Sultanlar Ligi Haberleri Ve Son Dakika Sultanlar Ligi Haberleri

Sultanlar Ligi

Sultanlar Ligi Haberleri

Filedeki kadınlar derbisinde kazanan taraf Galatasaray'ı deviren Fenerbahçe oldu!

Misli.com Sultanlar Ligi’nin 19. haftasında Fenerbahçe Opet, sahasında karşılaştığı Galatasaray HDI Sigorta’yı 25-15, 25-13 ve 25-17’lik setlerle toplamda 3-0 mağlup etti. Sarı-lacivertliler, bu sonuçla ligdeki 15. galibiyetine imza attı.

Spor 11-03-2023 16:38

Fenerbahçe Opet'in güzel yıldızı Arina Fedorovtseva'dan dahiyane çözüm! Bakın evlenme tekliflerinden nasıl kaçıyor...

Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe Opet'in geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı yıldız smaçör Arina Fedorovtseva, Rus basınına özel açıklamalarda bulundu. Henüz 18 yaşında olan Fedorovtseva; Türkiye'de yaşadıklarından, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinden ve Türk erkeklerinden aldığı evlilik tekliflerinden bahsetti. Rus yıldızın aldığı evlilik tekliflerine çözümü ise dikkat çekti...

Spor 16-11-2022 16:20

Son dakika haberi: Fenerbahçe'de bir devir sona eriyor! Taraftarı şaşırtan veda...

Son dakika haberleri: Sultanlar Ligi final serisinde eşleştiği VakıfBank'a 3-2 yenilerek şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de bir devir sona eriyor. Sarı - lacivertlilerin pasör oyuncusu Naz Aydemir Akyol'un gelecek yeni transferle birlikte takımdan ayrılması bekleniyor.

Spor 14-05-2022 10:04

SULTANLAR LİGİ FİNALİ 2022! VakıfBank - Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, saat kaçta? VakıfBank - Fenerbahçe Opet maçı hangi kanalda?

VakıfBank - Fenerbahçe Opet maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı maçta Sultanlar Ligi'nde şampiyon belli olacak. Vatandaşlar, VakıfBank - Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, saat kaçta? VakıfBank - Fenerbahçe Opet maçı hangi kanalda? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte Sultanlar Ligi play-off final serisi beşinci ve son maçına ilişkin detaylar...

Spor 12-05-2022 14:47

Sultanlar Ligi

Sultanlar Ligi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sultanlar Ligi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.