Ankara Cuma Saati Haberleri

Uzun süre sonra ilk! Dünya Bankası Grubu Başkanı'ndan Ankara ziyareti: Bakan Şimşek'le görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga ile görüştü. Bir saat süren görüşme basına kapalı gerçekleştirildi. Banga'nın ziyareti, uzun süre sonra Dünya Bankası Grubu Başkanı düzeyinde Türkiye'ye gerçekleştirilen ilk ziyaret olması bakımından önem taşıyor. Görüşme sonrası Bakan Şimşek'ten açıklama geldi.

Finans 2024-06-11 14:59:03

Ankara'da dolandırıcılık soruşturmasında 16 şüpheli yakalandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Şaşmaz Sanayi Sitesi'ndeki iş yerlerinde internetten verdikleri ilanlarla tamir ve parça değişimi için anlaştıkları kişileri dolandırdıkları iddiasıyla 16 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 2024-06-11 13:38:44

SON DAKİKA | Kremlin duyurdu! Putin ile Hakan Fidan bugün görüşecek

Son dakika haberi: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın bugün görüşeceği bildirildi. Görüşme saati olarak 18.00 duyuruldu.

Haber 2024-06-11 12:20:04

Meral Akşener’in Beştepe ziyareti ile ilgili yeni iddia: ‘Çok şaşırtıcı bir durumla karşı karşıyayız’

Meral Akşener Ankara kulislerinde son günlerin en çok konuşulan ismi olmaya devam ediyor. Akşener’in Beştepe ziyareti ile ilgili bomba bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre Akşener'in Beştepe'ye gitme nedeninin bir iş adamının Yargıtay’daki davasını çözmek olduğu öne sürüldü. Gazeteci İsmail Saymaz, Akşener ve İYİ Parti ile ilgili iddiaları canlı yayında dile getirirken “çok şaşırtıcı bir durumla karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.

Manşet 2024-06-11 08:07:48

Valilik'ten İstanbul için önemli uyarı! '10 derece üzerinde...' Salı, çarşamba, perşembe ve cumaya dikkat

Yüksek sıcaklıklar tüm yurtta vatandaşların gündemindeki yerini korurken uzmanlardan da önemli uyarılar geliyor. Son olarak İstanbul Valiliği salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri için çarpıcı bir uyarı yaptı. Açıklamada, sıcaklıkların mevsim normallerinin 8-10 derece üzerinde seyredeceği vurgulanarak "Dikkatli olunmalıdır" denildi. Öte yandan Güneydoğu ve Antalya için de uyarı yapıldı.

Haber 10-06-24 17:12

Uzmanı uyardı: Yeni kesilmiş kurban etine sakın bu hatayı yapmayın!

Kurban Bayramı’nda kesilecek kurbanların etinin muhafazası ile ilgili bilgi veren Doç. Dr. Hüdayi Ercoşkun, kesimden sonra etin bir süre dışarıda bekletilmesi gerektiğini belirterek, "Kesilmiş eti 24 saati dondurursak et, ölüm sertliği aşamasında donmuş olacak ve çözündürdüğümüz zaman en sert halinde olacak" dedi.

Yemek 10-06-24 10:10

Sosyal medyadaki 'hastalıklı köpek' iddialarına Ankara Valiliği'nden açıklama: 'Getirenler gözaltına alındı, hayvanlar karantinada'

Sosyal medyada bir kullanıcı, Şanlıurfa'daki barınaktan çok sayıda sokak köpeğini aracına alarak Ankara'ya doğru götürdüğünü söyleyen bir video paylaştı. Ankara Valiliği de 'hastalık taşıyan köpeklerin Ankara'ya getirildiği' yönündeki iddiaların ihbar kabul edildiğini ve ilgili tüm birimlerin teyakkuza geçirildiğini bildirmişti. Valilik son açıklamasında yerleri tespit edilen hayvanların karantinaya alındığını ve getiren kişilerin yakalandığını duyurdu.

Haber 09-06-24 23:36

Özgür Özel duyurdu: Tekirdağ'da buğday mitingi yapacağız!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Geçen hafta Rize'nin sesini duyurduk. Adana'da büyük isyan vardı, orda da konuşmuştuk. Şimdi ilan ediyorum. Bu fiyat üreticiyi perişan ediyor, isyan büyük. Önümüzdeki cuma günü CHP olarak buğday üreticisinin sesini Türkiye'ye duyurmak için hep birlikte Tekirdağ'a gidiyoruz, buğday mitingi yapıyoruz" dedi.

Haber 09-06-24 14:03

Köpek balığı dehşeti! 2 saat arayla 3 kişiye saldırdılar

ABD'nin Florida eyaletinin kuzeybatısında yer alan Walton County'de Cuma günü iki saat arayla köpek balığı saldırıları gerçekleşti. İlk önce bir kadına saldıran köpek balıkları talihsiz kadının kolunun bir kısmının kesilmesine neden olurken, iki saat sonra da yine yakın bir plajda iki genç kıza saldırdı.

Manşet 09-06-24 09:25

Termometreler 35-40 dereceleri gösterecek! Kurban Bayramı öncesi hava nasıl? Serinletse de sıcak Meteoroloji uyardı: 9-13 Haziran hava durumu...

Son dakika hava durumu uyarıları merakla takip ediliyor. Önümüzdeki hafta İstanbul'da rüzgar serinletse bile hava sıcak olacak. İstanbul'un yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya'da da pazartesiden itibaren sıcaklık yükselecek. Öte yandan birçok ilde sağanak geçişleri devam edecek; 13 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Peki haftaya hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son açıklamalar...

Haber 09-06-24 08:52

Suyla dolan araçların içini pet şişelerle boşaltmaya çalıştılar! Yer: Ankara... Caddeler göle döndü, arabalar suya gömüldü

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Ankara'da sağanak yağış etkili oldu. Öğleden sonra başlayan şiddetli yağış, kentin birçok bölgesinde su baskınlarına yol açtı. Birçok cadde ve sokak su altında kalırken araçlar suya gömüldü, vatandaşlar ise zor anlar yaşadı. Ayaş ilçesine yol da tamamen suyla kaplanırken bazı araçların içi suyla doldu. Vatandaşlar suyla dolan araçların içini pet şişelerle boşaltmaya çalıştı. Öte yandan sağanağın etkili olduğu Uşak'ta da benzer manzaralar yaşandı.

Haber 08-06-24 16:28

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! Ekrem İmamoğlu: 'Yeni bir dönem başlıyor'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi. İlk tebrik ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. Sosyal medyadan açıklama yapan İmamoğlu "Yerel yönetimlerimiz için yeni bir dönem başlıyor" dedi.

Haber 08-06-24 16:28

Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finali sosyal medyayı salladı... Ebru Polat kendini tutamadı! Bu dizi yüzünden...

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finali Show Tv'de ekranlara geldi. Merak ve heyecanla izlenen dizinin her sahnesi sosyal medyada çok konuşuldu. Dizinin sezon finali ile ilgili Ebru Polat da yorum yaptı.

Magazin 08-06-24 09:43

Bayramda yola çıkacakları ilgilendiriyor! Köprü, otoyol, metro... Hepsi ücretsiz oldu

Kurban Bayramı tatilinde köprü ve otoyollar ile İstanbul, Ankara ve İzmir'deki metro ve raylı sistem hatları ücretsiz olacak.

Finans 08-06-24 07:49

Meğer Akşener de aynı adıma hazırlanıyormuş! Kimseye sürpriz olmasın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi geniş yankı uyandıran ve birçok tartışmanın da fitilini ateşleyen Meral Akşener'le ilgili şimdi ses getirecek bir iddia ortaya atıldı. Ankara kulislerini hareketlendiren duyumlara göre; Kılıçdaroğlu'nunkine benzer bir adım da Akşener'den geliyor! İddiayı gündeme getiren gazeteci Hande Fırat "Siyaset kolay bırakılmıyor" dedi. Bu sırada Akşener'in yeniden İYİ Parti'nin başına geçmesi ihtimali de yabana atılmıyor.

Manşet 07-06-24 14:35

Evleneceklere kötü haber: Bu da oldu, artık denemesi bile ücretli!

Dünya evine girmenin maliyeti bu yıl katlandıkça katlandı. Takıydı, beyaz eşyaydı, mobilyaydı, düğün salonuydu derken bu da oldu. Masraflara bir kalem daha eklendi. Gelin adaylarına kötü haber. Ankara'da gelinlik denemek artık ücretli... Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası gelin adaylarının yanında merak nedeniyle de gelinliklerin denendiğini ve gelinliklerde deforme oluşturulduğu iddia edildi.

Finans 07-06-24 14:26

BİM'e aksiyon kamerası seti geliyor! 7 Haziran 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Kataloğu'nun 7 Haziran 2024 Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Katalog'ta geçen hafta olduğu gibi bu hafta da katlanabilir elektrikli bisikletler dikkat çekiyor. Yanı sıra Katalog'ta otomobil ve motosiklet sahipleri için yol sürüşünü artıracak pratik ürünler, doğa severler için kamp malzemeleri, mutfakta vakit geçirmeyi sevenlere pratik mutfak gereçleri yer alıyor. BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde sizi bekliyor.

Haber 07-06-24 10:52

İstekleri yapım şirketi tarafından karşılanamadı! Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgâr'ı Yiğit Kirazcı'nın ayrılık nedeni ortaya çıktı

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti'nde sular durulmuyor. Sette krizlerin yaşandığı diziden 4 ismin birden ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Sezon finalinde diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılacak. Ünlü isimlerin ayrılık nedeni ise ortaya çıktı...

Magazin 07-06-24 09:50

07 Haziran 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 07 Haziran Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 07 Haziran 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 07 Haziran Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 07-06-24 09:20

TV yayın akışı 7 Haziran 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

7 Haziran 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Haziran 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Morbius, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı, Gaddar ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 07-06-24 07:29

SON DAKİKA: Akaryakıtta ÇİFTE İNDİRİM! Tabelalar peş peşe böyle değişti (7 Haziran benzin ve motorin fiyatları)

Son dakika haberi… Milyonlarca araç sahibi petrol fiyatlarının 4 ayın en düşük seviyesini görmesinin ardından ‘bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim zam var mı?’ sorusuna yanıt ararken son dakika gelişmesi yaşandı. Araç sürücülerini ilgilendiren haber. Akaryakıtta tabela değişti. Petrol fiyatlarındaki dalgalanma ve dolardaki düşüşün ardından benzin ve motorine indirim geldi. (7 Haziran Cuma günü güncel akaryakıt benzin motorin fiyatları)

Finans 07-06-24 07:23

Erdoğan-Akşener görüşmesi gündem olmuştu! Bir açıklama da Koray Aydın'dan geldi, Akşener'e çağrı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Meral Akşener arasında gerçekleşen görüşmeye ilişkin bir açıklama da İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın'dan geldi. Akşener'e çağrıda bulunan Aydın, "Görüşmenin konusunu ve içeriğini açık ve net bir şekilde İYİ Partililere ve milletimize açıklamaya davet ediyorum" dedi.

Manşet 06-06-24 19:47

Yeni F-16 alımında sona yaklaşılıyor! ABD'li büyükelçi: İleriye dönük önemli bir adım atıldı

Türkiye'nin ABD'den yeni f-16 alımıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sona yaklaşılan süreçle ilgili ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake, "Türkiye’nin son nesil F-16 Blok 70 savaş uçaklarını alması ve mevcut F-16 filosunu modernize etmesi konusunda bugün ileriye dönük önemli bir adım atıldı." ifadelerini kullandı.

Haber 06-06-24 12:53

Kavurucu sıcaklar için çalışma saati önerisi! 'Modifiye edilebilir' Bazı belediyeleri örnek gösterdi! 'Özel iş yerlerinde de uygulanabilir'

Kavurucu sıcaklar etkisini gösterirken uzmanlardan uyarılar geliyor. Prof. Dr. Tuna Katırcıbaşı'dan çalışma saati önerisi geldi. Sıcak havada güneş altında çalışanlar ve 65 yaş üzeri vatandaşların güneş çarpmasına karşı dikkatli olması gerektiğini belirtip "Bence çalışma saatleri modifiye edilebilir. Özellikle tarım işçileri çok aşırı sıcaklarda çalışmalarını devam ettiriyor ve bu maalesef insani değil. Sabah 06.00-09.00 arası ile 17.00-20.00 saatleri çalışmak için daha mantıklı olabilir" dedi.

Finans 06-06-24 10:49

Altın fiyatlarında hareketlilik! Kritik gün yaklaştı, İslam Memiş, İki ihtimal var diyerek rakamları duyurdu!

İç piyasada güvenli liman olarak görülen altın fiyatlarında hareketlilik... Altın yatırımcıları "Altın yükselecek mi, düşecek mi?" sorularına yanıt ararken altında kritik gün de yaklaştı. Cuma günü öncesi 6 Haziran Perşembe günü gram altın ne kadar çeyrek altın ne kadar işte güncel altın fiyatları...

Finans 06-06-24 10:24

Akşener, Erdoğan'la görüştü; İYİ Parti'den çok sert çıkış geldi: Meral Hanım rotayı iyice şaşırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener Beştepe'de bir araya geldi. İki ismin 'sürpriz' görüşmesi Ankara kulislerini hareketlendirirken İYİ Partili isimden Akşener için çok sert bir açıklama geldi. İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Vedat Bayram, "Meral Hanım rotayı iyice şaşırdı. Önce ittifaklar yaptı sonra hepimizin gözü önünde herkesi ortada bıraktı. Şu an Meral Hanım siyasi bir harekete girişse yanında 100 kişi bile bulamaz" dedi.

Haber 06-06-24 07:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ziyaret edecek! Özgür Özel: 'Gün ve saati bugün paylaşılacak'

Siyasetin gündeminde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in AK Parti'yi ziyaret etmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'ye yapacağı ziyaret yer alıyordu. Erdoğan'ın ziyaretin Kurban Bayramı öncesinde olacağını söylemesi gündemi hareketlendirdi. Özgür Özel konuyla ilgili bir açıklama yaparak gün ve saatin bugün açıklanacağını ifade etti.

Haber 05-06-24 18:42

Sıcaktan bunalanları sevindirecek haber! Bu hafta geri dönüyor: İstanbul, İzmir uyku uyuyabilecek, rahat bir nefes alacak

Türkiye sıcak hava dalgasının etkisi altında bunaltıcı sıcakları hissetmeye başlarken şimdi de sağanak yağış haberi geldi. İstanbul bugün en sıcak günlerinden birini yaşarken birçok ilde de 40 derecelik sıcaklar görülüyor. Ancak cuma gününden itibaren İstanbul, İzmir, Ege için "Rahat bir nefes alınacak" değerlendirmesi geldi.

Haber 04-06-24 16:13

Altın fiyatları için kritik tarih: Uzman isim 'Çok kıymetli, beklemek gerek' diyerek duyurdu (4 Haziran gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın yatırımcıları altın fiyatlarında ve altın piyasasındaki gelişmeleri takip ederken uzman isim kritik tarihe dikkat çekti. Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, 'Çok kıymetli' diyerek alım fırsatı için cuma gününe işaret etti. 4 Haziran Salı günü gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Finans 04-06-24 10:32

Kızılcık Şerbeti dizisinde yaprak dökümü! Sette kriz geçiren Müjde Uzman da ayrılıyor

Cuma akşamlarına damga vuran 'Kızılcık Şerbeti'nde 4 oyuncunun diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Dizide Umut’a hayat veren Serkan Tınmaz ile Rüzgâr’ı canlandıran Yiğit Kirazcı’nın vedasının ardından iki ayrılık daha yaşandı. Sette astım krizi geçiren ve çektiği videolarla gündeme gelen dizinin Alev’i Müjde Uzman ekibe veda edecek. Diğer ayrılan isim ise Çimen karakterine hayat veren Selin Türkmen olacak.

Magazin 04-06-24 09:18

En sıcak gün bugün: İstanbul kavrulacak! Ankara, İzmir... Termometreler bu illerde 40 dereceyi aşıyor; işte günün hava durumu

Havalar hızla ısınırken İstanbul'da bugün en sıcak gün yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre diğer birçok ilde ise termometreler 40 derecenin üstünü görecek. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Bakan Özhaseki de sıcaklıklara dikkat çekerek vatandaşları uyardı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara için bugün hava nasıl olacak? İşte il il hava durumu...

Haber 04-06-24 08:47

Kripto para operasyonunda gözaltına alınan Aşkım Kapışmak serbest bırakıldı!

Ankara merkezli birçok ilde sözde kripto varlık alım-satım platformuna yönelik gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 118 şüpheliden yazar Aşkım Kapışmak'ın da aralarında bulunduğu 71 kişi, savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 47 şüpheli ise tutuklandı.

Haber 04-06-24 00:06

2 ayda milyarlarca dolarlık iyileşme! Artıya geçti

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) swap hariç net rezervleri, 29 Mart 2024’ten itibaren 66,5 milyar dolarlık iyileşme ile 31 Mayıs Cuma günü artıya geçerek 1,5 milyar dolara çıktı.

Finans 03-06-24 14:52

İki farklı senaryo! Altın fiyatlarında 9 Mayıs'tan bu yana ilk: Çarşamba ve Cuma düğüm çözülecek

Altın fiyatlarındaki düşüş sonrası yatırımcılar ‘Altın daha da düşer mi?’ sorusuna yanıt arıyor. Ons altındaki kan kaybı gram altın fiyatları üzerinde de etkili olurken bu hafta Çarşamba ve Cuma günlerine dikkat çekildi. Uzmanlar altın fiyatları için tahminlerini açıklarken, altın fiyatları için iki farklı senaryoyu da ortaya koydu. İşte Kapalıçarşı güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları ile herkesi şaşırtacak o tahmin…

Finans 03-06-24 14:22

Son dakika: 325 euro verilecek: Bakan Işıkhan duyurdu: Çalışan anneler için bugünden itibaren başlıyor

Son dakika: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptığı açıklamada, "Sosyal Güvenlik Kurumu aracılığıyla; çocuk bakımı nedeniyle iş hayatından uzak kalan anneleri destekleyerek kayıtlı istihdamda kalmalarını sağlıyoruz. Projemizin ikinci dönem başvuruları başladı. Ankara, İstanbul ve İzmir'de 12 ay boyunca çalışan annelere 325 avro (11.339 TL) destek sağlanacak" dedi.

Finans 03-06-24 10:34

El Nino giderken şimdi de La Nina geliyor! Rekor ihtimali... Şu anda bu sıcaklığa aldanmayalım İşte 3 Haziran Meteoroloji hava durumu raporu

Geçtiğimiz yıl etkisini gösteren Süper El Nino'nun etkisinin hala sürdüğü ancak önümüzdeki günlerde yerini La Nina'ya bırakacağı belirtildi. Prof. Dr. Doğan Yaşar "Şu anda bu sıcaklığa aldanmayalım. Yavaş yavaş hava sıcaklıkları tekrar normale dönecektir" dedi. Yaşar, yazın sıcaklık rekoru olur olasılığına da değindi. Meteoroloji'den gelen açıklamayla ise İstanbul, İzmir, Ankara dahil birçok ilde beklenen en yüksek sıcaklıklar sıralandı. Peki bugün hava nasıl? İşte günün hava durumu raporu!

Haber 03-06-24 07:54

Fenerbahçe resmen duyurdu! Jose Mourinho açıkladı: 'Kadıköy'de buluşuyoruz, haydi yolculuğumuza başlayalım'

Fenerbahçe Spor Kulübü, dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile anlaştıklarını resmen duyurdu. Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun taraftarlara seslendiği bir video paylaşarak imza töreni için saati açıkladı. Videoda Mourinho "Merhaba Fenerbahçeliler. Kadıköy'de buluşuyoruz. Haydi yolculuğumuza başlayalım" ifadelerini kullandı.

Spor 01-06-24 22:52

Kızılcık Şerbeti dizisinde 4 oyuncunun ayrılacağı söyleniyordu! Diziden ayrılan ikinci isim belli oldu

Cuma akşamları izleyecileri ekran başına kilitleyen Gold Film’in fenomen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde 4 oyuncunun diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Dizinin fragmanına günler kala diziden ayrılan isimler duyurulmaya başlandı. Diziden gidecek ikinci ismin ise Umut karakterine hayat veren Serkan Tınmaz olduğu ortaya çıktı.

Magazin 01-06-24 17:27

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahneyi paylaştı! Teşekkür ederim

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde Onaylı Randevu Sistemi'ni anlattıkları bir sahne sosyal medyada gündem oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca söz konusu sahneyi sosyal medya hesabından paylaşarak teşekkür etti.

Kulis 01-06-24 10:54

Yer: Ankara! İki kadının görüntüsü gündem oldu: 'Soruşturma başlatıldı'

Sosyal medyada iki komşu kadının kavgası gündem oldu. Her iki taraf da darp raporu olarak karşılıklı şikayetçi oldu. Ankara Valiliği, "Sözlü, fiziki saldırı ve manevi değerleri aşağılama iddiası" ile soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Haber 31-05-24 19:38

Gözaltına alınmıştı! Aşkım Kapışmak hakkındaki suçlama ortaya çıktı

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, dün gözaltına alınmıştı. Kapışmak'ın gözaltına alındığı operasyonun detayları ortaya çıktı. Ankara merkezli 21 ilde, sözde kripto varlık alım-satım platformuna yönelik gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 127 şüpheli arasında bulunan Kapışmak hakkında, 'yapıya insan kazandırma' faaliyetleri iddiasıyla soruşturma yürütüldüğü belirtildi.

Magazin 31-05-24 17:00

Rüzgar terse döndü! Türk lirasında 33 ay sonra ilk! (31 Mayıs Cuma güncel dolar kuru, dolar TL ne kadar?)

Doların Türk Lirası karşısındaki düşüşü sürüyor. Güne kısmi artışla başlayan dolar/ TL 32,2235 seviyesinde işlem görüyor. Dün satıcılı bir seyir izleyen dolar/TL, günü yüzde 0,14 değer kaybıyla 32,2092'den tamamlamıştı.

Finans 31-05-24 15:11

Emre Altuğ'un Yalı Çapkını dizisinden ayrılması olay olmuştu! Beril Pozam'dan konu ilgili yorum geldi: Kalbim burkuldu

Fenomen dizilerden olan Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurdu. Dizide Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ'un diziden ayrılması sevenlerini üzmüştü. Altuğ'un veda görüntüleri sosyal medyada çok konuşulurken Beril Pozam'dan da konu ile ilgili bir açıklama geldi. Altuğ'un gidişi ile ilgili Pozam, "Kalbim burkuldu" dedi.

Magazin 31-05-24 12:42

Altın fiyatları için dikkat çeken açıklama! İslam Memiş, 'Kademeli alım fırsatı geldi' dedi: 3500 lira seviyesini hedef alacak (31 Mayıs Cuma gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki son gelişmeleri takip etmeye devam ediyor. Altın fiyatlarını Fed'in gösterge olarak kabul ettiği tüketici harcamaları verisi öncesi altın fiyatlarındaki son durum ne? Yatırımcılar alım fırsatını takip ederken gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 31-05-24 12:08

31 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 31 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 31 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 31 Mayıs Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 31-05-24 09:20

TBMM Genel Kurulu'nda 'soytarı' tartışması! O sözlerin ardından gerginlik çıktı

TBMM Genel Kurulu'nda DEM Parti'nin sunduğu, 'Gezi Davasında Yaşanan Adaletsizliklerin Ortaya Çıkarılması' başlıklı araştırma önergesinin görüşüldüğü sırada, DEM Parti Antalya Milletvekili Saruhan Oluç ve AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek arasında tartışma çıktı. Osman Gökçek "Soytarılığın yeri değil burası. Adam gibi lafı dinle, konuşma" diyerek tepki gösterdi. Tartışmaların sürmesi üzerine birleşime 10 dakikalık ara verildi.

Haber 30-05-24 22:48

Sıcaklıklar artıyor! İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya...O ilde 39 dereceyi bulacak!

Yaz bir türlü gelmiyor diyenlere müjdeli haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı yeni raporda sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıktığı görülüyor. İstanbul'da hafta başında termometre 32 dereceyi gösterirken, Antalya'da 38 derece, Adana'da ise sıcaklıklar 39 dereceye kadar yükselecek.

Manşet 30-05-24 20:54

Son dakika| Aşkım Kapışmak gözaltına alındı! Ankara merkezli 21 ilde Smart Trade Coin operasyonu

Ankara merkezli 21 ilde “Smart Trade Coin” isimli sözde kripto varlık alım/satım platformu üzerinden “sıfır risk ile yüksek kazanç” vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik “SİBERGÖZ-42” operasyonları düzenlendi. Operasyonda davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak da İstanbul Siber polisi tarafından gözaltına alındı.

Haber 30-05-24 19:17

BİM'e Ape Ryder Buffalo Elektrikli Bisiklet geliyor! 31 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Kataloğu'nun 31 Mayıs 2024 tarihli yeni sayısı yayınlandı. Katalog'ta elektrikli bisikletten dikey süpürgeye, termostan kulaklığa her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünler yer alıyor. BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde sizi bekliyor.

Haber 30-05-24 15:03