Mortal Kombat 1 Ne Zaman Cikacak Haberleri

Ücretsiz doğal gaz desteği ne zaman sona erecek? Detaylar ortaya çıktı: 43 milyar lira…

Geçtiğimiz yıldan bu yana uygulanan 25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulaması, 1 Mayıs 2024’te sona erecek. Ücretsiz doğal gaz desteği ile birlikte vatandaş faturalarında bu kış bir düşüş yaşamıştı. Mayıs 2024’e kadar devlet tarafından verilen destek miktarının 43 milyar lirayı bulacağı öğrenildi.

Finans 2024-04-11 08:58:38

iPhone SE (1. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (1. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olmuştur. iPhone SE (1. nesil) modeli ise şimdilerde tekrar merak konusu olmuştur. Peki, iPhone SE (1.nesil) ne zaman çıktı?

Haber 2024-04-07 17:46:44

Bir şehir rahat bir nefes aldı! İki evi olan hırsız yakayı ele verdi: Odalardan çıkanlar şoke etti

Bolu Mudurnu'da yaşayan vatandaşlar 1 yıldır evlerine dadanan hırsız yüzünden rahat bir nefes alamıyordu. Evlerine 'acaba ne zaman hırsız girecek?' diye korkarak bekleyen vatandaşlara iyi haber geldi. Hırsız çaldığı bir kısım eşyalarla yakalandı. 2 evinin odalarını dolduran hırsız görenleri şaşkına çevirdi.

Haber 2024-03-21 12:29:02

Oruç tutamayanların verdiği para nedir? Oruç tutamayanların verdiği paraya ne denir?

Ramazanda sağlık problemleri gibi nedenler yüzünden oruç tutamayanlar fidye tutarını araştırır. 1 günlük ramazan fidyesi, 1 kişiyi 1 gün doyuracak yiyecek miktarı veya bunun ücretini temsil eder. Oruç fidyesinin kaç TL olduğunu soran kişilere ise oruç fidyesinin ne kadar olduğuyla birlikte bu bağışın toplam miktarının nasıl bulunduğu ve ne zaman ödendiği gibi detaylar da açıklanmalıdır. Böylelikle ramazanda oruç ibadetini yerine getiremeyen kişiler bu durumu doğru bir şekilde telafi edebilir.

Finans 2024-03-15 20:38:06

Diğer Haber Etiketleri

doğal gaz ücretsiz iphone se iphone se fiyat iphone se özellikleri iphone se 128 gb iphone se 64 gb iPhone iOS Hırsız Bolu fidye fidye ne kadar fidye ne demek fidye nedir Ramazan oruç vakti ramazan ayı oruç ne zaman başlıyor ramazan ayi ne zaman Konut kredisi yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D atv star TRT 1 TV8 böbrekler damarlar mor pıhtı atması derin ven trombozu sosyal medya MTV emekli zammı Memur-Sen Ali Yalçın 3600 ek gösterge yasal düzenleme meclis Memur kamu erken emeklilik erken emeklilik şartları prim gün ssk bağkur aöl soruları ve cevapları aöl sınav soruları meb aöl sınavları aöl sınav sonuçları AÖL aöl sınav aöl sınav giriş belgesi aöl sınav giriş yerleri asgari ücret Oyuncu arak show tv yayın akışı Asgari ücret zammı Asgari ücret toplantısı asgari ücret toplantısı ne zaman? Asgari Ücret Tespit Komisyonu son dakika edevlet ele turu hakemlik maç, maçı maçın son dü süper li Süper Lig süper lig hakemler yapılan açıklama süper lig maçları ne zaman sarp teşkilat trt 1 yayın akışı beşiktaş beşiktaş, Rıza Çalımbay ankaragücü Erman Toroğlu aktan aöf sınavları ne zaman aöf sınav giriş aof sinav giris belgesi vakıfbank personel alımı VakıfBank Teşkilat dizisi gönül buruk galatasaray maçı hangi iyet yayınlanacak birce erkan gençler bir derdim var ara tatil ara tatil ne zaman sömestr tatili ne zaman thy uçuşlar iptal mi Sağlık Bakanlığı sağlık bakanlığı işçi alımı meb aol aöl sınav takvimi

Oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Her yıl Ramazan ile birlikte birçok terim ve adet günlük hayatın parçası hâline gelir. Bereket ayı ve sabır ayı olarak da kabul gören, 1 ay süren Ramazan ayı beraberinde birçok soruyu da getirir. Oruç ise bu dönemin en önemli terimlerinden biri olarak karşımıza çıkar. Peki oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Haber 04-03-24 23:00

Ramazan 2024: 2024 Ramazan ne zaman, ilk oruç ne zaman başlıyor?

Arapça bir kelime olan Ramazan, 3 ayların sonuncusudur. İslam dininde önemli bir yeri olan, Müslümanlar tarafından kutsal bir ay olarak kabul edilen bu dönemde oruç tutulur ve teravih namazı kılınır. 1 ay boyunca oruç tutulan bu süreç her yıl farklı zamanları kapsar. Peki 2024 Ramazan ne zaman, ilk oruç ne zaman başlıyor?

Haber 04-03-24 19:37

Kademeli emeklilik için Fatih Altaylı o detayı açıkladı: 1999-2008 arasında çalışanlar dikkat! ‘Bu sadece bir sayı meselesi’ dedi, İstanbul’u işaret etti

Kademeli emeklilik düzenlemesi bekleyen 9 Eylül 1999 sonrası sigorta başlangıcı olanlar dün Ankara’da bir araya geldi. EYT’yi kıl payı kaçıranlar 1 gün için 17 yıl fazladan çalışmanın haksızlık olduğunu dile getirdi. Peki kademeli emeklilik ne zaman çıkacak? Gazeteci Fatih Altaylı yaklaşan İstanbul seçimini dile getirerek, “Bu sadece bir sayı meselesi. İstanbul’da bunlar kaç kişi? Eğer İstanbul seçimlerini etkileyecek sayıda ise yapabilirler. Aksi takdirde yapmazlar” dedi.

Finans 19-02-24 07:49

İlk evini alacaklara düşük faizli kredi kampanyası ne zaman? Kamu bankalarında ‘sermaye artırımı’ iddiası: ‘Konut kredisi loading...’

İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi kampanyası heyecanla beklenirken tarihe ilişkin açıklamalar kafaları karıştırdı. Bazı uzmanlar uygun konut kredisi kampanyasının bu yıl için ‘zor’ olduğunu söylerken, bazı uzmanlar ise kamu bankalarının sermaye artırımı hazırlığı yaptığını iddia ederek Mart ayını işaret etti. Şu anda 10 yıl vadeli 1 milyon TL konut kredisi çekilmek istense aylık ödemesi ne kadar tutuyor? Yeni kredi paketinde beklenen faiz oranına göre aylık ödemeler ne olacak?

Finans 14-02-24 09:23

TV yayın akışı 14 Şubat 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

14 Şubat 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 14 Şubat Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Büyük Beyaz, Kuruluş Osman, Zaman Makinesi 1973, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 14 Şubat Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 14-02-24 07:19

Profesör açıkladı Toplardamar pıhtılarında kritik süre ilk 15 gün

Toplardamar pıhtılarının tedavi edilerek hastaların sağlığına kavuşması için ilk 15 günün çok kritik olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Levent Oğuzkurt, "İlk 15 gün içerisinde anjiyo ile damardan müdahale edilirse o pıhtıyı tamamen yok etme şansınız var. Hasta bize 25 gün sonra geldiği zaman bu pıhtıyı temizleyemiyoruz. Şansımız azalıyor, 1 aydan sonra artık imkânsız hale geliyor. İlk birkaç gün kahve telvesi gibidir, içerisini girip çekebiliriz. 15 gün diyoruz ama ne kadar erken o kadar iyi" dedi.

Kadin 07-02-24 17:48

Sosyal medyada 'Cinsellik sence ilişkide ne zaman olmalı' sorusuna cevap verdi! İlk 1 ay yaşamayın

Dubai'de yaşayan bir Türk'ün sosyal medya üzerinden cinsellik sorusuna verdiği cevap gündem oldu. Takipçilerinin kendisine gönderdiği soruları cevaplayan genç kadının, 'İlk 1 ay cinsellik yaşayın' tavsiyesi çok konuşuldu.

Trend 07-02-24 08:16

MTV ödeme tarihinde son gün! Bugün ödemeyene yüzde 3,5 gecikme faizi: Ocak 2024 MTV ne kadar olacak? Araç sahiplerinin merak ettiği o liste

Motorlu Taşıtlar Vergisi 2024 yılında uygulanmak üzere yüzde 58,46 zamlanmıştı. MTV birinci taksit ödeme dönemi 1 Ocak'ta başladı. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren süreçte ise bugün son gün. Araç sahipleri motor hacmi ve araç yaşına göre en düşük 347 TL, en yüksek 160 bin lira MTV ödemesi yapmak zorunda. Bugünü kaçıranlara ise her ay yüzde 3,5 faiz işleyecek. Peki MTV ücreti ne kadar? 2024 motorlu taşıtlar vergisi ne zaman, nereye ödenecek?

Finans 31-01-24 07:48
MTV

Emekli maaş farkı ödeme tarihleri belli oldu! Kimine 1 kimine 3 ödeme: SGK'dan açıklama geldi

Son dakika haberi... Emekli Sandığı emekli maaş farkı ne zaman yatacak? Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarihi duyurdu! Emekli Sandığı'ndan aylık alanların Ocak ayı 2024 zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemeleri 26 Ocak’ta ödenmeye başlanıyor. Yaklaşık 2,5 milyon memur emeklisi için yapılacak fark tutarı 19,3 milyar lira olarak hesaplandı. Ödemeler ise bankalar ve PTT üzerinden yapılacak.

Finans 25-01-24 13:47

Memur-Sen'den 3600 ek gösterge çağrısı: 'Yasal düzenleme yapılsın, verilen söz yerine gelsin'

3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklaması sonrası Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın çağrıda bulundu. 1. dereceye yükselen tüm kamu görevlilerine 3600 ek gösterge verilmesi için açıklama yapan Yalçın, “Söz' ve 'karar' için şimdi harekete geçme zamanı" dedi.

Finans 25-01-24 09:41

EYT'yi kıl payı kaçıranlar dikkat, erken emekli olabilirsiniz! Primler eşitleniyor, işte şartlar

EYT'yi kıl payı kaçıranlar için erken emeklilik fırsatı doğdu. Emeklilere yapılan ek zammın ardından, Bağ-Kur primlerine yönelik düzenleme yolda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 1 milyon kişinin erken emekli olmasını sağlayacak düzenlemeyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bağkur prim sayısı 7200 güne inecek. Kimler erken emeklilikten yararlanabilecek? Erken emeklilikte şartlar neler? Peki Bağkur prim eşitlemesi ne zaman yasalaşacak?

Finans 18-01-24 10:53

AÖL SORULARI VE CEVAPLARI 2023! MEB ile 1. Dönem AÖL sınav soruları cevap anahtarı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MEB tarih verdi!

AÖL sınav soruları cevap anahtarı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan AÖL sınavlarının soruları ve cevap anahtarı merak konusu oldu. 23 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 10.00 ve 14.00'te tamamlanan 1. ve 2. oturumun ardından bugün (24 Aralık 2023 Pazar) saat 10.00'da 3. oturum gerçekleştirildi. İşte AÖL sınav soruları cevap anahtarı ile ilgili detaylar...

Egitim 24-12-23 11:50

AÖL SINAV SONUÇLARI 2023 AOLWEB.MEB.GOV.TR: MEB ile 1. dönem AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte?

AÖL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı Açık Öğretim Lisesi öğrencileri tarafından merak konusu oldu. MEB 1. dönem Açık Öğretim Lisesi sınavlarının 1. ve 2. oturumu geçtiğimiz gün, 3. oturumu ise bugün gerçekleştirildi. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? İşte aolweb.meb.gov.tr AÖL sınav sonuçları ekranı...

Egitim 24-12-23 11:47

AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB 2023-2024 1. dönem AÖL sınav sonuçları tarihi

AÖL sınav sonuçları tarihi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. AÖL sınav sonuçları bugün (24 Aralık 2023 Pazar) saat 10.00'da gerçekleştirilen 3. oturum sebebiyle merak konusu oldu. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte aolweb.meb.gov.tr AÖL sınav sonuçları ekranı...

Egitim 24-12-23 11:44

AÖL SONUÇLARI 2023 ne zaman açıklanacak? MEB AÖL sınavı sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır?

AÖL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. 23-24 Aralık tarihlerinde yüz yüzde yapılacak olan Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavlarının ilk iki oturumu bugün gerçekleşti. Peki, AÖL sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? MEB AÖL sınavı sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır?

Egitim 23-12-23 15:03

AÖL SINAV TARİHLERİ 2023-2024 1. DÖNEM: AÖL sınavları ne zaman, saat kaçta? MEB Açık Öğretim ortaokul sınav giriş belgesi ekranı

AÖL sınavlarının ne zaman, saat kaçta yapılacağı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında 'Açık Öğretim ortaokul sınav giriş belgesi ekranı' ile ilgili sorgulama yapmaya başladı. 2023-2024 MEB Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavları bu yıl yüz yüze yapılacak. Peki, AÖL sınavları ne zaman, saat kaçta? İşte aolweb.meb.gov.tr 1. dönem AÖL sınav giriş belgesi ekranı...

Egitim 23-12-23 14:54

ASGARİ ÜCRET 2024: Asgari ücrette son durum ne oldu? Asgari ücret 3. toplantısı ne zaman olacak? İşte son durum!

Asgari ücret 2024 ile ilgili açıklamalar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Asgari ücret bilindiği üzere 1 Temmuz itibarıyla yüzde 34'lük zamla net 11.402 TL'ye yükseldi. TİSK, TÜRK-İŞ ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında düzenlenen ilk toplantının ardından 2024 asgari ücret zammı ikinci toplantısı 18 Aralık'ta yapıldı. Peki, Asgari ücrette son durum ne oldu? Asgari ücret 3. toplantısı ne zaman olacak? İşte son durum!

Finans 22-12-23 23:57

ARAK 1. BÖLÜM İZLE! Arak ne zaman başlıyor, bugün mü? Konusu nedir, oyuncuları kimler? Show TV yayın akışı

Arak 1. bölüm izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak. Zeynep ve Kara'nın kesişen hikayesinin anlatılacağı dizi merakla bekleniyor. Dizinin izleyicileri 'Arak 1. bölüm izle' konusunu araştırıyorlar. Peki, Arak ne zaman başlıyor, bugün mü? Konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Arak 1. bölüm izle ekranı ve Show TV yayın akışı

Magazin 21-12-23 19:15

Asgari ücret 3. toplantısı ne zaman? 2024 Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Son düzlüğe girildi

Asgari ücret 3. toplantısının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Asgari ücret 2024 Ocak ayı itibariyle geçerli olacak ve 7 milyon kişiyi doğrudan etkileyecek. 1 Temmuz itibarıyla yüzde 34'lük zamla net 11.402 TL'ye yükselen maaşın Ocak zammı ile ne kadar olacağı şimdiden merak konusu oldu. Peki, üçüncü asgari ücret toplantısı ne zaman, hangi tarihte? 2024 asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL?

Finans 20-12-23 13:49

2024 ASGARİ ÜCRET 3. TOPLANTI NE ZAMAN? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? 3. toplantı tarihi!

Asgari ücret 3. toplantısının tarihi arama motorlarında sorgulanıyor. Asgari ücret 1 Temmuz itibarıyla yüzde 34'lük zamla net 11.402 TL'ye yükseldi. TİSK, TÜRK-İŞ ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında düzenlenen ilk toplantının ardından geçtiğimiz gün gerçekleştirilen toplantı da rakam belirtilmedi. Peki, asgari ücret 3. toplantı ne zaman? 2024 asgari ücret ne kadar olacak, ne zaman açıklanacak? İşte konuya ilişkin detaylar...

Finans 19-12-23 13:11

ASGARİ ÜCRET 3. TOPLANTISI NE ZAMAN? 2024 asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? İşte son durum!

Asgari ücret Ocak zammı ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Asgari ücret bilindiği üzere 1 Temmuz itibarıyla yüzde 34'lük zamla net 11.402 TL'ye yükseldi. TİSK, TÜRK-İŞ ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında düzenlenen ilk toplantının ardından 2024 asgari ücret zammı ikinci toplantısı dün yapıldı. Şimdi gözler 3. toplantıda. Peki, asgari ücret 3. toplantısı ne zaman, brüt ve net maaş ne kadar olacak?

Finans 19-12-23 08:08

Geçen sene asgari ücret ne zaman açıklandı? 2024 asgari ücret ne zaman açıklanacak, ne kadar olacak?

Asgari ücret Ocak zammı ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Asgari ücret bilindiği üzere 1 Temmuz itibarıyla yüzde 34'lük zamla net 11.402 TL'ye yükseldi. TİSK, TÜRK-İŞ ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında düzenlenen ilk toplantının ardından 2024 asgari ücret zammı ikinci toplantısı bugün (18 Aralık 2023) saat 13.30'da yapıldı. Peki geçen sene asgari ücret ne zaman açıklandı? 2024 asgari ücret ne zaman ne kadar olacak?

Finans 18-12-23 15:20

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023: e Devlet 5750 konut için 2+1, 3+1 TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı?

TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi vatandaşalar tarafından merak konusu oldu. TOKİ Tuzla kura çekilişi isim listesi canlı yayında yapılan çekiliş ile belli oldu ve 5750 konut sahibini buldu. Bilindiği üzere çarşamba günü gerçekleştirilen kura çekiminde 2+1 konutların hak sahipleri netleşmişti. Peki, TOKİ Tuzla 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi ekranı...

Finans 15-12-23 08:18

Buz Yolu filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Buz Yolu filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Buz Yolu filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Buz Yolu filminin yönetmen koltuğunda Jonathan Hensleigh oturuyor. Filmi seyretmek isteyen sinemaseverler Buz Yolu filmi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak istiyor. Peki, Buz Yolu filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Buz Yolu filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte detaylar...

Magazin 12-12-23 20:01

MAÇLAR ERTELENDİ Mİ? Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası maçlar iptal mi, Süper Lig maçları ne zaman oynanacak? Hakemlerden ortak açıklama!

Ankaragücü Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. Eryaman Stadyumu'nda oynanan maç, 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Son düdüğün ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu. Bu olay sonrası TFF'den açıklama geldi. Peki, tüm maçlar ertelendi mi, iptal mi? Süper Lig maçları ne zaman oynanacak, hangi tarihlerde? İşte detaylar...

Spor 12-12-23 10:14

TEŞKİLAT 87. BÖLÜM İZLE! Teşkilat yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? TRT 1 yayın akışı

Teşkilat 87. bölüm dizinin izleyicileri tarafından heyecanla bekleniyor. TRT 1'in büyük merakla izlenen dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılarını konu alıyor. Son olarak kadroya Aybüke Pusat, İlker Kızmaz ve Sarp Levendoğlu'nun katılmasıyla dizinin yeni bölümü ve 'Teşkilat yeni bölüm, Teşkilat saat kaçta, ne zaman başlıyor? ' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Teşkilat yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti

Magazin 10-12-23 19:57

Beşiktaş'ın Ankaragücü beraberliği beraberliği sonrası Erman Toroğlu'dan Rıza Çalımbay sözleri! Ne zaman alacaklar görevden merak ediyorum

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında MKE Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak başkentten 1 puanla döndü. Alınan bu beraberlik sonrası teknik direktör Rıza Çalımbay için Erman Toroğlu'ndan ilginç bir soru geldi. İşte detaylar...

Spor 04-12-23 08:13

TEŞKİLAT 86. BÖLÜM İZLE! Teşkilat yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti

Teşkilat 86. bölüm dizinin izleyicileri tarafından heyecanla bekleniyor. TRT 1'in büyük merakla izlenen dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılarını konu alıyor. Son olarak kadroya Aybüke Pusat, İlker Kızmaz ve Sarp Levendoğlu'nun katılmasıyla dizinin yeni bölümü ve 'Teşkilat yeni bölüm, Teşkilat saat kaçta, ne zaman başlıyor? ' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Teşkilat yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti

Magazin 03-12-23 19:00

CATES kaç lot verdi, ne zaman açıklanır? CATES HALKA ARZ piyasada ne zaman işlem görecek? Halka arz takvimi

Çates Elektrik Üretim A.Ş. halka arzı hafta içi gerçekleşti. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan ve halka arz onayı alan Çates Elektrik Üretim A.Ş.'nin talep toplama işlemleri 30 Kasım-1 Aralık'ta yapıldı. Merakla beklenen halka arz, sermaye artırımı ve eşit dağıtım yöntemiyle gerçekleşti. Cates halka arz Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Cates halka arz ne zaman işlem görecek? Cates halka arz kaç lot verdi? İşte CATES halka arz takvimi...

Finans 02-12-23 12:43

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ 2023: AÖF sınavları ne zaman, 1. dönem sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanacak? Güz dönemi sınav takvimi!

AÖF sınav giriş yerleri Aralık ayı yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri arama motorlarında konuya ilişkin sorgulama yapıyor. Peki, AÖF sınavları ne zaman, hangi tarihte? 1. dönem AÖF sınav sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanacak?

Egitim 30-11-23 15:33

SON DAKİKA: Asgari Ücret Tespit Komisyonu Toplantısı ne zaman? Cevdet Yılmaz'dan hem emekli zammı hem asgari ücret için açıklama: Tarih belli oldu

Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantı tarihine ilişkin son dakika haberi geldi. Buna göre yeni asgari ücret rakamının belirlenmesi için ilk adım 1 Aralık'ta atılacak. Asgari ücret 2024 Ocak zammı için tarihi duyuran isim Cevdet Yılmaz oldu. Yılmaz ayrıca emekli zammı için de dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Memur emeklisi ile SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşları için, "Orayı dengelemek gerekiyor gibi bir durum var" dedi.

Finans 27-11-23 15:21

VAKIFBANK SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA 2023: Vakıfbank sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Semsinav.ankara.edu.tr ANKSEM ekranı

Vakıfbank sınav giriş belgesi sorgulama ekranı 17 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında başvurularını gerçekleştiren adaylar tarafından internette araştırılıyor. Kuruma; Müfettiş Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, şube ve müşteri iletişim merkezi için Memur alınacak. Peki, Vakıfbank sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte semsinav.ankara.edu.tr ANKSEM (Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi) Vakıfbank sınav giriş belgesi sorgulama ekranı!

Finans 27-11-23 15:10

TEŞKİLAT 85. BÖLÜM TRT 1 CANLI İZLE! Teşkilat saat kaçta, bu akşam var mı? Son bölüm özeti

Teşkilat 85. bölüm dizinin izleyicileri tarafından heyecanla bekleniyor. TRT 1'in büyük merakla izlenen dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılarını konu alıyor. Son olarak kadroya Aybüke Pusat, İlker Kızmaz ve Sarp Levendoğlu'nun katılmasıyla dizinin yeni bölümü ve 'Teşkilat bugün var mı, Teşkilat saat kaçta, ne zaman başlıyor? ' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Teşkilat bugün var mı, saat kaçta? İşte Teşkilat 85. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı

Magazin 26-11-23 19:24

TEŞKİLAT 84. BÖLÜM TRT 1 CANLI İZLE! Teşkilat bugün var mı, saat kaçta? Son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Teşkilat 84. bölüm dizinin izleyicileri tarafından heyecanla bekleniyor. TRT 1'in büyük merakla izlenen dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılarını konu alıyor. Son olarak kadroya Aybüke Pusat, İlker Kızmaz ve Sarp Levendoğlu'nun katılmasıyla dizinin yeni bölümü ve 'Teşkilat bugün var mı, Teşkilat saat kaçta, ne zaman başlıyor? ' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Teşkilat bugün var mı, saat kaçta? İşte Teşkilat 84. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı

Magazin 19-11-23 18:45

GÖNÜL DAĞI 114. BÖLÜM İZLE! TRT 1 Gönül Dağı ne zaman başlıyor? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti

Gönül Dağı 114. bölüm ile heyecan serisine devam ediyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Taner ve Selma, bir süre herkesten sevgili olduklarını saklamaya karar vermişlerdi. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolde olduğu Gönül Dağı 114. bölüm ile bu akşam ekrana geldi. 'Gönül Dağı 155. bölüm fragmanı' ekranı sorgulanıyor. Peki, Gönül Dağı ne zaman başlıyor? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti ile Gönül Dağı 114. bölüm TRT 1 canlı izle ekranı...

Magazin 18-11-23 18:58

Agrotech halka arz ne zaman? Agrotech halka arz katılım endeksine uygun mu? kaç lot verir? AGROT hisse fiyatı

Agrotech AGROT bist kodu ile halka arz arz ediliyor. Agrotech Yüksek Teknoloji'nin halka arzına yönelik arama motorlarında yapılan sorgulamalar devam ediyor. Açıklanan bilgilere göre 100.000.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar halka arz edilecek ve ek pay satışının yapılmayacak. Yayımlanan bilgilere göre 1 TL nominal değerli paylar 5,21 TL sabit fiyat üzerinden satılacak. İşte Agrotech halka arz detayları...

Finans 16-11-23 14:46

TEŞKİLAT 83. BÖLÜM TRT 1 CANLI İZLE! Teşkilat bugün var mı, saat kaçta? Son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Teşkilat 83. bölüm dizinin izleyicileri tarafından heyecanla bekleniyor. TRT 1'in büyük merakla izlenen dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılarını konu alıyor. Son olarak kadroya Aybüke Pusat, İlker Kızmaz ve Sarp Levendoğlu'nun katılmasıyla dizinin yeni bölümü ve 'Teşkilat bugün var mı, Teşkilat saat kaçta, ne zaman başlıyor? ' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Teşkilat bugün var mı, saat kaçta? İşte Teşkilat 83. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı

Magazin 12-11-23 19:39

ORTAK SINAV SONUÇLARI TARİHİ 2023: 1. dönem ortak sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler MEB'de!

MEB ortak sınav sonuçları merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre sınavlar bugün tamamlanacak. Birçok kişi internette konuya dair sorgulama yapıyor. Peki, 1. dönem ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB ortak sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

Egitim 10-11-23 14:11
meb

Bayern Münih Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayern Münih Galatasaray maçı canlı yayın bilgisi!

Bayern Münih Galatasaray maçı için heyecan dorukta. Şampiyonlar Ligi A grubunda mücadele eden sarı-kırmızılı temsilcimiz grubun dördüncü karşılaşması için 70.000 seyirci kapasiteli Allianz Arena'da çıkacak. Temsilcimiz ilk maçı RAMS Park'ta 3-1'lik skorla kaybetmişti. Okan Buruk'un öğrencileri Bayern Münih Galatasaray maçına puan veya puanlar için çıkacak. İşte Bayern Münih Galatasaray maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal...

Spor 08-11-23 23:08

BİR DERDİM VAR OYUNCULARI VE KONUSU! Bir Derdim Var 1. bölüm ne zaman, hangi gün başlıyor?

Bir Derdim Var konusu, oyuncuları ve 1. bölüm tarihi merak ediliyor. Ünlü oyuncular Birce Akalay ve Mert Fırat, Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Bir Derdim Var'ın başrollerini paylaşıyor. İlk bölüm fragmanlarıyla dikkat çeken Bir Derdim Var dizisine dair detaylar sorgulanmaya başladı. Peki, Bir Derdim Var oyuncuları kimdir, konusu nedir, 1. bölüm ne zaman başlayacak?

Magazin 07-11-23 22:24

OKULLARDA 1. DÖNEM BİTİŞ TARİHİ 2023-2024: 1 haftalık ara tatil ne zaman, 1. dönem ne zaman bitiyor? 2023 2024 okul tatil tarihleri

Kasım ara tatili için araştırmalar yoğunluk kazandı. Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci ve 1,2 milyona yakın öğretmen 11 Eylül'de ders başı yapmıştı. İlk ara tatil tarihi ve 1. Dönem tatili merak edildi. İşte okullarda ilk ara tatil tarihi ile ilgili detaylar ve 2023 2024 okul tatil tarihleri takvimi...

Egitim 06-11-23 08:27

THY uçak seferleri iptal mi oldu? 1 Kasım İstanbul uçuşları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte açıklama!

THY uçak seferlerinde yaşanan aksamaya ilişkin detaylar merak ediliyor. Türk Hava Yolları (THY), network alt yapısında sorun nedeniyle biletlere ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandığını açıkladı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından sefer iptalleriyle ilgili açıklama yaptı. İstanbul'dan uçuş yapacak olan yolcular THY uçak seferlerinin iptaline ilişkin araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, THY uçak seferleri iptal mi oldu? 1 Kasım İstanbul uçuşları ne zaman başlar?

Haber 01-11-23 21:29

SAĞLIK BAKANLIĞI ENGELLİ İŞÇİ ALIMI 2023 İŞKUR BAŞVURU EKRANI! 216 Sağlık Bakanlığı engelli işçi alımı başvuruları ne zaman, şartları neler?

Sağlık Bakanlığı engelli işçi alımı başvuru tarihleri ve şartları, söz konusu ilanın İŞKUR'da yayımlanmasının ardından merak konusu oldu. Resmi Gazete'de 1 Kasım 2023 tarihinde yer alan bilgiye göre Sağlık Bakanlığı'na 216 engelli işçi alımı gerçekleştirilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı engelli işçi alımı başvuruları ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı engelli işçi alımı başvuru şartları neler?

Finans 01-11-23 11:28

AÖL 1. DÖNEM SINAV TAKVİMİ! 2023-2024 MEB AÖL sınavları ne zaman, online mı, yüz yüze mi?

AÖL sınav takvimi merak ediliyor. Açık öğretim lisesi (AÖL) 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 15 Eylül-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi. 1. dönem sınavları için hazırlıklar devam ederken Milli Eğitim Bakanlığı sınav oturum saati ve gününü duyurdu. Peki, 2023-2024 MEB AÖL sınavları ne zaman, online mı, yüz yüze mi?

Egitim 30-10-23 21:01

TEŞKİLAT 81. BÖLÜM İZLE! Teşkilat bugün var mı, yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Teşkilat bugün var mı? sorusu heyecanla beklenen ikinci sezonu öncesi gündem oldu. TRT1'in büyük merakla izlenen dizisi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılarını konu alıyor. Son olarak kadroya Aybüke Pusat, İlker Kızmaz ve Sarp Levendoğlu'nun katılmasıyla yeni bölümü ve 'Teşkilat bu akşam var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Teşkilat bugün var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte Teşkilat 81. bölüm izle ekranı, son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Magazin 29-10-23 19:25