Sosyal Medya Yasasi Nedir Haberleri

Şeyma Subaşı market sepetini koluna takıp sokakta turladı! 'Ibiza sezonu açıldı'

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre gündemde kalmıştı. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Subaşı şimdi de market sepetini koluna takıp sokakta turladı. O anlar kısa sürede gündem oldu...

Magazin 2024-05-21 13:40:22

Arzum Onan ekranlara dönmeyi düşünmüyor! Uzaklaştıkça uzaklaştım

Arzum Onan son dönemlerde sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündeme geliyordu. Onan'ın oyunculuğa geri dönüp dönmeyeceği merak konusu olmuştu. Onan, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Magazin 2024-05-21 13:15:54

Yunus Akgün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Galatasaray'a geri döndüğünü açıkladı!

Galatasaray'dan sezon başında İngiliz ekibi Leicester City'ye kiralık giden Yunus Akgün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Leicester City'e veda etti. İşte detaylar...

Spor 2024-05-21 12:53:32

Sosyal medya fenomeni Francia James 'Bedava sarılma' tişörtüyle sokak sokak gezdi! Doğum günü kutlaması gündem yarattı

Sosyal medyada yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Francia James doğum gününü ilginç bir tişört seçimiyle kutladı. Fenomen ismin iç çamaşır kullanmayı tercih etmedi tişörtünün üzerinde 'Free Hug (Bedava sarılma)" yazısı dikkatleri çekti.

Trend 2024-05-21 11:42:09

Bakan Yerlikaya duyurdu! Emniyette 'FETÖ' operasyonu: 46 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara merkezli 28 ilde FETÖ’nün emniyet mahrem yapılanması içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren şüphelilere yönelik 'Kıskaç-16' operasyonlarında 46 şüpheli yakalandı." ifadelerini kullandı.

Haber 21-05-24 11:39

Gelinin eski sevgilisi düğüne katıldı! Damadın elini sıkacak gibi yaptı bir anda yumruklamaya başladı... Davetlileri şaşırtan görüntüler

Hindistan'da gerçekleştirilen bir düğün kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde gelin ve damadı tebrik etmek için yanlarına yaklaşan bir adamın damadı yumrukladığı görüldü. Gelinin eski sevgilisi olduğu iddia edilen adam damadın önce elini sıkacak gibi yaptı ardından ise genç adamın suratını defalarca yumrukladı.

Trend 21-05-24 10:37

İlişkilerini eleştirenlere sosyal medyadan yanıt verdi! 63 yaşındaki şeker babama aşık oldum bu gerçek

29 yaşındaki sosyal medya fenomeni Nova Hawthorne, sosyal medyadan yaptığı içerikler sayesinde 63 yaşındaki James ile tanıştığını dile getirdi. İlk başlarda James'in parası için beraberlik yaşadığını itiraf eden Hawthorne zaman içinde ilişkilerinin gerçeğe döndüğünü söyleyerek, "63 yaşındaki şeker babama aşık oldum bu gerçek" ifadelerini kullandı.

Trend 21-05-24 10:10

Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber! Şifayı ancak sen verirsin Allah'ım

Survivor'da adından söz ettiren Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz ay düellonun final turunda elenmişti. Yarışmacı sevenlerini endişelendiren bir açıklama yaptı. Operasyon geçireceğini duyuran Hatipoğlu, sosyal medya hesabından da "Ameliyat sonrası inşallah beraberiz" notunu düştü.

Magazin 21-05-24 10:01

Sosyal medya videosunda silahla oynarken ünlü rapçi Rylo Huncho yanlışlıkla kendisini başından vurdu... Ölüm anları kamerada

Amerika Birleşik Devletleri'nin Virginia eyaletinin Suffolk bölgesinde yaşayan 17 yaşındaki rapçi Rylo Huncho, bir sosyal medya videosunda silahla oyun oynadığı sırada yanlışlıkla kendisini vurdu. Olay anında başından vurulan Huncho'nun hayatını kaybettiği ifade edildi.

Trend 21-05-24 07:50

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk kimselere duyurmadan evlendiler! Düğün pozları olay oldu

Futbolcu Yusuf Yazıcı ile oyuncu Melisa Aslı Pamuk sessiz sedasız evlendi. Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirince evlilik ortaya çıktı. Oyuncu şimdi de düğün pozlarını paylaştı.

Kulis 21-05-24 07:22

Barışma teklifini kabul etmeyince eski kocası tarafından bıçaklandı! Kadından sitem dolu sözler: Adalet adalet değildir

Bursa'da 30 yaşındaki Sevda Ç. , 1 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eski kocası Sezgin A. tarafından evinin önünde bıçaklandı. Yaralı olarak kurtulan Sevda Ç., eski eşi Sezgin A.'nın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Sevda Ç., sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Eski eşim beni 6 yerimden bıçakladı. Beni yaralayan bir adamı nasıl serbest bırakırsınız" dedi.

Haber 20-05-24 22:49

Survivor Nagihan kendisini Aysu'nun sakatladığını iddia etti! Aysu'dan yanıt gecikmedi

Survivor All Star'da yarışmacıların kıyasıya mücadelesi sürüyor. All Star'ın güçlü şampiyon adaylarından biri olan Nagihan Karadere, bu sezon sakatlığından dolayı istediği performansı sergileyemiyor. Nagihan geçtiğimiz gün sakatlığıyla ilgili Aysu Keskin'i suçladı. Keskin, Nagihan'ın sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. İşte o sözler...

Kulis 20-05-24 22:15

Cem Yılmaz, '20 yıl sonra gelen lezzet' diyerek sürprizini duyurdu!

Türk sinema tarihinde iz bırakan filmlerden olan Cem Yılmaz imzalı G.O.R.A uzun yıllar sonra kült bir filme dönüştü. 2004 yılında vizyona giren G.O.R.A filminden sonra A.R.O.G filmini yapan Cem Yılmaz ardından Arif V 216 filmiyle devam etti. Yılmaz, gişe rekorları kıran G.O.R.A'nın GORA 4 GORA olarak izleyici ile 20 yıl sonra tekrar buluşacağının müjdesini sosyal medya hesabından verdi.

Kulis 20-05-24 20:06

İdo Tatlıses arkadaşlarıyla maç izlediği anları paylaştı! Görüntüler kahkahalara boğdu

İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi şarkıcı olan oğlu İdo Tatlıses sosyal medya hesabından Galatasaray - Fenerbahçe maçını izlediği anları paylaştı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 20-05-24 17:09

Elazığ'da korkutan deprem! Naci Görür 2020 ve 2023 depremlerini işaret etti!

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 12.28'de meydana gelen deprem yerin 4 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Prof. Dr. Naci Görür, deprem sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fay hattını işaret etti.

Haber 20-05-24 15:46

'Batıya yerleşmeli' Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o ile dikkat çekti! '7 büyüklüğüne dek deprem...'

6 Şubat deprem felaketinin ardından yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Balıkesir'e dikkat çekti. Bölgedeki kırıkların 30 yılda bir 7 büyüklüğüne kadar deprem üretebileceğine vurgu yapan Ercan, Balıkesir'in ovaya değil, batıya yerleşmesi gerektiğini savundu.

Manşet 20-05-24 14:40

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi! Düğün hediyesi ağızları açık bıraktı: 1.5 milyon Euro'ya deniz manzaralı ev

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı sessiz sedasız evlendi. Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirince olay oldu. Çift şimdi de düğün hediyesiyle kendilerinden söz ettiriyor.

Kulis 20-05-24 14:11

Ahu Sungur Yarı çıplak bir yarış... diyerek sitem etti! Hande Erçel, Dilan Deniz ve Birce Akalay akla geldi

Sosyal medya paylaşımları ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen oyuncu Ahu Sungur, bu kez sosyal medya hesabından manidar paylaşımlar yaptı. Sungur’un paylaşımı, Cannes’da yürüyen Türk ünlülere de bir gönderme olarak algılandı.

Magazin 20-05-24 13:12

Galatasaray Başkan adayı Süheyl Batum'dan Fenerbahçe maçı sonrası açıklama! ''Galatasaray asla sahipsiz değildir''

Galatasaray Başkan adayı Süheyl Batum, Fenerbahçe maçının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Batum, "Tekrar ediyoruz, Galatasaray'a dokunamazsınız. Galatasaray asla sahipsiz değildir. Karşınızda biz varız, bütün Galatasaray camiası var!" ifadelerini kullandı.

Spor 20-05-24 11:21

Mert Hakan Yandaş'tan Kerem Aktürkoğlu'nu hedef alan olay paylaşım! ''5'e 1'de dayak yedi''

Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Kerem Aktürkoğlu'nun sözlerini alıntılayan tecrübeli oyuncudan ilginç bir ifade kullanıldı. Derbi öncesi yaşanan kavgada Kerem Aktürkoğlu'nun 'dayak yediğini' ima eden Mert Hakan'ın paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 20-05-24 09:19

Sokak köpekleri için bol kanlı katliam paylaşımı sosyal medyayı yıktı! Erdoğan'ın tepkisi kulislerden sızdı: Ne bekliyorsunuz, iş çığırından çıktı

Özellikle küçük yaştaki çocukların ısırılması vakalarıyla zaman zaman gündeme gelen sokak köpekleri konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarıyla toplantı yaptığı, Erdoğan'ın toplantıda “Bu iş çığırından çıktı. Neyi bekliyoruz? Bir an önce halledin artık” diye tepki gösterdiği öne sürüldü. Gazeteci Nevşin Mengü'nün söz konusu haberle ilgili "Bol kanlı bir katliama hazırlanılıyor" ifadelerini kullandığı sosyal medya paylaşımı geniş yankı uyandırdı.

Haber 19-05-24 15:12

Kreşte öğretmen dehşeti! Görüntüler ortaya çıktı, sosyal medya ayağa kalktı

Antalya'nın Finike ilçesindeki bir özel kreşte, kreşin sahibi ve öğretmeni Özlem Ünal, 1'i kız 2 çocuğu darbetti. Ünal'ın çocukları darbettiği anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırırken, Ünal soruşturma kapsamında tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 19-05-24 13:20

Gönül Dağı dizisinin ünlü oyuncusu Gülsim Ali İlhan bir dergi çekiminde verdiği pozlarla büyüledi!

Gönül Dağı dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Gülsim Ali sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncu bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Bir dergi çekiminde poz veren oyuncu sarı elbisesiyle göz kamaştırdı.

Magazin 19-05-24 12:15

Deren Talu'nun tarzı sosyal medyada çok konuşuldu! Fazla iddialı

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Deren Talu, yeni fotoğraflarıyla takipçilerinden tam not aldı. Talu'nun cesur pozlarına hayranları tarafından yorum yağdı.

Magazin 19-05-24 10:14

Kıvrımlı model Demi Rose iddialı pozu ile sosyal medyayı salladı!

Sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla dikkat çeken Demi Rose bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Gittiği tatilden pozlarını paylaşan Rose siyah bikinisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Magazin 19-05-24 08:43

Selen Soyder yeni aşkını ilan etti! 7 senelik Oren Frances ile evliliğinden sonra işte gönlünü kaptırdığı kişi...

Lale Devri dizisinde oynadığı Toprak karakteriyle tanınan 34 yaşındaki 2007 Miss Turkey birincisi model Selen Soyder sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Yaptırdığı estetik müdahaleler sonrası bambaşka birine dönüşen Soyder, bu kez sosyal medya hesabından yeni aşkını ilan etti.

Magazin 19-05-24 07:50

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan duygusal paylaşım: Sen hiç göremedin bu hallerimizi senin için bu video

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından ilk kez çocukluk videosunu paylaştı. Annesi Suphiye Orancı'ya bir kez daha seslenen Nebioğlu, "Asla nerden geldiğimi unutmadım ve hep ona göre yaşadım. Sen hiç göremedin bu hallerimizi senin için bu video!" ifadelerini kullandı. İşte o duygusal paylaşım...

Kulis 18-05-24 20:42

Farah Zeynep Abdullah detoks kampına gitti! 4 gündür yemek yemiyor

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah detoks kampına gitti. 4 gündür yemek yemediğini söyleyen Abdullah paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 18-05-24 16:21

Bir akvaryuma kilolarca çilek doldurdu! 12 saat boyunca ara vermeden yedi... Sosyal medyadan tepkiler gecikmedi

Bir sosyal medya kullanıcısı bir akvaryumu kilolarca çilekle doldurarak 12 saat boyunca ara vermeden yediği anları hızlandırılmış olarak sosyal medyadan paylaştı. O anlara sosyal medya kullanıcılarının tepkisi gecikmedi. Kullanıcıların büyük bir bölümü görüntülerin gerçek olamayacağını iddia etti.

Trend 18-05-24 15:39

Alişan yeni aracıyla tura çıktı! Lüks otomobilinin değeri...

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Alişan bu defa yeni aracıyla adından söz ettirdi. Bebek'te görüntülenen ünlü ismin SUV aracının değeri adeta dudak uçuklattı.

Magazin 18-05-24 15:07

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll deniz sezonunu açtı! Pamuk şekere benzetildi... Yorum yağmuruna tutuldu

2023 yılında Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'na katıldıktan sonra bir anda popülerliğe kavuşan eski Hırvatistan güzellik kraliçesi Ivana Knöll yaz sezonunu açtı. Fenomen isim pembe bikini takımıyla sahilde çekilen pozlarını paylaşınca hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 18-05-24 13:37

Ekrem İmamoğlu'nun Roma çıkarmasına tepkiler sürüyor! Istakoz, Rolex derken... İsmail Saymaz'ın paylaştığı fotoğraf gündem oldu Roma'dan sevgilerle

Gecelik oda fiyatı 100 bin TL, toplam harcama maliyeti 10 milyon ile 15 milyon TL arası! Sosyal medya Ekrem İmamoğlu'nun 73 kişiyle yaptığı Roma seyahatini konuşuyor. Hem Ekrem İmamoğlu, hem de kamudaki şatafatın temsili olarak görülen ıstakoz ve Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Rolex olayında objektif çıkışlarıyla bilinen gazetecilerin sessiz kalmasına tepki var.

Manşet 18-05-24 13:12

İstanbul'u terk edip köye yerleşmişti! Ceylan Ertem, Pınar Fidan ve Seda Yüz'e konuk oldu! Özel hayatı açık açık sorulunca... Verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı

Dillere pelesenk olan şarkıları, kendine has tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan ünlü şarkıcı Ceylan Ertem bu defa Pınar Fidan ve Seda Yüz'ün YouTube programına konuk oldu. Hayatına dair soruları samimi bir şekilde yanıtlayan Ceylan Ertem özel hayat sorusu karşısında önce ne diyeceğini bilemedi sonra verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı...

Magazin 18-05-24 12:46

Sosyal medya fenomeni açtığı canlı yayın sırasında vurularak öldürüldü! Cinayet anları saniye saniye kameraya böyle yansıdı

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde yaşayan 100 bin takipçili TikToker Nesaku canlı yayın sırasında vurularak öldürüldü. Canlı yayında müzik dinleyerek kendisini cep telefonuna kaydeden Nesaku şüpheli tetikçiler tarafından vuruldu. O anlar anbean kameraya yansıdı.

Trend 18-05-24 11:48

'Yüzüme küçük dokunuşlar yaptırdım...' diyerek paylaştı! Cem Yılmaz'ın bu karesi şaşırttı

Son dönemde özel hayatı ve girdiği polemiklerle adından sıkça söz ettiren ünlü komedyen şimdi de sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı son karesi ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü isim 'Yüzüme küçük dokunuşlar yaptırdım...' diyerek gençlik karesini yayınladı...

Kulis 18-05-24 11:31

Metronun ortasında direğe tutunarak dans etmeye başladılar! Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler... Diğer yolcular şaşkınlıkla izledi

Hindistan'ın Delhi bölgesindeki bir metroda kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde iki kadın hareket eden metroda bir anda yerlerinden kalkarak dans etmeye başladı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 18-05-24 08:03

Wanda Nara'dan yürek hoplatan paylaşım! Kısa süre içinde binlerce beğeni aldı

Icardi'nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Güzelliğiyle ön planda olan ünlü ismin son paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 17-05-24 21:28

Çapkanlar suç örgütünün lüks yaşamı ortaya çıktı! Pazarcılıktan lüks hayata: Son model araçlar, tekneler...

İstanbul’da geçen gün düzenlenen operasyon ile yakalanan Çapkanlar Suç Örgütü’nün yöneticileri Ekrem Çapkan, Hakim Çapkan ve Sedat Çapkan’ın yaşadığı lüks hayat ortaya çıktı. Örgüt yöneticilerinden Sedat Çapkan’ın sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde, lüks araçlar ve tekneler akıllara Polatgiller davasını getirdi.

Manşet 17-05-24 21:02

Melek Mosso'nun cesur sahne tarzı sosyal medyada tartışma yarattı!

Sahne performansları ve tarzıyla magazin gündeminden düşmeyen Melek Mosso, son olarak konserinde giydiği iddialı tül elbisesiyle gündeme geldi. Şarkıcının cesur pozlarını gören takipçileri yorum yağmuruna tuttu. Mosso'nun cesur sahne tarzı sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Pek çok kişi şarkıcının sahne tarzını "fazla iddialı" bulduğunu söyleyip topa tutarken bazıları ise elbiseyi beğendiğini belirtti.

Magazin 17-05-24 17:24

Yer: Kayseri! İnfiale yol açan görüntüler sonrası gözaltına alınmıştı: O anne hakkında yeni gelişme!

Kayseri'de sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak 8 yaşındaki kızı için ağza alınmayacak ifadeler kullanan anne, canlı yayın devam ederken polis baskınıyla gözaltına alınmıştı. Görüntülerin yayılmasının ardından sosyal medyada infiale yol açan olayda çocuğun babasında yaşadığı velayetinin de babasında olduğu öğrenildi. Ayrıca kızı için müstehcen ifadeler kullanan anne serbest bırakıldı.

Haber 17-05-24 16:07

Çağla Şıkel'in ayakları sosyal medyada gündem oldu! Görenler şaşırmıştı

Özel hayatı, kusursuz fiziği ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Çağla Şıkel şimdi de ayakları ile gündem oldu. Şıkel'in ayakları olduğu iddia edilen bir video sosyal medyada hızla yayılırken ünlü isimden videolu yanıt gecikmedi...

Magazin 17-05-24 15:54

Cinsel hayat itirafı gündem olmuştu! Gökhan Özen'den açıklama geldi

Yüzündeki değişimle gündemden düşmeyen Gökhan Özen, geçtiğimiz günlerde de cinsellik itirafıyla çok konuşulmuştu. Özen, konu ile ilgili sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Magazin 17-05-24 14:54

Selin Şekerci'den sevenlerini üzen haber! Güneşli günler göreceğiz diyerek duyurdu

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Selin Şekerci sosyal medya hesabından sevenlerini üzen bir haber paylaştı. Şekerci, "Covid oldum" dedi.

Magazin 17-05-24 12:10

SON DAKİKA: Yunanistan'da Fatih Terim dönemi sona erdi! Sosyal medyadan duyurdu, Panathinaikos'a resmen veda etti

Son dakika... Kariyerine Yunanistan ekibi Panathinaikos'ta devam eden Fatih Terim, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Yunan ekibine resmen veda etti. Panathinaikos'un başında 26 resmi maça çıkan Fatih Terim, bu maçlarda 14 galibiyet 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etmişti. İşte detaylar...

Spor 17-05-24 11:25

Tuğba Ekinci cesur sahne tarzı çok konuşuldu: Diyecek bir şey bulamıyorum

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci'nin sahne tarzı çok konuşuldu. Sosyal medyada Ekinci'nin sahne tarzıyla ilgili yorum yağdı.

Magazin 17-05-24 09:54

Metronun ortasında bir anda kalkıp dans etmeye başladı! Görenler duruma anlam veremedi... Bu neydi şimdi?

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olarak viral olmayı başardı. Görüntülerde ismi açıklanmayan genç bir kızın hareket eden bir metronun içinde dans ettiği anlar yer aldı. O anlara sosyal medya kullanıcıları tepkisiz kalamadı.

Trend 17-05-24 08:58

Mide bulandıran davet! Ampute edilen bacağının etinden arkadaşlarına yemek yaptı... İnsan etinin tadını merak ediyorduk

Reddit'te yapılan bir paylaşım kısa sürede sosyal medya kullanıcıları tarafından popüler oldu. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir adam ampute edilen bacağının etinden arkadaşlarına yemek yaptığı anları göstererek, "İnsan etinin tadını merak ediyorduk" ifadesini kullandı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü gönderinin gerçekliğini sorguladı.

Trend 17-05-24 08:36

Hande Erçel'in Cannes tarzı dillere düştü! Ünlü oyuncu kendini tutamadı

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Erçel, bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne onur konuğu olarak katıldı. Festivalde kırmızı bir elbise ile boy gösteren Erçel'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 17-05-24 08:03

Instagram keşfet sıfırlama 2024: Instagram keşfet nasıl sıfırlanır? Instagram keşfet temizleme

Günümüzde taşıdıkları özellikleriyle öne çıkan birçok farklı sosyal medya platformu bulunmaktadır. Bu sosyal medya platformlarından biri de Instagram uygulamasıdır. Bu uygulamanın en dikkat çeken özelliklerinden biri kullanıcılarına ilgilendikleri alanlara yönelik gönderiler sunmaktadır. Bu gönderilerin sunulduğu alan keşfet olarak ifade edilmektedir. Kullanıcılar bazı durumlarda karşılarına çıkan gönderilerden hoşnut olmayabilmektedir. Peki, Instagram keşfet nasıl sıfırlanır?

Haber 16-05-24 19:18