Korcan Karar Haberleri

Üniversiteli motokurye Ata Emre Akman cinayetinde yeni gelişme! Davalar birleştirikecek

Balıkesir'de motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın öldürülmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Katil zanlısı E.Ö. hakkında 18 yıldan 24 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava ile baba Orhan Ö. için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davaların birleştirilmesine karar verildi.

Haber 2024-05-28 18:43:38

Hem Fenerbahçe Hem Beşiktaş istiyordu! Jose Mourinho ilk kez açıkladı... Karar verme vakti geldi

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündeminde olan tecrübeli çalıştırıcı Jose Mourinho yaptığı açıklamada iki ekibin de kendisine olan ilgisini doğrularken "Karar verme vakti geldi" sözleriyle herkesi heyecanlandırdı. İşte detaylar...

Spor 2024-05-28 15:29:12

Anne ve babalar bu haber çocuklarınızı ilgilendiriyor: Artık okul önlerinde olmayacaklar...

Milli Eğitim Bakanlığı hakkındaki içerikler son dönemde en çok takip edilen haberler arasında yer alıyor. Öğretmen atamaları, Bakan Tekin'in müfredat kararı gündem olmuştu. Bakanlık anne ve babaları ilgilendiren yeni bir karar daha aldı.

Manşet 2024-05-28 11:05:03

Son dakika | İsrail tankları Refah'ın kalbinde! Netanyahu'nun katliamı sonrası 'İncil' göndermesi... Dünyanın gözü önünde çocukları bombalıyorlar

İsrail bir kez daha dünyayı ayağa kaldırdı. Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde sivillerin bulunduğu çadır kente düzenlenen saldırı sonrası İsrail Başbakanı Netanyahu katliamı "hata" olarak nitelendirdi. İsrail ordusunun saldırıyla ilgili açıklamasında bölgeyi 'Batı Şeria' dışında ifadelerle anması dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan üç ülkeden daha Filistin hakkında kritik karar geldi. Son olarak İsrail tankları Refah şehir merkezine ulaştı, Bakan Fidan tepki gösterdi.

Haber 2024-05-28 10:21:09

Fenerbahçe'de Ali Koç'tan olay yaratan ifadeler! ''Önümüzdeki sezon çok şey olacak, Türkiye Kupası'nda yer almayacağız''

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, seçim öncesi Mersin'de kongre üyeleriyle bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Benim ve arkadaşlarımın temiz futbol misyonuyla alakası var. Fenerbahçe'nin ilkesi ve duruşuyla alakası var. Ondan taviz versek iyi mi kötü mü olur camianın karar vereceği durum. Biz 7 senede 3 kere son hafta kendi sahamızda şampiyonluk verdik." dedi.

Spor 27-05-24 19:22

'En güçlü antioksidan' Eşinin kanser tedavisi için keşfetti, mesleği oldu! Taleplere yetişmez hale geldi

Konya’da kansere yakalanan eşinin tedavisi sürecinde aronya meyvesiyle tanışan Tahsin Tosun, o zamana kadar bilmedikleri bitkiyi üretmeye karar vererek hububat tarlalarının arasından aldığı araziye aronya bahçesi kurdu. Eşinin başarılı tedavisinin ardından yaptığı pazarlama işini bırakarak aronya yetiştiriciliğine yönelerek kendi işinin sahibi olan Tosun, gençlere fırsatları değerlendirmeleri konusunda tavsiyede bulundu.

Kadin 27-05-24 10:54

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in kızı Vivienne kararını verdi! Babasının soyadını reddetti

Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin kızı Vivienne'in aldığı karar dünya magazininde büyük ses getirdi. Vivienne'nin, babasının soyadı "Pitt"i kullanmadığı ortaya çıktı.

Kulis 27-05-24 10:21

AB'den sonra G7! Rus varlıklarının gelirleri Ukrayna için kullanılmak isteniyor

G7 maliye bakanları, dondurulan Rus varlıklarından elde edilen gelirlerin Ukrayna'nın toparlanmasına destek olmak üzere kullanılmasına yönelik ABD önerisi üzerinde "ilerleme" kaydetti ancak nihai bir anlaşmaya varamadı. AB ülkeleri de Rus varlıklarının gelirleri Ukrayna için kullanılmasına karar vermişti.

Finans 26-05-24 07:55

Cem Yılmaz ne yapsa olmadı! Ahu Yağtu'ya ödeyeceği nafaka gündemdeyken isyan etti: 'Tabii ki oğlumu tek başıma yaptım...'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile eski eşi Ahu Yağtu arasındaki nafaka davasında karar çıktı. Oğlu Kemal'in annesi Yağtu'ya 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edecek olan Cem Yılmaz kararın ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti...

Magazin 25-05-24 11:46

Cem Yılmaz itiraz etmişti! Mahkemeden nafaka kararı

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu arasında yaşanan 'nafaka' polemiği gündemden düşmüyor. Cem Yılmaz, 10 bin dolar olarak ödediği nafakaya itiraz etmişti. Konuyla ilgili yaşanan gelişmede mahkeme Yılmaz'ın itirazını reddedip nafakayı 10 bin dolar olarak ödemesine karar verdi.

Kulis 24-05-24 18:42

Adnan Oktar davasında yeni gelişme! Ara karar açıklandı

Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik yürütülen davanın duruşmasında ara karar açıklandı. Buna göre 4 kişinin tahliyesine, Adnan Oktar'ın da arasında bulunduğu 6 kişinin ise tutukluluk halinin devamın karar verildi.

Haber 24-05-24 17:33

Son dakika | İsrail'in Refah saldırıları için karar verildi! Uluslararası Adalet Divanı: Derhal son verilmeli

Son dakika haberi: Uluslararası Adalet Divanı (UAD) İsrail'in Refah'a saldırılarıyla ilgili kararını açıkladı. Mahkeme İsrail’in Refah’taki askeri saldırılarını ve diğer eylemlerini derhal durdurması gerektiğine karar verdi. Ayrıca İsrail'in Uluslararası Adalet Divanı'na rapor sunması için 1 ay müddet tanındı.

Haber 24-05-24 16:33

Son dakika | Olaylı derbi sonrası Fenerbahçeli isimler için karar verildi! İfadeleri de alındı

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili gelişmeler devam ediyor. Fenerbahçeli 3 şüpheli sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Aralarında İsmail Kartal'ın oğlunun da bulunduğu 3 isim için daha sonra yeni bir karar verildi.

Spor 24-05-24 14:07

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 2 tahliye! Duruşma için yeni tarih verildi

Peş peşe gelişmelerin yaşandığı Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme yaşandı. Sanıklardan Arif Buğra Meşe ve Furkan Anıl Bahar tahliye edildi. Diğer sanıkların mevcut hallerinin devamına karar verilirken duruşma 9 Eylül'e ertelendi.

Haber 24-05-24 12:37

Son dakika | Yeni müfredat için karar verildi! Talim ve Terbiye Kurulu'ndan onay geldi

Son dakika haberi: Son günlerin en çok konuşulan yeni müfredat ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Talim ve Terbiye Kurulu yeni müfredatı onayladı. Müfredat Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in onayına sunulacak.

Egitim 24-05-24 11:08

Cumhurbaşkanı Vucic'i gözyaşlarına boğan karar! Bayrağa sarılıp ağladığı anları dünya konuşuyor

BM Genel Kurulu'nda Srebrenitsa Soykırımı ile ilgili verilen karar sırasında Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic gözyaşlarına boğuldu. Sosyal medyanın gündemine damgasını vuran görüntülerle birlikte Vucic'in karara ilk tepkisi de dikkat çekti.

Haber 24-05-24 10:45

Özel okul velilerinin yüreğine su serpildi: Paranızın tamamını geri alabilirsiniz! İsyan ettiren ek ücret ve fahiş zamlar için emsal karar

Yemek, kırtasiye, etüt gibi ardı arkası kesilmeyen ek ücretler velileri isyan ettiriyor. Yine eğitim ücretine yasal sınır olan yüzde 65 oranının üzerinde zam yapılması da sık sık şikayet konusu oluyor. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne ileten bir velinin şikayeti için verilen karar benzer durumdaki velilerin de yüreğine su serpti.

Egitim 24-05-24 08:58

BM Genel Kurulu, 11 Temmuz'u Srebrenitsa Soykırımı'nı Anma Günü ilan etti

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu, 11 Temmuz'un "Srebrenitsa Soykırımı'nı Anma Günü" ilan edilmesi istenilen karar tasarısını kabul etti. Kararda, Srebrenitsa Soykırımı'nın inkarı ile insanlığa karşı suç, soykırım ve savaş suçlularının yüceltilmesi kınandı.

Haber 23-05-24 18:43
bm

Dünyanın konuştuğu davada karar çıktı! 14 yaşındaki kız çocuğunu diri diri yakmadan önce tecavüz eden kardeşler idam cezasına çarptırıldı

Geçtiğimiz Ağustos ayında ortadan aniden kaybolan 14 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedenini erkek kardeşi bir fırının içinde bulmuştu. Kız kardeşinin bileziğini fark eden erkek kardeş tarafından bulunan cansız bedenin diri diri yakılmadan önce tecavüze uğrayan 14 yaşındaki bir kıza ait olduğu tespit edilmişti. Olaya ilişkin olarak tutuklanan kardeşler Kalu ve Kanha Kalneliya için idam kararı çıktı.

Trend 23-05-24 15:11

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! Politika faizi belli oldu! Karar metninde dikkat çeken likidite fazlası detayı! 'İlave tedbirlerle...'

Son dakika haberi… Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Fatih Karahan başkanlığında toplanan Para Politikası Kurulu (PPK) TCMB mayıs ayı politika faizi kararı için duyuru yaptı. Merkez Bankası beklentilerle paralel şekilde politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Karar metninde likidite fazlasının ilave tedbirlerle sterilize edileceği vurgulandı.

Finans 23-05-24 14:00

Kira zammında 5 yıl detayı! 2 Temmuz'dan sonra 'kafaya göre' zam korkusu! Ev sahibi TÜFE oranını beğenmezse...

Kira zammında yeni dönem 2 Temmuz'da başlıyor, yüzde 25 sınırı kalkıyor. Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren karar sonrası kira zamlarının nasıl belirleneceği merak konusu oldu. Ev sahipleri istediği oranda zam yapabilecek mi? Kiracısını evinden tahliye edebilecek mi? sorularına yanıt aranırken, Uzmanlar 'Kiracılar korkmasın' dedi ama, 5 yıl detayına dikkat çekti. Yeni dönemde kontrat yılı büyük önem taşıyacak. İşte tüm detaylar...

Finans 23-05-24 08:23

Piyasaların gözü bugün saat 14.00'te! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! 'Karar metnindeki detaylar önemli olacak'

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Mayıs ayı faiz kararı bugün belli oluyor. Altın, dolar, borsa... Hepsi Merkez Bankası'nın açıklayacağı politika faizi kararına odaklandı. Geçtiğimiz ay politika faizini yüzde 50'de sabit bırakan Merkez Bankası'ndan bugün sürpriz bir oran gelir mi? Ek adımlar atılacak mı?

Finans 23-05-24 08:03

Piyasalar yarına odaklandı! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Beklenti anketlerinin hepsi o oranda birleşti! 'Ek TL sterilizasyon araçları' detayı!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Mayıs ayı faiz kararı yarın belli oluyor. Dolar, altın, borsa yatırımcılarının takip ettiği karar öncesi ekonomistlerin de beklentileri belli oldu. Geçtiğimiz ay politika faizini sabit bırakan Merkez Bankası bu ay sürpriz bir karara imza atacak mı? İşte beklentiler...

Finans 22-05-24 14:43

Kripto para piyasasında gözler Ethereum ETF kararında: Kritik 24 saatte geri sayım başladı

Kripto para piyasasında gözler, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) başvurularına ilişkin vereceği karara çevrildi. Yarın açıklanması beklenen karar sonrası kripto para piyasasında hareketlilik bekleniyor. ETF haberlerinin gündem olmasının ardından hem Bitcoin hem de Ethereum'un fiyatlarında artış yaşanmıştı.

Finans 22-05-24 12:39

Borsa İstanbul'da Beşiktaş hisselerine kısıtlama! SPK karar aldı: 6 Haziran seans sonuna kadar...

Borsa İstanbul'da işlem gören Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret hissesine 21 Haziran'a kadar açığa satış ve kredili işlem yasağı getirildi. SPK kararında BJKAS.E paylarının kredili işlemlere konu edilemeyeceği bildirildi.

Finans 22-05-24 10:28

Son dakika | Avrupa ülkeleri peş peşe duyuruyor: İsrail'i kızdıran karar! Netanyahu'dan hamle gecikmedi

Son dakika haberi: İrlanda'nın ardından Norveç ve İspanya da Filistin için kritik bir karar aldı. Norveç ve İspanya hükümetleri Filistin devletini tanıyacaklarını duyurdu. Bu gelişme üzerine İsrail'den hamle gecikmedi. Türkiye'den de gelişmeyle ilgili açıklama geldi.

Haber 22-05-24 10:20

Ecem Erkek'ten sonra Onur Buldu da Güldür Güldür Show'a dönüyor!

Güldür Güldür Show yeni sezona bomba gibi bir giriş yapacak. Ecem Erkek'in dönüşünden sonra Bilal rolüyle hafızalara kazınan Onur Buldu da Güldür Güldür Show'a dönmeye karar verdi.

Kulis 22-05-24 07:28

Hakimler ve Savcılar Kurulu'na atama kararları resmen yayımlandı!

Adli ve idari yargıda toplam bin 44 hakim ve cumhuriyet savcısı atamaları hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 22-05-24 00:55

Adnan Oktar davasında ara karar açıklandı! 72 şüphelinin yargılandığı davada 1 tahliye

Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu ve bazı sanıkların İsrailli siyasetçilerle görüşmelerinin olduğu 72 şüphelinin yargılandığı davanın görülmesine başlandı. Ara kararını açıklayan mahkeme Paşa Durmuş’un tahliyesine karar verdi.

Haber 21-05-24 17:44

Süpermarket sahibiyle kavga eden kadın intikamını fena aldı! Dükkanın ortasına bir anda dışkısını yaptı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündem yaratırken kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde bir market sahibi ve müşteri arasında yaşanan kavga yer aldı. Müşteri market sahibiyle baş edemeyince intikamını ilginç bir şekilde almaya karar verdi. Market sahibinin karşısına geçen müşteri bir anda dükkanın ortasına tuvaletini yaptı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Trend 21-05-24 13:36

Vize muafiyeti sağlanacak! Romanya ile turizmde yeni adım: 90 güne kadar...

Romanya vatandaşlarının Türkiye'ye turistik seyahatlerinde vize uygulanmayacak. Alınan karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Finans 21-05-24 09:18

Faiz oranları değişti: İki kanun için karar! 12 puanlık artış

Borçlar kanunu ve Türk ticaret kanunu kapsamında faiz oranı 12 puan artırıldı.

Finans 21-05-24 09:07

Emekliye yüzde 15 indirim! Ve beklenen ilk adım atıldı: Karar Resmi Gazete'de yayımlandı

Emeklilere kamu kurum ve kuruluşlarının misafirhane, sosyal tesis ve konukevlerinden yüzde 15 indirimli faydalanabileceği uygulama bugün itibarıyla yürürlüğe girdi. Karar Resmi Gazete'den duyuruldu.

Finans 21-05-24 08:19

Son dakika: MTV borcunu ödemeyenler dikkat! Kamu alacaklarında gecikme faizi yükseltildi: Karar Resmi Gazete'de

Son dakika haberi... MTV ve vergi dahil birçok amme alacağı için uygulanan gecikme zammı oranı için yeni bir karar alındı. Kamu alacakları için gecikme zammı ve tecil faiz oranları yükseltildi. Buna göre kamu alacaklarında gecikme faizi oranları her ay için ayrı uygulanmak üzere yüzde 3,5’ten yüzde 4,5’e çıkarıldı. Bugünden itibaren amme alacaklarda tecil faizi de yıllık yüzde 48 oldu.

Finans 21-05-24 07:18
MTV

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kobani Davası'yla ilgili açıklama! 'Karar yüreklere su serpmiştir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 26. Dönem Adli Yargı ve 16. Dönem İdari Yargı Kura Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı merhum İbrahim Reisi hakkında başsağlığı dileklerini İran halkına iletti. Erdoğan ayrıca Kobani Davası hakkında da "6-8 Ekim hadisesi protesto değil, 37 insanımızın öldürüldüğü terör faciasıdır. Karar yüreklere su serpmiştir." dedi.

Haber 20-05-24 15:22

SON DAKİKA: Yunan ekibi Panathinaikos'ta skandal karar! Samet Akaydın'ı Atatürk paylaşımı nedeniyle kadro dışı bıraktılar... Yıldız isim Türkiye'ye dönüyor

Fenerbahçe'den Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos'a kiralık olarak gönderilen Samet Akaydın, 19 Mayıs'ta yaptığı Mustafa Kemal Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı bırakıldı. İşte detaylar...

Spor 20-05-24 14:50

Dursun Özbek tüm programlarını iptal etti! Fenerbahçe derbisinin ardından karar...

Galatasaray'da Fenerbahçe karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin yankıları sürerken Başkan Dursun Özbek'ten bir son dakika kararı geldi. İşte detaylar...

Spor 20-05-24 14:21

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek uyuşturucu iddiaları sonrasında diziden çıkarıldı mı? Yapım ekibinden flaş karar

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek son dönemlerde yasaklı madde haberleriyle gündemde... Sosyal medyada Civelek'in başına gelen bu olay sonrası dizi ekibinden ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Konu ile ilgili yapım ekibi açıklama yaptı.

Kulis 20-05-24 10:36

Araç satışında ‘7 Temmuz’ alarmı! ‘Zorunluluk doğdu’ diyerek açıkladılar: Yeni karar sonrası otomobilde zararına kampanya

7 Temmuz'da yürürlüğe girecek 'Genel Güvenlik Yönetmeliği ile otomobil satışlarında yeni döneme girilecek. GSR II regülasyonunda belirtilen donanımlara sahip olmayan araçlar 7 Temmuz’da itibaren satılamayacak. Kararın ertelenmesi için toplantı trafiğine giren otomobil sektörü temsilcileri, “Otomobilin 2 ay içinde satılması zorunluluğu doğdu. Markalar zararına kampanya yapıyor” ifadelerini kullandı.

Finans 20-05-24 09:31

SON DAKİKA: Derbide sürpriz karar! Galatasaray-Fenerbahçe maçında ilk 11'ler belli oldu

Süper Lig'in 37. haftasında şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçta Galatasaray sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Sarı-Kırmızılılar kritik randevudan 1 puan dahi alması halinde şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor. Karşılaşmanın başlamasına az bir süre kala ilk 11'ler belli oldu.

Spor 19-05-24 16:17

Rus mahkemesinden karar: Deutsche Bank ve Commerzbank'ın mal varlığına el konuldu

Rus mahkemesi, Deutsche Bank ve Commerzbank'ın varlığına ihtiyati tedbir koydu. Rusya'da geçtiğimiz gün de UniCredit'e ait 463 milyon Euro değerindeki varlığa ihtiyati tedbir koyulmuştu.

Finans 19-05-24 09:00

Okan Bayülgen'den şoke eden karar! 'Artık buna gücüm yok' diyerek duyurdu

Ünlü şovmen ve sunucu Okan Bayülgen'den hayranlarını üzecek haber geldi. Türk televizyonlarına damga vuran talk show programlarının sunuculuğunu yapan Bayülgen, yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Bayülgen, "30 yıl boyunca çok uzun programlar yaptık artık buna gücüm yok" diyerek televizyonu bıraktığını açıkladı. İşte o sözleri...

Kulis 18-05-24 21:41

Kamuda tasarruf ile yeni dönem! Artık yaptırılmayacak

Geçtiğimiz günlerde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz kamuda tasarruf planını açıklanmıştı. Planda, kamu araçları ve bina alımlarının durdurulmasından personel servislerine kadar birçok sınırlama getirildi. Öte yandan memurlarla ilgili tasarruf hareketi de başladı. Memura fazla mesai, personel alımı, personel servisleri gibi birçok karar eklendi. İşte alınan yeni önlemler...

Finans 18-05-24 20:09

Hatay'dan Artvin'e, Türkiye'nin tüm kıyıları için karar! Bakan Özhaseki canlı yayında yeni projeyi ilk kez açıkladı: Ne kadar varsa hepsi yıkılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki canlı yayında yeni projeyi ilk kez açıkladı. 'Denizler Halkın' projesi ile Hatay'dan Artvin'e kadar tüm kıyılarda kaçak yapıların hepsinin tek tek yıkılacağını söyledi. "Orada halkın denize rahat ulaşımını engelleyen ne varsa yok edeceğiz. Orada bir birim kurarak halka açık hale getireceğiz" dedi.

Finans 18-05-24 13:05

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı!

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile birlikte Angola Cumhuriyet nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4’üncü maddeleri gereğince Mustafa Çelik atandı.

Haber 18-05-24 00:52

Resmi Gazete’de yayımlandı: Dışişleri Bakan Yardımcılıklarına atama kararları

Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına Ayşe Berris Ekinci, Nuh Yılmaz ve Burhanettin Duran’ın atanması hakkındaki karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 17-05-24 09:40

Fatih Terim'in Yunanistan serüveni kısa sürdü! Tecrübeli hocanın takımdan gönderildiği iddia edildi! Yerine gelecek isim bile belli oldu... Panathinaikos cephesinden resmi açıklama bekleniyor

Kariyerine Yunan ekibi Panathinaikos'ta devam eden ancak son haftalarda aldığı sonuçlarla şampiyonluk şansını kaybeden Terim için Pana'da beklenmedik bir karar alındı. Özellikle 4-1 kaybedilen PAOK maçı bardağı taşırırken tecrübeli hoca ile yol ayrımına gidilmeye karar verilirken yerine gelecek isim de belli oldu. İşte detaylar...

Spor 17-05-24 08:49

DEM Parti'den Kobani mahkumiyetlerine tepki: “Faşizmin aldığı kararı tanımıyoruz, yok hükmündedir”

Kobani davasında çıkan mahkumiyet kararları, TBMM’de CHP ve DEM partililer tarafından protesto edilirken, karar sonrası açıklama yapan DEM Eş Genel Başkanları karara, “Faşizmin aldığı kararı tanımıyoruz, yok hükmündedir” şeklinde tepki gösterdi. Kararın ardından DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu, akşam saatlerinde olağanüstü toplandı.

Yurthaber 17-05-24 07:56

Son dakika: Aralarında Çevik Bir ve Çetin Doğan da bulunuyor! 28 Şubat davası hükümlüsü eski generallere af kararı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Şubat davası hükümlüsü eski generaller Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri, Yıldırım Türker, Cevat Temel Özkaynak ve Aydan Erol'un da aralarında bulunduğu 14 hükümlünün kalan cezalarını kaldırdı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manşet 17-05-24 00:20