Amir Hadziahmetovic Haberleri

Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic'in lisansı donduruldu

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Bosna Hersekli futbolcu Amir Hadziahmetovic'in lisansı çıkarılmadı.

Spor 16-02-2024 13:49

Beşiktaş'ta Hadziahmetovic'in sözleşmesi donduruldu!

Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'in sözleşmesini sezon sonuna kadar dondurduğunu açıkladı.

Spor 26-01-2024 19:42

Beşiktaş'ta büyük şok! Hakem kart bile vermemişti ama Hadziahmetovic sezonu kapattı

Beşiktaş'ın dünkü maçta sakatlık yaşayan Bosna Hersekli futbolcusu Amir Hadziahmetovic'in sezonu kapattığı öğrenildi.

Spor 14-01-2024 17:45

Beşiktaş'ta şok üstüne şok! Sadece 15 dakika oynayabildi... Hem Hadziahmetovic hem de Aboubakar'dan kötü haber

Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde sahasında Karagümrük ile karşılaşan Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalırken, Aboubakar'dan da kötü haber geldi. İşte detaylar...

Spor 13-01-2024 19:26

Son dakika: Beşiktaş'ın yıldızı Amir Hadziahmetovic kaza yaptı! Çarpıştığı kişi hastaneye kaldırıldı...

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi yaşanıyor... Siyah - beyazlı takımın yıldız futbolcusu Amir Hadziahmetovic, Sarıyerde arabasıyla seyahat ettiği sırada aynı yönden gelen bir motosikletliyle çarpıştı. İşte detaylar...

Spor 28-04-2023 18:46

Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic, Trabzon'da forma giyemeyecek!

Beşiktaşlı futbolcu Amir Hadziahmetovic, Giresunspor karşılaşmasında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü. Hadziahmetovic, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçında görev alamayacak.

Spor 09-04-2023 23:10

Beşiktaş’ta Ghezzal ile Hadziahmetovic, kamp kadrosuna alındı

Beşiktaş’ta Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın kamp kadrosu açıklandı. Siyah-beyazlılarda, sakatlığını atlatan Rachid Ghezzal ile yeni transfer Amir Hadziahmetovic de kadroda yer aldı.

Spor 03-02-2023 14:53

Beşiktaş transferi bitirdi! Hadziahmetovic'in maliyeti açıklandı! İşte bonservisi ve kazanacağı maaşı...

Beşiktaş transfer bombasını patlattı. Siyah-Beyazlılar, Konyaspor'un orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic'i resmen kadrosuna kattı. Tecrübeli oyuncuyu Galatasaray ve Trabzonspor'un da istediği biliniyordu. Hadziahmetovic'in maliyeti de belli oldu.

Spor 02-02-2023 17:13

Amir Hadziahmetovic transferinde Beşiktaş son noktayı koydu! Galatasaray'a çalım atan siyah-beyazlılar yıldız oyuncuyu İstanbul'a getiriyor...

Amir Hadziahmetovic'in yeni takımı belli oldu. Konyaspor'da forma giyen yıldız oyuncuyu Beşiktaş istemiş fakat bonservis konusunda anlaşılamamıştı. Bu olayın ardından Galatasaray devreye girmiş ve Amir Hadziahmetovic ile görüşmelere başlamıştı. İki dev kulübün ilgilendiği Amir Hadziahmetovic için yapılan teklifler Konyaspor tarafından teker teker reddedilince yıldız oyuncu yönetimle konuştu ve transfer bitti. Yıldız oyuncu Beşiktaş ile sözleşme imzalamak için bugün İstanbul'a gelecek.

Spor 01-02-2023 09:39

Son dakika: Amir Hadziahmetovic'te düğüm çözüldü! Beşiktaş mı, Galatasaray mı derken, kararını verdi! Tarihi transfer çalımı...

Konyaspor'un orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic'in, Beşiktaş'a transferiyle ilgili iki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulüp yetkilileri görüşmelerin olumlu ilerlediğini ve önümüzdeki süreçte netleşeceğini dile getirdi. Galatasaray ve Trabzonspor'un da istediği bilinen oyuncunun kısa süre içerisinde siyah - beyazlılara imza atması bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 31-01-2023 12:59

Amir Hadziahmetovic transferinde şoke eden olay! Beşiktaş ve Galatasaray istemişti, Konyaspor'un eli kolu bağlanmış durumda...

Amir Hadziahmetovic'in yeni takımı belli olmak üzere. Konyaspor'da forma giyen yıldız oyuncuyu Beşiktaş istemiş fakat bonservis konusunda anlaşılamamıştı. Bu olayın ardından Galatasaray devreye girmiş ve Amir Hadziahmetovic ile görüşmelere başlamıştı. İki dev kulübün ilgilendiği Amir Hadziahmetovic için yapılan teklifler Konyaspor tarafından teker teker reddedilince yıldız oyuncu yönetimle konuştu.

Spor 30-01-2023 19:44

Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir'in ilgilendiği Amir Hadziahmetovic Konya'ya resti çekti! ''Bırakın gideyim''

Amir Hadziahmetovic'in yeni takımı belli olmak üzere. Konyaspor'da forma giyen yıldız oyuncuyu Beşiktaş istemiş fakat bonservis konusunda anlaşılamamıştı. Bu olayın ardından Galatasaray devreye girmiş ve Amir Hadziahmetovic ile görüşmelere başlamıştı. İki dev kulübün ilgilendiği Amir Hadziahmetovic'e jet hızıyla araya giren Medipol Başakşehir de talip oldu. Hal böyle olunca Konyaspor, Hadziahmetovic için istediği bonservisi 6 milyon Euro'ya çıkardı.

Spor 26-01-2023 15:38

Amir Hadziahmetovic transferi bitti! Beşiktaş ve Galatasaray'a Başakşehir'den tarihi transfer çalımı...

Amir Hadziahmetovic'in yeni takımı belli olmak üzere. Konyaspor'da forma giyen yıldız oyuncuyu Beşiktaş istemiş fakat bonservis konusunda anlaşılamamıştı. Bu olayın ardından Galatasaray devreye girmiş ve Amir Hadziahmetovic ile görüşmelere başlamıştı. İki dev kulübün ilgilendiği Amir Hadziahmetovic'i jet hızıyla araya giren Medipol Başakşehir kaptı.

Spor 25-01-2023 17:13

Amir Hadziahmetovic kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş'ın Konyaspor'a teklif götürdüğü Amir Hadziahmetovic'in oynadığı takımlar!

Amir Hadziahmetovic son dakika haberinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bosnalı futbolcu için Beşiktaş'ın teklif götürdüğü Konyaspor'dan olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. Peki, Amir Hadziahmetovic kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Amir Hadziahmetovic'in oynadığı takımlar...

Spor 16-01-2023 14:28

Dünya devi Inter, Amir Hadziahmetovic'e talip oldu! Tüm şehir ayaklandı...

Geçtiğimiz sezon harika bir performans sergileyen Konyaspor'da oyuncuların alıcıları her geçen gün artıyor. Defansın bel kemiği Abdülkerim Bardakcı'yı Galatasaray'a gönderen Konyaspor'a hiç beklenmedik bir teklif geldi. İtalyan devi Inter'in Konyaspor'un yıldız oyuncusu Amir Hadziahmetovic'e talip olduğu ortaya çıktı.

Spor 24-07-2022 14:56

Galatasaray'da Amir Hadziahmetovic sesleri

Devre arasında orta saha transferi yapması beklenen Galatasaray'da gündeme Hadziahmetovic geldi.

Spor 29-11-2021 13:56

Konyaspor Gaziantep FK maçı hazırlıklarını sürdürdü

Teknik direktör İlhan Palut: "Gaziantep'ten güzel bir sonuçla dönmek istiyoruz"

Yurthaber 25-11-2021 13:36

Konyaspor, iç transferde 2 futbolcuyla sözleşme imzaladı

Konyaspor, Amir Hadziahmetovic ve Guilherme Sitya ile sözleşme yeniledi.

Spor 09-07-2021 20:34

Konyaspor, iç transferde 2 futbolcuyla sözleşme imzaladı

Yeşil-beyazlılar, Amir Hadziahmetovic ve Guilherme Sitya ile sözleşme yeniledi

Yurthaber 09-07-2021 19:42

Tahkim Kurulu, Hadziahmetovic ve Hakan Özmert'in cezalarını onadı

Tahkim Kurulu, Konyaspor oyuncusu Amir Hadziahmetovic’in 2, Antalyasporlu Hakan Özmert’in de 3 maçlık cezasını onadı.

Spor 07-07-2020 17:16

Şanssızlıklara Rizespor maçı ile son vermek istiyoruz

Atiker Konyasporlu futbolcu Amir Hadziahmetovic: "Şanssızlıklara bu hafta oynayacağımız Çaykur Rizespor maçı ile son vermek istiyoruz. Onlar da tabii ki ocak ayından beri iyi bir ivme ve çıkış yakaladılar. Bununla birlikte puan topladılar. Ama biz güçlü bir ekibiz"

Yurthaber 13-03-2019 17:46

Türkiye'deki Bosnalı futbolcuların ithal berberi

Bosna Hersek ve Karadağ'da kuaför salonları bulunan Alen Demirovic, ayda bir kez İstanbul'a giderek farklı Türk takımlarında forma giyen Bosnalı futbolcuların tıraşını yapıyor - Demirovic: - "Visca, Bajic, Milosevic ve Hadziahmetovic'in yanı sıra onların bazı takım arkadaşlarını da tıraş ediyorum. Daha önce de yurt dışına kişiye özel tıraş için gitmiştim ama ilk kez böyle sürekli olarak İstanbul'a gidiyorum. Bundan dolayı da çok gururluyum"

Haber 10-02-2019 11:20

Atiker Konyasporlu futbolcular vatandaşlara aşure dağıttı

Aşure Günü sebebiyle Atiker Konyaspor futbolcularından Adis Jahovic, Mustapha Yatabare, Ferhat Öztorun, Deni Milosevic, Amir Hadziahmetovic, kulüp yöneticilerinden ise Mehmet Günbaş, Recep Çınar ve Osman Koçak, Zafer Meydanı'nda taraftarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Spor 19-09-2018 17:42