36 Hafta Maclari Haberleri

Trafiğe çıkanlar dikkat: Kurban Bayramı öncesi arttı! Bir hafta yüz binlerce araca işlem yapıldı

Kurban Bayramı öncesi trafik denetimleri yoğunlaştı. Bir haftada 2 milyondan fazla araç denetlendi, yüz binlerce araç ve sürücüye işlem yapıldı.

Haber 2024-06-09 08:14:01

Canlı yayında şaşırtan anlar: Vurdukça etrafa saçıldı! 'Çok şifalı' diyerek anlattı: Kanamayı hızlı bir şekilde durduruyor

Mantar Uzmanı Dr. Selime Semra Erol, Oylum Talu ile Hafta Sonu adlı programa konuk oldu. Mantarların sihirli dünyasından bahseden Erol, puf mantarının şifasından bahsetti.

Manşet 2024-06-08 14:55:09

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan aylık 8 bin TL taksitle ömür boyu tatil fırsatı

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, ömür boyu tatilin keyfini çıkarmak isteyenlere 1 hafta tatil fiyatına 4 mevsim tatil olanaklarıyla sunuyor. Sur Tatil Evleri GYO Genel Müdürü Ömer Faruk Elmas, “Değişen tatil trendlerine uygun olarak tasarlanmış konseptlerle 4 mevsim tatilin keyfini yaşatan Sur Yapı Tatil Evleri’ni cazip ödeme koşulları ile sunuyoruz. Kampanyamızda, otel konforundaki full eşyalı, tapulu devre mülklere aylık 8 bin TL taksitle sahip olma fırsatı sunuyoruz” diye konuştu.

Finans 2024-06-07 19:02:29

'Karım evi temizlerken saf alkol kullanıyor' dedi! Pendik Müftüsü Musa Bilgiç ne diyeceğini bilemedi... Nur Viral'de bomba anlar

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Nur Viral'in programında işlenen konular ve programdaki itiraflar sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa bir izleyicinin itirafı damga vurdu. Pendik Müftüsü Musa Bilgiç o soru karşısında ne diyeceğini bilemedi...

Magazin 2024-06-07 15:20:40

Diğer Haber Etiketleri

trafik Kurban Bayramı mantar sur yapı ele sosyal medya turu Nur Viral Hayatta Her Şey Var hazine Tahvil vizyon sinema Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim com tr bim de bu hafta a101 bim aktüel ürünler kataloğu doğru yalı çapkını Afra Saraçoğlu Emre Altuğ silahlı saldırı Malatya aday fenerbahçe şampiyonluklar Ali Koç Ekonomi Aziz Yıldırım son dakika Kapalıçarşı Gümüş ölüm amerika birleşik devletleri a101 a101 aktüel a101 aktuel urunler a101 aktüel katalog a101 bu hafta a101 bugün a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya Elazığ Uzman Çavuş cinayet çağlayan adliyesi İntihar hava durumu meteoroloji genel müdürlüğü sıcaklık sağanak bıraktı da, ligi maç, maçın uluslar ligi Voleybol 2024 Voleybol Milletler Ligi Filenin Sultanları hac dolandırıcılık antalya termometre yaz Altın Deniz Akkaya konyaaltı sahili turist Petrol Akaryakıt Edirne Çırak Terzi Aydın kuşadası Borsa İstanbul yatırımcı under armour under armour erkek ayakkabı puma erkek ayakkabı levis skechers d lites skechers kadın ayakkabı boxer erkek çorap erkek terlik merrell eşofman spor tayt erkek tişört modelleri crocs terlik erkek jack and jones spor çantası Bodrum İstanbul plaj ücret meteoroloji Orhan Şen a milli iyet voleybol takımı paylaşım José Mourinho artış finans haber a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş Asker sınır kaçakçılık askeri araç Zonguldak abd Enflasyon mortgage faiz fenerbahçe başkan adayı yıllık Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok broşür şok haftanın fırsatları şok katalog şok market aktüel şok mağaza Demet Evgar feyza Oyuncu Pazar tezgah araba Otomobil İspanya Filistin Norveç

Hazine gelecek hafta 5 ihale gerçekleştirecek

Hazine gelecek hafta 5 ihale gerçekleştirecek Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelecek hafta 5 ihaleye imza atacak.

Finans 07-06-24 11:54

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 11 film birden vizyona girdi (7 Haziran 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 11 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 07-06-24 11:52

BİM'e aksiyon kamerası seti geliyor! 7 Haziran 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Kataloğu'nun 7 Haziran 2024 Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Katalog'ta geçen hafta olduğu gibi bu hafta da katlanabilir elektrikli bisikletler dikkat çekiyor. Yanı sıra Katalog'ta otomobil ve motosiklet sahipleri için yol sürüşünü artıracak pratik ürünler, doğa severler için kamp malzemeleri, mutfakta vakit geçirmeyi sevenlere pratik mutfak gereçleri yer alıyor. BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nda neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde sizi bekliyor.

Haber 07-06-24 10:52

Vedası çok konuşulmuştu! Yalı Çapkını hakkında bomba iddia... O isim geri dönüyor

Star Tv'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Önceki hafta diziye veda eden Emre Altuğ’un aslında ekibe veda etmediği ters köşe yapılarak öldü gibi gösterildiği söyleniyor. İddialar doğru çıkarsa Altuğ yeni sezonda da ekipte yerini alacak.

Magazin 07-06-24 07:59

Malatya'da silahlı saldırı: 1 ölü! Araçtan kurşun yağdırdılar

Malatya’da kaldırım üzerinde bekleyen 36 yaşındaki Sefa Karakuş’a yanına yaklaşan bir araçtan ateş açıldı. Silahlı saldırıda ağır yaralanan Karakuş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 07-06-24 01:26

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan stadyum açıklaması: Üzerinde 'Mustafa Kemal Atatürk' yazacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, hafta sonu yapılacak olan olağan genel kurul öncesi İstanbul'da kongre üyeleriyle bir araya geldi. Başkan adayı Aziz Yıldırım'ı eleştiren Koç, "Son söylemleri kabul edilebilir değil" dedi. Fenerbahçe tarihinin rüya takımını kuracaklarını ifade eden Ali Koç, stadyumla ilgili projesini açıklayarak "Seçimi kazandığımız taktirde önümüzdeki sezon stadımızın üzeri görseldeki gibi olacak. Üzerinde 'Mustafa Kemal Atatürk' yazacak" dedi.

Spor 06-06-24 21:32

10 başlıkta ekonomide bu hafta nasıl geçti?

10 başlıkta ekonomide bu hafta nasıl geçti? Finans haberlerini sizler için derledik. İşte öne çıkan gelişmeler…

Haber 06-06-24 15:23

Aziz Yıldırım seçim çalışmalarını sürdürüyor! Kapalı Çarşı'ya gitti, izdiham yarattı

Fenerbahçe’de hafta sonu gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulda başkan adayı olan eski başkan Aziz Yıldırım, seçim çalışmalarını sürdürürken, Kapalı Çarşı'yı ziyaret etti. Kapalı Çarşı esnafı Yıldırım'a büyük ilgi gösterdi.

Spor 06-06-24 12:04

'Altından daha yüksek' diyerek açıkladılar: Gümüş için UBS'den tahmin

UBS gümüş fiyatı tahminlerini yükseltti, altına kıyasla daha yüksek performans bekliyor. Bu kapsamda gümüş fiyat tahminlerini yıl sonu için 36 dolara yükselttiler.

Finans 06-06-24 09:06

İzinden düşüyordu: Bayramda 9 gün tatil planı yapan özel sektör çalışanları dikkat! 2 günlük ara için telafi çalışması şartı

Kurban Bayramı tatili kamu çalışanları için 9 gün oldu. Ancak 20-21 Haziran'daki 2 günlük arayı hafta sonu ile bağlayarak 9 gün izin yapmak isteyen özel sektör çalışanları için yeni bir detay ortaya çıktı. 2 günlük süre kamuda olduğu gibi tatil sayılmıyor, izinden düşülüyordü. İşverenin tatil için izinden düşmek yerine telafi çalışması yaptırması gerekiyor.

Finans 06-06-24 08:43

Karısını ve çocuklarını öldürdü! Haftalarca cansız bedenlerle birlikte yaşadı... Savunması herkesi şaşkına çevirdi: 'Onları öldürmemi karım istedi'

Karısını ve çocuklarını öldüren, ardından iki hafta boyunca onların çürüyen bedenleriyle birlikte yaşayan adam polise verdiği ifadesinde ölümlerin nedeninin karısının isteği olduğunu söyledi. Çocuklarını karısının öldürdüğünü dile getiren Anthony John Todt, karısı ve üç çocuğunun cansız bedeniyle haftalarca aynı evde kaldı.

Trend 06-06-24 08:09

A101'e Apple Watch geliyor! İşte 6 Haziran 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nun 6 Haziran 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. A101'de bu hafta alışveriş severlerin yüzünü güldürecek onlarca ürün sizi bekliyor. "A101'de bu hafta neler var?" diye merak ediyorsanız A101 Aktüel Kataloğu bu içeriğimizde, işte detaylar!

Haber 05-06-24 17:30

Uzman çavuş, 1 aylık eşini katletmişti! 'Kızlarına sahip çıksalardı' sözüne hakimden tokat gibi yanıt

Elazığ'da uzman çavuş Murat Coşansel, 1 aylık eşi fizyoterapi teknikeri Burcu Demir'i (32), çalıştığı hastanenin bahçesinde silahla öldürdü. Coşansel duruşmada, cinayeti ağır tahrik altında işlediğini öne sürdü. Demir'in babası ise olaydan 1 hafta önce Burcu'nun aradığını ve ağlayarak, eşinin kendisini tehdit ettiğini söylediğini aktardı. Tanık olarak dinlenen sanığın amcasının "kızlarına sahip çıksalardı böyle olmazdı" sözleri ise mahkeme başkanını çileden çıkardı. Hakimin yanıtı sert oldu.

Haber 05-06-24 16:55

Çağlayan Adliyesi’nde intihar şoku! Tutuklandığını öğrenince kendini 6. kattan attı

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı'nda korkunç bir intihar olayı yaşandı. Z.T (36) isimli şahıs, yargılandığı davada hakkında tutuklama kararı çıkınca, kendini 6. kattan aşağı attı. Z.T. hayatını kaybederken, olay yerinde büyük panik yaşandı. İşte detaylar...

Haber 04-06-24 17:35

Sıcaktan bunalanları sevindirecek haber! Bu hafta geri dönüyor: İstanbul, İzmir uyku uyuyabilecek, rahat bir nefes alacak

Türkiye sıcak hava dalgasının etkisi altında bunaltıcı sıcakları hissetmeye başlarken şimdi de sağanak yağış haberi geldi. İstanbul bugün en sıcak günlerinden birini yaşarken birçok ilde de 40 derecelik sıcaklar görülüyor. Ancak cuma gününden itibaren İstanbul, İzmir, Ege için "Rahat bir nefes alınacak" değerlendirmesi geldi.

Haber 04-06-24 16:13

Voleybol Uluslar Ligi'nde ikinci hafta bitti! İşte öne çıkanlar...

Voleybol Uluslar Ligi tam gaz devam ederken ikinci haftayı geride bıraktı. Geride bıraktığımız ikinci haftada neler yaşandı?

Spor 04-06-24 14:20

'Ucuza hac' pahalıya patladı: Sözde derviş sırra kadem bastı

Kurban Bayramı yaklaşırken dünyanın dört bir yanından Müslümanlar hac yoluna koyuldu. Türkiye'den de 36 kişi, kendini derviş olarak tanıtan Mahmut Öztürk'e güvenerek Bosna Hersek üzerinden hacca gitmeyi umuyordu. Öztürk'e hac yolculuğu için kişi başı 70 bin lira ödendi. Yolculuk günü geldi ancak Öztürk'ün sesi soluğu çıkmadı. Dolandırıldığını anlayan vatandaşlar soluğu savcılıkta aldı.

Haber 04-06-24 09:44

Termometreler 41 dereceyi gösterdi! Vatandaşlar sahillere akın etti

Bu sene yaz mevsimi aniden geldi. Haziran ayının başlamasıyla birlikte yaşanan ani sıcaklık artışları tüm yurtta etkisini gösteriyor. Antalya'da bugün termometreler 41 dereceyi gösterdi. Nefes dahi almakta güçlük çeken vatandaşlar kendilerini hafta içi olmasına rağmen sahillere attı.

Haber 03-06-24 14:24

İki farklı senaryo! Altın fiyatlarında 9 Mayıs'tan bu yana ilk: Çarşamba ve Cuma düğüm çözülecek

Altın fiyatlarındaki düşüş sonrası yatırımcılar ‘Altın daha da düşer mi?’ sorusuna yanıt arıyor. Ons altındaki kan kaybı gram altın fiyatları üzerinde de etkili olurken bu hafta Çarşamba ve Cuma günlerine dikkat çekildi. Uzmanlar altın fiyatları için tahminlerini açıklarken, altın fiyatları için iki farklı senaryoyu da ortaya koydu. İşte Kapalıçarşı güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları ile herkesi şaşırtacak o tahmin…

Finans 03-06-24 14:22

Antalya'da hava sıcaklığı arttı, Konyaaltı Sahili doldu taştı

Antalya'da hava sıcaklığı 41 dereceye ulaştı, nem oranı yüzde 36 seviyelerine çıktı. Sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Plajları dolduran turistler, renkli görüntüler oluşturdu.

Haber 03-06-24 13:59

Fed endişesi emtiadaki düşüşü hızlandırdı

Emtia piyasasında, geçen hafta ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirim zamanlamasına yönelik belirsizliklerin sürmesiyle düşüş eğilimi hızlandı.

Finans 03-06-24 11:31

SON DAKİKA: LPG'ye 1,08 lira indirim geliyor! Akaryakıt almak isteyen o günü beklesin (3 Haziran güncel benzin, motorin, otogaz fiyatları)

Son dakika: Farklılaştırılmış fiyata son verilmesinin ardından akaryakıt fiyatlarında değişiklik yaşanmıştı. Benzin fiyatı için geçtiğimiz hafta indirim yapılmıştı. Motorin fiyatları ve benzin fiyatı araç sahipleri tarafından araştırılırken yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bu kez de LPG (Otogaz) fiyatları değişiyor. İşte otogaz indirimi ile il il güncel akaryakıt fiyatları…

Finans 03-06-24 11:12

Çırak olarak başladı, patron oldu! Siparişleri yetiştirmek için... Yurt dışından bile müşterileri var

Edirne’de 14 yaşındayken halk eğitimi merkezi tarafından fabrikada açılan kursa katılarak çalışma hayatına başlayan 50 yaşındaki Hatice Okay, 36 yıldır işini büyük bir aşkla sürdürüyor. Yurt dışından da müşterileri olduğunu söyleyen Okay, bazen siparişleri yetiştirmek için fazla mesai yaptığını söyledi.

Kadin 03-06-24 10:31

Komşular haberini verdi! Kötü koku acı gerçeği ortaya çıkardı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yalnız yaşayan bir şahsın ölümü çevreye yayılan kötü kokularla ortaya çıktı. Yaklaşık bir hafta önce öldüğü tahmin edilen erkek şahsın cesedi, ne zaman ve neden öldüğünün belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber 02-06-24 20:47

Üst üste 2 hafta: Borsada yatırımcı sayısı geriliyor

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde pay senedi yatırımcı sayısında üst üste iki haftadır düşüş kaydediliyor. Pay senedi yatırımcı sayısı 8 milyon 578 bin 116 seviyesinden 8 milyon 337 bin 200'e indi.

Finans 02-06-24 10:30

Geçen ayın moda kategorisinde en çok satan ürünleri

Günlük hayatınızda tarzınıza yenilik katmak ve gardırobunuzu güncellemek istiyorsanız, doğru yerdesiniz! İster rahat bir hafta sonu gezintisi için spor ayakkabılar, ister sıcak yaz günlerinde serin kalmanızı sağlayacak bir tişört arayışında olun, Amazon’un geçen ayın moda kategorisinde en çok satan ürünlerinden oluşan bu seçkiye mutlaka göz atmalısınız. Hadi, Puma'dan Under Armour'a, Skechers'tan Levi's markasına kadar her ihtiyaca uygun ürünlerden oluşan listemize birlikte göz atalım!

Haber 31-05-24 13:15

İstanbul da Bodrum'u aratmadı: Plajlara giriş ücreti dudak uçuklattı!

İstanbul'da haziran ayının ilk haftasında açılacak birçok plaj ve turistik işletmede giriş ücretleri de belli oldu. Kişi başı verilen ücretler pahalılığıyla gündem olan Bodrum'la yarıştı. Hafta içi ve hafta sonu farklı tarifler uygulanan plajlar için 200 ila 1000 TL arasında değişen ücretler talep ediliyor.

Finans 31-05-24 13:03

Aşırı sıcaklar geliyor! Prof. Dr. Orhan Şen 'Hasret kalacağız' diyerek uyardı, o saatleri işaret etti... 11 il için 'sarı kod' Meteoroloji'den son dakika 31 Mayıs - 4 Haziran hava durumu

Bugün hava nasıl? Sıcaklıklar yükseliyor mu? Yağmur var mı? Hafta sonuna girerken vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merak ediyor. Özellikle yağışlarda ve sıcaklıklardaki son durum araştırılırken Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Buna göre 11 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Diğer yandan Prof. Dr. Orhan Şen de bazı bölgeler için sağanak yağışlara işaret ederken "Bugünden sonra 1 hafta yağmura hasret kalacağız" dedi. Şen'e göre 4-5 gün aşırı sıcaklar etkili olacak.

Haber 31-05-24 09:39

Filenin Sultanları önüne geleni devirmeye devam ediyor!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, ABD'de düzenlenen FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) ikinci hafta mücadelesindeki ikinci maçında Sırbistan'ı 3-1 mağlup etti.

Spor 31-05-24 09:08

Jose Mourinho'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım!

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım'ın takımın başına getireceğini açıkladığı Jose Mourinho'dan taraftarları heyecanlandıracak bir paylaşım geldi. Hafta sonunda Türkiye'ye gelmesi beklenen Mourinho'nun paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 30-05-24 21:56

Sıcaklıklar artıyor! İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya...O ilde 39 dereceyi bulacak!

Yaz bir türlü gelmiyor diyenlere müjdeli haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı yeni raporda sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıktığı görülüyor. İstanbul'da hafta başında termometre 32 dereceyi gösterirken, Antalya'da 38 derece, Adana'da ise sıcaklıklar 39 dereceye kadar yükselecek.

Manşet 30-05-24 20:54

10 başlıkta ekonomide bu hafta nasıl geçti?

10 başlıkta ekonomide bu hafta nasıl geçti? Finans haberlerini sizler için derledik. İşte öne çıkan gelişmeler…

Haber 30-05-24 15:19

Havalar ısındı tatil sezonu açıldı! Çeşme'de Bodrum'da deniz için start verildi

Havalar ısındı, tatil planları yapılmaya başlandı. Okulların kapanmasına iki hafta gibi bir süre kalırken, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tatil beldelerinde hareketlilik çoktan başladı. Tatilcilerin bu yıl da gözdesi Bodrum ve Çeşme olurken; erken rezervasyon için birçok vatandaş harekete geçti. Sektör temsilcileri, özellikle bayram tatilinde otellerin dolmasını bekliyor.

Haber 30-05-24 11:37

A101'e Adidas Superstar ve New Balance modelleri geliyor! İşte 30 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

"A101'de bu hafta neler var?" diye merak eden alışveriş severler, sizleri böyle alalım. Çünkü A101 Aldın Aldın Kataloğu'nun 30 Mayıs 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. Adidas'tan New Balance'a en sevilen ayakkabı modelleri, iPhone 14, iPhone 15, ünlü markaların küçük ev aletleri ve çok daha fazlasına uygun fiyatlarla sahip olmak için A101 Aktüel Kataloğu'nu inceleyebilirsiniz, işte detaylar!

Haber 30-05-24 11:05

Sınırda askeri kamuflajlı araçla kaçakçılık! Tam 7 ay sürmüş, kişi başı 3 bin dolar almışlar... Aralarında emekli askerler de var

Geçtiğimiz hafta bir tugay komutanının makam aracıyla sınırda kaçakçılık yaptığı ortaya çıkmış, MSB bu iddiaları doğrulamıştı. Ses getiren olayın ardından yeni bir skandal daha çıktı. Bu kez askeri araç değil ama askeri araç süsü verilmiş eski askeriye araçları başrolde. Üstelik kaçakçılık çetesinin içinde emekli askerlerde var. İşte kişi başı 2-3 bin dolarların konuşulduğu kaçakçılık yöntemi...

Haber 30-05-24 09:46

Cansız bedeni bulunmuştu, 'Dayıoğlu yak gidelim' ifadesi kan dondurdu... 'Böbreğinizi bana satın' iddiası 12 saatlik duruşmaya damga vurdu

Zonguldak'taki ormanlık alanda cansız bedeni yanmış halde bulunan Afganistan uyruklu Vezir Mohammad Nourtani’nin ölümüne ilişkin davanın ilk duruşması 12 saat sürdü. Tutuklu olarak yargılanan kaçak ocak sahipleri birbirlerini suçlarken "dayıoğlu yak gidelim" ifadesi kan dondurdu. Nourtani’nin acılı eşi ise kocasının kendisine ölmeden 1 hafta önce 20 bin dolar karşılığında Enver Gideroğlu’nun ‘böbreğinizi bana satın’ dediğini anlattı.

Haber 30-05-24 09:13

Almanya'da yıllık enflasyon yeniden yüzde 2,4’e yükseldi

Almanya’da yıllık enflasyon, mayısta yeniden yüzde 2,4’e yükseldi. Böylece Avrupa Merkez Bankasının (ECB) gelecek hafta beklenen faiz döngüsünden kısa bir süre önce, Avrupa’nın en büyük ekonomisine sahip ülkede enflasyon oranı yeniden arttı.

Finans 29-05-24 16:59

ABD'de mortgage faizleri yükseldi

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı geçen hafta yüzde 7,05'e çıktı. Ülkede 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 7,01'den yüzde 7,05'e yükseldi. Aynı dönemde, 15 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı ise yüzde 6,42'den yüzde 6,66'ya çıktı.

Finans 29-05-24 16:38

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile her konuda anlaşma sağladı!

Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Jose Mourinho, geleceğine ve kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yapmış ve kararını önümüzdeki hafta vereceğini söylemişti. Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Mourinho'nun imza attığını ve İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Spor 29-05-24 15:52

ŞOK'a Philips kişisel bakım cihazları geliyor! 29 Mayıs 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK Akteül Ürünler Kataloğu'nun 29 Mayıs tarihli yeni sayısı yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta klimadan dikey süpürgeye, yapı market ürünlerinden güneş kremlerine pek çok ürün uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. ŞOK Çarşamba Fırsatları'nı merak ediyorsanız, detaylar için içeriğimize bakmadan geçmeyin.

Haber 29-05-24 15:49

'Kızılcık Şerbeti' dizisinde neler oluyor? 4 kişi diziden ayrılacak mı? Kadrodan çıkarılmak gibi...

Cuma akşamlarına damga vuran 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde dikkat çeken bir olay yaşandı. Oyuncu Yiğit Kirazcı'nın yanı sıra 4 oyuncu daha diziden ayrılacak. Ekibe kimlerin veda edeceği bu hafta sonu netleşecek. Konu ile ilgili konuşan Serkan Tınmaz, "Ben ekiple çalıştığım için mutluyum kadrodan çıkarılmak gibi bir şey olursa üzülürüm tabii" dedi.

Magazin 29-05-24 14:03

'Kocam tam sekiz kadınla...' diyerek itiraf etti! Nur Viral kendini tutamadı... Ağzına geleni saydı

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral'in programında işlenen konular ve programdaki itiraflar sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olduğu programa gelen bir itiraf ağızları açık bıraktı. Nur Viral duydukları karşısında kendini tutamadı...

Magazin 29-05-24 13:51

Milletler Ligi’nin ikinci haftasına İtalya ve Polonya damga vurdu

Dünya 1 numarası, son VNL şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi’nin ikinci haftasında ABD’de sahne alıyor. Bu hafta oynanan maçlarda İtalya ve Polonya'nın galibiyetleri ön plana çıktı.

Spor 29-05-24 12:38

Sahibine ulaşılamayan araba pazar tezgahı oldu! Görenler şaşırdı 'Her hafta yaşanıyor'

Avcılar'da semt pazarının kurulduğu sokakta bırakılan ve sahibine ulaşılamayan otomobil, esnaf tarafından tezgah olarak kullanıldı. Otomobilin bir kiralama şirketine ait olduğu ancak firmaya ulaşılamadığı öğrenildi. Pazarcılar her hafta bu tarz olayların yaşandığını belirterek sürücülerin ön cama mutlaka ulaşılabilecek bir telefon numarası bırakmalarını istedi. Pazar tezgahına dönüşen arabayı gören müşteriler ise şaşkınlık yaşadı.

Haber 29-05-24 10:06