Talip Küçükcan Haberleri

ABD Kongresinde Türkiye'nin terörle mücadelesine vurgu

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Talip Küçükcan, Helsinki Komisyonu'nun ABD Kongresinde düzenlediği oturumda Barış Pınarı Harekatını anlattı - Küçükcan: - "Dünya üzerindeki hiçbir ülke, sınırları üzerinde varoluşsal bir tehdit teşkil eden silahlı bir gruba göz yummaz. ABD nasıl ki DEAŞ terör örgütünün kendi sınırlarında toprak elde etmesine izin vermeyeceği gibi Türkiye de Suriye sınırında PKK bağlantılı teröristlere izin vermeyecektir" - "Özellike Orta Doğu gibi dengesiz ve istikrarsız bir bölgede yer alan Türkiye veya diğer ülkelerin endişeleri göz önünde bulundurulmalıdır" - "Bu gibi konular, ideolojik tarafgirlik, önyargı, yanlış bilgilendirme ve başkalarının şeytanlaştırılmasıyla değil rasyonel bir politika bağlamında yapılacak sağlıklı görüşmeler üzerinden ele alınmalıdır"

Haber 01-11-2019 05:46

İngiliz Parlamentosunda Türkiye ve AB'nin mülteci politikaları tartışıldı

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Talip Küçükcan: - "Türkiye mültecilere karşı açık kapı politikası izledi. Toplum da bunu büyük oranda benimsedi. Ancak Avrupa'ya baktığımızda herkes mültecilere duvarlar örmeye başladı"

Haber 19-06-2019 23:45

Uzmanlar, Samsun'daki birlik fotoğrafını yorumladı

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Kişilerarası İletişim Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serhat Ulağlı: - "19 Mayıs 2019 tarihinde Samsun’da verilen fotoğraf, ABD’nin patronajında İsrail’in çıkarları ve güvenliğinin merkeze alındığı tek kutuplu dünya düzenine 'Dünya 5’ten büyüktür' diyerek mazlum milletlerin sözcülüğüne soyunan ve Orta Doğu ve Afrika’da adaletin savunucusu yegane lider olarak görülen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Türkiye İttifakı söylemiyle beka mücadelesinde geniş toplumsal kesimlerle kurulan ittifakın fotoğrafıdır" - "Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Talip Küçükcan: - "Bu fotoğraf Türkiye'nin kendi içindeki farklı görüş ve yaklaşımlar yönetebileceğini, dış müdahalenin geriye tepeceğini, bilhassa zor zamanlarda tıpkı geçmişte olduğu gibi bugün de siyasi partilerin liderler ve toplumsal tabanları düzeyinde bir araya gelebilecekleri mesajı verilmiş oldu. İç siyaset açısından ise gerçekten uzun zamandır toplumun hasret kaldığı bir birliktelik örneği ortaya çıktı"

Haber 21-05-2019 16:58

Küçükcan'dan uluslararası topluma teröre destek uyarısı

AK Parti Adana Milletvekili Talip Küçükcan: - "Uluslararası toplum bölgedeki terör örgütlerini silahlandırmayı bırakmalı" - "Terör örgütlerine verilen destek sürerse, bu Suriye’nin parçalanmasına gider ve bu senaryodan DEAŞ ve benzeri örgütler yararlanır"

Haber 13-05-2018 01:17

Talip Küçükcan

Talip Küçükcan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Talip Küçükcan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.