Da, Haberleri

İsmail Kartal maçın ardından yaşananlara dair konuştu oğluna da saldırıldığını açıkladı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor karşılaşmasının ardından yaşananlara dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken, oğlunun da saldırıya uğradığını duyurdu. İşte detaylar...

Spor 18-03-2024 00:04

EURO 2024 öncesi şok! Benfica'da forma giyen milli yıldız Orkun Kökçü kadro dışı bırakıldı

Sezon başında Benfica'ya rekor bedelle transfer olan milli futbolcu Orkun Kökçü, kadro dışı bırakıldı. İşte detaylar...

Spor 17-03-2024 21:43

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu'dan maçın hakemine olay yaratan sözler!

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Galatasaray’a 4-3 mağlup oldu. Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, 4-3 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Spor 17-03-2024 18:54

Ali Koç sezon başında duyurmuştu! Dünya devi Ferdi Kadıoğlu transferini bitirmek üzere

Fenerbahçe'de özellikle bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan 24 yaşındaki yıldız oyuncu Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri artmaya devam ederken, Ada ekibi Sarı-Lacivertliler'in kapısını çaldı. İşte detaylar...

Spor 17-03-2024 16:37

Diğer Haber Etiketleri

bayern munih benfica beşiktaş beşiktaş başkanı transfer Hakem Okan Buruk İsmail Kartal Ziraat Türkiye Kupası Süper Lig Teknik Direktör Tolunay Kafkas Serie A Halil Umut Meler Ali Koç youtube spor Enis Destan Carlo Ancelotti Selçuk İnan Fernando Santos Arda Güler son dakika ab İsmail Yüksek Serhat Akın Şota Arveladze Ertaç Özbir Gökhan Töre Gaziantep FK Emre Belözoğlu Ferdi Kadıoğlu survivor Fatih Karagümrük Kasımpaşa Konyaspor Trabzonspor Pendikspor AZ İtalya Juventus Ronaldinho logo Lucas Torreira Sakatlık TFF 3. Lig Şike At Avrupa MHK İbrahim Üzülmez VAR Derbi La Liga TFF 2. Lig UEFA Bosna Hersek Portekiz Türkiye Acun Ilıcalı bahçe maçı fenerbahçe euro 2024 galatasaraylı galatasaray gol icardi hapis hasan arat ancelotti ankaragücü atan karagümrük teknik direktörü yıllık yaşında yayıncı kuruluş mertens ligi manchester city lazio quincy promes real madrid premier lig promes psg reus sergio oliveira serie b sarri pogba şota tff tahsin kaya paylaşım transfer dönemi transfer sezonu yapılan açıklama türkiye’den galatasaray yeni sezon ekipleri fatih karagümrük teknik direktör kulübün galatasaraylı oyuncular tff, süper li nou kadın sporcular verildi türkiye kupası final devam edecek başkan açıklama marius hedefi maçın kadın sporcu iyet 10 ak türkiye futbol federasyonu türkiye kupası ziraat türkiye kupası maçı de fk sezon formaları erden trabzonspor, karagümrük teknik direktör sıralaması buruk beşiktaş taraftarı galatasaray ve fenerbahçe galatasaray başkan oynanacak maçı beşiktaş, ziraat türkiye kupası final ligde fenerbahçe efsane tff yönetim kurulu fatih karagümrük teknik direktörü

Da,

Da, Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Da, Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Dev derbi öncesi Enis Destan'dan gündem olan paylaşım! Küfürlü beste paylaşıp...

Trabzonspor-Fenerbahçe maçına sayılı saatler kala, Trabzonspor'un forveti Enis Destan'dan flaş bir paylaşım geldi. Fenerbahçeli taraftarların tepki gösterdiği paylaşımda Enis Destan, sarı lacivertli ekibin aleyhine yapılan küfürlü bir tezahüratın giriş bölümünü paylaştı.

Spor 17-03-2024 15:43

Fernando Santos'tan istifa sorusuna yanıt

Fernando Santos, Antalyaspor maçının ardından basın toplantısında sorulan "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Hayır, öyle bir niyetim yok." dedi.

Spor 16-03-2024 23:46

Hakem kararları nedeniyle bir sahadan çekilme olayı da Bosna Hersek’ten!

Bosna Hersek Kupası çeyrek final rövanşında oynanan FK Sarajevo-Borac Banja Luka müsabakasında FK Sarajevo, hakem kararlarına tepki göstererek karşılaşmanın son dakikalarında sahadan çekildi.

Spor 14-03-2024 14:40

Hollandalı yıldız isim Quincy Promes Dubai'de tutuklandı!

Kokain kaçakçılığı sebebiyle 6 yıl hapis cezasına çarptırılan Quincy Promes, Dubai'de tutuklandı.

Spor 14-03-2024 10:18

Ali Koç, Galatasaray'a sert sözler sözlemişti! G.Saray Kulübünden yanıt geldi

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet kızışıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair basın toplantısı düzenledi. Koç, "Galatasaray'ın Türk futbolunda nasıl bir beka sorunu olduğunu kanıtlarla anlatacağım" dedi. Ali Koç'un bu ifadeleri sonrası Galatasaray Kulübü'nden açıklama geldi. Sosyal medyada yapılan açıklamada, "Gözünü kırpmadan yalan söyleyen bu kişinin tüm yalanlarını kamuoyuna anlatmak birinci vazifemizdir" ifadelerine yer verildi.

Spor 13-03-2024 21:23

Lazio’da Sarri dönemi resmen sonra erdi! Yeni hoca açıklandı

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, Teknik Direktör Maurizio Sarri’nin görevinden istifa ettiğini ve göreve Giovanni Martusciello’nin gerildiğini duyurdu.

Spor 13-03-2024 13:32

Galatasaray Leipzig'in genç yıldızı Vincent Bayındır'ı kadrosun kattı! Transferi genç oyuncu kendisi açıkladı

Transfer için kolları erken sıvayan Galatasaray ilk hamlesini yaptı. Sarı-Kırmızılılar Leipzig'in genç yıldızı Vincent Bayındır'ı kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Spor 13-03-2024 11:42

TFF resmen açıkladı! O maçlar artık YouTube'dan ücretsiz olarak yayınlanacak

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada 2. lig ve 3. ligden her hafta 10 maçın TFF YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacağı açıklandı. İşte detaylar...

Spor 13-03-2024 10:48

İtalya Serie B'de garip olay! Başkan oyuncularının şike yaptığını iddia etti, oyunculardan yanıt gecikmedi

İtalya Serie B ekiplerinden Lecco'nun başkanı Paolo Di Nunno yaptığı açıklamada oyuncularının şike yaptığından şüphelendiğini söylerken, telefonlarının incelenmesini talep etti. İşte detaylar...

Spor 13-03-2024 08:17

Doping cezası alan Pogba'ya Rusya'dan şaka gibi teklif! Onu aradık diyerek duyurdular

Juventus'un yıldızı Pogba aldığı doping cezası nedeniyle futboldan 4 yıllığına men edilirken yıldız isim Rusya'dan beklenmedik bir teklif aldı. İşte detaylar...

Spor 12-03-2024 14:58

Fenerbahçe'nin yıldızı İsmail Yüksek gitmek istediği takımı açıkladı

Fenerbahçe'de performansıyla alkış toplayan İsmail Yüksek katıldığı bir etkinlikte çocuklarla bir araya gelirken kariyerine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 12-03-2024 11:16

Celta Vigo'ya karşı attığı şık gol sonrası her şey değişti! Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'den transfer kararı

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ancak burada hocası Carlo Ancelotti'den bir türlü istediği süreyi bulamayan Arda Güler, ligde son oynanan Celta Vigo karşısında 90'da oyuna girerken 90+4'ncü dakikada golü bulmayı başarmıştı. Genç yıldızın attığı bu gol sonrası takımda kalmayı ve en iyilerle rekabet etmek istediği kaydedildi. İşte detaylar...

Spor 12-03-2024 07:51

İspanya'da gündem Arda Güler! ''Pek çok kişi anlam veremiyor''

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 28. haftasında dün Celta Vigo'yu 4-0 yendikleri maçta Real Madrid formasıyla ilk golünü atan Arda Güler, "İnanılmazdı." yorumunda bulundu.

Spor 11-03-2024 14:22

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti, Arda Güler'i öve öve bitiremedi!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Celta Vigo'ya karşı alınan 4-0'lık galibiyette takımın son golünü atan Arda Güler'in büyük bir yetenek olduğunu ve Real Madrid'de çok büyük bir geleceğin onu beklediğini söyledi.

Spor 11-03-2024 08:41

Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas oldu

Trendyol Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, teknik direktörlük görevi için Tolunay Kafkas ile anlaşıldığını açıkladı.

Spor 10-03-2024 14:53

Süper Lig ekibinde sürpriz ayrılık! Şota Arveladze görevi bıraktı

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, bugün inanılmaz geri çekildiklerini belirterek, çok ağır bir yenilgi aldıklarını söyleyerek görevinden istifa etti.

Spor 09-03-2024 22:06

Fenerbahçe eski Başkanı Tahsin Kaya vefat etti

Fenerbahçe’de 1986-1989 yılları arasında başkanlık yapan Tahsin Kaya 87 yaşında vefat etti.

Spor 09-03-2024 20:08

Emre Belözoğlu'nun Galatasaraylı olduğunu iddia etti, sosyal medya birbirine girdi! ''Rengi belli olmayanlar düşünsün''

Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın arasında gerilim yaşandı. Belözoğlu'nun açıklamalarına sert bir şekilde cevap veren Serhat Akın, gerilimi tırmandırdı ve sosyal medya karıştı.

Spor 09-03-2024 17:21

Galatasaray'dan Marco Reus bombası! ''Seneye imzayı atıyor''

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Mahmut Recevik, sarı-kırmızılı takımın önümüzdeki sezon transfer yapacağı oyuncu hakkında ilginç bir iddia ortaya attı.

Spor 09-03-2024 17:11

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'tan Galatasaray açıklaması

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, divan kurulu toplantısında yaptığı konuşmada Galatasaray maçı sonrası sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma yönelik, “Türkiye’de hangi salıncağa kimlerin bindiğini herkes çok iyi bilir” dedi.

Spor 09-03-2024 16:58

Galatasaray'da ilklerin gecesi! Derrick Köhn ve Lucas Torreira golle tanıştı

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçında ilkleri yaşadı. Derrick Köhn ve Lucas Torreira sarı-kırmızılı formayla ilk gollerini kaydetti.

Spor 08-03-2024 20:41

Beşiktaş'tan kadınlar gününe özel hamle!

Beşiktaş Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Tüpraş Stadı'nda düzenlenen özel etkinlikle kutladı.

Spor 08-03-2024 18:16

Gaziantep FK ile Selçuk İnan 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, teknik direktör Selçuk İnan ile 1.5 yıl sözleşme imzaladı.

Spor 08-03-2024 15:21

MKE Ankaragücü'nden kaleci Ertaç Özbir'in sağlık durumuna ilişkin açıklama

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de İstanbulspor ile oynanan maçta sakatlanan kaleci Ertaç Özbir'in sağ diz yan bağında yırtık ve ciddi zorlanma tespit edildiğini açıkladı.

Spor 07-03-2024 20:18

Antrenmanda kavga etti, takımdan gönderildi! Konyaspor, Gökhan Töre ile yollarını ayırdı

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da Gökhan Töre gelişmesi yaşandı. Gökhan Töre ile Guilherme arasında yaşanan kavga iddiaları sonrası yaşanan ayrılık kafalarda soru işareti oluşturdu.

Spor 07-03-2024 19:43

Okan Buruk'tan Mertens'e sürpriz teklif! ''Seneye gel yardımcım ol''

Galatasaray'ın 36 yaşındaki yıldız oyuncusu Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Belçikalı oyuncu için Okan Buruk devreye girdi ve teklifte bulundu.

Spor 07-03-2024 18:39

Selçuk İnan'dan sürpriz imza! Gaziantep FK'nın başına geçti...

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktörlük için Selçuk İnan ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Spor 07-03-2024 18:27

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı için seyirci kararı!

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasındaki Trabzonspor - Fenerbahçe derbisine, İl Güvenlik Kurulu kararıyla Fenerbahçeli taraftarlar alınmayacak.

Spor 07-03-2024 17:37

Arda Güler oynamadı, Ancelotti ve öğrencileri ıslıklandı: Büyük öfke! Tur geldi ama Real Madrid taraftarının protestosu damga vurdu

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarında Real Madrid ve Manchester City, Leipzig ve Kopenhang'ı eleyerek adlarını çeyrek finale yazdırdı. City, kendi evinde rahat turlarken, Santiago Bernabeu'daki mücadeleye protestolar damga vurdu. Arda Güler'in kulübede tamamladığı maçta ortaya konulan futbol Real Madrid taraftarını kızdırdı. Carlo Ancelotti ve öğrencileri kendi taraftarlarınca ıslıklandı.

Spor 07-03-2024 10:32

Şampiyonlar Ligi'nde dev gece: PSG ve Bayern Münih çeyrek finalde! Mbappe'nin ağları delen şutu...

Şampiyonlar Ligi'nde ilk çeyrek finalistler belli oldu. PSG, Real Sociedad karşısında hata yapmazken, Kylian Mbappe maçın 15. dakikasındaki şutuyla ağları deldi. Bayern Münih ise ilk maçta 1-0 yenildiği Lazio karşısında geri döndü. Manuel Neuer'in tarihe geçtiği gecede, Harry Kane ise rekor egale etti.

Spor 06-03-2024 11:09

Süper Lig'den 11 kulüp ile Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, PFDK'ye sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 11 kulüp ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Arat'ın da hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.

Spor 05-03-2024 22:56

Dünyada benzeri olmayan Galatasaray logosunu buldu! Şimdi ise satışa çıkardı...

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yaşayan fanatik Galatasaraylı Serhan Karataş adlı vatandaş, antikacıdan satın aldığı 15,5 santimetrelik Galatasaray’ın ilk logosunun olduğu zarf açacağını satışa çıkardı.

Spor 05-03-2024 14:07

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin YouTube kanalları, Avrupa devlerini geçmek üzere!

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin YouTube kanalları, abone sayılarıyla, Avrupa'da ilk 10'a girme mücadelesi veriyor.

Spor 05-03-2024 11:37

Can Uzun, milli takım için kararını açıkladı! ''Kalbimin sesini dinledim''

Alman ekibi Nürnberg’de forma giyen 18 yaşındaki Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye’den yana kullandığını açıkladı.

Spor 04-03-2024 14:20

Okan Buruk'tan Sergio Oliveira açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisi galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada, "Takım olduğumuzda neler yapabileceğimizi gösteriyoruz" dedi.

Spor 03-03-2024 23:14

Galatasaray'ın paylaşımı protokol tribünün karıştırdı! Beşiktaş başkanıyla sarı-kırmızılı yöneticiler tartışma yaşadı! ''Bedelini çok ağır ödersiniz''

Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrası sarı-kırmızılıların yaptığı paylaşım Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın sabrını taşırdı. Paylaşımı gören Hasan Arat, sarı kırmızılı yöneticilere bağırarak tartışma yaşadı.

Spor 03-03-2024 21:51

İbrahim Üzülmez'den Fenerbahçe açıklaması! ''Teslim olmayacağız''

Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, “Oyuncularımızla birlikte kalan 10 haftayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız” dedi.

Spor 03-03-2024 17:46

İsmail Kartal: Bugün burada iyi oynayarak kazandığımız için mutluyum

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Hatayspor maçında attıkları 2 golün haricinde hem ilk yarı hem de ikinci yarıda çok net girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, "Sonuçta bugün burada iyi oynayarak kazandığımız için mutluyum" dedi.

Spor 02-03-2024 22:25

Ertaç Özbir'den haber var! Hastaneye kaldırılmıştı...

MKE Ankaragücü Kulübü, Trendyol Süper Lig'de bugün İstanbulspor ile oynanan maçta sakatlanan Ertaç Özbir'in sağlık durumun iyi olduğunu duyurdu.

Spor 02-03-2024 19:04

TFF resmen duyurdu! VAR Support uygulamasına başlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’de 28. haftadan itibaren ve Turkcell Süper Kupa ile Ziraat Türkiye Kupası finallerinde gelecek sezona hazırlık kapsamında VAR Support uygulamasına geçileceğini açıkladı. Buna göre VAR hakeminin yanında ikinci bir VAR hakemi, VAR Support / VAR Destekleyicisi sistemini kullanılacak.

Spor 01-03-2024 17:06

Şota Arveladze'den Galatasaray maçının ardından ilginç açıklama!

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galatasaray’ı yenerek yarı finale çıktıkları Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından yaptığı açıklamada, “Galatasaray’ı yendim. Şimdiki hedefim Trabzon’u yeneceğim. Sonra da finaldeki rakibimi yeneceğim. Zaten sistem öyle kuruldu. Bütün şampiyonları yeneceğim ve Şampiyonlar Ligi’ne gideceğim” dedi.

Spor 01-03-2024 07:59

Okan Buruk'tan Türkiye Kupası maçı öncesi Icardi için sakatlık açıklaması!

Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Karagümrük ile karşılaşan Galatasaray'da Mauro Icardi karşılaşmaya yedek başlarken Okan Buruk yıldız oyuncu için maç öncesi açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 29-02-2024 20:56

Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'tan beklenmedik hakem açıklaması!

Süper Lig'in 28. haftası dev bir karşılaşmaya sahne olacak. 28. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray'ı konuk edecek. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadele öncesi Siyah-Beyazlılar'dan karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e dair bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 29-02-2024 18:52

SON DAKİKA: Fenerbahçe Galatasaray'a cevap verdi, demediğini bırakmadı! Dursun Özbek'e sesleniyoruz, pişman edeceğiz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek geçtiğimiz günlerde ezeli rakipleri Fenerbahçe için yaptığı açıklamalarla tepki çekerken Sarı-Lacivertliler'den Galatasaray'a ve Dursun Özbek'e çok sert bir yanıt geldi. İşte detaylar...

Spor 28-02-2024 17:46

Ronaldinho'yu Survivor'a getiren Acun Ilıcalı yıldız isme meğer servet ödemiş! Yaptığı ödeme ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde Ronaldinho'yu Survivor'a getirerek büyük yankı uyandıran Acun Ilıcalı'nın yıldız isim için yaptığı ödeme dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Spor 28-02-2024 16:27