Anneler Gunu Sozleri Haberleri

Doğurganlık hızı düştü, hükümet harekete geçti: Doğum izninin uzatılmasından esnek çalışmaya... Çalışan annelere yeni düzenleme gündemde

Türkiye İstatistik Kurumu verileri açıkladı. Türkiye'de doğurganlık hızının düşmesinin ardından hükümet harekete geçti. Çalışan anneler için 5 başlıkta yeni düzenlemeler yapılması planlanırken bir adım da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan geldi. Doğurganlığın en düşük, boşanmanın en fazla olduğu iller mercek altına alınacak. İşte detaylar...

Finans 2024-05-26 14:24:27

O belediyeden yeni doğum yapan annelere destek! Çeyrek altın değerinde! Başvuru şartları belli oldu

Yeni doğum yapan anneler için Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden yeni destek paketi hayata geçiriliyor. Başvurular yarın başlayacak. Annelere çeyrek altın tutarında 4 bin TL ödeme verilecek. Destek için başvuru şartları da belli oldu.

Finans 2024-05-21 12:04:29

Türkiye'yi kahreden Ata Emre Akman cinayetinde 'baba' şüphesi! Azmettirici o mu? 'Apartmandan kim çıksa bunu yaşayacaktı' diyerek anlattı

Motokurye olarak çalışan ve sipariş bıraktıktan sonra E.Ö. tarafından 25 yerinden bıçaklanan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın ölümü Türkiye'yi kahretti. Cinayet anı görüntüleri herkesi dehşete düşürürken 'baba' şüphesi dikkat çekti. Anneler Günü’ne oğlunun morgdaki cesedini teşhis ederek giren acılı anne Zuhal Akman, katil E.Ö.’yü babasının azmettirdiğini iddia etti. "O gece apartmandan kim çıksa bunu yaşayacaktı" diyen acılı anne, apartmanda oturan o kadını işaret etti.

Haber 2024-05-17 07:59:08

Etiyopya'dan evlat edinmişti! Esra Akkaya oğlunun son halini paylaştı

Son olarak Masumlar Apartmanı'nda rol alan Esra Akkaya, Anneler Günü'nde duygusal bir paylaşımda bulundu. Akkaya, Etiyopya'dan evlat edindiği oğlu Can Alex ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Magazin 2024-05-13 10:55:39

Diğer Haber Etiketleri

saha anne görüşme doğum çeyrek altın Balıkesir cinayet Oyuncu Esra Akkaya Tuzla av tüfeği Bursa anneler günü Demet Evgar söyledi chp genel başkanı Elazığ erçel Hande Erçel Mersin Devlet Bahçeli Özgür Özel gününde Taha Duymaz çiçek Hatay Recep Tayyip Erdoğan amazon alışveriş Amazon trendyol ak parti Burdur Gazze Isparta İsrail kadın Muğla saldırı Filistin Adana antoryum gül karanfil mezat orkide yapay zeka haber anneler günü hediyeleri anneler günü şiiri anneler günü mesajı Anneler Günü mesajları anneler günü sözleri güzel sözler anneler günü ne zaman kitap kitap kurdu kitap önerileri akıllı saat şarjlı diş fırçası oral b şarjlı diş fırçası oralbi şarjlı diş fırçası tablet Kulaklık oda termostatı kahve makinesi tost makinesi çay makinesi kettle mikser ekmek yapma makinesi philips philips airfryer philips airfryer xxl philips azur ütü philips dikey süpürge philips elektrik süpürgesi philips elektrikli süpürge philips filtre kahve makinesi philips kahve makinesi philips şarjlı süpürge smeg smeg kahve makinesi smeg kettle Stanley stanley termos stanley termos 1.3 camper camper ayakkabı camper bot karaca karaca çay makinesi karaca çaydanlık Apple remington remington düzleştirici remington saç düzleştirici Düzce Göz ilik refleks göğüs pompası crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın üniversite tarif yoğurt makinesi yoğurt mayalama yoğurt mayalama tarifi Adnan Oktar Erzurum skolyoz skolyoz belirtileri skolyoz dereceleri Ev hanımı emeklilik çalışma hayatı bağkur evlendi karakteri Eda Ece yasak elma Van eo Sebze anne sütü emzirme anne sütü nasıl artar çocuğun ele Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal ishal tiktok

Tuzla’da Anneler Günü coşkusu: Derya Baykal ile unutulmaz bir söyleşi gerçekleşti

Tuzla Belediyesi, Anneler Günü’ne özel Derya Baykal ile söyleşi düzenledi.

Yurthaber 13-05-24 10:30

Yer: Bursa! 9 yaşındaki çocuğun av tüfeğiyle oyunu faciaya döndü...

Bursa'da Anneler Günü'nü kutlamak için anneannesinin ziyaretine giden 9 yaşındaki C.K., evde bulduğu av tüfeğiyle oynamaya başladı. Silahın ateş alması sonucu aynı yaştaki kuzeni Miraç Güvenir'i başından vurdu. Olay yerine gelen polis ekipleri çocuğun hayatını kaybettiğini tespit etti.

Haber 13-05-24 09:22

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar sette kızını emzirirken paylaştı! Yorumlar gecikmedi

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başrol oyuncusu olduğu Bahar dizisinin son bölümü yetişmeyince yayınlanmamıştı. Seyirciyi üzen bu karar sonrası Demet Evgar'ın yaptığı Anneler Günü paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 13-05-24 07:46

CHP lideri Özel, hapiste olan annelerin Anneler Günü'nü telefonla kutladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kamuoyuna yansıyan çeşitli olaylarda çocuklarını kaybeden veya hapiste olan annelerin Anneler Günü'nü telefonla kutladı.

Haber 12-05-24 19:49

Anneler Günü'nde kahreden haber! Genç anne, toprağa gömülü halde bulundu

Elazığ’da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi 25 yaşındaki Dilara Günana, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü’nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi. İşte detaylar...

Haber 12-05-24 15:59

Hande Erçel kaybettiği annesine dair sözleriyle duygulandırdı! Çok küçüktüm seni kaybettiğimde...

Oyuncu Hande Erçel, 2019 yılında kansere yenik düşerek hayatını kaybeden annesi Aylin Erçel'e özlemini Anneler Günü'nde takipçileriyle paylaştı. Erçel'in sözleri okuyanları duygulandırdı.

Magazin 12-05-24 14:00

Anneler Günü'nde kan donduran vahşet! Cinnet getiren anne, 9 yaşındaki oğlunu öldürdü

Anneler Günü'nde Mersin’den kan donduran bir cinayet haberi geldi. Cinnet getiren Gülüzar E. (42), misafir olduğu evde 9 yaşındaki oğlu Y.E.’yi bıçaklayarak öldürdü. İşte detaylar...

Haber 12-05-24 13:59

MHP lideri Devlet Bahçeli'den 'Anneler Günü' mesajı

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından Anneler Günü mesajı paylaştı. Bahçeli, "En başta şehit annelerimiz olmak kaydıyla, bütün annelerimizin, Anneler Günü'nü gönülden tebrik ediyor, sonsuz hürmetlerimi sunuyorum" dedi.

Haber 12-05-24 13:40

CHP lideri Özgür Özel'den Anneler Günü mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haber 12-05-24 12:56

Taha Duymaz Hatay'daki depremde hayatını kaybetmişti... Meryem Duymaz, Anneler Günü'nde duygulandırdı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrası Hatay'da kardeşleriyle enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz hayatını kaybetmişti. 3 evladını kaybeden anne Meryem Duymaz Anneler Günü'nde sözleriyle duygulandırdı.

Magazin 12-05-24 10:34

Yürek burkan Anneler Günü kampanyasına destek yağdı! Hiçbir ücret ödemediler: 81 ilden geri dönüşler var

Deprem bölgesindeki anneler, Anneler Günü'ne buruk bir şekilde girse de Hatay'da annelerine çiçek götürmek isteyen vatandaşlara kolaylık olsun diye başlatılan uygulamaya Türkiye'nin dört bir yanından destek yağmasıyla gözler bir nebze olsun sevinç gözyaşlarıyla doldu. Birçok evlat da annelerinin mezarlarına ücretsiz çiçek götürdü.

Haber 12-05-24 10:28

Anneler Günü'nü sosyal medyadan kutladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu eşsiz hazineye sahip çıkmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında "Tüm annelerin Anneler Günü'nü tebrik ediyor, ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber 12-05-24 09:16

Anneler Günü'nden Mega Mayıs'a indirimler burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Anneler Günü'nden Mega Mayıs'a indirimler burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 10-05-24 16:37

Muğla, Burdur ve Isparta'da kadınlar Gazze'deki mazlum anneler için toplandı

Muğla, Burdur ve Isparta'da Gazze'de annelerin yaşam haklarından mahrum bırakılması protesto edildi.

Yurthaber 10-05-24 15:28

Trakya'da AK Partili kadınlar Filistinli anneler için toplandı

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde AK Partili kadınlar, Anneler Günü öncesi İsrail'in Gazze'ye saldırılarında yaşam hakları ellerinden alınan annelerin durumuna dikkati çekti.

Yurthaber 10-05-24 13:38

Çukurova'da çiçekler Anneler Günü için hazırlanıyor

Türkiye'nin önemli kesme gül ve salon bitkisi üretim merkezlerinden Çukurova'da, Anneler Günü'ne sayılı günler kala sektörde hareketlilik yaşanıyor.

Yurthaber 08-05-24 11:15

Anneler Günü için Dreame'den muhteşem kampanya!

Dreame, 12 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak Anneler Günü kampanyası kapsamında robot süpürge satın alımlarına özel Hair Glory, Hair Straightener veya Hair Gleam saç bakım ürünlerinden birini hediye ediyor.

Kadin 06-05-24 17:58

Anneler Günü'nde ne yapılır? Anneler Günü'nde neler yapılabilir? Anneler Günü etkinlikleri

Anneler günü, annelere duyulan sevgi ve minnet hislerini göstermek için çok özel bir gündür. Annelerin sevgiyle dolu kalp ve emeklerine karşılık Anneler Günü’nde, onları mutlu edecek pek çok aktivite ve hediye fikri bulunur. Elbette her annenin farklı ilgi alanları, zevkleri ve ihtiyaçları olduğu için, kişiye özel bir hediye ve aktivite seçmek oldukça önemlidir. Peki, Anneler Günü'nde neler yapılabilir?

Haber 05-05-24 18:54

Anneler Günü şiirleri: Anneler Günü için en özel, kısa, duygusal Anneler Günü şiirleri

Anneler Günü şiirleri, ülkemizde her yıl mayıs ayının 2. pazar günü kutlanan bu özel günün yaklaşmasıyla birlikte annelerini mutlu etmek ve onların ne kadar özel olduğunu hissettirmek isteyen kişiler tarafından araştırılmaya başlanır. Kişiler internette en özel, duygusal Anneler Günü şiirleri ve Anneleri mutlu edecek sözlerden ilham almaya çalışır. İşte Anneler Günü için en özel, kısa, duygusal Anneler Günü şiirleri

Haber 05-05-24 18:52

Anneler Günü mesajları: Resimli, kısa, duygusal Anneler Günü mesajları

Mayıs ayının en özel günlerinden biri de Anneler Günü'dür. Kesin belirlenmiş bir tarihi olmasa da ülkemizde ve pek çok yerde her yıl mayıs ayının 2. pazar günü, annelere ve ailedeki diğer anne olan yakınlara sevgi ve minnettarlığın ifadesi olarak 'Anneler Günü' kutlanır. Emek ve sevgilerine karşılık olarak bu özel günde her tatlı söz, sevgi dolu ifadeler, samimi ve içten mesajlar anneleri çok mutlu eder. İşte Anneler Günü mesajı örnekleri...

Haber 05-05-24 18:50

Anneler Günü sözleri: Anneler Günü için kısa ve güzel sözler

Ülkemizde mayıs ayının 2. pazar günü kutlanan Anneler Günü sözleri birçok kişi tarafından araştırılır. Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzelliğin sembolleri olan annelerin gününü kısa, uzun ve duygusal sözler ile daha anlamlı hâle getirilir. Ayrıca hediyeler, çiçekler, gülücüklerle annelere gösterilen sevgi ve saygıya ek olarak Anneler Günü sözleri ile bu özel gün kutlanır. İşte, annelere güzel sözler...

Haber 05-05-24 18:46

Anneler Günü ne zaman, 2024 Anneler Günü ne zaman? Anneler Günü 2024

Anneler Günü her sene mayıs ayında kutlanır. Bazı ülkelerde farklılık gösteren bu özel günde her yaştan çocuklar anneleri ile birlikte geçirmeye çalışır ve bu özel gün için sürpriz hediyeler hazırlar. Bu özel güne önem veren kişiler ve öncesinde plan yapmak isteyenler, Anneler Günü ne zaman, hangi gün, ayın kaçında gibi sorular sormaktadır. Peki, 2024 Anneler Günü ne zaman? Anneler günü hangi tarihte kutlanacak?

Haber 05-05-24 18:45

Anneler Günü'ne özel indirimler başladı! İşte sizin için seçtiklerimiz

Anneler Günü'ne özel indirimler başladı! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 03-05-24 15:58

Kitap meraklısı annenize hediye edebileceğiniz çok satan kitaplar

Anneniz tam bir kitap kurduysa doğru yerdesiniz! Anneler gününde, annenizin sevgisine karşılık verebileceğiniz en değerli hediye bir kitap olabilir. Anneniz tarih tutkunu mu, kişisel gelişime mi meraklı, yoksa bilim kurgu ve romana mı düşkün? Annenizi mutlu etmek için pek çok türdeki kitapları sizler için bir araya getirdik. İşte çok satan listelerinde yer alan ve annenizin ilgisini çekebilecek en popüler kitaplardan oluşan seçkimiz!

Haber 02-05-24 12:30

Bu Anneler Günü'nde annesine özel bir hediye vermek isteyenler bu listemize bakmadan geçmeyin

Annelerimizin sonsuz sevgisi, fedakarlığı ve rehberliği hayatımızın her anında bizimle. Onların değerini anlamak için özel günler gerekmez ama Anneler Günü, annelerimize duyduğumuz minneti ifade etmek için harika bir fırsat! Bu Anneler Günü'nde, annesine unutulmaz bir sürpriz yapmak isteyenler için özenle seçilmiş bir hediye seçkisi hazırladık. İşte detaylar!

Haber 02-05-24 12:29

Teknoloji tutkunu anneler için hayat kolaylaştırıcı hediye önerileri

Bu Anneler Günü'nde annenizin kalbine dokunacak ve ilgi alanına hitap edecek bir armağan seçmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Teknoloji tutkunu annenizi mutlu edecek harika seçeneklerle dolu bir liste hazırladık. Annenizin yaşamını daha da keyifli hale getirecek akıllı cihazlarla dolu seçkimizde akıllı tartılardan hızlı şarjlı diş fırçalarına, tabletten kulaklığa kadar pek çok teknolojik alet yer alıyor. Annenizin gözlerini parlatan bir hediye için içeriğimize göz atın!

Haber 01-05-24 19:42

Mutfakta harikalar yaratan annenizi sevindirecek akıllı mutfak gereçleri

Annelerimiz bizim için her daim kıymetli. Onları mutlu etmek ve onlara olan sevgimizi göstermek de oldukça önemli. Anneler Günü bunun için harika bir fırsat. Bu özel gün için annenize hediye arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Annenizin hayatına renk katacak, pratik ve kullanışlı mutfak gereçleriyle dolu bir seçki hazırladık. Ekmek yapma makinesinden miksere pek çok ürünü bulabileceğiniz içeriğimize göz atmadan geçmeyin.

Haber 01-05-24 18:32

Hayatınızı kolaylaştıracak Philips ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirimler

Anneler Günü'ne özel Philips ev aletlerinde kaçırılmayacak indirimler, bugün sona eriyor! İster annenize, eşinize, sevdiklerinize isterseniz de kendinize hediye edebileceğiniz yüksek teknoloji ürünü Philips ev aletleri ile bütçe dostu alışveriş deneyimi yaşamaya hazır olun! Sizin için en çok satan indirimdeki modelleri seçtik, hepsi içeriğimizde...

Haber 01-05-24 15:46

Anneler Günü'ne özel indirimler bugün sona eriyor! Flaş fırsatlar ve dahası burada

Onlarca marka, binlerce ürün Amazon'un Anneler Günü'ne özel fırsatları kapsamında çok uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. 12 Mayıs'a kadar sürecek alışveriş etkinliği kapsamında en sevilen indirimdeki markaları sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İster annenize ister kendinize ve diğer sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ürünleri keşfetmek için acele edin. İşte detaylar!

Haber 30-04-24 15:58

Anneler ve kızlarıyla yüzme öğrenecek

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi başlıyor.

Yurthaber 16-04-24 10:38

Çiçeği burnunda annelerin en büyük ihtiyacı en iyi elektrikli göğüs pompası modelleri

Bebekler için anne sütünün önemini konuşmaya gerek bile yok! Doğdukları andan itibaren bebeklerini düzenli olarak emziren anneler, gerekli durumlarda anne sütünü hazır tutmak için pratiklik sunan göğüs pompalarını kullanıyor. Özellikle çalışan ve bebeklerinden uzak kalan annelerin kurtarıcısı olan cihazlar, birçok avantajı beraberinde getiriyor. Bu mucizevi aletlerin konforunu siz de denemek isterseniz en iyi elektrikli göğüs pompası modellerinden hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz.

Kadin 01-04-24 18:06

İndirim dönemlerinin en çok satan ürünü Stanley termoslarda kaçırılmayacak fiyatlar

Dayanıklılık, kalite, içecekleri uzun süre aynı ısıda muhafaza etme, mükemmel izolasyon, kolay kullanım, rahat temizlik, tasarım... Stanley, bir termosta arayabileceğiniz tüm özellikleri size sunuyor. Üstüne üstlük ömür boyu garanti de veriyor. "E daha ne olsun?" dediğinizi duyar gibiyiz. Dahası Anneler Günü'ne özel Stanley termosların neredeyse tüm modellerinde indirim devam ediyor. Fırsatlardan yararlanın diye sizin için en sevilen modelleri içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 13-03-24 14:40

Fiyatı 1367 TL'ye düştü! Crocs mevsimi geldi, hazır indirimdeyken bakmadan geçmeyin

Ayaklarınız hassas yapıdaysa, terlik satın alırken görünümünden çok rahatlık sizin için ön plandaysa Crocs Off Court Clog Sandalet tam da size göre! Hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına uygun tasarımıyla öne çıkan Crocs terlik, Anneler Günü Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla sizi bekliyor.

Haber 11-03-24 15:26

Anneler kep attı! 'Çocuklarımdan önce mezun oldum'

Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve YYÜ işbirliği ile hayata geçirilen ‘Anne Üniversitesi’ni başarıyla tamamlayan 150 anne sertifikalarını alıp kep fırlattı.

Kadin 26-02-24 17:06

Hem sağlıklı hem bütçe dostu! Son zamanların en popüler mutfak ürünlerinden Briz Yoğurt Makinesi indirime girdi

Mutfakların yeni yıldızı yoğurt yapma makineleri desek yanılmış olmayız. Son zamanlarda giderek daha popüler hale gelen yoğurt yapma makineleri, ev kadınları ve çocuklu anneler tarafından sıkça tercih ediliyor. Sağlıklı, temiz içerikli ve ekonomik bir şekilde yoğurt tüketmenize yardımcı olan bu cihazlar içinde indirimli fiyatıyla öne çıkan riz BR420 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi'ni sizin için inceledik.

Yemek 21-02-24 15:37

Erzurumlular uyanık olsun diyerek uyardı! Yapılanmanın büyüklüğünü anlata anlata bitiremedi: Anneler kızlarını ikram ediyor

Türkiye Adnan Oktar gerçekleriyle yüzleşmeye devam ediyor. Din adı altında insanları sömüren, bedenlerini istismar eden ve gencecik insanların hayatını karartan Adnan Oktar örgütüyle ilgili her gün bir korkunç detay çıkıyor. Adnan Oktar'ın hedefindeki il bu defa Erzurum. Bugünkü dehşete düşüren detay ise 'Annelerin kızlarını ikram etmesi.' İşte ayrıntılar...

Haber 18-02-24 07:29

Aileler dikkat! Belirlenmesinde büyük görev düşüyor...

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Ömer Bozduman, çocuklarda ergenlik öncesi skolyozun (omurga eğriliği) belirlenmesinde ailelere önemli görevler düştüğünü belirterek, "Anneler, babalar ergenlikte çocuklarının mutlaka omuz, kalça dengelerinin, belleri ile kolları arasındaki mesafenin simetrik olmasına dikkat etmelidir. Bu aşamada yakaladığımız birçok çocuğu ileride cerrahi ihtiyacı olmadan tedavi ve takip etme şansımız olabiliyor" dedi.

Kadin 05-02-24 18:09

Emeklilik imkanı genişliyor! Ev hanımlarına prim desteği... Her ay 2 bin 133 TL'sini devlet ödeyecek! Detaylar netleşti: Yıpranma payı da gündemde

Emekli maaşına dün yapılan yeni ek zam gündem olurken; ev hanımları için emeklilik yolunu açan düzenlemede de sona gelindi. İki bakanlık çalışmalarında sona geldi. Düzenlemedeki prim desteği detayı ortaya çıkarken, ev hanımları ve Çalışan anneler için yıpranma payı da masada. Emeklilik hayalini kuran ev hanımları ise "Devletin prim desteği ne kadar? Aylık ne kadar prim ödenecek? Kimler emekli olabilecek?" gibi sorulara yanıt ararken; rakamlar da netleşti.

Finans 24-01-24 06:50

Çalışma hayatında yeni dönem! Milyonları ilgilendiriyor: 5 yıl erken emekli olabilirsiniz

Çalışma hayatıyla ilgili bir dizi değişiklik meydana geldi. Kimler nelerden faydalanabilir? Ev Hanımlarını yakından ilgilendiren bir düzenleme daha geldi. Devlet desteğiyle ceplerinden çıkan tutar azalacak. Eğer EYT'li küçük esnafsanız 5 yıl erken emekli olabilirsiniz. Çalışan anneler ile ilgili de doğum borçlanması yapılacak. Peki bu değişiklikler neler? İşte bütün soruların yanıtı...

Finans 22-01-24 19:31

Seyahatte, kampta, plajda yiyecek ve içecekleriniz hep taze kalsın! Stanley Soğutucu Çanta indirime girdi

Çıktığınız uzun seyahatlerde ya da piknik gibi açık hava etkinliklerinde yiyecek ve içeceklerinizin bozulmadan uzun süre taze ve soğuk kalmasını istiyorsanız doğru yerdesiniz. Çok satanlarda ilk sırada yer alan Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta Anneler Günü Fırsatları kapsamında flaş indirime girdi. "İyi ki aldım!" diyeceğiniz o ürünle tanışmaya ne dersiniz?

Haber 20-11-23 15:20

Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece pozuyla büyüledi! Anneler doğru mu? diyerek paylaştı

En son Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz yaz evlendi. Hamilelik müjdesini eylül ayında veren Ece "Anneler doğru mu?" diyerek son halini paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 08-11-23 11:04

Vanlı anneler evlatları için eylemlerini sürdürüyor

Van’da terör örgütü PKK tarafından çocukları dağa kaçırılan ailelerin eylemi bu hafta da devam etti.

Yurthaber 26-10-23 14:01
Van

Sütü az gelen anneler dikkat! Bu besinler anne sütünü artırıyor

Anne sütü bebeğin sağlıklı büyümesi için oldukça önem taşıyor. Kişiden kişiye farklılık gösteren anne sütü miktarı bazen az gelebiliyor. Anne sütünden bebeğin yeterli düzeyde faydalanabilmesi için bu gıdaları tüketerek sütünüzü artırabilirsiniz.

Kadin 02-09-23 15:00

Sinem Kobal tatil pozlarıyla beğeni topladı! Fiziği dikkat çekti

Selena, Küçük Sırlar, Analar ve Anneler gibi yapımlarda rol alan Sinem Kobal geçtiğimiz günlerde tatilden paylaşım yapmıştı. Tatil pozlarına doyamayan Kobal'ın yeni paylaştığı fotoğraflarında fit hali dikkat çekti.

Magazin 02-09-23 14:53

Emziren anne ne yerse bebek ishal olur? Bebek ishal olunca emziren anne ne yemeli?

Bebeklerin sağlığı ve refahı tüm annelerin en öncelikli endişeleri arasında gelir. Emziren anneler bebeklerine sağlıklı bir şekilde besin aktarımı sağlamak için kendilerine büyük bir sorumluluk yüklenirler. Ancak bazen beklemediğimiz durumlarla karşılaşabilirler bunlardan biri de bebeklerde ishaldir. İshal sulu dışkı ve sık dışkılama şeklinde kendini gösterir ve bebeğin vücudundaki su ve elektrolit dengesini etkileyerek hassas sistemlerini olumsuz yönde etkileyebilir.

Haber 31-07-23 23:06