Da, Haberleri

Trabzonspor'da Stefan Savic imzayı attı! Transferin detayları belli oldu

Trabzonspor, Atletico Madrid'in eski futbolcusu olan Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Spor

Paris Olimpiyatları başladı! Bu olaylar damga vurdu: Bomba alarmı, şüpheli kişi paniği...

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen 2024 Olimpiyat Oyunları gergin bir ortamda başladı. 320 binden fazla seyircinin açılış törenine katılması bekleniyor. İsrail'in turnuvaya katılması bölgedeki tansiyonu iyice tavan yaptırmış durumda. Demiryollarında kundaklama olayları ve havalimanında bomba ihbarı gibi gelişmeler üzerine gergin bekleyiş son buldu ve Olimpiyatlar başladı.

Spor

Voleybol Milli Takımı'nda kriz çıktı! Tuğba Şenoğlu, sakat olmamasına rağmen son dakika kararıyla takımdan çıkarıldı! Akıllara Dursun Özbek'in İlkin Aydın ile verdiği poz geldi...

Filenin Sultanlarında kadro krizi patlak verdi. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın olimpiyat kadrosunda yapılan değişiklik sosyal medyada infial yarattı. Tuğba Şenoğlu'nun sakat olduğu iddiasının ardından yaşanan gelişmeler peş peşe paylaşımları getirdi.

Spor

Galatasaray'da transferinden vazgeçilen Doue, Strasbourg'la anlaştı

Galatasaray'da uzun süren görüşmelerin ardından transferinden vazgeçilen Fransa ekibi Rennes'in 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Guela Doue, Strasbourg'la anlaşmaya vardı.

Spor

Da,

Da, Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Da, Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yarın 18 milli sporcu mücadele edecek

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yarın 18 milli sporcu sahne alacak. Artistik cimnastikte takım ve bireysel elemeler başlayacak. Bercy Arena'da gerçekleştirilecek elemelerde milli sporcular Adem Asil, Ferhat Arıcan, İbrahim Çolak, Ahmet Önder ve Emre Dodanlı, (TSİ) 21.00'de serilerini sunacak.

Spor

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu meğer Fenerbahçe Başkanı Ali Koç için talimat vermiş!

TFF'de yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Kulüpler Birliği'ne yeniden başkan seçilen Ali Koç için çalışanlarına bir talimat geldi. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray'ın Tete transferinden dolayı verilen cezayı Panathinaikos ödeyecek!

Galatasaray Kulübü, Brezilyalı futbolcusu Tete'nin Yunanistan'ın Panathinaikos takımına transfer olduğunu duyurdu. UEFA tarafından cezaya çarptırılan Tete transferinde doğan tutarın, Panathinaikos tarafından karşılanacağı ifade edildi.

Spor

Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri transferi Türk futbol tarihine geçti!

Fenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri’nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Sevilla Football Club, S.A.D. kulübüne toplam transfer bedeli olan 19.500.000 Avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Spor

Süper Lig’de görev alacak hakem listesi açıklandı! FIFA kokartlı hakem Abdülkadir Bitigen liste dışı kaldı!

Süper Lig'de 2024-2025 sezonunda görev yapacak yapacak hakemler belli oldu. Yeni Merkez Hakem Kurulu, FIFA kokartlı hakem Abdülkadir Bitigen'i liste dışında bıraktı. TFF’nin internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Süper Lig hakemi olarak 25, Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak 13, Süper Lig Yardımcı Hakem olarak da 50 hakemin görev yapacağı ifade edildi.

Spor

Arda Turan'dan sürpriz bir transfer daha!

Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, Pendikspor'dan Mame Thiam'ı kadrosuna kattı.

Spor

Galatasaray'da resmi ayrılık! Tete, Fatih Terim'in eski takımı Panathinaikos'a transfer oldu...

Yunan ekibi Panathinaikos, Tete transferi için Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, Tete’nin 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeliyle Yunan ekibi Panathinaikos’a transfer olduğunu açıkladı.

Spor

Fenerbahçe, Emir Ortakaya'yı Westerlo'ya kiraladı

Fenerbahçe Spor Kulübü, genç futbolcu Emir Ortakaya'yı, Belçika 1. Lig ekiplerinden Westerlo'ya kiraladı.

Spor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri İstanbul'a geldi, pozunu verdi! Sarı-Lacivertliler bu transferle rekor kırdı, Galatasaray'ı geride bıraktı

Süper Lig'de yeni sezon öncesi şampiyon bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe hamlelerine devam ederken uzun süredir gündeminde olan Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Faslı golcü kendisini Sarı-Lacivertliler'e bağlayan imza atmak için İstanbul'a gelirken, Fenerbahçe bu transferle ezeli rakibi Galatasaray'a air olan bir rekoru da kırmış oldu. İşte detaylar...

Spor

SON DAKİKA: Fenerbahçe taraftarının uzun süredir beklediği Faslı golcü Youssef En-Nesyri transferi bitti! Mourinho ile duyuruldu...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! Sarı lacivertlilerin uzun süredir gündeminde olan yıldız golcü Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe tarafından resmen açıklandı. Faslı forvet bugün İstanbul'a geliyor. Daha önce Sevilla ile hem dünya kupasında hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans ortaya çıkan En-Nesyri, kariyerine Fenerbahçe'de devam edecek.

Spor

Panathinaikos'tan Ergin Ataman açıklaması!

Yunanistan'ın Panathinaikos basketbol takımı, Türk başantrenör Ergin Ataman'ın sözleşmesinin 3 yıl uzatıldığını duyurdu.

Spor

Lugano-Fenerbahçe maçı öncesi koku krizi! Zemini iğrenç bir koku sardı...

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup etti. Mücadelenin başlamasına çok az bir süre kala stadyumu sentetik çim kokusu sarması sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Trabzonspor, Pedro Malheiro'yu resmen açıkladı!

Trabzonspor, Boavista forması giyen sağ bek Pedro Malheiro'yu resmen açıkladı.

Spor

Avrupa Ligleri, FIFA'ya karşı yasal işlem başlatıyor!

Trendyol Süper Lig'in de aralarında bulunduğu 39 Avrupa birinci liginin temsil edildiği Avrupa Ligleri kuruluşu ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPRO), uluslararası maç takvimiyle ilgili olarak FIFA'ya karşı Avrupa Komisyonu'na ortak şikayette bulunacaklarını açıkladı.

Spor

Trabzonspor, Denis Draguş için imza töreni düzenledi

Trabzonspor, yeni transferi Denis Draguş için imza töreni düzenledi.

Spor

İspanya bu haberi konuşuyor! 'Arda Güler ayrılmak istiyor, gitmek için şartları zorlayacak'

Real Madrid'de forma giyen milli yıldız Arda Güler yeni takımında istediği süreyi bir türlü bulamazken, İspanya'da genç oyuncu için çok konuşulacak bir makale kaleme alındı. İşte detaylar...

Spor

Acun Ilıcalı bu kez 'Komşu'ya gitti! Ünlü televizyoncu alacağı yeni takımı açıkladı

Hull City ve Shelbourne FC'nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Ilıcalı'nın yeni bir kulüp daha alacağı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor

Kulübünden resmi açıklama geldi! Bavulunu topladı, arkadaşlarıyla vedalaştı... Fenerbahçe için geliyor

Fenerbahçe'nin Sevilla'dan kadrosuna kattığı Youssef En-Nesyri için kulübü Sevilla'dan resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor

TFF Yönetim Kurulu Toplantısı sona erdi! Süper Lig'de yabancı sınırı tekrar değişti...

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yönetim kurulu toplantısının sona erdi. Tüm kurulların istifa ettiği öğrenilirken yabancı kuralı konusunda da flaş gelişmeler yaşandı. TFF, yeni sezonda kulüplerin kadrolarında 14 yabancı bulundurabileceklerini ve maç kadrolarında 12 yabancının yer alabileceğini açıkladı.

Spor

Transfer açıklandı! Can Keleş, resmen Beşiktaş'ta...

Beşiktaş Kulübü, Fatih Karagümrük'te forma giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Can Keleş ile sözleşme imzaladı.

Spor

Son olarak Galatasaray forması giyen Luyindama futbolu bıraktığını açıkladı

Süper Lig devi Galatasaray'ın eski futbolcusu Christian Luyindama, yaşadığı sakatlıkların ardından 30 yaşında futbolu bırakma kararı aldı. İşte detaylar...

Spor

Arda Turan'dan Fenerbahçe itirafı geldi! ''Eğer bana teklif yaparlarsa...

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, kariyeri ve geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kendisine sorulan Fenerbahçe sorusuna olgunlukla yanıt veren Arda Turan, başarılı olursa böyle bir teklifin gelebileceğini ifade etti.

Spor

MYNET ÖZEL | TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesindeki Bayram Saral seçim sürecinde yaşanan skandalı açıkladı!

TFF'de Mehmet Büyükekşi'yi mağlup ederek başkanlık koltuğunun yeni sahibi İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin yankıları Türk futbolunda sürüyor. Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan, daha önce İstanbulspor'da Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten hukukçu Bayram Saral, seçim sürecinin öncesi ve sonrasında yaşananları, Mehmet Büyükekşi'nin neden karşısında olduklarını ve Servet Yardımcı'nın adaylık çekilme sürecini Mynet'e anlattı.

Spor

FIFA'nın gücü, İsrail'e yetmedi! Filistin'in talebini erteleyip her şeye göz yumdular...

Dünya futbolunun yönetim organı FIFA, İsrail'in uluslararası futboldan men edilmesi için Filistin'in yaptığı başvuruya ilişkin kararını erteledi.

Spor

SON DAKİKA: Trabzonspor Joaquin Fernandez ile yolların ayrıldığını açıkladı!

Trabzonspor, geride bıraktığımız sezon kadroya katılan savunma oyuncusu Joaquin Fernandez'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor

Milan, Alvaro Morata ile sözleşme imzaladı

İtalyan temsilcisi Milan, İspanyol forvet oyuncusu Alvaro Morata’yı renklerine bağladığını açıkladı.

Spor

Scoutium, İngiliz Ekibi FC St Helens ile anlaşma imzaladı!

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren, genç yeteneklerin video ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, 2014 yılında kurulan ve North West Counties League Premier Division’da mücadele eden FC St Helens ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Spor

Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ilk hamlesi belli oldu! Kuralı değiştiriyor...

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Ankara’da gerçekleşen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonuçlarının ardından, İbrahim Hacıosmanoğlu başkan seçildi. Hacıosmanoğlu'nun seçilmesinin ardından ilk icraatının yabancı sınırını değiştirmek olduğu öğrenildi.

Spor

Cenk Tosun Hull City galibiyetinin ardından konuştu! Bugünü iple çekiyordum

Fenerbahçe'nin yeni transferi Cenk Tosun, 5-1'lik Hull City galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor

SON DAKİKA: Seçimi kaybeden Mehmet Büyükekşi'den flaş sözler!

Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki başkanlık seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu'na 5 oy farkla seçimi kaybeden Mehmet Büyükekşi, sonuçların açıklanmasının ardından kısa bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor

Tadic'ten sevenlerini üzecek açıklama geldi! ''Milli takıma veda ediyorum ama bir gün yeniden orada olacağıma inanıyorum''

Fenerbahçe formasını giyen Sırp hücum oyuncusu Dusan Tadic, milli takımdan emekli olduğunu açıkladı.

Spor

Beşiktaş'ta iki ayrılık birden yaşandı!

Beşiktaş, orta saha oyuncuları Abdülmecid Dönmez'i Adana 01 Futbol Kulübü’ne; Kerem Atakan Kesgin'i ise Bandırmaspor’a kiralık olarak gönderdi.

Spor

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin transferini resmen açıkladı! İşte yıldız futbolcuyla yapılan sözleşmenin detayları

Fenerbahçe, Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'in transferini resmen duyurdu. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada Allan Saint-Maximin ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşma sağlandığı duyuruldu. Sarı-lacivertliler, Fransız oyuncuyla yapılan sözleşmenin detaylarını da KAP'a bildirdi.

Spor

Galatasaray'daki geleceği merak edilen Wilfried Zaha'dan sakatlık itirafı!

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Wilfried Zaha, verdiği bir röportajda dikkat çeken bir itirafta bulundu. İşte detaylar...

Spor

Oyuncunun kulübü de doğruladı! Galatasaray'a yeni Viking... Resmi açıklama her an gelebilir

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürürken uzun süredir gündemde olan bir isim ile alakalı sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş'tan Serik Belediye'ye transfer!

Beşiktaş, altyapısından yetişen genç futbolcular Ahmet Gülay'ı Balıkesirspor'a; Berkay Kençtemur'u ise Serik Belediyespor'a gönderdi.

Spor

Galatasaray'ın sır gibi sakladığı transferi bilmeden duyurdular!

İSTANBUL,(DHA)- Danimarka ekiplerinden Kopenhag, 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Elias Jelert için Galatasaray’dan teklif aldıklarını ve görüşmelerin devam ettiğini duyurdu.

Spor

Fenerbahçe, Cenk Tosun transferini resmen duyurdu!

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki milli futbolcu Cenk Tosun’a veda etti. Fenerbahçe kulübü de Cenk Tosun transferini resmen açıkladı.

Spor

Copa Amerika finalinde izdiham faciaya dönüşüyordu! Dünyaca ünlü futbolcu annesini kurtarmaya geldi: İnsanlık dışı anlardı

Copa Amerika finalinde Arjantin ile Kolombiya arasında oynanan müsabakada izdiham tehlikesi atlatıldı. Arjantin uzatmalarda kaydettiği golle kupanın sahibi olurken biletsiz binlerce taraftar stadyuma girmeye çalışınca büyük tehlike atlatıldı.

Spor

Xherdan Shaqiri, İsviçre Milli Takımı’nı bıraktığını açıkladı

Xherdan Shaqiri, sosyal medya hesabından İsviçre Milli Takımı’nı bıraktığını duyurdu.

Spor

Fenerbahçeli futbolcu Tiago Çukur, Roda'ya transfer oldu

Fenerbahçeli futbolcu Tiago Çukur, Hollanda ekiplerinden Roda'ya transfer oldu.

Spor

Galatasaray ikinci maçında, gözler Icardi'de

İSTANBUL,(DHA)- Sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray, ikinci sınavına çıkıyor. Son şampiyon, bugün saat 20.30'da Alman temsilcisi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO'da canlı olarak yayınlanacak.

Spor

EURO 2024 finalinde, kırılması imkansız olan rekor kırıldı! Pele artık zirvede değil...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalinde İspanya ile İngiltere karşılaştı. İspanya'nın genç çocuğu Lamine Yamal, yıllardır Pele'de olan ve kırılması çok zor gözüken rekoru kırdı.

Spor

Adana Demirspor'a vize şoku! İtalya'ya gidemediler

Adana Demirspor, yaşadığı vize sorunları nedeniyle yeni sezon öncesi yapılması planlanan İtalya kampını iptal etmek zorunda kaldı. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray taraftarı Wanda Nara'ya acımadı! 'Icardi'nin intikamını aldık'

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi'den ayrıldığını açıklayan Wanda Nara'dan ayrılık sonrası jet hızında şarkı geldi. Sosyal medya platformlarından paylaşılan şarkıya Galatasaray taraftarı tepki gösterdi.

Spor