Bir Varmis Bir Yokmus Dizisi Haberleri

Sosyal medyanın yeni trendi panik yarattı! Kıyafetsiz balkondan çatıya tırmandı... Görenler ne yapacağını şaşırdı

Son dönemde özellikle tatil bölgelerinde 'balconing' olarak bilinen bir trend popüler. Trende göre turistler çırılçıplak tatil yaptıkları balkonda keyiflenmeleri yer alıyor. İspanya'nın Cala Ratjada kentinde bir turist bu trendi yerine getirmek isterken panik dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Trend 2024-05-23 08:26:20

Piyasaların gözü bugün saat 14.00'te! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! 'Karar metnindeki detaylar önemli olacak'

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Mayıs ayı faiz kararı bugün belli oluyor. Altın, dolar, borsa... Hepsi Merkez Bankası'nın açıklayacağı politika faizi kararına odaklandı. Geçtiğimiz ay politika faizini yüzde 50'de sabit bırakan Merkez Bankası'ndan bugün sürpriz bir oran gelir mi? Ek adımlar atılacak mı?

Finans 2024-05-23 08:03:22

Dubaili aile, Can Yaman'a 1 milyon euro teklif etti! Ünlü oyuncu bakın ne dedi

Uzun süredir yurt dışında yaşayan ve zaman zaman paylaşımlarıyla gündeme gelen Can Yaman'ın büyük bir hayran kitlesi var. Kendisine hayran olan Dubaili bir aile oyuncuyla tanışıp yemek yemek için bakın ne kadar teklif etti.

Kulis 2024-05-23 08:03:01

İstanbul’da 500.000 TL’ye prefabrik ev yaptırdı! Paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı... Yorum yağmuruna tutuldu: 'Arsa çok pahalı kardeş'

Sosyal medyadan paylaşılan bir gönderide bir kişi İstanbul'da 500.000 TL’ye prefabrik ev yaptırma sürecinden bahsetti. Paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

Trend 2024-05-23 08:01:55

Önce Meteoroloji sonra AFAD… Uyarılar peş peşe geldi: Kuvvetli yağış geliyor…

Hava durumu ile ilgili gelen son dakika uyarısına göre bugün yurdun büyük bir bölümünde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Meteoroloji’nin uyarılarının ardından ani sel baskınları ile ilgili bir açıklama da AFAD’dan geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada ise "Kısa süreli yoğun yağışlar ani sellere, uzun süreli yağışlar ise akarsuların taşmasına neden olabilir" denildi. Meteoroloji ise 15 il için sarı kodlu uyarı verdi. İşte hava durumuna ilişkin haberin detayları…

Haber 23-05-24 07:54

Ankara'daki kaçakçılık operasyonunda bir kişi yakalandı

Ankara'da jandarma ekiplerince yapılan kaçakçılık operasyonunda bir kişi yakalandı.

Yurthaber 23-05-24 07:45

Diyarbakır’da çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bir kişi silahla yaralandı.

Yurthaber 23-05-24 07:44

Kahramanmaraş'ta boya fabrikasında kazan patlaması sonucu 3 işçi yaralandı

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki bir boya fabrikasında meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı.

Yurthaber 23-05-24 07:41

Erzurum’da bir kişi tartıştığı babasını silahla öldürdü

Erzurum’da tartıştığı oğlu tarafından silahla vurulan baba hayatını kaybetti.

Yurthaber 23-05-24 07:37

Sosyal medyadaki reklama tıkladı, bir haftada borç batağına düştü! Parasını katlamak isterken, neredeyse evini de kaptırıyordu

Herkesin başına gelebilecek olay İstanbul'da yaşandı. Sancaktepe'de yaşayan bir kadın, sosyal medyada gördüğü reklama tıklayınca hayatı karardı. İddiasına göre ''paranı ikiye katlarız'' diyen dolandırıcılar tüm birikimini aldı, bir de üstüne kredi çektirip borçlandırdı. Bir haftada başına gelmeyen kadın, neredeyse evini de satıyordu.

Manşet 23-05-24 07:20

Naci Görür 'kesin olacak' dedi, Marmara'yı uyardı: 7,5'e varan deprem olacak!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, olası Marmara Depremi'ne ilişkin yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara'da kesinlikle depremin olacağını belirten Görür, "Sadece 1912 Şarköy depreminde kırılan kısımda bir şey olmayacak. Diğer kısım kırılırsa 7,5'e varan deprem olacak. O kesin ama biz zamanını bilmiyoruz. Onun için biz bağırıyoruz; İstanbul'u depreme hazırlayın" dedi.

Haber 23-05-24 06:44

Bingöl'de bir öğretmen Heimlich manevrasıyla öğrencisini kurtardı! O anlar kamerada

Bingöl merkeze bağlı bir köy okulunda müzik öğretmeni olarak görev yapan Nagihan Dürçek, nefes borusuna yiyecek kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 23-05-24 06:22

120 gram altınını alıp, evini de 2 milyon 250 bin liraya sattırdılar! Öğretmen oğlumla korkuttular, ekmek almaya giderken bile izin aldık

Adana'nın Kozan ilçesinde Dilber Berkbasan (58), kendisini 'savcı' olarak tanıtan, kuyumcu soygununa karıştıklarını ve gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyen dolandırıcılara, 120 gram altınını kaptırdı. Berkbasan, evini de 2 milyon 250 bin TL'ye satıp, parayı kuyumcuda altına çevirerek dolandırıcılara verdi Tüm birikimlerini kaptıran Berkbasan, "Beni Gaziantep'teki öğretmen oğlumla korkuttular. Ekmek almaya giderken dolandırıcılardan izin aldık. Telefonu hiç kapattırmadılar." dedi.

Haber 22-05-24 21:47

Sürücüler dikkat! Artık kaleme kağıda gerek kalmayacak! e-Devlet'e 'kaza tutanağı' özelliği geldi

Trafik kazaları sonrasında doldurulan 'kaza tutanağı' için artık kaleme kağıda ihtiyaç kalmayacak. 'Kaza tutanağı' hizmeti artık e-Devlet uygulamasına geldi. Bundan sonra olası bir kaza durumunda sürücüler cep telefonundan e-Devlet uygulamasına girerek işlemlerini yapabilecek.

Manşet 22-05-24 20:58

Rize'de trafikteki kavga kanlı bitti! Sürücüler birbirlerine kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı

Rize’nin Çayeli ilçesinde iki sürücü arasında yol verme meselesi nedeniyle çıkan kavgada silahlar konuştu. İki sürücü silahlarını çekerek birbirlerine kurşun yağdırdı. Olayda bir sürücü aracının içinde vurularak ölürken, diğer sürücü de yaralandı.

Haber 22-05-24 18:56

'Güncel yapılanma' davası görülmeye başlandı! Adnan Oktar savunma yaptı

Örgüt yöneticisi Adnan Oktar’ın cezaevinde örgütsel faaliyetlerine devam ederek özellikle avukatlar aracılığıyla örgütü diri tutmaya çalıştığı ve örgüte üye kazandırmayı amaçladığı iddiasıyla güncel yapılanma davasının görülmesine başlandı. Duruşmada savunma yapan Oktar, ortada bir örgütün olmadığını iddia ederek, "Burada yapılan şey İngiliz derin devletinin yaptığı bir eylem. Bana isterseniz 1 milyon yıl verin ben bu yoldan dönmem, dönersem neyim" dedi.

Haber 22-05-24 18:26

Arda Turan'ın eski hocası vefat etti! ''Seni çok özleyeceğim...''

Galatasaray’ın eski futbolcularından ve Futbol A Takımı’nda scout uzmanı olarak görev yapan ’Küçük Metin’ lakaplı Metin Çekiçler, son yolculuğuna uğurlandı. Arda Turan'ı keşfeden isim olarak da bilinen Metin Çekiçler son yolculuğuna uğurlanırken Arda Turan'dan duygusal bir paylaşım geldi.

Spor 22-05-24 17:57

Tuvalette kadının gizlice fotoğrafını çekerken... Valilik'ten açıklama geldi! Polis memuru görevden uzaklaştırıldı

Düzce Valiliği, İl Özel İdaresi binasındaki tuvalette bir kadının fotoğrafını çektiği iddia edilen polis memurunun görevden uzaklaştırılıp idari tahkikat başlatıldığını açıkladı. Kadınlar tuvaletinde bir şahsın telefonla gizlice kadınların görüntüsünü almaya çalıştığı, mağdur kadının bağırmasıyla kaçtığı yönündeki ihbarla ekiplerin olay yerine intikal ettiği vurgulandı. Şüphelinin İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli A.A. (asaleti tasdik olmamış polis memuru) olduğunun anlaşıldığı belirtildi.

Haber 22-05-24 17:45

Samsunspor'da ayrılık resmileşti! Markus Gisdol ile yollar ayrıldı

Samsunspor, Markus Gisdol'la yolların ayrıldığını açıkladı. Markus Gisdol, “Eğer bir gün Türkiye’de çalışmayı tekrar düşünürsem, bu kulüp Samsunspor’dan başka bir kulüp olmayacak.” dedi.

Spor 22-05-24 17:18

Deniz Zeyrek ‘tasvip etmem’ dedi, İsmail Saymaz çok kızdı! Canlı yayında ‘Roma seyahati’ gerginliği: ‘Öyle bir ayıplı anlattın ki…’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekilerin İtalya'da kaldığı otelin fiyatı gündemden düşmüyor. İmamoğlu ile İtalya'da bulunan gazeteci İsmail Saymaz ve Deniz Zeyrek arasında canlı yayında tartışma yaşandı. Deniz Zeyrek'in sözlerine Saymaz, "Abi öyle bir ayıplı anlattın ki hiçbir ayıp yok!" diyerek tepki gösterdi.

Manşet 22-05-24 17:16

Belediye Başkanı duyurdu! O ilçede emeklilere 5 bin TL ikramiye!

Milyonlarca emekli Kurban Bayramı öncesi ikramiyelerinin yatıp yatmayacağını merak ederken Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşayanlar için bir destek haberi daha geldi. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, yerel seçimler öncesi emeklilere vaadi olduğunu hatırlatarak 5 bin TL bayram ikramiyesi için başvuruların tamamlandığını açıkladı.

Finans 22-05-24 16:31

Hakan Hatipoğlu yaptığı paylaşımla sevenlerini korkutmuştu! Eşinden açıklama geldi

Survivor'da adından sıkça söz ettiren Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz ay düellonun final turunda elenmişti. Yarışmacı sevenlerini endişelendiren bir açıklama yapmış ve operasyon geçireceğini duyurmuştu. Hatipoğlu'nun sağlık durumu hakkında eşi Gizem Hatipoğlu açıklama yaptı.

Magazin 22-05-24 16:06

'Kocamın her sevgilisini aradım' diyerek itiraf etti! Serhat Yabancı kendini tutamadı! Adriana Lima'yı örnek gösterdi ve..

Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral programında işlediği konularla sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Programında canlı telefon bağlantıları alan Viral'e gelen itiraflar ise adeta ağızları açık bırakıyor. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olduğu programa gelen bir itiraf herkesi şaşırtırken Yabancı'nın verdiği örnek sosyal medyada gündem oldu...

Magazin 22-05-24 16:02

Amcasının cinsel organını kesti! Yanına misafir olarak gelmişti... Giresun'da korkunç cinayet

Giresun'un Akçalı köyünde yaşanan cinayet olayı dehşete düşürdü. Misafir olarak yalnız yaşayan amcasının yanına gelen bir kişi, amcasını bıçaklayıp öldürdü. Yeğeni tarafından bıçaklanıp hayatını kaybeden şahsın, cinsel organıyla birlikte vücudunun pek çok yerinden kesilerek öldürüldüğü tespit edildi.

Haber 22-05-24 15:42

Süperstar Ajda Pekkan'dan çağrı: Hata yapıyorsunuz

AK Parti, bir süredir üzerinde çalıştığı Hayvan Hakları Kanunu’nda yapılacak değişiklikle sahipsiz sokak hayvanlarının uyutulması konusunu değerlendirmeye aldı. Konu ile ilgili sosyal medyada tepki yağdı. Tepki gösteren isimlerden biri de Ajda Pekkan oldu.

Magazin 22-05-24 15:29

Maaş bordrosunu gören öğretmenler isyan etti! Hesaplarına 3 kat eksik yattığı iddiası ortalığı karıştırdı: Türkiye'nin her yerinden geliyor

Kocaeli'de bir ortaokuldaki öğretmenler ek ders ücreti nedeniyle isyan etti. Öğretmenlerin hesaplarına yatan ek ders ücretiyle bordrodakinin farklı olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı. Hürriyetçi Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Adem Ellialtıoğlu, olayın duyulmasının ardından sosyal medya hesaplarına Türkiye'nin her yerinden bordrolar gelmeye başladığını söyledi. Ellialtıoğlu, "Bu belki de 2011 KPSS skandalından sonra Türkiye'deki en büyük skandaldır" dedi.

Haber 22-05-24 15:26

Örümcek tarafından ısırılan hamile kadının bacağı çürümeye başladı! Çok acımaya başladı. Yürüyemiyordum

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinin Apiai bölgesindeki evinde Ketisley Aparecida Freitas Lessa isimli bir kadın yatağında uzandığı sırada örümcek tarafından ısırıldı. Hemen tıbbi yardım istemesine rağmen doktorların kendisini ağrı kesici vererek evine gönderdiğini iddia eden Lessa, üç gün sonra şiddetli ağrılar nedeniyle yeniden hastaneye başvurduğunda bacağının çürümeye başladığını öğrendi.

Trend 22-05-24 15:26

Kira zammında ‘2 Temmuz’ senaryosu! İstanbul Planlama Ajansı tablo tablo açıkladı: En çok ‘ev’siz emeklileri etkileyecek

Yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz’da kalkacak. Yeni dönemde üst zam sınırı ise 12 aylık TÜFE rakamları ortalaması kadar olacak. İstanbul'da konut kiraların bir yılda yüzde 53, iki yılda yüzde 226 artarken bir eve sahip olmayan emekliler için yeni bir krizin kapıda olduğu ifade ediliyor. İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Buğra Gökce dikkat çeken veriler paylaşarak, “Piyasa mekanizması ile ‘evsiz emekli’ler ve büyük bir sosyal sorunla karşı karşıya kalacağız” uyarısında bulundu.

Finans 22-05-24 15:18

Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün Cannes'da! 17 senedir bu güzellikleri bekliyoruz

2007'de yayınlanan Asi dizisinde başrolleri paylaşan Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün Cannes'da bir araya geldi. İkilinin yıllar sonra birlikte poz vermesi sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Magazin 22-05-24 15:15

Ev sahibine kızıp evi havaya uçurmuştu! Kiracının ütü ve doğal gazlı planı şaşkına çevirdi... Komşuları patlama anını anlattı

Bursa'da yaşayan bir kiracı, ev sahibine kızdı evi havaya uçurdu. Herkesi şaşkına çeviren olayın detayları ortaya çıktı. Evlerinin dümdüz olduğunu belirten ev sahibi Nilgün Balı "Şu an sokakta kaldık. Doğal gaz borusunu kesip ütüyü de fişe takmış. Hepsini planlamış." ifadesini kullandı.

Haber 22-05-24 14:54

Hem altın hem de gümüş için tahmin! İki dev banka peş peşe açıkladı: '10 haftadan kısa bir süre içinde…’

Altın ve gümüş fiyatlarındaki yükselişin ardından yatırımcılar ‘Altın düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?’ gibi sorulara yanıt iki dev banka Commerzbank ve TD Securities’ten geldi. Alman bankası altın fiyatları için ters köşe tahmin yaptı. Gümüş fiyatı içinde iki banka birden yükseliş beklentilerini açıkladı. “Gümüş fiyatları son kez ons başına 30 doları aştığında, on haftadan kısa bir süre içinde ons başına 50 dolara kadar işlem gördü” yorumu ise heyecan yarattı.

Finans 22-05-24 14:49

Kızıl Goncalar'ın sezon finalinin yankıları sürüyor... Mert Yazıcıoğlu'nun o sahnesinde ince detay! Duyanlar büyülendi

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine düşüyor. Geçtiğimiz günlerde sezon finali yapan dizinin yankıları ise hâlâ devam ediyor. Yazıcıoğlu'nun bir sahnesindeki ince detay duyan herkesi şaşırttı. Sosyal medyada yorum yağdı...

Kulis 22-05-24 14:48

Özel okulda öğrencilere skandal cinsel istismar iddiası! İranlı öğretmen gözaltına alındı

İstanbul, Çekmeköy'deki özel bir okulda yaşanan taciz skandalı ile ilgili detaylar dehşete düşürürken İranlı öğretmenle alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yabancı uyruklu öğretmen gözaltına alındı. Okul hakkında da "suçu bildirmeme" ve "kaçak işçi çalıştırma" suçlarından işlem başlatıldığı öğrenildi.

Haber 22-05-24 14:44

Piyasalar yarına odaklandı! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Beklenti anketlerinin hepsi o oranda birleşti! 'Ek TL sterilizasyon araçları' detayı!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Mayıs ayı faiz kararı yarın belli oluyor. Dolar, altın, borsa yatırımcılarının takip ettiği karar öncesi ekonomistlerin de beklentileri belli oldu. Geçtiğimiz ay politika faizini sabit bırakan Merkez Bankası bu ay sürpriz bir karara imza atacak mı? İşte beklentiler...

Finans 22-05-24 14:43

Oğluyla gelininin evine kahvaltıya gittiğinde korkunç manzarayla karşılaştı! 1 km ileride bir ceset daha...

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi. Hacı Ahmet Cengiz, tartıştığı ablası Şadiye Özerli ve eniştesi Yusuf Özerli’yi av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti. Özerli çiftinin cansız bedenlerini, sabah oğlunun evine kahvaltıya gelen baba Ahmet Özerli'nin bulduğu öğrenilirken ihbar üzerine inceleme yapan ekipler, Cengiz'i de yaklaşık 1 km ileride ölü olarak buldu.

Haber 22-05-24 14:27

3 yıl boyunca bozuk para biriktirdi! 4 su şişesi dolusu bozuk parayla ev peşinatını ödedi... Tek tek saydılar

Endonezyalı bir adamın, Doğu Java'nın Banyuwangi kentinde bir ev satın almak için peşinat verdiği sırada ödemeyi 4 su şişesi dolu bozuk parayla yapınca TikTok'un ilgisini çekti. İsmi Pak İmam olarak açıklanan adamın ödeme şekli sosyal medyada viral olunca yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 22-05-24 14:23

Cannes 2024'teki tüm fotoğrafları unutturdu! Neden çıplak fotoğraf? eleştirisi yağdı

Cannes Film Festivali bu yıl Türkiye'de de çok gündemde. Özellikle Türk oyuncuların giydiği kıyafetler ülkemizde çıplaklık eleştirilerine sebep olurken ünlü model öyle bir poz verdi ki dünya magazine bomba gibi düştü.

Magazin 22-05-24 14:19

Sözleri sosyal medyayı ikiye böldü! Ne yapması gerektiğini sordu: Kocam eski nişanlısının yüzüğüyle evlenme teklif etti

TikTok'ta 'Mrs.belleblake' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Bella Blake isimli bir kadın kocasının eski nişanlısı için özel olarak tasarlattığı alyansla kendisine evlenme teklifi ettiğini öğrenince yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medyadan anlattı. Sosyal medya kullanıcılarına "Kocam eski nişanlısının yüzüğüyle evlenme teklif etti" diyen Blake benzer durumu yaşasalardı nasıl hareket edeceklerini sordu.

Trend 22-05-24 13:40

Damat ve annesinin dans performansı düğüne damga vurdu! Alkış sesleri bir an olsun susmadı... Sosyal medyadan beğeni yağdı

Bir anne ve oğlunun düğün töreninde sahneye çıkarak dans ettikleri anlar kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde anne ve oğlu yavaş bir müzikle dans ederken bir anda müziğin değişmesiyle adeta şov yaptı. O anlar düğün konuklarını şaşırtırken sosyal medyada da beğeni topladı.

Trend 22-05-24 13:12

Oğuzhan Uğur, Meryem Uzerli'nin aşk dolu sözleri karşısında ne yapacağını bilemedi! Annesine seslendi: Gör bunları gör

Oğuzhan Uğur, Youtube'da yayın yaptığı PİNÇ programının konuğu Meryem Uzerli oldu. Uğur, programın yeni bölümünden bir kesit paylaştı. Uzerli'nin aşk dolu sözleri karşısında ne yapacağını bilemeyen Uğur'un annesine olan sitemi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-05-24 13:03

TESK Başkanı da eleştirmişti! İddialar sonrası Halkbank'tan esnaf kredisi açıklaması! 'Faiz oranları...'

Halkbank'tan esnaf kredi faiz oran güncellemesiyle ilgili açıklama geldi. Banka, haberlere yansıtıldığı gibi faiz oranı değişikliğinin geçmiş döneme yönelik uygulanmadığını belirtti. TESK Başkanı Bendevi Palandöken daha önce, "Kredi faizleri yüzde 7.5’tu, yüzde 30’lara varan bir rakama yükseldi. Daha evvel taahhütnamede almış oldukları oranla sınırlandırılmış olsaydı esnaf açısından bu kadar tepki olmayacaktı” demişti.

Finans 22-05-24 12:15

THY'den Ekrem İmamoğlu ve 'Özel uçak' açıklaması! Yahya Üstün duyurdu: 'Tarifeli uçakla gerçekleşmedi'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun beraberindeki gazeteci heyetiyle Roma çıkarması yapması gündemdeki yerini koruyor. 45 gazetecinin bulunduğu seyahatin konaklama ve ulaşım maliyetlerinin toplam 10 milyon TL'yi bulduğu iddia edilmişti. Ekrem İmamoğlu ise dün yaptığı açıklamada 'Gazetecileri davet etmemiz kadar doğal bir şey yok' demişti.

Manşet 22-05-24 12:09

Ömürlük termos arayanların ilk tercihi! Stanley'in indirimdeki termoslarını sizin için seçtik

Bir kez kullananın hayran kaldığı, kalitesiyle ve ömür boyu garantisiyle kullanıcılarından tam not almayı başaran Stanley termoslar indirime girdi. Sizin için indirimdeki bazı modellere bu içeriğimizde yer verdik. "Bir kez alayım, ömür boyu kullanayım!" diyorsanız, Stanley doğru tercih! İşte detaylar...

Haber 22-05-24 12:08

Adnan Oktar davası devam ederken yabancı uyruklu kişi ses kaydı aldı, mahkeme heyeti fark etti!

Binlerce ailenin canını yakan, Türkiye'nin en sapkın örgütlerinden biri olan Adnan Oktar suç örgütünün davası görülüyor. Mahkeme heyeti dava devam ederken yabancı uyruklu bir kişinin ses kaydı aldığını fark etti.

Manşet 22-05-24 11:55

Anne ve babası telefonuna el koyan 16 yaşındaki çocuk katliam yaptı! Ebeveynlerini ve kardeşini öldürdü... İki gün boyunca cansız bedenleriyle kaldı

Brezilya'nın Sao Paulo kentinin Vila Jaguara bölgesinde ismi açıklanmayan 16 yaşındaki bir çocuk anne ve babasının telefonuna el koyması üzerine adeta öfke nöbeti yaşadı. Ebeveynlerini ve kız kardeşini vurarak öldüren çocuk iki gün boyunca ailesinin cansız bedeniyle birlikte yaşadı. Sonunda ise suçunu polise itiraf etti.

Trend 22-05-24 11:46

Bakan Bolat'tan Çekya temasları: 10 milyar dolarlık bir dış ticaret hacmine ulaşması taahhüdünde bulunduk

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye ve Çekya'nın birbiriyle hem rekabetçi hem de tamamlayıcı sektörlerinin olduğunu belirterek, "İki ülkenin ticaret bakanları olarak Türkiye ve Çekya'nın önümüzdeki 3-4 yıl içinde 10 milyar dolarlık bir dış ticaret hacmine ulaşması taahhüdünde bulunduk." dedi.

Finans 22-05-24 11:46

Survivor Yunus Emre yine rahat durmadı... Aleyna'dan sonra Yunan güzelle yakınlaştı! O görüntüler çok konuşuldu

Survivor All Star bu sene büyük bir heyecanla devam ediyor. Yarışmada aldığı cezalarla adından sıkça söz ettiğimiz Yunus Emre, Aleyna'nın elenmesinin ardından Yunan güzelle yakınlaştı. Yarışmadaki o görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Kulis 22-05-24 11:39

'Tarihi bir gündeyiz' diyerek duyurdu: Dijital Telif Yasası için çalışmalar başladı

Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, dijital telif yasası üzerinde çalışmalara başladıklarını duyurarak "Tarihi bir gündeyiz" dedi. Yayman, haberlerin de telif kapsamına alınması gerektiğini belirterek, “Basın emekçileri için büyük bir adım atılıyor. Dijital telif için yasal bir altyapı hazırlamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Finans 22-05-24 11:36

BES ve OKS’de bir ilk! 1 trilyon lira seviyesini aştı: 2025’te devreye girecek, milyonlarca kişi dahil olacak…

Bireysel emeklilik sistemi (BES) ve otomatik katılım sisteminde (OKS) devlet katkısı dahil toplam fon büyüklüğü kurulduğu günden bu yana ilk defa 1 trilyon lirayı aşarken, katılımcı sayısı 16,4 milyona yaklaştı. Öte yandan BES’te kısmi ödeme uygulamasının yaz aylarından itibaren devreye alınacağı bildirildi. Ayrıca Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) içinse 2025 yılı gündeme geldi, 30 milyona yakın kişinin sisteme dahil olabileceği belirtildi.

Finans 22-05-24 11:23
BES