Hasan Ali Tahir Haberleri

Belediye başkanı tek tek duyurdu! Aylık 225 liraya Ülkü Ocakları'na kafe... Gazete ve televizyonlara ödenen parayı da açıkladı!

Kastamonu Belediyesi 31 Mart yerel seçimlerinin ardından MHP'den CHP'ye geçti. Yeni Belediye Başkanı Hasan Baltacı, eski belediyenin yaptığı usulsüzlükleri ortaya çıkardı. Bunlardan en çarpıcı olanı ise belediyeye ait kafelerin Ülkü Ocakları'na tahsisiz şekilde verilmesi ve düşük bir kira bedeliyle işletilmesi oldu. Kafelerin aylık 225 liraya işletildiği ortaya çıktı.

Haber 2024-05-04 14:16:45

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı duyurdu! Sayın Bakanımızın araçları da dahil olmak üzere Bakan Yardımcılarımızın koruma araç ve koruma polis sayıları azaltılmıştır

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı tasarruf tedbirleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın talimatıyla Bakan Yerlikaya ve Bakan Yardımcılarının koruma araç ve polis sayılarının azaltıldığı belirtildi.

Haber 2024-05-04 12:36:27

Ali Koç'un oğlu sinirlendi, yanındakiler zor sakinleştirdi! İşte geceye damga vuran görüntüler

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nın THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalde Fransa'nın Monaco ekibine 65-62 yenildiği maçın ardından salonda gerginlik yaşandı. Sosyal medyada ise Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç'un sinirli anları gündem oldu. Çılgına dönen Koç'u yanındakiler zor sakinleştirdi.

Spor 2024-05-04 10:52:52

Daltonlar çetesine büyük darbe: 14 kişi gözaltına alındı! Kağıthane, Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında İstanbul’un Kağıthane Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-37” operasyonlarında, 14 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Haber 2024-05-04 08:34:15

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye çok sert sözler! Telefonundan ByLock çıkan adam bize ders veremez

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında oldukça sert açıklamalarda bulundu. Koç açıklamasında "Telefonundan ByLock çıkan adam bize ders veremez" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 03-05-24 18:00

Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar! Arkanızdan söven kaç kulüp var biliyor musunuz?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu'nun Seçimli Genel Kurul olarak düzenlenmesi konusundaki gündemle ilgili basın toplantısı düzenledi. Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye adeta ateş püskürdü! Koç açıklamasında, "Arkanızdan söven kaç kulüp var biliyor musunuz?" ifadesinde bulundu. İşte Koç'un açıklamasının tamamı!

Spor 03-05-24 15:15

Uzman isim o ili uyardı! 'Deprem tehlikesi İstanbul'dan daha yüksek'

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir'deki bazı faylar üzerinde sismik enerji birikimi saptandığını, kentin depreme hazırlığa öncelik vermesi gerektiğini belirtti. Sözbilir, İzmir'in İstanbul'a göre deprem tehlikesinin daha yüksek olduğunu aktardı.

Haber 03-05-24 13:35

Bakan Yerlikaya 'gereği yapıldı' diyerek duyurdu! 1 Mayıs'ta polise saldıran 29 kişi yakalandı: Aralarında sosyal medya fenomeni de var

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nda, Saraçhane'de toplanan bir grup polise saldırıda bulunmuştu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından 'gereği yapıldı' diyerek 29 kişinin kaçtıkları adreslerde yakalandığını belirtti. Yakalananların arasında 'Basel' isimli sosyal medya fenomeni Bekir Aslan'ın da yer aldığı tespit edildi.

Haber 03-05-24 11:06

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Sevgilisi Yiğit Poyraz'dan yorum gecikmedi! 'Bundan sonra...'

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir, adını Survivor yarışması ile duyduğumuz Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil son pozlarıyla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sevgilisi Yiğit Poyraz'dan yorum gecikmedi...

Magazin 03-05-24 10:54

Uzman isimden İzmir için korkutan deprem senaryosu! '2 bin yıldır kırılmadı, yakında kırılabilir' diyerek potansiyel büyüklüğü açıkladı

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 6 seneden beri sürdürdükleri İzmir, Güzelbahçe, Yağcılar, Seferihisar ve Tuzla fayları ile ilgili çalışmalarını tamamladıklarını açıkladı. Araştırmanın sonucunda Tuzla fayının 2 bin yılda bir kırıldığını ve 2 bin yıldır kırılmadığını ifade eden Sözbilir, korkutan senaryoyu açıkladı. Oluşabilecek depremin potansiyeline dair tahminde bulunan Sözbilir, Tuzla fayı açısından İzmir'in deprem tehlikesinin değerlendirilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Haber 03-05-24 10:43

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programındaki o sahne sosyal medyayı salladı! O sözleri olay oldu! Ayakta farklı yatakta farklı...

Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu yaptığı Konuşanlar programının her sahnesi çok konuşuluyor. Ünlü komedyen bu kez ise programına katılan bir kadın konukla yaptığı astroloji muhabbeti sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-05-24 10:31

Antalya'da huzurevinde vahşet! 65 yaşındaki adam katliama kalkıştı: 2 ölü 1 yaralı

Antalya'da Halil Akyüz Huzurevi'nde dün gece saatlerinde korkunç dakikalar yaşandı. 65 yaşındaki İzzettin Söğüt, husumetli olduğu Selçuk Goncegül (73), Ali Serdar Batır (66) ve Ahmet Özdemirel'e (74) bıçakla saldırdı. Goncegül ve Batır olay yerinde hayatını kaybederken Söğüt yangın merdivenlerinden kaçtı. İlerleyen saatlerde operasyon düzenleyen ekipler katili yakaladı.

Haber 03-05-24 10:05

Aksaray'da otobüs kazası! Araç taklalar atarak savruldu: Vali kazanın nedenini açıkladı: 2 ölü, 34 yaralı

Kilis'ten İstanbul'a giden bir yolcu otobüsü gece saatlerinde Ankara-Niğde otoyolunda kaza geçirdi. Aksaray Valisi olay yerine giderek bilgi aldı. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu sürücü uyuduğu için kazanın meydana geldiğini duyurdu. 2 kişinin hayatını kaybettiği kazada 6'sı ağır olmak üzere 34 yaralı bulunuyor.

Haber 03-05-24 06:57

Bakan Yerlikaya duyurdu! 17 ilde Kıskaç-14 operasyonu: 36 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 17 ilde FETÖ’ye yönelik olarak düzenlenen ‘KISKAÇ-14’ operasyonlarında 36 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Haber 02-05-24 19:47

Ali Erbaş'a kiralanan lüks araç tartışılırken Diyanet İşleri Müşavirinden tepki çeken çağrı: İş adamlarından açık açık araba istedi

Diyanet İşleri son günlerde lüks araç tartışmalarıyla kendine kamuoyunda yer buluyor. Daha Ali Erbaş'ın kiraladığı Audi A8 marka lüks aracın tartışmaları bitmemişken Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'ın iş adamlarına yaptığı çağrı tepki çekti. Okuyan sosyal medya hesabından iş adamlarına ve hayırseverlere açık açık seslenerek Ali Erbaş'a bir araç bağışlanmasını istedi.

Haber 02-05-24 15:54

Kavgaya müdahale sırasında yaralanan jandarma personeli hastanede şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzurum İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar'ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi.

Yurthaber 02-05-24 12:01

Erzurum'dan kahreden haber! Astsubay şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzurum İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Astsubay Mustafa Yaşar'ın şehit olduğunu duyurdu.

Haber 02-05-24 11:52

Mehmet Ali Erbil ve 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'dan dini nikah hamlesi

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan yine gündeme geldi. Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle aynı evde yaşıyordu. Çift iddialara göre dini nikahı kıydı.

Magazin 02-05-24 08:22

Türkiye’nin canlı ve minarel türleri bu müzede sergileniyor

Türkiye’nin ilk doğa tarih müzesi olma özelliği taşıyan Erzincan’ın Kemaliye ilçesindeki Prof. Dr. Ali Demirsoy Doğa Tarihi Müzesi, başta Kemaliye olmak üzere Erzincan ve yurt genelinden canlı ve minarel türlerine ait yaklaşık 5 bin çeşit materyali sergiliyor.

Yurthaber 02-05-24 08:10

Ali Erbaş'a şehir içinde TOGG, şehir dışında Audi! Diyanet İşleri'nden 'makam aracı' açıklaması: Çok arıza yapıyordu...

Kamuda tasarruf tedbirleri adım adım hayata geçerken, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın makam aracını değiştirdiği iddiası çok konuşulmuştu. Diyanet İşleri Başkanlığı, yaptığı açıklama ile o iddialara yanıt verdi, yerli otomobil TOGG vurgusu da dikkat çekti. Eski aracın artık ihtiyaçlara yanıt veremediği belirtilirken; Erbaş'ın şehir içi ve şehir dışı ziyaretlerinde farklı araç kullandığı açıklandı.

Haber 02-05-24 07:35

MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziiye yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın şehit olduğunu duyurdu. Şehit Toktaş'ın acı haberi Nevşehir Valisi Ali Fidan ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahattin Murat Yakın tarafından ailesine verildi. Toktaş ailesinin evinin balkonuna Türk bayrağı asıldı.

Haber 01-05-24 21:12

Fenerbahçe'de sezon bitmeden veda! Yönetim kurulu üyelerini toplayıp konuşma yaptı...

Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Görevi sezon sonu bırakacağı beklenen Ali Koç'un yönetim kurulu üyelerini toplayıp veda konuşması yaptığı ifade edildi.

Spor 01-05-24 19:55

İsmail Saymaz'dan Ali Erbaş'a 'makam aracı' tepkisi: 'Bu kadar para vereceğine dil kursuna gidip Arapça öğren'

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a 'Audi A8' marka lüks araç tahsis edilmesi gündem oldu. Diyanet'in açıklamasında aracın şehir dışı programlarda kullanılmak için kiralandığı belirtildi. Gazeteci İsmail Saymaz da katıldığı canlı yayında, Erbaş'ın Irak'ta bir gazetecinin Arapça sorusunu tercüme ettirmesine de atıfta bulunarak makam aracı eleştirisi yaptı. Saymaz'ın ifadeleri stüdyodaki konukları da gülümsetti.

Haber 01-05-24 19:13

Yerlikaya'dan polis '1 Mayıs' teşekkürü! Saraçhane'deki görüntüler gündem olmuştu... 'Dünyaya örnek oldunuz'

1 Mayıs'ta Taksim'e çıkmak isteyen gruplara polis izin vermedi. Saraçhane'de bazı gruplar ile polis ekipleri zaman zaman karşı karşıya geldi. Bazı grupların elindeki bayrak ve sopalarla polislere vurduğu görülürken, polisin önceki yıllara nazaran başta daha sakin bir tutum sergilemesi dikkat çekti. Görüntülerin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da polislere teşekkür ederken "Toplumsal olayların nasıl yönetilmesi gerektiği konusunda, tüm dünyaya örnek oldunuz" ifadelerini kullandı.

Haber 01-05-24 15:33

SON DAKİKA | 12 ilde DEAŞ operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu: 41 şüpheli yakalandı

Son dakika haberi: 12 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-34” operasyonlarında 41 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Haber 01-05-24 07:41

SON DAKİKA | İstanbul'da 1 Mayıs gerilimi! CHP ve DİSK çağrı yapmıştı, Taksim'e çıkan yollar kapatıldı, gözaltılar var: Polisle göstericiler arasında arbede

Son dakika haberi: İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için Taksim Meydanı'na bu yıl da izin verilmedi. CHP ve DİSK başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları Taksim çağrısında bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yasak kararından geri adım atmadı. Sabah saatlerinde Taksim'e çıkan yollar kapatıldı. Beşiktaş ve Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'ne çıkan gruplara polis müdahale edip gözaltına aldı. Saraçhane'den Taksim'e yürümek isteyen grupla polis arasında arbede çıktı.

Haber 01-05-24 06:24

Muhammed Nur Nahya’dan Diyanet'e göndermeli video! Akşam namazına, Kadıköy'den Beşiktaş'a gidiyorsun A8 lazım

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a 'Audi A8' marka lüks araç tahsis edilmesi tartışmaları sürerken, Diyanet'ten konuyla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, aracın şehir dışı programlarda kullanılmak için kiralandığı belirtildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesini birebir taklit eden Muhammed Nur Nahya, Diyanet'in lüks arabasını konu aldı. Sosyal medya fenomeni Nahya, Ali Erbaş’ı diline doladı. İşte o paylaşım...

Haber 01-05-24 01:01

İsrail polisine bıçakla saldırırken vurularak öldürülmüştü! Şanlıurfa'da görevli cami imamı olduğu ortaya çıktı! Ürdün'den Filistin'e geçiş yapmış

Kudüs’te İsrail polisine bıçakla saldırırken polis tarafından vurularak öldürülen Türk vatandaşının, Şanlıurfa’da görevli cami imamı Hasan Saklanan olduğu ortaya çıktı. 4 çocuk babası 34 yaşındaki Saklanan'ın eşi, acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Saklanan'ın Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonla Ürdün'e gittiği ardından ise sınır kapısından Filistin topraklarına geçerek Mescidi Aksa’ya girmeye çalıştığı sırada olayın yaşandığı belirtildi.

Haber 30-04-24 23:51

SON DAKİKA | 11 ilde 1 Mayıs gözaltıları! Bakan Yerlikaya duyurdu

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü provoke etmeye yönelik hazırlık içinde bulunan şüphelilere yönelik operasyon düzenlendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, 11 ilde 58 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 30-04-24 13:29

Eşiyle ilgili konuşan şarkıcı Kibariye'den bomba açıklama: Her erkek yapar

Kıbrıs'ta konser veren ünlü şarkıcı Kibariye konser öncesi gazeteciler ile sohbet etti. Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık'ın adının sürekli ihanet ve dolandırıcılıkla anılması hakkında yöneltilen sorulara yanıt verdi. Şarkıcı, "Her erkek yapar, yapmayan yok" dedi.

Magazin 30-04-24 12:23

Boğulma korkusuyla başladığı yüzmede olimpiyat kotası kovalıyor

Boğulma korkusuyla başladığı yüzmede birçok Türkiye rekoru ve madalyası bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü yüzücüsü 22 yaşındaki Mert Ali Satır, katılacağı şampiyonaların en az birinde başarılı olup Paris 2024 Olimpiyatları'na katılma hayalini gerçekleştirmek istiyor.

Yurthaber 30-04-24 11:13

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan son dakika Nuri Şahin açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlıların geleceği hakkında açıklamalarda bulunarak Nuri Şahin iddialarına açıklık getirdi. Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon teknik direktörünün kim olacağı henüz netlik kazanmazken, Hasan Arat'ın Almanya'ya gidecek olması büyük merak uyandırmıştı.

Spor 30-04-24 10:39

'Kira artış çetesi' çökertildi! Çok sayıda ilde operasyon: 46 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mahzen-35 operasyonlarında 6 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 6 ilde düzenlenen operasyonlarda 46 kişi gözaltına alındı. Çökertilen çetelerin içinde ev sahipleri ile kiracılar arasındaki kira artışı ve kiralanan evin boşaltılması konularına müdahil olarak baskı, cebir ve şiddet yoluyla haksız kazanç elde eden şüphelilerin olduğu belirlendi.

Haber 30-04-24 08:39

Bakan Yerlikaya: 6 ilde düzenlenen ‘Mahzen-35’ operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde düzenlenen “Mahzen-35” operasyonları ile 6 ayrı suç örgütünün çökertildiğini, operasyonlarda elebaşlarının da aralarında bulunduğu 46 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Yurthaber 30-04-24 08:30

Cem Yılmaz paylaşmaya devam ediyor! Hasan Can Kaya'ya gönderme mi?

Cem Yılmaz ve meslektaşı Hasan Can Kaya arasındaki "veteran komedyen" polemiği sosyal medyaya taşındı. Yılmaz'ın son paylaşımı Kaya'ya gönderme olarak yorumlandı.

Magazin 30-04-24 08:25

Konyaspor'da teknik direktörlük görevine Ali Çamdalı getirildi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor'da teknik direktörlük görevine, kulübün sportif direktörü Ali Çamdalı getirildi.

Yurthaber 30-04-24 08:24

Ali Sürmeli 41 yıldır doğayla iç içe yaşıyor! Zamanında bin dolara almış... Mütevazı diyor herkes ama lüks yaşıyorum

Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Zaza Dayı karakteriyle hafızalara kazınan Ali Sürmeli gözlerden uzakta doğayla iç içe bir hayat sürüyor. Assos'ta yıllar önce 13 dönüm arsa alan efsane oyuncunun yaşadığı yer dikkat çekti.

Magazin 30-04-24 08:19

CHP'den 1 Mayıs kararı! Hep birlikte Taksim'e yürüyoruz diyerek duyurdular

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Taksim'de kutlama olmayacağını açıklamasının ardından CHP'den dikkat çeken açıklamalar geldi. CHP Sözcüsü "Biz Taksim'den vazgeçmiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, İçişleri Bakanını arayarak, Taksim kararının gözden geçirilmesini istedi" açıklamasını yaptı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise yaptığı paylaşımda "1 Mayıs'ta Taksim'e. Hep birlikte Taksim'e yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 29-04-24 21:14

1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı! Bombalı eylem hazırlığındayken yakalandılar! Bozdoğan-32 operasyonun detayları ortaya çıktı

DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 1 Mayıs’a yönelik bombalı saldırı hazırlığında bulunan DEAŞ üyesi bombacılar İstanbul'un Beykoz ilçesinde yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurduğu "Bozdoğan-32" operasyonunun detayları da ortaya çıktı. Afganistan uyruklu şüpheli M.H'nin, Ocak ayında İran üzerinden kaçak yollarla yurda giriş yaptıktan sonra İstanbul'a geldiği belirlendi.

Haber 29-04-24 21:01

Çok nadir görülüyor: Gün ışığına çıkamayan kardeşlerin hikayesi şaşırttı! Kızgın bir demiri gözümün üzerine koymuşlar gibi canım yanıyor

Çok nadir görülen genetik XP hastalığı nedeniyle yaşamlarını gün ışığından uzakta, karanlıkta geçirmek zorunda olan ve tedavi umutlarını yitirmeyen Ali ve Halenur Şahin kardeşler, evden eğitimle üniversite sıralarına kadar ulaşmayı başardı.

Haber 29-04-24 16:00

Tahir Elçi davasında tutuksuz yargılanan polisler hakkında yeni gelişme!

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin, basın açıklaması yaptığı sırada vurularak öldürülmesiyle ilgili süren davada tutuksuz sanık olarak yargılanan polisler, S.T., F.T. ve M.S., için savcı, sanıkların beraatı yönünde mütalaa verdi.

Haber 29-04-24 12:02

Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: İstanbul'da 40 nokta ilan edildi

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'na 2 gün kala İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan yeni bir açıklama geldi. Taksim'de kutlama olmayacağını belirten Yerlikaya, "İstanbul'da kutlamalar için 40 nokta belirlendi." vurgusunu yaptı.

Haber 29-04-24 11:14

Fatih Altaylı'dan Hasan Can Kaya-Cem Yılmaz polemiği yorumu! İyi kazanıyorlar! Hasan kıskanmış olabilir...

Konuşanlar ile ünlenen Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasında yaşanan polemiğe dair Fatih Altaylı da yorumunu paylaştı. "Cem Yılmaz başka bir dik yani Hasan Can Kaya henüz o Lig'de değil" diyen Fatih Altaylı'nın sözleri dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 10:09

Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi masaj yaparken 'dedeme' deyince olay oldu! Yasmin utanmıştır

Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'ın aşkı dolu dizgin devam ediyor. Son olarak masaj sırasında yayın açan çiftten Ceylan'ın sevgilisine 'dede' benzetmesi yapması sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-04-24 08:46

Serenay Sarıkaya'dan sonra Hasan Can Kaya... Cem Yılmaz daha fazla dayanamadı

Serenay Sarıkaya'nın göğüs dekoltesine gönderme yaptığına dair günlerce gündemde olan Cem Yılmaz'ın Hasan Can Kaya yorumu da çok konuşuldu. Cem Yılmaz'ın bu sefer de paylaşımları Hasan Can Kaya'ya gönderme olarak algılanınca komedyen bakın ne paylaştı.

Magazin 29-04-24 07:51

Sakarya'da feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar: 1 ölü, 3 yaralı

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, hafif ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilin sürücüsü Dursun Ali Tunca (69) hayatını kaybetti, araçlardaki 3 kişi ise yaralandı.

Haber 28-04-24 11:30

Hasan Can Kaya Cem Yılmaz'a 'Veteran komedyen' deyince gündem oldu! Hülya Avşar'dan yorum: Öyle demek istememiştir

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan ‘veteran komedyen’ polemiği sosyal medyada günlerdir gündemde. Hülya Avşar'a bu konu sorulunca Avşar bakın ne yanıt verdi.

Magazin 28-04-24 11:10

Bakan Yerlikaya duyurdu: 147 bölücü terör örgütü şüphelisi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Bozdoğan-30" operasyonlarında 147 bölücü terör örgütü şüphelisi yakalandığını duyurdu. Yerlikaya açıklamasında "Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

Haber 28-04-24 09:38

Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar yorumu! Tarafını belli etti

Sosyal medyadan yaptığı göndermelerle gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, son olarak gösterisinde meslektaşı Hasan Can Kaya'yı hedef almıştı. Hasan Can Kaya'nın 'veteran' çıkışıyla sessizliğini bozmasından sonra Yılmaz'ın G.O.R.A. filminden paylaştığı karakterin gönderme olduğu iddia edildi. Hasan Can- Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu. İşte detaylar...

Magazin 27-04-24 19:35