerekiyor. Diyabetin semptomları genellikle benzerdir ancak hastalığın ne kadar süredir mevcut olduğuna ve hastanın yaşına bağlı olarak biraz değişir. Kan şekeri seviyesi yükseldiğinde bazı belirtiler ortaya çıkar. Diyabetin ilk belirtilerinin yanı sıra ilerleyen belirtilerine de dikkat etmek gerekiyor. Peki bunlar neler?

Haber 2024-05-14 07:39:32

Fatih Terim'in ekibinden Mauro Icardi bombası! Canlı yayına bağlanıp duyurdu, Yunan taraftarlar ayaklandı

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmeye çok yakın olan Galatasaray'da yeni sezon hareketliliği de başlarken, takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başladı. Sarı-Kırmızılılar bazı isimler için ciddi teklifler alırken Arjantinli golcü Mauro Icardi için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 17:59

Son 20 yılda arttı: Besin alerjisi her 17 çocuktan birini etkiliyor! Bu besinlere aman dikkat

Türkiye'de her 17 çocuktan birinde besin alerjisinin görüldüğünü belirten Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, “Son 20 yılda çocuklarda besin alerjisi arttı. Alerji oranlarının artmasını sağlayan besinler inek sütü, yumurta, yer fıstığı, buğday, balık ve kabuklu deniz hayvanları alerjenleridir. Bu alerjiler, hafif deri döküntülerinden sindirim sorunlarına ve ciddi solunum zorluklarına kadar çeşitli reaksiyonlara neden olabilir” dedi.

Kadin 11-05-24 16:02

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan 'yeni anayasa' mesajı: 'Bu süreci kimsenin zehirlemesine müsaade edilmemeli'

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika ve Küba ziyaretleri sonrasında uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni anayasanın tartışılacağı yerin Meclis olduğunu belirttiği açıklamasında Kurtulmuş, "Bu süreci kimsenin zehirlemesine müsaade edilmemesi lazım. Bu süreç, ciddi bir şekilde parlamenterler arasında, siyasi iradeyle olacak bir şeydir" ifadesinde bulundu.

Haber 11-05-24 14:17

Havalar ısındı vakalar ciddi artış gösterdi! Uzman isim uyardı: Felçten ölüme kadar götürebiliyor!

Dünya Sağlık Örgütü’ne göre her yıl 600 milyon kişi besin zehirlenmelerinden etkileniyor. Diyetisyen Gültaç Dayı Çamır, yaz aylarında sıcaklığın artması ile birlikte besin zehirlenmesi vakalarının artığını söyledi.

Haber 10-05-24 12:35

Basit bir diş çürüğü demeyin! Tehlikeli hastalığın riskini artırıyor

Diş çürüklerinin kalp hastalıklarını tetiklediğine dikkat çeken Periodontoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Kadriye Merve Altıkat, “Özellikle doğumsal kalp rahatsızlığı olan çocuklar, yetişkinler, kalp kapağı protezi taşıyan hastalar, kalp ameliyatı geçirmiş veya kalp yetmezliği bulunan erişkinlerde diş çürükleri ciddi risk oluşturur. Hastalık ilerlemeden uygulanacak ağız ve diş sağlığı bakımı ile birlikte düzenli diş hekimi kontrolleri ile kalp hastalıkları yüzde 70 (önemli ölçüde) azaltabilir” dedi.

Haber 10-05-24 08:52

İstanbul Havalimanı'ndaki uçak kazası sonrası Boeing uçaklarıyla ilgili itiraf gibi sözler! 'Ciddi kusurlar vardı'

Dünyanın en büyük ticari uçak firmalarından biri olan Boeing hakkında skandal itiraflar geliyor. Boeing'in en büyük tedarikçisi olan Spirit AeroSystems isimli fabrikanın eski çalışanı Santiago Paredes, firmayla ilgili çok önemli iddialarda bulundu. Bazı parçalarda 200 tane kusur tespit edildiğini savunan Paredes'e Boeing'den de yanıt gecikmedi. Son olarak İstanbul Havalimanı'nda da Boeing 763 tipi bir uçak gövde üzerine iniş yapmıştı...

Haber 09-05-24 10:28

Bayramlarda Özgür Özel'le telefonlaşırız' dedi, o sözleri duyunca böyle yanıt verdi! Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklama: Öyle dediyse canı sağ olsun!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le yaptığı görüşme gündem yaratan ve bazı muhalif isimlerin tepkisiyle karşılaşan Taha Hüseyin Karagöz'den yeni açıklamalar geldi. CHP lideri Özel'in söz konusu randevu ile ilgili kullandığı ifadelerle ilgili konuşan Karagöz, "Öyle dediyse canı sağ olsun. Sonuçta Sayın Genel Başkan'a çok ciddi tazyik var bu anlamda." dedi.

Haber 09-05-24 09:06

Sessizce ilerleyen tehlike: Hareket edemez hale getiriyor! Bu belirtiler varsa hemen hastaneye koşun

Osteoporotik omurga kırıkları hastayı kambur hale sokup, yürümesini zor ve ağrılı duruma getirebilmektedir. Bu durum da hastaların hayat kalitesini ciddi derecede düşürüp, sinsice ilerleyerek, onları hareket edemez, yürüyemez, gündelik işlerini göremez hale getirebilmekte. Özellikle 50 yaş üstü hastalarda görülen osteoporotik yani kemik erimesi sebebiyle oluşan omurga kırıklarına dikkat çeken Doç. Dr. Tuna Pehlivanoğlu, bu kırıklarının özelliklerine ve tedavisine değindi.

Haber 08-05-24 18:50

Ünlü yorumcu Sinan Engin canlı yayın sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahaya boğuldu, o anlar paylaşım rekoru kırdı

Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programının yorumcularından Sinan Engin canlı yayında korkutan bir kaza yaşadı. Engin bir anda sandalyeden düşerken durumun ciddi olmadığının anlaşılması sonrası stüdyo kahkahaya boğuldu. İşte o anlar...

Spor 07-05-24 09:43

Antalyaspor'dan Alex de Souza için ilk resmi açıklama geldi!

Antalyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın isminin Beşiktaş ile ciddi şekilde anılmasının ardından Antalyaspor için yeni hoca adayları konuşulmaya başlanırken bunlardan biri de Alex de Souza olmuştu. Konuyla alakalı olarak Akdeniz ekibinden ilk resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 17:04

Herkes yapıyor ama zararını kimse bilmiyor! Beyine zarar veren 3 alışkanlık

Günlük hayatımızda yaptığımız bazı alışkanlıklar biz fark etmeden bize zarar veriyor. Bu alışkanlıklardan 3 tanesi beyine ciddi zarar verebiliyor.

Kadin 03-05-24 09:58

'Salgın hastalıklara yol açabilir' Havaların ısınmasıyla artış yaşandı 'O dönemi kaçırmadan...'

Pandemi Bilim Kurulu Üyesi, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, sıcaklığın artmasıyla birlikte sinek popülasyonunun artığını belirterek, “Bu konuya ciddi bir şekilde sistematik olarak eğinilmesi gerekiyor, aksi halde salgın hastalıklara yol açabilir” dedi.

Haber 01-05-24 11:03

Hepatit B nedir, nasıl bulaşır? Hepatit B belirtileri nelerdir? Hepatit B tedavisi ve hepatit B aşısı

Hepatit B, karaciğerde iltihaplanmaya yol açan bir virüs nedeniyle oluşan bir karaciğer enfeksiyonudur. Dünya çapında milyonlarca insanı etkileyen bu hastalık, genellikle sessizce ilerler ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Ancak, farkındalık ve aşı programları sayesinde hepatit B ile mücadelede önemli adımlar atılmaktadır. Peki, Hepatit B nedir ve nasıl bulaşır?

Haber 30-04-24 21:33

Hepatit C nedir? Hepatit C nasıl bulaşır, cinsel yolla bulaşır mı? Hepatit C belirtileri ve tedavisi

Hepatit C, karaciğerdeki iltihaplanmayı ve hasarı tetikleyen bir virüs nedeniyle oluşan bir karaciğer enfeksiyonudur. Dünya çapında milyonlarca insanı etkileyen bu hastalık, genellikle sessizce ilerler ve uzun vadede ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Ancak, modern tıbbın gelişimi ve farkındalığın artması ile hepatit C ile mücadelede önemli adımlar atılmaktadır. Peki, Hepatit C nasıl bulaşır?

Haber 30-04-24 21:26

Gribe ne iyi gelir? Grip nasıl geçer?

Grip her yıl milyonlarca insanı etkileyen ve yaşamı olumsuz etkileyen bir viral enfeksiyondur. Mevsimsel grip salgınları insan sağlığını, toplumları ve ekonomileri ciddi şekilde etkileyebilir. Ancak grip hakkındaki bilgi ve farkındalık arttıkça, önleme ve tedavi konusunda daha etkili olabiliriz. Peki, grip neden olur ve nasıl geçer?

Haber 30-04-24 20:35

İshal neden olur? İshale ne iyi gelir?

İshal sindirim sistemindeki hızlı ve sıvı dışkılama ile karakterize olan bir durumdur. Her yaş grubundan insanı etkileyebilen ishal genellikle virüsler, bakteriler, parazitler veya gıda zehirlenmesi gibi nedenlerden kaynaklanır. İshal hayat kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir ve dehidrasyon riskini artırabilir. Bu yüzden doğal tedavi yöntemlerini ve önlemleri bilmek önemlidir. Peki, ishali ne keser?

Haber 30-04-24 19:40

Menenjit nedir? Menenjit belirtileri ve tedavisi

Menenjit, hızlı bir şekilde tanı konulması ve tedavi edilmesi gereken bir durumdur. Tanı genellikle fizik muayene, kan testleri ve omurilik sıvısı analizi yoluyla yapılır. Tedavi, enfeksiyonun tipine bağlıdır, ancak genellikle antibiyotikler veya antiviral ilaçlar içerir. Erken tanı ve tedavi, ciddi komplikasyonların önlenmesine yardımcı olabilir. Peki, menenjit nedir ve nasıl tedavi edilir?

Haber 30-04-24 16:46

Siroz nedir, siroz belirtileri nelerdir? Siroz neden olur? Siroz tedavisi

Siroz karaciğerin ciddi ve ilerleyici bir hastalığıdır ve tedavi edilmediğinde veya belirtileri fark edilmediğinde hayati tehlike oluşturabilir. Erken tanı ve uygun tedavi ile birlikte sağlıklı yaşam tarzı değişiklikleri sirozun ilerlemesini yavaşlatabilir ve hastanın yaşam kalitesini artırabilir. Ancak siroz tedavisi zor ve karmaşık bir hastalıktır ve hastaların sürekli takip ve destek alması gerekebilir.

Haber 30-04-24 14:03

Polip nedir? Polip çeşitleri, polip belirtileri ve tedavi yöntemleri

Polipler herhangi birinin vücudunda ortaya çıkabilecek küçük, et benzeri oluşumlardır. Genellikle iyi huylu olup kanserleşme potansiyelleri düşüktür ancak bazı durumlarda ciddi sağlık sorunlarına neden olabilirler. Bu küçük yapılar görünmeyen düşmanlar olarak adlandırılabilirler çünkü belirtileri yoktur ve sıklıkla rutin tarama veya başka bir nedenle yapılan testlerde tesadüfen keşfedilebilirler.

Haber 29-04-24 20:18

Anjiyo nedir, nasıl ve neden yapılır? Anjiyo ne kadar sürer?

Kalp ve damar hastalıkları günümüzde ciddi sağlık sorunları arasında yer alır. Bu hastalıkların teşhis edilmesi ve tedavi edilmesi kişinin sağlığını koruması açısından hayati öneme sahiptir. Anjiyografi bu hastalıkların tanısında önemli bir rol oynar. Özellikle kalp krizi riskini belirlemek, tıkalı damarları görmek ve tedavi seçeneklerini değerlendirmek için anjiyografi kullanılır.

Haber 29-04-24 19:01

Astigmat nedir, düzelir mi? Astigmat nasıl görür?

Göz sağlığı genel sağlığımızın önemli bir parçasıdır ve göz problemleri yaşam kalitemizi ciddi şekilde etkileyebilir. Bu problemlerden biri de astigmatizmdir. Astigmatizm gözün düzgün bir şekilde odaklanamaması durumudur ve genellikle kornea veya göz bebeği şeklindeki düzensizliklerden kaynaklanır. Astigmatizm uzak veya yakın nesnelerin bulanık görünmesine neden olabilir ve baş ağrısı gibi semptomlara yol açabilir.

Haber 29-04-24 11:36

Kulak ağrısına ne iyi gelir? Kulak ağrısı neden olur, kulak ağrısı nasıl geçer?

Kulak ağrısı hayat kalitenizi ciddi şekilde etkileyebilir. Özellikle kulak ağrısı günlük aktivitelerinizi sınırlayabilir ve rahatınızı bozabilir. Kulak ağrısı genellikle çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Sinüzit, kulak enfeksiyonları, orta kulak iltihabı veya basit bir soğuk algınlığı bile bu rahatsızlığı tetikleyebilir.

Haber 29-04-24 11:11

Çöl tozları orayı kötü etkiledi 'Türkiye'deki en kirli hava' yaptı! Bakanlık 'ciddi' diyerek uyardı

Çöl tozlarının etkili olduğu Samsun, hafta sonuna Türkiye’nin ‘en sağlıksız’ havası ile başladı. Bakanlık tarafından yapılan uyarıda “Hassas gruplar ciddi sağlık sorunları yaşayabilir. Genel halkın bazı sağlık etkileri yaşaması muhtemeldir” ifadeleri yer aldı.

Haber 27-04-24 10:06

İkinci el araç piyasası ne kadar arttı? Galericiler isyanda: Eskiden ayda 30 araç satıyordu şimdi bakın kaça düştü

Krediye ulaşımın zorlaşması ikinci el araç piyasasını da etkiledi. Satışlarda ciddi azalma yaşanırken ocak ayından bu yana sıfır araçlar yüzde 15, ikinci el araçlar yüzde 5 arttı. Sektör temsilcileri ise eskiden normalde ayda 20 ila 30 arasında araç satabildiklerini ancak bu sayının şu anda 2 ila 4'e düştüğünü belirtti. İşte ikinci elde son durum...

Finans 26-04-24 08:19

Doğu ve Güneydoğu’yu Karadeniz’e bağlayan yolda kaya düşmesi ve heyelan tehlikesi

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesini Karadeniz’e bağlayan Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolu, kaya düşmesi ve heyelan tehlikesi nedeniyle ciddi risk oluşturuyor.

Yurthaber 25-04-24 10:24

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına ağzına geleni söyledi! Sen kimsin? Ev benim... deyip...

Türkiye'de son dönemde ciddi sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin TL ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" diyerek duydukları karşısında sinirlenen Akalın sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 24-04-24 13:29

Kadınlarda idrar yolu enfeksiyonuna ne iyi gelir? Kadınlarda idrar yolu enfeksiyonu neden olur? Kadınlarda idrar yolu enfeksiyonu belirtileri ve tedavisi

Kadınlarda yaşanan idrar yolu enfeksiyonu sık görülen ve genellikle oldukça rahatsız edici bir durumdur. İdrar yolu enfeksiyonu idrar yollarını etkileyen bir bakteriyel enfeksiyon olarak tanımlanır ve kadınlar arasında özellikle yaygındır. Bu enfeksiyon birçok faktörden kaynaklanabilir ve hayat kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir.

Haber 24-04-24 11:31

Deyince nasıl yazılır? Deyince mi diyince mi, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizi akıcı ve doğru bir şekilde kullanabilmemiz için kelimelerin yazım ve okunuş biçimlerini çok iyi öğrenmemiz gerekir. Türkçemizde yer alan çoğu sözcüğün hem yazımı hem de söyleniş biçimleri birbirinden farklı olabilmektedir. Bu farklar öğrenilmediğinde ortaya ciddi yazım hataları çıkabilmektedir. Dilimizde sıklıkla hatalı yazılan sözcüklerden biri deyince kelimesidir. Peki, deyince nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 22-04-24 19:27

'Geleceği ciddi tehdit altında' diyerek açıkladı: İstila etmeye devam ediyor! 'Başta fındık...'

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, fındıkta en ciddi bir zararlı haline gelen kahverengi kokarcanın 2024 yılı rekoltesini tehdit ettiğini söyledi.

Haber 22-04-24 17:50

Diş ağrısına ne iyi gelir? Diş ağrısı nasıl geçer?

Diş ağrısı, pek çok insanın hayatını zorlayan ve acı veren bir durumdur. Ani ve şiddetli ağrılarla ortaya çıkabilir ve günlük yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir. Ancak, diş ağrısıyla başa çıkmak için pek çok yöntem mevcuttur ve bu rahatsızlığın üstesinden gelmek mümkündür. Peki, diş ağrısına ne iyi gelir?

Haber 22-04-24 13:44

Baş ağrısına ne iyi gelir? Baş ağrısı nasıl geçer? Baş ağrısı nedenleri

Baş ağrısı günümüzde pek çok insanın karşılaştığı bir sorundur ve yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir. Bu nedenle, baş ağrısıyla başa çıkmak için etkili çözümler bulmak önemlidir. Peki, baş ağrısı neden olur ve baş ağrısına ne iyi gelir?

Haber 22-04-24 13:08

Mide bulantısına ne iyi gelir? Mide bulantısı nasıl geçer?

Mide bulantısı genellikle midenin rahatsızlığının bir sonucu olarak ortaya çıkan istenmeyen bir durumdur. Herkesin zaman zaman yaşayabileceği yaygın bir semptom olmasına rağmen ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir veya diğer sağlık sorunlarının bir yan etkisi olarak ortaya çıkabilir. Peki, mide bulantısına ne iyi gelir? Mide bulantısı nasıl geçer?

Haber 22-04-24 11:39

Anevrizma nedir?

Anevrizma, kan damarlarının (genellikle arterlerin) duvarlarında meydana gelen anormal bir genişlemedir. Bu genişleme, damar duvarının zayıf veya hasar görmüş olması nedeniyle meydana gelir ve genellikle belirli bir bölgede baloncuk şeklinde oluşur. Anevrizmalar genellikle belirti vermez ve fark edilmeden kalabilir, ancak zamanla büyüyebilirler ve patlayabilirler, ciddi sonuçlara yol açabilirler.

Haber 22-04-24 10:44

Bankada yöneticiydi! O iş için istifa etti 'Ciddi bir maaş alıyordum ama artık daha yüksek bir gelir elde ediyorum' Herkese tavsiye etti

Mersin’de uzun yıllar bir bankada yönetici olarak çalıştıktan sonra hobi olarak başladığı arıcılığı meslek haline getiren Barbaros Yeşilgün, "Bu kararı vermemde en büyük faktör öncelikle çocuklarıma doğal bal üretmekti" dedi. Arıcılık yapmak için bankadaki işinden ayrılan Yeşilgün, bankada yönetici olarak çalıştığı işinde ciddi bir maaş aldığını ancak şu an yaptığı işte bankacılık hayatında elde ettiği gelirden daha yüksek bir gelir elde ettiğini söyledi.

Haber 22-04-24 09:39

MYK toplantısından yeni detay! Erdoğan, o bakana dönerek sert bir şekilde eleştirdi: Gerekeni yapacağız

31 Mart seçimlerinin ardından geçen hafta ilk kez toplanan AK Parti MYK'sında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Gazeteci İsmail Saymaz yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı eleştirdiğini yazdı. Saymaz yazısında Erdoğan'ın, "Sorunu seninle çok ciddi ele alacağız ve gerekeni yapacağız” dediğini aktardı.

Haber 22-04-24 09:28

O balığın kafasından çıkarılıyor! Böbrek taşı düşürdüğüne inanılıyor... Tanesi 30 TL

Böbrek taşı olan hastalar, şiddetli ağrı gibi nedenlerle ciddi problemler yaşayabiliyor. Bu sebeple de böbrek taşını düşürebilecek pek çok farklı formülü denemeye çalışabiliyorlar. Sinop’ta da balığın kafasından çıkarılan 'eşkina' taşının böbrek taşı düşürdüğüne inanılıyor. ’Eşkina’ taşının tanesi 30 TL’den alıcı buluyor.

Kadin 18-04-24 15:13

Dış gebelik nedir, nasıl belli olur? Dış gebelik belirtileri

Kadınların karşılaşabileceği önemli bir sorun olan dış gebelikte genellikle döllenmiş yumurta, rahim dışında, fallop tüplerinde gelişir. Bu durum anne adayları için ciddi sağlık riskleri taşır ve zamanında müdahale gerektirir.

Haber 18-04-24 12:51

Başarısız göğüs estetiği kabusu yaşattı! 'Göğüs uçlarım ölüyor' diyerek yardım istedi... Aylardır kapanmayan yaralarıyla: 'Cinayet mahalli gibi görüyor'

22 yaşındaki model Chloe Rose, göğüslerini dikleştirmek için estetik operasyon yaptırmaya karar verdi ama ameliyat korkunç bir şekilde sonuçlandı. Başarısız bir göğüs estetiği için 2.800 sterlin (yaklaşık 113 bin 570 TL) harcadıktan sonra ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kaldığını söyleyen Rose, aylardır göğsünde açık yaralar olduğunu ifade etti.

Trend 18-04-24 11:49

Zeynep Bastık ameliyat olacağını açıkladı! 'Uyuyamadığım ve nefes alamadığım...'

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ameliyat olacağını açıkladı. Doktora gittiğini ve muayene olduğunu söyleyen şarkıcı, "Ciddi bir deviasyonum varmış" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 18-04-24 07:20

Son dakika: Cevdet Yılmaz'dan kamuda tasarruf mesajı: 'Ciddi bir çalışma yürütülüyor...' Mehmet Şimşek ABD'den döner dönmez...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Beştepe'de gerçekleştirilen Kabine toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kamuda 15 maddelik tasarruf paketi getirilmesi ilişkin bir gündem konuşulduğu sorusuna ise Yılmaz, "15 değil çok daha fazla bir madde sayısı. Bütün bunları bir yerde toparlayıp, belli bir süzgeçten geçirip uygulamaya geçeceğiz" yanıtını verdi.

Finans 17-04-24 10:06

Bayram ziyaretinde dehşet! Polis memuru silahını çekti, ortalığı kan gölüne çevirdi

Balıkesir’in Manyas ilçesinde bayram ziyareti kana bulandı. Polis memuru Mehmet Kanat (35), bayram ziyaretine gittiği babasının evinde, eşi Kübra Kanat’ı (32) öldürüp, kuzeni Mesut Görgül’ü (37) yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu. Mehmet Kanat’ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Haber 16-04-24 13:30

Ani öfke patlamalarına dikkat! Gizli şekere yakalandığınızı nasıl anlarsınız?

Gizli şeker hastalığı, bazen belirtileri fark edilmeden ilerleyebilen bir durumdur ve tanısı konulması zaman alabilir. Gizli şeker hastalığının belirtilerini ve bu belirtileri nasıl tanıyabileceğinizi ele alacağız. Kan şekerinin kontrol altına alınmaması, ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğinden, bu belirtileri fark etmek ve erken müdahale etmek önemlidir.

Kadin 13-04-24 16:04

Tam güneş tutulması sırasında yaşanan ani rahatsızlıklar Google aramalarına yansıdı! 'Gözlerim neden ağrıyor?'

ABD'de milyonlarca kişi tarafından izlenen "tam güneş tutulması" sırasında yaşanan göz ağrılarındaki artış, arama motoru istatistiklerine yansıdı. Google'da 'Gözlerim neden ağrıyor?' aranması tutulmayla eş zamanlı arttı. Tutulma sırasında güneşe doğrudan bakmanın gözlerde ciddi hasara neden olduğu belirtildi. Benzer şikayetlerin Ağustos 2017'de ABD'de görülen son tam güneş tutulmasında da gözlemlendiği kaydedildi.

Haber 09-04-24 17:56

İkinci el piyasasında hareketlilik başlayacak! Uzman isim tarih verdi: O gün satışlar ciddi bir şekilde artacak!”

Mart ayından otomobil satışları rekor kırdı. İkinci el otomobil piyasasında da hareketlilik başladı. Bayram öncesi ikinci el araç piyasasında son durum ne? Fiyatlar düşecek mi?

Finans 07-04-24 07:30

1 Nisan itibarıyla sona erdi 'Çok ciddi yoğunluk yaşıyoruz! Herkes telefonla randevu almak istiyor ama ne mümkün'

Türkiye genelinde şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari ve özel araçlarda kış lastiği uygulaması, 1 Nisan günü itibarıyla sona erdi.

Haber 06-04-24 16:25