Da, Haberleri

Yine olay... Yeşil saha boks ringine döndü!

Mersin’de Amatör Futbol Ligi U17 grubunda Mersin Başarıspor ile İçel Yolspor arasında oynanan maçta futbolcular birbirine girdi. Olaylar nedeniyle saha adeta boks ringine döndü.

Spor 26-04-2024 18:56

Trabzonspor'un yıldızından ilginç açıklama! ''Messi'den iyiydim''

Trabzonspor’un Kuzey Makedonyalı oyuncusu Enis Bardhi, kulüp dergisine konuştu. İspanya’da oynadığı dönemde Lionel Messi’den sonra en fazla frikik golü atan oyuncu olduğu dönemi hatırlatan Bardhi, kendisinin yıldız oyuncuyla karşılaştırılmasına ilişkin gülerek, “Ondan daha iyi olduğum zamanlar da oldu. Çünkü ben 25 faul atışında 7, o ise 52 faul atışında 8 gol atmıştı. Yüzdeye bakınca ben daha iyiydim. Biraz da gerçeğin olduğu bir şaka diyelim” dedi.

Spor 26-04-2024 17:33

Türkiye'den Ergin Ataman'a büyük destek!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, dün akşam Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından bir kişi tarafından tehdit edilen Panathinaikos ve A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın yanında olduğunu vurguladı.

Spor 26-04-2024 16:30

Wanda Nara'nın Icardi ile paylaştığı klip sonrası Batuhan Karadeniz canlı yayında çılgına döndü! Bizim ahlaki değerlerimiz var, sana yazıklar olsun

Spor yorumcusu Batuhan Karadeniz, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın paylaştığı klip için çok sert eleştirilerde bulundu. Karadeniz paylaşımında Icardi'ye yönelik olarak "Seni ve aileni seviyoruz dedik ama bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var kardeşim." dedi.

Spor 25-04-2024 09:47

Da,

Da, Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Da, Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm sebebini ailesi açıkladı

Spor camiasını derinden sarsan ölüm haberi ile ilgili merak edilen o detay ortaya çıktı. Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümüne ilişkin ailesinden yapılan açıklamayla birlikte ölüm sebebi de belli oldu.

Spor 25-04-2024 07:28

SON DAKİKA | Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu! Kapıyı açan kızı acı manzarayla karşılaştı... Yılmaz, Trabzonspor başkanlığı da yapmıştı

Son dakika haberi: Trabzonspor eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. Mehmet Ali Yılmaz ayrıca spordan sorumlu devlet bakanlığı görevini de yapmıştı. Spor camiasında geniş yankı uyandıran haber sonrası "Mehmet Ali Yılmaz neden öldü?" sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümü hakkında son dakika haberleri geliyor...

Spor 24-04-2024 14:56

Herkes Xavi ile Ancelotti arasındaki diyalogu merak ediyordu! O konuşma ortaya çıktı: Arda Güler için pişmanız

Real Madrid'in Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Ancelotti ile Xavi'nin sarıldıkları anda aralarında geçen diyalog merak edilirken, o konuşma ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 23-04-2024 19:17

Dursun Özbek'i güldüren diyalog! ''Şampiyonluğunuz şimdiden hayırlı olsun''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ziyaret ettiği Hatay’da, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hatay’ın yöresel lezzetini tatmak için Uzun Çarşı’da bir künefeciye misafir olan Başkan Özbek’e künefe ustasının, ‘Şimdiden hayırlı olsun şampiyonluğuz’ demesi ise sarı-kırmızılı kulübün başkanını gülümsetti.

Spor 23-04-2024 15:41

Tüm yorumcular penaltı pozisyonundaki o detayda birleşti! Fenerbahçe için olay yaratan iddialar...

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Ahmet Çakar'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Sivasspor'un kazandığı penaltının doğru olmadığını savunan Çakar, 'anti Fenerbahçe' lobisinin devreye girdiğini ifade etti. Diğer spor yorumcuları da bu kararın altında birleşerek verilen penaltının doğru olmadığını savundu.

Spor 23-04-2024 10:14

Bülent Uygun'dan Fenerbahçe maçı sonrası olay sözler! ''Onun bunun çocukları...Kalabalıkta konuşanın tenhada affı olmazmış!''

Fenerbahçe ile sahasında 2-2 berabere kalan Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun maçın ardından yaptığı açıklamada, “Onların istediği gibi değil de bizim istediğimiz gibi bir maç oldu. Gelenlerin izleyenlerin keyif aldığı bir maç oldu. Bülent Uygun'un bu sözlerden sonra kullandığı ifadeler ise sosyal medyada gündem oldu.

Spor 22-04-2024 23:34

Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası Galatasaray'dan son dakika paylaşımı!

Galatasaray, Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından bir paylaşımda bulundu. Sarı-kırmızılıların bu paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 22-04-2024 22:47

Arda Güler, Real Madrid takımına halay çekmeyi öğretti!

İspanya'da Real Madrid forması giyen Arda Güler, takım arkadaşlarını evinde misafir etti. Federico Valverde ve Brahim Diaz'ı ağırlayan Arda Güler, evinde mangal partisi verdi ve halay çekti.

Spor 22-04-2024 20:21

Trabzon'dan olaylı maç için yeni açıklama!

Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası çıkan olaylara ilişkin “Fenerbahçe müsabakasının bitişinden sonra Fenerbahçeli bazı futbolcular ve misafirler tarafından darp edilen taraftarlarımızın yapmış oldukları şikayet başvuruları Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 35 gündür işleme alınmamıştır. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, bu süreci ne zaman başlatacak?” dedi.

Spor 22-04-2024 19:21

İspanya futbolu bir günde karıştı! Real Madrid-Barcelona maçı tekrar edilebilir...

Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, La Liga'da Real Madrid'de karşı dün oynadıkları El Clasico maçında Lamine Yamal'ın şutunda kaleci Andriy Lunin topu kale çizgisi içinden çıkardığına inandıklarını savunarak, bundan emin olmaları halinde yasal girişimde bulunacaklarını ve maçın tekrarını isteyeceklerini duyurdu.

Spor 22-04-2024 16:50

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına bir aday daha! İsmail Uyanık aday olduğunu resmen açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılacak seçimler öncesi adaylar belli olmaya başladı. Temmuz'da yapılması planlanan TFF Başkanlık seçimine Servet Yardımcı, İbrahim Hacıosmaoğlu ve Erdal Alkış'tan sonra yeni bir aday daha çıktı. İşte detaylar...

Spor 22-04-2024 15:10

Sergen Yalçın'dan açıklama! ''Düşme hattı ile bağımızı kestik''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Hatayspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Kazandığımız için çok mutluyum. Düşme hattı ile bağlantımızı kestik. Artık sıralama için oynayacağız. İlk 10’da bitirmek başarı olacaktır” dedi.

Spor 21-04-2024 21:55

Vodafone Sultanlar Voleybol Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Opet!

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nde final serisini 3-2 kazanan Fenerbahçe Opet, lig tarihindeki 7. şampiyonluğuna ulaştı.

Spor 21-04-2024 20:40

Sinan Engin, Beyaz TV'den ayrılıyor! Yeni kanalı için saniyesinde flaş bir iddia ortaya atıldı...

Ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin, dün akşam Beyaz TV'den ayrılacağını açıkladı. Yorulduğunu ifade eden Sinan Engin'in mesleği bırakmayacağı ve kanal değişikliğine gideceği iddia edildi.

Spor 21-04-2024 16:49

Süper Lig'de akıllara durgunluk veren olay! Maç oynanırken sahadan ayrılmak istedi...

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Fatih Karagümrük maçının ardından ilginç bir itirafta bulundu. Oyuncuları Simon Deli'nin, hakemin verdiği penaltı kararı sonrası maçtan çıkmak istediğini söyledi.

Spor 20-04-2024 19:23

Fenerbahçe Başkan adayı Sadettin Saran'dan açıklama! Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız

Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, 48 saat içinde 500 imza toplayabildiklerini belirterek, "Göreve gelirsek ne sabır ne de süre istiyoruz. Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız" dedi.

Spor 19-04-2024 21:48

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış! Artık Fenerbahçeli değilim

AK Parti'nin geride bıraktığımız gün gerçekleştirdiği MKYK'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ben artık Fenerbahçeli değilim, milli takımı tutuyorum" ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

Spor 19-04-2024 13:43

Galatasaray'dan resmi açıklama geldi! Sarı-Kırmızılılar 16'da imza töreni yapılacağını duyurdu

Galatasaray'dan yapılan açıklamada bugün saat 16.00'da a takım oyuncularıyla sözleşme yenileme töreni yapacağı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 19-04-2024 13:06

Tam 3 penaltı kurtaran Olympiakos kalecisi Konstantinos Tzolakis'ten maç sonu 'muska' itirafı!

UEFA Konferans Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos'a penaltılar sonucu elenerek Avrupa'ya veda etti. Karşılaşmada kurtardığı 3 penaltıyla takımını adeta sırtlayan Olmypiakos kalecisi Tzolakis mücadelenin ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 19-04-2024 08:42

Mackolik'ten sporseverlerin yüzlerini güldüren yeni reklam filmi: Herkes bu sesi tanıyor!

Evde, sokakta, işte, yolda, alışverişte, tatilde... Kim neyle uğraşırsa uğraşsın, o sesi duyunca her şeyi bırakıp telefonuna bakıyor. Sporseverlerin tek adresi olan Mackolik'in "Türkiye bu sesi tanıyor!" isimli reklam filmi büyük ses getirdi.

Spor 18-04-2024 12:34

Halkbank, Efeler Ligi’nde şampiyon oldu!

Halkbank, 2023-2024 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Fenerbahçe Parolapara'yı 25-19, 25-18 ve 25-19’luk setler sonucunda 3-0 mağlup ederek seride durumu 3-0’a getirdi ve sezonu şampiyon olarak tamamladı.

Spor 17-04-2024 21:46

Adı Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz ile anılan Melisa Döngel'den beklenen açıklama geldi!

Son günlerde ismi Sarı-Kırmızılılar'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz ile anılan güzel oyuncu Melisa Döngel'den çıkan aşk iddialarına dair açıklamalarda bulundu.

Spor 17-04-2024 18:17

SON DAKİKA | TFF başkanlığı için bir isim daha! Erdal Alkış'ın ardından Servet Yardımcı da aday oldu

Son dakika haberi: UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. 18 Temmuz'da yapılması beklenen seçimler için ilk olarak iş insanı Erdal Alkış adaylığını duyurmuştu.

Spor 17-04-2024 15:23

Acun Ilıcalı'dan futbolseverlere müjdeli haber! Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlacak

Acun Ilıcalı Survivor programında, perşembe günü oynanacak olan Fenerbahçe-Olympiakos maçının TV8 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacağını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 16-04-2024 23:56

Herkes merakla bekliyordu! TFF Başkanlığı seçimlerinde ilk aday belli oldu... Servet Yardımcı adaylığını koymaya hazırlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nda şu an için 18 Temmuz'da yapılması planlanan başkanlık seçimlerinde ilk aday belli oldu. Buna göre, Servet Yardımcı, yapılacak seçimlerde adaylığını koymaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 16-04-2024 22:53

Trabzonsporlu Hicran, lösemiye yenildi...

Trabzonspor’un 2020-21 sezonunda hazırladığı duygusal çubuklu forma tanıtımı videosunda babasıyla birlikte yer alan Hicran Yıldız (14), lösemi ve kas hastalığı tedavisi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Spor 15-04-2024 15:45

Udinese-Roma maçında yürekler ağza geldi! Evan Ndicka'nın fenalaşarak yere yığıldı, maç tatil edildi

İtalya Serie A'da oynanan Udinese - Roma maçında Romalı futbolcu Evan Ndicka fenalaşarak yere yığılırken karşılaşmanın hakemi maçı tatil etti. İşte detaylar...

Spor 14-04-2024 21:55

Yabancı VAR hakemi uygulaması sonrası Türk hakemleri isyan etti! Talepleri herkesi şaşırttı

TFF'den yapılan açıklamayla kritik maçlara yabancı VAR hakemi getirilmesinden rahatsız olan hakemler, bu duruma tepki gösterirken oldukça ilginç bir talepte bulundukları öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 14-04-2024 17:49

Tuzlaspor Kulübü, yabancı hakem istemediğini açıkladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor, yabancı hakeme karşı olduklarını duyurdu.

Spor 12-04-2024 19:19

Beşiktaş'ta Ante Rebic sezonu kapattı

Beşiktaş, Hırvat oyuncusu Ante Rebic’in sakatlığından dolayı pazartesi günü ülkesinde ameliyat olacağını açıkladı.

Spor 12-04-2024 18:23

SON DAKİKA: TFF resmen açıkladı! Süper Lig'e yabancı VAR hakemi geliyor... Türk futbol tarihinde o maçlarda bir ilk yaşanacak!

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu Türk futbolunun belki de en çok tartışılan konulardan olan yaban hakem konusunda yeni bir adım attı. TFF resmi kanallarından yapılan açıklamada bu sezonun sonuna kadar kritik maçlara yabancı VAR hakemi geleceğini açıkladı. Açıklamada ayrıca ligin 32. haftasında yabancı VAR hakemlerinin görev yapacağı maçları da duyurdu. İşte detaylar...

Spor 12-04-2024 11:14

PFDK, Fenerbahçe'nin hükmen mağlup sayıldığını açıkladı! Galatasaray'ın 7. kez kupayı kazandığı resmileşmiş oldu...

PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçında sahadan çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılmasına ve sarı-lacivertlilerin 4 milyon lira para cezasına çarptırılmasına karar verdi.

Spor 11-04-2024 16:46

Olympiakos maçı öncesi Fatih Terim'den Fenerbahçe açıklaması!

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Olympiakos-Fenerbahçe maçını takip etmek için Yunanistan'a gelen Türk basın mensuplarını misafir etti.

Spor 11-04-2024 16:30

Real Madrid'den Arda Güler kararı! Milli oyuncuya adeta bayram hediye veriliyor...

Real Madrid'de Arda Güler'e gün doğdu... İspanyol devinin teknik direktörü Ancelotti, Arda Güler'i önümüzdeki maçta 11'de oynatacağını ifade etti.

Spor 11-04-2024 16:24

Ünlü tenisçi Aaron Cortes, bahis ve rüşvet nedeniyle 15 yıl spordan men cezası aldı

İspanyol tenisçi Aaron Cortes, adının bahis ve rüşvet suçlamalarına karışması nedeniyle 15 yıl spordan men cezası aldı.

Spor 10-04-2024 23:12

Cristiano Ronaldo’dan Ramazan Bayramı mesajı

Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımında giyen Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Spor 10-04-2024 22:18

Whatsapp konuşmaları dışarı sızdı! Mehmet Büyükekşi aday olacak mı?

TFF, 18 Temmuz tarihinde seçimli genel kurul yapacağını açıklarken mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin aday olup olmayacağı merak ediliyordu. Ortaya çıkan Whatsapp görüşmelerinde bu soru yanıt buldu. İşte detaylar...

Spor 10-04-2024 20:17

TFF Başkanı Büyükekşi'den Ramazan Bayramı mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı paylaştı.

Spor 10-04-2024 01:36

Beşiktaşlı eski yöneticilerden ‘üyelik sistemi’ uyarısı

Beşiktaş Kulübü eski yöneticileri, basın mensupları ile buluşarak görevdeyken maddi manevi tüm imkanları kullandıklarını ifade ettiler ve önemli açıklamalarda bulundular.

Spor 09-04-2024 19:37

Bayern'e transfer olan Sacha Boey'dan haber var!

Alman ekibi Bayern Münih, ara transfer döneminde Galatasaray’dan kadrosuna kattığı Sacha Boey’in yaşadığı sakatlığın ardından bugün bireysel antrenmanlara başladığını duyurdu.

Spor 09-04-2024 18:11

Fenerbahçe'ye bir şok daha gelebilir! Galatasaray maçının ardından İrfan Can Kahveci sürprizi...

Fenerbahçe, 7 Nisan'da Galatasaray ile oynanan Turkcell Süper Kupa'da maçında "müsabakayı terk etme" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi. Bu açıklamanın ardından sarı-lacivertlilere bir şok daha geleceği iddia edildi.

Spor 09-04-2024 18:08

TFF Başkanlığı için adaylar belli olmaya başladı! Fikret Orman'ın ismini duyan şaştı kaldı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 18 Temmuz’daki mali genel kurulun seçimli genel kurul olarak yapılacağını duyururken, kulüpler seçimin daha erken yapılması için imza toplamaya başladı. Tüm bunlar yaşanırken, başkanlık için ismi geçen isimler de netleşmeye başladı. İşte detaylar...

Spor 09-04-2024 09:22

Premier Lig'in köklü kulübü Everton'a 2 puan silme cezası! 1 sıra düştüler

İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Everton, finansal sürdürülebilirlik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 2 puan silme cezası aldı. İşte detaylar...

Spor 08-04-2024 22:39

Süper Kupa sonrası gözden kaçan detay! TFF'yi bekleyen yeni tehlike: Hepsi sıraya girdi parasını istiyor

Türk futbolunda tarihi bir gece geride kaldı! Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe mücadeleye U19 takımıyla çıkarken karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında Sarı-Lacivertliler tepki olarak takımı sahadan çekti ve Volkan Bayarslan maçı tatil etti. Peş peşe gelişmelerin yaşandığı olayda TFF'yi yeni bir tehlikenin beklediği ortaya çıktı.

Spor 08-04-2024 10:22

Ali Koç stadyumu terk etti! Son görüntüsü gündeme oturdu

Turkcell Süper Kupa’da Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa’da karşılaştı. Sarı-kırmızılıların 1. dakikada 1-0 öne geçtiği müsabakada sarı-lacivertliler 3. dakikada sahadan çekildi ve maç tatil edildi. Maçın ertelenmesinin ardından Ali Koç stadyumu terk etti.

Spor 07-04-2024 22:09