Alanyaspor Galatasaray Maçı Haberleri

Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Muhtemel 11'ler

Alanyaspor ile Galatasaray maçı Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında karşı karşıya gelecek. Alanyaspor Galatasaray maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakami ise Mert Güzenge olarak açıklandı. Alanyaspor Galatasaray maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 18-04-2023 14:33

Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? Alanyaspor Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Alanyaspor ile Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kırbıyık Holding Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Alanyaspor Galatasaray maçının yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri sporseverler tarafından merak konusu oldu. Maçta hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakami ise Mert Güzenge olacak .Peki, Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 18-04-2023 13:18

Alanyaspor Galatasaray Maçı

Alanyaspor Galatasaray Maçı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alanyaspor Galatasaray Maçı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.