Dayi Bir Adamin Hikayesi Oyunculari Haberleri

Halini görenlerin acıdığı 8 çocuk babasının karanlık sırrı tüyler ürpertti: Evindeki kulübeye köpek tasmasıyla zincirlemiş!

Sekiz çocuğunu güç koşullarda yetiştiren babanın acıklı hikayesi sosyal medyada viral oldu. Ancak göz yaşartan bu hikayenin perde arkasından bambaşka ve kapkaranlık bir gerçek çıktı, sosyal medya bir kez daha yıkıldı. Çin'deki küçük bir köyde yaşayan adamın evine giden blog yazarı, harap bir kulübenin içinden izlendiğini fark edince uzun yıllar süren köpek tasmalı işkence dehşeti gün yüzüne çıktı!

Trend 2024-05-03 15:42:08

Dudak uçuklatan vurgun! Bu kez dolandırıcı polis çıktı: Mağdurların çoğu da polis

İstanbul Tuzla'da hırsızlık timinde görevli bir polis memurunun adı büyük bir dolandırıcılık olayına karıştı. Meslektaşları tarafından parmakla gösterilen o polis iddiaya göre hem mesai arkadaşlarını hem de bölge esnafını 20 milyon lira dolandırdı. İşte film senaryolarına taş çıkaracak o dolandırıcılık hikayesi.

Haber 2024-05-03 06:37:30

Çok nadir görülüyor: Gün ışığına çıkamayan kardeşlerin hikayesi şaşırttı! Kızgın bir demiri gözümün üzerine koymuşlar gibi canım yanıyor

Çok nadir görülen genetik XP hastalığı nedeniyle yaşamlarını gün ışığından uzakta, karanlıkta geçirmek zorunda olan ve tedavi umutlarını yitirmeyen Ali ve Halenur Şahin kardeşler, evden eğitimle üniversite sıralarına kadar ulaşmayı başardı.

Haber 2024-04-29 16:00:29

Esenyurt’ta bir garip kapan hikayesi

Esenyurt’ta ters yöne girişi engellemek için sokağa konulan kapan, sürücüleri durduramadı.

Yurthaber 2024-04-29 12:17:07

Şişli'de film gibi olay! Rus kadının imdadına Rambo Berk yetişti! Hırsızı yakalayıp bağladı

Şişli'de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan şahıs kaçmaya başlayınca kadın ve eşi tarafından motosikletle kovalanmaya başlandı. Bir sokağın çıkışında kıstırılan şahıs kadına bıçak çekince imdadına Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği “Rambo Berk” olarak hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz yetişti. Yılmaz, hırsızı yakalayıp bağladı. O anlar ise kameralara yansıdı.

Magazin 13-04-24 12:38

Yıldızların imza basketbol ayakkabıları: Her ayakkabının bir hikayesi var!

Basketbol ayakkabıları, ilk önce sahada olmak üzere hem performans hem de sokak kültürü anlamında git gide modanın en çok tercih edilen ürünleri olmaya başladı. Nike, Jordan, Puma ve adidas markaları bu dalda ön plana çıkarken kitleleri peşinde sürükleyen basketbol ikonlarının imza ayakkabıları her geçen gün değerine değer katıyor.

Haber 28-03-24 16:25

Yüreklere dokunan hikayesiyle Türkiye bu baba ve oğlu çok sevdi!

Bir baba oğul hikayesi... Her çarşamba akşamı ekrana gelen, Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, sürükleyici hikayesinin yanında izleyicileri gözyaşlarına boğan baba oğul sahneleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Haber 20-03-24 16:15

Güllacın tarihçesi: Güllacın hikâyesi nedir? Güllaç Türk tatlısı mı, neden ramazanda yenir?

Ramazan ayına girilmesiyle birlikte birçok Ramazan lezzeti marketlerde veya fırınlarda yerini almaya başlar. Bu aya özel lezzet tercihlerinden biri olan güllaç tatlısı, yüzyıllardır ülkemizde ve ramazan ayını yaşayan bölgelerde tüketilmektedir. İftar sofralarında yerini alan, yemekten sonra çay saatlerine eşlik eden güllaç çok sayıda kişi tarafından hafif ve leziz bir tatlı olarak tüketilmektedir. Peki güllacın hikayesi nedir?

Yemek 15-03-24 02:12

Düğünü iptal ettiren ihanet! Gelin düğün töreninden 30 dakika öncesinde damadın amcasıyla basıldı

Reddit'te 'Bridezillas' kullanıcı adıyla paylaşılan bir ihanet hikayesi sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. İsimsiz nedime düğün töreninden 30 dakika öncesinde gelinin damadın amcasıyla basıldığını söyledi. Gelinin ihanetinin ortaya çıkmasından sonra düğünün iptal edildiğini söyleyen nedimenin anlattıkları sosyal medyada gündem oldu.

Trend 01-03-24 08:14

Nijeryalı sahte babanın lüks hayatı: Bir ülke bu haberle çalkalanıyor! 24 çocuğu için yılda 1,5 milyon euro yardım alıyor...

Almanya'da yaşayan Jonathan A. ismindeki Nijeryalı bir kişi, 24 çocuğu için aylık 22 bin Euro devlet yardımı alıyor. Ev kirası, yan ödeme, çocuk parası gibi birçok farklı yardımdan daha faydalanan "Mr. Cash Money" lakaplı babanın yılda 1 buçuk milyon Euro gelir elde ettiği ortaya çıktı. Milyonluk arabalarla lüks bir hayat süren sahte babanın hikayesi duyanları şaşkına çeviriyor!

Haber 29-02-24 12:09

İzmir’in göbeğinde 40 yıllık bir yılan hikayesi: Basmane Çukuru

İzmir’in Konak ilçesinde, 40 yılı aşkın bir süredir kentin göbeğinde davalık olan, bir türlü çözüme kavuşturulamayan ve “Basmane Çukuru” olarak anılan arazinin hikayesi, filmlere bile konu olacak bir karmaşa olarak tarihe geçti.

Yurthaber 29-02-24 11:16

Mauro Icardi'nin bir maçlık cezasına Fenerbahçe de dahil oldu! ''Cezanın hikayesi, fotoğraftaki hayranlıkta gizli...''

Mauro Icardi'nin 1 maçlık ceza almasının ardından ortalık adeta savaş alanına döndü. Peş peşe gelen tepkilerin ardından Fenerbahçe de olaya dahil oldu. Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'ye PFDK tarafından verilen 1 maçlık ceza için bir açıklama yaptı.

Spor 26-02-24 16:34

Kore'de yaşayan Türk'ten korkutan doğum hikayesi! Resmen zorla doğum yaptırdılar... Çocuğum doğmaya hazır değildi

TikTok'ta 'hwanggizem' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın Kore'de doğum yaptığı sırada yaşadığı korkunç bir deneyimden söz etti. Bebeğinin 38 hafta 2 günlükken zorla doğurtulduğunu söyleyen genç kadın, "Aynı ilk günkü gibi aynı acıyı hissediyorum. Bildiğiniz tepe çıktı ve karnıma bastırdı" dedi.

Trend 22-02-24 08:17

Tüyler ürperten hikaye! 1979'da vefat etti, defnedildi, 3 yıl sonra tekrar köyde görüldü... 44 yıl daha yaşadı, 20 Şubat'ta bir kez daha öldü

Balıkesir'de 20 Şubat 1979'da bölgede çalışan ormancılar ile köylüler tarafından cenazesi teşhis edildikten sonra defnedilen Mustafa Yılmaz, iddiaya göre vefatından 3 yıl sonra tekrar köyde görüldü ve o tarihten sonra 44 yıl daha yaşadı. Dün, yine 20 Şubat günü ikinci kez vefat ettiği iddia edilen Mustafa Yılmaz'ın (71) hikayesi tüyleri ürpertiyor.

Haber 21-02-24 13:35

'Tablet Reis' olarak tanındı! Acı dolu hikayesi gündemde: 35 kilo, çalışamıyor, 3 kişiyle bir odada yaşıyor...

Yıllar önce tablet kutusundan çıkardığı hıyar videosuyla tanınan Onurcan Güzel sosyal medyada uzun bir süre konuşulmuştu. Son olarak tarzını yenileyen fenomenin son hali çok konuşulmuştu. Tablet Reis YouTuber Testo'nun yayınladığı videoda hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. Daha önce intihara kalkıştığını söyledi. Ünlü fenomenin sözleri yürek yaktı.

Magazin 05-02-24 15:06

Meltem Cumbul o dizi için Türkiye'ye geri dönmüştü... Dizi hakkında bomba iddia! Kadro kurulamayınca...

Türk televizyon tarihinin efsane yapımlarından biri olan Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Meltem Cumbul uzun zamandır Amerika’da yaşıyordu. Cumbul, Mahsun Kırmızıgül’ün heyecanla beklenen yeni dizisi için Türkiye'ye dönmüştü. Ancak dizi hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Magazin 31-01-24 13:01

Tuvalet ihtiyacını kedi kumuyla gideriyor, karavanda yaşıyor... İntiharın kıyısında bir yaşam! İşte Vicki'nin iyileşme yolculuğu

Maddi zorluklar yüzünden bir yıl önce evini satmak zorunda kalan Vicki Harper, kiralık evinden ayrıldı ve karavanda yaşamaya başladı. Tuvalet ihtiyacını dahi kedi kumunda gideren kadının yaşantısı bir programda işlendi. İşte intiharın kıyısından dönen Vicki'nin çarpıcı hayat hikayesi!

Trend 31-01-24 10:42

Grip bile olmamıştı, korkunç gerçek 30 yıl sonra onu buldu! Wyand'ı hikayesi her şeyi ortaya çıkardı! On binlerce kişi için kanser tehlikesi! Yıllarca gizlemişler...

1980'lerde Long Beach Donanma Tersanesi'nde çalışan Gilbert Wyand, oğlunun düğünü için gittiği Los Angeles'ta hayatını kabusuyla tanıştı. Bir anda kan kusan Wyand, devamında şiddetli mide ağrısı, terlemeyle sarsıldı. Gittiği doktor tarafından radyasyona maruz kalmanın neden olabileceği bir tür lösemi teşhisi konulan Wtand, korkunç bir gerçekle yüzleşti. Wyand, tersanede çalışmış olan on binlerce gazinin kansere yakalanmış olabileceğinden korkuyor.

Trend 29-01-24 15:15

16 yaşındayken 40 yaşındaki biriyle evlendirildi! Pavyonda çalışan Seda Nur gözyaşları içinde yardım istedi! 'Orada ölmek istemiyorum'

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Esra Erol'da her bölümüyle büyük ilgi görüyor. Her hafta farklı konuların işlendiği programa bu defa 18 yaşındaki Seda Nur'un anlattıkları damga vurdu. Pavyonda çalıştığını söyleyen Seda Nur 8 yaşındayken kendisini terk eden annesini aramak için Esra Erol'dan yardım istedi. Seda Nur'un hikayesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-01-24 13:21

Yavru Vatan'ın Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın oğlu Raif Denktaş sır ölümü! Denktaş oğlunun ölümünün ardındaki gizemi biliyor muydu?

12 sene önce vefat eden KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, bugün törenlerle anıldı. Büyük acılarla yoğrulan ve mücadeleyle geçen 87 yılın ardından hayata gözlerini kapatan Denktaş'ın oğlu Raif Denktaş'ın ise hayli trajik bir hayat hikayesi var.

Haber 25-01-24 17:37

9.9.1999 onu hayata küstürdü! EYT’yi sadece 1 günle kaçırdı: ‘EYT fobik oldum…’

EYT yasası geçtiğimiz yıl uygulamaya konulmuştu. 8 Eylül 1999 tarihini kaçıran birçok kişi ikinci bir EYT sayılacak kademeli emeklilik düzenlemesini bekliyor. EYT’den sadece 1 günle yararlanamayan Ahmet Sadık'ın hikayesi ise yaşanan süreçteki durumu en iyi şekilde özetliyor. 1 gün için 15 yıl daha çalışması gerektiğini söyleyen Sadık, “8 Eylül 1999’daki 8’den nefret ediyorum. Bu gerçek. Böyle bir takıntım yoktu. EYT fobik oldum” diyor.

Finans 25-01-24 12:04
EYT

Fenomen isim 31 Mart için hayli iddialı: Aldığı ceza onu yıldırmadı! Fakirin değil, zenginin yanındayım çıkışının hikayesi şaşırtı

31 Mart yerel seçimlerinde en az büyükşehir belediye başkan adayları kadar iddialı bir isim var, o da Giresun'da muhtar adayı Zafer Fison! "Maaş için muhtar adayıyım. Fakirin değil, zenginin yanındayım” yazılı seçim afişinden dolayı aldığı ceza Fison'a geri adım attırmadı. Taşlık köyüne vaatlerini birer birer anlatan Fison, "Köyün geleceğiyle oynuyorlar" dediği seçmene ise tepkili.

Haber 23-01-24 09:57

Şehit Özdemir'in kahreden hikayesi! Depremde evleri yıkılmıştı, Valilikten açıklama geldi

Dün akşam saatlerinde yüreğimizi parçalayan haber geldi. Şehitlerimizin ailelerine de acı haberler bir bir ulaştırıldı. Şehit Müslüm Özdemir'in ailesinin evi depremde yıkıldığı için aile çadırda kalıyordu. Konteynerde kalmama sebeplerinin ise ısınma problemi olduğu belirlendi. Acı haberin ardından şehit ailesine 10 adet ısıtıcı bırakıldı. Kahramanmaraş Valiliği ailenin yaşam koşullarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Haber 13-01-24 08:35

Tutku, azim ve fırsatlarla dolu bir başarı hikayesi 'Üçüncü Kapı' okuyucuyla buluşuyor

Yılın ilk kitabı olan ve Forbes’un en iyi kariyer kitaplarından biri olarak nitelendirilen Alex Banayan imzalı “Üçüncü Kapı” Boyner Yayınları etiketiyle okuyucuyla buluşuyor.

Magazin 10-01-24 16:27

İhanet itirafı sosyal medyanın gündemine yerleşti! Kocam beni annemle aldattı diyerek video çekince viral oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Indiana eyaletinde yaşayan Laci Jane isimli bir kadın TikTok'tan yaptığı paylaşımda kocasının kendisini aldattığını söyledi. Jane'in kısa sürede viral ihanet hikayesinin baş kahramanları ise annesi ve kocasıydı. Sosyal medyada 2.7 milyondan fazla izlenmeye ulaşan paylaşımına Jane, "Bu, kocamın ve annemin bir ilişkisi olduğunu nasıl öğrendiğimin hikayesi." notunu ekleyerek paylaşınca gündem oldu.

Trend 08-01-24 15:41

KÜÇÜK ESNAF KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Küçük Esnaf oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İlk gösterime girdiği günden itibaren 15 hafta boyunca sinemada yayınlanan Küçük Esnaf filmini 832 bin 50 kişi izledi. Toplamda 9 milyon 17 bin 873,91 TL hasılat elde eden Küçük Esnaf filminde kendi halinde bir esnaf olan Berhudar’ın hayat hikayesi işleniyor. Peki, Küçük Esnaf Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 26-12-23 20:52

DAĞ 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D'de!

Dağ 2 filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Dağ 2 filminin yönetmen koltuğunda Alper Çağlar oturuyor. İlk filmden daha yüksek bir bütçeyle çekilen Dağ 2 filmi sinemaseverlerin gündeminde yer aldı. Peki, Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Dağ 2 filmi hakkında detaylı bilgliler...

Magazin 25-12-23 20:06

Nişanlısı ve en yakın arkadaşının evlendiğini anlattı! Bu ihanet hikayesi sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

TikTok'ta 'sultansezg' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişinin anlattıkları kısa sürede gündem oldu. Nişanlısı ve en yakın arkadaşının ihanetine uğradığını söyleyen genç kadın daha sonrasında ikisinin evlendiğini dile getirdi. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları ihanet hikayesine tepki göstererek genç kadına destek verirken bazıları ise hikayenin kurgu olduğunu iddia etti.

Trend 25-12-23 07:43

PELE: BİR EFSANENİN DOĞUŞU KONUSU VE OYUNCULARI! Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu konusu ve oyuncuları merak edildi. Kevin de Paula ve Leonardo Lima Carvalho'nun başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Pele: Bir Efsanenin Doğuşu(Pele: Birth of a Legend) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Magazin 23-12-23 19:43

Esra Erol'da ihanet dolu 'yasak aşk' hikayesi! 9 aylık hamile kadın 'Eşim ne yüzle oraya çıkıyor?' dedi, bebeğinin babası bakın kim çıktı

Esra Erol programda dikkat çeken bir konuyu ele aldı. 9 aylık hamile karısı Seda Hanım'ı arayan Murat Bey'in ihanet dolu hikayesi izleyenleri ekran başına kilitledi. Canlı yayına telefonla bağlanan Seda Hanım'ın "Çocuğumun babası kocam değil!" sözleri hem stüdyodaki seyircileri hem de Esra Erol'u şaşırttı.

Magazin 21-12-23 11:19

BUZ DEVRİ 4 KITALAR AYRILIYOR KONUSU VE OYUNCULARI! Buz Devri 4 hangi kanalda? İşte konusu ve seslendirenler

Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift) filmi ile ilgili aramalar filmin televizyon yayın akışı listelerinde yer almasıyla hız kazandı. Amerikan yapımı animasyon filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Buz Devri 4 hangi kanalda? İşte konusu ve seslendirenler

Magazin 16-12-23 19:56

SANDIK KOKUSU KONUSU VE OYUNCULARI: Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ'lı Show Tv'nin yeni dizisi Sandık Kokusu oyuncuları kimler, konusu ne?

Sandık Kokusu oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun'un oturduğu Show TV'nin yeni dizisinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili başrolleri paylaşıyor. Dizi, 3 çocuk annesi Karsu'nun yaşadığı büyük bir travmanın ardından Adana'dan İstanbul'a gelişini ve yaşananları anlatacak. Peki, Sandık Kokusu konusu ne? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimler?

Magazin 06-12-23 19:49

Erdal Beşikçioğlu kızı Derin Beşikçioğlu'yla karşılıklı göbek atarak kurtlarını döktü! Yemeğe ikilinin dansı damga vurdu

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi dizisi seyircisiyle buluşmak için gün sayarken dizinin galasında oyuncular eğlenceli anlar yaşadı. Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, projede birlikte rol aldığı kızı Derin Beşikçioğlu ile Ankara havası çalarken karşılıklı oynadı. O anlar sosyal medyada da çok konuşuldu.

Magazin 06-12-23 10:41

ALTIN KAFES OYUNCULARI VE KONUSU! Altın Kafes oyuncuları kimler, konusu nedir? ATV'den yeni dizi!

Altın Kafes oyuncuları ve konusu yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 3 Aralık Pazar (bugün) günü ATV'de başlayacak olan ve başrolünde Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi oyuncuların olduğu dizinin konusu merak edildi. ATV'nin iddialı dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Altın Kafes dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Magazin 03-12-23 19:08

ALTIN KAFES DİZİ OYUNCULARI VE KONUSU! Altın Kafes dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? ATV'de başlıyor!

Altın Kafes dizi oyuncuları ve konusu yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 3 Aralık Pazar günü ATV'de başlayacak olan dizinin başrolünde Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi oyuncuların olduğu dizinin konusu merak edildi. ATV'nin iddialı dizisi yarın akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Altın Kafes dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Magazin 03-12-23 19:07

Karısını aldattı, yasak aşka başladı! Sonunda da sözde casusların eline düştü… İbretlik dolandırılma hikayesi!

Evli bir adam, karısını aldatıp yasak aşka başlamıştı ama sevgilisi onu terk etti. Aldatıldığını düşünüp, kadının telefonunu takip etsinler diye, sözde casuslara 30 bin lirasını kaptırdı. Şimdi hem pişman, hem de dolandırıcılara öfkeli! İşte akıllara durgunluk veren olayın detayları…

Haber 29-11-23 07:56

Türkiye 'gizli fonu' konuşurken dünya bu fonu konuşuyor! Ölmeden hemen önce başladı, değeri 70 milyon doları buldu

Türkiye son haftalarda kamuoyunun da tanıdığı isimlerin yer aldığı 'yüksek gelirli gizli fonu' konuşurken dünya, yumurtalık kanserine yakalanıp hayatını kaybeden bir kadının kurduğu fonu konuşuyor. Başkalarının borçlarını satın alıp onlara 70 milyon dolar değerinde bir fon bırakan Casey McInteyre'nin hikayesi ise duyanların gözlerini yaşartıyor.

Haber 28-11-23 18:49

Hazar Ergüçlü'nün İnci Taneleri'ndeki rolü herkesi şaşırttı! Pavyon dansçısı karakteriyle sosyal medyayı salladı

Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ı 20 yıl sonra ekrana döndüren İnci Taneleri dizisi hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkat çekti. Çok yakında izleyicisi ile buluşacak olan yeni dizide rol alan Hazar Ergüçlü dizide Dilber isimli bir pavyon dansçısına hayat verecek. Güzel oyuncu çekimleri tüm hızıyla devam eden diziden karelerini Instagram sayfasından paylaştı. Ergüçlü'nün pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 27-11-23 17:09

Gümüş'ün yıldızı Güngör Bayrak'ın hayat hikayesi şaşırttı! 3 aylıkken evlatlık verilmiş, yıllarca Paris'te yaşamış

Gümüş dizisinde hayat verdiği Şeref karakteriyle hafızalara kazınan Güngör Bayrak unutulmaz isimler arasında yer alıyor. En son Annemizi Saklarken ve Yeşilçam projelerinde rol alan Bayrak’ın kanser hastalığına yakalandığı özel bir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Hayat hikayesi gündem olan ünlü ismin 3 aylıkken evlatlık verildiğini ve Cezayir asıllı Havari Berichi ile evlendikten sonra 'leydi' ünvanını aldığını duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 20-11-23 10:23

Türkiye Esra Erol'daki bu aşıkları konuşuyor! Zeynep ve Muharrem aşkında flaş gelişme! Dayısından istedikleri gündem oldu

ATV'nin yıllardır büyük bir ilgiyle izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da da günlerdir bir aşk hikayesi işleniyor. Malatya'da yaşayan Zeynep'i kaçıran ve aslen Düzce'de yaşayan Muharrem'in akşına Zeynep'in dayısı karşı çıkıyordu. İlgiyle izlenen programın yeni bölümünde beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Magazin 16-11-23 19:02

SELAHATTİN EYYUBİ DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT 1'den yeni dizi!

Selahattin Eyyübi dizisinin konusu ve oyuncuları merak edildi. TRT 1'de yeni başlayacak olan dönem dizisi, büyük bir merakla bekleniyor. 13 Kasım Pazartesi günü ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak olan dizinin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Peki, Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT 1'den yeni dizi!

Magazin 11-11-23 23:16

Celal Şengör'ün 'Hakan Fidan' sözleri canlı yayına damga vurdu! Bunlar doğru diyerek o sözleri destekledi

Açıklamalarıyla sık sık gündem olan Prof. Dr. Celal Şengör son olarak katıldığı canlı yayında Dışişleri Bakanı Hakan Fidan hakkında konuştu. "Şahane bir adam" ifadesini kullanan Şengör, Bakan Fidan'ın İsrail'le ilgili 'hırsızlık' sözleri içinse, "Çünkü bunlar doğru. Din kardeşlerimiz alkışlasın hikayesi değil bu." dedi.

Haber 10-11-23 22:54

BİR DERDİM VAR KONUSU ne, OYUNCULARI kimler? Bir Derdim Var gerçek hikaye mi, uyarlama mı? İşte oyuncu kadrosu

Bir Derdim Var dizisi bu akşam ilk bölümüyle yayın hayatına merhaba diyecek. Uzun zamandır heyecanla beklenen dizi fragmanları ve afişleri ile büyük ses getirmişti. Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı dizi hikayesi ve konusu ile şimdiden çok beğenildi. Peki, Bir Derdim Var konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Bir Derdim Var oyuncu kadosu ve karakterleri..

Magazin 09-11-23 19:48

BİR DERDİM VAR çekim yeri neresi, hangi il ve ilçede çekiliyor? YENİ DİZİ BİR DERDİM VAR nerede çekiliyor?

Yeni dizi Bir Derdim Var'ın nerede çekildiği merak edildi. Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği başrollerini Birce Akalay ve Mert Fırat’ın paylaştığı dizisi Bir Derdim Var bu akşam ilk bölümüyle ekran macerasına başlayacak. Şimdiden büyük yankı uyandıran dizi farkı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. Peki, Yeni dizi Bir Derdim Var nerede çekiliyor?

Magazin 09-11-23 19:48

Dilan Polat bitti onlar başladı! Sosyal medya şimdi de Tayyar Öz ve Özlem Öz’ü konuşuyor! Bir tepsi dolusu altını beğenmedi, 1 ton altın için söz aldı…

Lüks paylaşımları ile dikkat çeken fenomenler arasında yer alan ve Dilan Polat'a benzetilen Tayyar Öz ve Özlem Öz'ün paylaşımları sosyal medyada gündem oldu. Eşi Tayyar Öz'ün bir tepsi dolusu altın hediye ettiği Özlem Öz'ün bir ton altın sözü alması dikkat çekti. Ünlü fenomen bu videosunun çok konuşulmasının ardından altınların imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalıştığı bir Instagram hikayesi paylaştı. Videodaki Kur'an-ı Kerim detayı ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 08-11-23 16:50

6 yaşındaki Nisanur’un inanılması güç hikayesi: Yaklaşık 15 kişi tüketmişti, onun sonu oluyordu! Bize 'yüzde birlik bir şansı var, her an her şeye hazırlıklı olun' dediler

Bursa'da 1,5 yıl önce ailesiyle birlikte yediği mantar sebebiyle zehirlenen 6 yaşındaki Nisanur Yavuz'un hikayesi öğrenenleri şaşırtıyor. İnanılması güç olaylar yaşayan Yavuz, gerçekleşen organ nakli ile sağlığına kavuştu. Uludağ Üniversitesi Organ Nakil Koordinatörü Kerem Selimoğlu ve küçük Nisanur'un babası Yalçın Yavuz yaklaşık 1,5 önce yaşanan o günü anlattı.

Haber 08-11-23 10:05

BİR DERDİM VAR OYUNCULARI VE KONUSU! Bir Derdim Var 1. bölüm ne zaman, hangi gün başlıyor?

Bir Derdim Var konusu, oyuncuları ve 1. bölüm tarihi merak ediliyor. Ünlü oyuncular Birce Akalay ve Mert Fırat, Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Bir Derdim Var'ın başrollerini paylaşıyor. İlk bölüm fragmanlarıyla dikkat çeken Bir Derdim Var dizisine dair detaylar sorgulanmaya başladı. Peki, Bir Derdim Var oyuncuları kimdir, konusu nedir, 1. bölüm ne zaman başlayacak?

Magazin 07-11-23 22:24

KİRLİ SEPETİ KONUSU VE OYUNCULARI! Kirli Sepeti hangi günler yayınlanıyor? 6. bölüm detayları...

Kirli Sepeti dizisi konusu ve oyuncuları ile merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti 6. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi günler yayınlanıyor? 6. bölüm detayları

Magazin 05-11-23 19:36

Yalı Çapkını'nın Hattuç Hala'sı Şerif Sezer'in acı dolu hayat hikayesi! Neler çekmiş neler

Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını'nda Hattuç Hala karakterini canlandıran usta oyuncu Şerif Sezer'in hayat hikayesi ortaya çıktı. Dizinin en sevilen karakterlerinden olan Hattuç Hala, aynı zamanda vuslata erememiş bir aşığı da canlandırıyor. Şerif Sezer ise gerçek hayat hikayesiyle herkesi üzdü.

Magazin 04-11-23 00:02