Gayret Es Anlamlisi Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri es-Sabah ile görüştü! İki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ve es-Sabah'ın huzurunda iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı.

Haber 2024-05-07 18:32:01

Ece Üner sosyal medyada isyan etti! CHP, AKP ya da başka parti fark etmez...

Sözcü TV'deki program yapan Ece Üner sosyal medyada isyan etti. Twitter'da linçlendiğini söyleyen Ece Üner "İşimi yaptığım yıllar boyunca hür irademle sadece ve sadece halkın ve hakkın sesi olmaya gayret ettim" dedi.

Magazin 2024-04-14 09:19:38

MHP'den Bizim oyumuz daha yüksek çıkışı: DEM Parti'nin altında göstermeye çalışanları biliyoruz

MHP'den yerel seçim sonuçlarıyla ilgili bir tepki geldi. Partinin 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı oy oranıyla ilgili gerçek dışı haberler yapıldığı belirtilen açıklamada "MHP'nin oy oranlarının özellikle DEM'in oy oranının altında gösterilmesi için kimlerin gayret gösterdiği tarafımızca bilinmektedir" dendi.

Haber 2024-04-03 10:19:22

Bakan Kacır'dan seçim sonrası ilk açıklama! Ekonomimizi güçlendirmek için daha fazla gayret göstereceğiz

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'dan 31 Mart yerel seçimleri sonrası açıklama geldi. Kacır ekonomi vurgusu yaptığı açıklamasında, "Yatırım, istihdam, üretim ve ihracat rotasında kalkınma yolculuğumuzda daha hızlı yol almak ve ekonomimizi güçlendirmek için daha fazla gayret göstereceğiz" değerlendirmesini yaptı.

Finans 2024-04-01 13:11:33

Fatih Altaylı RTÜK Başkanı'na tepki gösterirken Selen Görgüzel'in sperm açıklamasını da es geçmedi! Sert tepki

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in sözlerine sert çıkan Fatih Altaylı konuşmasında Selen Görgüzel'in sperm açıklamasını da es geçmedi. Selen Görgüzel ise sosyal medyadan Altaylı'ya sert çıktı. İşte yaşanan olayın detayları ve açıklamalar...

Magazin 03-03-24 13:27

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Galatasaray maçını es geçerek konuştu!

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos haklı bir galibiyet aldıklarını ve mücadelenin adil bir sonuçla tamamlandığını belirtti.

Spor 25-02-24 21:59

Asgari ücret, emekli, memur zammı… Mehmet Şimşek açık açık söylemişti: Dikkat, milyonları ilgilendiriyor! Maaş hesaplamasında sistem değişiyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek geçtiğimzi dönemde memur ve emekli maaşı ile asgari ücret zammının gerçekleşen değil, hedef enflasyona göre yapılacağını duyurmuştu. Ocak 2024’te bu uygulama es geçilse de Temmuz zammı için dikkat çeken iddia Ekonomist Şenol Babuşcu’dan geldi. Babuşcu, “Seçimden sonra yapılacak yasal düzenlemelerle memur, emekli, işçi maaş artışları ve asgari üçret gelecek dönemin hedef enflasyonuna göre belirlenecek” dedi.

Finans 17-02-24 15:06

CHP Genel Başkanı Özel, Dikili'de halk buluşması etkinliğine katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu seçimde kurumsal ittifaklar yok. İstedik, gayret ettik ama başarılı olamadık." dedi.

Yurthaber 16-02-24 13:40

Kuveyt Emiri parlamentoyu feshetti!

Kuveyt Emiri Şeyh Meşal el-Ahmad el-Cabir es-Sabah, yayınladığı kararname ile parlamentoyu anayasayı ihlal etmekle suçlayarak feshetti.

Haber 15-02-24 23:24

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya böyle duyurdu! 'Bizim için yok hükmündedir'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yılın ardından Mısır'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'de ateşkes ve yardımlar önceliğimiz" dedi. Öte yandan Erdoğan, "Gazze halkının topraklarından sürgün ettirilmesi yönündeki girişimler bizler için yok hükmündedir" ifadelerini kullandı.

Haber 14-02-24 17:43

12 yıl sonra bir ilk! Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır'da...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra, resmi ziyarette bulunmak üzere özel uçakla Mısır'ın başkenti Kahire'ye geldi. Erdoğan’ı havalimanında Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi törenle karşıladı.

Haber 14-02-24 14:59

Irak'a hava saldırısı! Haşdi Şabi komutanı öldürüldü

Irak'ın başkenti Bağdat'ta Şii milis gücü Haşdi Şabi'nin komutanlarından Abu Bakır es-Saadi'nin hava saldırısında öldürüldüğü belirtildi. Olay yerinde toplanan bölge halkından bir grup, "Amerika'ya hayır" sloganları attı. Irak hükümetinden konuya ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haber 07-02-24 23:43

İstanbul Tabip Odası Başkan Adayı Dr. Ahmet Erçek seçim beyannamesini açıkladı

İstanbul Tabip Odası Başkanlığı için yapılacak seçimde ‘Değişim Grubu’ndan aday olan Dr. Ahmet Erçek, hazırladıkları beyannameyi meslektaşlarına açıkladı. Yönetime talip olduklarını ifade eden Erçek, “2024 İstanbul Tabip Odası seçimlerini kazandığımızda, bir meslektaşımızı dahi dışarıda bırakmamaya, tamamını kucaklamaya gayret edeceğiz. Mesleğimizin ve memleketimizin menfaati hangi taraftaysa, biz o safta olacağız” dedi.

Haber 04-02-24 16:17

Irak'taki saldırılar sonrası gündeme gelmişti! ABD resmen duyurdu! 'İleriki günlerde başlayacak'

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ABD askerlerinin Irak'taki geleceğine yönelik görüşmelerin ileriki günlerde başlayacağını duyurdu. ABD’nin, Irak'ta bulunan üslerine yapılan saldırılara karşılık olarak, İran destekli gruplara yönelik gerçekleştirdiği hava saldırılarının ardından Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ABD’nin ülkeden askerlerini çekmesini istemiş, ancak Pentagon bu konuda kendilerine resmi bir talep ulaşmadığını belirtmişti.

Haber 25-01-24 19:40

'Tabiri caizse hortumlarlar' İmamoğlu'ndan çok konuşulacak sözler! 'Ekonomiyi yönetemeyenler kentsel dönüşümü de yönetemezler'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan'da; Yeşilpınar Evleri 2. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde çarpıcı açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Sizin evinizi 1 liraya mal edeceğiz derken milletin cebinden bunun 20-30 katı çıkacak şekilde sistem yönetmeye gayret edenlerin ya da bu sistemi övenlerin yaptığı hatalardan anlıyoruz ki ekonomiyi yönetemeyenler kentsel dönüşümü de yönetemezler" dedi ve "Tabir-i caizse hortumlarlar" ifadelerini kullandı.

Haber 20-01-24 14:50

Hakkari Valisi Ali Çelik, zoon üzerinde görüştüğü 5 bin öğretmene teşekkür etti

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, karne günü dolayısıyla 5 bin öğretmenle zoom üzerinde görüşerek gösterdikleri gayret ve verdikleri emekler için kendilerine teşekkür edip iyi tatiller diledi.

Yurthaber 19-01-24 14:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara adayı ve büyükşehirler açıklaması! Pazar gününü işaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hz. Ali Camii’nde cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bu hafta Pazar günü büyükşehirler ve kalan illerdeki adayları açıklayacağız. Ön açıklamaları arkadaşlarımız yapıyor, Pazar gününe yetiştirmeye gayret ediyoruz. Ankara merkezli olarak ATO Kongre Salonu'nda toplantımızı yapacağız." dedi.

Haber 12-01-24 14:12

‘Barbie-Es’ fuhuş operasyonunda yakalanan 18 şüpheli adliyeye sevk edildi

Eskişehir merkezli olarak 5 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen ‘Barbie-Es’ isimli fuhuş operasyonunda yakalanan 8’i kadın 18 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 08-01-24 12:12

Büyükşehir’in vizyon projeleri ile ’Dirençli Kent: Kayseri’

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, birbirinden önemli vizyon projeler arasında yer alan kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde şehri daha yaşanabilir, daha güvenli, daha konforlu ve daha estetik yapılar ile donatarak, dirençli bir kent oluşturmak için gayret ettiklerini söyledi.

Yurthaber 27-12-23 10:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede İsrail’in Filistin topraklarındaki saldırıları ve Gazze’ye insani yardım ulaştırma gayretleri ele alındı.

Haber 20-12-23 20:17

Bir kez daha cumhurbaşkanı seçildi! Mısır'da Sisi'nin 'yeni' dönemi başlıyor: Oyların yüzde 90'ını aldı

Mısır'daki Ulusal Seçim Kurumu, mevcut Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin yeniden cumhurbaşkanı seçildiğini duyurdu.

Haber 18-12-23 16:07

Son Dakika | Kuveyt Emiri es-Sabah hayatını kaybetti

Son dakika: Kuveyt Devlet Televizyonu'nun bildirdiğine göre, Kuveyt Emiri es-Sabah 86 yaşında hayatını kaybetti. Emir es-Sabah'ın vefatı üzerine Kuveyt Bakanlar Kurulu, Veliaht Prens Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın ülkenin yeni emiri olduğunu açıkladı.

Haber 16-12-23 13:05

Altın Kelebek Ödülleri gecesine sunucu Cem Davran'ın Atatürk sözleri damga vurdu! 'Es geçenler var ama ben...'

Bu yıl 49'uncusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesi oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşiyor. Cem Davran ve Çağla Şıkel'in sunduğu geceye Cem Davran'ın Atatürk ile ilgili sözleri damga vurdu.

Magazin 03-12-23 23:20

Anadolu Ajansı kameramanı İsrail saldırısında hayatını kaybetti

AA'nın Gazze'de görev yapan kameramanı Muntasır es-Savvaf, İsrail hava saldırısında hayatını kaybetti.

Haber 01-12-23 17:32

Fenerbahçe-Karagümrük maçının yankıları sürüyor! Sarı-Lacivertli yönetici Ahmet Ketenci'den açıklama: Bizim de penaltımız es geçildi!

Fenerbahçeli yönetici Ahmet Ketenci imzasıyla Fenerbahçe'nin resmi kanallarından bir açıklama yayınlandı. Yapılan açıklamada Galatasaray'a göndermede bulunulurken, Karagümrük maçında yaşananlara dair "Takımımızın da yüzde yüz penaltısının es geçildiği tartışılmaz bir gerçektir" denildi. İşte detaylar...

Spor 28-11-23 16:48

Mısır ve İspanya'dan Filistin açıklaması! 'Hazırız' mesajı verildi

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Filistin devletinin kurulması gerektiğini ve kurulacak bu devletin silahsızlandırılmış ve NATO ya da Birleşmiş Milletlere (BM) ait güçlerin garantörlüğünde olmasına hazır olduklarını ifade etti. Ayrıca İspanya Başbakanı Sanchez de kısa zamanda Filistin devletini tanıyacaklarının işaretini verdi.

Haber 24-11-23 18:53

CUMA NAMAZI KILINIŞI VE CUMA SAATLERİ 17 KASIM 2023: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Diyanet açıkladı!

Cuma namazı kılınışı ile ilgili araştırmalar 17 Kasım 2023 tarihinde hız kazandı. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü geçtiğimiz hafta cuma hutbesş konusu "Azim ve gayret sahibi bir mümin olabilmek" olarak belirlemişti. Bu haftanın konu başlığı ise İman, ibadet ve ahlak bütünlüğü" oldu. Diyanet'in yaptığı açıklamaya göre bugün cuma namazı İstanbul'da 12:54'te, Ankara'da 12:38'de, İzmir'de 13:01'de kılınacak. Peki, cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte ayrıntıl

Haber 17-11-23 11:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi ile kritik görüşme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Riyad'da Gazze gündemiyle gerçekleştirilen İslam İşbirliği Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi temasları kapsamında Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile görüştü.

Haber 11-11-23 18:46

CUMA HUTBESİ KONUSU 10 KASIM 2023! Diyanet cuma hutbesi konusu: Azim ve gayret sahibi bir mümin olabilmek

Cuma hutbesi konusu merak edildi. Geçtiğimiz hafta konu başlığı Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından "Zulme Rıza Göstermek Zulümdür" olarak belirlenmişti. Peki, cuma hutbesi konusu ne oldu? İşte 10 Kasım 2023 cuma hutbesi konusu ile ilgili ayrıntılar...

Haber 10-11-23 12:02

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile Gazze'deki durumu görüştü

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, İsrail-Filistin çatışmasında son durum ele alındı.

Haber 20-10-23 19:52

Biden açıkladı! Sisi sınırı açmayı ve 20 kamyonun Gazze'ye geçmesini kabul etti

ABD Başkanı Joe Biden, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin insani yardımları taşıyan yaklaşık 20 kamyonun Gazze'ye ulaşması için Refah Sınır Kapısı'nı açmayı kabul ettiğini söyledi. Telefon görüşmesi yapan Biden ve Sisi, Birleşmiş Milletlerin insani yardım çağrısına "acil ve güçlü" şekilde yanıt verilmesinin teşvik edilmesinde mutabık kaldı.

Haber 19-10-23 01:09

Dünyanın gözü kulağı oradaydı... Blinken açıkladı: Flaş Refah Sınır Kapısı kararı!

ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede bölgedeki durumla ilgili konular ele alınırken, Refah Sınır Kapısı'nın durumuyla ilgili de istişare yapıldı. Blinken görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Refah Sınır Kapısı yeniden açılacak" dedi.

Haber 16-10-23 00:26

Mısır ile ABD'den Gazze diplomasisi! Blinken ve es-Sisi görüştü

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Mısır’ın başkenti Kahire’de bir araya geldi. Görüşmede, İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar ile stratejik ortaklığın geliştirilmesi konuları ele alındı.

Haber 15-10-23 18:58

Hakan Fidan’dan Mısır’da peş peşe kritik temaslar! Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile de görüştü…

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır’da İsrail ile Filistin krizi ile ilgili kritik görüşmelerde bulundu Fidan, Kahire'de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile bir görüşme gerçekleştirdikten sonra Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile de bir araya geldi.

Haber 14-10-23 12:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sisi telefonda görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 09-10-23 22:43

O isim Hakan Fidan'la görüşmesi için görevlendirildi! Gündem: Sınır güvenliği

Ankara'da yaşanan hain saldırı girişiminin ardından Türkiye Kuzey Irak'ta terör örgütü hedeflerini bir bir vurmaya devam ediyor. Türkiye'den peş peşe hamleler gelirken Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani, Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin’i sınır güvenliği sorununun çözümü noktasında ikili güvenlik komisyonunun çalıştırılması amacıyla Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmesi için görevlendirdi.

Haber 05-10-23 21:59

Bu belirti varsa dikkat! Sakın es geçmeyin, kansere yakalananların yüzde 86'sında görülüyor

Erken teşhis sağlık açısından önemlidir. Vücudu dinlemek, en ufak bir değişimi ve bedeninin verdiği tepkiyi fark etmek bu nedenle oldukça mühimdir. Kanser dünya üzerinde ölüm nedenleri arasında ikinci sırada bulunuyor. Uzmanlar "Erken tanı hayat kurtarır" diyerek durumun ehemmiyetine dikkat çekerken taramalar için de mutlaka uzmana gidilmesini tavsiye ediyor. İşte kanser hastalarının yüzde 86’sında görülen o belirti...

Haber 25-09-23 07:25

Milli Savunma Bakanı Güler: Yunanistan ile son dönemde gelişen olumlu havanın devamına yönelik gayretlerimiz devam etmektedir

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kafkasya'daki istikrara büyük önem verdiklerini belirterek, "Bölgede bir an evvel kalıcı barışın tesis edilmesi için büyük gayret sarf ediyor, can kardeşimiz Azerbaycan'ı 'iki devlet, tek millet' anlayışıyla desteklemeye devam ediyoruz." dedi. Güler "Yunanistan ile son dönemde gelişen olumlu havanın devamına yönelik gayretlerimiz devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Haber 15-09-23 18:12

SON DAKİKA | 12 Eylül'ün yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Anayasa' mesajı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Yeni Anayasa Sempozyumu'nda önemli açıklamalarda bulundu. "Yeni Anayasa meselesi gündemimizin ilk sırasındaki yerini koruyor" diyen Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı hedefimizin unsurlarından biri olan yeni anayasayı milletimize kazandırana kadar çalışmayı, gayret etmeyi, mücadeleyi asla bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

Haber 12-09-23 14:25

SON DAKİKA | G20'de kritik temaslar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır lideri Sis ile görüştü, tüm dünyaya çağrı yaptı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi kapsamında geldiği Hindistan’da, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile görüştü. Erdoğan ayrıca zirve kapsamında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile de bir araya geldi. Daha sonra düzenlenen toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mülteci sorununa dikkat çekerek dünyaya seslendi. Erdoğan yaptığı konuşmada "Denizler mülteci mezarlığı oldu. Yerinden edilenlerin ülkelerine dönüşleri sağlanmalı" dedi.

Haber 10-09-23 14:33

Kerkük'te ortalık karıştı! Sokağa çıkma yasağı ilan edildi, Irak Başbakanı'ndan 'operasyon' talimatı

Irak'ın Kerkük kentinde Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) destekçisi bir grubun, ordu kontrolündeki binanın KDP'ye teslim edilmesine karşı çıkanların kapattığı Erbil-Kerkük kara yolunun açılması talebiyle düzenlediği protesto sonrası kentte sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Öte yandan Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani, sokağa çıkma yasağı ilan edilen Kerkük'te olay çıkaranlara karşı güvenlik güçlerinin operasyon başlatması talimatı verdi.

Haber 02-09-23 20:08

SON DAKİKA | Bakan Koca'dan çocuklara cinsiyet değişikliği yapıldığı iddialarına yanıt! 'Buna asla müsaade etmeyiz'

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, çocuklara cinsiyet değişikliği yapıldığı iddialarına ilişkin, "Konu bir vatandaşımızın sağlığı ise tüm imkanlarımızla bu sağlık sorununu çözmek için var gücümüzle gayret ederiz. Bahse konu olan işlemler 18 yaşından küçüklerimize uygulanmış ise bu kabul edilemez. Buna asla müsaade etmeyiz. Bakanlığımızın incelemesi devam ediyor" dedi. Koca ayrıca, bir hastanede malzeme sıkıntısına bağlı tedavinin yapılamadığı iddiaları için "asılsızdır" dedi.

Haber 22-08-23 12:08

Irak'ta İsveç Büyükelçiliği'ne saldırı! Ateşe verdiler

İsveç'te Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına tepki gösteren Şii dini ve siyasi lider Mukteda es-Sadr’ın lideri olduğu Sadr Hareketi’ne bağlı gruplar, Irak’ın başkenti Bağdat’ta İsveç Büyükelçiliği binasını bastı. Büyükelçilik binasının bazı bölümleri yakıldı. Irak'tan da gerçekleştirilen saldırıyla ilgili kınama geldi.

Haber 20-07-23 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe Irak ve Çekya temasları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ve Çekya Cumhurbaşkanı Petr Pavel ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

Haber 14-07-23 16:09

Son Dakika… Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek Katar'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti öncesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün Katar'a ziyaret gerçekleştirecek. Yılmaz ve Şimşek'in Katar Emiri Temim bin Hamed es-Sani ile Katar Emirlik Divanı'nda görüşmesi planlanıyor.

Haber 08-07-23 12:44

Cildinizi güneşten en iyi şekilde koruyacak Nivea Sun 50+ Koruma & Nem Güneş Spreyi ile tanışın

Kendinizi serin sulara atacağınız bir yaz planlıyorsanız yazın olmazsa olmazı güneş koruyucuları es geçmemelisiniz. Cilt doğrudan güneşe maruz kaldığında yaşlanma, lekelenme ve kırışıklık gibi problemler ortaya çıkıyor. Siz de cildinize uygun bir güneş kremi arayışındaysanız çok satanlar listesinde başı çeken NIVEA Sun SPF 50+ Koruma & Nem Güneş Spreyi'ne bakmadan geçmemelisiniz. Hassas ciltlerin de gönül rahatlığıyla kullanabildiği güneş kremini gelin birlikte inceleyelim.

Haber 04-07-23 16:10

Melikgazi Belediyesi bayram öncesi fiyat denetimi yaptı

Vatandaşların sağlığını korumak ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için büyük gayret sarf eden Melikgazi Belediyesi Zabıta ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde etiket ve fiyat denetimi gerçekleştirdi.

Yurthaber 19-06-23 13:32

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ve Erdoğan arasında kritik görüşme! Büyükelçi detayı dikkat çekti

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak tebrik etti. Ekonomi başta olmak üzere Türkiye-Mısır ilişkilerini derinleştirecek adımlar ve bölgesel meselelerin de ele alındığı görüşmede, iki lider karşılıklı olarak büyükelçi atanması hususunda mutabık kaldı.

Haber 29-05-23 23:09

Oğluma doğum günü mesajı örnekleri: Anne ve babadan oğluna en güzel ve anlamlı doğum günü kutlama mesajı olarak ne yazılır?

Anneler ve babalar için hayatlarındaki en önemli günlerden biri de evlatlarını kucaklarına aldıkları gündür. Bir anne ya da bir baba oğlu ya da kızı için her şeyin en güzelini ister. Oğullarının doğum günlerinde de onları mutlu görmek için ellerinden geleni yaparlar. Onlara doğum günü mesajı gönderirken de en güzelini en anlamlısını duygularını en iyi yansıtan cümleleri seçmeye gayret ederler. İşte sizin için derlediğimiz doğum günü mesajları örnekleri!

Haber 18-05-23 16:21