Excimer Lazer Haberleri

Gözünüz lazer tedavisine uygun mu?

Gözlüklerden kurtulmak herkesin hayali olsa da doğru tedavi yöntemini belirleyerek ilerlemek ve sonrasında takip etmek son derece önemlidir. Yanlış yapılan göz tedavileri mevcut olan görüş netliğinizi de kaybetmeniz ile sonuçlanabilir.

Haber 2024-05-16 14:21:15

Lazer tedavisi kabus oldu! Güzel bir görünüme kavuşmak isterken bu hale geldi

İzmir'de Suat Barman (39), boynundaki yanık izinden kurtulmak için özel bir hastanede lazer tedavisi yaptırdı. Daha iyi bir görünüme kavuşmayı bekleyen Barman, bunun tam tersi bir durumla karşılaştı. Yanık izinin daha da belirginleştiğini iddia eden Barman, konuyu yargıya taşıdı. Hastaneden de konuya ilişkin bir yazılı açıklama geldi. İşte detaylar...

Haber 2024-05-09 09:59:35

Kullanan kadınların favorisi haline gelen lazer kesim iç çamaşırları

Günümüzde teknolojinin iç giyim dünyasına getirdiği en yenilikçi ürünlerden biri olan lazer kesim iç çamaşırları, kombinlerimizde ve rahatlık açısından büyük bir konfor sağlıyor. Adeta bir kurtarıcı olan bu ürünler gün boyu rahatlık ve şıklık sunuyor. Pierre Cardin'den Under Armour'a çeşitli markaların lazer kesim iç çamaşırlarını içeren seçkimiz, her zevke ve ihtiyaca hitap ediyor. Kaliteli kumaşlarıyla günün her anında size eşlik edecek olan lazer kesim iç çamaşırlarına birlikte bakalım.

Kadin 2024-03-04 02:14:41

Dışarda lazere tonlarca para dökmeye son! Çok satan Philips Lumea Lazer Epilasyon Cihazı'nı sizin için inceledik

Eşsiz teknolojisi ve etkileyici sonuçlarıyla pek çok kullanıcının gözdesi haline gelen Philips Lumea lazer epilasyon cihazları, son zamanların en çok satan kişisel bakım cihazları arasında yer alıyor. Sizin için hem zaman hem de maliyet açısından tasarruf sağlayan Philips Lumea serisi epilasyon cihazlarını inceledik. Epilasyon keyfini acısız ve güvenle yaşamak istiyorsanız, içeriğimize göz atabilirsiniz.

Kadin 2024-02-16 13:55:44

Diğer Haber Etiketleri

Göz göz sağlığı Lazer Lazer tedavisi İzmir dsa eo ilik polyamid vf kadın iç çamaşırı dagi dagi iç giyim under armour pierre cardin Koton Victoria's Secret Adidas ense güzellik philips lumea philips lazer epilasyon aleti philips philips epilasyon aleti evde lazer epilasyon philips epilasyon epilasyon ayva kahve karbonat Ay (Dünya'nın uydusu) deney NASA uçak thy son dakika İstanbul yangın hastane sosyal medya İsrail tüfek Gazze alara mon ağda tüy dökücü krem nasıl kullanılır hücreler soğan limon Türk kahvesi lazer epilasyon Hasan Can Kaya Konuşanlar Kız Kulesi epilasyon fiyatları nohut lazer epilasyon fiyatları kadın rus tiktok terleme koku yanık malzemeler hücre zerdeçal Güneş cilt lazer yanıkları tedavi İYİ Parti yat evlenme teklifi sakız Oruç Ramazan ayak zihin tüy dökücü erkek Reddit neden tıraş miyop astigmat hipermetrop göz çizimi Göz çizdirme Lazer metre Akupunktur akupunktur iğnesi akupunktur noktaları akupunktur tedavisi lazer epilasyon aleti fakir braun lazer epilasyon aleti buz lazer buz lazer epilasyon arzum lazer epilasyon cihazı braun braun silk epil savunma sanayii İHA siha mehmetçik destek Yıldırım şimşek İsviçre estetik Madonna Lady Gaga toplum vücut füze barkan özel sağlık sigortası göz ameliyatı güzellik merkezi Elazığ veri cinayet dava Gaziantep hemoroid ağda yaptırma hata pudra antalya Şikâyet söyledi ünlü şarkıcı Hatice Adana gösteri havai fişek aksungur insansız hava aracı Yunanistan körlük görmek uzman ekran teknoloji sivilce sivilce geçirme yöntemleri sivilce kızarıklığı nasıl geçer sivilceli yüz 1 haftada sivilce izlerinden kurtulma 1 saatte sivilce yok etme 1 saatte sivilce yok etme evde Çarşamba emniyet genel müdürlüğü Samsun Teknofest

Denenmiş doğal epilasyon yöntemleri! İstenmeyen tüylerin kökünü kurutuyor! Tekrar çıkmasına izin vermiyor

İstenmeyen tüyler kadın erkek fark etmeksizin herkeste görülen bir durumdur. Bazen can sıkıcı olan bu problemden kurtulmak için lazer epilasyon yöntemlerine tonlarca para harcamak istemiyorsanız doğru yerdesiniz. Daha önce denenmiş olup olumlu sonuçlar veren bu 2 yöntem sayesinde tüyleriniz incelecek, seyrelecek ve artık çıkmayacak. İşte en en etkili ve doğal epilasyon kürleri ve uygulanışına dair detaylı bilgiler...

Kadin 23-01-24 15:00

NASA 'İlk kez gerçekleşti' dedi! Defalarca denenmişti sonunda başarılı oldu... Ay'daki nesneler artık izlenebilecek

NASA'nın Lunar Reconnaissance Orbiter (Ay Keşif Aracı), gelecekteli ay inişlerinin hassasiyetini büyük ölçüde arttırabilecek deneyde lazer ışınlarının başarılı bir şekilde geri yansıtılması sağlandı. Işığın geri yansıtılmasına dayanan prensip Ay'ın yüzeyindeki nesnelerin daha kolay bir şekilde takip edilmesini sağlayacak.

Trend 23-01-24 10:31

İstanbul-İzmir seferini yapıyordu! Uçuğa lazer tuttular...

İstanbul-İzmir seferi yapan ve inişe hazırlanan uçağa, kimliği belirsiz bir kişi tarafından lazer tutularak uçuş güvenliği tehlikeye atıldı. O anlar uçakta yolculuk yapan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Haber 21-01-24 07:07

THY uçağına lazer ışıklı taciz! Sosyal medyadan paylaştı

İzmir-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağına kimliği belirsiz kişi veya kişiler lazer tutuldu. O anlar uçakta bulunan bir yolcu tarafından cep telefonuyla kayıt altına alındı. Uçaktaki yolcu, o görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. İşte detaylar...

Haber 07-01-24 16:05

SON DAKİKA | İstanbul Güngören'deki hastanede korkutan yangın! Ekipler sevk edili

Son dakika haberi: İstanbul Güngören'de bulunan özel bir hastanede yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, yangının lazer epilasyon odasında çıktığı belirtildi.

Haber 17-12-23 13:25

Tepki çeken paylaşım! Fenomen Esra Rabia Ünal epilasyon anlarını paylaştı

Geçtiğimiz aylarda artık tesettürlü olmadığını açıklayan fenomen isim Esra Rabia Ünal gündemden düşmüyor. Sosyal medyada bikini bölgesine lazer epilasyon yaptırdığı anları paylaşan fenomen şoke etti.

Magazin 10-11-23 10:41

Türk gazeteciye İsrail askerlerinden canlı yayında şok tehdit! Tüfeklerindeki lazerle hedef aldılar…

İsrail’de görev yapan Türk gazeteci canlı yayında şoke eden bir olay yaşadı. İddiaya göre İsrail askerleri tüfeklerindeki lazerle gazeteci Mücahit Topçu’yu hedef aldı. Topçu canlı yayına yansıyan görüntülerle ilgili “İsrail askerlerinin tüfeklerindeki lazer. İkisi yüzümde biri göğsümde. Öldürmekle tehdit ediyorlar!” dedi.

Haber 31-10-23 09:13

İstenmeyen tüylerden acısız şekilde kurtulun! Lazer epilasyon tarihe karışacak

Günlük hayatta karşılaşılan istenmeyen tüy problemi bazen can sıkıcı olabiliyor. Lazere tonlarca para vermek istemeyen ve ağda acını çekmek istemeyenler tüyleri kökten yok eden doğal çözüm yollarını araştırıyorlar. İşte evde kolaylıkla deneyebileceğiniz acısız tüyleri yok etme yöntemi...

Kadin 17-08-23 10:24

Tüy dökücü krem nasıl kullanılır? Tüy dökücü en iyi nasıl kullanılır?

Vücutta var olan ve insanları rahatsız eden tüylerin geçici olarak yok olmasını ve dökülmesini sağlayan kozmetik ürünler, tüy dökücü krem olarak adlandırılır. Lazer epilasyon veya ağda gibi kalıcı bir işlem değildir. Ancak ağrısız ve acısız bir işlem olduğu için pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Tüy dökücü kremlerin doğru kullanılması ürünlerden beklenen performansın tam olarak alınması için önemlidir. Peki, tüy dökücü krem nasıl kullanılır?

Haber 16-08-23 19:11

Bu tarif lazerden daha etkili! Sadece bir avuç kullanıp yüzünüzdeki tüylere veda edin

İstenmeyenler tüyler zaman zaman can sıkıcı olabiliyor hele ki bu tüyler yüzde ise o zaman kurtulmak için bir sürü çare aranıyor. Lazer ve ağda ile bitmeyen yüzdeki tüylere evdeki malzemelerle hazırlayabileceğiniz çok etkili bir kür tarifi hazırladık. Bu tarifi haftada iki kez düzenli olarak tekrar ettiğiniz takdirde yüzünüzdeki tüylere veda edebileceksiniz.

Kadin 22-07-23 23:55

2 malzeme ile istenmeyen tüylerden sonsuza dek kurtulun! Epilasyon ve ağda etkisi yaratıyor

İstenmeyen tüyler hem kadın hem de erkeklerin muzdarip olduğu problemler arasında yer alıyor. Hem yüzde hem de vücutta çıkan bu tüyleri yok etmek için öncelikle ağda, lazer ve tıraş gibi yollara başvuruluyor. Acısız ve daha hızlı bir özüm arıyorsanız 2 malzemeli tüyleri bitiren kür tarifini deneyebilirsiniz.

Kadin 08-07-23 15:20

Tek malzemeyle istenmeyen tüylerden sonsuza dek kurtulun! Lazer epilasyona para vermeye son

İstenmeyen tüyleri yok etmek için çeşitli yöntemler bulunuyor. Ancak bu yöntemlerin arasında yer alan ağda, tıraş bıçağı, tüy dökücü kremler gibi ürünler kalıcı etkiler sağlamıyor. Ancak evde yapılan basit kürler istenmeyen tüylerden kurtulmak için istenilen etkiyi verebiliyor. İşte tüyleri yok etmenin basit yolu...

Kadin 31-05-23 14:26

Konuşanlar'ı sunan Hasan Can'dan bomba tespit! Kıllı erkekler beni eklesin

Ünlü komedyen Hasan Can’ın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlayan Konuşanlar’ın yeni bölüm tanıtımı olay oldu. Konuşanlar 107. bölüm tanıtımına Hasan Can’ın bir sorusu üzerine konuğunun lazer itirafı damga vurdu. Ünlü komedyenin konuğuyla ilgili tespiti gündem oldu.

Magazin 17-05-23 13:06

Kız Kulesi 20 ayın ardından lazer gösterisiyle geri döndü

İstanbul'un simgelerinden olan Kız Kulesi yapılan restorasyonun ardından tekrardan ziyaretçilerine kapılarını açtı. 20 aylık çalışmanın ardından açılan Kız Kulesi'nin yeni fotoğrafları ilgi çekti.

Haber 11-05-23 23:17

Lazer epilasyona verilen paralara son! İstenmeyen tüyleri kökünden bitiriyor

Vücuttaki tüylerden kurtulmak için lazer epilasyon en etkili sonuç olarak görülüyor. Ancak giderek artan lazer epilasyon fiyatları ve yan etkileri birçok kişiyi alternatif çözümler aramaya itiyor. Rus kadınlarının istenmeyen tüylerden kurtulmak için yaptıkları doğal karışım da etkili sonuçlar sağlayabiliyor.

Kadin 08-05-23 11:43

Lazer epilasyonun bilinmeyen yan etkilerini paylaştı! Her kadının bilmesi gerekiyor

Lazer epilasyon vücuttaki tüylerden kolayca kurtulmamızı sağlıyor. Ancak lazer işlemlerinin doğru yerlerde yapılması gerekiyor. Yanlış işlemler yanıklara sebep olabiliyor. TikTok'ta lazer operasyonun bilinmeyen yan etkisini paylaşan bir kadın yaşadıklarını anlattı.

Kadin 05-05-23 10:27

Sadece 2 malzeme ile istenmeyen tüylerinizi kökten bitirin! Lazer epilasyon etkisi yaratıyor

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için lazer epilasyona para vermek istemiyor ve bu soruna doğal çözümler arıyorsanız doğru yerdesiniz! Her evde bulunan 2 malzeme ile yapılan karışımın istenmeyen tüyleri kökünden kurutup bitirdiği iddia ediliyor. İstenmeyen tüylerden doğal yollarla kurtulmak için bu yönteme şans verebilirsiniz.

Kadin 25-04-23 11:08

İstenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacak doğal çözüm! Lazer epilasyona gerek kalmadı

Evde istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal çözümler aranıyor. Lazer epilasyon gitmek istemeyenler yüzdeki ve vücuttaki tüylerini gidermek için farklı çözümlere başvuruyor. Evde hazırlanan bazı kürler sayesinde kıl kökleri zayıflayarak kolayca dökülüyor ve yeniden oluşması bir hayli uzun sürüyor. Sürekli kullanımda ise kıl kökleri tamamen yok olabiliyor. İşte istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacak doğal kürler...

Kadin 16-04-23 10:38

Göğsüne yaptırdığı lazer yüzünden cildi yandı! Lazer yanıklarını paylaşarak işlemin risklerini gösterdi

Lazer işlemleri birçok sağlık ve estetik görünüş için etkili sonuçlar sağlayabiliyor. Ancak yanlış uygulanan ışınlar ciltte hasar bırakabiliyor. TikTok'ta gittiği lazer işleminde göğsünün yandığını paylaşan bir kadın cildindeki yanıkları fotoğraflayarak işlemin risklerini gösterdi.

Kadin 03-04-23 16:48

İfadesi ortaya çıktı... İYİ Parti İstanbul il binasına mermiler isabet etmişti! Gözaltına alınan şüpheli ile ilgili yeni gelişme

İYİ Parti İstanbul İl Binası'na isabet eden kurşunlarla ilgili gözaltına alınan inşaat bekçisi M.E. adliyeye sevk edildi. Şüphelinin Gasp Bürodaki ilk ifadesi de ortaya çıkarken savcılık sorgusunun ardından M.E. serbest bırakıldı. Öte yandan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na isabet eden kurşunların sıkıldığı inşaatın lazer ile tespit edildiği belirlendi.

Haber 01-04-23 11:16

Yatta akşam yemeği, boğaz turu, evlenme teklifi... 'Sanırım dolandırıldık' 6 bin liraya anlaşmışlardı

Beşiktaş'ta şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Evlilik teklifi yapmak için organizasyon firmasıyla anlaşan bir genç, kız arkadaşıyla yatta akşam yemeği yedikten sonra 2 saat boyunca boğaz turu yaptı. Lazer ışığıyla isimlerini köprüye de yazdıran genç, evlilik teklifinden sonra fotoğraf ve video çektirdi. Gece sonundaysa çiftin, hesabı isteyen yat çalışanlarına, cüzdanlarını araçtan alıp geleceklerini söyledikten sonra kaçtığı ileri sürüldü.

Haber 27-03-23 12:03

Sakız çiğnemek orucu bozar mı? Oruçluyken lazer epilasyon ve ağda yaptırılır mı?

Oruçluyken sakız çiğnemenin orucu bozup bozmadığı her Ramazan vakti araştırılan konuların başında geliyor. Ramazan ayı bu sene 23 Mart'a denk geliyor. 22 Mart'ı 23 Mart'a bağlayan gecede sahur için sofralar hazırlanacak. Peki sakız çiğnemek orucu bozar mı? Oruçluyken lazer epilasyon ve ağda yaptırılır mı? İşte detaylar...

Haber 09-03-23 17:33

Tüm güzellik algılarına meydan okudular! Tıraş olmamalarının nedenini açıkladılar

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çok çeşitli uygulamalar yapılıyor. Ağda, lazer epilasyon, tıraş bıçağı gibi yöntemler kadınların zamanının boşa gitmesine neden oluyor. Çok eski yıllardan beri dayatılan pürüzsüz kadın vücuduna karşı çıkan 16 kişi tüylerini almama nedenlerini açıklayarak vücutlarındaki tüyleri cesurca paylaştı.

Kadin 02-03-23 09:16

20 saniyede astigmat, miyop ve hipermetroptan kurtarıyor! Hiçbir acı hissetmeden...

Gözde yaşanan sağlık sorunları yaşam kalitesinin düşmesine neden oluyor. Görüşü oldukça kısıtlayan bu problemlerden gözlük ve lens olmadan kalıcı bir şekilde kurtulmanın yolları aranıyor. Göz uzmanı astigmat, miyop ve hipermetroptan kurtulmayı sağlayan acısız excimer lazer işlemini anlattı.

Haber 27-02-23 13:54

Görmeden ihtiyacınız olduğunu anlayamayacağınız en iyi lazer metreler

Ölçüm yapmanın çok pratik ve hatasız bir yolunu arıyorsanız lazer metrelerle tanışmanızın vakti gelmiş olabilir. Lazer ışığını kullanarak hızlı ve kolay bir şekilde ölçüm yapmanızı sağlayan bu cihazlar, hata payını ortadan kaldırarak çok daha profesyonel çalışmanıza olanak tanır. "Hızlı ve güvenilir lazer metreleri nerden bulurum?" derseniz yazımızı okumaya devam edin!

Haber 16-02-23 17:10

Akupunktur kalemi nedir, ne işe yarar? Akupunktur kalemi nasıl kullanılır, lazer akupunktur kalemi nedir?

Akupunktur uygulaması çok eskiden bugüne tercih edilen alternatif tedavi yöntemlerinden biridir. Çin’de geleneksel bir tedavi yöntemi olarak kullanılır. Çok ince iğneler kullanılarak yapılan bu uygulamada uygulamayı yapan doktorlar akupunktur kalemi adı verilen bir cihaz kullanmaktadırlar. Bu cihazın kullanımının bazı nedenleri vardır. Peki, akupunktur kalemi nedir, ne için kullanılır?

Haber 07-02-23 17:07

Pürüzsüz bir cilt için tercih edebileceğiniz en iyi lazer epilasyon aletleri

Son dönemlerde evde lazer epilasyon uygulamaları çok fazla tercih ediliyor. Günümüzde evde lazer epilasyonun konforu herkes tarafından biliniyor. Lazer epilasyonun evde yapılıyor olması herkes için büyük kolaylık sunuyor. Lazer epilasyon cihazlarının çeşitliliği ve sundukları özellikler her geçen gün yenileniyor. Bu sebeple evde pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz en iyi lazer epilasyon markalarını detaylı şekilde inceliyoruz.

Kadin 02-02-23 20:31

Çatışmaların seyrini değiştirecek! İHA ve SİHA'lardan sonra Avcı Kurt... Dünya benzerlerini üretmeye çalışırken ilk atış testini başarıyla geçti!

Savunma sanayiinin gözdeleri İHA ve SİHA'lardan sonra yerli teknolojide göze çarpan son ürün Avcı Kurt oldu. Dünyada da benzerleri üretilmeye çalışan Avcı Kurt, ilk atış testlerini başarıyla tamamladı. Güvenlik güçlerinin girmesi riskli olan yerlere Avcı Kurt önceden girerek keşif yapıyor ve hedefi lazer işaretlemeyle belirliyor.

Haber 29-01-23 08:33

Tüylerini almayı bıraktıktan sonra hayatı değişti! Bir gecede olan bir şey değildi

Kadınlar yüzlerinde çıkan tüylerden oldukça rahatsız olabiliyor. Yüzdeki tüyleri almak için lazer epilasyon, ağda, ip ve tıraş yöntemleri kullanılıyor. Yüzünü tıraş eden kişi sayısı giderek artarken tüylerini almayı bırakan kadınların sayısında da artış görülüyor. Yüz tüylerini almayı bırakan Eldina, değişen hayatını paylaşarak toplumun anlamsız yargılarından duyduğu rahatsızlığı belirtti.

Kadin 27-01-23 09:21

Bulutlara lazer attılar! Sonuç, hava durumu meraklılarını bile şaşırtabilecek kadar ilginç

İnsanoğlunun yıldırım çarpmalarına karşı en iyi koruması Franklin çubuğu adı verilen sivri çubukların yer aldığı paratoner olarak bilinir. Ancak İsviçre'deki bir dağın telekomünikasyon kulesinin bulunduğu tepesinde yapılan bir deney, tüm dengeleri değiştirebilir. Çünkü lazerlerle yapılan bu deneyde bulutlara kısa ve yoğun lazer darbeleri atıldı. Ortaya ise hava durumu meraklılarını bile şaşırtacak kadar ilginç bir sonuç çıktı.

Haber 18-01-23 16:16

İstenmeyen tüylerini almayı bırakarak vücudunu sergileyen 16 cesur kadın

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemler deneniyor. Ancak lazer epilasyon, ağda gibi yöntemler oldukça pahalı veya can acıtıcı olabiliyor. Toplumda erkeklerin istenmeyen tüylerine hiçbir baskı yaratılmazken kadınlara yapılan baskılar özel yaşamı ve psikolojiyi derinden etkiliyor. Vücut tüylerini almayı bırakan 17 kadın internette vücutlarını ve yüzlerini paylaşarak diğer kadınlara ilham oluyor.

Kadin 18-01-23 11:33

Türkiye'nin 'robot askeri' Barkan füze fırlattı! İlk atışında tam isabet

Türkiye'nin 'robot askeri' olarak adlandırılan insansız kara aracı Barkan, silahları arasına lazer güdümlü mini füze sistemi Mete'yi ekledi. Barkan, Mete Lazer Güdümlü Minyatür Füze atışı gerçekleştirdi. Atışta hedef tam isabetle vuruldu.

Haber 08-01-23 18:49

Özel sağlık sigortası lazer göz ameliyatını karşılar mı, göz teminatı neleri karşılar?

Özel sağlık sigortalarının seçenekleri çeşitli olduğundan devletin sağladığı sigorta türlerine göre olarak karmaşık bir üründür. Ayrıca trafik sigortası gibi tüm ürün bilgileri devlet tarafından tam olarak tanımlanmaz ve tüm sigorta şirketleri için değişir. Devletin belirlediği özel sağlık sigortası kurallarına ek olarak her sağlık sigortası şirketinin kendi teminatları bulunur. Peki, lazer göz ameliyatı masraflarını özel sağlık sigortası karşılar mı, göz teminatı neleri karşılar?

Haber 30-12-22 16:48

Bir güzellik merkezi skandalı daha! Kabusu yaşadı, belinden aşağı her yer yandı

Elazığ'da bir güzellik merkezinde lazer epilasyon yaptıran kadının kabusu yaşadı. Epilasyon sonrası gece saatlerinde başlayan ağrılara dayanamayarak hastaneye giden kadının belinde ve bacaklarında 1. ve 2. derece yanıklar oluştuğu belirlendi. Başından geçen talihsiz olayı anlatan Zeliha A., "O sırada yandığımı hissettim, ‘Beni yakıyorsun’ dedim. O da yanmıyorsun zaten böyle oluyor, dedi. Canım yanıyor dememe rağmen bu kadar oluyor, dedi. Sonra eve geldim, kızarıklıklar oldu" diye konuştu.

Haber 27-12-22 11:58

Heyecan yaratan gelişme! Rekor kırıldı: Baş döndüren hız...

Bir grup araştırmacı tarafından veri aktarım rekoru kırıldı. Rekor sonucu saniyede 1,84 petabitlik baş döndürücü bir veri aktarım hızına ulaşıldığı belirtildi. Aktarılanlara göre, araştırmacılar tek bir lazer ve tek bir optik çip kullanarak saniyede 1 petabit'ten (1 milyon gigabit) fazla veri ileten ilk kişiler oldu.

Haber 14-12-22 17:46

Gaziantep'te lazer ışığı tutma iddiasıyla işlenen cinayetin sanığına ağırlaştırılmış müebbet

Gaziantep'e evine "lazer ışığı tuttuğunu" iddia ettiği kişiyi öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Haber 02-11-22 11:40

Lazerli hemoroid tedavisi erken tanıda yüzde 80 çözüm oluyor

Hemoroid hastalığının fizyolojik olarak makatta bulunan damar ağlarının deforme olmasıyla dışarı doğru sakma ve şişme hastalığı olduğunu belirten uzmanlar, hastalığın erken tedavisinde lazer ile yüzde 80 çözüm olabileceğini ifade etti.

Haber 01-11-22 09:46

Tüylerim alındıktan sonra anında çıkıyor diyorsanız sebebi bu hata olabilir! Ağda işleminde dikkat edilmesi gerekenler

İstenmeyen tüyler oldukça can sıkıcı olabiliyor. Tüyleri almak için birçok yöntem bulunuyor. Lazer epilasyonlara göre daha uygun fiyatta olan yöntemler arasında jilet ve ağda bulunuyor. Ağda tüylerin daha geç çıkmasını sağlasa da bazı kadınlar ağda yaptırdıktan sonra da tüylerinin hızlı uzadığını iddia ediyor. Ağdadan sonra tüylerinizin erken çıkmasının nedeni bu yaygın hata olabilir.

Kadin 19-10-22 10:16

Antalya'da seyyar güzellik aracında cildine zarar verildiğini iddia eden kadın şikayetçi oldu

Güzellik merkezine dönüştürülen minibüste yüzüne "plazma pen" adı verilen lazer uygulaması yaptıran Hicran Çukur, kalıcı yanık izleri kalması üzerine kendisini dermatolog olarak tanıtan kişi hakkında suç duyurusunda bulundu - Hicran Çukur: - "Eskiden makyajsız dışarı çıkabiliyordum. Şimdi ise evden çıkamıyorum. Aynalara bakamıyorum"

Yurthaber 12-10-22 11:22

Podyumda kalçasını açmıştı! Hatice epilasyon videosuyla sosyal medyada topa tutuldu

Geçirdiği estetik ameliyatlarla bambaşka bir görünüme kavuşan şarkıcı Hatice, bu defa epilasyon videosuyla dikkatleri üzerine topladı. Hatice'nin, lazer epilasyon sırasında şarkı söylediği anlar, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 12-10-22 09:34

6. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde lazer ve havai fişek gösterisi yapıldı

6. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde lazer ve havai fişek gösterisi yapıldı

Yurthaber 08-10-22 22:41

Yunanistan'ın askeri sevkiyatını ortaya çıkarmıştı! Aksungur'a yeni özellikler geliyor, yakın zamanda...

Ekim 2021'de Deniz Kuvvetleri Komutanlığı envanterine giren milli insansız hava aracı (İHA) Aksungur, Yunanistan'ın uluslararası hukuka aykırı şekilde Ege'deki Gayri Askeri Statüdeki Adalar'a zırhlı araç sevk ettiği anları ortaya çıkarmasıyla gözleri üzerine çevirdi. SAR faydalı yükü ve gelişmiş kamera sistemi ile Ege Denizi'nde kuş uçurtmayan Aksungur'a yakın zamanda Kuzgun, lazer güdüm kiti ve minyatür bomba entegre edilecek.

Haber 28-09-22 11:52

Çok dikkat edin! Giderek artan lazer operasyonlar körlüğe yol açabilir

Göz en hassas organlarımız arasında bulunuyor. Gözde yaşanan problemlerin giderilmesi için çeşitli operasyonlar yapılıyor. Bu operasyonlar arasında bulunan lazer tedavisi kalıcı görme kayıplarına neden olabiliyor. Uzmanlar son zamanlarda artan lazer tedavileri hakkında uyarıyor.

Haber 25-09-22 11:47

Sivilce izlerinizden çok kısa bir sürede kurtulmanızı sağlayacak iz giderici lazer cihazı

Sadece birkaç dakikada sivilce izlerinizden kurtulabileceğinizi biliyor muydunuz? Üstelik acısız, ağrısız, çok kolay bir şekilde. Evde sivilcelerinize ve sivilce izlerinize veda edeceğiniz o yöntemi sizinle paylaşmaya geldik. Haydi, detaylara geçelim!

Kadin 19-09-22 15:02

Tüylerden kurtulmak için sıklıkla tercih ediliyor! Epilasyon kansere neden olur mu?

Geçmiş zamanlardan bu yanan epilasyon yapmak amacı ile farklı yöntemlere başvuruluyor. Epilasyon konusunda sıklıkla başvurulan yöntemlerden biri ise lazer epilasyon oluyor. Türkiye’de 17 yıldır, dünyada ise çok daha uzun bir süredir tercih edilen lazer epilasyon yöntemi, beraberinde farklı soruları da getiriyor. Lazer epilasyon yapmak isteyen kişilerin aklına gelen ilk soru ise ‘’Epilasyon kansere neden olur mu?’’ sorusu oluyor.

Haber 10-09-22 10:28