Kardeslerim Yeni Bolum Haberleri

Emekli ve memurlar için tabloyu değiştirecek! 6 aylık enflasyon için yeni veri geliyor! Gözler 3 Mayıs saat 10.00'a çevrildi, ekonomistler beklentilerini açıkladı

Milyonlarca emekli ve memurun gözü 3 Mayıs'a çevrildi. Türkiye İstatistik Kurumu Nisan Ayı Enflasyon verilerini açıklayacak. Veri temmuz zammın şekillendirecek. Ekonomistler, nisan ayında Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) için beklentilerini paylaştı. İşte detaylar...

Finans 2024-04-29 15:16:00

Başkentte sokak ortasında işlenen cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Başkentte 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı iki aile arasında çıkan silahlı kavgaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Yurthaber 2024-04-29 14:40:39

Türkiye, NATO Genel Sekreterliği için o ismi destekleyecek!

Türkiye, yeni NATO Genel Sekreterliği için Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin adaylığına destek vereceğini örgütün diğer üyelerine bildirdi.

Haber 2024-04-29 13:39:12

Adnan Oktar krizi iddiası: Trol hesaplar yargıyı ikiye böldü! Adalet Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı'na şikayet edildi

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'yle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Örgütün sosyal medyada faaliyetlerini sürdüren trol hesaplarına yönelik kapatma talebi yargıyı ikiye böldü. Kulislerde konuşulanlara göre Adalet Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı’na şikayet edildi.

Haber 2024-04-29 13:29:20

Özcan Deniz'in Feyza Aktan ile olan evliliğinden olan oğlu büyüdü! 6 yaşına basan Kuzey'in son hali şaşırttı

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in, Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey, 6 yaşına bastı. Deniz, oğlunun yeni yaşını kutladı. Doğum gününden kareleri Özcan Deniz'in geçen yıl hayatını birleştirdiği Samar Dadgar, Instagram hesabından "Doğum günü çocuğu" notuyla paylaştı.

Magazin 29-04-24 13:25

Uçak biletlerine zam! Tavan fiyat yeniden belirlendi, işte yeni tarife

Yurt içi yolculuklarında hava yolunu tercih edenler dikkat! İç hatlardaki tek yön uçuşlarda uygulanan 'tavan fiyat' değişti. Tavan fiyatına yüzde 30 zam yapıldı.

Finans 29-04-24 13:10

TikTok'ta 'Karagül' adıyla açtığı canlı yayınlar tepki çekmişti! Çocukları hakkında yeni karar

Bursa'da Karagül adıyla TikTok'ta canlı yayın yapan ve 177 bin takipçisi bulunan Merve C. açtığı yayınlarda çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Açtığı yayınlar tepki çekince gözaltına alınan Merve C.'nin çocukları için harekete geçildi. Üç çocuk devlet korumasına alındı.

Magazin 29-04-24 13:02

Tahir Elçi davasında tutuksuz yargılanan polisler hakkında yeni gelişme!

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin, basın açıklaması yaptığı sırada vurularak öldürülmesiyle ilgili süren davada tutuksuz sanık olarak yargılanan polisler, S.T., F.T. ve M.S., için savcı, sanıkların beraatı yönünde mütalaa verdi.

Haber 29-04-24 12:02

Galatasaray, Real Madrid'den yıldız oyuncunun transferi için anlayış istedi!

Galatasaray yeni sezon için transfer hazırlıklarına şimdiden başladı. Real Madrid'in önümüzdeki sezon da takımda tutmayı planladığı Joselu için sarı-kırmızılılar devreye girdi ve İspanyol devinden anlayış istedi.

Spor 29-04-24 11:46

Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: İstanbul'da 40 nokta ilan edildi

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'na 2 gün kala İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan yeni bir açıklama geldi. Taksim'de kutlama olmayacağını belirten Yerlikaya, "İstanbul'da kutlamalar için 40 nokta belirlendi." vurgusunu yaptı.

Haber 29-04-24 11:14

İki aile arasında silahlı kavga! Ortalık savaş alanına döndü: 1 ölü, 2 yaralı

Ankara'da iki aile arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Taraflar arasında yeni bir olay yaşanmaması için mahallede güvenlik önlemleri sürdürülürken, olaya karıştığı şüphesiyle çok sayıda kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 29-04-24 08:59

Sertab Erener dillere düşünce yeniden paylaştı ama olmadı! Yüzünü eski haline getir

Şarkıcı Sertab Erener "Mecbursun" adlı şarkısını yeniden seslendirerek klip çekti. Sertab Erener'in klipteki değişimi ise sosyal medyanın diline düştü. Yeni pozlarını paylaşan şarkıcı yine takipçilerini ikna edemedi ve yorumlar da gecikmedi.

Magazin 29-04-24 07:40

Yeni anayasa mesaisi başlıyor! TBMM Başkanı Kurtulmuş, parti gruplarını ziyaret edecek

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bu hafta parti gruplarına yapacağı ziyaretle yeni anayasa için görüşmelere başlayacak. Kurtulmuş'un anayasa ve içtüzük değişikliği konusunda ziyaretlerine 30 Nisan Salı günü Meclis'te CHP grubu ile başlaması bekleniyor.

Haber 29-04-24 07:34

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun küs olduğunu itiraf etti! Cannes'da barıştılar

Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun arasında kısa süreli bir aşk olduğu iddia ediliyordu. Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek ikilinin küs olduğunu ve yeni barıştığını söyledi.

Magazin 29-04-24 07:28

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu istifası! Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık: 31 Mart'ta başarısızlığa yol açan politika devam edecek

İYİ Parti'de genel başkan belli oldu. Dün yapılan kurultayda Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı oldu. İYİ Parti'deki bu değişimin ardından Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık istifa kararı aldı. Bıyık, "31 Mart’ta başarısızlığa yol açan politikanın yeni yönetimle devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

Haber 28-04-24 21:01

Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Kafatası parçası ile 3 kemik daha bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının, kızından alınan DNA örneği ile eşleşmesiyle, öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in (84) kafatasına ait olduğu değerlendirilen parça ile 3 kemik daha bulundu. Kafatası ve kemik parçalarına, dere boyundaki alan taramasında, kütük altı ve çalılıklar arasında, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın kadavra arama köpeği 'Duman' tarafından ulaşıldı.

Haber 28-04-24 20:52

Doğu Perinçek'ten AK Parti ve CHP iddiası! 'ABD'nin önemli planları var'

İzmir'de bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yerel seçimler sonrasında Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğini ifade etti. ABD'nin önemli planları olduğunu aktaran Perinçek, bunun da AK Parti ve CHP'yi büyük bir koalisyonda birleştirmek olduğunu ifade etti.

Haber 28-04-24 17:23

Yaralanan çocuğuyla TikTok'ta canlı yayın yapan kadın o hareketleriyle 'pes' dedirtmişti: Olayla ilgili yeni gelişme!

TikTok'ta canlı yayın yapan Karagül isimli kullanıcı M.C. çocuğu başından yaralıyken canlı yayın yapmış ve sosyal medyanın gündemine oturmuştu. O şahıs gözaltına alınırken, hakkında iki ayrı suç yüzünden soruşturma başlatıldı. Öte yandan TikTok yaptığı açıklamada hesabın kapatıldığını açıkladı.

Haber 28-04-24 17:21

Şampiyonlar Ligi'ne katılacak 8 takım belli oldu! Türkiye'nin durumu netleşti...

Avrupa'da liglerin sonuna gelinirken Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımlar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bu sezon uygulanacak yeni formata ilk kez giriş yapacak takımların 8 tanesi belli oldu.

Spor 28-04-24 16:46

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesi öncesi dikkat çeken çıkış! Cumhurbaşkanı başdanışmanı 'ana ilkeleri' tek tek açıkladı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum yeni anayasa tartışmalarına dair çok önemli bir açıklamada bulundu. Uçum, yeni anayasada ilk üç maddenin 'milletin vazgeçilmezi' olduğunu ifade ettiği açıklamasında, yeni anayasanın ana ilkelerinin neler olabileceği konusunda da ipuçları verdi. CHP lideri Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında önümüzdeki hafta olacak görüşme öncesi Uçum'un çıkışı dikkat çekti.

Haber 28-04-24 16:34

Bakan Işıkhan'ın asgari ücrete ara zam açıklamasında 'Bakan Şimşek' detayı!

Son dakika haberi... Çalışanların gözü temmuz ayında asgari ücrete ara zamda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan asgari ücrete ara zamma ilişkin bugün de yeni bir açıklama geldi. Işıkhan açıklamasında Bakan Şimşek'in enflasyonda düşüş açıklamasına katıldığını söyledi. İşte detaylar...

Finans 28-04-24 15:05

Tarım ve Orman Bakanlığı tebliği hazırladı! Tereyağının üretimine yeni kriterler geliyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, "Türk Gıda Kodeksi Tereyağı ve Sadeyağ Tebliğ Taslağı"nı hazırladı. Tereyağ üretimiyle ilgili yeni kriterler belirlendi. Ambalaj ve etiketlerde de yeni kurallar geçerli olacak.

Finans 28-04-24 11:31

Merkez Bankası'nın adımı sonrası mevduatta vade hesabına dikkat! Uzman isim tek tek açıkladı! 'Yüzde 60'ı aşabilir'

Merkez Bankası'nın TL mevduatı destekleyen adımının ardından bankalarda faiz oranı yüzde 60'a dayandı. Yeni adım sonrası yatırımcılar neler bekliyor? Faiz oranı daha da artar mı, vade sayısı en avantajlısı hangisi?

Finans 28-04-24 08:14

İnci Taneleri dizisine bomba transfer! Usta oyuncu kadroya dahil oluyor

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle çok konuşuluyor. Yeni bölümleri heyecanla izlenen İnci Taneleri'ne dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

Magazin 27-04-24 17:59

SON DAKİKA | Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Kemiklerdeki DNA, kızıyla eşleşti

Son dakika haberi: Ünlü ekonomist Korhan Berzeg ile ilgili yeni gelişme! Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 17 Haziran'da 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra Berzeg'den haber alınamamıştı. Son olarak uzun süredir aranan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunmuştu. Yeni gelişmeye göre ormanlık alanda bulunan kemik parçaları Korhan Berzeg'e ait çıktı. Kemik parçalarından alınan DNA Korhan Berzeg'in kızıyla eşleşti.

Haber 27-04-24 17:03
DNA

Özgür Özel duyurdu! CHP'nin kazandığı belediyelerde başlayacak: Türkiye'de yeni bir çağ açacağız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti olarak gelecek hafta kazandıkları belediyelerde uygulamaya koymak üzere "israf ve tasarruf genelgesi" yayımlayacaklarını belirterek, diğer partilere de örnek olmasını isteyeceklerini söyledi. Özel genelgeyle ilgili, "Türkiye'de yeni bir çağ, yeni bir çığır açacağız. Sonra da herkesten bu tasarrufa ve bu israfı sonlandırmaya katkı sağlamasını isteyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber 27-04-24 16:46

SON DAKİKA: Fenerbahçe'de seçim sonuçlandı! Sarı-Lacivertliler'de yeni divan başkanı Şekip Mosturoğlu oldu

Son dakika... Fenerbahçe'de gerçekleştirilen seçim sonrası yeni Yüksek Divan Kurulu başkanı Şekip Mosturoğlu seçildi. İşte detaylar...

Spor 27-04-24 16:02

Başrolünde Jennifer Lopez'in yer aldığı 'Atlas' filminin fragmanı yayınlandı! Aksiyon sahneleri fragmandan bile tam not aldı

Başrolünü Jennifer Lopez’in üstlendiği "Atlas" filminden yeni bir fragman yayınladı. Film 24 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak. Ancak şimdidedn fragmandaki aksiyon sahneleri izleyicilerin gönlünü kazanmayı başardı. Fragmanın ardından sosyal medyadan yapılan yorumlarda aksiyon sahnelerine övgü yağdı.

Trend 27-04-24 15:53

'Annem pavyonda çalışıyordu...' diyerek itiraf etti! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Kardeşimin babası kocammış'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. Annesinin yıllar önce pavyonda çalıştığını söyleyen Dersu Hanım 'Kardeşimin babası kocammış' deyince Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi. Programdaki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 27-04-24 15:47

İlkokul, ortaokul ve lise müfredatı değişiyor! İntegral dönemi sona erdi: İşte çok konuşulan 'matematik' detayı

Milli Eğitim Bakanlığı okullardaki müfredatta değişikliğe gidiyor. Taslağı dün açıklanan metin için 1 hafta görüş bildirme süresi bulunuyor. Müfredatta en çok konuşulan konu ise matematikte integralin kaldırılması oldu. Peki yeni müfredatla ne amaçlandı? İntegral'e neden yer verilmedi? İşte merak edilen soruların yanıtları.

Haber 27-04-24 15:08

Sık sık imaj değiştiren Türkücü Ceylan yeni halini paylaştı!

Geçirdiği estetik ameliyatlar ve imaj değişiklikleri ile sık sık gündem olan şarkıcı Ceylan, bu kez yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Yeni halini paylaşan şarkıcıya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-04-24 14:18

1 Mayıs'ta başlıyor! Bakan Şimşek açıklık getirdi: KDV artışı yok! Lokanta ve kafeler için yeni düzenleme...

KDV düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Gıdadaki KDV istismarını önleyecek düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı 'KDV artışı' haberleri sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi. Düzenleme ile KDV oranlarında herhangi bir artış olmadığının altını çizen Bakan Şimşek, "İşletmelerin vatandaştan aldığı KDV’nin doğru belgelendirilmesi için düzenleme yapıldı." ifadelerini kullandı.

Finans 27-04-24 12:16

Meral Akşener aday olmamıştı! İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu: 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapıldı. Genel Başkan Meral Akşener'in yeniden aday olmayacağını açıkladığı kurultayda, 4 aday genel başkanlık için yarıştı. İkinci turda Müsavat Dervişoğlu, Koray Aydın'ın önüne geçti. Üçüncü turda Dervişoğlu oyların çoğunluğu alarak yeni genel başkan seçildi. Dervişoğlu yaptığı açıklamada "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi. Dervişoğlu'nu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel tebrik etti.

Haber 27-04-24 11:37

Maden suyunda dışkı örneğine rastlandı! İsviçreli Nestle 2 milyon Perrier şişesini imha etti

Fransa'daki maden suyu krizi yeni bir boyuta ulaştı. İsviçre firması Nestle, işlettiği kuyulardan birinde dışkı bakterisi bulunması nedeniyle Perrier markalı iki milyon şişeyi imha etti. Durumun sebebi olarak ise Mart ayında bölgeyi vuran Monica fırtınası sırasında yaşanan yoğun yağışların olduğu kaydedildi.

Finans 27-04-24 10:57

Üç yıl boyunca komada kaldı! Uyandığında hayatı tamamen değişmişti... Nişanlım başka bir kadınla beraberdi

Bir kadın, üç aylık komadan uyandığında hayatının bıraktığı gibi olmadığını ve nişanlısının artık öldüğünü düşünerek yeni bir hayata başladığını öğrendi. Yaşadığı büyük şoku TikTok'tan anlatan kadın, "Sadece bir mesajla durumu anlattı. Başka bir kadınla berabermiş üstelik bir oğlu olmuş" dedi.

Trend 27-04-24 09:13

'Kim, ne taktı' derdine son! Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip: Sayfa sayfa not alma dönemini bitirecek uygulama

Düğünlerin, nikâh törenlerinin vazgeçilmez bir parçası takı merasimidir. Öyle ki bazıları için çok büyük önem taşıyor. "Kim, ne taktı?" diyerek sayfa sayfa not alan bile var. Ancak yeni bir uygulama çıktı. Yazılım mühendisi bir genç, "Takı Takip" uygulamasını geliştirdi. İşte haberin detayları…

Finans 27-04-24 08:53

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme! Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme. Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu genelgede barınma, sağlık ve eğitim hizmetleriyle ilgili düzenlemeler yer alırken; İşçileri taşıyan karayolu araçlarının, 00.00-06.00 saatleri arasında şehirler arası yolculuk yapmamaları sağlanacağı ifade edildi.

Finans 27-04-24 07:31

Yer: ABD! Bir George Floyd vakası daha: Nefessiz kalarak hayatını kaybetti

ABD'de yeni bir 'George Floyd' vakası daha yaşandı. Ohio'da polisin gözaltına alırken şiddet uyguladığı Frank Tyson'ın elleri arkadan kelepçeliyken polisin boynuna bastırması nedeniyle nefessiz kalarak öldüğü ortaya çıktı.

Haber 26-04-24 22:24

İsrail 'son şans' diyerek kararını iletti! 'Saldıracağız'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Hamas ile esir takası müzakerelerine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. İsrail hükümetinin Hamas ile esir takası müzakerelerine "son bir şans vermeye hazır olduğunu" ancak müzakerelerde ilerleme kaydedilmezse Refah'a kara saldırısı başlatacağı mesajını Mısır tarafına ilettiği bildirildi.

Haber 26-04-24 19:20

Korhan Berzeg’i arama çalışmalarında yeni gelişme! Ekipler derede buldu

Balıkesir'de kaybolan kayıp ekonomist Korhan Berzeg’i arama çalışmaları kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Henüz insan veya bir hayvana ait olduğu belirlenemeyen yaklaşık 10 santimetre büyüklüğünde bir kemik daha bulundu.

Haber 26-04-24 18:21

Eyüpspor transferde çok büyük oynuyor! Arda Turan, yıldız oyuncuyu ikna etti!

Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor şimdiden transfer çalışmalarına başladı. Arda Turan yönetimindeki İstanbul ekibi yeni sezon için birçok yıldız isimle görüşüyor. Medyada ortaya çıkan son oyuncu ise futbolseverleri bir hayli heyecanlandırdı.

Spor 26-04-24 17:08

Metin Akpınar'dan sonra Uğur Dündar'ın babalık davası çok konuşulmuştu! Uğur Dündar'ın 'beni iğfal etti' sözleri başına iş açtı... O gazete küpürü dosyaya eklendi

Metin Akpınar'ın kızı olduğunu mahkeme kararıyla ortaya çıkaran Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” demesi sonrası ortalık karışmıştı. Dilara'nın ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edildi. Ancak Dündar bu iddialara 'DNA sonucu bu iddiaları yalanlıyor' diyerek açıklama yaptı. Dilara ise, DNA sonucuna itiraz etti. Uğur Dündar'ın babalık davasında yeni bir gelişme yaşandı. O gazete küpürü dava dosyasına eklendi.

Magazin 26-04-24 15:32

Merkez Bankası'nın altın rezervleri zirveye çıktı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri üst üste iki hafta yaşanan yükselişin ardından yeniden aşağı yöne döndü. Altın rezervlerinde ise yeni zirve görüldü.

Finans 26-04-24 15:06

MEB merakla beklenen yeni müfredat taslağını açıkladı! 1 hafta boyu görüş bildirilebilecek: İntegral kalktı mı?

Milyonlarca öğrencinin öğretim hayatını etkileyecek yeni müfredat taslağı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Yeni taslak için 1 hafta görüş bildirme süresi belirlendi. Bakan Tekin, "Öneri ve desteğiniz bizim için önemli" ifadelerini kullandı. Öte yandan integral konusu 12. sınıf müfredatından kaldırıldı.

Egitim 26-04-24 14:37

Dünyaca ünlü isim Lana Rhoades yeni imajını görücüye çıkarttı! Yeni saç kesimi görenlere 'O eski halinden eser yok' dedirtti

Emekliye ayrıldığı müstehcen kariyeri sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Lana Rhoades son dönemde Instagram hesabını bir hayli aktif kullanıyor. Fenomen isim son olarak hayranlarının karşısına kulak hizasında kestirdiği küt saçlarıyla çıktı. Rhoades'in Instagram hesabından yaptığı yeni imajıyla paylaşımı kullanıcıları ikiye böldü. Bazıları yeni tarzını beğenirlen bazıları ise beğenmedi.

Trend 26-04-24 13:48

Teknopark, Niğde’nin teknoloji yolculuğuna yeni bir boyut kazandırıyor

Teknoloji ile mal ve hizmet üretmek isteyen girişimcileri çatısı altında toplayan Niğde Teknopark, tarımdan savunma sanayisine kadar geniş bir yelpazede sektörlerin teknolojik potansiyelini harekete geçiriyor.

Yurthaber 26-04-24 11:55

Fatih Portakal AYM'deki 'cübbe' görüntülerine 'Ben mi öğreteceğim?' deyip tepki gösterdi! 'Kimsenin önünde iliklenmesin diye düğmeleri yok'

Gazeteci Fatih Portakal, AYM'deki görüntülere hem yorumları hem de paylaşımıyla tepki gösterdi. AYM Başkanı Kadir Özkaya ve yeni üye Ömer Çınar'ın cübbelerinin önünü kapattıkları anlara dair yorum yapan Portakal "İlik olmamasının sebebi yargı kimseden emir almadığı, bağımsız olduğu için kimsenin önünde iliklenmesin diye cübbenin düğmeleri yoktur. Bunu ben mi öğreteceğim sizlere ya?" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 11:28

Ceyda Düvenci'den boşanma sebebi o gösterilmişti! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi! Yeni sevgilisiyle...

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılık sebebi ihanet olarak gösterilmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi. Ünlü isim yeni sevgilisi ile görüntülendi.

Magazin 26-04-24 10:52

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Denizli’de hırsızların uyguladığı yeni yöntem akıllara durgunluk getirdi.

Yurthaber 26-04-24 10:31