Ardahan Belediye Baskani Haberleri

Teleferik kazası sonrası tutuklanmıştı! Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz tahliye edildi

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasıyla ilgili ilk duruşma bugün görüldü. Mahkeme, tutuklu bulunan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün tahliyesine karar verdi.

Haber 2024-06-11 16:19:42

Antalya'daki teleferik kazasının sanıkları hakim karşısında

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasına ilişkin aralarında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de bulunduğu 5'i tutuklu 12 sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 2024-06-11 13:40:28

5 bin liralık emekli bayram ikramiyesi ile gündemdeydi! Özgür Özel talimat verdi: En düşük emekli maaşını asgari ücrete tamamlayacak

Adana'da Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "5 bin TL olan bayram ikramiyemizi 7 bin TL'ye çıkardık. En düşük emekli maaşı olarak 10 bin TL alan tüm emeklilerimizin kazancını asgari ücrete tamamlıyoruz" dedi. Aydar talimatın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den geldiğini dile getirdi.

Finans 2024-06-11 13:15:51

Eski belediye başkanı meclis toplantısına tuvaletten bağlandı! O anlar dünya basınında geniş yankı uyandırdı

Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde üç kez belediye başkanı seçilen ve görev süresi sona eren eski belediye başkanı Cesar Maia meclis toplantısına tuvaletten bağlanınca gündem oldu. Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıda Maia'nın klozetin üzerinde oturduğu görüldü.

Trend 2024-06-11 11:54:03

En düşük maaş 28 bin lira oldu! Geriye dönük ödeme de alabilecekler: Bayramdan önce hesaplarda

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Kurban Bayramı öncesi belediye personellerine en düşük işçi maaşını 28 bin TL'ye çıkardıklarının müjdesini verirken, geriye dönük işçilerin alacaklarının bir kısmının da bayramdan önce yapılacağını söyledi.

Finans 11-06-24 11:41

5 daire sahibi abla - kardeşin evi görenlerin midesini bulandırdı: 3 kamyona anca sığdı!

Bursa'da bir apartmandan kötü kokular gelmeye başlayınca belediye ekipleri harekete geçti. Kokunun yayıldığı dairenin ev sahipleri kapıyı açmakta uzun süre direndi. Kapı nihayet açıldığında ise evden 3 kamyon çöp çıktı. Evin hali de bina sakininin anlattıkları da ağızları açık bıraktı.

Haber 10-06-24 14:04

Şanlıurfa'da 'kuduz' alarmı! Belediye ve Valilik'ten açıklama: Karantinaya alındılar

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, 2 sahipsiz köpekte kuduza rastlanması üzerine 2 mahallede karantina uygulaması başlatıldı. Belediye ve valilikten açıklama geldi.

Haber 08-06-24 18:24

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! Ekrem İmamoğlu: 'Yeni bir dönem başlıyor'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi. İlk tebrik ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. Sosyal medyadan açıklama yapan İmamoğlu "Yerel yönetimlerimiz için yeni bir dönem başlıyor" dedi.

Haber 08-06-24 16:28

İmamoğlu kazandı, tartışalar bitmedi! Özel duyurdu: AK Parti'de o belediye başkanları için soruşturma açıldı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Toplantısı’nda yapılan oylamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 515 oy ile birlik başkanı seçilmişti. Rakip olarak çıkan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise 250 oy almıştı. Bu seçimin ardından oy oranlarına bakıldığında bazı AK Partililerin, CHP'li Ekrem İmamoğlu'na oy verdiği ortaya çıkmıştı. Özel AK Partili o başkanlar için soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 08-06-24 16:17

İş insanı belediye meclisini bastı, gerginlik tavan yaptı! 'Kimse meclisi basamaz' diye tepki gösterdiler

Çanakkale Lapseki ilçesinde düzenlenen meclis toplantısında gergin dakikalar yaşandı. AK Parti Meclis Üyesi Hakan Genç, İYİ Partili Belediye Başkanı Atilla Öztürk'e, "Yanınızda Candaroğlu, her şeyden Candaroğlu çıkıyor." diyerek tepki gösterdi. O sırada içeri giren inşaat firması sahibi Erdem Candaroğlu, "Benim Candaroğlu, ne oldu?" diye çıkıştı. Bazı üyeler 'kimse meclisi basamaz' sözleriyle tepki gösterdi.

Haber 08-06-24 12:29

DMM'den açıklama geldi: Tüm süreç prosedürlere uygun biçimde ilerlemektedir

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, evrakları tamam olmasına rağmen Irak uyruklu bir kişiye ruhsat vermediği gerekçesiyle valilik tarafından ifadeye çağırılmıştı. DMM'de , yapılan yanlış haber ve paylaşımlarla ilgili "Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a münhasıran uygulanan bir usul olmayıp, hukuki bir sürecin parçasıdır. Tüm süreç kanun ve prosedürlere uygun biçimde ilerlemektedir. Konuyla ilgili manipülatif haber ve paylaşımlara itibar etmeyiniz" açıklamasını yaptı.

Haber 07-06-24 20:47

İmamoğlu'nu kazandıran tablo Erdoğan'ı kızdırdı! 'Talimat' iddiası: 'O isimleri hemen bulun!'

Türkiye Belediyeler Birliği başkanlık seçiminin sonuçlanmasıyla Ekrem İmamoğlu bir görev daha üstlenmiş oldu. Ancak seçime damgasını vuran başka bir detay var ki o da AK Partili belediye başkanlarının da İmamoğlu'na oy verdiğinin ortaya çıkması. Ses getiren bu iddia üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şu talimatı verdiği öne sürüldü: O isimler bulunsun!

Haber 07-06-24 16:41

Bu sefer özel bir anlam taşıyor! Türkiye nefesini tuttu: İkinci astronot Tuva Cihangir Atasever'in sadece 3 dakikası olacak

Alper Gezeravcı'nın ardından Türkiye bu kez de Tuva Cihangir Atasever'in uzay yolculuğuna kilitlendi. Heyecanla beklenen uçuş öncesi konuşan Atasever 3 dakika içinde yapması gerekenleri anlattı. Öte yandan Atasever'in yörünge altı araştırma uçuşu, içinde bulunacağı "VSS Unity" bakımından da özel bir anlam taşıyor. Tarihi uçuş için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan da bir davet geldi!

Haber 07-06-24 14:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indiren belediye başkanına soruşturma: Cumhurbaşkanına hakaret

31 Mart yerel seçimlerinde Tatvan Belediye Başkanı seçilen Mümin Erol göreve geldikten sonra, makam odasında asılı duran Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirip görüntüleri paylaşmıştı. Erol hakkında 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı.

Haber 07-06-24 11:52

İYİ Partili başkan, Abdullah Çatlı'nın adını meydana verdi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yaptığı açıklamada 28 yıl önce hayatını kaybeden Nevşehirli Abdullah Çatlı'nın adının Borsa Kavşağına verildiğini söyledi.

Haber 07-06-24 11:21

Ekrem İmamoğlu farklı kazandı! Ortaya çıkan tablo herkesi şaşırttı: ‘AK Partili başkanlar da İmamoğlu’na oy verdi’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, rakibinin iki katından fazla oy fark atarak Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçilmesi sonrası dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. AK Partili Başkanlar da İmamoğlu’nu mu destekledi?

Haber 07-06-24 07:57

CHP Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'den hakkındaki 'akrabalarını işe aldı' iddialarına yanıt! Çalışıyor ve çalışacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, hakkındaki 'akrabalarını işe aldı' iddialarına yanıt verdi. Özer'in iddialara yanıt verdiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Manşet 06-06-24 12:09

Valilik, Afyonkarahisar Belediye Başkanı'nı ifadeye çağırdı! Sığınmacı tartışmaları gündem olmuştu

31 Mart seçimlerinden önce DEM Parti'lilerle ilgili sözleri seçimlerden sonra da sığınmacılar için yaptığı düzenlemelerle gündem olan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal yabancı uyruklu bir kişiye ruhsat vermediği gerekçesiyle valilik tarafından ifadeye çağırıldı.

Manşet 06-06-24 10:25

SON DAKİKA | Ekrem İmamoğlu Belediyeler Birliği Başkanı oldu! İlk mesajları dikkat çekti

Son dakika haberi: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 515 oy alarak Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı'na seçildi. Seçimin ardından İmamoğlu ilk konuşmasında dikkat çeken mesajlar verdi.

Haber 05-06-24 16:35

SON DAKİKA | Yerine kayyım atanmıştı! Görevden uzaklaştırılan belediye başkanı Mehmet Sıddık Akış'a hapis cezası: Karar sonrası gerginlik çıktı

Son dakika haberi: Görevden uzaklaştırılan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Hakkari'de, "silahlı terör örgütünü yönetmek" suçundan yargılanan Akış'a yargılandığı davada 19 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Kararı yürüyerek protesto etmek isteyen bir grup ile güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Oruç dahil bir grup ise kararı valilik binası önünde protesto etti.

Haber 05-06-24 13:59

Fare zehri içip intihara kalkıştı! Tesadüf eseri oradan geçen doktor sayesinde hayata tutundu

Tekirdağ Kapaklı’da fare zehri içerek intihar etmeye kalkan vatandaş, tesadüf eseri olay yerinden geçen doktorun müdahalesiyle hayata tutundu. Hastaneye kaldırılan şahsın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Şahsa ilk müdahaleyi yapan doktorun ise eski Karaağaç Belediye Başkanı olduğu öğrenildi.

Haber 05-06-24 12:08

TBMM'de DEM Partili milletvekilleri kürsüyü işgal etti! Genel Kurul'da kavga çıktı

TBMM Genel Kurulunda, DEM Parti grup önerisi görüşmeleri sırasında gerginlik yaşandı. DEM Parti milletvekilleri, Hakkari Belediye Başkanı'nın görevden alınmasını protesto için kürsüyü işgal etti. Bazı milletvekillerinin DEM Partililere tepki göstermesinin ardından kavga çıktı. Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca birleşime ara verdi.

Haber 04-06-24 20:23

Siyasette 'kayyum' rüzgarı! Özel - Bahçeli gerildi, DEM Parti tepkili AK Parti sessiz

Bilindiği gibi Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış görevden alınmış İçişleri Bakanlığı kararıyla Hakkari Valisi Ali Çelik, kayyum olarak belediyeye atanmıştı. Bu gelişme ardından siyasi partiler de tek tek konu hakkındaki görüşlerini paylaştılar. DEM Parti, belediyenin polis zoruyla gasp edildiğini savunurken MHP lideri Devlet Bahçeli, bu karar nedeniyle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı tebrik etti.

Manşet 04-06-24 15:49

Sinem Dedetaş hızlı başladı! Hilmi Türkmen'in izin verdiği tartışmalı binanın ruhsatını iptal etti, inşaat durdu

31 Mart seçimlerin rakibi AK Partili Hilmi Türkmen'i geçerek Üsküdar'ın yeni belediye başkanı olan Sinem Dedetaş göreve hızlı başladı. Daha önce sosyal medyada da bazı tartışmalara yer açan boğaz gören bir parkın önüne yapılan inşaatın ruhsatını iptal etti. İzinleri Türkmen tarafından verilen inşaattaki çalışmalar durduruldu.

Manşet 04-06-24 11:58

Bahçeli'den 'Hakkari' çıkışı! İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı tebrik etti: Türkiye muz cumhuriyeti değildir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Hakkari Belediye Başkanı'nın görevden alınmasıyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı tebrik eden Bahçeli, "Örgüt propagandası yapmak suçlarından yargılanması süren ve hakkındaki kararın açıklanması an meselesi olan birinin seçimlere katılması başlı başına bir skandaldır." ifadelerini kullandı.

Haber 04-06-24 11:16

Antalya Belediye başkanının makam aracına cam bardak fırlatıp sileceğine zarar vermişti! Şüpheli gözaltına alındı

Antalya'nın Finike ilçesinin Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Geyikçi'nin makam aracına geçen cumartesi gecesi belediye hizmet binası önünde park halindeyken zarar verildi. Güvenlik kameralarından yapılan incelemenin ardından olayın şüphelisi B.K. gözaltına alındı. Üzerine cam bardak fırlattığı aracın sileceğine zarar veren şüphelinin kendisini de yaraladığı ve kanını makam aracına sürdüğü tespit edildi. Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, kınadığı olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

Haber 03-06-24 18:36

Kayyım kararına ilk tepki! Özgür Özel, Hakkari Belediyesi'nde yaşananlara sert çıktı: Hakkari halkının iradesini yok saymaktır

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış için önce gözaltı kararı verildi, ardından belediyeye kayyım atandı. Peş peşe yaşanan gelişmelere CHP lideri Özgür Özel'den tepki geldi.

Haber 03-06-24 15:14

Görüntüler sosyal medyada viral oldu! Dersten kaçan öğrenciler valiye yakalandılar

Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, Üzümlü Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, belediye başkanları, birim amirleri ve Üzümlü ilçesindeki mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla muhtarlar toplantısı yapıldı. Toplantının yapıldığı esnada pencereden beliren öğrenciler yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Haber 03-06-24 10:36

Son dakika: Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış, Van'da gözaltına alınmıştı! Görevden alındı

Son dakika: Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış hakkında gözaltı kararı verildi. Bunun üzerine Van'da bulunan Akış, Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Akış'ın, işlemler için Hakkari'ye götürüleceği öğrenildi. İçişleri Bakanlığı yaptığı açıklamayla Akış'ın görevden alındığını duyurdu. Hakkari Belediyesine kayyum atandı.

Haber 03-06-24 09:12

Küçükçekmece’de çöken 3 katlı binanın bitişiğindeki bina kontrollü şekilde yıkıldı!

Küçükçekmece'de sabah saatlerinde 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 8 kişinin yaralandığı çöken 3 katlı binanın bitişiğindeki boş bina belediye ekiplerince kontrollü şekilde yıkıldı.

Haber 03-06-24 01:24

Mansur Yavaş miting düzenlemişti! Fark 289... Pınarbaşı'nda CHP'li aday kazandı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin yenilenmesine karar verilen bazı ilçeler vardı. O ilçelerde bugün sandık başına gidildi. Sabah 08.00'da başlayan oy verme işlemi saat 17.00'da sona erdi. Oy sayımının ardından sonuçlar geldi. Mansur Yavaş miting düzenlediği Pınarbaşı'nda CHP'nin adayı Deniz Yağan 289 oy farkıyla kazandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "CHP'nin belediye sayısı 409'dan 411'e çıkmıştır" dedi.

Haber 02-06-24 18:55

İmamoğlu Kapımızda bekleyen bir durum diyerek açıkladı! 40-50 yılda bitiremeyiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece’de çöken 3 katlı bina enkazından incelemelerde bulundu. İmamoğlu incelemelerinin ardından çöken binanın önünde açıklamalarda bulundu. İmamoğlu açıklamasında yeni bir yapılanmayı sonuna kadar destekleyeceklerini belirtti.

Haber 02-06-24 17:05

O illerde seçmen sandık başına gidiyor! Kritik gün... YSK yenilenmesine karar vermişti

YSK'nın seçimlerin yenilenmesi kararı verdiği Kayseri'nin Pınarbaşı, Şanlıurfa'nın Hilvan ve Aksaray'ın Güzelyurt ilçeleri ile Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Güneykaya, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran, Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar ve Aksaray'a bağlı Sağlık beldelerinde seçmenler, belediye başkanı seçmek üzere bugün sandık başına gidiyor.

Haber 02-06-24 08:29

Meksika'da belediye başkanı adayına saniye saniye suikast anı! Başından vurarak öldürdü

Meksika'nın Guerro eyaletinde bir belediye başkan adayı suikaste kurban gitti. Seçimlere günler kala düzenlediği mitingde başından vurulan belediye başkan adayı hayatını kaybederken, katil o anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntüledi.

Haber 30-05-24 16:41

İzmir'de 30 yaş üstü öğrencileri üzecek haber! Sınır getirildi

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 30 yaş üzerindeki öğrencilerin ulaşım kartları için yeni karar aldı. Buna göre 30 yaş sınır olarak belirlendi. 30 yaş üzeri öğrencilere ulaşımda tam bilet tarifesi uygulanacak.

Finans 30-05-24 13:02

Belediye başkanından belediye çalışanına cinsel saldırı! 'Siyasi kumpas' dedi...

Zonguldak'ın Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş'ın (51), belediye çalışanı Duygu K.’ye (32) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Suçlamaların siyasi kumpas olduğunu öne süren Başkan Demirtaş, ‘Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı’ suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Demirtaş’a ayrıca, cinsel taciz suçundan da 10 ay hapis cezası verildi. Bu cezada hükmün açıklanması geri bırakıldı. İşte detaylar...

Haber 29-05-24 10:59

İsias Otel davasında yeni gelişme! Belediye görevlilerine soruşturma izni verildi

6 Şubat’taki depremde, Adıyaman'da KKTC'li sporcuların ve tur rehberlerinin de aralarında bulunduğu 72 kişiye mezar olan ve 8 kişinin yaralandığı Grand İsias Otel davasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Otelin ilk yapım aşaması ve ikinci ruhsat aşamasında imzası bulunan belediye görevlilerine soruşturma açılmasına izin verildi.

Haber 29-05-24 01:29

Belediye başkanına saldırıda yeni detay: İfadeleri ortaya çıktı: 'Gıcıklık hakkımı kullanıyorum, bana oy vermediniz' dedi

Trabzon Tonya Belediye Başkanı'nın makamında uğradığı saldırı sonrası tutuklanan 35 yıllık memurun ifadeleri ortaya çıktı. Başkanın kendileri için mesai saatlerini ihlalden savunma istediğini ve kendilerine, 'Gıcıklık hakkımı kullanıyorum, bana oy vermediniz' dediğini iddia eden memur, başkanı darbetmediğini savundu. İşte detaylar...

Haber 27-05-24 11:11

Sokak köpekleriyle tartışmaya Mansur Yavaş da katıldı! Sözleri sosyal medyada olay oldu: Kısırlaştırmayla yetmez!

Türkiye'nin gündemindeki 'Başıboş köpek sorunu' ile ilgili bir açıklama da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Avrupa'da hiçbir yerde sahipsiz sokak hayvanı olmadığını belirten Yavaş 'Kısırlaştırılmalı mı uyutulmalı mı?' tartışmalarıyla ilgili dikkat çeken sözler sarf etti. Yavaş "Sadece kısırlaştırma yöntemiyle artışı durdurma imkanı yok" diye konuştu.

Manşet 26-05-24 08:05

Belediyeye ait fırının görüntüleri büyük tepki çekti! ‘Pislik içinde, rezalet’ diyerek paylaştılar…

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde faaliyeti durdurulan 'Halk Ekmek Fabrikası'nın paylaşılan fotoğrafları tepki topladı. Koçarlı belediyesine ait ekmek fırınının, sağlıksız ve adeta harabeyi andıran bina koşullarında ürettiği ekmekleri halka yedirdiği ortaya çıktı. 31 Mart seçimlerinde CHP'den Koçarlı Belediye Başkanı seçilen Özgür Arıcı, "Bütün bu pislik içinde, bu berbatlık içinde Koçarlı halkına ekmek yedirmişler." diyerek fırını kapattıklarını duyurdu.

Haber 25-05-24 14:08

Makamında saldırıya uğrayan Belediye Başkanı Beşel olayı anlattı: 'Kafa atıp, elini silaha uzattı'

Trabzon Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, mesai saatine uymadığı iddia edilen iki memur tarafından dün makamında saldırıya uğramıştı. Başkan Beşel yaşadığı korku dolu anları anlattı. Beşel memurlardan birinin kendisine kafa attığını ardından ise belindeki silah doğru elini uzattığını ifade etti. Fakat odadaki diğer kişilerin, memurun silahı eline almasını engellediğini belirtti.

Haber 25-05-24 14:02

Tonya Belediye Başkanı Beşel'e makam odasında saldırı! Belediye memurları tarafından darbedildi! Adalet Bakanı Tunç'tan açıklama

Trabzon'un Tonya ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Osman Beşel (61), mesai saatine uymadıkları iddiasıyla haklarında tutanak tutturduğu iki memur tarafından makam odasında darbedildi. Başkan Beşel, hastanedeki tedavisi sonrası taburcu edilirken, memurlar ise gözaltına alındı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Haber 25-05-24 01:00

İmamoğlu tarih verdi: İstanbul'un taksi sorunu için yeni adım! Paylaşımlı yolculuk şirketleri dahil...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un taksi sorununun çözümüne dair taraflarla bir toplantı yapacaklarını söyledi. Toplantıya paylaşımlı yolculuk şirketleri de dahil edildi.

Finans 24-05-24 13:47

Beşiktaş başkanı Hasan Arat, kupa finali öncesi tribünü terk etti!

Hasan Arat, protokolde kendine ayrılan yere Beşiktaş'a şike imasında bulunan Trabzon Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in olması nedeniyle protokolde oturmayı reddetti.

Spor 23-05-24 20:58

AK Parti'de 'PR harcaması' rahatsızlığı! Belediyelere fatura mı kestiler? İmamoğlu'nun Roma çıkarması sonrası onlar da start verdi

AK Parti içerisinde seçim sonrası hazırlanan raporun önemli çıkış noktalarından biri de sosyal medya! Sosyal medyada kendi gücünü artırmak, kişisel bilinirliğini yükseltmek isteyen siyasilerin belediye bütçelerinden harcama yaptıkları iddia edildi. Hükümet içinde yeni dönemde bunların önünün kesilmesi gerektiği görüşü hakim.

Kulis 23-05-24 14:07

CHP’yi üzen haber! Çankaya eski Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor intihar etti

CHP kulislerinde üzüntü yaratan bir gelişme yaşandı. Ankara'da eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, bulunduğu apartmandan atlayarak intihar etti.

Haber 23-05-24 13:39

Ek kaynak için Ankara'nın yolunu tutan belediye başkanlarına Bakan Özhaseki'den sert çıkış! 'Devlet bu yükü niye çeksin?'

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktı. Belediye başkanları yeni dönem için çalışmalarını başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf tedbirlerini açıkladı. Bütçe yönetiminde sıkıntı yaşayan belediyeler ek kaynak için Ankara'nın yolunu tuttu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ek kaynak talep eden belediye başkanlarına sert çıktı.

Finans 23-05-24 11:33

Fahiş fiyat değil bu kez indirim! 3 çeşit yemeğin fiyatı şaşırttı! Restoranın önünde kuyruk oluştu

Samsun’da Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen 153 Restoran’da 3 çeşit yemek 70 TL’ye indirildi. İndirim sonrası vatandaşlar restoran önünde kuyruğa girdi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Bu tip yerlerin sayısını esnafımıza zarar vermeyen lokasyonlarda arttırmayı hedefliyoruz" açıklamasını yaptı.

Finans 22-05-24 17:18

Belediye Başkanı duyurdu! O ilçede emeklilere 5 bin TL ikramiye!

Milyonlarca emekli Kurban Bayramı öncesi ikramiyelerinin yatıp yatmayacağını merak ederken Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşayanlar için bir destek haberi daha geldi. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, yerel seçimler öncesi emeklilere vaadi olduğunu hatırlatarak 5 bin TL bayram ikramiyesi için başvuruların tamamlandığını açıkladı.

Finans 22-05-24 16:31