Merve Kosen Haberleri

Acun Ilıcalı, 'Bir Survivor kadınının ayağı' diyerek paylaştı! Merve Aydın'ın ayağı sosyal medyayı salladı

Survivor All Star'ın iddialı isimlerinden biri olan Merve Aydın son dönemde hamilelik iddiaları ile gündeme gelmiş Acun Ilıcalı ise iddiaların doğru olmadığını söylemişti. Merve Aydın şimdi de ayağı ile sosyal medyada gündem oldu. Merve Aydın'ın yaralar içindeki ayağını Acun Ilıcalı, 'Bir Survivor kadınının ayağı' diyerek paylaştı. O gönderiye kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 2024-03-19 07:55:18

Merve Taşkın 216 bin TL kira ödediği lüks evinin terasında güneşlendi! O anları paylaştı

Fenomen Merve Taşkın sosyal medya paylaşımları kadar lüks yaşantısıyla da dikkat çekiyor. Taşkın son olarak lüks evinin kirasını paylaşarak terasında güneşlendiği anları takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 2024-03-17 13:05:01

Survivor'da Gizem ve Merve'nin barışmasından memnun olmayan Aleyna'nın bakışları dikkatlerden kaçmadı! Sosyal medyanın diline düştü

Survivor All Star'da Aleyna'nın Gizem'i Merve'yi yazması konusunda ikna etmesi sonucu yakın arkadaş olan Gizem ve Merve küsmüştü. Son bölümde Gizem ve Merve'nin sarılıp barıştığı anda ise Aleyna'nın bakışları dikkat çekti.

Magazin 2024-03-13 10:15:04

Merve Taşkın babasının mezarını paylaşmıştı! Son pozuna gelen mesaj şoke etti

OnlyFans platformundan aylık 100 bin dolar kazandığını açıklayan fenomen Merve Taşkın paylaşımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde babasının mezarını paylaşan Taşkın gelen bir mesaja ilginç yanıt verdi.

Magazin 2024-03-10 08:36:07

'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın sessiz sedasız evlendi! İşte düğünden kareler...

Bir dönem Survivor'da yarışan 29 yaşındaki basketbolcu Merve Aydın, uzun zamandır aşk yaşadığı Yunus Özbek ile Mersin'de nikâh masasına oturdu.

Magazin 08-03-24 10:25

Sosyal medyada Merve Aydın'ın hamile olduğu iddiası vardı! Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor 2024 All Star'da yarışmacılardan Merve Aydın'ın hamile olduğu iddiaları bir süredir sosyal medyada gündemde. Merve Aydın'ın hamile olduğu yönündeki dedikoduları Demet Akalın Acun Ilıcalı'ya sordu.

Magazin 05-03-24 15:11

Cannes'a damga vurmuştu! Merve Dizdar'a bir ödül daha...

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'de rol alan ve Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Merve Dizdar SİYAD tarafından düzenlenen 56. Türkiye Sineması Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi oldu.

Magazin 05-03-24 09:00

Eski nişanlının yüzüne kimyasal atmıştı! Mahkemeden emsal karar: 15 yıl hapis cezası az bulundu

Konya'da Sabit Türk (27), 'Su sayacına bakacağız abla' diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (29) yüzüne ve vücuduna kimyasal madde attı. Türk'e verilen 15 yıl hapis cezası, Konya Bölge Adliye Mahkemesi 1’inci Ceza Dairesi tarafından az bulundu. 1'inci Ceza Dairesi, 'makul seviyede ceza belirlenmesi yerine 15 yıl hapis cezası belirlenmek suretiyle eksik ceza tayini olduğu anlaşıldığından hükmün bozulmasına' karar verdi. Dava yerel mahkemede yeniden görülecek.

Haber 04-03-24 10:59

Survivor All Star'da Hakan Hatipoğlu'nun sözleri olay yarattı! Oyun alanını terk etti

Survivor All Star'da düello sonrası sular durulmuyor. Mavi takımdan ilk eleme adayı olarak çıkan Hatipoğlu yarışma öncesinde takımına zehir zemberek ifadelerde bulundu. Hatipoğlu, bazı arkadaşları için yarışmak istemediğini ifade ederek oyun alanını terk etti. Merve Aydın ise baygınlık geçirdi.

Magazin 04-03-24 09:53

Merve Taşkın Dubai'de para karşılığında prenslerin dışkısını yedi mi? İç çamaşırlı poz verince...

Onlyfans fenomeni Merve Taşkın katıldığı programda yıllar önce yaşanan bir olaya değindi. "Dubai'ye gidip orada prenslerin ya da zengin insanların dışkısını para karşılığında yemek" diyerek anlattı.

Magazin 28-02-24 14:54

Merve Taşkın'a katıldığı programda açık açık cinsellik sorusu soruldu! 'Yok artık'

Onlyfans paylaşımları sayesinde gelirini artıran fenomen Merve Taşkın "İnsanların seninle ilgili bildiği en yanlış şey nedir?" sorusuna olay bir yanıt verdi. Taşkın "Her gün seviştiğimi ve grup seks yaptığımı sanıyorlar" dedi.

Magazin 26-02-24 11:43

Survivor All Star'da Merve ve Nagihan yüz yüze geldi... Ortam gerildi

Survivor All Star 2024'ün 42. bölümünde bu sefer de Merve ve Nagihan kavga etti. Yüz yüze birbirine rest çeken ikilinin o anları sosyal medyada da gündeme geldi.

Magazin 25-02-24 07:27

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Yalancı Yarim'in güzeli Merve Sevi son haliyle gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Yalancı Yarim dizisinde Barış Akarsu ile partner olan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu Merve Sevi uzun zamandır ortalarda yoktu. Bir süredir ekranlardan uzakta olan ünlü isim şimdi son haliyle gündem oldu.

Magazin 24-02-24 15:46

Geyşa olmayı seviyorum demişti! Merve Boluğur'dan 'Kara melek' paylaşımı

Yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Siyah mini bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 20-02-24 17:59

Merve Taşkın Bir koca arıyorum notuyla paylaştı! Sen hiç seks yaptın mı? mesajını paylaşıp...

Türkiye'yi terk ettikten kısa süre sonra yurt dışındaki şartlara alışamayarak dönen fenomen Merve Taşkın son pozlarıyla yine adından söz ettirdi. Taşkın'ın mini gelinlikli pozlarına gelen mesaj ise şoke etti.

Magazin 18-02-24 14:17

Murat Dalkılıç Merve Boluğur'un sözlerine yanıt verdi! Benimle evliyken çocuk istemedi

Merve Boluğur'un katıldığı bir Youtube programında "Mutlu bir yuvamın ve bir erkek çocuğumun olması çok isterdim" demesinin ardından eski eşi Murat Dalkılıç'a yorum yağdı. Gelen tepkilere çektiği bir videoyla yanıt veren Dalkılıç, "Eski karım benimle beraberken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Herkes mutlu son istiyor ama o film bitti" ifadelerini kullandı.

Magazin 17-02-24 16:17

Aradığı aşkı onda buldu! Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti

Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar aradığın aşkı sonunda buldu. Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.

Magazin 14-02-24 15:49

Geyşa olmayı seviyorum demişti! Merve Boluğur kimseye aldırmadı, dudak dudağa...

"İkinci kere denedim gene olmadı ama üçüncüyü de yapacağım, çocuk istiyorum" diyen Merve Boluğur kimseye aldırış etmeden bir mekanda erkek arkadaşıyla dudak dudağa yakalandı.

Magazin 13-02-24 06:59

Merve Boluğur'dan Eser Yenenler'e evlilik itirafı! Geyşa olmayı seviyorum

Eser Yenenler'in programına katılan Merve Boluğur samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Evliliği 53 günde biten Merve Boluğur "Geyşa olmayı seviyorum" demesiyle gündem oldu.

Magazin 11-02-24 08:42

Aldatmanın tanımını sordu! 'Sizce aldatmak sadece fiziksel olarak birlikte olmak demek mi?' sözleri tartışmanın fitilini ateşledi: Bakması yeter

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekerek 200 bini aşkın takipçiye ulaşan Merve Çelik isimli bir kullanıcı bu kez aldatmanın tanımını sorarak yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Bir arkadaşının başına gelen bir olaydan söz eden Çelik, "Sizce aldatmak sadece fiziksel olarak birlikte olmak demek mi? Bu aldatma mı, değil mi?" diye sorunca sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 10-02-24 13:40

Survivor'da kavga büyüdü! Merve, Mustafa Kemal ve Yunus Emre diskalifiye mi olacaklar?

Survivor 2024 All Star tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada tansiyon hiç düşmüyor. Yarışmada Mustafa Kemal'in Merve'ye sözleri Yunus Emre'yi çıldırttı. Yarışmada kavga çıkınca konseye ara verildi. Diskalifiye yorumları sosyal medyayı sallarken verilen ceza da belli oldu.

Magazin 06-02-24 11:06

Değişimiyle adından söz ettirmişti... Ufak Tefek Cinayetler'in genç yıldızı Tülin Ece evlendi

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakterinin gençliğine hayat veren Tülin Ece sosyal medya hesabından evlendiğini duyurdu. Nikahtan karelerini Instagram hesabından paylaşan oyuncuya beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 30-01-24 12:51

Sadece 53 gün evli kalmışlardı! Merve Boluğur ve Mert Aydın yeniden...

2022 yılında nikah masasına oturan Merve Boluğur ve Mert Aydın çifti sadece 53 gün evli kalmış aralarındaki anlaşmazlık sebebi ile tek celsede boşanmışlardı. Ünlü çift hakkında bomba bir iddia gündeme geldi.

Magazin 30-01-24 12:29

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın annesini ilk kez paylaştı!

Bali'ye yerleşen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın tatil için Türkiye'ye geri döndü. İddialı paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan sosyal medya fenomeni annesiyle olan karesini paylaştı. Paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 29-01-24 18:09

Türkiye'yi terk eden fenomen Merve Taşkın'dan doğum günü pozları geldi! Kıyafet seçimi çok konuşuldu... Her yerde ayrı parıltı

Türkiye'yi terk ederek Bali'ye yerleşen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın yurt dışında yapamadığını söyleyerek Türkiye'ye geri dönmüştü. Fenomen isim geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla birlikte 26. yaşını kutlamıştı. Dolar desenleriyle pastasıyla gündem olan Taşkın Instagram hesabından doğum günü pozlarını paylaştı. Taşkın'ın kıyafet seçimi de sosyal medyada gündem oldu.

Trend 26-01-24 10:44

Türkiye’de her 2 kişiden birinde görülüyor! Kızılcık meyvesi 8 haftada etki etti

Günümüzün en yaygın sağlık problemlerinden olan “yağlı karaciğer hastalığı” dünyada her 4 kişiden birinde görülüyor. Türkiye’de ise bu oranın daha yüksek olduğunu ve her 2 kişiden birinde görüldüğünü belirten Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Merve Bayram, “Kızılcık meyvesiyle yaptığımız 8 haftalık çalışma sonucunda, kızılcık meyvesinin tüketiminin vücut ağırlığını, vücut yağ oranını ve bel çevresini azalttığını gördük” dedi.

Haber 26-01-24 07:16

Dizisi ortalığı kasıp kavuruyor, meyvesi 8 haftada incecik yapıyor! Her gün yiyip yağlarından kurtuldular: Kusursuz bir bel için...

Kızılcık Şerbeti dizisi televizyonların ilgiyle izlenen dizilerinden biri olmaya devam ederken ismindeki kızılcık meyvesinin de hiç bilinmeyen bir faydası ortaya çıktı. Yaygın sağlık problemlerinden olan yağlı karaciğer hastalığının Türkiye’de her 2 kişiden 1'inde görüldüğünü belirten Dr. Öğr. Üyesi Merve Bayram “Kızılcık meyvesiyle yaptığımız 8 haftalık çalışma sonucunda, kızılcık meyvesinin tüketiminin vücut ağırlığını, vücut yağ oranını ve bel çevresindeki yağlanmayı azalttığını gördük” dedi.

Kadin 25-01-24 12:51

Merve Boluğur dantelli payet elbisesiyle poz verdi! 'Kraliçe geri döndü'

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde Dubai'den 100 milyon TL'lik teklif aldığını söylemiş ve açıklamalarıyla herkesi şaşırtmıştı. Ünlü isim şimdi de son pozlarıyla olay oldu. Dantelli payet elbisesiyle poz veren Boluğur'a adeta yorum yağdı.

Magazin 25-01-24 12:36

Antalya’da cansız bedeni bulunan Merve Şevval Elmas, İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı

Antalya’da kaybolduktan 16 gün sonra cesedi bulunan 18 yaşındaki Üniversite Öğrencisi Merve Şevval Elmas için bugün İstanbul’da cenaze töreni düzenlendi.

Yurthaber 24-01-24 15:28

Kızının cansız bedeni Antalya'da sahile vurmuştu! Acılı baba konuştu: Tesellimiz var

Son günlerde Antalya sahiline 8 cansız beden vurmuştu. Kaçak göçmen teknesinin batması üzerinde durulduuğu olayda cansız bedenlerden biri Merve Şeval Elmas'a ait olduğu belirlenmişti. 4 Ocak'tan bu yana kayıp olan Merve'nin babası acılı babası yaptığı açıklamada, "Rabbim bize bir mezarı çok görmedi" ifadelerini kullandı.

Haber 23-01-24 15:29

Antalya sahillerinde bulunan cesetlerden biri 18 yaşındaki Merve'ye ait çıktı! Acı gerçek DNA raporuyla tespit edildi

Antalya sahillerinde son 6 günde 9 ceset bulundu. Sahile vuran cesetlerin kimlikleri araştırılırken acı bir gerçek ise DNA sonucunda ortaya çıktı. Serik'te sahilde geçtiğimiz hafta bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi.

Haber 22-01-24 21:41

Antalya sahillerinde son 5 günde 6 ceset bulundu! Antalya Valiliği açıkladı: O ihtimal üzerinde duruluyor

Antalya'da Aksu'da 5 yıldızlı bir otelin sahilinde erkek cesedi bulundu. Bölgede son 5 günde bulunan ceset sayısı, 6'ya yükseldi. Bölgede batmış tekne ihtimali üzerinde durulurken; Antalya'da 13 gün önce kaybolan 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas'a ait olma ihtimali üzerine İstanbul'da yaşayan ailesi, DNA örneği alınması için Antalya'ya geldi. Öte yandan peş peşe bulunan cesetlerle ilgili Antalya Valiliği'nden açıklama geldi.

Haber 21-01-24 18:28

Ayda 100 bin dolar kazanıyorum demişti! Merve Taşkın pastasında dolarları görünce...

Bali'ye giden ve 4 ayda yapamayıp geri dönen sosyal medya fenomeni doğum gününü kutladı. Aylık kazancıyla sık sık gündeme gelen Merve Taşkın dolar kaplı pastasındaki şekerden yapılan dolarları arkadaşıyla birlikte yediği anları paylaştı.

Magazin 21-01-24 14:35

Ünlü şarkıcı Merve Özbey'den güldüren paylaşım geldi! Yorum yağdı: Abla düşeceksin

Güçlü sesi ve tarzıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Merve Özbey, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabından hamak yogası yaptığı bir video yayınladı. Paylaşıma koyduğu şarkı izleyenleri güldürdü.

Magazin 19-01-24 18:06

Merve Dizdar festival tarzıyla olay oldu! 'Yine rüküş'

Altın Palmiye ödüllü Merve Dizdar sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem oluyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa festival tarzıyla adından söz ettirdi. Marakeş Film Festivali'ne katılan Dizdar'ın tarzı yine beğenilmedi.

Magazin 19-01-24 10:53

Yurt dışında yapamadı, yaşadıklarını anlattı... Merve Taşkın: Taşınma niyetiyle gitmiştim ama...

"Türkiye'de bugüne kadar yaşadığım mahkeme olaylarına ve Türkiye'nin bana müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılarına dayanamadığım için ülkemden taşındım" diyen fenomen Merve Taşkın yurt dışında yapamadı. İstanbul'a dönen sosyal medya fenomeni bakın ne dedi...

Magazin 17-01-24 10:27

Müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılardan diyerek Türkiye'yi terk etmişti! Merve Taşkın fazla dayanamadı

Türkiye'yi terk eden fenomen Merve Taşkın fazla dayanamadı. Ülkeye dönüş yapan ancak tatil için mi yoksa kalıcı mı döndüğü bilinmeyen fenomen sosyal medyadan da paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Magazin 16-01-24 11:31

Merve Boluğur elbisesini sıyırıp poz verdi! Balkon karelerine beğeni yağdı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde Dubai'den 100 milyon TL'lik teklif aldığını söylemiş ve açıklamalarıyla herkesi şoke etmişti. Merve Boluğur şimdi de son pozlarıyla olay oldu. Siyah derin yırtmaçlı elbisesiyle balkona çıkan ünlü isim elbisesini sıyırıp poz verdi. Merve Boluğur'un iddialı pozlarına bir bakan bir daha baktı.

Magazin 29-12-23 12:59

Merve Boluğur ülkeyi terk mi ediyor? Dubai'den 100 milyon TL'lik teklif aldığını söyledi! Sosyal medyanın diline düştü

2017 yılında rol aldığı 'İçimdeki Fırtına' dizisinden sonra herhangi bir projede yer almayan Merve Boluğur sosyal medya paylaşımları, özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her açıklaması büyük yankı uyandıran Boluğur bu defa Dubai'den 100 milyon TL'lik teklif aldığını söyleyince olay oldu.

Magazin 27-12-23 16:01

ÖMER 37. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Ömer dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu ve Star TV yayın akışı!

Ömer dizisi 37. bölüm izle ekranı günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer aldı. Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'in oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman gibi isimler yer alıyor. 2. sezonunda olan Ömer dizisinin 37. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Ömer yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 25-12-23 20:37

Var Mısın Yok Musun yarışmasının Tony'si yıllar sonra ortaya çıktı! Tony Tezer son hali ile görenleri şaşırttı

Acun Ilıcalı'nın bir döneme damga vuran 'Var Mısın Yok Musun' isimli yarışmasıyla tanınan Tony Tezer Tezulaştıran sosyal medyada yeniden gündem oldu. Nursel Ergin, Hakan Hatipoğlu, Hanzade Durmuş, Merve Oflaz, Furkan Dede ve Mevlüt Acaroğlu gibi birçok kişinin tanınmasına vesile olan bu yarışma ile hafızalara kazınan Tony Tezer'in değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin 19-12-23 11:23

Türkiye'yi terk eden OnlyFans modeli Merve Taşkın çıplak pozunu paylaştı! Paylaşımı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Sosyal medyadan yaptığı müstehcen içerikleri nedeniyle Türkiye'nin gündemine yerleşen Merve Taşkın geçtiğimiz aylarda Bali'ye yerleşmişti. Aylık gelirinin 100 bin dolar olduğunu açıklamasından sonra gözlerin üzerine çevrildiği Merve Taşkın çıplak pozunu paylaşarak sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 19-12-23 10:44

ÖMER 36. BÖLÜM İZLE! Ömer dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti!

Ömer dizisi 36. bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranına ulaşmak istiyor. Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'in oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman gibi oyuncular yer alıyor. İkinci sezonuyla kaldığı yerden devam eden Ömer dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki, Ömer 36. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 18-12-23 20:36

Merve Taşkın bu sefer Bakire misin? sorusuna yanıtıyla gündemde! 'Esnek kızlık zarı...'

Türkiye'yi terk eden fenomen Merve Taşkın kara para aklama iddialarıyla gündeme geliyordu. Taşkın çıplak pozunu paylaşarak iddiaları yalanladıktan sonra şimdi de bakirelik sorusuna verdiği yanıtla gündeme gelmeyi başardı.

Magazin 17-12-23 12:19

Kalp Yarası'nın yıldızı Merve Çağıran iddialı pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Beğeni butonu çöktü

Son olarak Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği 'Hande Varoğlu' karakteri ile adından söz ettiren güzel oyuncu Merve Çağıran son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin iddialı pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Magazin 15-12-23 14:00

Türkiye'yi terk etmişti! Merve Taşkın Kara para aklamıyorum deyip tamamen çıplak halde poz verdi

'100 bin dolar kazanıyorum ama yetmiyor hedefim 1 milyon dolar' diyerek geçtiğimiz günlerde adından söz ettiren ve Türkiye'yi terk eden Merve Taşkın kara para aklama iddialarıyla gündeme geliyordu. Taşkın çıplak pozunu paylaşarak yaptığı yorumla şoke etti.

Magazin 15-12-23 06:58

Anaokulu öğretmenin feci sonu! Çatı katından atladı…

Trabzon’un Akçaabat ilçesinden gelen bir haberde dehşete düşürdü. 7 katlı binanın çatı katından atlayan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 28 yaşındaki anaokulu öğretmeni Merve Z. hayatını kaybetti.

Haber 14-12-23 13:55

Merve Dizdar ve Cihan Ayger aşk mı yaşıyor? Pozları iddiaları alevlendirdi

Gürhan Altundaşar’dan 2 yıl önce boşanan Merve Dizdar özel hayatıyla gündeme geldi. Merve Dizdar bir süredir Cihan Ayger’le birlikte iddialarıyla adından söz ettirdi. İkilinin paylaşımları bu dedikodulara sebep oldu.

Magazin 10-12-23 11:03

'Allah daha çok versin' tepkisi... OnlyFans yayıncısı Merve Taşkın'dan ortalığı karıştıran sözler: '100 bin dolar kazanıyorum ama yetmiyor hedefim 1 milyon dolar'

Sosyal medya fenomeni ve OnlyFans yayıncısı Gizem Bağdaçiçek'in ters kelepçeyle gözaltına alınması sonrasında gözler diğer yayıncı Merve Taşkın'a çevrilmişti. Merve Taşkın, Gizem Bağdaçiçek'in gözaltına alınması hakkında konuşurken aylık kazancına da vurgu yaptı. Aylık 100 bin dolar kazandığını söyleyen Merve Taşkın, bu paranın kendisine yetmediğini söyledi!

Magazin 08-12-23 15:27