4 Aralik Haberleri

Şans eseri felaket önlendi! Kartal'da 4 katlı binanın çatısı kendiliğinden çöktü!

Kartal'da 4 katlı bir binanın çatısı kendiliğinden çökmesi üzerine beton parçaları balkona düştü. O esnada balkonda kimsenin olmaması felaketi önlerken, binanın yıkım kararı alınarak tahliye edildi.

Haber 2024-07-26 16:33:30

Gıdalar hakkında 4 ilginç bilgi! O meyve uyanmak için kahveden daha etkiliymiş

Sağlıklı yaşam hiç şüphesiz düzenli beslenme ve egzersiz yapmaktan geçiyor. Sağlıklı beslenmenin bir parçası olan sebze ve meyveler birçok fayda sağlıyor. Bu faydalı besinler arasında yer alan elma, salatalık, muz ve havucun 4 ilginç faydası ortaya çıktı.

Kadin 2024-07-26 12:46:16

Çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş ceset bulunmuştu! Sır perdesi aralandı... Her şeyi itiraf etti 'Döverek öldürdüm'

Adana'da, deniz kıyısında çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş halde cesedi bulunan, otogarında değnekçilik yapan 61 yaşındaki Murat Arlı'yı, 4 ay sonra cep telefonundan gelen sinyalin takibiyle, otogarda birlikte değnekçilik yaptığı 65 yaşındaki arkadaşı Atilla Cücü'nün öldürdüğü ortaya çıktı. Arlı'yı bir anlık öfkeyle döverek öldürdüğünü itiraf eden Cücü, tutuklandı. Cücü'nün emniyetteki ifadesinde "Otogarda beraber kalıyorduk. Birlikte içki içmiştik, kavga ettik" dediği öğrenildi.

Haber 2024-07-26 11:23:54

Jose Mourinho'dan tüm Fenerbahçe takımına uyarı! ''Rehavete kapılmayın, her an her şey olabilir!''

Şampiyonlar Ligi eleme turunda Lugano ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, rakibini deplasmanda 4-3 mağlup edip avantajlı skorla İstanbul'a dönmüştü. Teknik direktör Jose Mourinho, oyuncularıyla yaptığı toplantıda uyarılarda bulundu.

Spor 2024-07-26 10:33:48

İstanbul ve Ankara dahil 15 il için sarı ve turuncu kod! Yaz yağmurlarıyla serinlik geliyor! O tarihten sonra tekrar... Meteoroloji son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı, 15 il için sarı ve turuncu kod verdi. Sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli olunması çağrısı yaptı. Sıcaklıkların ise iç ve kuzeybatı kesimlerde 3 ila 7 derece azalması bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen ise sıcaklıkların, yağışın bitmesiyle, pazardan itibaren 3-4 derece artacağını belirtti. Peki, İstanbul'da hava nasıl? İstanbul'da yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış tahmini yapıldı. İşte il il son durum...

Haber 26-07-24 09:42

Kayseri'de iki otomobilin karıştığı kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Kayseri'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 26-07-24 08:59

AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den sahipsiz hayvan açıklaması! O maddeyi işaret etti: 'Yasa uygulanabilir değil'

AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, katıldığı canlı yayında sahipsiz hayvanlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 4 milyon hayvanın sahiplendirilinceye kadar barınaklarda bakmanın mümkün olmadığını ifade eden Özlü, "Ben bu yasa tasarısının uygulanabilir olmadığı kanaatindeyim" dedi.

Manşet 25-07-24 22:58

Yer: Bağcılar! 1 ay önce öldürmekle tehdit ettiği eski eşini sokak ortasında silahla vurdu

İstanbul Bağcılar'da Yusuf K., 4 yıl önce boşandığı eski eşi Ceylan T.'yi yaklaşık 1 ay önce 'Seni öldüreceğim, sakat bırakacağım' mesajlarıyla tehdit etti. Dün, Ceylan T. işe giderken eski kocası Yusuf Y. önünü keserek tartışmaya başladı. Büyüyerek devam eden tartışmada Yusuf Y. eski eşi Ceylan T.'yi 'Sen beni aldatıyorsun, seni öldüreceğim' diyerek silahla vurdu. Yaralı Ceylan T. ambulansla hastaneye kaldırılırken şüpheli koca Yusuf Y. ise aynı gün içinde gözaltına alındı.

Haber 25-07-24 21:44

Yer: Bingöl! Bıçaklı saldırgan katliam yapmıştı Ölü sayısı 4'e yükseldi: 5 gün önce cezaevinden çıkmış...

Bingöl'de madde bağımlısı şahıs bıçakla 4 kişiyi öldürüp 5 kişiyi de yaralamıştı. Şahısla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Madde bağımlısı, manik atak ve bipolar bozukluğu olduğu öğrenilen şahsın, hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden 5 gün önce çıktığı öğrenildi.

Haber 25-07-24 15:57

4'ncü kez evlenen Burak Sergen balayına doymadı! 26 yaş küçük eşiyle yeni rotası bakın neresi oldu

Ünlü oyuncu Burak Sergen, 31 Mayıs'ta kendi tiyatrosunun genel koordinatörü Gizem Şağban ile dünya evine girmişti. 4'ncü kez evlenen ünlü isim balayı için İspanya ve Bodrum'u seçti. Aylardır yeni eşiyle tatilde olan Burak Sergen şimdi de rotasını Kapadokya'ya çevirdi.

Magazin 25-07-24 15:09

Daha öncede yapmıştı... Eda Ece kocası Buğrahan Tuncer'i takipten çıktı! 'Nazar mı değdi?'

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece 4 Nisan 2024 tarihinde kızı Mina İpek'i kucağına almış ve ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü isim şimdi de şaşırtan bir hamle ile gündeme geldi. Eda Ece kocası Buğrahan Tuncer'i takipten çıkınca sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 25-07-24 13:03

Uzman isimden kritik deprem açıklaması! 4 şehri işaret etti

Dün akşam saatlerinde Tokat'ın 4 büyüklüğündeki deprem, uzmanları alarma geçirdi. Çevre illerden de hissedilen deprem hakkında yorum yapan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, 4 şehri işaret ederek açıklamada bulundu.

Haber 25-07-24 12:53

Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri transferi Türk futbol tarihine geçti!

Fenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri’nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Sevilla Football Club, S.A.D. kulübüne toplam transfer bedeli olan 19.500.000 Avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Spor 25-07-24 12:48

Bingöl'de bıçaklı saldırı sonucu ölenlerin sayısı 4'e yükseldi

Bingöl'de bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Yurthaber 25-07-24 10:11

Çorum'da devrilen araçtaki aynı aileden 4 kişi yaralandı

Çorum'da hafif ticari aracın devrildiği kazada aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 25-07-24 10:09

Zonguldak'ta ruhsatsız işletilen 4 maden ocağı kapatıldı

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ruhsatsız işletildiği belirlenen 4 maden ocağı kapatıldı.

Yurthaber 25-07-24 10:08

Bingöl'de önüne geleni bıçaklamıştı! Hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi

Bingöl’de madde bağımlısı gencin saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.

Haber 25-07-24 09:46

Galatasaray'da resmi ayrılık! Tete, Fatih Terim'in eski takımı Panathinaikos'a transfer oldu...

Yunan ekibi Panathinaikos, Tete transferi için Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, Tete’nin 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeliyle Yunan ekibi Panathinaikos’a transfer olduğunu açıkladı.

Spor 25-07-24 07:59

SON DAKİKA | AFAD duyurdu: Tokat'ta 4 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: AFAD, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde Richter ö lçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Haber 24-07-24 23:31

Mourinho ilk maçını kazandı Dzeko şov yaptı ama hedefte büyük umutlarla transfer edilen Livakovic var! Ağır sözler: Uğraşmaya değmez

Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma mücadelesi veren temsilcimiz Fenerbahçe, dün akşam İsviçre temsilcisi Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup ederek tur kapısını araladı. Boşnak golcü Dzeko'nun yıldızlaştığı maç sonrasında Serdar Ali Çelikler'in Livakovic yorumu gündem oldu. İşte Mourinho'nun ilk sınavının detayları...

Spor 24-07-24 14:05

Bakışlarıyla etkiliyorlar! En çekici 4 burç belli oldu

Çevrenizdeki bazı insanlar diğerlerine göre daha çekicidirler. Bu sonradan kazanılan bir özellik olsa da astrologlara göre bazı burçlar doğuştan çekici olabiliyor. Doğal bir çekicilikleri ve tutkulu yapıları olan bu kişiler bir ortama girdiklerinde direkt olarak tüm gözleri üzerine toplayabiliyor. İşte en çekici 4 burç ve özellikleri....

Kadin 24-07-24 12:20

İletişim Başkanı Altun'dan 'yumuşak güç' vurgusu: Son 4 yılda en fazla gelişen 2. ülke olduk!

Türkiye İletişim Modeli Sempozyumu'nda konuşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, önemli mesajlar verdi. Türkiye'nin mazlum milletin umut ışığı olduğunun altını çizen Altın "Yumuşak güçte son 4 yılda en fazla gelişen 2. ülke olduk. Türkiye barışın teminatı" dedi.

Haber 24-07-24 11:21

Dolar/Türk Lirası tahmini! 6 ay sonrası için dev bankadan açıklama: 'Ağır bir iş yapmak zorundaydı...'

HSBC, son raporunda reel politika faizinin kasım ayından itibaren önemli ölçüde pozitif olacağını belirterek, "Şimdilik 4. çeyrekte başlayacak faiz indirimlerinin bir miktar erken olabileceğini düşünmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Dev banka dolar/TL için de dikkat çeken bir analiz yaptı. Yıl sonunda döviz kurunun geleceği rakamı açıkladı.

Finans 24-07-24 10:38

Bakan Yumaklı'dan sokak hayvanları çıkışı! Detaylar belli oldu... Hangi hayvanlara ötanazi yapılacak?

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı son günlerin sıcak gündemi hayvan düzenlemesiyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu. 4 milyon başıboş köpek olduğunu belirten Bakan Yumaklı, "Türkiye'de köpek popülasyonu kontrol edilemedi." ifadelerini kullandı. Bakan Yumaklı öte yandan, hangi hayvanların hangi şartlarda ötanazi yapılacağına yönelik kriterlerin belirlendiğini söyledi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan da düzenlemeyle ilgili açıklama geldi.

Haber 24-07-24 10:29

Giresun'da otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Yurthaber 24-07-24 09:48

Afyonkarahisar'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

Afyonkarahisar'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 24-07-24 09:44

Lugano galibiyeti sonrası öve öve bitiremediler! Hamleleri göz alıcıydı, Mourinho şov başladı!

Fenerbahçe'nin Lugano karşısında aldığı 4-3'lük galibiyetin yankıları sürerken spor yazarları mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 09:36

Ülke puanında işler karıştı! Fenerbahçe kazanmasıydı yerimizi kaptırıyorduk...

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile karşılaşan Fenerbahçe rakibini 4-3 mağlup ederken, alınan bu galibiyetle ülke puanında da yerimizi korumamızı sağladı. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 08:07

Dzeko Lugano karşısında hat-trick yaptı, tarihe geçti! Avrupa onu konuşuyor

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaştığı Lugano'yu 4-3 mağlup ederken Dzeko attığı gollerle gecenin en çok konuşulanlarından oldu. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 07:37

Jose Mourinho, maç sonunda UEFA'yı hedef aldı! ''Buna nasıl izin veriyorlar anlamıyorum!''

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda İsviçre'nin Lugano ekibini 4-3 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında konuşan Jose Mourinho, zemin eleştirisinde bulundu.

Spor 24-07-24 00:07

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi eleme turuna galibiyetle başladı!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre'nin Lugano ekibiyle karşılaşan Fenerbahçe, rakibini geriden gelerek 4-3 mağlup etti ve turun kapısını araladı. Teknik direktör Jose Mourinho, sarı-lacivertli takımın başında ilk resmi müsabakasına çıktı.

Spor 23-07-24 23:25

Lugano-Fenerbahçe maçı öncesi koku krizi! Zemini iğrenç bir koku sardı...

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup etti. Mücadelenin başlamasına çok az bir süre kala stadyumu sentetik çim kokusu sarması sosyal medyada gündem oldu.

Spor 23-07-24 20:46

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümüyle büyük ses getirmişti. Sezon finaliyle birlikte adeta yaprak dökümü yaşanan diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılmıştı. Yeni sezonu heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti'ne bomba bir transfer gerçekleştirildi.

Magazin 23-07-24 16:42

Türkiye'yi kahreden kazadaki zik zak bilmecesi çözüldü! Adana'da bir aile yok olmuştu: Bunlardan biri yapılsa hayatta ölmezlerdi

Türkiye, Adana'da baraj gölüne uçarak yok olan 4 kişili ailenin yaptığı kazayı konuşuyor. Kahreden kazanın görüntülerinde aracın bir anda zik zak yapmaya başlaması dikkat çekmişti. Trafik uzmanları zik zakın nedenini açıkladı. Ayrıca "Bunlardan bir tanesi yapılsaydı belki bu beyaz araç bu kazayı yaşamayacaktı" denerek kazanın gerçekleşmesine yol açan etkenler sıralandı. Bariyer sistemi, sollama ihlalleri gibi vurgulanan detaylar dikkat çekti.

Haber 23-07-24 13:49

Ne Bodrum ne Akçay! Tatile gidemeyenin imdadına 'akraba' yetişti

Bodrum'daki fiyat tartışmaları sürerken TÜİK'in açıkladığı veri dikkat çekti. Yurt içinde yapılan seyahat harcamaları bu yılın birinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 103,2 artarak 45 milyar 262 milyon lirayı aşarken seyahat başına ortalama 4 bin 593 lira harcama gerçekleştirildi.

Finans 23-07-24 10:57

1'i kırmızı kategorideki 4 terörist etkisiz hale getirildi!

MSB, kırmızı kategoride aranan Yusuf Kalkan'ın da aralarında bulunduğu 4 PKK'lı teröristin Irak'ın kuzeyinde düzenlenen hava harekatında etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Haber 23-07-24 10:35

İlk etapta 4 bankada hayata geçirildi! Ucuz faizli kredi dönemi başladı: 2 milyon liraya kadar kredi…

BES katılımcıları için yasal düzenleme yapılarak nakit ihtiyacını karşılayacak adım geçtiğimiz ay atıldı. Bu kapsamda BES teminatlı ucuz kredi uygulaması şimdilik Türkiye İş Bankası, TEB, Halkbank ve Albaraka Türk’te başladı. Artık BES’te biriken fonlarını teminat gösterenler bu birikimlerinin yüzde 80 veya yüzde 100’ü kadar kredi kullanabiliyorlar. 100 bin TL’lik BES’e 83 bin lira kredi kullandırılabilirken, rakam 2 milyon lirayı da görebilecek. İşte BES teminatlı düşük faizli kredi şartları…

Finans 23-07-24 08:08
BES

4 kişilik aile baraj gölüne uçan otomobilde hayatını kaybetmişti! Adana'daki korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, köprüden baraj gölüne düşen otomobildeki çift ve 2 çocuğunun hayatını kaybettiği trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra yolda zikzak çizmesi ve ardından bariyerleri yıkarak Seyhan Baraj Gölü'ne düşmesi yer aldı.

Haber 22-07-24 22:10

Bilim insanlarına dehşeti yaşattılar! Araçlarına çarpıp yolu kestiler! Malatya Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi

Malatya'da hava araçlarını lazer silahlarına karşı koruyacak kompozit bir madde geliştiren İnönü Üniversitesinde görev yapan akademisyen çifte, trafikte saldırı girişimi yapıldı. Çiftin bulunduğu aracı çarparak durdurmaya zorlayan, daha sonra ise saldırmaya çalışan 4 kişiye yoldan geçen polis ekipleri müdahale etti. Uzun süren kovalamacanın sonunda polisler kaçan 4 kişiden 2'sini yakaladı. Malatya Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber 22-07-24 20:45

Küfür etmemeleri için uyardı... Evini kurşunlayıp taş yağmuruna tuttular

Ankara’da 4 kişilik bir grup, küfür etmemeleri için kendilerini uyaran adamın evine taşlı ve silahlı saldırı gerçekleştirdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 22-07-24 17:47

İstanbul istikametine gidecek olanlar dikkat! 50 gün boyunca kapalı olacak

Yurtta en çok kullanılan yollardan biri olan Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul istikameti, çalışma nedeniyle 50 gün boyunca kapalı olacak. Karayolları 4'üncü Bölge Müdürü Savaş Bayındır, çalışmalara Temmuz ayının sonunda başlanacağını duyurdu.

Haber 22-07-24 16:18

Gece vakti mahallede korku dolu anlar! 'Evi neden yaktın?' sorusuna verdiği yanıt şoke etti

Bursa’da bir kadın; ailevi nedenlerini öne sürüp 4 katlı binanın giriş katında oturduğu evi ateşe verdi. Korku dolu anlar yaşayan mahallelinin ihbarı üzerine itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürürken, gözaltına alınan kadın, ‘evi neden yaktın ?’ sorusuna “Yakmak istedim, yaktım” diye karşılık verdi.

Haber 22-07-24 09:21

Son dakika | Elebaşları Tuncer Aslan! Tefeci örgüte darbe: 4 ilde düğmeye basıldı, onlarca şüpheli yakalandı

Son dakika haberi: Birçok ilde tefecilik yapan suç örgütüne 'Kuyu-11' ile darbe vuruldu. Elebaşılığını Tuncer Aslan'ın yaptığı çeteye operasyonun ayrıntılarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.

Haber 22-07-24 08:11

Bursa'da dehşet dolu anlar! 4'üncü katın balkonundan düşen kadın kurtarılamadı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kahreden bir olay yaşandı. 4'üncü katın balkonundan düşerek ağır yaralanan kadın, 1 gün sonra hayatını kaybetti.

Haber 21-07-24 17:45

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Irak'ın kuzeyinde ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 21-07-24 16:59

Doktorları bile şaşırtan vaka! Sürekli hastanelik oluyordu, gerçek 3 yıl sonra ortaya çıktı

İstanbul'da yaşayan 4 yaşındaki Abdullah Majzoub, 1 yaşından beri, tekrar eden öksürük, ateş ve nefes darlığı şikayeti ile sürekli hastanelik oluyordu. 3 yıl boyunca torba torba ilaç kullanmak zorunda kalan Abdullah'ın nefes darlığı ve öksürük şikayeti nüksedince ailesi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Çocuk Acil Servisi’ne götürdü. Küçük çocuğun hasta öyküsünde 3 yıl geriye gidince gerçek ortaya çıktı. Küçük Abdullah'ın doktorları bu vakanın kendilerini de şaşkına çevirdiğini kaydetti.

Haber 21-07-24 13:35

Kontrolden çıkan araç köprüden uçtu! Aydoğmuş ailesinin kahreden sonu... 2'si çocuk 4 kişi vardı

Adana Çatalan Köprüsü’nde kontrolden çıkan otomobil Seyhan Baraj Gölü’ne düştü. Araçta bulun 4 kişilik Aydoğmuş ailesini kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 4 saatlik çalışmaların ardından anne, baba ve 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş’un da cansız bedenine ulaşıldı. Daha önce 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş’un da cenazesi çıkartılmıştı. Bu anlarda ailenin yakınları feryat etti.

Haber 21-07-24 13:31

Üzerine kale direği devrildi, 4 yaşındaki Selahattin kurtarılamadı

Erzurum'un Aziziye ilçesinde bir sitede üzerine kale direği devrilen 4 yaşındaki Selahattin Eyyubi Çobanoğlu, hayatını kaybetti. Aile, olayda ihmali olanlar hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Haber 21-07-24 10:37

Juventus'a Kenan Yıldız şoku! 4 katı maaş teklifini elinin tersiyle itti

Juventus'un yıldız oyuncusu Kenan Yıldız, İtalyan devinin kendisine önerdiği sözleşme teklifini reddetti. Maaşı düşük bulan milli oyuncu, Juventus'tan daha çok para istiyor.

Spor 20-07-24 15:29