Uc Aylar Hadisleri Haberleri

Engin Polat'ın hesabından maskeli paylaşım yapılmıştı! Avukatından paylaşım hakkında açıklama geldi

Kasım ayından bu yana tutuklu olan Engin Polat'ın sosyal medya hesabından aylar sonra ilk kez bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda yer alan maskeyi kimin paylaştığı merak edilirken Engin Polat'ın avukatından açıklama geldi. İşte detaylar...

Magazin 2024-05-11 23:28:02

Engin Polat aylar sonra ilk defa paylaşım yaptı! O kare kafaları karıştırdı! Bir benzeri Nihal Candan'ın eşi Faruk Çiçek'ten gelince...

Kara para aklama ve vergi kaçırma dahil birçok suçlamayla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat cezaevinde de olsalar sık sık gündeme gelmeyi başarıyorlar. Engin Polat'ın sosyal medya hesabından aylar sonra ilk defa bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda yer alan maskenin anlamının ne olduğu merak edilirken benzer bir paylaşımda Nihal Candan'ın eşi olarak bilinen Faruk Çiçek'ten geldi.

Magazin 2024-05-11 10:15:21

Asgari ücret açlık sınırının altında kaldı! Özgür Demirtaş'ın aylar önce yaptığı paylaşım gündem oldu

Türk-İş'in açıkladığı verilere göre Nisan ayında asgari ücret açlık sınırının altında kaldı. Bu gelişme sonrası ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın aylar önce asgari ücret ile ilgili yaptığı bir paylaşım sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Finans 2024-05-01 17:13:51

Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya gönderme! Meslektaşına laf attı

Gösterisinin biletleri aylar önce tükenen Cem Yılmaz, özel hayatı ve esprileriyle gündemden düşmüyor. Ünlülere yaptığı göndermelerle izleyenleri kahkahaya boğan komedyen bu kez Hasan Can Kaya'yı hedef aldı. Seyircilerinden biri "Sizin için Gebze'den geldik" deyince konuyu hemen 'Konuşanlar' programına bağlayan Yılmaz, meslektaşına göndermede bulundu. İşte detaylar...

Magazin 2024-04-25 20:47:42

Emeklilik dilekçesinde en doğru ay! Memur da özel sektör çalışanı da merak ediyordu: İşte yüksek emekli maaşı almanın tüyosu

Emeklilik için gün sayanlar, Sosyal Güvenlik Kurumu SGK’ya emeklilik dilekçesi verecekler dikkat! Daha fazla emekli maaşı, kıdem ve emeklilik tazminatı almak için en doğru aylar belli oldu. Yıl içinde emeklilik dilekçesi verenler o yıl Ocak ve Temmuz aylarında yapılan maaş artışlarından aynen yararlanırken, memur ve özel sektör çalışanları için kritik ay Temmuz oldu.

Finans 20-04-24 10:17

Acun Ilıcalı'nın o sözleri yeniden gündem oldu! Otomobil almak zorlaştı ama emin olsunlar bizim dönemimizden daha kolay

Servetiyle gündeme gelen Acun Ilıcalı'nın aylar önce söylediği sözler yeniden gündeme geldi. Ilıcalı bir çekimde "Otomobil almak zorlaştı ama emin olsunlar bizim dönemimizden daha kolay" dedi.

Magazin 07-04-24 09:59

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci neden boşandı? İşte Bülent Şakrak'ın oyuncu aşkı

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, yaklaşık dokuz ay önce tek celsede boşandı. Şakrak'ın boşanmayı istemesinin sebebi aylar sonra ortaya çıktı. İddialar sonrasında Bülent Şakrak ve Esra Akpınar aşkı doğrulandı. İşte yaşananların detayları...

Magazin 03-04-24 12:01

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma nedeni başka bir kadınmış! Bomba iddia

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma kararı alması magazin gündeminde şaşkınlık yaratmıştı. Şakrak'ın isteğiyle boşanan çiftin boşanma nedenine dair ortaya aylar sonra bir iddia atıldı.

Magazin 02-04-24 07:04

'Son dakika' anketine tepki de gelmişti! Metropoll, Betimar, SONAR... İşte 31 Mart sınavını başarıyla veren araştırma şirketleri

31 Mart'a gidilen aylar boyunca Türkiye'nin konuştuğu seçim anketleri de dün akşam sınavını vermiş oldu. Sandıkların kapanmasına dakikalar kala bir anket daha paylaşan Betimar'dan İstanbul anketiyle tepki çeken SONAR'a ve Metropoll'e değin birçok araştırma şirketinin seçim karnesi belli oldu. Bazı firmalar var ki dün gece ortaya çıkan tabloya hayli uzak kaldı. İşte seçim sonuçlarını en yakın ve en uzak öngören anket firmaları...

Haber 01-04-24 06:59

Galler Prensesi Kate Middleton aylar sonra ortaya çıktı! Kanser olduğunu açıkladı: 'Her geçen gün güçleniyorum'

Kendisinden aylardır haber alınamayan Galler Prensesi Kate Middleton ile ilgili son zamanlarda birçok iddia ortaya atılmıştı. Bunlardan biri de Middleton'ın hayatını kaybettiği yönündeki iddiaydı. Bu iddia Middleton'ın eşi ile bir dükkandan yaptığı alışveriş görüntüsüyle yalanlanırken yeni bir gelişme yaşandı. Middleton paylaştığı videoda kanser olduğunu ve tedavi gördüğünü açıkladı.

Trend 22-03-24 21:39

Neden on bir ayın sultanı denir? 11 ayın sultanı ne demek? Ramazan ayının on bir ayın sultanı olmasının sebebi nedir?

Ramazan ayının İslam dininde büyük bir manevi değeri ve diğer aylar arasında seçkin bir konumu bulunur. Kur'an'da bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen "Kadir Gecesi" yine bu ay içerisinde yer alır. Ayrıca İslam'ın temel ibadetlerinden biri olan oruç da bu ayda icra edilir. Peki neden 11 ayın sultanı denir?

Haber 21-03-24 23:13

31 Mart öncesi merak edilen detaylar ortaya çıktı! Bakanlar ve vekiller için bu tarihe dikkat

Türkiye nefesini tuttu 31 Mart yerel seçimlerini bekliyor. YSK'nın aylar öncesinden duyurduğu süreç işlemeye devam ediyor. Seçimle ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor. En çok adayın olduğu 3 şehir dikkat çekerken 21 Mart'ta da seçim yasakları devreye girecek. Bu tarihten itibaren bakan ve vekiller propagan için makam araçlarını kullanayacak.

Haber 16-03-24 11:57

Şu an cezaevinde olan Dilan Polat'tan aylar sonra ilk paylaşım! Tek cümlelik söz dikkat çekti

Kara para aklama suçundan cezaevinde bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat‘ın Instagram hesabından 4 ay sonra ilk kez bir paylaşım yapıldı. Paylaşıma “Geciken adalet, adalet değildir” notu yazıldı.

Magazin 23-02-24 16:40

Bilim insanları bu kez Mini Ayları gözüne kestirdi: Gezegenler arası bir tür olmamıza yardımcı olabilirler!

Dünya'ya olan yakınlıkları nedeniyle keşif için başlıca adaylardan biri "Mini Aylar" (minimoon) oluyor. Şimdi bazı bilim insanları, gezegenlerin ve uydularının oluşum ve evrimine dair önemli bilgiler sağlayabileceği düşünülen bu küçük uyduları, insanlığı kozmosun derinliklerine taşımak için kullanmak istiyor.

Haber 19-02-24 10:29

Youtube'un eski CEO'sunun 19 yaşındaki oğlu Marco Troper ölü bulundu: Aşırı doz iddiaları!

Google'da 25 yıl boyunca çalışan ve uzun yıllar YouTube'un CEO'luk görevini üstlenen Susan Wojcicki'nin oğlu 19 yaşındaki Marco Troper, yurt odasında ölü bulundu. Troper'ın ölüm nedeni henüz bilinmezken herhangi bir cinayet belirtisine rastlanmadığı ifade edildi. Troper'ın UC Berkeley'de birinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Trend 19-02-24 09:48

Aylar önce resmen eliyle göstermiş! Erzincan'daki maden ocağındaki toprak kayması sonrası Övgün Ahmet Ercan'ın paylaşımı gündem oldu... Bizzat uyarmış!

Erzincan'da Anagold Madencilik tarafından işletilen altın madenindeki toprak kayması sonrası 9 işçi toprak altında kaldı. Bölgedeki arama kurtarma çalışmaları saatlerdir sürerken, Prof. Övgün Ahmet Ercan'ın aylar önce yaptığı uyarı ortaya çıktı. Kasım ayında bölgeye giden ve kaymanın olduğu yeri adeta aylar öncesinden işaret ederek uyaran Övgün'ün yaptığı paylaşım gündem oldu.

Haber 14-02-24 08:42

Süper Kupa krizinde Ali Koç ve Dursun Özbek'e gelen telefon! Aylar sonra ortaya çıktı... Hakan Fidan devreye girmiş: Benden daha mı Atatürkçüsünüz?

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa mücadelesi krize dönüşmüştü. Atatürk posterlerinin izin verilmemesi nedeniyle Galatasaray ve Fenerbahçe sahaya çıkmazken, söz konusu krizle ilgili olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın kulüp başkanlarını aradığı ortaya çıktı. Fidan'ın telefonda Ali Koç ve Dursun Özbek'e 'Benden daha mı Atatürkçüsünüz?' diye sorduğu öğrenildi.

Spor 13-02-24 14:15

Murat Kurum'un o görüntüleri çok konuşulmuştu! İkinci karşılaşma: O sen misin? diye sorup şaşırdı

Geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı İBB başkan adayı Murat Kurum'un TOKİ'den evlerini teslim alamadığını belirterek tepkilerini dile getiren vatandaşlarla konuşurken kameraya yansıyan görüntüleri çok konuşulmuştu. O görüntüleri kaydeden Görkem Yavuz ile Kurum aylar sonra yeniden karşılaştı. Yavuz "O olaydaki kişi benim" deyince Kurum'un şaşkınlığı dikkat çekti.

Haber 04-02-24 10:42

Aylar sonra ortaya çıkan deprem görüntülerinde deniz köpürdü, tekneler beşik gibi sallandı

Hatay’da deprem anında denizdeki teknelerin beşik gibi sallandığı anlara ait görüntüler, asrın felaketinin büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Yurthaber 01-02-24 09:04

Enkaz altında videoya vasiyetini kaydetmişti! 11 ay sonra konuştu 'Paraları sahiplerine teslim ettim'

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde enkaz altında çektiği video ile vasiyetini kayda alıp hafızalara kazınan Fatma Kurt, depremden aylar sonra konuştu. "Köydeki yetim çocukların parası vardı onlar aklıma geldi enkaz altında" diyen Kurt, yetim paralarını sahiplerine teslim ettiğini söyledi ve maddi manevi destek olan herkese teşekkür etti.

Haber 22-01-24 10:28

Bin 700 seçmenli mahallede 10 muhtar adayı tartışma konusu oldu

Gümüşhane’de yaklaşık bin 700 seçmenli Oltanbey Mahallesi’nde seçime aylar kala 10 muhtar adayının çıkması tartışma konusu oldu.

Yurthaber 17-01-24 09:28

Apartmandan bir tek kendi sağ kurtulmuştu, ailesinin acısını unutamıyor

Hatay’da 14 kişinin vefat ettiği apartmanın enkazından sağ kurtulmayı başaran Mehmet Ali Gezer, asrın felaketinin üzerinden aylar geçse de yaşadıklarını unutamıyor.

Yurthaber 17-01-24 08:52

Yetişkin film yıldızı Thaina Fields'in şüpheli ölümü! Sektörde tacize uğradığını iddia ettikten sonra 24 yaşında ölü bulundu

Perulu yetişkin film yıldızı Thaina Fields'in sektöründe istismar iddialarından sadece aylar sonra evinde ölü bulunması dikkatleri çekti. Ölüm nedeni henüz bilinmeyen Thaina Fields'in hayatına kaybetmesine ilişkin olarak polis soruşturma başlattığını açıkladı.

Trend 09-01-24 16:00

MasterChef All Star finalinde korkutan anlar! Tahsin Küçük fenalaştı, canlı yayın kesildi

Aylar süren ekran macerasını noktalayan MasterChef All Star'ın büyük finalinde yarışmacılardan Tahsin Küçük aniden fenalaştı. Ünlü şeflerin şampiyon olan ismi açıklayacakları sırada rahatsızlanan Tahsin'in yardımına diğer finalist Esra yetişti. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesildi.

Magazin 08-01-24 10:17

Köpeklerin saldırısına uğrayan kadın: “Ben o an öldüğümü sandım”

Hatay’ın Payas ilçesinde yasaklı cins köpeklerin saldırısına uğrayan Mesude Sağıltıcı, olayın üzerinden aylar geçmesine rağmen yürümekte güçlük çekiyor ve her hareketinde acı hissediyor.

Yurthaber 08-01-24 09:05

İstanbul’un su ihtiyacını karşılayan barajlar yükselişte

Kurak bir dönemin ardından son yağışlarla megakentin su ihtiyacını karşılayan Kazandere ve Papuçdere barajları yükselişe geçti. Aylar önce o barajlarda hayvanlar otluyordu.

Yurthaber 05-01-24 09:41

Netanyahu'dan 'savaş daha uzun aylar boyunca devam edecek' mesajı!

Gazze'yi işgali nedeniyle tüm dünyanın konuştuğu İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, savaşa ilişkin açıklamalar yaptı. Netanyahu, “Savaş devam ediyor. Tüm cephelerde savaşıyoruz. Büyük başarılar elde ettik ama aynı zamanda acı bir bedel ödedik. Zafere ulaşmak daha fazla zaman gerektiriyor." dedi. Netanyahu, "Savaş daha uzun aylar boyunca devam edecek” diye de ekledi.

Haber 31-12-23 11:37

Şehit Enes Budak cesaretini aylar önce böyle göstermiş! Yüreklendiren paylaşımı şimdi yürekleri yaktı

Hainlerin Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızma girişiminde teröristlerle kahramanca çatışarak 22 yaşında şehit olan piyade sözleşmeli er Enes Budak'ın acı haberi Manisa'ya ateş düşürdü. Şehit Budak'ın sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraftaki not ise acıları bir kez daha tazeledi.

Haber 24-12-23 11:28

İyileştikten sonra da etkilemeye devam ediyor! Bu semptomlara dikkat: Long Covid bir ömür sürebilir

Koronavirüs, ilk olarak Çin'in Vuhan Eyaleti'nde Aralık ayının sonlarında solunum yolu belirtileriyle ortaya çıktı ve 13 Ocak 2020 tarihinde tanımlanarak tüm dünyada global bir salgın olarak ifade edildi. Dünya genelindeki milyonlarca insan koronavirüs hastalığına yakalandı. Ancak kimi hastaların iyileşmesine rağmen semptomları devam etti. "Long Covid" olarak tanımlanan bu durumda iyileşmenin sonrasında semptomların haftalar, aylar hatta yıllarca sürebileceği ifade edildi.

Trend 24-12-23 09:58

Bebek Sahili'nde kabus gibi tatil! İranlı turist kadını son anda kurtarıp kendisi boğuldu; cansız bedenini aylar sonra balıkçılar buldu

İran'dan Türkiye'ye tatile gelen kadın Bebek Sahili'ne gitmiş, fotoğraf çekmek isterken denize düşünce İranlı turist rehberi Jabar Sabokbar kadını son anda kurtarmıştı. Fakat rehber Sabokbar kadını kurtardıktan sonra suların derinliklerinde kayıplara karıştı ve uzun süre de bulunamadı. Ta ki bundan iki gün önce gelen ihbara dek...

Haber 19-12-23 14:38

2024 yerel seçimleri ne zaman? 2024 yerel seçimleri ne zaman yapılacak?

Yerel seçimler, belediye seçimleri olarak da bilinir ve yıllık olarak yapılmaz. Dolayısıyla yerel seçimlerin tarihi merak konusuna dönüşür. Yerel seçimlere aylar kala araştırılmaya başlanan bir diğer konu ise oy pusulasında hangi adayların yer alacağıdır. Bu bağlamda Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kapsamındaki bilgilerden yola çıkılarak vatandaşlara belediye seçimlerine yönelik detaylar aktarılabilir. Peki, 2024 yerel seçimleri ne zaman? 2024 yerel seçimleri ne zaman yapılacak?

Haber 14-12-23 20:48

AK Parti ve MHP'nin yerel seçimdeki yol haritası belli oldu! AK Parti o büyükşehirlerde aday çıkarmayacak

Yerel seçimlere aylar kala siyasiler çalışmalarını hızlandırdı. Peş peşe görüşmelerin ardından hangi ilde hangi politika izleneceği de belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin görüşmelerinin ardından 30 büyükşehirde atılacak adımlar netleşti. 3 büyükşehir için verilen karar ise dikkat çekti.

Haber 14-12-23 16:22

Meğer skandal göz göre göre gelmiş! Faruk Koca daha önce yaptığı açıklamada “Farklı yöntemlere başvuracağım” dediği görülürken, olay sonrası ilk açıklaması da ortaya çıktı

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçının ardından karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e saldırmasının ardından yaptığı ilk açıklamada "Ne yaptığımı hatırlamıyorum" ifadelerini kullandığı iddia edilirken, Koca'nın aylar önce verdiği bir röportaj da gündem oldu. Faruk Koca'nın daha önce yaptığı açıklamada “Sabrediyorum yoksa farklı yöntemlere başvuracağım” ifadelerini kullandığı görülüyor. İşte detaylar...

Spor 12-12-23 09:27

Akşener'in 6'lı masadan kalkması gündem olmuştu! Aylar sonra Ali Babacan ilk kez konuştu: 'İtiraz ettim'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde 6'lı masadan kalkmasıyla ilgili DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yaşananları ilk kez açıkladı. "Meral Hanım ayrıldıktan sonra 5 imzalı bir deklarasyon yapılması teklifi geldi" diyen Babacan, "Ben itiraz ettim. Bu masadan her şey 6 imzalı çıktı, 5 imzalı olmaz dedim" diye konuştu.

Haber 08-12-23 07:41

Yerel seçimlerle ilgili bir çıkış da Muharrem İnce'den geldi: İş birliği olmalı

Yerel seçime aylar kala siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. İYİ Parti, CHP ile ittifak yapmama kararı almıştı. Bu gelişmenin ardından bir açıklama da Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den geldi. "İş birliği olmalı" ifadesini kullanan İnce, hakkındaki CHP İzmir adaylığı iddiasıyla ilgili de ilk kez konuştu.

Haber 06-12-23 21:20

Özgür Demirtaş'tan faiz artışıyla ilgili dikkat çeken açıklama: Zombi şirketler batacak

Prof. Dr. Özgür Demirtaş seçime aylar kala faiz artışıyla ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu. Faiz artırımlarının canımızı yakacağını söyleyen Demirtaş, "Zombi şirketler batacak. İşsizlik artacak. Para bulunamayacak." ifadelerini kullandı.

Finans 03-12-23 22:29

Fenomen Sevim Alan ile ortaklığı büyük kavgalarla bitmişti! Nihan Doğan'dan aylar sonra olay açıklamalar: Milletvekillerini...

Nihat Doğan, Sevim Alan ile ortak olarak açtığı güzellik merkezinden zarar etmiş ve davalık olarak ortaklığı bitirmişti. Nihat Dolan katıldığı yayında o dönem sürekli tehdit edildiğini açıklayarak "Güzellik işinde karanlık ve çirkin bir dünya var bahsedilen paralar kazanılmıyor" dedi.

Magazin 30-11-23 13:49

5 aydır baş ağrısı çeken adam beynine yemek çubuklarının saplandığını öğrendi! Gördüklerine kendisi bile anlam veremedi

Vietnam'da beş aydır şiddetli baş ağrısı çeken bir adam nedenini araştırdığında ise şaşkınlığa uğradı. Çünkü ismi açıklanmayan adam kafatasına bir çift yemek çubuğu saplandığını keşfetti. Acilen hastaneye giden adamın aylar önce yaşadığı ve tam olarak hatırlamadığı bir kavgadan sonra yemek çubuklarının kafatasına saplandığını anladı.

Trend 29-11-23 09:33

Aylar sonra yeniden ortaya çıktı! İşte görüntüleri heyecan yaratan Anadolu parsı…

Anadolu parsı ile heyecan yaratan görüntüler paylaşıldı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, aylar sonra yeniden fotokapana yansıyan nesli tehlike altındaki Anadolu parsının görüntüsünü paylaştı. 'Leopar Araştırma Birimi' kuruldu, çalışmalar sürüyor…

Haber 28-11-23 14:04

Cinsel hayat itirafı dikkat çekmişti! Seren Serengil'in sevgilisinden de bir itiraf geldi

Seren Serengil uzun süredir aşk yaşadığı Mustafa Rahman Tohma ile ilgili bir süre önce cinsel hayatlarının olmadığına yönelik itirafıyla dikkat çekmişti. Tohma ise aylar sonra evlilik itirafıyla gündem oldu.

Magazin 27-11-23 13:24

Esra Erol'da yayınında çıldıran Cemile ortaya çıktı! Başörtüsünü çıkardı o halleri olay oldu

Görücü usulü evlenen Cemile, Esra Erol'da programıyla tanınmıştı. Eşinden boşanmak için Esra Erol'a katılan Cemile'nin sinir krizi geçirdiği anlar sosyal medyayı sallamıştı. Cemile aylar sonra son görüntüsüyle yine adından söz ettirdi.

Magazin 24-11-23 14:22

OTKAR: Petrolde 80 USD direnci

Petrol fiyatları, ABD'deki temel verilerde dikkate değer bir dönüm noktasından bu yana ve bunun öncesinde Avrupa ve Çin'deki çok zayıf verilerden beri sürekli olarak düşmekte. Karamsar ekonomik görünüm, ileriye dönük piyasaların, küresel ekonominin önümüzdeki aylar ve çeyreklerde daralacaksa düşük petrol talebini fiyatlamasına neden oldu.

Finans 24-11-23 12:02

5 yaşındaki çocuğa tecavüz suçuyla aranıyordu! Yasa dışı olarak ülkeden kaçtı yıllar sonra yakayı ele verdi

37 yaşındaki Cardoso Ferreira isimli bir adam Brezilya'da 5 yaşındaki bir çocuğa tecavüz ettiği iddiasıyla aranıyordu. Yetkililer seks suçlusunun yasa dışı olarak ABD'de bulunduğunu öğrenmesinin ardından harekete geçti. Ferreira aylar sonra kıskıvrak yakalandı.

Trend 22-11-23 14:23

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Dzeko, Türkiye Ligi ile İtalya Ligi'ni kıyasladı

Fenerbahçe’nin kaptanı Edin Dzeko, “Önümüzde savaşacağımız ve daha iyi olmamız gereken daha çok maç var. Milli ara bittikten sonra yeni bir aya gireceğiz ve belki de şu ana kadar oynadığımız aylar içerisindeki en önemli ay olacak çünkü önemli maçlarımız olacak Süper Kupa da dahil olmak üzere. Umarım bu milli arada burada kalan oyuncular en iyi şekilde dinlenmiştir ve umarım milli takımlarına giden oyuncular çok fazla yorulmadan dönerler çünkü herkese ihtiyacımız var" dedi.

Spor 19-11-23 12:54

Akşener kapıyı kapattı, İmamoğlu'ndan ilk yorum geldi! Twitter'daki 'edit' tartışmasına ses getirecek yanıt: İnanmak dahi istemem

Yerel seçimlere aylar kala İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener gündeme damgasını vuran bir çıkışa imza attı. CHP'de değişim hareketinin hedefine ulaşmasının ardından İYİ Parti ile yeniden ittifak kurulup kurulmayacağı tartışılırken Akşener'in "Bizim için değişen hiçbir şey yok" sözleri ittifak kapısını kapattığı şeklinde yorumlandı. Ekrem İmamoğlu Akşener'in sözlerine ses getirecek bir yorum yaparken ayrıca Twitter'daki 'edit' ve 'trol' tartışmalarına da yanıt verdi.

Haber 12-11-23 09:50

Brent petrol fiyatlarında 21 Temmuz'dan sonra bir ilk! 80 doların altına düştü

Akaryakıt fiyatlarını yakından ilgilendiren brent petrol fiyatlarında 21 Temmuz'dan sonra bir ilk yaşandı. Petrolün varili uluslararası piyasalarda aylar sonra 80 doların altına düştü. Küresel ekonomik değerler ve İsrail-Filistin çatışmasının petrol üzerindeki baskısı hala devam ediyor.

Finans 08-11-23 20:00

İstanbul'a yağmur, Anadolu'ya kar! Hava durumuyla ilgili beklenen haber... Tarih vererek duyurdu: Kuvvetli olacak!

Hava durumuyla ilgili aylar sonra kar yağışı uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre perşembe gününden itibaren İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde bölge bölge sağanak yağışın etkili olması beklenirken; Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen 'kar yağışı geliyor' dedi. Sıcaklıkların düşeceğini belirten Şen, kar yağışı için tarih de verdi. İşte son hava durumu tahminleri...

Haber 07-11-23 15:59

Sizin de başınıza gelebilir! Kaza yaptıkları aracı tamire verdiler, dünya başlarına yıkıldı: Ben gariban dostuyum

Kazada hasar alan araçlarını ustaya veren çiftin hayatı hiç ummadıkları şekilde kabusa döndü. Antalya'da yaşayan Serdar-Nesibe Kök çiftinin aracını modelinden dolayı sanayi esnafı tamire yanaşmadı. İnternetten buldukları, "Gariban dostuyum" diyen ustaya aracı teslim etmelerinden aylar sonra dünyaları başlarına yıkıldı! Çiftin aracının son hali şaşkına çevirdi.

Haber 31-10-23 08:45

Otobüslerde yolcudan çok onlar taşınıyor! 'Araçta 15 yolcu var ama bagajlarda yer yok'

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde binbir emekle hazırlanan kışlık yiyecekler, yolcu otobüsleriyle İstanbul başta olmak üzere batı illerine ulaştırılıyor. Yolcudan çok yöresel ürünlerin taşındığı otobüslerle ilgili konuşan otobüs şoförü Eşref Karakaş, "Bu aylar erzak gönderme zamanı. Vatandaşlar kolilerce eşya getiriyor. Araçta 15 yolcu var ancak bagajlarda yer yok. Erzak zamanı olduğu için bagajlarımız doluyor." dedi.

Haber 30-10-23 12:27